Jag har ju missat att berätta..

..att vi ska flytta om en månad. Fin fint vettu.
Lite större, mycket frechare och det är vårt =)

Så det står flyttkartoner lite härvar nuförtiden i lägenheten som sakta men säkert fylls på. Men nu har jag inte tid med uppsatsskrivning för som jag skrev i de tigigare inläggen har jag massor att göra. Nu till pappersarbete ^^

Kram kram kram


Hemma för helger

Det är underbart att vara hemma. Har precis betalat alla räkningar. Gött!

Bjuder på en bild och en önskan att alla ska få en fin helg!



Nu är det rast här på jobbet igen

Jag gör igentligen inget vettigt men jag ville skriva lite.
Nu fick jag en chokladboll av Annelie och det tackar jag för. Snart får jag komma hem!!!!!
Man blir törstiga av godis, det är bra. Jag har nog druckigt aldeles för lite idag.

Resterande tid av min rast kommer jag spendera i min kallender där jag ska skriva ner vad jag vill hinna med i helgen. (goo girl ^_^) Ska väl försöka planera in att laga lite mysig mat till älsk med. Det är vi världa han och jag.
Men nu lite musik och så papper och penna!!

Det är fredag och jag äääälskar fredagar

Vet inte riktigt om jag borde älska denna fredag egentligen. Jag har nämlighen en hel del att göra i helgen om jag säger så... Men det är skönt att komma från jobbet. Trotts att min lilla Stina är tillbaka på banan igen och livar upp min vardag betydligt mycket mer än vad de andra drar ner den.... Gulstjärna till henne för det.

Vädret ute just nu är (trumvirvell) REGN! Kan ni tänka er kaoset vid 2 idag och vid 4 när folka ska hem. Det kommer ligga bilar överallt och massor med olyckor. Det är ju inte så att trafiken saktar ner när det är "kaos" väder. Nej, står det 110 så är det 110. Puckon!!!

Rätt nöjd över att Älsk inte åkte till Luleå på träningshelg. Jag hade nog vart super duper jätte orolig hela dagen och dom hade nog inte haft så lätt körning. Idiottrafik, "snökaos" och trötta/sovande människor i bilen.
Däremot blir helgen inte lika lättkörd när man vill synka sig. Så jag hoppas hinna med mig själv lite fast jag vill umgås med han, min familj och göra det jag ska. Vi får se hur det går...


Lite kul bilder


Vår buster som väntar på att isen ska släppa och att det ska bli plusgrader så jag kan bada.


Min vän "stödkrokodilen" ^_^


Den nya "killen" i hushållet


Världens bästa box har ny hamnat i min ägo. Detta bör alla barn se. Skit bra!!


Och denna såklart. Samma idé och minst lika bra serie. Den boxen är med min ny =)


Här är min "kryddgård" från förra året. Notera att det ni ser är endast en smultronplanta...


Snö inne i min lilla pärla. Det är så man borde skämmas...


Avslutar med en bild på hur mössan som jag stickade blev..


Nu ska jag sova efter ett årsmöte med "något jättesött och gott i fin skål" och en bit prinsessstubbe. *lycka*

Ps: Denna vecka är jag oslagbar när det gäller träning. Har vart fantastiskt duktig så jag förtjänade det där onyttiga =) ds.

Idag tog min bil in på vilohotell

.. och då menar jag inte garage eller verkstad eller nått sånt flott. Nix, batteriet är bara så slut så den är död.

Sitter och lycklig åker hem från sista dagen på kursen, dunkar musik och trallar. Helt hux flux dör radion. Va nu då hinner jag tänka, börjar lite lätt bråka med den för att se om det är nått glapp. Men i samma veva så tittar jag upp på varvräknaren som snabbt sticker upp till 6an. Nej nej tänkte jag, detta är inte alls rätt..
Jag ligger bakom en lastbil mellan Valskog och Köping så jag är inte minsta orolig för att inte komma hem. Ringer Älsk för att se om han har nån koll. Oj då, sätt på bara possitionsljus och hoppas på att batteriet räcker hela vägen hem får jag till svar. Jaha tänker jag och fortsätter vägen frammåt samtidigt som jag ser att varvräknaren dör och hastighetsmätaren börjar visa samma fenomen. Motorn visar inga teckan på att ge upp så jag rullade vidare. I korsningen precis innan stan stannar lastbilen framför stopplicktsskylten och där, där dör bilen. På plats och utan minsta möjlighet att rulla lite åt sidan. Bokstavligen mitt i väg.
Genom att vrida på nyckeln hände ; INGET! Så där stod jag tills min prins kom på sin vinröda häst och bogserade hem mig till parkeringen.

