Senaste...

Jag bara måste skriva om min katastrofhelg snart... den är ofattbar. Aja, Molly mår bättre men fortfarande inte bra. Jag är seg, (seg som i snart sjuk), trött och lättgråten. Orkar bara inte....

Kul på jobbet fast jag absolut varken kan räkna eller tänka. Jag kör truck eller försöker bli påkörd. Det är jag iallafall ganska bra på...

Iövrig åt jag och älsk (efter att hans bil klarat besiktningen) en romantisk middag. Mys vad jag älskar han... =)

God natt

Mer tårar

Behöver skriva av mig lite till. eller nått sånt...
Jag börjar gråta såfort jag ser henne. Patetisk liten människa är vad jag är. Jag orkar bara inte med kärlekar som dör. JAG KLARAR BARA INTE AV DET!!!
Sen vill ajg inte lämna henne i helgen. Och jag vet inte om jag vill ha med henne heller. Tänk om det gör att hon blir dåligare?! Tänk om jag dör så att hon dör. Att det blir mitt fel eftersom jag var rädd.
Usch.. Hjälp mig!!

Jag hatar det här!!!
Molly, se till att vara bra imorgon. För jag och Älsk älskar dig. Kämpa min vän.
*BÖL*

God natt med er

Så ledsen så jag vet inte vart jag ska ta vägen

Molly är sjuk. Eller hon mår inte bra iallfall. Hur ska jag veta vad som är fel. Det är ju inte så att hon hoppar upp och viskar mig i örat direkt...
Tror det är riktigt illa. Min lilla hamster sitter och gungar fram och tillbaka samtidigt som det låter som att en klaff rör sig när hon andas. Jätte tydligt hörs det och hon öppnar inte ena ögat. Hon reagerar inte när man ropar, vilket hon gjorde direkt förut, hoppar inte upp i min hand och varken dricker eller äter.

Jag är värkligen jätteledsen. Vill bara vara hemma med henne och sitta bredvid henne hela natten. F*n att det ska behöva bli såhär. Och det värsta är igentligen inte att jag är ledsen. Tänk om hon har jätte ont. Och varför är det synd om mig? HON KANSKE DÖR FÖR F*N!!!!!!!

Vill inte ringa och förstöra Älsks helg hela tiden heller, Räcker med förra. Sparar mig nog att ringa ibland bara. Stackarn lägger ut pengar på saker och varje gång har det hänt nått och jag ringer och bara grinar. FY F*N!!!

Nej, hej hej på er...


My bad

Jag har vart kass på att skriva igen. Förlåt....
Tror inte det är såvärst många som läser och därför så kanske det inte är hela världen. Men till den som då läser ..eh jag bara snurrar. Nu fattar iallafall.

I torsdags var jag in på blocket efter älsks beskrivning och hittade ett fint ex av torrdräckt. Rätt längd och fotstorlek men sed där "S" som stod där var oroväckande. Jag hoppades på att det var en herrmodell i s. Ringde och den fanns kvar. *Lycka*
Sen var det torsdag och sista dagen för oss som jobbat in och skulle åka hem tidigt. Dagen var lång.. Fast endå var jag glad eftersom jag hade turen att vara ledig på fredagen. Skulle absolut inte klaga. NEJ!
Kom tillbaka till jobbet halv 8. Älsk plockade upp mig och vi åkte hem. Han gick till Uv-ruggbyn och jag plockade och donade här hemma.
Sen kom fredagen och Älsk hade vart ledig så han gick upp med mig. Han avr till frissan och jag handlade lite grejjer. Sen hade jag ett sånt där"Vi hinner inte med det här och jag som ville göra.." sammanbrott. Stackars älsk vad han får slita och bli arg på en sån liten skit som jag ibland. Tur han finns där så dagen går att rädd. Annars hade jag nog bara vart en blöt pöl i soffan igår.
Jag fixade fiskarna och Molly medans han grejjade med sitt och sen gick jag ner till Malmön där Gucka och vi två skulle ha skolbarn paddlandes. Solen sken och det fanns inget att klaga på.
Sen grejja vi lite på stan och tog en rulle på IC Baren med Prinsen och gucka. Det var kul. Synd bara att vi hade så brottom. För sen bar det av för att titta på torrdräckten i V-ås.
Den var ju naturligvis för liten... =(
Men nu vet jag det och att det ska kollas efter större i fortsättningen.
Sen drog vi hem till Köööping och köpte biobiljett till Diskrikt 9. För att fylla ut lite dötid åkte vi till svärföräldrarna. Jag poppade popcorn och vi tittade på en film där en man vart förvandlad till hund när han stressade upp sig. Den var kul och svärföräldrarna var glada och trevliga. Gillar att vara där. Sen vart det bio.And, I Love it. Mycket tänkvärd och smidig film. Många poänger och förutfattade meningar. Dock var det inte en film man behöver se på bio. Hade vart bra i tvsoffan hemma med.
Hem med popcorn kvar i lådan och spela AGE OF EMPIRES!!!!! ^^
Jag bara älskar det där spelet. Men jag höll på att dö efter en kvart... Men älsk räddade mig. hihi...

