Gårdagens lärdom

Jag tänker INTE ha 4 dagars gymvila NÅGONSIN mer här nere. OK!!!?!?!!
Det var det värsta j*vla pass jag vart med om. Och så dom där "coola/spänniga/högljudda/jätteroliga" letterna. Mycket kul införskaffning på Fabrikken. Eller? Åk hem, tack! Vi hade det bra utan er...

Ser framför mig en bräda, en fullpackad väska och svensk sol. Efter "lång" färd slå ner arslet för att korka upp rosén och äta smörgåstårta <3
Hemsk tanke men jag har f*n inte gjort hälften av min tid innan ledigt här nere än. Svider lite.. Men kommer sakna detta med en vackar dag. Måste tänka så :)

Nej dax för ny jobbdag. Sträck på dig Elin!
Kramar om//Elinen

Jag önskar mig...

...en hushållsassisten!
Så, nu vet ni vad min önskan är just nu ;) Så ni inte köper något jag inte önskar mig menar jag. hahaha! Men det går bra med pressentkort på Ikea med.
Tanken är ju att jag har så mycket prylar och ingenstans att bo än. Så allt sånt där underbart bobart ska ju inskaffas igen snart :D

Kramar om

Bidrags(s)ökning

JIPPI!!!!! eller?

Vem vet hur en chef tänker? Vilka kriterier som följs..
Jag vet inte själv om det smält in. "Hej, hur är det? Lönesamtal! Detta får du! Har du nått att säga?". Ehh, jag var inte ens med på att han så snällt skulle ringa. Höra av sig lixom. Ens att det skulle vara aktuellt för mig som inte är hemma. Så lite glad är jag väl att höra av dem. P har jag ju haft kontakt med angående CVn och sånt tok som hopar sig innom arbetet. Men annars inget mer än de jag ringt till. (Magn, ska ringa dig en dag. Promeeeees!)
Så vad har jag att säga?... Jag vet inte vilka nivåer det är på jobbet i år. Jag vet inte vad toppen vs botten är och jag vet att vissa är värda mer i lön än jag. Så vad ska jag säga? Jag vill såklart skrika honom i örat och be honom leta på någon ny för att jag vägrar komma tillbaka. Men å anda sidan, vad känar det till? Och nästa sväng vi får så är halva tiden på jobbet och resten på min utbildning som jag nu är på mission efter. Hur kommer det räknas? Haha! Antagligen så är det ju så att jag får lägre för att jag inte vart där. Att dom inte sätt så mycket av mig så dom inte kan bedömma och andra gjort större steg på plats. Tragiskt? Illa? Ja, men jag vet inte vad det är för framtid där endå.. så det är bara att hoppas att det blir en nykick efter nyår och att min högsta önskan arbetsmässigt går i uppfyllelse så ska jag nog kunna prestera lite till innanför de där väggarna innan jag vinkar hej då! Har många hopp av den där platsen faktisk. Vi får se vad cheferna hoppar sönder när jag kommer tillbaka. Eller om jag faktiskt kan ha en syl i vädret. vem försöker jag lura?

Ja, så dagen började med bajsmacka och slutade med nåt i liknande stil. Men morgonen jag hade i morse vill jag inte vara med om igen. Vad ledsen jag var.. Uppgiven.. arg..
Ska ta med mig denna känsla och driva mig själv fram med den hand i hand. Försöka förstå och inse att det man säger tolkas om i mångas öron och endel använder bara det man säger och det dom vet i andra syften än vänskapligt. Tänk vad skönt det vore om man visste vem motspelaren faktiskt var.. så man slapp slösa tid på skit.
Längtar efter min framtida 4benta, alltid så trogne, vän :)

Snart ska det jobbas lite till efter en rätt körig dag i nästan 40 vindstilla grader. Skönt att det finns kalla delar i bygnaden så man kan kyla ner sig och vila lite i behagligare temp innan man måste ut och fortsätta igen. Väldigt bra förmån faktiskt! Har skaffat mig ett lite dåligt behov här ner. Eller tagit tillbaka ett dåligt behov kanske är rätt formulering. Tuggummi! Satan vad jag tuggar. Fast nu kommer jag ihåg att spotta ut dem med ;) ni vet väl att det kan växa ut tuggummiträd ur öron och näsa om man sväljer dem? dom rotar sig i magen och växer sig stora. obehaglig historia vi inte vill vara med om. jag och mitt alterego ;)
Annars är det inte så mycket på jobbfronten. Vi har kämpat på bra! Börjar bli förståelse lite mer över att alla behöver kunna mer, precis som det var sagt det skulle vara från början från allas synvinklar men som det inte vart. Men, drabbar bara den som bestämmer att det ska vara så så.. inte klagar jag. Men det blir bättre. Det mesta blir bättre. Säger jag idag.. Inte tänker jag hysha i morgon om det är annolunda.

Saknar hemmet mer och mer. Folk börjar åka hem och saknas mig här med nu. Så det är inte bara ni hemma som saknas. Och det gör det hela yttligare lite bökigt i min vardag.. Många veckor kvar här innan jag åker hem och flygdagen har dessutom flyttats fram en dag vilket gör det ännu lite lite lite värre. Så jag väntar bara på att vågen med hemlängtan ska komma över mig så ska jag ligga på sängen och ta emot den med öppna armar, så det försvinner sen. Så jag gör nått av mig själv och så det förhoppningsvis går lite lättare sen. Ska bli fin fint när dagen kommer iallafall :)
Golligocken åker hem nästa vecka. Det är lite en fast punkt här. Någon som har tid med mig helt enkelt. Så det blir tomt. Men hoppas jag tar tag i yttligare lite saker då och hoppas stavarna kommer. Det får bara inte bli sämre. Kan bara bli bättre. Har gjort en  veckors mål lapp. Bra och utmanande mål som jag vet att jag lätt klarar om jag vill och om jag ger mig tusan på det.
Mer träning
Mer sallad och kött
Mindre svackor
Mindre volym
Mer sömn (är garanterat då jag inte kan, läs får, köra lastbil och avrustningen är klar)
Och motivation och möjligheter i överflöd

Nu, vila framför tvespelat som för övrigt kommer ha ett littel big planet spel snart. Ingen kan vara gladare än jag över den lilla detaljen :)

Kramar om//Elinen


Känner mig... tom

Varför?
Jag känner mig helt konstig i hela kroppen. HAR NI INGET EGET LIV?? Jag blir så ledsen.. besviken..
Har ni gått och väntat på nått att prata om länge nu? Era stackare. Jag förstår inte vad dom ni pratar om har gjort er för ont? Är det era bittra fiender, visst prata då! Men jag tror då inte så är fallet..
Förstår ni att endel saker skadar så hårt. Kan skada. Kan bli så mycket mer fel.
Människor gör fel (Hej, jag heter Elin och är ett levande exempel på att man kan göra sååå fel) och det kommer säkert hända er med, att ni gör fel. Att det inte blir som planerat. Kanske redan hänt?! Troligast..
Men varför i hela världen måste det var så samskigt? Köp en godispåse istället, det skadar varken er eller någon annan!

Kram till dom som förtjänar det!//Elinen 

Kväller och 31 grader

Japp, köpt mig ett frisörsaxkitt. Nu j*vlar får ni hålla åt er frillan er!!
I övrigt, nu ska det sovas. Upp inatt och jobba. Det är kärlek till sitt arbete det :$
Björn, dina bilder var underbara och jag ÄLSKADE vitsippe-vilopaus bilden. Den vill jag se mer av ;) Mätt efter korv med bröd, sallad oh pasta. En ska ni ska veta, i sommar ska det prövas fram hur denna underbara Fanta Jordgubb ska framhövas bäst i groggväg. Kan känna i fingrarna redan nu hur perfekt den kan bli med lite Elin-kärlek i.
Golligocken har idag även lyckats med att först göra ett blyertssträck på skärmen och sen när jag skrollar så försöker han hejda mig och följer med skärmen upp för att hinna få bort det innan det förvinner ur skärm. Skratta så jag trodde jag skulle gå sönder :P
Någon måste lyckas med nått mycket mycket bättre om det där inte ska bli veckans grej!