Mycket lärorik och spännande dag =)


Färdiriggad för att dras hem^^


Järfälla

Vi åkte iväg med klubben för att spela turnering helgen efter att jag vart i Stockholm. Så hem sova och så åkte vi tillbaka dit igen. Jag spelade i ett mixlag. 3 tjejer och 2 killar. Eller killar??? Aja, gubbar/karlar/män?! =P
Det var väldigt roligt och vi spelade "med hjärtat" och "för varandra". Kul sakt och det spelade vi riktigt bra efter. Vi vann alla våra matcher, även finalen på vår grupp som var den näst svåraste av 4 grupper.
Det andra "herrlaget" som spelade i den första gruppen vann även de alla sina matcher och avslutade med att göra en super bra final och ta hem den med. Trötta och med humöret på topp packade vi alla kanoterna på biltaken igen och drog oss hemmåt med Hummelsta som delmål där vi alltid runt 3 tiden trillar in och tar oss en hamburgetallrik. Inget kortkrongel denna gång och hemma var vi runt 5, packade upp kläderna och somnade innan huvudet var på kudden.
Morgonen efter så packade vi av kanoterna, in till badhuset igen, vid halv tolv tiden och så var det äventyret över. Fint väder och glada trötta miner var det som präglade min alla hjärtansdag dag detta år. Men jag tror jag tillbringar mer tid dagen efter Järfällacupen i sängen nästa år. Det låter som en bra plan i mina öron. Annars är man inte människa på många många dagar framöver, som jag var nu...


Ullared vart perfekt

Förra tisdagen, bara efter en arbetsdag, åkte jag, älsk och jennypenny till Ullared. Så j*vla skönt att komma ifrån en stund och så perfekt att inhandla lite kläder.
Dom hjälpte mig att hitta bra saker och jag köpte en vinterjacka med. Äntligen bokstavligt talat!!! Det vart en knallröd med vita detaljer. inte för lång och inte för kort.
Vi käkade oxå under dagen vilket vart en hamburgetallrik för mig och de andra åt kebab. Så gick vi in och röjde runt där till halv 6. Köpte lite paket också. Mycket bra..
På vägen ut åt vi semlor, på semeladagen och allt, så brassade vi hem och det var snorhalt. Bolen reagerade knappt när man bromsade och lastbilarna framför svajade i sidled med lassen när dom bromsade eller svängde lite. Det var läskigt. Men Jenny och Älsk klarade det där bra =)

Men det jag ville med detta inlägg var att jag äntligen kom iväg efter allt tjat här på bloggen och jag hade jättekul!!!! Tack Jenny för att du följde med och för att vi fick låna bilen.

//Elin


Sista veckan i Stockholm (skönt)

Här kommer det lite text snart =)

Jag lever

Ville bara meddela att jag fortfarande lever. Men nu ska jag iväg och köpa mer garn :)

Kram på er

Imorgon är jag tillbaka i snobbsta

Japp, jag och Herr Rick i Stockholm vår sista vecka. Känner att jag inte kommer känna att det är lika långtråkigt denna som förra. Känns snarare som att jag inte kommer hinna med nått =S

Ska köpa garn iallafall =)

Så imorgon kommer min privatchafför och plockar upp mig här nere för att köra mig, en halvtimme innan hon behöver vara där, till jobbet. Tack MammaMu!!!! =)
Saknar jobbet massor nu när jag är borta. Men jag vet att jag kommer få nog av er senare så jag är rätt lung. Plus att jag kommer på guidad tur på onsdag... (ironi)

Men nu ska jag baka lite med min älsk innan vi behöver gå och knoppa. Packningen känns dock inte helt klar...