Nej, men nu är det ju så att älsk är i Kolsva och skjuter lite och jag har precis bestämt kläderna för kvällen och vart på systemet. Men innan kvällen ska här städas av och det ska hämtas ny soppapump till min bil och kanske även en sängmaddrass. Vi får se vart detta leder. Ska iallafall vara hos Madde kl 19,00 vad jag vet. Bäst att kolla den delen direkt.
Ha det bra så höres vi =)

En lycklig liten en

En väldigt bergochdalbanig dag vart perfekt.
Tack älsk!!
Kram kram

En trött liten tjockis i en ostädad säng

Men mett och glad endå...

Så idag har jag jobbat på som en tok, hela förmiddagen. Sen försvann suget att jobba ganska snabbt... Men jag kämpade mig igenom eftermiddagen genom att M och Stina ringde och förgylde lite av min tid. Smsade även med Jenny Penny idag. =)

Sen tog jag mig själv och mina mjukisbyxor på en prommenix. Skulle till Apoteket men det han stänga. Jag pratade nämligen med med min söta lilla pappa och gick vägen baklänges så jag missade den rätta vägen. Handlade spenat =) Sen gick jag hem igen och lagade mat.
Nu tittar jag på 2 and a half man. Klockrena vasnitt i dag.
Så har älsk ringt oxå. Myms..

Nu ska jag sy lite på min väska. Och sen prata mer med Älsk som skulle ringa när han kom hem.


En vecka i sol och övertid

Jag jobbar till halv 6 denna vecka.
helt okej. Käkade kyckling och spagetti.
Har inget vättigt att skriva...
God natt

Notting Hill

Mysfilm på tven. Jag känner, precis som förra veckan att jag glömt allt...
Nu kom jag precis på att det jag glömt endast är att steka svampen i påsen. Det är inte nån liten grej det inte.......
Aja, nu vart det visst svampstekning istället för att kolla på en riktig klassiker.
Men men..


Älsk säger....

Älsk säger att skinnjacka och mjukisbyxor inte passar ihop. Men.. men... Okej då. Nej, det gör det inte... =P


Äntligen är det bara framkallningen kvar

Ja, för bara några minuter sen så vart jag klar med indelningen av alla mina bilder.
Det vart bara sisådär 25,4 GB. Inte mycket att hurra för. =P Vill inte veta hur mycket det var innan min grovränsning började...

Jag kom iväg på träningen med Älsk och vi kom ner till 3 spelsugna grabbar som spelade kort. Det var ungeför 20 minusgrader och mycket vind. Vattnet fös fingrarna till is innan man hade kommit igång och målen fick bogseras ut eftersom vågerna var lite höga.
Väl igång så var det helt okej, vart nästan ivält men klarade det med. Så det var en kul träning med match hela tiden, 3 mot 3.
Och sisådär vid 12, halv 1 tiden så kom solen och lös upp våra två sista "först till 3 mål" matcher. Vinden lugnade sig och det nyklippta gräset följde varje spelare glatt in i omklädningsrummet =)

Sen vart det en kebab med bröd för min del och fixa klart bilderna såklart.
Nu är jag redan nöjd över min dag. Men, jag har precis skickat iväg Älsk (eller inte ^^) så jag får packa och städa lägenheten själv. Har tillochmed lyckas boka en sistaminutentvättstuge-plats kl7. Så jag hinner med mycket mer idag. Plus att jag kl 7 ska ha dagens överaskningsmat stå klart på bordet. Undra vad jag ska hitta på för kul där då? Min fantasi sviker aldrig så det ända som tar stop är ekonomin.