Har även planerat in att boka massage och manikyr någon dag innan jag åker hem. Skämma bort sig själv lite innan man dimper ner hemma och vill efter en natts sömn vara fitt för alla hemmaäventyr jag vill hitta på. Tåls att tänka på :)

Nu sova <3
God natt på er //Elinen

Morgonbikt

Lyckades igår med att sega bort ett gympass. Var till Tyskarna och åt för första gången igår, middag. Det var riktigt gott. Spagetti, kötbullar och pizzasallad. Och icetea <3 Nöjd brud gick tillbaka till tältet och väntade in lite mer svalka som borde kommit med kvällen. Kom inte. Jag brukar oftast som alltid bli frusen när solen gått ner och gå in och byta om för träning. Men igår var det varmt länge och min träningsmotivation försvann. Latmasken kröp fram, ville stanna kvar. Idag är jag trött. Känner att jag behöver sova massa massa mer. Hoppas dom lyckats laga fläckten så det inte behöver vara riktigt lika varmt på jobbet idag. Så får gärna luften funka i vårt boendetält med. Men vi verkar vara väldigt låg prioritering där. Inte för att jag klagar, men jag klagar inte. Jag kan klä på mig om jag skulle frysa. Men de andra kan inte krypa ur skinnet..
Satt och pratade med And länge igår kväll, med flera men dom kom och gick endel. Livet pratade vi. Bilar. Nya/gamla. Han är mekaniker så kan endel. Bra på felsökningar helt enkelt.. Sen vart det fyllor, tjejer, killar, idioter, dyngfyllor, matvanor, vikt, träning, kläder, motivationer, film... o.s.v. Det var skönt att bara prata vanligt med någon som man inte kliver på tåna varje dag. Kul att lära känna helt enkelt. Men inte byta ut flera träningspass för det. Får INTE ske igen! Sova, jaaaa. Slöa allmänt, Neej!!!!
Så hoppas jag att gubben med magproblem är helt frisk om han är på jobbet nu igen. Är han dålig, fel formulerat, blir någon av oss dåliga, då kommer han få höra det resten av tiden på alla negativa synvinklar det bara går. Att han smittade ner alla i Eköping för att han var så j*vla dumsnål och inte ville åka hem så vi fick dras med hans förkylning bollandes mellan oss hela utbildningstiden sen, det är en sak. Men ska han vara idiot igen... suck, det är svårt att lära gamla hundar sitta. Särskilt när dom är störst bäst och vackrast..
En sak jag lärde mig igår är att det, som jag egentligen har vetat hela tiden men inte vill se, finns goda människor vs onda männikor av båda kön. Så om ni tvivlade på att jag hade koll där så kan jag nu meddela att jag har återtagit lite koll innom ämnet.
Nej nu är klockan snart åtta och då måste jag vara på kontoret igen och sen jobba. Visa upp mig. Börjar jobba som man behöver för överlevnad....

Kramar om

Dagens slut.. trött slut

Efter att ha jobbat häcken av oss i en innetempratur på runt 32 grader är jag så värld mat och ett hårt gympass på Gorilla fabrikken efter det. Satans vad fort denna söndag gick. Den som skulle vara så lugn och fyld med det jag tänkt. Vart fullt ös och jag har träningsvärk från gårdagens avrustning. Hahaha. Gott!
Bestämt att införskaffa en missionsring (missinsringar.se) i slutet a denna mission och inte satsa på nått Affetillverkat. Äckta och dyrt kör jag på. Kan jag stötta mitt land lite så ska jag ;)
Har pratat med familjen (minus stora-lillebror) ett tag och dom har det bra. Det är så gott att veta. Så väntar jag på att få höra om min T lever med, men vad skulle hända i det sällskapet?
Nu MAT!!!!
Kramar om

Söndagens söndag

Hahaha, nu har jag planerat in väldigt välförtjänat solning, 2 dagar på rad och vad händer? Jo det bara sprutar in trevliga kunder så man knappt hinner se efter vad klockan är. Tur dom är glada och tur man (läs jag) börjar ha lite koll på saker och ting så de flyter på för alla och en var.
Så idag hade jag iallafall sovmorgon till hela kvart i 8 på morgonen. Coolt som satan då jag inte sovit så länge på snart 6 veckor. Om man nu kan se 8 som länge? Men å andra sidan, satan vad jag kommer hinna med mycke om jag har sånna dagar hemma sen. Mohahahah ;)
Har nyss vart och tryckt i mig en alldeles för försenad brunch. En hungrig och småstressad Elin är inte alltid den trevligaste människan man kan träffa. Men hon funkade idag och har nyss smält i sig tårta, vattenmelon, wienerbröd, bacon, gurka, paprika, sallad och druvjuice. MUMS!!! Gott gott och välförtjänt.
Nu ska jag ringa min goa mamma och gratta henne på Mors dag!

Livet i Afghanistan går vidare.
Hoppas ni inte har allt för ont i skallen mina vännner :)
Kramisar//Elinen

Ps: Grattis Sverige och Loreen till vinsten i går (läste mig till den i morse på underbara fejjan)
Och sen så vill jag bara förmedla att det är varmast på länge här nere idag.. hua. ds

Från det ena till det andra

Golligocken har precis lagt ner sitt " springa runt och få fast flugorna på flugpappret" projektet. Säg inget till honom, men han ingår i mitt förstå-mig-på-killar-projekt. Lite så är det. Vi kacklar mycket om dittan och dattan. Sällan logiskt. Bara spontant och snurrigt från båda håll.
Idag vart en riktigt tänkar dag. Börjar fundera på vad jag gör för fel..?! Det kanske är jag som tänker fel, uppfattar fel, tar åt mig i onödan. Hur ska jag veta det? Idag vart jag så arg och ledsen att jag bara ville vända och gå iväg. Skrika några väl valda ord som antagligen inte finns i ordboken och att vända, gå tillbaka och berätta precis hur jag känner. För jag vet hur det känns, ungefär som att jag inte duger till nått, i stora drag. Men sen börjar jag tänka om det faktiskt är som det sägs? Suck...
Försöke vända känslan på mitt inte allt för braiga vis (Björn- jag har storsyndat med ditt favvogodis) och sitter nu och ångrar mig. Väldigt väldigt mycket! Men det visste jag innan med... Han även att kolla på 10nde avsnittet av första sesongen av bästa serien. Det gjorde mig lite gott helt klart. Kanonbra avsnitt, i vanlig ordning.

Men nu ska det snart jobbas lite till i kungens tjänst innan jag kommer krocka med kudden om några timmar. Jag är rätt så förbaskat slut nu. Det är jobbigt att tänka. Orkade inte träna, vart vila.. Dumt.. Illa.. Får ta igen det. Kanske orkar ikväll om jag har tur..

I morgon är det brunch och hoppas hoppas laxfrukost :D

Men nu är det när som jobb och här kan man inte sitta då!
Kramisar mina vänner//Elinen


underbara morgon

i morse vaknade jag inte av min egen klocka utan insåg efter att många runt mig klivit upp att nått var helt fel. Kollade in väckningstiden och såg att jag stält den på 07.30. Hur tänkte jag då jag skulle hinna med en timmes prommenad, duch och frukost innan 8? Jag får inte ihop matten där, men tydligen fick mitt huvud det igår kväll när jag stälde larmet. Var rätt trött. Vart ett långt pass igår och massa jävulskap. Ska sätta ihop ett boxåkick pass här nere som jag ska plåga de som vill med. Har hittat handskar och mitsar. Kan det blir roligare?
Plus att vi fått igenom en beställning på bungy-stavar som jag hoppas trillar in dom närmsta veckorna. Skulle göra mina morgonprommenader gryyyyyymmaste griiima :)

Igår fick jag föresten post. En pressad vitsippa. Tack T <3

Nej, jobba mig nu! Blir bra! Är pepp. Gillar dagen.
Idag är det jobba, sola, dricka vatten och digga musik på schemat. Jag gillar mitt schema ;)

Kramar om//elinen

ps: Här är klänningen jag köpt ds.
http://www.swedenrock-online.se/h-r-london-floral-skully-dress-klaenning/art_232326/

Kanske skulle bli frisör?

Jag har under dagen givit mig på mitt 5 offer inom frisörbranchen och jag är ganska nöjd faktiskt. Med en helt vanlig orange kökssax så kan det lixom inte bli 110 (lägg märke till att jag skyller på saxen) så prövade jag ett väldigt vilt hår. Satan att det ska vara virvlar åt alla håll! Men kul! Mer klippning åt Elinen, TACK!!

I morse så lyckades jag kollapsa från knästående på stol till asflabbande ryggläge på golvet. En välbekant kund kikade in och bara skakade på huvudet. Och vad gör jag? Jo, lutar huvudet tillbaka och fortsätter skratta hejdlöst. Så skönt med galet tokskratt. Spontant och fritt!

idag är det väldigt varmt och jag har peppat vidare med musik i öronen och lyssnat vidare på mina spelningslistor. Noterade åter igen: " Sorry man jag tror det när jag ser det.." Hemskt, men fortfarande helt sant i min värld. Har svårt att placera folk. Kan man lite på den där? Är det bara skitsnack ur munnen på den där? Har den där bra intryck på mig?
Men det jag vet, det är vilka som gör mig glad och när dom gör det. Och just nu är det de viktigaste för mig. Just nu och alltid <3

Har under dagen även njutit av en mycket god sallad och spagetti och köttfärssås! japp, ni läste rätt. Och nej, det smakar inte som hemma men satans vad gott det var. Är nästan lite glad att det inte smakade som hemma. Det som är hemma är hemma. Här är det mycket som ska vara annorlunda. Gott men annorlunda.