Kram på er alla!!
Ta hand om er så kommer jag hem snart igen och virvlar runt =)


Ps: idag har jag tränat, grillat korv, handlat och käkat mat. Jag har även pratat med familjen på landet  <3   Ds.

Det är Lördag och jag gillar lördagar





Jag har fått en ny mössa stickad och skickad av Mormor. TACK!!!!!
Älsk beskrev den som; Ett får som man har tömt på allt innehåll. Vad ska man säga?! Jag älskar den iallfall och det ska bli min nya bästismössa som ska sitta på knoppen hela tiden när jag är ute hädanefter.
Förhoppningsvis blir det varmt så den åker av snart men om det inte blir varmt så klarar jag mig med denna iallafall. Ska försöka klämma in ett besök hon Mormor nu när jag ändå är i Stockholm. Hur svårt kan det var tänkte jag. Men så kom jag på att det kan vara rätt svårt. Kommer dit på måndag, på tisdag har vi slottsvisning och slutar 18 om jag minns rätt. Onsdag är vi ju i Arboga på mitt jobb så då kommer vi hem runt 21 och sen är det torsdag och då skulle vi ev på en avslutningsmidda som vi fick bekosta själva, men det lät ju jättekul endå.
Så vart ska mormor få plats? Det får bli på måndag tycker jag!! Ska tänkla på det lite mer bara. Bara ta 10 stationer från mig så det kan ju inte vara så svårt?!

Jag har mulat i mig flygande Jakob nyss. Det var gott gjort av mig faktiskt. Lite lite banan tyvärr... Nu ska jag bara lata mig och tänka på vad jag ska packa till måndag. Älsk grejjar med kanoten och jag ska poppa popcorn snart. Men det är senare. Nu ska jag lata mig mer och bara pilla mig i naveln.

I morgon är det Kanoting i badhuset och sen ska jag förbi Svärföräldrarna. Det ska bli kul! Hoppas Bror kommer på träningen oxå.

Nej nu avslutar jag med: CHIPS!!!!!!!!!!!!!!!
God kväll //Elin


Jag jag jag...



Såhär fin var jag på middagen vi vart bjudna på. Mådde inte så bra den kvällen. Kroppen var helt konstig. Synd, för jag kunde ha vart med och snackat skit en bra stund till om inte kroppen hade skrikit SÄÄÄNGEEEN!!!


Bilder från rummet









Som ni ser har jag boa in mig bra med egna sängkläder och kudde hemmifrån.
Får se hur det ser ut på det rummet jag får på måndag. Kanske samma, kanske inte.

En glad vän, i en glad värld ?!

Igår var det myskväll med Älsk och Jenny Penny.
Det bjöds på potatisgratäng alá Jenny ( med lite för lite kryddning tack vare mig) och granerat kött alá Elin. Som tilltugg var det vitlöksbröd och örtbröd. MUMSIGT!!!
Kollade på en film om en kille som skulle gifta sig och inte hade några riktiga vänner så han började "kompisdejta" o.s.v
En kul och pinsam film =)
Sen efter det så spelade Jenny och Älsk ett fajtspel där allt är tillåtet (minns inte vad det heter nu) Ett j*kla liv var det hela tiden och massa fnitter. Jag som tyckte det var skönt att vara hemma och gillade en varm lägenhet, så jag somnade med ett leende på läpparna medans dom spelade vidare.
Vaknade av att dom stängde av allt. Mycket trött...
Jenny åkte iväg, Tack Tack för att du kom!! Och jag gick och lade mig för en natt med tung sömn.

Kram kram på er


^_^


Med snodda kläder och massor av spackel anfaller denna brud Köpings inneställen ibland.
Tack för en kul kväll!!!


Karlberg vecka

Måndag, vilken underbar måndag

Så var första dagen i Stockholm avslutad efter att ha börjat morgonen med magknip, felkörningar
och en minipuss i stressen. (Kände mig lite snål) Men det var skönt att ha med Herr rick i
trafiken (tror inte Stina hade vart till nån hjälp ^_^) och vi kom dit vi ville i god tid före alla
andra.

