Camping is life

Fredag eftermiddag. Hemma kl 16.20 (vilket är tidigt) och kliver in i en lägenhet som innehöll två grabbs =)
Tott var där och det var kul. Vi smälde i oss en pizza, eller jag tog en kyklingrulle, och sen var det panikpackning och efter lite stök fick jag hinna med en dusch. Var otroligt värt det efter en släpig dag på jobbet. Jobbigt med äckelsvätt innan man äns hunnit komma till campingvärlden.
Väl iväg för sent för att det skulle vara bra men ändå iväg somnade Tott efter en redbull och sussa hela vägen ner. Jag läste Aftonbladet och hade det bra i den lagom varma bilen och med bra människor.
Framme på plats fick vi en kod till iläggningsplatsen och sen la vi i båten. Det blåste endel och rätt kallt, men dom hoppade i och jag körde iväg bilen till platsen vi skulle slå upp tältet på. Jag väntade och väntade. Efter en stund i det skrämmande mörkret så ringer telefonen och det är Älsk. Vågorna hade vart groteskt höga och dom hade vänt. Det var inte värt att drunkna för att köra en litn bit som lika väl kunde vänta till i morgon.
Jag åkte och hämtade dem, tog upp båten och åkte tillbaka till tältplatsen. Vi drog grejjerna till en bra eldplats, slog upp allt och grillade kött och potatissallad. Det var mysigt. Och min lykta var riktigt perfekt på plats. Tack så mycket gammla jobbet för den. Guld värd.
Somnade som en stock i tältet med två grabbs på högersidan om mig. Var för trött för att starta maskbrottning trots att jag väldigt gärna ville se det hela lajv.

Vaknade i Svärfars mysiga sovsäck flera gånger av att Älsk stängde av väckarklockan. Vi kom upp kl 7. Även det var för sent, om vi ville förja planeringen, men så kan det gå.
Väl uppe så åker vi och lägger i båten igen på en nästan spegelklar sjö. Tyvärr så bränner jag lite lameller och gummi när jag drar upp bilen från iläggningsplatsen. 500 varv var inte helgens bästa prestation.. Åkte tillbaka med bilen och väntade in dom två sjövana. Vi laddade burarna och körde ut allt. Det var kul, men lite svårt oxå. Förväntningarna var höga och humöret var på topp. Vi åt frukost, kokade kaffevatten och pratade skit. Vid denna tid på dugnet förjade oxå brottning, live, med många olika grepp med konstiga namn. Vad jag skrattade och så dom såg ut när dom väl släpt varandra. Det svåra i det hela var vem som vann. Jag lämnar det osakt då oklarheterna var för stora och reglerna inte gjorda innan matchen började.
Vi plockade upp burarna och fick till vår besvikelse upp ca 20 stycken. Jag var nöjd då jag inte fiskat kräftor sen jag var jätteliten, men Älsk som var iväg förra året och fick mycket mer än detta var fast besluten att de borde finnas på annan plats och djup.
Det var vackert, klart vatten så man såg minst 5 meter ner. Ner med tältet och Tott tog en sväng i ett träd. Älsk började asgarva, ropade dit mig och jag hittade Tott i trädet mindre än en meter grån en gren med en dildo. Jag vill inte ens tänka på vad den vart med om i skogen om den var fint plaserad och på en sån hedersvärd plats och allt.
Jag sov en del vid brasan och hade det rikigt bra. Grabbarna gav sig av en sväng för att ta upp burarna igen och kom tillbaka med en hög till. Dock inte så mycket som vi hoppats. Mörkret föll igen och jag och min mörkerrädsla satt under presäningen med en comradio och hoppades att skuggorna bara var skuggor.
Vi packade bilen och jag körde iväg till upptagningsplatsen. Satt och väntade i en timme ca, spelade spel tills mobilens batteri nästan var slut och sen försökte jag underhålla mig så got det gick. Låste in mig i bilen med min kissnödighet och låssades inte höra alla läskiga ljud.
Dom kom tillslut och vi drog upp båten. Älsks fixarvärkstad satte igång och lagade elen till kärran. kl 01.00 på natten. Vi kom tillslut iväg och jag somnade rätt snabbt. Vaknade efter en timma och skulle köra sista biten. Köpte en korv i baguett och körde sen hem båten, därefter Tott och slutligen oss själva. Vi var hemma 04.00 på morgonen och slocknade ganska omgående. Ingen vaggning behövs där inte.
Vaknade lite senare, trött men med endel att göra. Damsög och packade upp saker. Det var skönt. Svårare att få upp Älsk än jag anat. Men vi kom iväg och fixade iordning båten i någolunda bra tid. Mötte en regnskur som slutade i solsken, träffade den lilla prinsen och min svåger och bjöd min svärfar på popcorn.
Åt pommes och Älskgjort kött till kvällsmat. Spelade lite Age mot Syster yster och Älsk. Sen så somnade jag i sängen för att sova fram till halv tolv. Då hade älsk gjort allt jag skulle ha gjort. Det vill säga stekt svampen och gjort maränger. Så det vart nattmarängsvich och sen somnade jag som en stock igen med tankarna på allt jag inte had packat inför morgondagen än...

Underbar och helt perfekt helg. Tack Älsk som får iväg mig på dessa små trippar!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0