Dagen har precis fått ny form. Inget kvällsjobb. Dör jag inte heller av kan jag lova. Mer vila. Mer virkning. Mer j*vulskap ;)

Vad har dagen mer bjudit på? Att jag är ännu säkrare på att jag vill ha en hund när jag kommer hem. Att jag har börjat drömma mer om hur jag vill bo och hur jag ska inreda. Jag har med bestämt att göra filmklipp och skicka hem till familjen så att dom får se att jag har det bra. För det har jag!
Jag är väldigt glad över det jobbet jag har här nere. Jag hade inte vart här som något annat alls. Jag hade inte sökt och jag hade aldrig genomfört en seriösare soldatutbildning än den världelöst tråkiga som vi hade. Så det jag gör här nere, det är mitt max. Rätt man på rätt plats? Ja, det skulle jag tycka. Jag svettas gärna för kundens skull :)

Nu, grillat och sen gymmet!!

Trevlig helg alla läsare! Njut i solen och ladda :)
Kramar om en massa//Elinen

Sol innombords

Igår kväll kom regnet.. Först en tät och irriterande sandstorm efter ännu en dag med starka vindar. Sen regnet. Så min teori om torrperiod kan slänga sig i väggen :P
Har hittat ännu en form av mat som funkar bra här nere. Sallad och rode island sås. MUMS! Ikväll är det i vanlig ordning grillfredag och hoppas det blir gott såklart.
Mer då?.. Jag har insett att jag behöver fotta mer så jag verkligen kan visa de närmsta, när jag kommer hem, hur det ser ut här. Hitintills har jag ju bara fotat det jag anser intressant. Så bilder runt om hela kampen är det snålt med. Kan glad frmaföra att jag hunnit fånga en soluppgång hitintills med. Och dessutom uppfattade jag en väldigt tun, knappt synlig, måne här om dagen på himlen. Jag har saknat den och tackar för att den visade sig <3

Nej, inget mer kul i skallen för tillfället!
iDAG ÄR DET FREDAG :)
Kramar//elinen

..musiken skapar styrkan..

"Man kan klaga hela dagar man kan kvida och jämra,
men skit kommer att hända och man kan vrida och vända
Kan tycka synd om sig själv och man kan hata på andra,
kan ångra att man bangade sitta där och prata och svamla
Många dom hamnar där kan inte se något annat,
min attityd förändras och problemen förvandlas
För jag vill se möjligheter i svårigheter och skaka av mig,
och flippa en dålig sak till en bra grej
För trots den skit jag anser jag gått igenom,
är jag fuckin tacksam över allt bra jag fått va med om man
Så fortsätt servera jag vill ha mera,
jag garanterar att vi kommer ta oss över det hela "

<3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3
Mina vänner gör mitt liv



Igår satt jag och virka som jag försöker hinna en stund varje dag efter middagen. Tar mig en stol, pluggar i ljudboken och virkar i min egen värld. det är kvalite här ner! att få bara vara.. Ki kom förbi och vi pratade min tröja. Det var bra ideer som kom från henne där vi satt. Men jag insåg med den bittra sanningen, att garnet ALDRIG kommer räcka till hela. Så ska kolla vad det är för märke, så får jag söka reda på mer. Visste jag behövde mer, men när jag var in på Biggan hemma dagarna efter jag hade handlat det där så var det slut. Jag förstår dom som köpte det. Det är najs garn helt klart :)

Beställt mig en klänning har jag med. En jätte jätte fin! Hoppas så att jag kan ha den med.. *suck* Den dimper ner när jag kommer hem, första veckan. Så jag håller tummarna för att denna skönhet sitter bra och gör mig snäppet snyggare än jag kan föreställa mig ;) (det skulle underlätta för bilden i skallen är iiiiinte alltid den bästa man kan ha)

Hitintills idag har jag stått och gjort nått i liknade form mot vad jag gör hemma på dagarna. Packar satser. Kollar över så de är någolunda kompletta och packar dem från en pall till en annan. Inte så spännande, men det får dagen att gå och gör att jag får känna mig lite mer hemma, på nått vis. Lyssnar på musik, hinkar i mig vatten och dricker mina drinkar. och jag tänker bara på meeeej..
I rummet bredvid tittar dom just nu på ghostbusters. Ska snart förflytta mig från datorn och in och joina. Hör hit att dom nu drar ut på deras första riktiga larm. Haha.. helt klart bra skit.
Och på tal om bra skit: cougar town! Helt förälskad. Kommer alltid att vara! Kollade avsnitt 9 av första serien i förrgår. Satan vad jag skrattade. Kuligt!

Nu, film!
Kramisar/Elinen

Ps: Kom ihåg till mig själ:
1. jag behöver ett klotterplank på saker jag måste tänka igenom när jag investerar i boende
2. Bokhylle vägg är guld och otroligt snyggt (kom ihååååg)


God morgon

Idag är den första riktiga dagen då jag bara bara bara vill ta en helikopter under pistolhot och se till att dom kör mig hem. (är ju evigheter kvar till näslita flyg. jag vill hem nu) Varför kan jag inte bara få vara jag? Så j*vla mycket fel på mig är det inte!!

Har i natt sovit minst 8 timmar rakt av. Mycket behövligt. Tog mig till gymmet först och körde på crossen som uppvärmning denna gång. Det var skönt så ska nog varva den och roddmaskinen framöver. Kände i kroppen hur trött jag var från start till mål men det gick ändå riktigt bra, körde tillochmed tyngre på endel vikter och kämpade igenom utan ens en tanke på fusk. det vart bra träning. Känner mig stark. Stark och rund. Jobbar vidare på det..

Och så är det första hårdagen utan att ha format håret med hårband. För våran chef har så fint kommit på att jag inte kan ha det längre.. (ihop med massa annat tok såklart men det stör inte lika mycket.. ) Men mitt hår. Jag köpte ju det där j*vla sandfärgade hårbandet för att det skulle smälta in och för att jag inte skulle behöva ha håret i hela ansiktet, lockar överallt i ögonfallande position och.. ja ni förstår. Jag gillar mitt hår som det är oftast. Men inte när jag inte kan få styra över det som jag vill. Han förstår inte. Han har säkert inte mer än max 2 mm på skallen. Kanske skulle fråga om jag inte ska raka av det med, för hans skull lixom <3 Hua, vad et irriterar sånt här. Pettites skit!

Jo men som ni hör har jag vaknat upp till ännu en underbar morgon. Idag är det måln på hela himlen så det är rätt svalt men aningen kvalmigt. Efter dom otroligt kraftiga vindar som var igår trodde jag minst på oväder idag. Men det har vi tid med det oxå. Personligen tolkar jag vädret som att det inte blir så mycket mer regn eftersom de föraningar man haft av regn har kommit och gott utan resultat senaste veckan. Så nu är det nog grymt nära torrperioden här. Får vi se hur det blir.. Gräshoppor i variant "lite för stor för att vara gullig" har börjat dyka upp högt och lågt. Inga svärmar än, vilket jag tackar för. Slugor har med dykt upp. Endel vanliga bondflugor-varianten men mest den där varianten som jag vill få till lite större än blommfluga. Dom är inte så snälla och för många för att utrota.

Men oj vad klockan tickar på här då! Dax att jobba. Idag ska jag få massor gjort.

Och en ska till bara. JAG HATAR ATT SPOTIFY DÖR EFTER EN MÅNAD!! Visst jag har musik endå, men nej, det svider och gör ont :(

Kram på er där hemma!!
Ps: Ha kul på Herrfallet åt mig är ni snälla. Ni får ett vilo år från denna förvirrade person. Nästa år är jag med i rätt spår igen. Så vila nu ;) ds

..och vart kom det där ifrån?..

Det vart en inte allt för glad dag.. Fuck off till alla som måste lägga sig i. Gör en hög med jobb under näsan på mig ska ni få se!!! Jag är för snäll för att ta för mig, för dum för att ligga och sola i timtal gömd istället för att vara tillgänglig och för mycket idiot för att inte kunna se bortom dom när dom kritiserar mig, mina ideer och det jag gör. (bakom min rygg, såklart...)

Nej, fy f*n för denna dag. Skynda mig att göra om den till en ny dag genom att ta mig iväg till gymmet snart och sen sova som en stock efter det. Snälla snälla låt mig sova inatt.. Sömnbrist gör allt så mycket sämre än det faktiskt behöver vara. Så mycket tyngre och såååå mycket längre dagar.

Kram till er där ute//Elinen

Många vakna timmar nu

Japp, 6 timmar har jag vart uppe nu. Klockan är här 07.11 och det är nu efter en påtryckande natt rätt lugnt. Väntar förväntansfullt på om det kan vara någon post till mig i de många påsarna som dimpt ner. Hoppas ju ;) För övrigt ville jag bara berätta att det nu är beställt ett par Venum-shorts till mig. Dom dimper ner hos Golligocken när han är hemma på ledigt så jag får dem om kanske en månad eller så. Snabbare än postvägen ner hit :P
Nu vidare mot en hemsida som plitar ihop armband, så jag kan på lite insperation. Idag känns det som att några armband kan bli ihopfixade på lunchen. Det är låååååg skratttröskel på mig idag. Skönt som sjutton. Ringa lite idag med kanske.

