Solstrålen är gó och glá idá!

Bra förklaring över dagens flummiga värld...

Jag har jobbat över idag. Det känns helt okej nu i efterhand, men då när de få molnen lämnade himlen och visade upp det stora blåa supervackra så vart jag mycket besviken på mitt beslut. Men timmarna gick fort med endel skitsnack, mycket knappande och knäppa människor.

Lola körde hem mig till ”gubben” och därifrån gick jag hem. Det var helt förbannat underbart! Gick min första sväng till Lidel och handlade lite och kollade runt vad man nu skulle kunna hitta. Jag köpte faktiskt tonfisk i tomatsås, men fisken hade skinnet kvar och var inte rensad. Detta insåg jag när jag hade öppnat den och jag kommer nog inte äta sånt på ett tag till nu….

Har setat på kurs i dag med. Arbetsmiljö tror jag bestämt det var. Det var intressant men jobbigt att ha det så inpå lunch. Jag som alltid har så svårt att vara vaken..

Föresten så ska min gruppchef sluta. Det känns faktiskt riktigt illa. Jag vart helt chockad när dom berättade det på morgonmötet. Det är….tråkigt..!

Jag har gluttat på lite hockey idag (också) Jag försöker förstå. När får man egentligen tackla? Och varför säger reportrarna boll istället för puck när den närmar sig mål? Och varför är pucken svart? Det syns ju inte…Får man ”sparka” på pucken istället för att använda klubban? Ni ser så många frågor, jag vet inte ens om jag är intresserad… I alla fall inte så pass att jag skulle sätta mig och läsa lite regler för att få svar.

Har i alla fall insett att jag gillar spelet och anfallen. Inte för att dom kanske gör det optimalt men dom får i alla fall en stjärna av mig ^^

 Påtal om stjärna så tror jag att jag ska döpa min vän på jobbet till Mr Stjärna. Fast det låter lite tjejigt så jag får jobba på den en stund till.

Aaa, dagens illa. Jag glömde ”tjick” flick-filmen jag hade fått lånad till mig på jobbet. Så himla illa. Nu kommer jag ju inte ha tid att titta på den på rätt länge igen. Sådär ca en vecka i alla fall.. *suck*

Imorgon ska jag ta en promenad är det planerat. Och jag är så gott som helt säker på att det blir så med. Det känns skönt för det är lite mycket att göra och det retar nerverna..

Fortsatt trevlig kväll. Jag ska sova//Elin
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0