Musik visar endel av den du är..

Jag är ingen ensidig människa på musikfronten. Inte ens nästan. En riktig "humörlyssnare" är vad jag är. Lyssnar på allt utom Di Leva, Emma nominen (stavas antagligen inte så eftersom det är en kille och finsk), och endel andra otroligt lättirriterande låtar. Men vissa gillar det med och det vill jag vara tydlig med att ni förstår. Alla tycker olika, som med allt annat, och det gillar jag. Musiken visar så mycket vem du är.

Jag känner numera en raggare. Inte en av de "värsta" slaget. Men en raggare med skinnväst, raggarbil, en eddie meduza tröja i garderoben. Öl i källaren, wisky vid förkylningar och en kass mage. En sån som monar om det finns läge, har många vänner och är mycket social.
Han lyssnar självklart på all tänkbar raggarmusik. Då tänker jag på Eddie Meduza, Elvis och Rocka Billy för det är dom delarna jag förknippar det med.
Vad har raggarkulturen emot rapp? Det är som döden för dem. Okej om de inte gillar engelsk rapp, det gör inte jag heller gämt, men svensk då? Blankt nej, inte en möjlighet. "Samma skit alltihopp".... Suck!

Sluta vara så ensidiga för sjutton. Ingen dör av att ge det en chans.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0