Å, så påminde Mu mig om mig och mitt röda hår. Hon vill bestämt minas att jag var pissigt trött på det. Var det så? Det har jag ju såklart förträning.. Nu när jag fick nysmak på det röda. Och en ny frisyr ser det med ut att bli, om jag har stake till det när jag kommer hem. Det får vi allt se då.. Måste skriva upp att jag behöver boka klipptid. Håret ser ju ut som ett fågelbo. Rufsigt och dant. Men jag vårdar det som satan. Hoppas det inte är så illa som jag tror..
Såhär skulle jag vilja klippa:
http://knolli.blogg.se/2010/march/snygg-madlen.html#comment
Kommentarer?

Nej, nu röjja vidare innan det blir sömnbrist-koma.
Puss å kram//Elinen

.. bara sådär..

"..jag blir bättre med tiden
om du har tålamod med mig.."


Det finns vissa dagar då allt är helt glasklart och genomskinligt. Dagar som försvinner in i lunket med en fridfull lättnad. Jag vet att vad jag vill. Göra isbitar med rosenblad i. Plita ihop armband till mina vänner. Upptäcka saker som jag alltid drömt om. Plogar upp min igensnöade väg för att kunna vandra barfota på den smärtfritt, mjukt och med det där leendet som jag tappade på vägen..


somebody loves you

God morgon världen!
Idag ska jag ta mig själv yttligare ett snäpp i träning och matplanering. Känns bra! Känns svårt.. Känns som att jag inte orkar med nått annat än bara kämpa, sova och träna nu. Är det inte med mig själv jag kämpar så är det att ta mig frammåt under dagarna utan att tolka negativt och må dåligt över saker som lika väl säkert kan tolkas bättre än vad jag gör.. Varför kan inte folk bara kläcka ur sig? Rakt och ärligt, sen är det ju klart! Nejdå, pikas, blickar, suckar och stön ihop med skitsnack bakomryggen. Jag älskar mänskligheten...
Och speglarna, jag har slutat titta i dem nu. Det går inte längre..
Så pepp pepp pepp och alllt kommer bli så bra sen :) Snart! Med start nu <3

*lycka*


http://www.kopparbergsmarknad.se/


Jag säger bara det!! Gissa hur nöjd jag vart när jag insåg att jag faktiskt är ledig och hemma i år på denna underbart sköna "Elin-vandrar-runt-i-evigheter"-dag. *lycklig*
Och så vart det helt plötsligt j*ligt planerat den ledigheten med. Fast det bara är en dag.. Men, det går inte att missa. Ska vara riktigt illa om jag inte tar mig dit.

Nej nu du. Efter en helt otroligt slitig eftermiddag så ska jag ta mig till sängen och stupa. Ingen prommenad ens tar jag mig i kragen och genomför. Nej, nu blir det sömn, vila och energisparläge på!!

Kramisar på er!!//Elinen

Ps: Kacklade med Jonas och insåg att jag inte ringt Snabbfot än. Skulle gjort örra veckan men va sjutton, det vart jo kort vecka för er vanligt dödliga. ;) Ds..

Vill inte vara det ni ser..

Det är dax...


Måndag- .. ... ..

Igår hällde jag vatten på mitt hämndoffer. Inte bara sådär, när han hade somnat! Endel av hämnden är klar. Nu återstår bara resten.. Mohahahahahahahahahahaha... Och jag har visst lämnat spår då han drömmer att jag fyllt hela hans lägenhet med gröna växter på alla platser som var möjligt. Jag gör kraftiga intryck!! Om det är bra eller dåligt, det återstår att se. Men fylla hans lägenhet med blommor ska då inte vara så svårt... om jag nu vill det! Kan bli en kul grej någon helg när man har tråkigt och behöver fördriva några dygn i bil ;)

Jaha, vad händer denna dag här då? Kan vara så att det blir varmt idag. Kan oxå vara så att det blir smällhett. Även så att det redan nu är det... Önskar mig lite regn. Faktiskt! För övrigt så är jag inte på topp! Träningspasset igår slutade i helt förstörda muskler och gäspningar från min sida. Spännande ny känsla. Kan vara så att jag bara var lite trött (läs väldigt) Men det var nytt. Så det får vi pröva på fler gånger. La in några nya övningar igår. Sköna övningar. En timme med massa övninger totalt. Duktiga!!
Längtar till Bungystavarna dyker upp. Om dom kommer göra det..

Vet precis vilken klänning jag vill köpa hem till mig nu. Hur den ska se ut. Men ska nog kolla in HM´s hemsida först. För visst är Victoria secret en ny upplevelse i min gardeob och dom har så fina kläder. Men, plånboksmässigt är det nog ändå inte värt det. Jag är inte direkt den typen som bryr mig om hur dyra kläder jag har hänger i garderoben. Och risken är ganska överhängande att den inte kommer bli använd just för att den kostar mer... Så, ska ge Hm ett ögonkast ;) Dom har ju skött sig hitintills i min garderob!

I dag är det 5 veckor sen jag stod på Kungsängsparkeringen och vinkade hej då till T och klev in i sandkläderna på heltid. Vet inte om det är så lockande.. Men så vart det!
Jag har kommit till insikt att detta är en livsstil. Antingen så lever man den eller kämpar emot den. Antingen så är man militär eller inte. Formar ett liv efter att aldrig vara hemma eller lämna detta bakom sig och bli "normal Svensson" igen. Jag vet inte vad som lockar i detta liv.. Men jag kan förstå att detta kan vara ett jobb i väntan på att något som är värt att stanna hemma för ska hända.
Måste undersöka saken närmare.. Uppdraget taget!!

Nu lunch för min del!
Puss å kramar om//Elinen

Pepp

Carola, snälla du, om du läser detta kan du då berätta vad du kör på för metod, vad du har för mål och hur det går för dig? Och du, grattis på namnsdagen :D
Läste din blogg nyss och vart peppad! ;)
Kram på dig
Och kram på er andra med som läser
Ha en underbar söndag där hemma. Nu ska jag jobba innan jag har som plan att mörda Golligocken i Gorilla fabrikken. Han är så grymt värld att bli mördad efter att i natt ha skrämt upp mig, skrämt skiten ur mig och sedan fortsatt skrämt mig i nattens mörker. Han kommer få det plågsamt. Han vet inte om det och jag är inte långsint, men jag samlar på mig och när han som minst anar kommer det en hämd. En speciellt anpassad för just honom..

Kramaaaaaaaar//Elinen


20 maj, Felix <3

Idag är ingen vanlig dag, nej det är min lillebror Felixens födelsedag, hurra hurra hurra.
Ringde nyss och skulle säga grattis till honom men han var visst ute på äventyr den lilla stora skiten ;) Han borde blir bättre på att hålla överrenskomna tider redan nu. För sitt eget bästa.. (säger syrran och tänker tillbaka. Herre min skapare vad ammal jag käner mig)
På tal om det; snart är det dax för mig själv att bli äldre. Gå med i PRO och konstatera det faktum att glansperioden är över och nu är det mesta hängande och de rampljus man aldrig klivit in i är till för de yngre. Bror min lilla, han har däremot hela det där förvirrade tonårskrongle kvar att genomföra. Många beslut att ta, många vägskäl att välja håll i och en hel massa annat tok som kommer hända i olika grader. Avensjuk är jag inte. Kanske då jag tänker på att i hans ålder var jag storesyster till (honom) en 3 årig stjärna som var mitt allt. Att jag var smal och vältränad, prioriterade vänner och de där killarna som alltid var i min väg att göra det jag ville. Jag har alltid följt med, sätt vart vägen leder. Aldrig riktigt vart emot så mycket. Axepterat, prövat, gått vidare, fått inblickar och fått uppleva massor med äventyr. Jag är glad över allt jag avrt med om. Nästan allt..
Jag hoppas han med en dag kan se tillbaka på sina äventyr med glädje och nostalgi tårar ;)
Nej, hu vad gammal jag känner mig. Haha.. Sanningen krypr fram. Jag ÄR om några måndager gammal. Bara njuta lite till..

Grattis igen min fina lillebror! Älskar dig <3

tänker...

Idag är det farmors namnsdag. Grattis min ena ängel i himlen så blå <3
Igår var det farfars, grattis du med <3

Funderar lite. Spännande tankar. Dem behöver talas... mötas lixom. Kommer en dag för det med. Eller så lär man sig bara.. vem vet?

Nu film med Golligocken. Och POPCORN!!!!!!