Framför mig ser jag även en morgondag med några kramar, släpning av väskor och inflyttning i det speciella och småskitiga Livslyckan. Ser även en otroligt hurtig brud stå och digga sin musik i telefonen själv bland kapporna. Motionera 2 gånger per dag och äta rätt. Helgerna får bli som dom blir sålänge jag lever ett sånt här "stimulerande" liv på jobbet i veckorna. Ingen lugn ingen ro. Bättre blir det ju dock ser jag =)

Men nog för tillfället.. Nån bild först bara


På denna bild ser ni snön som kom under min lumpenvinter i Enköping.
Sjukvårdstälten vart så nertyngda så det bara vart "kullar" kvar. Fram med borstar och spadar..
Hoppas på en sån snö i år med!!


"Min" bil i det militära


Och hösten smyger sig på.... Inte okej..

Men men, nu till det som behöver göras
//Elin

Hemligheten bakom mitt magiska; vakna i tid !!

Jag måste ha en klocka i huvudet på nått vis. Den funkar aldrig kvällstid men mornar och förmiddagar när man ibland vill sova, då vaknar jag stupiett av den där klockan.
Sen tror jag att när jag sover i bilen hör rätt mycket av vad som sägs fast sollar bort det "oviktiga" och sover istället. Röster blir olika beroende på vart man är och kan man vägen så känner man lätt när man börjar närma sig.
Så jag tror alltså på en lågisk förklaring till varför jag alltid vaknar i sista kurvan innan vi svänger in till jobbet i Nora. Roligare hade det vart om jag hade någon övernaturlig kraft ^^

Helgen har innehållit ett födelsedagskalas med roliga paket (Jag älskar att ge bort paket när jag hittat nått fiffigt) och goda tilltugg, en kräftskiva med två glas alkohol som var precis lagom för en så trött Elin som jag var då, en trasig framlykta och pumpning av cykeldäck, kurragömma med polisen för att slippa böter på cykellycktan, en sovmorgon till hela 11,00 på förmiddagen, En tripp ut på landet och mor och far, kräftfiske, svampplockning med badning och busning av hunden Ludde, ett prov på min mörkerrädsla när kräftburarna skulle kollas, Flera vänder traktorkärra *LYCKA*, sjömansgryta till kvällsmat, En ny julstjärna i trä att hänga i fönstret och avslutningsvis lite popcorn. Vi åkte hem och jag slockan utan vaggning vid 23.

Nu är vi påväg till träningen. Ska bli kul... Fast jag fruktar en påkrypande förkylning. Men vad gör man inte för kanotpolon ibland =)

Sen är det packning och städning på schemat för mig. Sen cykla upp till älsk och koka sylt med hans föräldrar.

Kram på er//Elin


Tänker och har det bra



Myser ner mig under täcket, tänker på vilken kul helg jag har framför mig och hör de andra sitta och skratta åt "idolerna" på tv. Jag har träningsvärk. Det är skönt. Nu ska jag stänga av här bara bry mig om mig en stund.

...^^..

Idag bland galjar och kavajer fick jag för första gången höra beviset på att Mickes dåliga humor smittar av sig.
Madde kommer lallande med världens största flin.
"-Nej men, står ni fortfarande där och hänger.." "Haha ^^"
Några sekunder senare kommer en Micke som inte kan hålla sig för garv när han säger samma sak...
Jag gillar mina jobbarkompisar. Dom sätter lixom lite sväng på galjarna. Höhöhö..

Älsk är påväg hem idag. Hoppas han fick bada i badhuset och har flygit/flyger säkert hem. Idag hoppade jag in istället för en jobbarkompis på ännu en vecka i Karlsborg. Så nästa vecka är jag oxå här. Glad? Ledsen? Kännslorna är varierande beroende på i vilka banor jag tänker. Det blir iallafall jag och 5 grabbar. Önska mig lycka till...
Älsk och jag har en speckad 2dagarsledighet. Ska bli kul. Jag ska inte sova längre än honom, tidigare än honom eller gå ifrån honom på hela tiden. Myms på han..

