Vin och projekt

Dagen före alla smällar..
Det dricks vin, plockas och donas. I morgon är det nyår och det är full fart inför.
Ny klänning, behöver blanka strumpbyxor och en svart tröja att dra över alltihoppa. Kläder högt och lågt! Städprojekt på Mu och musik sökningar på mig. Jag är mer musiknörd nu än på länge. Det känns rätt bra faktiskt.
Nu skall det göras snickerskakor till i morgon. Packa ihop drickat och ställa fram bålskål. Föresten, tips från systembolaget: Röd rabarber! Mycket mycket god. Så god att det ska bli det som dricks i morgon..
Nog med tips och häng här..
Nu bara njuta av att det är helg. Och sen bäva lite inför det som komma skall.. Bara 3 dagar på jobbet kvar..
Trevlig helg alla och hoppas ni får ett gott nytt år!!
Kramar om//Elinen

Dagen innan det nya året startar..

Min mamma fyller idag! Har nyss ringt och sjungit en truddelutt för henne. Hon vart glad tror jag allt :))
Ska dit i eftermiddag och laga mat till henne är planen! Och ta med en bok som jag behöver göra klar till min familj innan jag åker. Ett fotoalbum som jag lixom inte klarade av att göra klart förra året.. Jag gav dem den endå och hoppades dom kunde skriva och dona själva, men det ville dom inte. Sen har den legat då den är full av massa dumma saker som inte syns, bara känns. Det mina vänner, är min nattuppgift kommande natt. Jag och ett stort glas vin ska fylla den lilla boken med allt Elin-kladd som den behöver :D
HEJJA ELIN!!

Simmet igår var nog IG på. Ont idag och sovit konstigt hela natten för att det smärtat. Tror den är rörligare idag men den gör ont hela hela tiden. Blä!!
I morgon sovmorgon och mer sovmorgon.. Hoppas jag klarar det! Om jag får gissa så är jag i V-ås redan 10 och handlar "Thailands-ballonger" (Vet du vad jag menar Jenny?) Känner att jag behöver sånna att fira in det nya året med. Det är middag hos T på kvällen och sen följer jag dit han styr <3

Det nya året som kommer bjuda på en massa prövningar och äventyr...

Nu mer jobb innan helgen möter mig :)
Kramar om//Elin

<3

Musik är min grej!
Jag lever, bröt inget iallafall. Ont i armbågen, ja, men det är så det funkar. Det kunde blivit mycket mycket värre. Jag ska bli griiiim på det där med. Men det var inte den här snösvängen. Kanske hinner med en till innan det är helt över?! Vi får se.. :)

Jag har haft en underbar ledighet med underbara människor. Nya, men helt fantastiska! Jag har mycket att lära där.. Mycket att se och mycket att lära!
Det vart trots vissa hinder en väldigt bra sväng iväg till snö och minusgrader. Inte så mycket kort tagna men jag har vilat och fått lite ny kraft. Sover inte så bra pga armen, men det räknas inte riktigt. Har visat både humör och hjälplöshet och ja, det finns massa att lära om mig med är jag rädd..

Nu ringa och kolla Mu´s julklapp. Se vart den tagit vägen! Och snart hem till henne igen och kackla mer. Vart sent i natt. Kunde lixom inte sluta prata riktigt..
Ska försöka simma ikväll. Som det känns nu blir det svårt, men jag får väl köra med fenor i värsta fall..

Hoppas ni med haft en bra jul :)
Kram från mej//Elinen

God jul i alla stugor!

Äntligen är det jul! En glad jul.. :)
En lugn mysig jul som snart övergår till att bli en juleftermiddag i bilen mot Funäsdalen där jag ska få mina första dagar som snowboardåkare. Det blir en bra jul. Inget julsupande! Nej, bara mysa i mjukisbyxor och skappa blåmärken på dagarna. Ska bli så kul!

Nu myser jag med mina bröder, väntar på mor och far och ska snart plundra julklapparna. Snart Kalle Anka!

GOD JUL ALLA ÄLSKADE VÄNNER!!!
tack för alla sms och all kärlek :*

Julkramar//Elinen

...

