..

Pratade med älsk nyss. Han låg i sängen och hade haft frossa hela dagen.
Inte såå kul...
Stackars liten på han. Hoppas han blir frisk idag så han kan vara med och jaga med grabbarna i morgon.
Annars är det ännumer synd om han. =(


Klassfesten

Jag gillar den filmen. Den är varm, pinsam och så klockren.
En människa som inte låter sig vara sig själv vaknar upp och lyckas förändra sig till den han vill vara. Jag är inte "tummen upp" för skilsmässor, absolut inte med barn inblandat, men sådär kan man inte ha det..

Jag tror jag fallit lite för den där sortens film.. Jag blir glad av "medelbra-kass" svensk film.
TUMMEN UPP FÖR ALLA SKÖNA FILMER!!

Dax att lyfta höger ben framför vänstern, o.s.v.. ^^


Telefon kort


Vågsjön


Vågsjön


Vågsjön


Rosor jag fick av Älsk när jag fyllde ^^


Här står min bil på E18, precis innan avfarten till hamnen. Såå nära... (soppapumpen död)


Min bärbara lilla vän. (Tack Älsk <3 )


Här har vi vart och handlat en cykel till Älsk, i Hallsta!


Grodjakt. Och kan du tänka dig, vi hittade faktiskt en....



Detta är Älsk som åker på en av våra gamla madrasser ner för trappan. KUL!


Här ska vi röka öring..


Mollys gravplats


Den första snön i år. Nov -09


Kass bild men vi är ju på NIKLAS STRÖMSTEDT!!!! =)


Här är den riktiga snön. Dec -09

Jag kan inte förstå hur mycket kort jag faktiskt tar med min mobil... Kommer antagligen flera =)

Kväller redan


Jag bara ÄLSKAR denna klänning. Men den är inte så allsidig, kostar 400 och jag har redan svarta klänningar i massor. Sååååå, är den inte på halva priset så köper jag den inte. Med andra ord; det blir ingen klänning!




Före klippning!






Efter klippning!

Nu är det god natt för mig!!

Kramar

Det är ju måndag

"Jag är så otroligt trött på allt detta så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Hur länge har jag jobbat idag?! Max 1½timme. Och redan måste jag gå och säga; JAG KAN INTE DET HÄR!!!!
För vart f*n plockar jag grejjerna och vart fan går jag in för att hitta vart dom ligger. Jag har ju inte vart "där jag ska vara" på flera veckor och inte har jag lagt in nått i systemet heller så jag ens vet vart det ev skulle ligga eller vilket system jag ska leta i eller hur det funkar. HELVETE, va trött man kan bli...
Jag funderar alvarligt på att vara hemma i morgon. Vem f*n vill gå till ett jobb när man inte kan visa att man kan eller vill, för att man inte ens blivit visad.
Kommer ju aldrig komma någon vart. och snart är alla tillbaka och då mår jag bajs av det istället. Och ingen vill lyssna............"

Detta skrev jag kl 08,45 idag på jobbet. Som tur var vart dagen bättre...

Jag ska iväg och klippa mig nu. Det ska bli PERFEKT!! Hoppas Älsk blir nöjd med... Lite orolig. hihi.. borde ta före och efter kort.. Ska göra det nu. Äta och sen åka. Snart tillbaka!


Borta...

Jag fattar inte att jag kan känna mig så fruktansvärt ensam efter 10 minuter solo.
Eller jo, jag tänker ju på det så klart jag känner mig ensam. Korkat...

Han kommer hem på onsdag, dagen innan hans födelsedag.
Jag borde vara glad för all fritid kan gå till att få det perfekt när han fyller. Ändå finns det inget att jubla över. Mest inte för att jag får sova ensam...

Men för mig är det bara några dagar. Jag har det bra!



Skojja inte, pudding ^^
Haha, efter nyår ska jag inte bara känna mig snygg med kläder. Jag ska känna musklerna när jag rör mig och vara 100% nöjd. För jag vet, att jag kan vara den tjej jag vill.
Så upp till bevis!!!!!!
(Där hade ni ett tidigt nyårslöfte; Mer träning)
Och så har jag kommit på att Lora Croft inte är bruden jag vill se ut som. Kanske mer "Ensamvargen" i Avatar. Hon är ju med i 2fast 2 furius (hur nu det stavas) oxå. Pudding, helt klart!

God natt med er. Imorgon ska jag värma kontorsstolen med min breda röv igen. Krongla till lite mer i systemet och bara ha det bra. God natt


Trött på julmaten som finns kvar i kylen?!

