Varför händer detta mig?

Jag har haft en bra dag, tills nyss... Såklart skulle det vända, på mammas födelsedag och allt! Jag har målat och myst med den sovande Björn som var lite bakis på mitt köksgolv. Det vart lunch med G oxå, på IC-baren. Dom är kungliga.. Sen handla broccoli, julkaffe och potatis och krama Björn hej då! Sen hemåt. Allt gick bra, många mötande och spårigt som satan där solen inte lyst alls. Satt och tänkte på hur glad jag var över min bil och hoppades att den skulle gå igenom besiktningen. Att jag funderar på att skaffa en ny mindre rostig och att jag var nöjd över att jag har sån pass koll på vart jag har däck och hur den reagerar. Men så klart så skulle det skita sig och plötsligt innan kurvan än hade börjat var det gruslöst och framdäcken hade inget fäste att styra med. Jag fick till lite fäste genom att pumpa bromsandet men varken farten saktades eller nått grepp kom så det sa pang. In i en lyckstolpe. Det enda jag kunde tänka var "det var väl själva fan!!!!" stängde av bilen, öppna dörren och ringde hem gråtande. Pappa drog till sig telefonen medans jag skrek i chock och ilska. Där satt jag 2meter från ån med endast den gamla telefonstolpen och sly mellan. Tittade bak mot dit det slagit emot, svor och hatade allt.. Varför hände detta när jag var så nöjd. Jag vågade inte titta. Ville inte veta om det hade träffat däcket och den skulle vara totalt kvaddad. Orkade inte med en ny liten bil med lån i min skalle. Allt som vart kvar var paniken som strömmade i hela kroppen och varför han där uppe 2gånger har visat mig hur lätt han kan skicka mig i ån i min bil. Är det menat att jag ska drunkna i framtiden? Jag vill inte ha fler pikar nu. Tack, det räcker!!
Pappa kom med lilla storebror och traktorn, kollade, koppla på kättingen och drog upp mig. Dörren är paj.. Vad som blir nu av det är oklart. Har börjat andas normalt och pulsen är hanterbar. Men inget mer nu.. Snälla!? Jag har inte råd, inte tid och absolut inga nerver kvar till nått dumt. Låt bli mig om ni ska tjafsa eller krongla till mitt liv, ok!?
Kramar uppskattas!
//Elinen


Bra dag!!

Dagen är slut för länge sen. Jag har vart hemma en halvtimma och ska nu sova. Jag har haft en bra eftermiddag-kväll-natt med glada och trevliga vänner från klubben. Vi har ätit lasange, druckit gott och spelat både Uno och Alias. Vi har pratat skit, jävlas med sms och jag har skrattat massor. Saknat detta!
Jag är trött nu och lite lullig. Hoppas på en god natts sömn och vakna pigg tidigt med energi som på den goda tiden <3
God natt alla!!
Kramar//Elinen


Idag är dagen då jag blir ren

Idag är dagen det smäller! Jag ska äntligen bada isvak!! Det ska bli så jävla skönt.. Känslan efteråt är så fri och lätt.
Fast först måsta jag komma ur sängen annars vette f*n. Sen ska det handlas mer takfärg och bred maskeringstejp. Sen ska det målas igen. Sista lagret tak i vardagsrummet och börja med väggarna i sovrummet. (Mu hoppppppppade på mig!!!!!!) Kläder ska jag med ha på mig. Suck!! Och det kuligaste med målandet är att enda belysningen som funkar just nu med urdragna proppar är köksbänkarna. Ha ha!! I love it!! Just, Björn kommer ju "snart" oxå. Nej, ut i familjekaoset nu då :) Kul dag ska det bli som avslutas med middag hos G. Det ska bli kul att se vad vi får där till vinet!
Men dagens höjdare är helt klart isvaken!! Längtar.. (Just nu)

Trevlig lördag på er där ute!!
Kramar //Elinen


Bil-lös

Hon tog min bil!! Den där jag snor en bit av sängen av.. Vilken fuling!! Får man göra så? Aja, hon kom till jobbet iallafall :) Det ligger 2 gobollar bredvid mig nu. Bara 1 i sin egen säng. Jag är trötter jag men ska väcka dom små om 45 minuter. Vet inte vad jag ska pyssla med fram till Mu kommer hem. Höra av mig till T, köpa mer färg och maskeringstejp (breeed) och sova massor tror jag. Så jag kan greja i natt i lägenheten är planen. Måste få lite gjort idag med.. Det är inte allt för mycket kvar men endå sånna där moment som torkning tar ju TID! Jag har inget sånt på hyllan till övers.. Inte sån tid iallafall. Se om Björn tittar över med. Oj vad grejer det vart.. Aja, sova behövs iallafall..

Kramar om//Elinen


Tappat en del av mig..

Mitt guldhjärta på tanden försvann idag. När är oklart. Nu sitter bara den förbannade plastbiten kvar till ingen nytta och kommer bli ful.. Suck! Det blir till att ta bort den, men då vill jag ha råd att göra yttligare en sak i samma veva. Så det får vänta lite..

Idag har jag rört på hullet, förberett massor i lägenheten, maskerar, bjudit Ivarr på mat och pratat skit och slutligen målat tak i en evighet. Färgen tog slut så nu behövs det mer sånt oxå. Bjöds på fiskbullar och mos när jag kom till Madde och nu är jag trött och ska sova. Fis L har inte somnat än och ligger mellan oss. Skitunge!! Vill inte sova vill jag kalla det. Ligger man inte still och blundar kan det vara svårt. Men det är inte barnlogik, och han är ju rätt gullig den lilla propellern bara han somnat och inte sparkas allt för mycket :P
Nåväl, nu ska jag sova. Satans vad sent det är..
Kramar om//Elinen


2,5 plusgrader

Var kanske inte det jag önskade mig. Nu är det ju snorhalt överallt. Och det är ju bara december än.. Det kommer mera!! Så vad har snökungen nu i kikaren? Vallarna, futtiga men endå, blir stenhårda nu dessutom och tappar lite syfte. Bilen pajar lika mycket av det som det hade gjort i diket..