Luften har gått ur mig för idag. Det är fredag i min arbetsvecka. Det är helt underbart!! Endå kan jag inte le åt tanken. Luften är slut och jag lika så. Så jag sätter denna på repit och hoppas på att hitta nått fint i någon att se på för att bli glad igen. Just nu, ser det rätt mörkt ut..
Sökte lite ljus hos min familj, men där vart jag bara ännu ledsnare. Ännu mer suckande och jag tänker gång på gång "det ska bli skönt att åka bort". Fast jag kommer sakna. Å vad jag kommer sakna. Men, men, men, det ska bli fint att komma bort ett tag...
Inte kvar här längre.. Långt, långt bort för länge sedan..




I am sailing, I am sailing,
home again, cross the sea.
I am sailing, stormy waters,
to be near you, to be free.

I am flying, I am flying,
like a bird, cross the sky.
I am flying, passing high clouds,
to be with you, to be free.

Can you hear me, can you hear me
thro the dark night, far away,
I am dying, forever crying,
to be with you, who can say.

Can you hear me, can you hear me,
thro' the dark night far away.
I am dying, forever crying,
to be with you, who can say.

We are sailing, we are sailing,
home again 'cross the sea.
We are sailing stormy waters,
to be near you, to be free.

 


Du finns med mig varje dag..



Jag tar till mig det fina hos dem jag tycker om. Gömmer det inom mig så jag aldrig glömmer. Sabbar dom det så är ändå det fina kvar. Och det gör ont. Ont att inte kunna se förbi en människa utan alltid hoppas. Hoppas se det genomgoda man en gång tyckt så mycket om. Det som man sprungit fram och kramat när man saknat.

Drack precis nått jävla skit jag höll på att spy av. Nej, det går helt enkelt inte att dricka. Hur gärna jag än vill går inte mellanmålsdyckerna ner. Mår illa av bara en liten klunk. Av att lukta på det.
Botten känns det! Vill ju så gärna.. Men jag vill ännu mer låta bli att hulka!
Slutsats: Soporna nästa!!

Igår griljerades julskinkan. Vörtbröd, apotekssenap och varm julskinka. Det är grejer det!
Nära till julen nu.. Underbart!!

Nej, jobba undan all skit som är kvar nu, så det blir ledigt på riktigt sen!

Ha en bra dag alla!//Elinen

Ps: Tomten, jag vet vad jag önskar mig nu. Ett jävlaranamma! Inget mer jag begär.. ds.


3 dagar till jul

..yesterday is over, it’s a different day
sound like broken records playin’ over
but you promised her next time you’ll show restraint
you don’t get another chance
life is no nintendo game, but you lied again..


Julbord på IKEA inbokat, nästan helt klart. Jobbar sista dagen innan jul i morgon. Julen nästan färdigplanerad. Bilen på "pappalagning". Förkylning(shelvetet) är kvar och gör mig piss off och hopplös.
Går och drömmer mig bort. Jag är inte kvar här längre.. Jag är långt långt borta och lär mig återigen att stå på egna ben!
Ska återigen döma och bedömas. Ska återigen visa att jag kan. Ska återigen se vad det är jag strävar efter.. Vem jag är och hur jag funkar. Ser fram emot lika mycket som jag hatar.
Men jag är inte här längre. Jag är redan långt långt borta..

Hälsar på hos solen idag!
Hoppas ni har en fin dag i snön//Elinen


Några få dagar kvar till julen..

Här kommer min jullåt. Hängt med i minst 4 år nu :)



Sitter på jobbet, somnar såfort jag slappnar av. Har handlat minst en av mina julspelsklappar. Svårt med tema tycker jag. Men, det får bollas lite så är det nog löst snart..
Jul närmar sig, tro det eller ej, men jag är inte helt klar med mina julklappar. Jag har några som jag vet vad jag ska ge, men har inte råd såhär innan med det jag tänkt. Får se hur jag löser det. Hur som helst, så närmar det sig. Och, mina damer och herrar, det är SNÖ ute!!!!!! Glad jag blir :D
Så julstämningen är igång fast orken är helt bortblåst. Hostar nätterna igenom och vaknar av att jag inte får luft som jag ska. Så Tomten, jag önskar mig kondis och att jag slutar hostar! Tack!
Nej, det får bli mer bloggande ikväll om jag inte bara somnar vilket risken är stor för just nu. Tänk att jag kan vara så trött. Dumma dumma hosta..