Började morgonen med att vara jätte trött och superfrusen. Så jag gjorde det jag aldrig annars
gör. jag kröp ner bredvid älsk igen för att få lite värme innan uppstigning. (mys)
Men sen vart det brottom och jag vart sen. Men iväg kom vi med älsks bil eftersom min inte
är besiktad än och fram i någolunda okej tid. Iväg for det och vägen var lång, rak och tråkig
i aldra högsta grad. Fram tills vi kom till Stokholm såklart. Gick rätt fint, stod inte still mer än
en lite pyttestund men körde rätt sakta mot målet. Ändå missade jag på gpsen att vi skulle
svänga och vips var vi på villovägar. Men enkelt löst for vi på okända vägar och "checkade in"
i vackten som inte verkade vara ett dugg intresserade eller motiverade på sitt jobb. Värkade
inte vara så hög koll heller för vi fick bara veta parkering och vart vi ungefär skulle. *suck*

Men vi stod utanför salen och väntade i kylan som bara var några få minus men kändes som
en 40, minst. en ängel kom och släpte in oss till te och en förbjuden smörgås om gled ner utan
minsta problem. Sen var det info och plötslit var det lunch. Eftersom vi inte hade fått nått rum
än så hade jag ingenstans att laga mat så det vart storköksmat. (FY) Åt mäst ris, lite av nån
korvgryta och en stor tallrik sallad. Tror inte man gör av med så mycket nu när man bara
sitter hela dagarna.

Efter lunch hade jag tuggummitävling med mig själv. Jag har så svårt att hålla ögonen fast jag
tycker det är hur intressant som hälst. Känns så elakt. Men jag klarade nog mig rätt bra ändå
och körde på de övriga timmarna utan problem. Eller nja, det beror ju på hur man ser det. Jag
höll nämligen på att frysa ihjäl. Fötter, händer och näsa var stelfrusna. Axlarna låste sig i nån
form av "släpp inte ut värmen  runt halsen" ställning som gjore att musklerna värkte.

Tillslut gick vi en rundvandring för att se gymmet, som naturligvis var överbelastat med killar
bara för att jag skulle bli helt ointresserad att göra entre. (kändes det som) Var även in på
messen en sväng och kollade läget, flott och fint för att avsluta med bibloteket och så hämta
ut rumsnyckeln. Vi skulle tydligen bo i ch flygeln endå. Och jag vart inte ledsen för de, få av oss
kursdeltagare som skulle bo här så bodde alla i denna del.
Rummet var dock en rätt stor besvikelse. Eller nej det var det inte. Rent och snyggt badrum, rätt
okej med rum och ett stort fönster ut mot gården där jag det första jag såg var kaniner. Riktigt
nöjd är jag faktiskt. Lite mer orolig över va jag har för skyldigheter.
Och inte bara det. Det var som att flytta till studentkoridor skulle jag nog vilja påstå. Skitigt i
hela köket. Funderar nästan på att käka microgröt hela veckan för man vill inte ställa in nått i
dom där kylarna och fysen är helt smockfull. BLÄ!

Sist men inte minst: VAR ÄR INTERNETET? Inte finns det nått trådlöst eller fast på rummet
inte. Är jag inte i stockholms centrum? Eller vad har jag som är uppvuxen lantis missat i denna
stora värld? Finns inget mer att säga....

Men men nog med klagan. Nu ska jag bädda klart sängen och glo på tv. Fick precis se att jag
missade Navy CIS, men men bättre tur nästa gång..
Kl 20 drar vi till gymmet för att se om det dött ut nå där. (hoppas hoppas hoppas)


Kramar//Elin
18:58 2010-02-01

 

Kvällsspekulationer

Nu sitter jag i sängen och har det rätt bra. Ensamt, men det är ju inte långvarigt, så jag
överlever. Med råge. I morgon ska jag vandra upp nära på stan och handla lite mat har jag
tänkt. Jag tränade de viktigaste delarna jag vill bygga idag. Alltså axlar, armar, mage, rygg och
sidor. Så hoppade jag lite hopprep och körde balansbräda för fotlederna. Kändes helt okej
men direkt när vi kom ramlade en hel hög med grabbar in som skulle fysa så jag kände mig
riktigt missanpassad, minst sakt.