Ligger på golvet och väntar på att de värsta svettningarn ska gå över efter timmes svängen nyss. Snart lite övningar och sen duschen. Den är fin den. Dock är känslan i kroppen just nu inte så pjåkig den heller :)
Nej, ta tag i mig innan jag börjat frysa!
Kram på alla er tappra//Elinen


6 dagar kvar till jobb

Med blandade känslor konstaterade jag att min långa ledighet sakta men säkert går mot sitt slut. Så är det allt gott antar jag..

Idag har jag oroat mig för Mu halva dagen (hon var super dum!!), shoppat tv, träffat pluggisen från Linköping och kramats med henne, lekt på vägarna med min traktor bil och tittat på julklappen Modig!
Nu ska det sovas..
Imorgon är en ny dag :)
Kramar om//Elinen


Konstig natt

Ja.. Det var det de vart ! Konstigt.. Sent med för den delen. Så mycket att göra och så lite tid.. Igår gjorde jag dock det jag skulle i över 6timmar innan jag flytta min röv från soffan till sängen. Bra och dåligt i ett!
Idag blir det mellandagsrean! Ska kliva upp och hoppa igång nu för kl 9 lyfter vi från bygden för att möta storstan i traktorn. Kul ska det bli!! Nu ska det köpas tv :D Jag och min stora lillebror, ensama på vägarna. Jippi!!
Det var allt för nu!
Ha det gott och ta hand om varandra//Elinen


Juldagen

Blir en kväll i soffan för mig. Jag vet att det är dötrist och tråkigt av denna 25åring att göra som så, men med mina alkoholvanor och målet att bli klar med lägenheten innan den 2dje så.. Ja.. Att lägga tid på att prova kläder, smink, förfest, krogen, mer alkohol och sen bakis (i form av trötthet) är inget jag behöver. Jag ÄR trött så jag klarar mig och det blir över redan. Ingen nyhet där..
Och alla ni som ska ut ikväll, ni har löst det utan mig, vilket jag tackar för!! Jag behöver nog detta i år. Jag har inte vart i kontakt med någon hemvändare som vill ses ute och jag vill inte visa mig som jag ser ut nu. Så är det!
Därför kommer jag ikväll ligga i soffan och dricka bubbel, indeed, och kolla på nått kul. Somna i soffan med gott samvete och pilla mig i naveln.
Så ni som inte vill träffa mig; Det är bara att fritt kuta runt, jag är inte där! Till er som vill mucka gräl; Sorry.. Ni får spara på det till nästa år! Och till er som hoppades se mig; Jag bor i Köping, inte världens ände. Bara att höra av er! (Bitts inte)
Så, nu var det uträtt!! Känns skönt.. Nu tänker jag äta min skinkmacke-frukost, pyssla till lunch, äta jullunch och sen åka in till min träkoja och börja måla! Härligt!!
Kram på er där ute//Elinen

Ps: Lola, nu har du bytt för jag har prövat massa!!! Ge mig ;) ds


Bara minuter kvar..

.. av dagen som mycket starkt får mig att sakna det jag inte har och inte kan köpa för pengar om jag så önskade!

Men en härlig jul har det vart i lugnets tecken. Nu ska vi se vad det blir av julklapparna. Pengar (inredning) fiskerulle som ska fyllas med lina (äntligen en egen) och lite annat gosigt. Alldeles lagom <3
Tack goa familj för ännu en julafton tillsammans!!

Kramar om//Elinen


Onepiece jul

Efter en 2 timmars promenad och en dusch hoppade jag i min onepiece! Efter 10 minuter hade båda mina bröder på sig förra årets julklapp, onepiece. Goungar!! Jag blev så glad! Somnade lite till Kalle Anka och har nu slagit in de sista klapparna. Maten förbereds..
Mumsigt ska det bli.. Mycket mumsigt !!
Onepiece jul, det är precis vad jag behöver..
God jul alla mina vänner//Elinen


Julaftons morgon

Tänk vad tiden går, idag är det julafton!
Idag skulle lägenheten vara klar, julklapparna inslagna och jag glad från topp till tå. Jag får nöja mig, såhär på morgonkvisten, med att vara till fred med att det är jul :)
Jag hör inte ett ljud i hela huset, så vågar inte gå upp och kissa. Hade behövt det lixom.. Men mamma sa sovmorgon och jag tänker inte vara den som väcker pappa.
Från min lilla glugg ser det ut som att min önskan slog in och att snön är kvar på träden. Blir lång promenad idag!! Det kan behövas ihop med julmat och godis som säkert intas idag. Ska bli kul med Kalle anka och julmusik dagen igenom <3

God jul kramar på er mina vänner!!
//Elin

Ps: när jag var liten fick vi alltid ett morgonpaket! Ibland vaknade jag mitt i natten efter att tomten vart där och tjuvöppnade det för att kunna sova vidare. De senaste åren jag hade julstrumpa fick vi böcker, så vi hade nått att pyssla med i väntan på tomten. Smart som sjutton!! Ds.


Bara minuter till julafton..