Kram på er//Elin

Nynnar och hoppas att dalarna inte bjuder på fler överraskningar

It's in the way she fights her fears
It's in the way she hides her tears from me
It's in her eyes I see the changes
It's in the way she smiles so desperately
She is a wild flower, she is a deep sea
The tide will always bring her back to me
It's in the way she loses her mind
Running away leaving everything behind

Baby, I know wherever you go
I'll always be with you
I'll always be with you

She is the water in my hands
Chasing me out of my shadowlands
It's in her voice I hear the changes
It's in the way she sings but not for me
She is a broken flower, drifting upon the sea
Dancing through the night so flawlessly
This is the way I'm losing my mind
Running her way leaving everything behind

Baby, I know wherever you go
I'll always be with you

She is the last flower in casual clichés
I'm grasping for her forever and always

Whatever may come, wherever we go
I'll always be with you
I'll always be with you


Idag är inte överraskningar min grej. Det har vart för många dumma sådanna. Så nu är det inte mycket av mitt huvud kvar som har ork alls. 2 sista timmarna nu. Sen satsar jag på att mysa med den mysiga lilla familj jag bor med. Vill vara pigg och glad i morgon så att det blir en bra kväll och en glad Elin, precis som utlovat.
Men med de människorna och med tanken på att jag inte kommer se många av dom specielt mycket mer kan inte göra min morgondag mer än nostalgisk och tårfyld. Dom betyder säkerligen mer för mig än jag gör för dem, mer än dom någonsin kommer tro eller förstå. Mina kära arbetkamrater..
Det är jobbigt att inte kunna vara sådär glad som jag vill vara innan jul. Såhär busig och glad som jag blir av allt i juletid. Men en förkylning och ett jobb som tar all min överskottsenergi blir det inte så mycket kvar. Lite till de absolut knäppaste som lockar fram. Men, jag vill så mycket mer. Jag vill alltid så mycket mer..

Nog om det! Igår försökte jag mig på "projekt-tomteluva" men efter att luvan fått ett helt okej utseende så kommer vi till den mysiga mudden. Och den vart bra, ALLT VART BRA! Men... hur i hela fanders ska jag sy fast den bra? Mohahha ha! Spindeln gick på semester så nu är det ingen ide längre :P Tar och pillar klart med den tills julafton istället. Kanske. Och (såklart) SNOWBOARD ÅKNINGEN!! Jag längtar så :))) Blir så glad!

Hostande kram//Elinen



2 dagar kvar..

Jag sitter och har frukost igen, lyssnar på musikhjälpen (såklart, synd att jag inte kan ha radion i hörlurarna eftersom jag jobbar på ett arbete utanför kommuinikationområdets area) och är snorig fortfarande. JAG ORKAR INTE LÄNGRE! Jag får panik över att inte kunna fortsätta min träning. Jag blir slö, tjock och tappar allt!!!!! Mest av allt motivationen...
Om bara tröttheten ville lägga sig och därmed den tryckande huvudvärken som blir av snorandet som aldrig tar slut helt utan irriterar.
Och vad är det för "stöttande" väder jag har? Spikregn och kalla vindar. Av en mördarprommenad blir man inte annat än blöt och kall vilket resulterar i ännu sjukare.

Jag vill ju det här! Jag behöver det här! Jag behöver klara av det här!!
Vill bara gråta...

Denna strunds lilla låt:
http://www.youtube.com/watch?v=PqUKqoMEI54

Nu jobba mer.
Sen äta mer.
Sen sluta och sola mig :)

Kramar om//Elinen




Musikhjälpen och en pappersfyld dag på jobbet

Musikhjalpen.se

Lyssna mina vänner, dygnet runt i 5 dagar till. Ni kan titta på det live på denna adress. Själv snodde jag högtalarna på jobbet och har detta och lyssna på. Detta hörs även live på P3.
Jag kan inte plasera bruden i programmet än dock. Tråkigt! Vem är hon? Vad vill hon mig? ;)
Lyssna, önska och njut, som jag gör :) Ska nog lägga några timmar på detta när jag kommer hem med! (Ihop med en behövlig prommenad innan Mu och barn kommer hem efter lussefiranden)
En mördarrunda är tanken.

Frisk är jag inte. Nästan alla klappar klara! Hoppas mina bröder gaddar ihop sig och löser slutspurten efter våran "lilla" shopping i söndags eftermiddag!

