benlös

Ja, jag är hopplös. Hopplöst rädd att säga dig hur bra du får mig må.
Och där gjorde jag det igen..

Musik med vrickad fot

Dansen har funkat, inga golv liggande pölar av mig här inte. Och det vill jag tacka alla runt mig för ♡ Igår vart det handboll och ett plötsligt infall av step up. Och nej.. det var inte det smartaste med 1.5 timme X 2. Men det var kul och det enda jag tvärvägrade var den alltid så avskyvärda plankan. Jag är inte vän med den. Den är super, men inget för mig.. 
Så klarade det och kul var det. Pratade lite med K oxå om lite viktigt och på nått vis lite jobbigt. Jag vet inte om det var hungern som sattes ihop med tröttheten men något gjorde att jag kände mig ledsen. Fast han bara ville väl. 
Hur som lullade jag hem och värmde lite mat och fyllde badet. Och där satt jag och käkade. Eller låg kanske snarare. Surfade och åt. En dag kommer jag bada telefonen och jag kommer förbanna mig själv. En gång fyllebadad borde räcka. Men den dagen är en annan dag så..
Sov som en kratta när jag väl somnade och idag vart lite i samma stämma. Flummig, frysande och baksugen. I helgen blir det mer baka!
Fasta har jag med lätthet gjort oxå idag. Inga problem där inte! Har 300kcal kvar att klämma i mig så det känns kanon. (Av 500 totalt) 
Nu tvätta och städa av. Betala räkningar och välja ut morgondagens kläder. Sen så blir det nog sängen. Längtar till min säng ♡

Nej, ta tag i det tråkiga så det blir klart!
Ta hand om er, snart är det helg igen :)

 

Allt jag hör är soooov

Men sover jag för det? Nej.. Så enkelt. Suck.. 

http://youtu.be/MCJh4a5iAqw
Kolla in den här. Eller nej, bara du lyssnar är jag nöjd faktiskt. Härlig!



då fortsätter dansen

Ja, efter 4a så får vi se hur dagens vals går. Det verkar vara en tung våg runt mig just nu som alla kämpar mot. Jobb, distanser, saknaden av närhet, idioter, you namn it! Nu har ni det tufft helt enkelt. Och jag FINNS här. Jag säger det om och om igen. Och i kväll får vi se om jag orkar med sista timmarna eller om jag bara släcker. Så nu laddar jag upp genom att krama på de runt mig, för min och deras skull. 
Ge och ta ♡
Det är dassigt. Det är få ljusa timmar. Men vi klarar det. Du klarar det!!



ord

"Människan behöver inte vara 'perfekt' för att vara precis vad du behöver"


Alla vill ha lycka och slippa all smärta
Men du ser ingen regnbåge utan lite regn



sol i hjärtat

Det är sol ute. Jag fryser utifrån och in i benmärgen. Som en istapp. Inte ok.. Inte någonstans. Men det gör inget. För jag stod emot ute mat och att smälla i mig en låda till frukost. Jag vann! Den här gången :)
Snart slutar jag dessutom och det ska firas med en sväng i solariet, för jag ÄR värd det.
Gårdagens slit från start till stopp kommer inte vara det sista. Det känns snarare som en början på en karusell som jag inte är säker på att jag vill åka fler gånger. Bra insikt. Farlig tanke..

Jag behöver ett Box å kick-pass. Någon som vill följa med? Ska gärna våga slå på dig oxå ;)

Kramar om//E


tisdags tagg.. troooligt

Hej!
Ja men dåså.. då är det en ny dag. Tyvärr så vet jag inte hur jag riktigt ska göra det. Leva på inställning.. för idag är det fasta och jag är självklart vrål hungrig.. Hopplöst ;)
Det går bra nu! Klarar jag det här blir det solariet i eftermiddag. (kanske blir endå.. haha)


Troooligt hörrö ;)

Kan inte släppa garden

"I can beat the night 
I'm not afraid of thunder 
I am full of light 
I am full of wonder.."


Det var det. Japp! #amen 

"vi trodde att vi fattade, vi blundade och skrattade"

Niklas strömstedt har alltid haft och kommer alltid ha en stor plats i mitt hjärta. Trallar och grejar lite för att hålla mig vaken lite lite till :)