.. och jag har lugnat mig. Det har jag.
Dagen bjöd på en vända att tända ljus på alla far- och mor-föräldrars gravar. Gillar att åka runt och säga god jul. Skänka dem en extra stor tanke innan julafton. Att dom har ett värmande ljus på julen iallafall..
Hem och åt korv och pasta, somnade i soffan till en film. Sen vaknade jag minst lika trött en timme senare och ville kräkas på allt.. Facebook var inte bra i den situationen. Bra att veta till nästa gång.. A-M och L bjöd på jätte god gröt, glögg och en skön kväll i bingosoffan! Dom gör mig så glad dom där tokarna <3 Nu är jag och familjen hemma, 200kr rikare. (Eller hur man ska se det)
Jag önskar nu för allt jag är värld att snön inte blåser av träden och att vinden slutar blåsa helt för en vecka eller så. Jag vill ta kort på mitt sagoland!!
God natt mina vänner//Elinen


Inte idag..

Facebook är bra, men inte alltid. Och inte idag.. Absolut inte i dag.
Suck..
Nu middag hos À-M och L. Mysigt. Jag ska ha kul :)
Kram på er <3


1 dag till Kalle och total julmys

Vaknade nyss och har sovit massa timmar, utan problem! Det är som ett mirakel, fast som står på 4a ben. Min säng är underskattad och jag är lite ledsen att jag ska byta ut den.. Jag sover så himmelskt i den.. Men jag har en plan!! 39 kr för frukostbuffe på Ikea, tidigt som satan, sen ska jag pröva sängar tills jag stupar. Eller.. Nee.. Tills jag vaknar och vill hem. Stommen är så gott som klar (skönt) och måtten måste bli 160 för annars har lådorna ingen funktion. Man kan ju sova 3vuxna i en 160, om man vill. Bara man inte är rädd för att röra varandra ;)
Min säng är en god vän men det är snart dax att skiljas åt. Jag måste få gå vidare.. Fast sängstackarn är max 3 år om jag räknar rätt. Aja, så är livet när man inte kan förstora den. Bjuder på en bild på min soffa (inslagen och fin) som avslut. Nu håller jag på att kissa på mig och det är dax för frukost <3

Kramar om//Elinen


Huvudet fullt med... Julgodis?

Ja! Somnade om i morse.. och det ångrade jag bittert när jag vaknade upp timmen efter. Ville inte öppna sig, ögonen. Men efter en timme var jag nyduschad och på g ut i världen. Köpte bubbel på systemet, letade julklapp till barnens pappa och köpte senapssill då mamma vägrar köpa det till mig. Gör mig så lite, när jag får dela allt annat med dem <3 Hoppade in på Måleribolaget och handlade färg till alla väggar, utom panelen, och en takroller. Det vart pengar, dock inte så illa som jag själv trodde. Sprang över med bingolotter till Milla och sen vidare till Bröchan för att träffa hans tjej, hunden, sno en kram och lämna julkort. Sen hem till lägenheten och packa om, ihop julklappar och sen iväg mot landet. Men soppamätaren visade på tank-dax så det var bara att vända. Vägen var hal och full med puckon. Slapp jag bromsa var det inte några problem.. Alla har inte den lyxen! Hemma fick jag Chili nam nam och sen städades det i mammas kök, dammsögs massa golv och svabbades av. Han även med att göra julgodis. Det jag inte han, var det tråkigaste att missa, mors julklapp. Måste tydligen till V-ås och hämta den och jag han inte idag och glömde i torsdags när jag var där med mamma. Suck.. Får komma på nått kul sätt att ge henne det på endå, utan själva beviset. Idioti att blocka ATG-ombuden.. Ren idioti! Öppnar inte förens den 27 igen heller.
Har prövat rödvinsglögg ikväll med. Det var ingen höjdare det heller. För mycket rödvinssmak antar jag.
Trött nu igen..
I morgon ska det kläs julgran på förmiddagen, tändas gravljus på eftermiddagen hela västmanland runt och kl5 är det middag hos A-M och L. Ska äta max frukost innan den middagen. Ska nog vara glad om jag kan gå hem efteråt. Med tanke både på alkoholfronten och matfronten.
Uppesittar Bingolotto och må bra! Får se om min dag i morgon faktiskt kan bli sådär lagom lugn som planerat..
Vädret verkar bli ett sånt som gör att man håller sig inne. Passar mig fint, då blir det pulkaåkning såfort det blir minsta sikt. Tomma vägar är min melodi ;)
Kram på er där ute!
//Elinen


Sommarregnsdoft

Vad gör jag vaken sen en tid tillbaka!? Ja just ja, jag bor i en familj med ett antal gosiga barn som nyss låg i sängen hela skaran. Mysigt men trångt. Så, ja, nu är jag vaken. Har en lista på saker jag måste göra idag så fort jag kan, sen åka ut på landet och städa mammas kök. Sen ska jag slappa :) (om jag kan!!) I annat fall får jag ta mina mysiga 4benta på en promenad liknande den i går. Så skönt!
Aja, god morgon alla. Om 1 dag kvar till jul <3
Kramar om//Elinen
Ps: fortfarande förkyld. 1-0 till förkylningen.. ds.


Tjohopp

Men goddag yxskaft! I foppatofflor, max 200 meter, i mörkret åkte jag glasgata i max-fart nerför gatan. Fiint! Vilken kväll!

Madagaskar 3 var fantastisk! Kul och peppande. Se den :)

Och min soffa har kommit!!! Jätte kul :) Dock tar den upp halva vardagsrummet som de två 2,8 meters paket dom är. Men dom är fina, tyget alltså. Dom är ju inte så uppackade.