Å min lördag, hur bra vart den inte?! Där sitter Elin, med världens dummaste hosta och dricker ur ett vinglas (ett måste ha) så stort så en halv flaska lätt får plats utan att skimpa över. Det är ren kärlek! Och det var pyssel högt och lågt och jag bara njöt. Utmande lillebror på skateboard och snowboard på PS3t som han smidigt och snabbt plockade upp efter att världens bästa syster gav honom instruktioner på vart det låg. Hade säkert vinnit om jag inte hade flyttat ihop med vinglaset ;) (eller????)
Det kom härliga människor som jag saknat massor av olika slag och anledningar. Tack alla som gjorde min kväll! Tack för att jag bara var jag och det enda jag gjorde var en sockerbits-lykta. Tog det lugnt.. Hade det bra.. Kände värmen!

Det var den dagen. Jag har haft en underbar långhelg. Min sista 3dagars helg.
Pesto igår för att nå friskheten snabbare. Funkade sådär. Vitlök luktar jag ju iallafall :D

Nu ladda, mer jobb, lite jordgubbsmjöl och jag bara KÖÖÖÖÖÖR!!!

Kram kram KRAAAAAAMAR!!!//Elinen


Ögonblick här för att stanna

Min födelsedagsfest som hamnade på slidebanan efter att alkoholen salgit till!
Lilla hjärtat
Mu´s hjärtan
Ibland är jag helt enkelt såå cool :P
På landet sover jag som bäst..
Shopping
Onepiecie semester i Idre
Japp, skönt var det
Höghöjdsbana
Köpingsyran
Vågar du ha denna på dig?
Mitt hjärta
Malmön lyx. Fanta och rosé med en sting av smörgåstårta
Toashopping.
This is me..
Visst är den fin!?
En bakisdag på ikea :)
Flygande matta
Malmön var mitt andra hem denna sommar
Thailand!!!!!!!!!!!
Poolparty hos Jenny
Uno med de busiga
Vill ha med dig överallt
Att öppna en vinare är inte alltid lätt
Varför köpte jag den inte?
Vilka minnen :)
Min kärlek till de äckliga blå båsen
Stockhomia får sig en omgång. Jag gillar huvudstaden otroligt mycket
De underbara små liven
Medeltidsdagarna
'
Räkkryssning
Slush!!!!!!!!!!!!!!!
<3
Lustiga huset
Japp, jag köpte dem. Och JA jag älskar dem!
Arbetshumor!
Bra sagt!
Sicken pudding. Klar för backen!
Min lugg innan Mu kapade den
Min lugg efter med egenvirkad mössa
T gör oss goda hamburgare
Fest med gamla gänget :)
Det var allt från mig

Hosta, stavfel och en pysselkväll alá Elin

Don't give up
Because you want to burn bright
If darkness blinds you
I...I will shine to guide you
Everybody wants to be understood
Well I can hear you
Everybody wants to be loved
Don't give up
Because you are loved
You are loved
Don't give up
It's just the weight of the world
Don't give up
Every one needs to be heard
You are loved
Don't give up
Because you want to burn bright
If darkness blinds you
I will shine to guide you

Everybody wants to be understood
Well I can hear you
Everybody wants to be loved
Don't give up
Because you are loved

You are loved
Don't give up
It's just the weight of the world
Don't give up
Every one needs to be heard
You are loved