Idag har det åkts pulka i solen. Vindstilla och från grå himmel till klarblått har vädret bara vart inbjudande. Så hoppade i mitt underställ och på med överdragsbrallor och en tröja, så iväg. Först till Strö där Mu väntade med barnen. Barn saknar den där spärren som en annan sakta börjar ha. Hur kul det än är så; tänk om jag gör illa mig. Kan inte träna och blir borta från jobbet. Är det värt det? Skönt om man kunde vara barn igen Men åkte gjorde jag och tjöt så det sjöng om det ;) Sen in på Intersport för att köpa en pulka och på HM blev det oxå lite shoppat. Ska ju klä mig för fest på fredag, hur nu det ska gå :P Nåväl, tröjan vart perfekt!! Och jag trampa runt där i full pulka-mundering. Bjuder på den :*
Sen bar det av mot byggden och mina föräldrar. Där stod pappa start klar med lilla traktorn. Inte nog med det så strålade solen och han hade kört upp en bana till och med! Flix kom oxå ut och åkte och det höll vi på med i hela 2 timmar. Snacka om trött i armarna. Pulka, pulkamadrass, miniskidor och tefat åkte vi. Snö överallt och några nya blåmärken samlade jag på mig. Mamma stod med min kamera!
Sen blev det mat och därefter en väg hem i solnedgång och dimma. Riktigt vackert!

Så har det blivit kvällsmat: hemmagjord pesto, pasta, skinka, sallad och vitlöksbröd. MVG på det!
Nu greja lite innan jag tänker krypa ner i sängen med min möra kropp och förbereda mig med energi för en ny dag på jobbet och åter igen träning på kvällen. Som jag saknat det.. fast det är för sent och pajar hela veckan. 




"you've gotta dans like there's nobudy watching..

..love like you'll nerver be hurt, sing like there's nobudy listening.."

Bra dag från start till stop. Ja, jag kan inte säga annat.. för det finns inte riktigt ord för mer. Bara dom vanliga och dom, dom duger inte :) 

Sov gott, dröm stort och vakna med ny energi till ännu en dag som kommer testa dig, lyfta dig och se vilka vägar du väljer ♡

"Peace" :* //E


:$


{enstaka steg}


vick. skak. bus

"Called up my mama, said I'm in love with a stripper"

Muuuusiiiiik! Det bara spritter i kroppen. Skönt, så fastan inte tar kål på mig. Det reder sig. Listan på vad som behöver göras ökas stadigt på och det är skönt att släppa dem en efter en. Målet är en riktigt god natts sömn. Hitintills har dom vart lite skakiga, minst sagt. Inte direkt dåliga.. men att vakna av att man är stressad och nyss kutat en mil är inte riktigt den sömn jag önskar mig. Eller när man vaknar av att kudden (som man tydligen nyss svingade genom rummet) går i marken. Undra om jag har bra kasttecknik i sömnen oxå?
Kaffe och jag är vänner idag. Det måste vara en av de mest motbjudande jag nånsin valt till vän faktiskt. Iaf det kaffe vi har här på jobbet. Inte helt konstigt när det vidriga vattnet är blandat med det där konstiga tjafset som föreställer kaffebönor. Haha! 
Inte nog med att jag faktiskt har jobbat röven av mig idag och jag dessutom (peppar peppar ta i trä) har fått ha lite flyt så har jag sakta börjat landa mig själv i det här med att resa själv. Det ska bli spännande! Det enda problemet jag kan se nu är vad sjutton jag ska säga till mina föräldrar för att dom inte ska ha magsår i två veckor. Det vill man ju inte. Inte jag iaf..
Nej, nu är rasten slut och vilan på locket ska bytas till lite rörelse så jag inte somnar om :) 

Kramar//E




^_^

Vaknar upp med 1snap med god mat, en med en glad människa som klagar på att han är ful när han ler och 1 på en stackare som börjar jobba halv 4a. Nej men jag ska inte klaga på min dag ;)

Snorig är jag, och så trött. Blir nog till att sova på lunchen, kan äta på frukosten istället. Men, vi får se vad dagen skickar på mig. Jag bokade idag av massagen idag och ska skriva inköpslista och städa av med massa kaffe efter jobbet. Och det var nå mer.. hm.. vad var det jag skulle göra? Minnet är kass :/

Fasta- boka tvätttid- överleva dagen- ha kul
ska väl inte vara så svårt ♡

Kramar//E


skål för/på dig

Hua! Jag har precis gjort om det man absolut inte ska göra; laga mat för sent och äta. Jag är mätt. Jätte jätte! Så jag vill spy :P
Vi har haft möte med handbollen. Teori och genomgång av en gammal inspelad match. Kul, lärorikt och som upplagt för övertid. 3timmar för att vara exakt ;) 
Det är helt sjuk vad trött jag kan vara en onsdag.. 
Och så lite kan göra så mycket. En del människor har fantastisk effekt på allt som rör ens dag. Och jag bara gillar't. Så otroligt mycket :) "hans leende är bättre än lördagsgodis" Ja, en av många roliga uttryck idag. 
Men nu ger jag upp, igen. Vill orka fastan i morgon utan att börja gråta eller bete mig som det tjuriga lejon jag kan vara ;)

Ta hand om er!
//E

I

ge mig (tålamod)








..

SM guld 2014. Vad bjuder 2015 på?

ljus - lyse - ...

