Han gör mig..

.. bättre än jag vågat tänka mig.
Snälla snälla låt det inte vara en dröm ♡


tisdags-trall (ande)

Garvig dag!
Jag är huuungrig! Revbensspjäll och fortfarande cheescake är det som skriker i mig. Varför får jag alltid frågan om jag är gravid när jag fastar? Vill ni ha mig rundare? Haha!!!
Pack-lista-är-på-g. Tvättar. Vart iväg och hämtat en fåtölj med Mu, och skrattat ännu mer. Givit blod oxå. Det är bra prioriterat det :)
Jag är trött. Sliten!
Ska plocka mer, dammsuga, svabba av och plocka runt lite mer är planen. Bara jag kunde resa på röven så..

som en saga

Fast nått är fel. Jag är fel. Mitt huvud är fel..

Mina helger är himmelska, han är mer än jag förtjänar och jag har turen att få lära känna honom mer och mer varje dag. Han ger mig sin tid.
Men mina veckor tappar struktur och skärpa. Det blir vad jag gör det till. Jag gör det mot mig själv. Men jag är en hopplös tänkare.. 
Så denna vecka är målet att komma tillbaka. Hoppa upp på hästen. Inget blir bra av att mina hjärnspöken får härja fritt..

Så, dagens filmer.
Taken- bra! Inte ok innan man ska resa själv. Men bra :) Ska se 2an tror jag.
Colombiana- gillade den skarpt. Mycket bra inför en resa.

Så filmer jag rekommenderar!
Vad som hänt med mina nätter? Jag vill ha dem. Jag kräver dem! Dom är mina. Vakna. Skarpa. Givande.Tyvärr har jag för höga sömnkrav och ett jobb som börjar 7. Så jag räknar med att hålla som längst veckan ut.

Så veckans fokus? Träna och måla. Antagligen hinner jag bara träna och städa. För det är siktigt här och alla kläder snart Slut. Men desto fortare veckan går, desto fortare får jag träffa honom igen ♡ 
Död åt hjärnspöken..

Jag vill ramla ner i facket som gränslöst älskande igen. Jag vill tro. Jag vill våga hoppa från månen..

Ta hand om er//E


Från en glad!

Den här helgen alltså ♡♡♡

Kom ihåg

http://m.youtube.com/watch?v=rd_nITGyRSo&feature=youtu.be

30 dagar..

..det är antalet som är kvar tills jag får gå på semester. En semester jag inte vet ett jota om. En semester som varje dag ser annorlunda ut. En resa som jag inte alla timmar på dygnet är lika kaxig över. Men ett äventyr. Och ett driv i den otacksamma vardagen. Den man är otacksam över.

Jag är som vanligt fundersam. Fundersam över om jag ska skratta eller gråta. Gilla eller inte. Njuta eller kanske bara stanna hemma..
vad är rätt?

Förvirrad känsla

Efter att färdats hemmåt med ett illamående och haft någon form av halvläge i min sömn där jag kastat kuddar, flyttat täcken, svurit och vart irriterad i sömnen, så kan jag inte rå för att fortfarande ha känslan av att vara heartbroken. Om det är rätt formulerat så känns det fanemej som att jag lämnade halva mitt hjärta kvar i underbara Värmland..

beviset..

..på att mitt "slit" kanske givit lite var när jag kom igång med step up-en och jag som har dom tajtaste sporttoppar för att jag avskyr när tuttarna skumpar och är iväg när man tränar, känner det som att tuttarna ska slå i hakan och magen växelvis. Avskyr känslan! Men ska vara nöjd över att kroppen börjat ändras. Det känns bra. Snart är jag stark igen. Förhoppningsvis går jag inte sönder av kanotpolon då heller i sommar :)

Ta hand om er ♡

dagens 'E'

Om jag av någon anledning föreslår tequila som en höjdpunkt, har jag antingen tappat minnet eller behöver ett nackskott!

Inte svårare än så..

..


Hej hopp

Idag har jag upplevt magras, 6 timmar bussresa, och handboll jag inte vet hur jag ska beskriva. Så jag gör det inte.. försöker inte. Bara låter den passera.

Mer funderar jag kring varför jag inte bara kan stå rakt och följa mitt tänk. Följa hjärtat, fast det kan golva mig. Eller ge mig vingar.
Ny dag i morgon! 
På't igen :)

Ännu en dag

Kan inte slappna av. Vet inte vilket ben jag ska stå på. Igår var bra, jag fixade sushi och andades in hans närvaro. Idag har bara vart ett enda kämpande. Hålla lugn. Imorgon är hela dagen bortkastad. Handbollen har match (kul!!!!) men långt bort och samling tidigt. Ingen dag. Bara bara handboll. Det är sorgligt..

Lyckades med att shoppa Mamma kläder med E och även en sväng på innebandy med Hallstas ordförande och min Snabbfot. Gjort klart Mu's pressent, äntligen. Nyss..
Nu? Försöka andas. Jobbar stenhårt på att andas..

Ta hand om dig!



den känslan..

.. är otroligt lik att ha klarat av en 5 km löpning och inte ha dött. Ruset, uppspelt, förväntansfull och chockad ;)

Ta hand om er!
Krama/E 


Du är..

.. farligt läcker! 
Ja, det får vara allt för idag.
Godnatt 

var det för att jag valde saft som favvo dryck



Hur som så gillade jag det här resultatet av mitt spontana knappande. Jag är trött och lite små gnällig i kroppen. En dag i månaden (max 2) så får jag väl vara det då. Mu har snarkat hela natten. Eller iaf de gånger jag vaknade för att vända på mig. Jag är inte att leka med när jag sover illa, det kommer jag alltid framöver att erkänna ;) Igår blev det 4 timmars träning i följd och det är väl inte så smart kanske. Men vilodagarna blir på så vis ännu skönare och det tackar jag inte nej till! 
Nu "jobba" lite mer.
Ta hand om er!

God morgon igen


Inte för att jag är orolig att min inställning ändrats.. I sommar ska jag se många soluppgångar och jag hoppas faktiskt det är med dig!

-.-


2,3,4,5..

Han gör mig glad. Blonderar mig och förvirrar men dom där fjärilarna i magen gör det omöjligt att göra annat. Det bara gör mig glad. Och han luktar såå gott! Och hans kramar.. Ja! Tomten, kan man få en sen julklapp? (Eller en tidig beroende på hur man vill se det) Han är något extra..

Den här helgen har vart lång och kort i samma andetag. Började fredagen med att handla mat när jag slutade 4a. Sen sov jag en stund och därefter vart det fest. 30+25. Det var en spännande blandning människor och helt klart en oförglömlig kväll. Nej nu tog jag i.. 
Lördag fick jag bjuda den där mysiga människan på frukost. Ja, eller mer åt brunch kanske. Sen bakade jag biskvier med min skallebank. Citron biskvier. Och sen var han där igen. I min soffa, dj på min telefon och ett spännande hunger-humör. Haha. 
Så vart det idag och då vart det en sväng till landet. Bjudna på mat och lyssna på strul. Gosa med hundarna och sen in till stan. Sno några kramar av den där fina människan och sen iväg med bror och åka pulka. Skottade fram min bil när hela kopenga skulle åka just där och då. Men det blev gjort och jag fick fnittra lite då med ;) Sen vart det bakning. Kladdkaka. Ja mycket baka har det blivit. 
Men nu sova. Trött som få.
Ta hand om er! //E



RSS 2.0