Aja, det var min fredag. Nu footloose! Med Mu!
Om bara stressen kunde släppa mig...
Kramar om//Elinen


Det finns vänner och så finns det "vänner"

Jag har fina vänner! Ni vet det va? Fina vänner som i arbetskamrater, träningskamrater och så dom där stackarna som är släkt ;)
Tack <3

Nu ska jag göra mig av med en inte lika god vän som dök upp helt oanmäld och ovälkommen. Förkylningen!! Iiinte okej.. Fast efter klädvalet igår så är det kanske Inge konstigt?! Aja..
Upp och starta dagen!
Jag har bestämt att vara glad för jobb bytet tills jag kan motbevisa det "braiga" och det känns som en rätt okej lösning efter min VAD-ÄR-DET-FÖR-FEL-PÅ-MIG panik igår (eller vad man kan kalla det)
Aja, kurera förkylning och ta emot soffa är nog i stort allt snormaja här kommer orka idag. Ska nog lyssna på Lola och stressa ner, blir ju ingen ork kvar om det ska bli fler fel på mig än såhär..

Många går på ledigt idag!! Kuul!
3 dagar kvar till julafton. Jippiiiiiii!!
Kramar om//Elinen


Se det ljusa i mycket och vara flexibel

 vs bitter gnällig och rädd för nya saker.
Jag vet inte om det är jag eller dom som är vinnare i den här historien och jag kommer aldrig få veta om jag inte kan få vara mig själv vilken väg som är min. Så jag ska kanske vara glad. Men det känns fel att inte längre få jobba med snabbfot. Jag tyckte vi gjorde det bra hon och jag! Och att inte kunna använda mina erfarenheter och allt som jag kärt om mig själv och mitt jobb när jag vart borta. Jag har så mycket som jag hade ideer om och skulle göra när jag kom tillbaka. Visst jag håller med om att sats inte riktigt vart som jag ville från början eller som jag hade tillräckligt med kött på benen för att få fram det bästa ur. Men å andra sidan, ingen hade riktigt samma jobb heller så finns ingen att jämnföra med. Förutom Snabbfot då, men hon är ju grym och har mer jävlaranamma så henne tävlar jag inte mot. Jag vill bara dit! Men jag fick aldrig chansen att förstå allt hela vägen..
Att komma ut på golvet anser jag vara nått kul och nått spännande. Jag kommer ha en annan kontakt med alla och  det händer något. Jag gillar tanken på att lära mig mer med datasystemet och att få röra på mig på ett annat sätt än jag gjort där inne. Men jag kommer tappa mycket kontakt med andra istället och ställas närmare människor jag inte ville komma nära oxå. Så det är väl på gott och ont.
Det som skrämmer mig mest är den underliggande egentliga anledningen. För vad den en är så är det alltid nått dumt med dem som blir runtflyttade. DET har jag lärt mig. Men dom som vet skulle aldrig säga det och jag kommer aldrig få veta. Det bränner fortfarande i vetskap om vad min chef i Sandland skrev om mig. Och vad mina över mig på jobbet hade för syn på mig innan jag åkte. Jag var inte hel och jobbet var en jobbig plats för mig att vara på. Det var för mycket skit i skallen medans jag ville mer än jag klarade av på jobbet. Ja, det var en enda rätt stor röra helt enkelt! Och det är den sidan jag visat upp av mig själv.. den inte riktigt underbara arbetskolegan. 
Nåväl, jag får visa dem nu istället. Men det vart annolunda, nervöst och konstigt. Inte riktigt den känslan jag hoppades ha inför att komma tillbaka till jobbet. Magsmärtan vart inte mindre om jag uttrycker mig så..
 
Ja ja, nu har jag fått skriva av mig lite.
Var tvungen att starta Mu´s dator så jag kunde skriva av mig ordentligt. Poden är bra, men ibland hade en pad vart mycket bättre! Snart har jag min egen dator och mitt eget internet.. Snart är jag på jobbet igen, med en gamal gruppchef, nya och gamla vänner och nya arbetsuppgifter. Hm..
 
Kramar om//elinen

Har jag någonsin vart en morgonmänniska?

.. Jag vet då inte. Stundvis kanske. Men lingon glögg gillar jag inte iallafall och det är ju bra att veta. Tror jag.. Jag är trött! Morgon j*vla trött! Jag gillar Gillmore girls oxå. Jag har gått och blivit en tjej-serie brud. Vad har hänt!? Tjejfilmer alltid, och tårar, lyckliga slut och kärlek såklart! Men serier, fler fler fler serier. Oj oj oj! Kan det vara för att jag är så trött, ligger i soffan och inte orkar byta kanal? Eller gillar jag det?
Härliga livsproblem jag har. I-landsproblem så det skriker om det. Men fast det är irriterande så är det skönt oxå. För jag är i Sverige och jag har det trotts allt rätt bra!
Nu blir det tvättstugan igen. Spännande att se vad mina kläder tagit för färg denna gång :)
Kram//Elinen


Slappna av tack

Jag är trött (typ död) och hela kroppen är paj. Men endå är den här ovana smärtan såpass irriterande att det inte går att koppla bort. Konstigt.. Har ju vart med om värre på många sätt.
Och hur kan man stressa i sömnen? Jag fattar mig inte på min kropp..