Det är inte värt en tår
det är inte värt din tanke
Du är mycket starkare än så
och du vet om det..
Räta på dig, bete dig
sug åt dig det vackra söta
Le, som bara du kan
hoppa - lätta från marken
Ge dig in i dimman
ta tag i mörkret och var ljuset..

Att det ska vara så svårt att se på, så enkelt att vara klok och en sån smärta att vara maktlös
Jag finns här! Alltid, det vet ni ♡

Det här blev inte riktigt.. rakt? Jag får känna såhär. Det är okej att vara fnittrig och korkad medans du gråter. Jag får inte glömma mig själv i det här! Men det är inte rättvist. Ni rasar och jag bara gapar. Handlöst faller ni. Är det tecken som borde få mig ge mig? Eller är det "hinder" som testar mig?

Är det dax att sluta tänka och bara göra mitt bästa!? Att bara stanna upp, finnas och hoppas vägen finns kvar när jag gjort mitt här?
Suck. . Det borde finnas en instruktionsbok ;)

Ta hand om er, ni är det viktigaste ni har. 
Kramar/E 



kort, musik på film och kalla fötter

organiserad nördsång ;)
 
 
 
 Det är iskallt i min lilla lägenhet fortfarande. En kamin vore nått, undra vad R.byggen skulle tycka om och runt det ;) Nåväl, film och fotoalbum på agendan. Allt för att inte sova bort dagen vilket jag absolut skulle kunna tänka mig gjort annars. Jag är innerligt trött :P
Just, kvaliten på själva klippet över här är bara guld för örat, det är nått krux med hur ljud och bild är fixat. Poängen är ljudet iaf, för min del denna gång. Jag har mest lyssnat och galt med under filmens gång. Har nog sett den minst 10gånger för mycket. Men vill inte slå på en film som jag missar helt för att jag göra annat under tiden heller..
Och nu grävde jag mig in på youtube och där lär jag stanna. Musik musik musik!
Nu ska jag fortsätta klippa kort och fåtill Mu´s födelsedagspressent i gooood tid :)
 
Kramar//E
 

har lite mera koll än jag tror

Självklart vet jag att det är 2015 redan. Jag såg raketerna, jag önskade mina nära ett gott nytt. Jag var bara inte med i själva firade. Jag var inte klar.. Och bara för att det blir ett nytt år på papper kanske mina nyår är mer när jag kan och vill? Ska det inte ge kraft?
Jag vet ett nyår när jag vickade i mig en flaska vin vid tolvslaget och bara rasa genom marken och lämnade allt barfota och med alldeles för många tankar. Jag vet oxå nyår som var bokade från när ögonen slogs upp till dagen efter tidigt på morgonen. Jag vet nyår när jag tittat ut över kopenga med människor jag älskar men är så trasiga.
Jag brukar ha planer. Ett mål. Nått som jag vågar lägga min nyårsskål på. Nått jag vågar satsa att tro på som blir som en tråd. Men jag hittade den inte..
Ibland känner jag bara att det saknas rätt och fel på vissa saker och jag är inte sen att utnyttja det. Skumpan ligger fortfarande på kylning.. 
varför saknades känslan? När kör vi snabbfot? Jag lånar gärna soffan och en hund på natten oxå ;)
 
jag börjar kunna formulera en skål..
 
 
 
 
Hur jag än vrider på det så är det faktiskt så att tror du inte på det så går det inte. Vill du inte kan du inte. Det kommer inte på fat, serverat. Du blir inte bättre av att nöja dig och jag blir möjligen gladare av att inte se hela bilden men desto mer golvad när det slår tillbaka.
Så vad vill du? 
Vad vill jag?
 
Ha en skön söndag!
Love//E

cupcakes och kvalitet

Det är en mjuk bra känsla i hela kroppen. Jobbig att ta in, för jag vet inte vad jag vågar göra med den. Njuta? Låta den gro? Eller bara låta den kittla min nyfikenhet och sen släppa för att bara hoppas att den ska komma igen? Tankar.. jag både älskar och hatar dem. Ibland vore det bara så skönt om jag kunde släppa dem och bara leva.. 
Jag har haft en toppendag. På så många vis. Jag har haft musik, jag har bakat och jag har haft en människa här som gör mig så gott. Så gott! Det är bra.. 
Var ut och frös lite på balkongen innan jag kröp ner i sängen. Det är stjärnklart och friskt. Tyvärr kalla vindar.. Längtar tills jag kan vara där ute mer igen. Längtar efter ljuset.
Men nu ska jag blunda, och bara njuta av att det är helg, jag har kurat ner mig i min sköna säng och som toppen på glassen önskar och hoppas jag på snälla drömmar. Jag har ältat så jag klarar mig livet ut för längesen.. ge mig mina drömmar tillbaka! 