Det är äntligen helg mina vänner och det jag vill mest i hela världen är att få bli frisk. Jag vill träna! Det bara kryper i mig.. :/ Det är innebandy med polon på måndag och de sista box och kick passen på det. Säkert det sista innebandyn med jobbet med. Jag VIIIILL! Jag är ju igång nu.. Varför blir det såhär?? Piiiiina...
Just nu sitter jag och suger på karamellen Nyårsklänning. Den tilltalar mig och är väldigt god! Frågan är hur mycker pengar jag har att spendera på den. Eh, det finns säkert nått i garderoben som går att ha. Bagybyxor och linne, det är kärlek det!
Hostar och hostar, snorar och krampar i magen. Visst låter det bra?!! Jag ska på ljus och pysselparty inom 6 timmar. Inte så sugen på ljus, men pyssla är aldrig fel :D
Ska försöka hålla mig undan lite med tror jag. Se om mamma bjuder på lite vin, då blir jag nog frisk ;) Hoppas går iallafall alltid.
Har stött på fenomenet att det är svårt att släppa, igen. Inte mer än vanligt genom mig, utan denna gång hur tydligt det är att det är stort problem som människor runt mig har (inklusive mig..) Hur fort man formar sig efter sin omgivning och i dessa fall, den man tycker om. Hur omöjligt allt blir utan och hur djupt man gräver ner sig för denna människa, som om man kapat benen och givit bort sin andningförmåga, på så kort tid. Hur man skadar sig själv genom att inte släppa på nått. Att ha kvar "det här gjorde vi.." isället för att försöka släppa och hitta nya personer och tillfällen man gör saker..
Sen är jag helt fel person att ge tips på detta, då jag hitintills suger hårt på" släppa taget" fronten. Men man blir klokare allt eftersom. Alla fall gör ont. Men nu vet jag att man får sätta upp en tid som är okej för depp, sen är det slut med det. Man måste få gråta, men bara en viss tid. Och sen får man tvinga sig ut. Jag tror aldrig man hittar tillbaka helt, aldrig är ett hårt ord men jag tror det stämmer. Men allt handlar om vart man själv sätter gränser och mål. Ska jag vara mig själv på fredag och må bra så är det dit man kommer till fredag. Det är du som bestämmer över ditt liv och vad du gör med det. Se till att styr det med nu. Ta tyglarna, fatta rodret, lär dig styra brädan på de vildaste vågorna. Ta kontroll! Och du är i ditt mecka igen!
Så, mitt tips!
Jag kommer behöva läsa det här i Afghanistan sen... Hallelulia.
Just, Afghanistan ja. Det närmar sig. Kryper sig på skulle man kunna säga. 9 jan är det jag som åker till K-ängen och får göra alla tester. Hur hårda dom kommer vara och om jga kommer klara det, det vet ingen. Men jag vet att jag vill. Jag vet att jag kommer gråta floder om jag skulle misslyckas. Jag vet att det kommer smärta båda vägar. Men denna väg är mitt sätt att komma någonstans på många sätt och vis, och jag vet att det är många som inte gillar tanken. Jag kan meddela att jag inte är 100% bekväm med tanken på marken jag komme ha under mina fötter och grannen runt knuten. Men allt annat, människor, allt jag kommer lära mig, världen jag kommer få se. Jag vill inte byta bort det. Jag vill inte missa denna chans. För hur jag än vrider på det är det nu eller aldrig. Alltså NU!!
Det svider att lämna alla här hemma. Men vad är 6 månader av våra liv? Och vad kommer jag få av de 6 månaderna. (Antagligen huvudvärk av att studera hur allt funkar och av att förstå min på människor som är mitt roligaste intresse, studera människan och skapa förståelse) Men jag kommer tillbaka till den" trista" vardagen sen med ny energi och en massa ideer och kunskap. Leker med tanken. Trivs med tanken. Jag bara ska klara det här!
Men först tror jag att jag ska klara av några virkningar och bekämpa förkylningen!

Dagen hemma för tillfrisknadd..

"det går fortare i pingis för f*n!!!" -Kvällens Elinkommentar tittandes på handbollen
Det kryper i mig. Jag missade en viktig arbetsdag. Jag stannade hemma i min äcklighet och vilade mig (konstigt nog) friskare. Känner mig bättre. I morgon ska jag golva allt från 06.00, Tänk att det enda som kan behövas är lite egentid för att vända en förkylning..
Nog om det!
Nu: TA DET HÄR NU!!!!!!! 8 minuter kvar! KÄÄÄÄÄMPA!!!!
//Elinen