Jag är ju inte det. Jag ÄLSKAR fortfarande julmat. Ja, fram till nästa jul iallfall. Jag har nämligen lärt mig det där med att äta med måtta. I allafall när det gäller julmaten... För den tar ju lixom aldrig slut. ^^

Just nu lagar jag tex risgratäng med julskinka, tomater och prinskorv strimlad i riset och sen omrört och i med en bassås och vola.. (hoppas jag ) =P Det är ju inte klart än så vi får se. Men jag tycker det låter gott.

Älsk kommer snart hem från garaget och då ska han kasta i sig (det som blir över) av maten och sen ska vi på bio. <3
SALLAD!!! Jag har missat salladen.... AAAAH, nej här blir den inte gjord.

Kramar

Jag ska på bio ikväll!



Hoppas den är bra oxå. Men nu ska jag .....jag vet inte ^^


Julhälsning



09-12-08 Elin

Nu ser jag bara en glad jul framför mig

Kläderna är framtagna, julklapparna inslagna, granen ska kläs och det är helt okej städat här hemma. Skönt...

Har vart och tränat en sväng kanotpolo nu på kvällen. Fick ett sött paket av Jenny penny päron, alias Björn. Är lite nyfiken så det åker nog upp direkt i morgon bitti!! ^^

Nu kommer lite bilder:


Kass bild men ni ser att detta var ju inte okej, eller hur?! =P


Så det fick bli såhär istället. Och det är ju bara jag som kommer störa mig på det så varför ändra.. Snart ska ju gardinerna ner igen iallafall.. (julig, ja. Men inte perfektionist)





Julstädat kök. Underbart men nu ska ni få se det helt klart....






KLART! Lånade en stång av mor och även gardinerna. Sen upp med apelsinen och några snöflingor.




Och såhär vart skåpluckorna i köket. Jag vart jättenöjd. Tydligen lite mer nyår än jul, men det kan jag leva med..




Eftersom nötter i det här huset inte går åt köpte jag yttepyttelite i år. Men det såg så pass fjuttigt ut så jag var tvungen att göra lite "mer" av det hela..




Färgade Jennys hår i söndags kväll. Mumsigt och jättekuligt!!




Jenny bjöd på mat för att betala hyran på kudden som bott hos oss ett X antal veckor. Det vart kött och pommes, riktigt gott och naturligtvis popcorn. Med ett och annat chips. Sen smakade jag på Blossas nya Apelsinglögg. Jag tyckte den var JÄTTEGOD och rekomenderar den starkt...




Nu är alla klappar klara och väntar på att få bli utdelade i morgon. =) Min egen Snabbfot har redan fått sitt paket och hon förstår inte att hon förtjänar det. Men det är ju bara en massa busiga saker som jag samlat på mig åt henne under hösten eftersom jag inte fick ge henne nå soppapengar för sammåkningen. Det var ju ändå ingenting jämnfört med vad det borde vara. Och så för att hon lyser upp min dag förstås ^^




Jag gjorde julgodis idag. Och om ni kollar uppe till vänster på bilden ser ni vad som hände första gången jag ställde ut dem. Då stod de på bordet....till en början... Man lär sig av missarna. Gott vart det iallafall ^^




Här tar jag kort på pappas granar från bilen. Var inte världens lättaste (som pappa sa) att hitta gran med så mycket snö överallt.. Men Älsk hittade en tillslut. Själv körde jag taktiken; klivner dig i snön i början, bli kall och kör bilen resten av trippen ^^

Nu får det vara nog med bilder och skrivande idag! Jag gillar dagens blogginsats och hoppas kunna fortsätta i detta tempo och storlek i framtiden. Dock tror jag inte på det men viljan finns iallafall =)

Hoppas ni alla där ute får en riktigt god jul!
//Elin

Dagen före dagen med stort D

Julklapparna ligger oinslagna och väntar. Jag vattenångskokar choklad för att göra lite julgodis och köttfärsblandningen ligger i kylskåpet och gonar till sig för att snart bli köttbullar.
Älsk sitter ute i det fina vädret i ett pass och lurar.
Själv myser jag runt i mina skönta tofflor jag inhandlade på julaktionen i Tränstagården och hoppas på att dagen blir lång och skön. För allt jag behöver ha i dag är en par strunpbyxor/leggins till morgondagen, sen är det klart. Vi ska åka ut till far och gå på granjakt oxå. Det är alltid mysigt med gran, fast den barrar.