Sov gott för i morgon är en ny dag!
//E

dag (s)

Igår var en rätt vrickad dag och idag ser inte  ut att bli mer "normal" om jag uttrycker det så. Skadar ingen skadad ;) Jobbar själv vilket är förbannat skönt! Fredagslyx och musiken flödar. Skadar inte att vara lite osocial ibland. Ikväll ska det bakas lite till mor och far och så laga nån smarrig mat jag kan leva på över helgen. Bra plan! Och sen är det ju handboll på tv och då får man äta popcorn/chips härliga idéer, synd att det är så många matcher.. :P 
Ja det blir säkert ändrade planer. Men vad gör det? Det är ju omplanerat tusen gånger denna vecka. Tur jag saknar form och bara kastar mig runt. Den dagen jag inte gör det längre kommer många försvinna :P 

Åter jobba! Eller dansa runt snarare ;)
Ha en toppendag/E

bekos i'm happy

Ja men bara så, det får stå för idag!
Bra drömmar på det här och jag har guldkant till imorgon ;) Medvind? Motvind? Kvittar tydligen.. haha!
Sov gott //E

Nejdå, jag fastar inte 

ömmande knän och slående ord i eko

Melissa Horn vaggar mig till sömn. Hon försöker, men egentligen (jag vet) så blir jag kreativ av hennes texter och stämma. Vill lägga mig med ett stort block på golvet och skriva och rita. Kladda med färg. Dricka vin. Gömma mig i en filt. Glömma bort tiden, strunta i klockan. Bara vara.. och plötsligt ringer det på dörren. Eller hur! Och där står någon som saknat att umgås med mig..

Jag tackar nu denna dag för allt. Jag har lagat kranar, kastat "handgranater" över containrar, haft givande trivselmöte med planering och både tränat handboll och tittat in på kanotpolon. Jag vill ändå ha flera timmar på dygnet. Aldrig är jag nöjd... eller är jag kanske det? Tillslut? ;*

Ta hand om er//E


real

Ja ja, okej! Nu ett fint handbollspass och sen förberedande styrelsemöte med kanotpolon. Räknar med att somna ovaggad och vara osocial :'(


kaffe och skåpstädning

Ja det blidde en helomvändning. Otippat! Om det var kaffet eller att jag åt mitt första större mål mat det vet jag inte, men bra blev det. Städade ur skåp, kastade skit och poppade musik. Pratade med familjen och skaka rumpa. Så ska mina fastadagar vara såhär bra så blir det nog tipp topp det här. Hoppas bara det gör nån skillnad oxå, annars är mat för gott att avstå :P 
Annars har jag vart trött trött trött idag. Riktigt seg och tradig.. men S på jobbet hade gott tålamod som tur är. Och dagens arbete avslutades med några varv runt truckarna, panikskrattandes med en J svingandes en spade efter mig. Han är bra knäpp! Och därefter fick jag 10sekunders försprång uppför trapporna. Jag vann och han missade sista trappsteget och gjorde en kullerbytta in i dörren. Ja, det skrattades friskt :)) Bra jobbarkompisar gör mycket!

Men nu sova, försöka. Ny dag i morgon! :)
//E


Ps: "det finns goda ting"


ge mig en hel hand eller ingenting

 
 
 
Idag är inte dagen när jag tar ledningen av någnting. Jag glider med, försöker bara vara helt nöjd med det jag har och inte tänka i fel banor. Jag är inte redo att kliv ut i den här världen som den är. Inte idag..
Låten är helt fantastisk. Sårbar och kraftfull. Drömmande och realistisk i samma andetag. 
 
Dagen på jobbet har gått i liknande anda. Konstig gårdag med roliga inslag, för lite sömn med sjuka drömmar och en dödlig morgonrutin efter det. En morgon jag gärna förtränger.. Jag lyckades ta mig kanske det slöaste jobbet någonsin, genom att städa upp skit som inte har haft någon bra plats innan. Det vart bra, jag fick mjukstarta en ny bekantskap och jag fick massa pepp. Pepp jag tyvärr inte tog åt mig så härt av. Det är mer som att se mig själv utifrån. Hursom, mitt akvarium slaggar igen, men jag kan inte göra nått åt det heller, för det är fullt fullt FULLT med fiskbäbisar. Hihi, dom är jättesöta <3
Och så borde jag pimpa om min bonad oxå, men har inte riktigt hittat stämningen. Den kommer, var så säker! För innan jag har hunnit bestämma mig för vart jag ska i livet, med resor och med steg ensam och i gemenskap med medmänniskor, så är det vår. Det är sol och med många ljusa timmar på dygnet. Fler och fler. Snabbare och snabbare. Och i takt med det vet jag att världen blir en lite lättare plats att orka med. Själv som med dig nära.. Jag längtar efter de rosiga kinderna, sol i ansiktet och lurar med mer och mer bra musik. För som ni ser så lyssnar jag på musik igen. Jag lyssnar, jag känner den och jag lever med den. Som förut, igen!
 
