Idag tog min bil in på vilohotell

.. och då menar jag inte garage eller verkstad eller nått sånt flott. Nix, batteriet är bara så slut så den är död.

Sitter och lycklig åker hem från sista dagen på kursen, dunkar musik och trallar. Helt hux flux dör radion. Va nu då hinner jag tänka, börjar lite lätt bråka med den för att se om det är nått glapp. Men i samma veva så tittar jag upp på varvräknaren som snabbt sticker upp till 6an. Nej nej tänkte jag, detta är inte alls rätt..
Jag ligger bakom en lastbil mellan Valskog och Köping så jag är inte minsta orolig för att inte komma hem. Ringer Älsk för att se om han har nån koll. Oj då, sätt på bara possitionsljus och hoppas på att batteriet räcker hela vägen hem får jag till svar. Jaha tänker jag och fortsätter vägen frammåt samtidigt som jag ser att varvräknaren dör och hastighetsmätaren börjar visa samma fenomen. Motorn visar inga teckan på att ge upp så jag rullade vidare. I korsningen precis innan stan stannar lastbilen framför stopplicktsskylten och där, där dör bilen. På plats och utan minsta möjlighet att rulla lite åt sidan. Bokstavligen mitt i väg.
Genom att vrida på nyckeln hände ; INGET! Så där stod jag tills min prins kom på sin vinröda häst och bogserade hem mig till parkeringen.

Mycket lärorik och spännande dag =)


Färdiriggad för att dras hem^^


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0