Jag känner mig som en riktig mysig och knäpp hemmafru som kutar runt för den perfekta julen i lägenheten. Jag kommer ju bli knäpp när vi skaffar hus... Det här skulle aldrig funka på större ytor ^^



Jag är ju muppig ( om ni inte redan visste), här sitter jag och grejjar på datan och istället för att sitta i soffan eller nått annat trevlig ställe så sätter jag mig i dörröppningen. BRA ELIN!!!! =)




Aaahhh..

Jag har inte skrivit på evigheter och fasen vad mycket jag vill berätta och vá många bilder jag vill ge er. Men nix, jag har inte tid...ÄN! Hoppas hinna med lite imorgon kväll. Men det är bara en förhoppning är jag rädd. Faktan ser inte lika ljus ut.
Jag är iallafall ledig i morgon. UNDERBART!! 5 dagar med massa mys och snö.

Nej, inte emr här, julskinkan blir kanske bränd då. =)

Kramar om

När växer man upp

Tanken är att urskilja det perfekta skalet eller se den som aldrig vill blir stor.

 

Vill du bli vuxen? Och hur är man när man är vuxen?
Är det när man byter gardiner till jul? Eller när man har städdagar och tvättar varje torsdag? Eller är det när man planerar sitt liv, när man inte orkar hålla ögonen öppna efter bollibompa eller är det när man slutar dricka 2 dagars varje helg?


Och när är man tråkig? Är det när man inte vill lägga pengar på alkohol längre, när man letar hus och sparar pengar till något annat än nya kläder eller när man vill gå och sova 10 för att vara okej till jobbet dagen efter? Eller är det när man säger; Jag har inte tid! ?


Och hur är man när man låter bli att växa upp? Vaknar upp varannan lördag i en lägenhet man inte känner igen? Tar mjölk direkt ur paketet och upptäcker att den är full med klumpar? Eller när man den 10 varje måndag inser att man har slut på pengar fram till lön?


Nej jag vet inte, men jag gillar att spekulera. För vad är det som avgör vem som är den optimla fyllefjortisen fast den är 27? Eller den som "ballat ur" och blivit toffel? Det är ju inget du eller jag kan avgöra igentligen för det beror ju på vem det är som ska avgöra det hela. Alla är ju olika.. (klyschit värre)

Jag tycker man ska ta ansvar för sig själv och göra det man vill, följa sitt hjärta och må bra!


Till er där uppe som snart ger upp...



Jag blir så glad av denna underbara energigivare..  Inte så julig dock (som jag) men ändå underbar.

Nu ska jag ut på hemligt uppdrag. Den ni =)
Så ska jag handla på hemvägen oxå. Apelsiner och lite annat mumsigt.

Och kameran ska med för nu spricker solen igenom de gråa himlen och det är så VACKERT ute!!!!!!
Snart kommer bilder. Och från förra veckans städning. Det är sååå fint nu!!!!! <3

Älsk är och jagar..

Pussis på er

Fredagsmys

Jag har lärt mig mycket idag. Fåttt skäll och jobbat på som en idiot. (Liftat ^^)
Jag har dessutom inset att jg fick leva utan ännu en dag i mitt liv. Inte okej, men vad gör man inte =P
Har iallfall haft endel babbel, så mycket jag hunnit, med andra trevliga.... Men ni vet hur det är när man saknar nån. Det är lättare när den man vill tala med är där även om man kanske inte hinner bubbla...
Jag tog sprutan igår oxå, så armen har inte vart med mig idag. Inte ens nästan. Och till lunch vart det korv i baguett från Statoil.

Felixen hade skolavslutning och han spelade så fint i kyrkan. Jag drack glögg och fick höra "Felix syster, det syns". Inte mer än så, kort och diskret konstaterande. Vi är ju grymt lika så varför skulle inte det synnas =P

Så sitter jag här nu i vår soffa och småfryser och klipper stjärnor. Precis klar med de svarta och ska börja med de gråa snart, bara jag ritat av dem klart. Snöflingorna ligger på is om man säger så, men de är snart klara de med..
Känner att jag ska sussa supersnart för jag är riktigt trött och har vart det länge nu. Tänkte väl ta någon timmes sovmorgon i morgonbitti. ^^ Har ju max sovigt 7 timmar per natt denna vecka och jag som brukar sova mycket mycket mer känner av det här nu...

Men nu är det helg och det ska kännas i hela kroppen!
Sussa sött!
//Elin



 

Torsdagen innan Jul!