Påväg mot toppen och du får gärna följa med!
Kramar//E
 
 

jippiyeeey


O.o

"..livet blir bättre, när man vet vart man ska"
 
Ja, inga kommentarer mer än att vi vann. Grattis tjejer. Nu bara den riktiga utmaningen kvar! 

good good good (good)bye

 
 
No matter how it falls apart
There's an "art" in breaking hearts
But there's no fair in farewell, no
And when I see you in the street
I pray to God you don't see
The silent "hell" in "I wish you well."
 
Det är en bra text, en bra röst, ett skönt flöde och en fröjd för ögat sättet videon är skapad på. Om och om och om igen vill jag se den. 
 
Where's the "good" in "goodbye"?
 
..there's no fair in farewell..
 
Trolla med ord och ge dem olika innebörd beroende på vem det är som läser det och vad man vill att det ska vara. Människans både goda och hemska förmåga att tolka fritt, där finns en kraft. 
Där finns något jag gillar.. skarpt

^sov sött^


Mohaha, sov gott alla krigare där ute/E


en snöig dag är snart förbi

Jag har hittat ett läge där jag inte tänker sönder saker idag. Framför tven framför en bra serie. Visst glider fantasin iväg men.. sån är jag ;) 
Så inte kuta runt och städa och plocka och ta i alla måsten, för då snurrar allt på. Ska hitta ett mellanläge.

Nåväl, när jag väl kom upp ur sängen vart mycket gjort och det är undan plockat, diskat och tillfixat. Sen vart jag hungrig och gick till coop. Där fick jag uppleva en fantastisk doft. Den har vart i mitt hår, på mina kläder och på en filt Förut. Japp, jag är knasig. Men jag kan lixom inte uttrycka det. För jag känner mig före mig själv på nått vis. Han gör mig glad. Jag blir otroligt korkad i närheten av honom. Jag fnittrar sönder. Och kan inte sluta glo på honom. Ja, fjortis. Men jag bara stoppar mig själv hela tiden. Som att jag vill stoppa tiden och den springer ifrån mig ist.. 
Jag önskade mig ett jävlaranama och blev bara mer klumpfotad. Haha! Det går inte att göra annat än skratta just nu. Jag är smått hopplös och jag hoppas han hinner ge mig nått att gå på innan han ger upp.
Ja, det var en parfym som luktade på affären.  Jag jag studsade därifrån med ett leende och tankarna nånstans som om jag tagit nått. Snön grät ner från trädens kvistar och jag vill bara åka pulka och bygga snögubbar. Men jag vet ingen som är så knäpp som jag som är intresserad av att följa. Och detta är en sån knäpp sak man vill göra med någon som man kan skratta med. Som kan släppa loss ♡
Kan du?
Det blev kycklingtacos så jag har kycklingsallad till matlåda på matchen i morgon. Blir nog bra. Allt är packat, högtalaren är laddad och jag har kryp i benen. Som det ska vara antar jag :)
Trevlig lördagskväll, sov gott //E

Ps: Cougar town är min kväll. Skön humor!


blåögd-ja! men inte blind

Intro. Anledningen att jag började tänka på detta var att mina drömmar är tillbaka. Och dom gör mestadels av natten ont. Dom handlar om att jag är tillbaka i de dåliga vanorna av att inte stå på mig, ta skit eller prioritera bort mig själv. Men inatt tog jag en vändning. Jag vart arg och skällde ut er en efter en.. förklarade för er att ni inte får medvetet slå sönder bit efter bit av mig. Att ni inte är värda min tid och sen endel personliga påhopp som jag vet bränner i er.Sånt som jag aldrig skulle använda egentligen, och sen bara gick jag. Den känslan.. jag var stark för min egen skull för en gångs skull.

Jag haft en stund att tänka igen. Kan ni tänka er? ;)
Det är ännu ett val jag har framför mig. Och hur jag än väljer så kommer det bli knas. Alltid detta knas. Jag börjar sakta få ihop pusslet och inse varför jag kände mig så på fel plats och nästintill oönskad många gånger under sommaren. Det är helt galet! Bland endel av mina bästa vänner. För ni ville inte att jag skulle se det alla andra fick se. Ni ville inte.. vad det nu var för poäng. Men jag hade ju redan sett.. Kan ni fatta det? Och jag har överlevt hitintills big surprise!!!  fast jag visste nått ni höll hemligt. Jag slog vad om när ni skulle bli ihop och när ni skulle flytta ihop. än så länge har jag haft rätt. Jag är inte alltid så blåögd, varför nedvärderar ni mig? Men gör du henne illa.. då är jag aldrig mer på din sida. Hon är fin! Ta hand om henne! Och valet är nu, lösa detta bästa möjligt eller ge upp och bara lämna. För åt båda håll vet jag att jag kommer få ont. Jag har vart med en gång tidigare och deras kamp följer jag än fast jag inte vet om jag vill.. och att bli utanför det blir oxå bara falskt och stelt. En envägskommunikation som jag prövade på på årets sista dag. Jag klarar inte sånt.
Mitt problem är alltid och kommer alltid vara att jag bryr mig för mycket och varje gång jag ser nått trasigt i hennes ögon kommer jag vilja skrika dig i ansiktet. Alla i min närhet förtjänar kärlek, det bästa dom kan få. Det är så jag är och vem vill inte sina vänner deras bästa? Men ibland är jag inte säker på om jag faktiskt borde det. 
Det jag borde är att hitta någon att fokusera all kärlek på så att allt runt om blir mindre saker i min vardag. Men sånt kommer inte på kommando. Inget har en lätt utväg. Och vad jag väljer idag är kanske inte så klokt i morgon. Men jag lär mig..
Och den stackare som granskar mig utifrån mina vänner, den lär få en tuff match, om man inte gör som Mu. Hon som många av er andra har helt klart stjärnklara stunder.
Nåväl, kväv ingen mer. Och mig, du sätter dig inte på mig igen. Och aldrig på någon runt mig på min vakt. 