Nåväl, jag har tydligen äckliga fetischer har jag fått veta på kvällskvisten. Spännande att få diagnosen senare, helt klart! För jag har liite dålig koll på mina ovanor (tydligen)
Imorgon ska jag sälja lotter och åka till V-ås. Pappa ska vara hemma, han har gjort mer än mycket redan och jag ska träna, tvätta och sen kuta runt med lite lotter innan mamma slutar.
Kommer ni ihåg min julklapp till mig själv? Jag ska köpa en kompis som ska få bo med mig. Jag längtar så mycket. För den dagen är det klart i min lägenhet! Längtar mig sönder och samman..

Nej nu vaknade Mu.. Försöka sova igen. Det var mycket lättare i soffan med go-ungarna!
God natt kram//Elinen


Tapeter-check!!

Så då var dom på plats. Väven sitter där den ska. Nu ska vi bara hoppas på att jag kan få svar på vad det är för färgkod. Och sen ska det målas för fullt. Det ska bli kul att bli färgad igen, som jag trivs. Mååååla <3
Idag har det även diskats och städats i min träkoja. Pappa har blivit bjuden på den klart första riktiga maträtten på min spis. Det blev spagetti och makaroner! Pappa och jag gjorde ett bra jobb med väven och det vart mer än en burk med vävlim kvar. Det kan bli väldigt kul att ha i framtiden :)
Sen har jag gått till Bivur och hämtat Bingolotter och vidare till big inn för att handla och sen hem till Mu. Nu har vi ätit pannkakor och jag är helt död och vill sova.. Tråkig! Men det är jobbigt att ha ont hela dagarna..
Så nu lägger jag av redan, fast det finns mer att berätta, som alltid!

Kram på er mina vänner//Elinen


Sådär ja..

Nu är jag vaken, snart igång och alla smärtor är kollade och under kontroll. Nu ska det på med kläder och sen är det göra iordning för att få klart sista tapeterna idag. Hoppas!! Köket är dock ogjort.. Får se hur vi gör där. Väntar på färgkode-svar och har ev bokat in V-ås med mamma i morgon igen. Det betyder 2 veckor ensam. Konstigt konstaterande och känsla.
Påtal om kärlek är nog Mu åt rätt håll där. Bäst att skynda sig med lägenheten!! Eller vad vet jag!? ;)

Har massa mer att skriva men det hinns inte nu!
Så ha en bra dag med er!!
Bara 5 dagar kvar till Kalle Anka :)
Kramar om//Elinen


Igång igen.. Men..

.. Jag har så j*vulskt ont i överdelen av magen. "Magmunnen" delen och strålar ut. Vad hände där? Vaknade innan 4a och trodde jag ville avlida.. Ja ja, det är lite bättre nu. Men måste nog sova lite till. Sov inte nå vidare vid ont på ännu ett ställe. Ryggen kan jag ju iallafall ligga still och andas med. "Glömma" den..
Nej, soooova! Lite till.. Sen ska jag dona vidare och ringa hem och hämta Bingolotter osv.. Ännu en galet fartfylld Elin dag. Heeeey!
Kramar//Elinen


Karma!?

Ja. Dagen kunde vart bättre. Men det vart skratt från oväntade håll, massor gjort i lägenheten och avslutningsvis en 4,5 timmes prat med min faster. Hon är fortfarande min idol. Hon är och har alltid varit en stark kvinna med hjärtat på rätt ställe och förstånd att stå och gå. Hon berättade mycket kul och lärorikt idag. Saker jag aldrig fått veta om hon inte sagt dom, för ingen annan skulle berätta sånna hårda ord för mig om någon jag älskar så.. Sanningen!! Ur hennes synvinkel.. Men endå sanningen. Så mycket jag aldrig förens idag haft kunskapen att förstå. Jag var bara ett barn då, skyddad och älskad. Men nu vet jag mer och det ger mig ro och trygghet.
Tack faster. Du betyder mer än du anar.. Du håller ihop oss. Önskar jag var som du <3

God natt på er! //Elinen


Men se här oxå!!

En kopp panikångest al'a Elin i fosterställning var exakt det jag önskade idag. Eller? Ibland är INTE tv det bästa sättet att starta dagen..
Men det var bara att rycka upp sig bit för bit. Ska jag ligga och ömka för? Jag är ledig, pillar i lägenheten och har hälsan med mig! INGET dumt i det. Vems liv är perfekt? Njuta av det man har var det ja.. Kom ihåg!!
Lola hörde av sig, jag har sålt 20 lotter till åt klubben och.. Eh, vad försöker jag med. Jag är inte där en..
Ge mig en timme!!

Skicka en kram är ni Goa..
//Elinen


Drömmer om väckarklockan

Ryggen har någon form av krampkänsla från 1dm över svanken och upp till under skulderbladen. Det är galet obehagligt..
I övrigt är jag konstigt pigg.. Säkert för att innebandyn gjorde mig så trött så att jag sovit tungt. Ska töja på käkmuskelen idag med, för är rädd att det låser sig när jag gäspar snart.
Annars är det prata med bostadsföreningen och sandpappra vidare på tapeterna. Pappa golv och hoppas att dagen innehåller mindre tjafs än igår. Det känns så onödigt, men jag orkar inte bli daddad med. Det är mitt och jag lyssnar så gärna och tar råd och idéer i mina planer. Men inte blint..
Nåja, hoppas som vanligt :)
Det är morgon mina vänner och bara 6st dagar till julafton. Hualigen..
På fredag kväll/lördag morgon går jag på julledigt i 3 dagar (är planen) Ska vara hemma och städa mammas kök (kantstött tradition) och fika med A-M och L och massa annat. Kanske åker någon sväng med dit vinden bär för att komma ifrån någon timme. Det tär på en att fortfarande bo hemma. Onödigt..
Måste kolla om min sängstomme är på rea oxå. DET skulle sitta fint som snus! Det är trötta barn i soffan där ute idag. Tokskruttar som kämpar mot sömnen var eviga kväll.. <3
20 uppesittar Bingolotter sålda åt klubben! SKITKUL :D
Nu dra igång mig på nått sätt!
God morgon kramar//Elinen


