vick. skak. bus

"Called up my mama, said I'm in love with a stripper"

Muuuusiiiiik! Det bara spritter i kroppen. Skönt, så fastan inte tar kål på mig. Det reder sig. Listan på vad som behöver göras ökas stadigt på och det är skönt att släppa dem en efter en. Målet är en riktigt god natts sömn. Hitintills har dom vart lite skakiga, minst sagt. Inte direkt dåliga.. men att vakna av att man är stressad och nyss kutat en mil är inte riktigt den sömn jag önskar mig. Eller när man vaknar av att kudden (som man tydligen nyss svingade genom rummet) går i marken. Undra om jag har bra kasttecknik i sömnen oxå?
Kaffe och jag är vänner idag. Det måste vara en av de mest motbjudande jag nånsin valt till vän faktiskt. Iaf det kaffe vi har här på jobbet. Inte helt konstigt när det vidriga vattnet är blandat med det där konstiga tjafset som föreställer kaffebönor. Haha! 
Inte nog med att jag faktiskt har jobbat röven av mig idag och jag dessutom (peppar peppar ta i trä) har fått ha lite flyt så har jag sakta börjat landa mig själv i det här med att resa själv. Det ska bli spännande! Det enda problemet jag kan se nu är vad sjutton jag ska säga till mina föräldrar för att dom inte ska ha magsår i två veckor. Det vill man ju inte. Inte jag iaf..
Nej, nu är rasten slut och vilan på locket ska bytas till lite rörelse så jag inte somnar om :) 

Kramar//E




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0