Nu till nått mycket roligare. Ut i snön för att handla och så tänker jag bara tänka glada tankar resten av dagen. 

Ta hand om er//E

alla som har någon form av hopp..

.. gör så gott dom kan. eller?

kväll kväll kväll

Det här vart en bra kväll. Sluta 3, åkte och handla med Mu och träffade pappa och lite mer folk. Åkte hem och lagade mat. Felix kom och vi fixa hans hår. Matade alla och sen gick han till SIN tjej. Han har flickvän lixom. Hur coolt är inte det? Lovely! Nåväl sen halvsovit på mattan, gick till hemköp med Y och mu bjöd på fruktsallad. Bra kväll! Nu sover barnen snart och jag ska gå hem så turturduvorna får vara ifred ;)
Skön fredag.. tack ♡
Ha en fortsatt fin fredag! //E


det är faktiskt lätt när det är svårt! -ibland

Det är skönt att vara svensk och kunna använda ordet lagom. Jag vill använda det i min beskrivning av mig själv.. mest för att jag inte ska låta så nedvärderande som jag är fullt medveten om att jag faktiskt är. Mot mig. Mot min kropp. Människor runt mig använder sina kurvor och gör sig ännu vackrare. Men jag vill bara krypa ur mitt skinn när jag vill vara lite finare klädd. Inget sitter bra längre! Och den enda som kan lösa det åt mig är bara jag. Det är skippa skit och röra på hullet som är medicinen som faktiskt kan lösa mitt problem. Och sömn. Jag behöver så sjukt mycket sömn. Sömn jag inte har tid och lust att lägga på det. Men saknar val.. om jag ska börja tycka jag är okej igen. Det är inte så stora saker som behöver ändras för att allt ska bli just okej. Men mage och lår, gärna lite rygg, ger mig mer min gamla form (åt det hållet) och där känner jag mig mer trygg. Och det skulle ge mig mycket. Att vara trygg iaf med mig själv. Och för att få till det behövs löpning, gärna lite yoga. Och minskar nått får man med resten på köpet, så funkar "punktförbränning" och det skulle inte skada. Och nog är jag igång för att nå målet. Det är bara att orka hålla upp fanan resan ut kvar. Kämpa! Och inte köpa hem dumheter. Borde inte vara så svårt. Borde inte vara lång väg till att komma i jeansen och kunna acceptera kroppen. Jag vill inte vara pinnig. Jag har inte långa ståtliga ben. Men iaf lite lagom. Så man ser ut att må bra. Inte var pluffsig och se ut som att man partar för hårt. 
Det är inte så svårt. Och drömmar och mål är det jag lever på just nuuu!
Ta tag i en själv, alla kan!

om hälften av mina tankar kom ut som ord..

..då skulle någon stackare ha huvudvärk och många ha öronskav.

Vad jag tänker på? Ja, förutom alla runt mig som jag har svårt att göra speciellt mycket mer för än finnas här och säga vad jag tycker så finna det faktiskt saker som jag kan påverka som snurrar oxå.
Tex mars. Jag vill resa då. Jag vet att passar jag inte på är risken stor det blir kattskit. Igen. Som de senaste 3 åren. Och det ska tänkas på så mycket. Tas hänsyn. Jag är ledsen men denna gång JAG VILL RESA och skiter blanka f*n i om det ska vara farligt eller att jag kan störta och att det finns farligt folk. Vet du, det gör det säkert i min trapp med. Minst i samma hus iallafall. Ibland är ni för ego. Låt mig åka! Och jag vet att det var tänkt annorlunda från början. Men så blir det lätt. Den här resan skulle vart för 3 år sen så egentligen,  egentligen borde jag åka och försöka lära mig surfa. För det var ju det jag ville en gång. Då när jag ist köpte min lägenhet. Ibland gör jag konstiga val helt klart.. 
Så nu ska det bestämmas vart, här framöver, och så blir det sista minuten. Till solen. Och till det klara vattnet. Jag vill sola, lapa mer sol och snorkla tills simfenorna sitter kvar som solbränna♡
Men jag tänker. Oj vad jag tänker.. för mycket. Igen ;)
Mina hårstrån måste ha tankar som näring. Jag slingade det tidigt i somras och slingorna är snart en dm ut. Jag ska inte klaga, det växer som ogräs. Iväg och solbleka det och köra en vända rött igen vore nått kanske. Men vem vet? Vem vet någonting alls egentligen ;)