Så träffade jag Lantz vid köket. Det var kul. Hon såg ut att må bra och hade hello kitty tofflor,
rikt söta faktiskt.

Nu har jag duschat och ställt mig frågan om jag skulle ha smalare ben av att springa lite. Ska
bli kul att pröva. Men, den delen prövar jag på hemmaplan ^^

Nu ska jag sova min skönhetssömn och upp halv 7 för att prommenera. Skönt!

Kramar igen
21:54 2010-02-01



Tik Tok

God morgon god morgon. Har vart ut på min första prommenad. Var ett fjasko. Jag avrt arg
då det inte fanns uppmärkt hur man skulle gå. Tycker dom inte att jag ska veta kanske? Eller
är det så att om man inte känner området så ska man inte vara där? Det är ju lixom lite svårt
när det är snö överallt man ser, att hitta.
Så idag får jag be om karta och föklaring. Tyvärr värkar dom jag är här med både som lärare och
"medspelare" inte vara så intresserade. Tråkigt. Känner mig lite missanpassad faktiskt.

Har sovit, men ingenskönhetssömn. Det luktar mat på mitt rum när det steks och grejjas under.
Så är det otroligt lyhört. Så jag känner mig inte ensam, men i stället övervakad.

Nu ska jag käka frukost!
07:34 2010-02-02


Super duper underbart hemskt

Lunchen avklarad och därmed en lång förmiddag i skolbänken. Intressant ämne dock, miljö.
Jag gillar sånt, för det känns som att man förstår något mer än bara förklaringen...
Har pratat med älsk. Han hade mycket på schemat han. Det är bra, för då behöver jag inte sakna
honom lika mycket. (på nått konstigt vis) Besiktningen på min bil vart i morgon. Bokningen
för idag hade tydligen försvunnit, illa.
Ieftermiddag ska vi ha lite lektion och sen ska vi ,efter 4, på vin och spritmuseum här i närheten.
Det ska bli intressant. Tror jag ska bara ta med mobilkameran. Eller?
Aja, det blir så. Får väl springa upp och hämta den annars. Senare...

Nu ska jag till bänken igen
12:36 2010-02-02


En dag i taget

Vin och spritmuseumet som låg i samma hus som Nortullshotellet, var inget för mig. Klart
det var okej att lyssna på och mycket intressant att se så är det inget jag skulle lägga mina egna
pengar på. Nej, så intresserad av det är jag inte. Vi gick dit och tillbaka vilket vart ca 45 min
gånger 2. Det kändes bra att röra sig lite eftersom det var tajt för träning på riktig nivå mellan
museet och middagen senare. Jag svängde av vägen och for in på ett ica för att handla mjölk
och tortellini. Ska spara dem till torsdag kväll och fredag lunch. MUMS!

Vi vart bjudna på middag på kvällen genom kursen. Det var mysigt. Älsk ringde och pratade
med mig när jag skulle fixa mig men det gjorde inget. Var såå skönt att prata med honom. Känns
lite halvdant utan honom. Han är ju alltid med annars!
På menyn var det en franska med skagenröra. Jättegod och inte allt för onyttig. Till huvudrätt
serverades det kyckling, nudlar och keso med dill i. Det var jättegott men jag åt inte upp alla
nudlar, jag hade ju vart rätt nyttig såhär långt, varför pajja det?! Till efterrätt var det nått som
bestod av mjölk och ägg ihopvispade och i ungn till lugn kokning. Sedan hade de haft på ett
lager socker och grilljerat det lite snappt. Det smakade äggtoddy, och fast det var sött och mums
så kan jag inte äta sånt längre. Åt endel, utan lagret socker men lämnade det mästa.
När vi skulle flytta oss till Messen så gav jag och Herr Rick upp. Vi drog oss till våra rum...