Gick ut och gick även idag. I morgon ska jag leta rätt på min stegräknare så ska den med ner hit. Kommer nog ha massor med steg. Fast det är mäst stå och rörelser juförsig. Men kul endå =)

Nu ska jag kolla på CIS M. Ska bli kul.. Go´natt

Duktig flicka

Inatt vaknade jag vid tolv. Kissnödigheten hade slagit till och jag flyger ut i korridoren mot toaletten.  Men i min snabba framryckning märker jag att någon är i köket. Isar sig i kroppen. Jag hör ingen, går på toa och kommer ut i förhoppning om att jag bara inbillade mig att det lös. Men icke, jag skyndar mig ner och hör någon gå mot köksdörren. Jag smiter snabbt in på mitt rum och stänger dörren för att ingen ska följa efter.
Jag stod en stund och tänkte på om jag skulle låsa men bestämde mig för att inte göra det då inget hemskt hänt de andra nätterna jag sovigt med dörren olåst.
Sen stördes sömnen igen av att kl 2 slog det i elementen igen. Irriterande som f*n då sömnen blir rubbad och hon som äger stället sakt att hon ska stänga av vattenledningarna på nätterna så att det inte ska knäppa. Elakt att inte göra som man sakt... Hon lider ju inte av det.
6 ringer klockan. Ligger och drar mig till halv sju. Världskönt =) Käkar frukost på diskbänken i köket och åker sen iväg till jobbet med de andra. Dom är oxå trötta.. Några han inte sovit en blund efter kl 2.
På jobbet rullade det på fint, dock så var sjuklingen lite seg men det har jag överseende med. Hihi.. Bara en stund innan vi skulle slå igen för dagen så händer något märkligt. Ett muller utav dess like som låter som hela pallstället ramlar ihop får mig att huka mig och hålla för öronen, madde att få magknip, panik och blossanderöd i hela ansiktet och Maria att tappa andan. Micke som kör trucken tror även han att det är han som förstört pallstället och hukar sig i trucken. Men icke, de var bara ett jävla plan som tyckte det var kul att åka över oss, nära marken och utan andledning. Kul att det händer lite juförsig =)

Vi slutar, åker till Livslyckan och byter om för en prommenad i det aldeles yppeliga sommarvädret. Skönt att röra sig lite, komma igång och få frisk luft efter en dag i ett kallt föråd där det inte händer mycket. Vi bubblade, mötte massor av militärer på olika övningar och jag lärde mig en mycket fin slinga att gå. Vi kom hem, stretja, ggjorde armövningar och sit ups tills musklerna krampade och sen duschade jag. Skönt. På med nya mjuka byxorna och nu sitter jag här och har det bra. J*vligt bra.
Nu väntar jag bara på att Älsk ska ringa och bubbla lite. Ska väl se på tv och kanske rita en sväng. Nu ska jag glo på "Se upp för dårarna"
Mycket bra, mycket bra..

Kramar om


Musik visar endel av den du är..

Jag är ingen ensidig människa på musikfronten. Inte ens nästan. En riktig "humörlyssnare" är vad jag är. Lyssnar på allt utom Di Leva, Emma nominen (stavas antagligen inte så eftersom det är en kille och finsk), och endel andra otroligt lättirriterande låtar. Men vissa gillar det med och det vill jag vara tydlig med att ni förstår. Alla tycker olika, som med allt annat, och det gillar jag. Musiken visar så mycket vem du är.

Jag känner numera en raggare. Inte en av de "värsta" slaget. Men en raggare med skinnväst, raggarbil, en eddie meduza tröja i garderoben. Öl i källaren, wisky vid förkylningar och en kass mage. En sån som monar om det finns läge, har många vänner och är mycket social.
Han lyssnar självklart på all tänkbar raggarmusik. Då tänker jag på Eddie Meduza, Elvis och Rocka Billy för det är dom delarna jag förknippar det med.
Vad har raggarkulturen emot rapp? Det är som döden för dem. Okej om de inte gillar engelsk rapp, det gör inte jag heller gämt, men svensk då? Blankt nej, inte en möjlighet. "Samma skit alltihopp".... Suck!