Godnattkram/E


gilla eller inte

Dag 2 i jobblivet och det dundrar in 10 nya bemanningar innanför dörrarna till vår lilla "bunker". Som tur är kan jag skjuta det framför mig. Jag gör ju slö-jobb just nu, men sen så. När slutade jag vara pedagogisk, varm och glad i nya människor i min vardag? Och varför gör det så ont när dom jag gillar försvinner? Sjukligt.. Dom är överallt. Fyllde upp byggnaden bra faktisk. Och ju mer jag tänker på det känner jag mig bara dåligare och dåligare. (Ja jag vet SÄMRE) Varför hejar jag inte? Varför studsar jag inte fram och visar att jag är här och finns i krokarna om det är nått? För det är jag ju..
Fast ska kanske vara nöjd endå för den här gången har jag inte haft mardrömmar och jag går inte åt motsatt håll som dom nya. Tillochmed sa hej och log när dom kom gående åt mitt håll. Så framsteg åt rätt håll endå :) 
Jag har blivit kallad 30plussare idag oxå. Har ett litet krig jag planerar. Så går det helt okej att äta var 3dje timme. Hm.. ja, handbollen har dragit ner träningstiderna av olika anledningar. Min säng är otroligt skön sen träningen drog igång. Och första skriket från mitt håll är genomfört. Skräckfilmsseminarium att någon tar tag i ens ben under bordet. Det är ju bra ni får skratta. Tänk för all del inte på mitt hjärta ;)

//E



så så fint ♡

http://nyheter24.se/debatt/786168-angelica-till-sin-lillebror-det-ar-inte-du-som-ar-sjuk-det-ar-vi-som-ar-det


Hur kan man forma så fina meningar? Blir helt tårögd... 
Våga hoppa eller stå still? Krama på det man vill krama på? Se det man vill se är jag redan bra på ;) Det blir vad vi gör det till!

Kram/E

drömma sött




Dagen vart inte som jag ville. Tog inte tag i nått. Gick till Mu fram å tillbaka, dammsög, skurade golv och diskade till medlet tog slut och tvättade av badrummet. Sen dog jag i soffan framför en härlig serie och sen spelade jag lite. Kul var det. Längesedan sist. Men nu går ögonen i kors igen. Hade velat gjort dagen lite bättre men fick inte tummen ur :P
Nåväl, tillbaka till verkligheten i morgon. Hoppas den bjuder på lite roliga överraskningar så det inte bara rinner ut i sanden och blir nada. Det vore kass.. kanske till och med värdelöst. Ha ha, karma och ödet får väl rodda i det. Jag ska sova.
Ta hand om er//E

Humor. En fråga jag skulle kunna ställa ochi samma andetag kunna svara så med. Drömmar är viktiga, glöm inte det!

känns bara så tradigt..

Dagens val ser alltså ut att vara: 
1.göra det jag vill 
2.göra det jag borde
Antingen ta och mata Mu's marsvin, springa en runda, diska, dammsuga och plocka undan.
Eller slöa, njuta, spela spel, se om nått roligare dyker upp och ev laga lite matlådor.

Hur tråkig jag än låter, bitter och otacksam, så vill jag verkligen inte jobba i morgon. Det känns verkligen skit tråkigt. Jag vet jag kommer älska att träffa alla och jobba stenhårt för att inte prata sönder dem. Men det kan vänta. Det kan vänta länge till.. för egentligen är det bara några få som verkligen verkligen är saknade och dem kan jag träffa endå. Så.. hur ska jag glömma att det är jobb i morgon? Inte permanent, men över dagen. Så jag kan njuta lite till.. inte släpa mig runt och fundera på vart jag ska gömma mig ;)
Och innan jag kommit fram till det har det gått många timmar av idag känner jag. Bara köra igång. Livet kanske bjuder på fler överraskningar om man kliver ur sängen och klär sig. Vad tror du?