Natti natti

Efter en dag då jag räknat till 10 X antal gånger och nyligen spelat innebandy med kanotpolo-gänget är min rygg "av" och ögonen går i kors. Hur jag skaldinna avgöra vilken vit färg jag har runt fönstrena vill jag inte ens tänka på. Det är OMÖJLIGT för mig att se.. *suck*

Ja ja, på't igen i morgon efter att ha sovit lite. Mu snarkar och jag kommer på mig själv med att blunda..
God natt kramar//Elinen


Jag tror att detta är vad man kallar...

... Försovning delux!!
Vet inte vad som hände. Det bara blidde att jag drog mig så länge att jag tappade fotfästet. Det var dock inte värt det då det bara var mardrömmar och jag har kramp i käkmuskeln under örat fortfarande. Det positiva i det hela är att jag hoppas ha mer energi till eftermiddagen (har hört det är så det ska gå till) så folk slipper bli irriterade. Så jag kan få vara glad och inte frånvarande i min halv-sovar-värld.
Nu ska jag starta spotify och puttsa väggarna tills mamma kommer och ska toka loss efter 2 tiden. Ge mig energi nu!!!
7 dagar till underbar julafton!
(Inte för att jag vet varför denna blir så kanonbra, men den ska bara vara det helt enkelt. För det är ju jul!)

Kramar om//Elinen
Ps: här är min nya följeslagare! Ds.


Bra jobbat Sverige!

Över 23 miljoner har du, jag och många andra tillsammans givit för att barn i slummen ska få vatten. Jag vet inte hur mycket av de pengarna som kommer dit det ska, men jag hoppas i vanlig ordning på att så mycket som möjligt gör just det!
Tack Gina, Kodjo och Jason för att ni funnits i min radio denna vecka. Vid min sida.. Jag har missat mer än jag velat, men jag ska se ikapp mycket.
Längtar redan till nästa år.. vem det en blir i buren.
Kram på er//Elinen


Du väckte mig i morse..

.. genom att skälla på mig. Jag vaknade med ett ryck, suckade och kände pulsen av rädsla och oförstånd. Du får gärna tala med mig och jag kan förstå om du inte ser mig ha tid annat än när jag sover. Men jag ber dig, låt mina drömmar vara fria..

Vaknade trött! Ska nog bestämma en dag när jag får sova hela dagen om jag vill. Mellandagarna kanske!? Skulle vart så igår, för gjorde inte många knop, men ville se så mycket jag kunde av musikhjälpen när jag "hade tid" och då kan iallafall inte jag sova. När det är sånna här saker så önskar jag att jag inte hade nått liv så jag bara kunde glo dagarna igenom, sova när jag somna, beställa hem pizza och bara bara titta.. Ingen dygnsrytm, bara njuta! Men så är inte mitt liv och jag skulle säkert inte klara det. Kan ju drömma!
Kommer iallafall sakna Musikhjälpen när det ikväll kommer sluta sända. Dock är dom värda lite mat nu, Kodjo, Gina och Jason :)

Nu ska det plitas vidare på julkort!
Kramar om//Elinen


Stjärnbrist

Julbordet var kul. Jag fick en chokladask på lotteriet som jag nyss gav till min pappa. Vi åt, hade snappsvise-tävling och tackade av en vän som går i pension nästa vecka. Vi var kvar någon timme och sen gick vi hem till Olsson och festa vidare. Jag tog på mig skivDJ-rollen. Svårt ju.. Men det var en skön kväll med många kramar. Åkte hem runt 2 tiden och somnade något död runt 3. Men sen så var man vaken runt 8. Inte lika kul denna gång som det var för nått år sen..
Musikhjälpen åkte på och barnen ramlade in. Duschade och sen låg jag i soffan till runt 3 på eftermiddagen. Tittade störtlopp och sen fortsatte musikhjälpen och ja, det rullade på bra! Pappa ringde och ville ha med mig hem så jag hakade på och det slutade med en stor fin snögubbe :D Nyss ätit och nu film. Skön kväll..
Kramar om massor//Elinen


Morgon stund har guld i mun

Det ÄR musikhjälpen som står för väckandet idag. Jag har hunnit sparka Mu på smalbenet, blivit hoppad på och haft ångest om att det är morgon de senaste 30 minuterna. Jag skulle inte ha något emot att sova bort dagar just i detta läge. Sova bort tankar, måsten och ladda upp batteriet som jag faktiskt inte gjort än. Mitt eget fel.. Men jag har inte tid..
Och hur kul är det att sova när musikhjälpen rullar på tven? Inte nå lockande alls kan jag lova. Tror jag ska unna mig 2 svolverpastejs-mackor nu.. Mu's akvarie-hajar tuggar högt i akvariet och mina servetter som jag packade upp igår som skulle vara rosa, är totalt blekta. Kan någon berätta hur det gick till? Dom har legat i en mörk låda på Mu's vind, inte vart på solsemester.. (Tror jag..)
Största ångesten idag är absolut att jag missar medaljcermonin. Allt vart sabbat från grunden med att vara ensam, vänner som inte är mina, helvetes j*vla SJ som inte klarar snö och min egen optimism fick sig en törn delux! *svider* Hur som helst, jag är slagen, men vet inte om det går neråt eller uppåt. Det får ses senare.. Nu, VAKNA!!!!!!
Kramar om//Elinen