Sluta vara så ensidiga för sjutton. Ingen dör av att ge det en chans.

sweet home..

Jag är en hemmanörd så är det..

Idag har jag handlat "endel" av Idas paket. Sen ett par pösiga byxor till mig. Storlek 46. <3
Dom kommer vara favoriterna i vinter, sanna mina ord.
Hittade en superfin skinnjacka oxå, med luva och allt. 499 kr. Men fast jag nu har fast jobb och värkligen förtjänar jackan så köpte jag den inte. Vart byxorna istället. På nått vis.....

Har hittat hur Blåtanden funkar på datorn nu med. Fint!!! Har fått fin musik av Madde, min räddare i nöden nu när min vapendragare Stina är på "hemmaplan". Madde funkar oxå bra. Riktigt bra faktiskt, men dock så går det ju aldrig att ersätta nån med nån annan. Dom funkar fint var för sig =) Haha, vad jag snurrar.

Men nu är det så jävla sent så jag kommer dö snart... Om inte sömnen inträffar snarast.

God natt


Myms?!


Karlsborg igen

Nu är jag i Karlsborg. Jag och fem andra tappra soldater.
Det är jättemysigt här och jag bor i det lila rummet igen. Jag är trött och sitter ändå och skriver här. Ska sova nu snart men jag vil inte. Vill vara hemma. Ha älsk hemma. Mår inge bra när jag vet han är borta. I ett annat land, långt bort, där vad som hälst kan hända. Gillar det inte. Inte det minsta...
I helgen ska vi vara hemma vad vi vet nu. Har lite projekt pågång =)
Men nu ska jag sova och se lite mer tv tror jag. Snart är det frukost och kanske en morgonprommenad?!

God natt med er!!!


Camping is life

Fredag eftermiddag. Hemma kl 16.20 (vilket är tidigt) och kliver in i en lägenhet som innehöll två grabbs =)
Tott var där och det var kul. Vi smälde i oss en pizza, eller jag tog en kyklingrulle, och sen var det panikpackning och efter lite stök fick jag hinna med en dusch. Var otroligt värt det efter en släpig dag på jobbet. Jobbigt med äckelsvätt innan man äns hunnit komma till campingvärlden.
Väl iväg för sent för att det skulle vara bra men ändå iväg somnade Tott efter en redbull och sussa hela vägen ner. Jag läste Aftonbladet och hade det bra i den lagom varma bilen och med bra människor.
Framme på plats fick vi en kod till iläggningsplatsen och sen la vi i båten. Det blåste endel och rätt kallt, men dom hoppade i och jag körde iväg bilen till platsen vi skulle slå upp tältet på. Jag väntade och väntade. Efter en stund i det skrämmande mörkret så ringer telefonen och det är Älsk. Vågorna hade vart groteskt höga och dom hade vänt. Det var inte värt att drunkna för att köra en litn bit som lika väl kunde vänta till i morgon.
Jag åkte och hämtade dem, tog upp båten och åkte tillbaka till tältplatsen. Vi drog grejjerna till en bra eldplats, slog upp allt och grillade kött och potatissallad. Det var mysigt. Och min lykta var riktigt perfekt på plats. Tack så mycket gammla jobbet för den. Guld värd.
Somnade som en stock i tältet med två grabbs på högersidan om mig. Var för trött för att starta maskbrottning trots att jag väldigt gärna ville se det hela lajv.