Ha en bra dag!! /E


vissa sekunder

i mitt liv blir jag lite orolig. Ja ibland är det faktiskt bara hjärnspöken och ibland är det mat/sömnbrist. för mycket tid. Dålig självkänsla. Ja ni fattar.. ;) Men denna gång, jag var rätt nördig där ett tag i mitt liv. Inte för att det är så stor skillnad men förut kände jag inte så mycket för att vara privat. Visst är min blogg öppen, men det skulle den inte vara om jag visste många läste den. Folk vet inte ens att den finns.. Men nu när jag startat igång mitt liv som lite någolunda okej datig för min ålder så hittar jag mina små spår av livet överallt. Det förföljer mig. Tex bilddagboken (har bytt namn nu) Skitkul- då! Men eftersom jag inte loggat in där sen mars 2009 så är ju allt helt orört och kvar där som det var när jag lämnade det. Bra? Dåligt? Hur sjutton ska jag veta det??? Lite kul absolut, men mest, varför? Och så dessutom, varför har jag länkat dit? Och när länkade jag dit? Och HUR gjorde jag det när jag väl höll på och kände att jag skulle bli superbloggare? Haha! Endel förflutet har man loggat, och det är när jag inser att det finns på några fler platser än här och 2 ställen till som jag blir lite förbryllad. Skulle avsluta ett konto på nått ställe som jag inte vart in på på hundra år, och när jag bitvis fixade lösen och loggade in var det nu plötsligt en dejting sida. Ja men hej hej hopp, här vill inte jag vara inloggad. Hur man tog bort kontot? Gick inte. Som fejjan kunde man bara "pausa" eländet. Konstigt kan jag tycka. Vill jag inte ha min profil på en dejtingsida borde det vara mitt val. Men okej, bilden på mig är många år och den som raggar borde vara typ 16, annars är dom blää!!!! Nej nu tappade jag spåret.
 
Åter till att göra träningsupplägget för kvällens handbollsträning och fixa en grym spellista till det! Önska mig lycka till!! Kram//E

försöker ladda igång

Detta blev dagens låt - för mig
 
 

Pappas tårta

Så, prövar igen. Jag och min telefon är inte de bästa vänner idag. Kanske skulle investera i en nya iaf.. suck. Så tråkiga pengar. 
Hur som, ska försöka igen att visa lite bilder på tårtan jag meckade ihop i fredags. Tog mig en promenad och handlade det jag behövde och sen var det bara att köra. Men jag ska faktiskt köpa en elvisp. Känns som det är på tiden nu ;) 
Ursäktar oxå bildkvaliten. Nästa gång kanske jag har accepterat att mobilkameran är slut och använder lite riktiga grejer :)







Ha ha, såhär kass hoppades jag väl inte att det skulle vara. Men men, det var tydligen en god upplevelse för choklad-älskar-pappan och jag fick ju baka. Riktigt kul! Mer baka ska det bli :)

Ha en bra dag//E

låt ingen få dig sluta hoppas

Det är endast när man kombinerar regn och solsken som man får se regnbågen ♡


mm


tack på förhand


Katie

 
 

klyschigt

Som en drog.. En behaglig, lugnande och pulsgivande.
Som en drog! Ond, förförisk, charmande och oberäknelig. 
Som en drog? Eller finns det en bättre tråd? Varför? 

För att jag har ett val - klyschigt

nakenfis

Det bästa med att ha semester måste vara att jag kan vara naken dygnet runt om jag vill. Eller.. ja iaf en av de bästa sakerna. Tyvärr är lägenheten för kall för att jag ska klara av att skutta runt. Så det är mest i sängen jag ligger och vänder och vrider lite till en solig morgon som denna :) Jag är faktiskt rätt bitter över att snön är borta och marken är brun och trist. Men ja.. en lång vår vore inte fel. Fast det brukar endå inte kunna bli så.. Snökaos ett par gånger till fram till efter påsk säkert. Ha ha!
Egentligen borde jag ta en promenad. Få igång magen efter all smörgåstårta och all slöhet. Men jag vill inte riktigt det heller..

Så dagen får bli som den blir. Imorgon fyller pappan år :) Så egentligen borde jag gå ner till Ica och köpa tårtsaker och sen baka. Tåls att tänkas på.. Nåväl, ha en bra dag där ute! //E


allt eller inget

Jag tror jag borde känna det hela bättre. Men varför borde jag? Vad borde jag? 

Ja, jag lyckades iaf spy ur mig bu och bä i det här med trasiga förhållanden igår. Och ja, gräset är alltid grönare på andra sidan. Men skaffa dig en trädgårdsmästare eller se till att ta hand om den själv så kan den vara minst lika fin. Det du ser av den på andra sidan är det du vill se. Där finns inget allvar och inte hela bilden. Bara det gröna. Det nyfikna. Det spännande.. Men om det är bättre, det vet du aldrig. Så satsa allt på det du har eller ge upp. Ingen av vägarna är lättare. Allt gör ont..
Dom valde varandra, igen, efter 8,5 år så fortsätter dom. Det är fint.. för nått är det ju med dem. Lycka till mina vänner ♡



RSS 2.0