Kollade på tv, pratade ännu mer med Älsk och frös lika mycket som förra natten... Tror det kan
vara så att rummet är rätt kallt, men oxå att jag har kylt ner mig i den kalla lektionssalen så
att det tar tid att få upp värmen igen. Riktigt jobbigt är det iallafall. Tur att jag har med tofflor.

Idag sov jag länge och tog det lugnt på morgonen. Det var riktigt skönt. Setat på ekonomi hela
förmiddagen. Svårt att hänga med riktigt... Mycket förkortningar och delar som vi inte har det
minsta med att göra. Men det är bara att suga åt sig det som går så krockar man väl med det
i framtiden får man hoppas. Vi fick extra lång lunch och jag rinde älsk som berätta att det inte
var med än höger broms fram och höger broms bak som var dumma. Det var skönt!
Tydligen snöstorm i Köping. Här "bara" blåser det mycket. Snön kommer väl när jag vill gå
på stan.
ÅÅÅåå, en till sak som hände igår. Älsk sa "när ska vi åka till Ullared då?" Underbart! jag ska
planera in det när jag kommer tilbaka från kursen när jag kollat med Chefen och så. Det ska bli
så jävla kul. har redan satt upp prelemenära datum. Hihi!

Nej men åter till värkligheten. Jag ska packa ihop mig och ta kameran ut lite nu.
Hade tänkt fysa genom city idag. Får se om snön låter mig göra det?!

Kramar
12:21 2010-02-03


"Stockholm i mitt hjärta.."

Så, nu är den 3dje dagen över. Det är skönt! Nu har jag bara en dag kvar och sen en liten fjutt
och sen är jag på ett kick hemma. Jag hakade på 2 superhärliga tjejer från kursen upp på centrum
för att kolla kläder. Jag kan säga att jag kände mig väldigt världsvan i stockholm när jag såg dem.
Men dom hade faktiskt inte vart där mer än kanske 1 gång så det är förståligt. Kostade 15kr
resan att åka tunnelbana. Lite mysko känsla men jag var ju inte ensam...
Jag handlade inte ett plagg. Jag ska ju till Ullared ^^
Men jag handlade en överaskning till Älsk, faktiskt. Käkade nog min dyraste pizza någonsin
på sina 95 kr. Och om jag inte såg fel så var det de billigaste på hela menyn. DET gör jag inte
om. Men det var ju gott som tur var. Köpte bananer påvägen hem och nu sitter jag och glor på
tv. Det är sådär kallt på mitt rum nu igen. Men jag ska dra mig till sängs nu och sova.
Hoppas att eftermiddagens snöstorm har lagt sig till i morgon när jag ska ut och gå.

God natt
Ps: Hoppas älsk ringer och väcker mig snart ^^
20:29 2010-02-03


"Det bästa stället att bo på.."

Ja, jag håller då inte helt med på den pungten. Igårkväll börjades det runt kl 8 festas i köket.
Tydligen en cermoni som var sen urminnestider som dom själva avslutade med att supa till
lite på kvällskvisten. Okej, tänkte jag där, somnar jag nu så vaknar jag säkert inte. Så jag somnar
men vaknar snart igen av höga sånger, olika låtar på olika våningaplan och människor som
kutar runt och ropar. Aja, somna om... Runt halv två tiden så vaknar jag igen och funderar på att
gå ner i trosor och tshirt för att svära i, men fick jag lugna mig med, det är ju studenter. Spelar
väl ingen roll vart dom pluggar?!
På morgonen kommer jag ner till frukosten och möts av disk, glas, flaskor och bråte högt som
lågt. Fy vad vidrigt. Varför ska jag lida för? (bra ställe att bo på?) Jag blir mäs arg på dem som
tycker att vi ska bo i smeten. Nästa vecka så kommer ju ett annat gäng tillbaka, då är det säkert
fest för det oxå! Skulle inte bli förvånad...
Nej nu ska jag ner och plugga mer..




hej hej //Elin
12:39 2010-02-04


Bläääääääääää.
Bra kurser idag, men nu mår jag inte så bra och ska sova. NU!
God natt!!!
19:31 2010-02-04

 




RSS 2.0