Totalt slut

Jag ligger död i soffan och tittar tv, lyssnar på musikhjälpen och äter popcorn. Idag har jag invigt tvättstugan , diskat, städat, handlat färg och kutat upp och ner i trapporna.
Borde göra både det ena och det andra men orkar inte. En annan dag..
Imorgon ska det pappas golv, tapetseras och sen är det julbord med jobbet. Hade stora planer för morgondagen men allt vart paj.. Ledsen över det med. Inte energibidragande!
Nu fortsätta soffa-mig...
Kramar om massa//Elinen


Musikhjälpen

Kom igen nu alla. En 50lapp räcker! Självkänslan höjs och man blir lite extra jul-mys-nöjd över sig själv..
Hoppa kebaben och ta en påse nudlar istället och skänk det du sparat.
Jag kan inte slita mig från tven där musikhjälpen nu är live på SVT2. Vill se. Samtidigt inte.. För nu är det panik-påtiden att gå upp och röjja vidare i min träkoja. Hittade diskstället igår hemma på landet, i en kartong, som stått på mitt rum och tagit plats i 1år. Lovely indeed!! Finns massa massa massa att göra. Och vet ni, jag har dessutom bredbandsbolagets "Plupp" i hallen och Kbab i vardagsrummet. Suck och stön! Att dom inte lämnar en "Detta har du i din lägenhet" till mig, hade jag behövt..
Nu kommer en hel reflexvästkonvoj med förskolebarn och ställer sig utanför glasburen i Malmö.
Mys!

Solen är uppe!
Lev gott mina vänner, jag ska försöka sparka igång efter totaldålig sömn i flera dagar! Vill man kan man har jag hört!!
Kramar om//Elinen


Återvänt

Jag är tillbaka efter att blogg-appen på min pod kronglat satan..
Så, allt jag hinner nu är att säga att jag lever. Berättar mer sen..
Kramar om//Elinen


Det är faktiskt skönt ute

Jag ville bara berätta att det är riktigt skönt ute idag. Ska gå till mig och byta om efter att ha lämnat matvaror hos Mu. Sen får vi se om det blir en promenad som jag önskar i fina vädret eller om det blir att greja direkt. Å grannarnas vägar borde promenaden vara att föredra.. Så skyller på att dom vill sova!
Sen blir det måla måla måla tills orken är helt slut. (efter nattens lilla sömn borde det inte vara så länge tyvärr..)
Gjorde ett klipp igår. Köpte hela 4paket lax. Så nu har jag en stund.. Ska försöka ta med köket hemmifrån så jag kan laga mat på riktigt snart. Jobbigt att behöva gå över till Mu, fast det är mysigt där.

Nej, dra igång dagen och krama barnen hejdå!!
Kramar om//Elinen


God(?) morgon

Tanke 1: skojar du? Det kan inte vara morgon redan..
Tanke 2: jag mår f*n j*vligt illa!..!.. Vart kan jag kräkas lättast?
Tanke 3: .. Det har iallafall slutat snöa. Nu ska vi bara se om det går att åka på vägarna oxå eller om jag gått upp såhär tidigt i onödan..

-så!! med underbara mängder snö utanför efter ett snöande igår kväll som såg ut att vara ett klipp direkt ur första Narnia-filmen, ger jag mig åter upp, ut och iväg! det rullar lixom på så.. tills man inte orkar mer, säger ifrån eller ger upp!

God morgon mina vänner!
Kramar//Elinen


Få ordig

Kan inte säga att jag är nöjd eller känner mig säker på valet och vägen jag valt. Inte heller någon form av lättnad. Jag vet nu att jag vart en idiot mot en människa som är värld bra mycket mer än jag givit. Jag vet det nu, och ser på det med nya ögon.. (helt ärligt)
Hur som helst så är det en ny dag i morgon och vi får se vart den leder.. För många är det äntligen fredag. För mig är det ännu en dag att hinna så mycket det bara går..

Om jag fick välja skulle jag ligga kvar i min säng i flera dagar.. (skyndar mig så att det snart kan få bli verklighet)

Godnattkramar//Elinen
ZzZzZZZzzZz


Morgonens vy, som tagen ur en saga

.. tänk om bara dagen kunde bjuda på det samma!?..
Mamma och Johan är lite insnöade på landet och Mu sa det var halt. Det är fortfarande drivor efter blåsandet men ingen snöstorm idag. Bara vitt vilande snö högt och lågt.
Borde ut och gå och njuta i det fina decembervädret, men har nog viktigare saker att göra. Ska upp med lite julsaker b.l.a
I morgon är det redan fredag :)
Kramar//Elinen


....

...
F*n är kanske ett passande ord att avsluta dagen med!?
...
Suck..


Snöstorm delux

Vaknade, sent som vanligt (7) och tog mig ner till en pappa som bjöd på fjällyoghurt och macka med leverpastej. Plockade ihop mitt pysslande som jag inte han göra klart tyvärr. Mer en annan dag av den varan. Betalade Flixens julklapp och min målarfärg och sen var pappa så stressad så det var lika bra att jag åkte till min innebandyträning med jobbet. Han med råge fast det var snöstorm och jag var tvungen att hitta mina gympaskor i lägenheten oxå. Körde så lugnt och fint så..
Så var det innebandy med målvakt och 3 var på plan. Jätte kul hade vi, ända till Herr "Ove" gjorde en fin fin vrickning. Ingen hade nått att linda med och fotknölen vart läskigt svullen på honom. Stackarn.. Men sen spelade vi sista utan avbytare och jag tror jag dog i några minuter. Men jag har nog blivit lite bättre tror jag, mer spelförståelse. Nu mer kondis så blir det här ännu roligare!!!
Sen har jag legat på spikmattan och somnade. Badade en sväng och sen blev det efter vinterkläder och sen såklart PANNKAKONSDAG!!!!!
Nu är dom mätta och glada i detta hushåll. Jag ska gå igenom mina julsaker nu, sen vet jag inte.. Skulle vilja sova!


