Juldagen

Blir en kväll i soffan för mig. Jag vet att det är dötrist och tråkigt av denna 25åring att göra som så, men med mina alkoholvanor och målet att bli klar med lägenheten innan den 2dje så.. Ja.. Att lägga tid på att prova kläder, smink, förfest, krogen, mer alkohol och sen bakis (i form av trötthet) är inget jag behöver. Jag ÄR trött så jag klarar mig och det blir över redan. Ingen nyhet där..
Och alla ni som ska ut ikväll, ni har löst det utan mig, vilket jag tackar för!! Jag behöver nog detta i år. Jag har inte vart i kontakt med någon hemvändare som vill ses ute och jag vill inte visa mig som jag ser ut nu. Så är det!
Därför kommer jag ikväll ligga i soffan och dricka bubbel, indeed, och kolla på nått kul. Somna i soffan med gott samvete och pilla mig i naveln.
Så ni som inte vill träffa mig; Det är bara att fritt kuta runt, jag är inte där! Till er som vill mucka gräl; Sorry.. Ni får spara på det till nästa år! Och till er som hoppades se mig; Jag bor i Köping, inte världens ände. Bara att höra av er! (Bitts inte)
Så, nu var det uträtt!! Känns skönt.. Nu tänker jag äta min skinkmacke-frukost, pyssla till lunch, äta jullunch och sen åka in till min träkoja och börja måla! Härligt!!
Kram på er där ute//Elinen

Ps: Lola, nu har du bytt för jag har prövat massa!!! Ge mig ;) ds


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0