Vaknade i Svärfars mysiga sovsäck flera gånger av att Älsk stängde av väckarklockan. Vi kom upp kl 7. Även det var för sent, om vi ville förja planeringen, men så kan det gå.
Väl uppe så åker vi och lägger i båten igen på en nästan spegelklar sjö. Tyvärr så bränner jag lite lameller och gummi när jag drar upp bilen från iläggningsplatsen. 500 varv var inte helgens bästa prestation.. Åkte tillbaka med bilen och väntade in dom två sjövana. Vi laddade burarna och körde ut allt. Det var kul, men lite svårt oxå. Förväntningarna var höga och humöret var på topp. Vi åt frukost, kokade kaffevatten och pratade skit. Vid denna tid på dugnet förjade oxå brottning, live, med många olika grepp med konstiga namn. Vad jag skrattade och så dom såg ut när dom väl släpt varandra. Det svåra i det hela var vem som vann. Jag lämnar det osakt då oklarheterna var för stora och reglerna inte gjorda innan matchen började.
Vi plockade upp burarna och fick till vår besvikelse upp ca 20 stycken. Jag var nöjd då jag inte fiskat kräftor sen jag var jätteliten, men Älsk som var iväg förra året och fick mycket mer än detta var fast besluten att de borde finnas på annan plats och djup.
Det var vackert, klart vatten så man såg minst 5 meter ner. Ner med tältet och Tott tog en sväng i ett träd. Älsk började asgarva, ropade dit mig och jag hittade Tott i trädet mindre än en meter grån en gren med en dildo. Jag vill inte ens tänka på vad den vart med om i skogen om den var fint plaserad och på en sån hedersvärd plats och allt.
Jag sov en del vid brasan och hade det rikigt bra. Grabbarna gav sig av en sväng för att ta upp burarna igen och kom tillbaka med en hög till. Dock inte så mycket som vi hoppats. Mörkret föll igen och jag och min mörkerrädsla satt under presäningen med en comradio och hoppades att skuggorna bara var skuggor.
Vi packade bilen och jag körde iväg till upptagningsplatsen. Satt och väntade i en timme ca, spelade spel tills mobilens batteri nästan var slut och sen försökte jag underhålla mig så got det gick. Låste in mig i bilen med min kissnödighet och låssades inte höra alla läskiga ljud.
Dom kom tillslut och vi drog upp båten. Älsks fixarvärkstad satte igång och lagade elen till kärran. kl 01.00 på natten. Vi kom tillslut iväg och jag somnade rätt snabbt. Vaknade efter en timma och skulle köra sista biten. Köpte en korv i baguett och körde sen hem båten, därefter Tott och slutligen oss själva. Vi var hemma 04.00 på morgonen och slocknade ganska omgående. Ingen vaggning behövs där inte.
Vaknade lite senare, trött men med endel att göra. Damsög och packade upp saker. Det var skönt. Svårare att få upp Älsk än jag anat. Men vi kom iväg och fixade iordning båten i någolunda bra tid. Mötte en regnskur som slutade i solsken, träffade den lilla prinsen och min svåger och bjöd min svärfar på popcorn.
Åt pommes och Älskgjort kött till kvällsmat. Spelade lite Age mot Syster yster och Älsk. Sen så somnade jag i sängen för att sova fram till halv tolv. Då hade älsk gjort allt jag skulle ha gjort. Det vill säga stekt svampen och gjort maränger. Så det vart nattmarängsvich och sen somnade jag som en stock igen med tankarna på allt jag inte had packat inför morgondagen än...

Underbar och helt perfekt helg. Tack Älsk som får iväg mig på dessa små trippar!!

If I do...

Förra veckan var en hemsk jobbvecka. Måndagen bestod av undanröjning och förberedelser inför invigningen. Märkte pallställ och räknade jumpaskor. Dagen efter var de dagen med stort D och jag höll på att dö. I invigningströjja och fula arbetsbyxor (Fattar värkligen inte varför inte vi fick vara lika fina som de andra guiderna) gick jag runt och guidade några högt uppsatta herrar och en civil man. Kändes som att jag inte kunde någonting dom ville veta. Men jag överlevde och vart välbemött under måltiden. Efteråt rann svetten och jag var helt slut. . .
Onsdag och vi började inventera. Och sen inventerade vi och så inventerade vi lite till. Det var en vecka full av oroligheter, olika direktiv och ändrade planer stup i ett. Ingen bekväm arbetsmiljö. På fredagen fick jag veta att en av grabbarna på jobbet inte kunde åka till Karlsbog och jag fick frågan om jag kunde åka. Lockad av de som skulle åka såg jag en kul vecka framför mig och tänkte väl inte klart helt innan jag sa ja. Jag hade hunnit gjort så fint och bra hemma på denna tid. Istället är jag borta och unnar mig lite egentid utan alla mina bilder och annat vettigt som jag skulle behöva...


Fritidsmässigt han jag med svampplockning, popcorntårtbakning och massa bus med min lilla älsk. Dock inte städning, svampränsning och packning.

Det var iallafall en tung vecka. Hoppas på att slippa fler sånna.

RSS 2.0