Härlig lördagskväll på er där hemma :)
Kramar om en massa//Elinen

Lördag

Jaha, vilolördag var det idag då.. (träningsmässigt alltså)
Och så lyckades jag prellboka kroppsskyddsprommenad nu på kvällen igår. Suck! Hur tänkte jag då? Måste vart ett svagt ögonblick i mitt liv där med. Har insett att jag har många sånna.

I natt vaknade jag av att jag trodde tältet skulle blåsa bort. Spännande känsla faktiskt. Var säkert någon form av sandstorm, men jag har alltid vart inne på jobbet när dom vart så jag fattade ingenting i min nyvaknade värld. Så jag låg och halvsov och lyssnade lite på det innan jag lyckades koppla bort och slappnade av helt och somnade gott.
Himlen avslöjade nyss att det är någon form av "inte-sol-väder" som är på g mot oss. Det blåser kraftigare, himlen är grå och luften luktar speciellt. Det är ett spännande land helt klart det här och man lär sig nya saker om det varje dag. Njuter av varje droppe regn vi får. Snart är det slut på den lyxen..

Tjockisrapport då!
Jo, har väl inte staplat mig upp på vågen (det gör jag inte förens i morgon, söndag) än men träningen går bra. Jag har skött mig fin fint och om någon vecka går jag in i perioden "endast förbränning". Men nu ska det köras på och ses om jag faktiskt kan lyckas bara genom den "lilla" träning jag kör nu. Det kan ju faktiskt funka.. Men mitt tålamod är ju lika med noll så kämpigt är det allt.
Men jag har mina ess i skjortärmen och jag bara SKA lyckas. Jag har ju inte så mycket mer till liv..

Och sen att människor ska störa sig på allt. Se vad bra dom gör i stället. Uppskatta att man slipper göra den andres jobb själv lixom. Vad sägs om det? Nej då, det är baaaar fel allting som syns och görs. Och hitta den som gjort fel, skälla lite extra och sucka, det vill man med åstakomma.
Personligen vet jag att snart börjar ledigheterna och jag kommer sakna varende kotte som försvinner. Det kommer bli mycket mer att göra och ja, det kommer fattas folk då.
Men, det vore ju jätte jobbigt om man inte fick gnälla på allt och alla. Vad ska man då gör lixom?
Hualigen vad jag känner mig på hemmaplan här nere. Var det inte en form av semester som jag skulle ha här nere utanför arbetstiderna, från jobb och real life?
Nej, jag måste missuppfattat...

Men nu då?
Jo, jag hoppas nu har en kanonhelg hemma och att solen skiner på er denna helg. Att det blir varmare på er så ni börjar få mer vårkänslor, att en viss man tar sitt förnuft till fånga och gör det enda rätta (äta eller ha kakan kvar) och att en massa andra människor med tar tag i sina liv och gör dem snäppet bättre bara med de där små enkla medel som finns runt knuten ;)

Jag saknar er där hemma <3
Kram på er//Elinen

PANIK

Hahah, så löjligt att jag blir så nervös av att inte få ett bekräftelsemejl på mitt lilla hotellbokade äventyr jag nyss över telefon fick hjälp att boka korrekt. Sitter och trycker på "uppdatera"-knappen om och om och om och om igen, bara för att bli lika besviken varje gång det inte trillat ner.
Gav jag henne fel mejladress? Hörde hon fel? Skrev hon fel?
Hahaha, det finns hundra olika idiotmöjligheter till kaos. Och jag kan komma på alldeles för många :P
Golligocken ber mig lugna mig. Men nej.. eller jo. Snart, nu och hela tiden borde jag lugna mig och varva ner. Det är som BOL sa röd dag idag. Dom kanske måste "kolla upp" mig. Då får jag vackert inte nått mejl före måndag i bästa fall. Sååååå det gör gott för mig att bara släppa det och vänta till minst tisdag innan jag får panikringa hem och be dem kolla bokningen igen.
Jag ÄR hopplös och i just detta fall så har jag en bra anledning. Tycker iallafall jag ;) Hihii..
Och nej, det hade inte trillat ner nu heller.. Mohahaha!
Idag fyller min vän och arbetskollega S år. Grattis!!
Påtal om vän/kollega/arbetskollega/jobbarkompis/kompis/bästis. Det kom på tal vad skillnaden var och diskutionen avslutades och tystnade med svaret:
Kollega- någon man bara träffar på jobbet
Vän- Någon man umgås med även på fritiden
Själv är jag inte hundra på att det är så hårddraget. Men jag som är blåögd vill väl inte inse sanningen bara. Att jag tror mig ha fler vänner än jag har... nog om det. De bästa vet jag ju är bäst vad som än händer <3
Och det roliga i det hela med pratet här nere var att vi kom fram till att vi inte har en ända vän här nere, bara arbetskamrater. Varför? Jo, vi jobbar ju 24 timmar om dygnet när vi är här nere, så vi kan ju aldrig umgås på fritiden. För vi har ingen.. :P
Arbetskamrater eller vänner, ikväll ska vi äta utemat för att fira S. Kul :)

Nu är det stängning och mat för oss.
Och jag har lugnat mig. Lite iallafall ;)
Kramar om//Elinen

En bön i alla ära

Hej du som kanske ev möjligen sitter och vägleder allt på nått konstigt och omöjligt men hoppgivande vis!
Jag har en liten önskan såhär på en eftermiddag i Afghanistan..
Det är så att jag skulle behöva lära mig "jobba för syns skull". Förstår du hur jag menar? Dom andra kan det. Och dom gör det bra. Jag är KASS på det och aldeles för ärlig för att gå och fördriva tid på nått helt befängt för att det ska se bra ut. För skådespelets skull lixom..
Lär mig, snälla! Ge mig "gåvan". Ge mig.. jag vet inte.. förmågan att smälta in och bli osynlig.
Tack på förhand!!
//Elin

Ps: Jag ber om ursäkt för att jag inte hör av mig så ofta.. blir inte bättre än detta... ds

En fnittrig och lättretlig dag

Sugen på att baka..

Och så lättirriterad så stubinen är max 2mm. Får väl se om den hinner brinna av eller om jag facktiskt lyckas hålla mig undan från de nedvärderande människorna så att jag inte behöver bli arg. Pikar. Gör roliga jobb och busar till dom tråkiga. Rättare sagt, jag gör dom jobben ingen annan vill göra till mina och roliga. Men det är ju aldrig bra det heller. Det samlas visst på jobb här med..

Men nu, film, slumra och hoppas dagen går foooort :)

Pussisar <3

Mitt i natten kommer det kramar

Jag fick en superduper kram inatt. Tack <3
Och så fick jag post från Mu och T och NY MUSIK :) Hihi, det är ju kanon det här. Vad mycket överraskningar det är denna vecka. Hihi. Bara suga åt mig, för sen blir det nog stiltje antar jag.. :/ Men nu är jag väldigt glad och nöjd. Plus att det vart Kalles kaviar i morse på ett kokt ägg. Det var med gott :)
Sovit någon timme på soffan innan det drog igång med folk i lokalen igen. Somnade med musik i öronen och vaknade lagom till "lasy song"..
Ha en kanon onsdag alla glada!!

Ps: Inget nytt om gborg än. Det kliar i fingrarna, fast det är veckor kvar ;) ds.

Att få höra en röst..

(efter en lång tystnad)
Att höra en röst som man vet man tycker så mycket om och bryr sig om gör mig varm inombords..
Sen att jag är så sjuk så jag funderar på varför han fortfarande är snäll fast jag betytt så lite för honom så många gånger som jag behövt honom, det hör inte hit. 
Jag blev glad. Lurad eller ej..
Tack Jimpa :) 

Kramar om och god natt//Elinen

Ps: Nära en Gborgresa på finhotell nu. Berättar mer när jag vet mer :) ds.