Förkylningarnas egna liv

Jag är inte den gladaste variant av Elin man kan skåda idag. Jag är sjuk, snorig och huvudet ligger trekvart efter.. Irriterande! Och det finns massor att göra. Och det måste bli rätt. Och huvudet är på semester.. Oj vilken sensationellt trevlig kombination, inte sant?!
Jag går och intalar mig själv att jag kan/får/ska flexa ut såfort jag har gjort de stora viktigast-för-dagen punkterna. Just nu ser det ut att bli till fyra iallafall men känslan är inte fel och det käns som att huvudet iallafall försöker hänga med när den har det målet. Såklart ramlade det in lite mer jobb som hör till det jag håller på med bara-för-att oxå. Jag trodde jag såg slutet.. Men när slutet aldrig kommer är det anigens svårt.
Jag har tagit mig friheten att ha på mig myskläder på jobbet idag. Mössa, halsduk, lång luvtröja, pösiga vindståliga byxor och arbetskor på det. Det underlättar lite i min äcklighet som jag håller på att bli tokig på. Snyter och spritar mellan tankar och stora försök att försöka hinna med i vad jag faktiskt gör och borde prioritera.
Det är inte riktigt min vecka, om man får säga så?
Box och kicken vart överhoppad igår. Det sved. Men det vart flygande Jacob och efter att ha lagat den lyfte jag inte ett finger. Vart lite ompyslad och fick somna i soffan som jag tycker är så otroligt skönt. Idag skulle jag bli bjuden på T special hamburgare och pommes. Men smaklökarna är ju helt vrickade så jag föreslog förflyttning av den maten till senare. Slöseri nästan annars. Nudlar låter aldeles lagom för mig och förkylningshelvetet...
Vi får helt enkelt se vart denna dag tar vägen :)

Men nej, här slösar jag bara en massa tid!
Ut och jobba igen kanske, så jag ev kan få flexa ut och bli frisk snart.
Hoppas ni har en bra dag!!!
Förkylningskramar till alla som vill ha//Elinen

PS: Idag fyller J. Grattis till han!! :) ds.

Gick till skolan med min nya ryggsäck..

..men låtsades som att det var en rymddräckt!

Det är tisdag, men i min värld måndag. Jag har haft en väldigt trevlig helg med Little big planet, julpyntande och peppar(pippar)kakshusbygge m.m. Det spelades julmusik för första gången i år. Det är känsla det! Har hämtat hem bilen från landet som numera har ett sprillans avgasasystem. Svider i plånboken kan jag lungt påstå, jag som hade värsta sparplanen denna månad. Men det sprack. Bilen funkar ju iallafall :) Har besiktning nästa vecka, på lucia, då min lilla skruttbil ska få visa vad den går för!
Gjort iordning hemma gjord skagenröra och rostade mackor. Åt så jag fick ont i magen..
Nu på morgonen har jag gymmat innan jobbet. Kändes skönt efter 3 dagar av ingenting. Dock har jag endel lock för öronen (väldigt obehaglig känsla) och snorig såklart. Inte glömma hostan.. *hopplöst*
Men nu till det mysiga. Älskar de lagoma minusgraderna och den vita ytan som täcker denna gråbruna värld vi lever i nu. Äntligen lite julstämning. Äntligen lite december.
Min lilla snabbfot är hemma och sjuk. Stackars stackars! Var hemma och bli helt frisk nu, ok?! Här rullar det på, inte lika bra, men det funkar. Så vila nu! Stora bamsegoa kramar till dig från mig!!
Jobbet går som vanligt hit och dit och upp och ner. Hellskotta vad det ska krongla och bökas hit och dit.. Det är så man vill gråta ibland. Men jag får hjälp av D, fast han inte är på plats. Konstig känsla, att han lägger tid på mig. Men å så uppskattat då han är grym på det här och jag bara helsnurrig. För vad skulle FM vara om allt var lätt och smidigt? :P
Nu mer jobb, halva dagen gjord och ikväll är det box och kick igen <3 Bara 4 träningar kvar. Kommer sakna.. Kommer att göra ont i mig att missa. Men har garanterat nått kul att komma tillbaka till, vilket är bra!!

Avslutar med denna fina låtrad:
Hur ska man möjligtvis kunna bli lycklig om fantasin inte kan få va på riktigt?!
//Elin


Last time, we hade a nice time..


Lördag med jobb och allt-i-ett

Började med att vakna och fråga Mu "är vi nyktra nu?" Svaret vart "fullast kör!!!" Knäppis! Sköööönt!
Jobbade med mycket bra människor. Hade roligt, dansade, jobbade på som galningar och avslutade med en kycling sallad. Jag äter mest bara kyckling kom vi fram till..
Nu bakas det. Det bakas och bakas. Köpt hem det som behövdes och satte igång. Tog mig ett glas vin och nu har Mu här nu. Bullarna skall knådas om minder än 8 min. 
Jag skalla äta och ha det bra nu! Knåda och råka smaka degen ;)
Kramar om mass och ha en kanonhelg!!/Elinen

