blåögd-ja! men inte blind

Intro. Anledningen att jag började tänka på detta var att mina drömmar är tillbaka. Och dom gör mestadels av natten ont. Dom handlar om att jag är tillbaka i de dåliga vanorna av att inte stå på mig, ta skit eller prioritera bort mig själv. Men inatt tog jag en vändning. Jag vart arg och skällde ut er en efter en.. förklarade för er att ni inte får medvetet slå sönder bit efter bit av mig. Att ni inte är värda min tid och sen endel personliga påhopp som jag vet bränner i er.Sånt som jag aldrig skulle använda egentligen, och sen bara gick jag. Den känslan.. jag var stark för min egen skull för en gångs skull.

Jag haft en stund att tänka igen. Kan ni tänka er? ;)
Det är ännu ett val jag har framför mig. Och hur jag än väljer så kommer det bli knas. Alltid detta knas. Jag börjar sakta få ihop pusslet och inse varför jag kände mig så på fel plats och nästintill oönskad många gånger under sommaren. Det är helt galet! Bland endel av mina bästa vänner. För ni ville inte att jag skulle se det alla andra fick se. Ni ville inte.. vad det nu var för poäng. Men jag hade ju redan sett.. Kan ni fatta det? Och jag har överlevt hitintills big surprise!!!  fast jag visste nått ni höll hemligt. Jag slog vad om när ni skulle bli ihop och när ni skulle flytta ihop. än så länge har jag haft rätt. Jag är inte alltid så blåögd, varför nedvärderar ni mig? Men gör du henne illa.. då är jag aldrig mer på din sida. Hon är fin! Ta hand om henne! Och valet är nu, lösa detta bästa möjligt eller ge upp och bara lämna. För åt båda håll vet jag att jag kommer få ont. Jag har vart med en gång tidigare och deras kamp följer jag än fast jag inte vet om jag vill.. och att bli utanför det blir oxå bara falskt och stelt. En envägskommunikation som jag prövade på på årets sista dag. Jag klarar inte sånt.
Mitt problem är alltid och kommer alltid vara att jag bryr mig för mycket och varje gång jag ser nått trasigt i hennes ögon kommer jag vilja skrika dig i ansiktet. Alla i min närhet förtjänar kärlek, det bästa dom kan få. Det är så jag är och vem vill inte sina vänner deras bästa? Men ibland är jag inte säker på om jag faktiskt borde det. 
Det jag borde är att hitta någon att fokusera all kärlek på så att allt runt om blir mindre saker i min vardag. Men sånt kommer inte på kommando. Inget har en lätt utväg. Och vad jag väljer idag är kanske inte så klokt i morgon. Men jag lär mig..
Och den stackare som granskar mig utifrån mina vänner, den lär få en tuff match, om man inte gör som Mu. Hon som många av er andra har helt klart stjärnklara stunder.
Nåväl, kväv ingen mer. Och mig, du sätter dig inte på mig igen. Och aldrig på någon runt mig på min vakt. 

Nu till nått mycket roligare. Ut i snön för att handla och så tänker jag bara tänka glada tankar resten av dagen. 

Ta hand om er//E

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0