200 filmer man (tydligen) måste se

200 filmer man (tydligen) måste se..
Kanske det blir en regnig sommar? ;)

Så går det till i krig
sunrise
M
Stadens ljus
Galakväll på operan
Kapten blod
Moderna tider
Den stora illusionen
Robin Hoods äventyr
Ninotchka
Diligensen
Spelets regler
Trollkaren OZ
När lagen var maktlös
Borta med vinden
Det ligger i blodet
En skön historia
Riddarfalken fårn Malta
Casablanca
Hets
Kvinna utan samvete
Kort möte
Paradisets barn
Livet är underbart
De röda skona
Sierra madres skatt
Cyckeltjuven
Sunset boulevard
Singing in the rain
Semestersabotören
De 7 samuraierna
Storstadshamn
Ladykillers
Trasdockan
Ung rebell
Rififi
Förföljaren
Studie i brott
I hetaste laget
Det 400 slagen
I sistA MINUTEN
Det ljuva livet
Ungkarlslyan
Psyko
Yojimbo livvaken
Jules och Jim
Lavrense av arabien
Kvarteret korpen
Tokyo story
Gold finger
A hard days night
Att angöra en brygga
Sound of music
Den gode den onde den fule
Whos afraid of virginiawoolf
Mandomsprovet
Det brinner min sköna
Inattens hetta
2001- ett rymdäventyr
Rosemares baby
If...
O vilket party
Mods trilogi
Butch cassdiy och sundance kid
Det vilda gänget
Midnighte cowboy
Easy rider
M.A.S.H
En kärlekshistoria
Den sista föreställningen
Frenchconnection
Clockwork orange
Cabaret
Gudfadern 1-2
Goddag yxsskaft
Fellini: Amarcord
Blåsningen
Det grymma landet
Fågelskrämman
Vi som älskade varandra så mycket
Chinatown
En kvinna under påvärkan
Gökboet
Dog day afternoon
Fula skrikiga och elaka
1900
Taxidriver
The laste waltz
Mannen på taket
Stjärnornas krig 4-6
Annie hall
Deer hunder
Apocalypse now
Life of Brian
Loppet är kört
Alien
Tjuren från Bronx
The shining
Moskva tror inte på tårar
Jackten på den försvunna skatten
Fanny och Alexander
Blade runner
King of comedy
Domslutet
Tootsie
Scarface
Local hero
Paris Texas
Ones aupon atime in america
This is spinal tap
Mitt liv som hund
Hannah och hennes systrar
Hjälplösa typer
Himmel över Berlin
Cinema paradiso
Kvinnor på gränsen till närvsammanbrott
En fisk som heter Wanda
Midnight run
När Harry träffade Sally
Jesus från Montreal
Roger och jag
Zigenarnas tid
Do the right thing
Dekalogen
Terminator 2
När lammen tystnar
Thelma och Louise
Den röda lycktan
Reservoir dogs
De skoningslösa
Pianot
Återstoden av dagen
Forest Gump
Brända av solen
Short cuts
Pulp fiction
Nickeln till friheten
Fyra bröllop och en begravning
Förnuft och känsla
Toy story
Antonias resa
Trainspotting
Braking the waves
Strange days
Lone star
Den engelska patienten
Hemligheter och lögner
Allt eller inget
Titanic
Truman show
Den där Mary
Festen
Pleasantvill
Shakespeare in love
Spring lola
Magnolia
Fight club
Matrix
I huvudet på John Malkovich
Notting Hill
O brother, where art thou?
Crouching tiger, hidden dragon
Traffic
Gladiator
Best in show
High fidelity
In the mood for love
Allmost famous
Memento
Tillsammans
Italienska för nybörjare
Bridget Jones dagbok
Amelie från Montmartre
Monsunbröllop
Harry Potter x 8
Pianisten
Oceans 11
Moulin Rouge
Sagan om ringen - trilogin
Whale rider
Timmarna
The bourne identity
Adaptation
Zatoichi
Lost in translation
Love actually
Sideways
Crash
Eternal sunshine of the spotless mind
Godbye lenin
Brokeback mountain
De andras liv
Babel
Efter bröllopet
There will be blood
Im note there
Slumdog Millionaire
Avatar
Hämnden
Tinker, tailor, soldier, spy

Jaha, detta tog halva dagen :D D D

Kram på er där ute//Elinen

Underbar dag

Uppstigning 04.30. JIPPIII!!!
Massor med, för en gångs skull väldigt trevliga, människor som tittade in. Kul! Rutinerna börjar växa fram och det är väldigt skönt. Jobbar på, utvecklar och har roligt. Blir endel "sovit-för-lite" bus och massa nya upptäckter. Det jobbigaste som inträffade var helt klart att regnovädrena lämnat sina spår genom att mögla. Här som överallt finns inte plats inne så när det tar fart här så blåser allt som heter pressäning bort till andra sidan landet och så är missödet som gjort. Det blir inget bra... men det är inte mitt problem. Fast det är jag och mina medarbetare som får ta skiten. I vanlig ordning...
Morsan har landat med. Gosigt som sjutton med en stor kram mitt i arbetet. Och jag fick en överraskning med. En godispåse med Svenskt godis :D Mumsigt. jag som ska vara duktig och låta bli allt i tokväg som socker och fett. Men det får bli efter denna påse. Det är inte ett okej tänk egentligen, men bara köra på. Jag vart så glad och det var, redan nu kl 6 på morgon, väldig väldigt gott. Det finns för dagen alltså svenskt godis på hotellet :D
Och så fick jag 2 kort på mig och BB på v-ås flygplatsen innan vi drog. Fina kort måste jag säga. Dock har mina "skönhetsår" framför kameran vart över sen en bra tid tillbaka och har nu blivit en god karriär bakom kameran istället. Gilllllllar´t!!! Helt underbart. Saknar min Tim där hemma som ligger och väntar på att jag ska komma hem och fota igen. Här nere funkar lilla blå bra men alla färger fångar den inte vad jag kan se utan dator. Men jag dör nog inte.. Orkar inte riktigt gråta över det!
Mer då? Jo, ja har lagt ner att försöka passa in och se ut som att jag gör något. Nu är jag bara jag, gör det jag ska. Är som jag är. Orka överdriva... Orka försöka passa in..

"Jocke är det vackraste jag vet, när han sitter inne på HF. Och sitter med sin tidning i sin barm, blir jag aldeles varm. Stunder av lycka, ett ögonblick att ro i land..." - Från en till en annan grabb på plats

Nej men nu då..

Jobb <3

Nysolad och småsliten

Gympassen har tagit på kroppen. Veckan va har framför oss ser ut att bli GALEN och jag är allt annat än förberädd känns det som. Men det är bara at träna på, le och vara tillmötesgående.
"DET ÄR JU HELT SJUKT ATT NI INTE HAR DE HÄR!!! HUR SKA JAG KLARA MIG??" - Jag beklagar. Det är beställt. Jag kan tyvärr inte göra något annat åt saken just nu.. (sucken, hopplösheten och maktlös)
Solade nyss en sväng. Satan vad skönt det är. Semester i solen på rasterna och jobb och slit i vanlig ordning mellan det. Mu skrev på fejjan att man får bara gnälla över att det ska jobbas de dagar man ska jobba. Men jag som jobbar varje dag orkar inte gnälla varje dag. DET är jobbigt. Så nu bestämde vi att jag får dem innestående. Tills jag kommer hem. Men... nu såhär i efterhand så blir det mycket gnäll att ta igen. Tråkigt.. Jag vill ju vara topp off the topp när jag kommer hem :D
Tänk lyxen när man bara kan kliva in på en toalett och slå ner baken utan att torka av typ hela toautrymmet innan man kan tänkas nästan sitta ner. Eller när man kan duscha jätte länge och låta vattnet rinna i timmar. Eller laga sin egen mat bara rakt av. Ett packet nudlar där. Stekt lax och pasta där. VANLIG taco (den här är så stark så jag inte kan äta den) Ja, sånt lyx. Och att veta att man slutar 4 på dagarna. Ha fritid. Spikad fritid.
Sån vardagslyx längtar jag till :) Kanske lite blåögt, men ack så underbart <3

Jag hörde en bra låt på radion idag. Hoppas höra den igen snart. Den var jätte jätte fin. Men hittar den inte när jag sökar på de meningarna jag skrev upp. Säkart för att jag stavat dem fel... (suck)

Hoppas ni har en kanonbra helg där hemma.
Och grattis till Tiiiiin som fyller år idag :D
Kramar om//Elinen

Ironibloggen

Tjena bloggen!
Idag har jag solat toppless sen gryningen ungefär. Älskar vädret! Men nu börjar det bli lite målnigt så jag gick in för en skönhetssömn. Gurkor på ögonen- Check! Jag solar hela dagarna och jag blir inte brun. Så arg!! Blir brun-utan-sol ducsh när jag kommer hem.
Dagen outfit: Valde dom sanfärgade skona till de sandkamobyxor jag köpte för fyndpriset 5000kr igår. Jag bara döööör i dem. Hur har jag klarat mig innan? Övrit bär jag tshirt på överkroppen och idbrickan i lång halskedja. Håret är reglementsenligt uppsatt i en toffs på huvudet och till de ett brett sandfärgat hårband.
Tyvärr lämnade jag nagelacket hemma, vilket jag nu i efterhand har insett vilken nit det var. Hade vart snyggt med rosa naglar till dagens klädval. Går i solbrillor hela dagarna, dom divigaste jag har, för att dölja att jag inte är sminkad. Mådde grymt dåligt de första veckorna men börjar nu änligen att vänja mig. Brillorna sitter dock alltid på. Inne som ute!
Tjingeling// Elinen :*

På tal om regnoväder

Elin till omvärden..
Elin till omvärlden..

Jag har då vart med om regn under mina 3och en halv vecka här nere. Men idag, för kanske 30 minuter sen slog alla rekord. Det var stormernas strom. Åska, muller, orkanvindar, avblåsta presseningar och vatten inne på stora delar av förrådsjobbet. Och vet ni vad dom gör? Eftersom att damsuga sand och grus här är som att ta ut damsugaren i öknen och börja städa där så andvänds den till vatten. Ja, blir jag inte stollig här borta så blir jag det aldrig av något....

