Äntligen är det bara framkallningen kvar

Ja, för bara några minuter sen så vart jag klar med indelningen av alla mina bilder.
Det vart bara sisådär 25,4 GB. Inte mycket att hurra för. =P Vill inte veta hur mycket det var innan min grovränsning började...

Jag kom iväg på träningen med Älsk och vi kom ner till 3 spelsugna grabbar som spelade kort. Det var ungeför 20 minusgrader och mycket vind. Vattnet fös fingrarna till is innan man hade kommit igång och målen fick bogseras ut eftersom vågerna var lite höga.
Väl igång så var det helt okej, vart nästan ivält men klarade det med. Så det var en kul träning med match hela tiden, 3 mot 3.
Och sisådär vid 12, halv 1 tiden så kom solen och lös upp våra två sista "först till 3 mål" matcher. Vinden lugnade sig och det nyklippta gräset följde varje spelare glatt in i omklädningsrummet =)

Sen vart det en kebab med bröd för min del och fixa klart bilderna såklart.
Nu är jag redan nöjd över min dag. Men, jag har precis skickat iväg Älsk (eller inte ^^) så jag får packa och städa lägenheten själv. Har tillochmed lyckas boka en sistaminutentvättstuge-plats kl7. Så jag hinner med mycket mer idag. Plus att jag kl 7 ska ha dagens överaskningsmat stå klart på bordet. Undra vad jag ska hitta på för kul där då? Min fantasi sviker aldrig så det ända som tar stop är ekonomin.

Framför mig ser jag även en morgondag med några kramar, släpning av väskor och inflyttning i det speciella och småskitiga Livslyckan. Ser även en otroligt hurtig brud stå och digga sin musik i telefonen själv bland kapporna. Motionera 2 gånger per dag och äta rätt. Helgerna får bli som dom blir sålänge jag lever ett sånt här "stimulerande" liv på jobbet i veckorna. Ingen lugn ingen ro. Bättre blir det ju dock ser jag =)

Men nog för tillfället.. Nån bild först bara


På denna bild ser ni snön som kom under min lumpenvinter i Enköping.
Sjukvårdstälten vart så nertyngda så det bara vart "kullar" kvar. Fram med borstar och spadar..
Hoppas på en sån snö i år med!!


"Min" bil i det militära


Och hösten smyger sig på.... Inte okej..

Men men, nu till det som behöver göras
//Elin

Kommentarer
Postat av: stina

Kan man låna din bil til Lasse imorgon?? hehe...

Nattinatt!

2009-09-13 @ 22:41:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0