Nu är det kväller

Bilen var betydligt trasigare än jag trodde. Än vad någon trodde.. Tur det gick bra med Stora-lilla-bror och tur han missade telefonstolpen med den decimeter som han hade tillgodo. Men det är lite synd om min bil just nu. Den behöver lite skruvar så den håller ihop en stund till och gå igenom besiktningen. Handbromsen hade med givit upp och när jag hade brutit mig in till beläggen så var det ett självklart fel. Metall mot metall funkar lixom inte så bra som det gör med lite belägg. Då spelar det ingen roll hur mycket man drar åt handbromsvajern.
Men nu är det ingen ide att sörja min fina bil som faller sönder. Istället vara glad över att det gick bra med Bror och att bilen faktiskt funkar.
Nu lite stak-pynt och julkorts-görande.
Kram på er!!
//Elinen


På plats

Så nu var jag nytaggad på Svarte Baron för denna gång. Tack Pontus, du är grym! (sweeet)
Jag var 2 timmar FÖR TIDIG idag. Suck på mig själv.. Så det vart att glida runt och återuppleva olika vyer från min ungdom. Rätt skönt faktiskt.. Men inte med tanke på att jag har en hel bil hemma som behöver kärlek.
Väl påväg hemåt får jag kontakt med Lillbror som vill åka med hem fast inte förens om 40minuter. Ja ja tänkte jag och åkte tillbaka till Kolsva.
Men nu är jag hemma, har ätit och ska dra igång nästa projekt!!

Ha det fint!!


Mardröm

Känns som att jag hela natten drömt den där långa utdragna skitdrömmen som bara vart värre och värre. Jag slapp iallafall se någon av mina vänner dö denna gång, för ingen var med. Alla var falska och elaka egoister jag träffa.
Kan vart mitt ego jag stötte på inatt.. Vem vet?!

Upp och igång! Idag; tatuering och kolla så min bil är hel och besiktningsbar efter att bror hamnade i diket i förra veckan. Sen är jag nog mör för i dag!!

Kramar//Elinen


Mamma <3 dotter dag

Idag var sen länge en bokad mor och dotter dag! Efter några timmars sömn och en kropp som hatade mig när jag vakna vart det endå en bra morgon. Jag hittade en färgsprakande stor tröja som varken satt tajt eller såg ut som ett tält och jag fick låna mammas vinterjacka. Han knäppa några kort och sen körde pappa oss till Kolsva-city för att bli frissade på Saras salong av våran Goa frisör Li.. Vart färg och mycket sax idag, vilket var skönt och kul. Träffade Gullan, en liten plattnäsad 5månaders valp med full fart och mycket vilja. Härlig som få!
Sen vart det att köpa "love à..." (hur det nu stavas) som vi vart starkt rekommenderade att se av vår frisör. Även en flaska Lingon och pepparkaka-glögg. Sen smet vi in på ett café och tog oss en räkmacka och varmt i glaset. Pratade livets alla allvar, nu och då! Det är så annorlunda, sanningen och hur man upplevde allt som barn. Sanningen kanske ibland kan vara en blandning.
Pappa hämtade upp oss, småfrusna och fina. Körde hem och där vart det film, popcorn och glögg. Bröderna lagade kvällsmaten och sen har jag duschat, haft ansiktsmask och nu är jag sen länge död igen..
Så godnatt på er alla!!
Kramar//Elinen


God natt 1a advent


Gammaldags julmarknad

I gamla stan är det idag julmarknad!
Mamma ska stå och sälja och jag ska dit och stötta. Det är ju kallt..
Igår stod vi i Kmv-lokalen. Eller vi och vi vet jag inte. Hon stod och sålde och jag tittade på, satt bredvid som stöd eller kollade runt. Mötte även 2 goa ungdomar! Resultatet av det blev att jag köpte fikabröd och vantar. Fikabrödet blev pappa glad över och vantarna blir perfekta idag :) (rosa är dom lite med)
Idag ska jag ta bilder. Det är utomhus. Det är första advent och det är enligt min kalender äntligen dax för julmusik! Kanske dra mig upp ur sängen!? Kroppen säger inte allt för glatt ifrån om jag säger så.. men får ta med en stol och sitta mycket :)
Kom och kramas vettja!!

Ha en underbar 1a advent där ute.
Kramar//Elinen


Recension

Årets julkalender är en fortsättning på en av SVTs bästa. Jag hade en viss oro, men nu är den som bortblåst. Behövde inte ens tänka "det var bättre förr", för det var det de var på min tid. Julkalendern hade mening och poäng. Jul i Kapernaum var ännu en sån, en riktig julkalender.
I år körde svt med ett säkert kort! Dom hade kunnat sabba det. Dom hade kunnat förstört alla minnen. Istället körde dom på samma intromusik och spännings-musik. Och, som det ryktades om innan, ett av spökena är "original" med. Efter att nu ha sätt första avsnittet vill jag inte missa de som kommer de närmsta 23 dagarna. Heja svt! Ni har gjort min decembermånad ännu bättre och jag funderar redan på om jag inte måste skaffa tv nu med en gång..


RSS 2.0