Out//Elinen

"Serva me, sevabo te"

Idag har jag pressat sol i 45 minuter mitt på dagen. 40grader i skuggan. Gassande sol. Lite lagom med vind. Jag trivs :D
I går somnade jag senast 06.00 (halv 4 hemma) och vaknade 9, gick och hygiena mig och sen sov jag till gryningsklockan ringde. Det var precis det jag behövde tydligen. Glad gav jag mig av på min morgonprommenad. Så fokuserad på vad som sas på bokbandet att jag gick fel, helt åt skogen för långt och fick mig en betydligt längre promenad än tänkt. Men inga problem för det. Han med en superskön dusch och ta det lugnt på frukosten med innan det var dax att kliva in i den svala förrådslokalen och nästan frysa av svalheten. Så det vart en kanonmorgon. Har även hunnit med att sitta och knåpa ihop min kommande kroppsblaffa. Ja, jag vet att jag nyss gjorde den senaste. Och jag vet att det börjar bli liiite mycket nu. Men drömma kan man alltid. Sen om det blir av eller inte, det får vi se. Men en klar ide finns. Nu sitter jag bara och funderar runt den. Finslipar och går igenom steg för steg. En prestationspresssent till mig själv tror jag bestämt ;)
Nu kanske du sitter och tänker "jobbar dom inte där nere?" Jo, eller inte jag. Dom andra gör. Jag bara glider. Eller?? Nej dom andra jobbar mer än dom behöver och jag gör lite av varje, det jag ska göra OCH njuter!!!! Övriga deltagare på förråder verkar missa vissa detaljer. Som att njuta. Och jobba de timmarna på dygnet man slipper dö tex. Men jag ska inte lägga mig i. Det är vuxna människor. Jag är i vanlig ordning yngst... ... ...
Mer då?.. Jag är fortfarande piss off för helikopter grejen. Dom spelar en grym låt på tyskakanalen nu. En, för mig, Thailandslåt. En av de få som gick om och om och om igen.
Och texten ovan, det är mitt lilla projektsök på kommande txtkladd. F*n!!! Där vart det en blaffa till. Hur ska jag nu motivera det här för min pappa? Nu fick pappas flicka det aningen svårt :P
Aja, de tär ett senare problem. Drömmer vidare istället.

Si vis amari, ama

Dagens andra klur är, ska jag satsa på det röda håret igen? Jag älskade det ju...


Amar a los abrazos//Elinen


Man kan aldrig vara nere med en ballong - Nalle Puh

Jag sover nå grymt dåligt just nu. Jag som i vanliga fall är en gudomligt bra människa på just att sova. Men nej då.. Jag är extra bitter för att jag inte hinner träna som jag vill. Jag vet att det är en tuff månad nu och att det blir smidigare och lättare i juni. Mycket lättare. Men jag vill klara av att träna på den nivån jag vill nu, inte skjuta upp det. Hel*etets j*vla sömn på det.. Suck! Jag har ju vart duktig i 2 veckor nu. Vill inte ha några mer "sumpmånader" i mitt liv. Inte ens dagar..
Känner hur ögonen snurrar i skallen på mig. Ser att människor som kommer in och vill ha hjälp glor på mina svarta påsar under ögonen. Kanske att man skulle tagit med sig sminket endå?! Det räddar faktiskt många situationer..
Här hittade jag en kul blogg som ja skriver upp för att minnas adressen http://fannyelina.blogg.se

Jag fick iallafall nästan flyga helikopter! (hoppet är inte dött. inte drömmen heller) Minns ni att jag hade som mål att få flyga helikopter här nere. Jag har pratat endel om det här i dagarna och igårkväll flög dom väldigt mycket på kvällen när vi satt utanför tältet ett gäng, varvade ner och pratade skit. Uttryckte min förhoppning och avslutade med "drömma kan man ALLTID". (och jag är expert på ämnet) Vi har en liten grej på g och nyss berättade BOL att det var nära, nu i dagarna, att jag skulle fått flyga helikopter. Han tyckte att det hade ju vart en perfekt 25års pressent men cheferna satte emot och valde någon annan. Varför förrådsfolk?- var tydligen resonemanget. Ja, varför jag lixom?! Jag har ju inte slickat någons bak än, så jag får titta på istället.. Men det var snällt att BOL försökte för min räkning att få med mig. Jag är väldigt tacksam och ännu tacksammare över att inte någon av cheferna kommenterat det och pratat med mig om beslutet. Det klarar inte en trött Elin av. Särskilt inte när anledningen är för att jag jobbar på förrådet. Ursäkta men.. Idioter *host*
Hostar jag med en av dem bakom ryggen i detta nu. Oj då!
Bytte sida en stund och glodde bloggen tills han hade gått. Man får vara irriterad på en chef ibland. På nått vis känns det som att det är lite det dom är till för. Men skulle dom fråga eller lägga upp det skulle jag explodera.. Bra och dåligt..
Ett helikopteräventyr är ju ett tokmål som jag hade med min Affe resa. Inget jag drömt om hela mitt liv. Men nu när det var så nära inpå var tanken att det inte kunde vara allt för svårt att få sig en åktur i luften. Hoppet är inte dött. Nu vet jag hur "lätt" det är på nått vis. Kanske.. kanske inte..

En sak till. Har träffat på en ny kategori människor "i tjänst" här nere. Inte kommit på, inte fått bevis, men jag är så säker på vad det var för folk jag pratade med så jag bara ville skratta dem i ansiktet av ren förvåning och galenhet. Så tydligt under ytan. Så genomskinligt. Sån blick..
Skönt att se iallafall. Lättare att undvika att vara inom samma kvadratmeter då. *tummen upp*
För er som får detta till nått väldigt konstigt så ska jag berätta att det är helt vanliga människor som kommer ner några veckor och stöttar oss. Inte mer konstigt en så..

Det var livemusik på Little norway när vi gick för att krypa till kos efter en lång arbetsdag igår. (Norskarnas fritidsgård, typ) Stannade såklart och lyssnade. Som guld för kropp och själ. Vart glad. Hon var inte så grym på att sjunga men dom gjorde det bra och det var kul. Tack så jättemycket för det :)
Det skall även tilläggas att normännen har totalt alkoholförbud och blir hemskickade om dom koms på alkoholpåvärkade på något vis. Hårda puckar där!
Glömde nästan berätta om den vackra månuppgången jag beskådade igår oxå. Över bergskanten steg, under mindre än 5minuter, månen upp framför mina ögon för att sedan snabbt fortsätta stiga mot den stjärnklara mörka himlen. Jätte fint var det och att den rörde sig så fort. Jag var chockad och nöjd :)

Men nej, ska nog krypa upp i soffan nu. Eller kanske soldäck? Nja, blir nog soffan, bara en halvtimme tills vi öppnar igen.. *suck* *mer ströttsuckar* ...
Aja, bara 188 dagar kvar i 24timmars tjänst. Sen väntar nya äventyr såklart.. ;)

Kramisar//Elinen

Dagens sanning

Jag vill oxå vara perfekt. (läs: känna mig perfekt)
Jag vill känna mig fin och jag vill, jag vill verkligen, inte se ut såhär längre...

Klart slut!

Nu är snart helgen slut..

Posetivt? Ja, jo.. Här nere är det inte som hemma. Här nere är söndagarna bäst i världen :D

Igår var jag ute på mitt andra äventyr här nere. Inte så mycket till äventyr egentligen. Men ni ska veta att jag är glad för att det just inte hände någonting som gjorde det till ett äventyr heller.. Mitt äventyr i det hela vart att lasta ett lasbilsflak med pall. Riktigt jätte kul var det. Det är mycket småfinesser jag har att lära mig. Meeeen det går väldigt bra och med lite hjälp så går det superduper bra!
Kollade avrustningen på CNL och pratade med personalen som är hitflygen för att göra det dom gör nu. Hur dom tänkte, vad dom tyckte. Vilka slöisar säger jag bara... :P Jobbade som mest till kl 13 på dagarna och tyckte det var kämpigt. Suck säger jag bara. Hahaha. Men det blir varmt i tälten sen så jag kan förstå lite med. (men det behöver jag väl inte erkänna?) Och så var jag runt och pratade med olika funktioner för att jag skulle kunna slutföra min uppgift. Kul att redan nu börja känna sig mer hemma på en camp man aldrig är på. Var även och kollade in vårat övernattningsconteiner, datasalen, telefonbåsen och "fritidsgården". Vilka soffor dom hade där. Tror jag ska smugla med mig en hem ;) Pratade med Mu en stund för det var det enda nummret BB hade med sig som jag kunde använda. Hihi.. illa! Men det var kul. Hon pratade på om nya bilen, hon och barnen var på g ner på stan för att kolla bilar. Saknar.. Jag vill bannemej ha en Mini cooper. Dom är något läckra. Och vilken kontrast mot min pansar-traktor-volvo jag har nu. Den är min baby den. Men den kommer inte hålla i evigheter och det vet jag mycket väl.
Så börja titta skadar inte. Precis som att jag sitter och kollar efter boende. Jag vet vad jag vill ha. Oj vad jag vet vad jag vill ha. Mohahaa..
Sen på kvällen var det ju zumba. Fick släng i mig lite mat för vi vart sena med hemfärden och, ja det rörde ihop sig lite kan man säga. Men till zumban vi kom och skakade loss. Det var jätte många där. Vi tog upp 2 basketplaner och musiken dunkade. Men på himlen såg vi sakta de hotfulla blixtrande målnen närma sig och efter ett tag så avbröt dom zumban. Tråkigt. Det som var så kul. Och så skönt att vara ute. Men men, vi tog oss tillbaka med ett vackart skådespel på himelen och drog oss vidare mot gymmet för att ge kroppen en genomkörare endå. Det vart bra det. Roktigt skönt med roddmaskinen. Men jag vill ju ha de där paddlandet istället. Kan inte få det, får nöja mig endå..
Körde armar, mage, sida, rygg. Borde, ni i efterhand när jag ser på det, att jag borde kört ben med. Men det är lite sent nu. Får ta det idag lite hårdare istället.. ;) 
Pratade med T på kvällen sen. Myys... Sen så vart det film och jag somnade i soffan. Mer åska och sen sovmorgon idag. Detta är fint det :)