Den största fulaste lögnen i världen

Tänk att vakna upp en morgon och ha ljugit så pass mycket så att allt man säger, allt man har, bara är en stor lögn. Hur man än vrider sig behöver man ljuga för att inte fasaden ska braka. För att inte tappa masken. För att inte framstå som nått man inte är.. sann!
Jag kan sitta och prata med en hel massa människor, människor jag tycker om, och sedan gå därifrån och undra vad som egentligen var sant av det jag hörde.
Och den där samhörigheten, dra sitt strå till stacken, JOBBA FÖR LAGET, det finns inte. Jo, hos endel.  man kan räkna dem på sina händer. Men dom som har makt skiter i andra och kör bara på själv. Hjälper inte till, lär inte upp.. Nej sitter där och skrattar åt dom som behöver ens hjälp. Vad är det lixom?
Vart tog människan vägen? Vart tog kärleken vägen?

Sluta ha sönder min bubbla nu! Jag behöver hinna laga de helt igen så jag slipper det här. Varför kan jag inte få laga den? Varför får jag inte ha min "bekymmerslösa sagovärld" som jag mår bra i? Vad är det som stör er så mycket så jag inte kan få må bra?

Och ni som håller på att kommentera mitt uteseende, för att vara snälla, SLUTA MED DET!!! Jag är inte nöjd med någonting på mig själv just nu och blir helt trasig när jag blir kommenterad. Jag vill inte. Glöm mig. Gör mig osynlig! Låt mig vara...

Jag är en liten bullmamma och det är den världen jag tänker leva i. Jag orkar inte med allt konstig falskhet och alla lögner. Gillar ni mig inte, lossas då inte nått annat. Håll er bara borta, jag lär märka att jag inte är önskad..

Nu slut på ännu mer ork! Hopplöst! Men det är fredag och i morgon ska jag digga sönder på jobbet och skaka rumpa och fula i jobbet som aldrig förr! Det är bara att köra på. Bara att kliva upp ur stolen och le igen..

Hoppas ni haft en fin första december

Jag är trött i kroppen, vinden har blåst in sin kyla i benmärgen. Vart är min snö? Jag behöver den..
sen behöver jag ork! Hade nått ryck timmen på box och kick idag. Fulade på som sjutton med Tränings K och slog och hoppa som om jag tagit nått. Kan det vara så att jag äter så mycket att kroppen jobbar med det hela tiden och inte lägger lika mycket ork på träningen i vanliga fall? Idag var det iallafall bra träning!
Nu trött igen.. Så jag ska nog lura med Mu och rodla nu snart..
Snart är det flytt igen. I morgon onepiecemys och film hos Mu. Och lördag ska vi jobba extra. Sen, sen är det min helg och jag är sugen på att baka. Blir säkert i köket, om inte framför littel big planet :P
Hänt mycket på jobbet. För mycket!
Imorgon är sista riktiga arbetsdagen.. Skönt!
God natt mina vänner//Elin

Jordgubbsmjöl och "saturday night fever"-träningsvärk

Morgonen började fint med en nakenfis i sängen bredvid mig och första luckan på kalendern skulle ju öppnas. Det var Pet shop högt och lågt. Och lite Cars med, såklart! Plus CHOKLAD!! Hahah :)

Sen så vann jag stort över min träningsvän K (ett halvkilo *host*) i vår lilla tävling vi haft de senaste 3 månaderna. Lite impad är jag. Dock lite osäker på min utgångsvikt. Ska snoka lite och se om min vinns är korrekt till 100%. Annas kommer min själ aldrig få frid. Kanske förlora med ett halvkilo egentligen.. Nej, såhär kan vi inte ha det!!

Jabb.se är underbara och ett seriöst företag. Rekommenderas!!!!! Snabba svar. Bra respons. Trevliga! Hoppas det nya paret handskar kommer idag så jag får träna med dem! Och innan träningen är det tandläkaren. Hm.. tanläkeren, äffären för mellis, hämta ut handskarna, hem till Mu och byta om och iväg på träning. Hoppas jag hinner. Men det borde inte vara så svårt. Köping är då inte allt för stort. Eller vad säger ni som måste ta taxi från Furan för att gå på Ögir? Mohahaha.. Här används fötterna!!

Ha en fortsatt bra dag alla!!!!
Kramar om//Elinen


RSS 2.0