Facebook:
Matte har skrivit Hata...
Och jag svarar;
Tidiga mornar? Bakfylla? Tomma kylskåp? Räkningar? Solen i ögonen när man vaknar? Tanken på att det är måndag i morgon? Känslan att vakna själv? Att vakna tokkissnödig och bara ha 10minuter kvar att sova innan klockan ringer? Övertid? När någon ringer och väcker än när man har sovmorgon? Matrester som är för goda att motstå? Idioter? Sträckan till närmsta pizzeria? Att man tappat körkortet igår?
Det är spännande med söndagar :)

Nu ska det börja jobbas här.
Kramar om en massa

" 2an är alltid lite svårare.. "

Klockan är 09,41 och aldeles nyss brakade kasshumorn lös. Och det var INTE jag som släppte loss den. Det var Golligocken. Så nu hinner vi med många snedrivna tolkningar i vardaspratet innan kvällen är här. Innan nästa löpning som kommer vara ikväll. Har en sjuj*vla prestationsångest. Jag har Sveriges sämsta kondis... *suck*
Igår var det Zumba. Jag är helkass på skiten. Men snart så kan man grunderna och kan börja fula sig och köra sitt rejs som de andra. Hel underbar grupp människor. Och medbjudna på 2 timmars Zumba på lördag med. Så det blir kanonkul :D Sen efter att jag vart sådär j*vla duktig som bara jag kan vara är det filmkväll med de som vill. Får se vad det blir för film :)
Idag bjuder jag på tårta. Ni vet en liknande tårta som när man välter en pall. Så det är tårtkalas här. Och så har jag gjort alla mina 9 armband fel. Så, ja, det blir lite mer jobb bara. Inte svårt alls. Men gjorde det bakfram. Mer jobb: BRA!!!

Nej, mer jobb!

Kraaaaaaaaam


Underbara träningsvärk

Det är helt fantastiskt skönt..
Var på GORILLA FABRIKKEN igår. Det är ett helt okej gym med ett grimt namn Norskarna har hittat på. Jag gillart. Finns det mesta som jag känner igen som fria vikter, magbänk, ryggövningsbänk, medicinbollar, pilatesbollar, roddmaskin, löpband och sen en massa maskiner till såklart.
Mitt problem är att jag skulle behöva lägga upp ett träningsschema. William hade ett jättebrett och bra som han körde efter. Riktigt bra! Men jag vet inte om det är bygga jag vill göra. Jag vill förbränna och få tillbaka endel av den styrka jag hade förrut. Det vill säga paddelmuskel plus de benmuskler jag håller på att skapa mig nu av gången och löpningen. Och vad ska jag äta och hur göra för att inte dö av hunger, inte lägga på mig och inte rasa. Det är många frågor. Kanske skulle skaffa sig en PT här nere :P Nej det kan jag inte, men det vore bra.
Just nu känner jag lite hopplöshet.. Och det är svårt i början när man inte ser och känner någon skillnad. Har ju bara kört lite drygt 2 veckor nu och trappat upp mer och mer. En vecka med bra träning skulle jag säga.
Jag lever i sån lyx här nere som slipper laga mat, men det gör det oxå så mycket svårare att hålla sig till bra mat när det inte ens alltid finns att välja ett nyttigt alternativ. Nu har teorin vart att köra nyttigt och lite av varje. Se till att inte överdosera portionerna och hålla mig från chips och godis. Nu har det även blivit kakor på "ajabaja" listan. Jordnötssmör.. När jag kommer hem är salta kex med jordnötssmör i solen nått jag ihop med massa annat ska unna mig på en filt. Hemma. Det känns så nära på nått vis och jag ska låta det vara så. Det motiverar till träning. Det motiverar mig att bygga muskler och f*n, jag vill inte se ut såhär i kroppen lägre. Jag vill bli av med allt mula-hull jag lagt på mig till ingen nytta. Jag vill tycka om mig själv, det är mitt mål. Älska mig själv så jag kan älska andra. Desto bättre man mår själv desto gladare, trevligare och givande är jag. I now <3
Nu mer jobb, 9,25 säger klockan.
Kramar om en massa massa//Elinen

Ny dag, nya uppgifter

"Jag kan sitta själv i parken, tills solen ändrat färgen på mitt hår.."

Nicke kommer in och ger mig en hög av mitt egna "skjuta framför mig" högar och ler. Skrattar och frågar om jag ser den bättre här, här bredvid datorn tänker han då.. Men nej, jag kommer inte se den bättre där. Jag har ju gått förbi den med flit flera gånger redan. Jag vet att den finns, men skiter i den. Bara de att jag skrivit en lapp på den gör det lättare för andra att kävlas/busa om det. Pika och ja, kalla det vad ni vill. Jag gör det för min skull, ingens annans. Men det verkar ingen förstå.. Humorn är stor här.

Idag har jag vandrat min morgonsväng och lyssnat på bokbandet jag har i poden. Jag är fast i den. Och det är kul. Jag har smärta blandat med träningsvärk från högerhöft och ner till fotknölen. Igår var det löpning med Golligocken. En minut snabbare än senaste gången vi sprang. Och den minuten gjorde skillnad mellan liv och död. Men påt igen bara. Men inte ikväll, blir bara gym ikväll. Som minst en till prommenad. Poängen med detta erkännande är att det var lite handikappat att gå idag. Mycket fokus på att gå rätt så jag inte sliter på något annat. Ryggen är bättre idag. JIPPI! Det är så drygt att ha ont i ryggen. Det är åldern.. Men just ryggen är så inte okej att ha ont i. Man bli så gammal och så trasig i hela koppen av just den delens problematik.
Igår prövade grabbarna ölbaren. Tydligen var det lyckat :P Jag tittade på Cougar town och skrattade så det kom ut som hjärtligt fnitter, fast jag försökte hålla det inne. Den serien är guld för mig <3

Men nu är kl 08,00 och det är väl dax att dra igång nått vättigt?!
Idag är målet lite solning ;) Bra mål tycker jag!!!!!!
Hoppas ni andra får en kanondag!
Kramar om//Elinen


Min lilla mur

Jag har skapat mig en liten skyddsmur, en mur av feghet, där jag inte vågar lägga hela mitt hopp längre. Den enda människan jag kan sätta krav och förväntningar på utan att bli besviken så det gör sådär ont jag vet att det kan göra, är mig själv. Mig själv kan jag låta bli att svika, men jag kan inte styra alla andra människor. Jag vet inte vad du tänker i morgon, vad du vaknar en morgon och har för ryck eller vad du innerst inne vill. Hur mycket du än säger mig att din dröm är som min så kan jag inte annat än önska att det är så. Jag säger inte att det är rätt. Jag säger inte att det är ett bra sätt att ta itur med mitt tix. Men det är ett sätt jag skyddar mig med. Ett sätt som just för stunden ger mig en trygghet jag behöver.

Idag har jag vart en duktig tjej. Duktig med maten. Snart duktig med träningen. Lite sol kanske? Vart uppe sen halv 5 och sovit middag på det. En stor guldstjärna. Just nu är kl 17,02 här och de andra har just gått för att äta middag. Jag ska med äta lite fast här. Det är alltid sån stress i matsalen. På gruppen. Vet inte vad vi stressar till eller för.. Men det är ett stort ajabaja med stress när man äter, så det är stop med det nu. Lugnt tuggande är det nya ;)

Nej nu får det vara nog, har vart en lång dag och om jag inte tar tag i den snart så kommer det slå över.
Kram på er//Elinen

RSS 2.0