Japp, snart är det jul..
Jag fick klart städningen i går ^^ Damtorkat av allt i lägenheten och plockat bort allt skit. Blötit av alla golven och, ja jag är jättenöjd. Jag känner mig inge pigg och lite tjock i halsen och snorig så jag tränade inte igår. Lade mig i sängen istället och kolla tv. Sen kom älsk hem och pula i mig ipren och "motförkylnings"vatten. Jag gillar inte tabbletter. =(  Men men.. Så när jag nästan hade somnat så kommer han in med en apelsin m. nejlikor i och sätter åvanför huvudet på mig. Mysig är han helt klart och världsbäst för mig ^^ <3

Men nu är det morgon igen och jag ska fixa till mig och äta nått... (gillar inte mornar)
Idag ska ingenting hända på jobbet och det är inte okej. Det är långa dagar såhär innan jul!

Kramar//Elin


.....

Har handlat julklappar i Örebro med Älsk - Överlevde

Jag har hamsterrays då Albert har fått ett nytt hjul och Loppan tydligen härmas - Underbart! (Då är det inte tyst)

Jag måste gå och duscha nu och det är aldeles för sent för sånt - BLÄ!!!

Älsklingen är bäst och i morgon är det julbord på jobbet kl 15,00

Hoppas ni inte förväntade er mer.... (Det gjorde jag)

Kramar


men...Hallå!!!!!!!

Måndag, redan!!!!!!!
Vart tog helgen vägen? Och nej, jag är ju inte klar. Okej, jag ska vara ärlig; mellan 5-7 igår städade jag inte. Men resten måste jag nog säga att jag städade. Förutom när jag åt.... Det är skönt att lagt ner tiden, jag ångrar det inte alls. Förutom när jag tänker på att det inte är hundra klart än. Men det får jag se till att fixa i dag såklart. Så jobbet känns förbannat onödigt. Men jag ska jobba hela julen så det är dax att vänja sig medebums. Men så skönt det är att se hur rent det är där jag är klar.. *glad*

Nu plingade min underbart goda fullkornshavregryns gröt och det vattnar sig i munnen. ^^ Ironi direkt på morgonen, jag börjar bli bra. Hahahaha.

Nej nu ska ajg snart åka ju. Kram på er

Ps: ska lägga ut föe och efter bilder snart så ni får se =)

Trevlig lucia

Lade mig vid tolv, lutade huvet mot kudden och vaknade 7. Underbart. Huvudet börjar känna av det här med sömnbrist. Men vem bryr sig om det när det är lucia på tv.
Det var en mycket vacker lucia i år. Och mycket vackert av kören. Jag är lite traditionell när jag minns vad det är som är såhär juligt. Vackert vackert..
Jag minns faktiskt att mamma satte på tven på morgonen när vi skulle till skolan på lucia. Men det är inte förens nu jag vet att jag uppskattar det här.
Så ha en trevlig lucia alla där ute. Jag ska försöka få så mycket klart som möjligt här nu. Det är inte så mycket kvar. Bara... endel =)



Det är faktiskt lite snö kvar ute.. ^^

klar....tills vidare

Nu bokstavligt skriker sängen efter mig. Eller kanske jag efter den. Han inte med så mycket av städningen som jag hoppats, men anar ändå att det är mycket här och var som gör det lättare i morgon iallafall.
Jag har koplat in min nya lysande usb-snögubbe på skrivborde tillära för att jag städat av det. Vart okej. Inte optimalt, men bättre. Kan ju tänkas bli perfekt till jul kanske. Men varför stressa på den pungten?

I morgon har jag bestämt att när julstädningen är klar är jag värd popcorn =) Ovanligt va?
Men vad gör jag här; destofortare jag slocknar destofortare är det i morgon och jag blir klar med alla städning. Jag längtar.....
Tyvärr blir det ju snabbare måndag på det viset med, och det gillar jag lite mindre.

Föresten har Stina köpt Rosalila saker idag. Visste väl att hon var lite svag för det där. Fast hon försöker hjärtligt få det till att det är mina färger. Det är okej min vän, jag förstår.... =P

Nej sängen nästa... Föresten, dagens stora fråga är ju; Vem vinner, Erik eller Calle?
Är det klar än tro? Jag som är så otroligt insatt och sätt precis INGA avsnitt får väl kolla upp det innan jag sussar.

Pussis


"..jag är pågång.."

Nu ska ni inte tro att min dag är lökig. Fredagsmysig eller något i den stilen. Nej, nej, nej. Här är det storstädning som gäller. Och då inte någon liten dammning med stil utan här kastas det vilt och röjjs så det flyger i luften. Jag tvättar och planerar och möter upp den framtida gardinerna. Det ska bli SÅ FINT!!!!

Men jag är förbannat trött och huvudet är tungt så kvällen slutar för mig runt 10. men det är minst en timme kvar dit så nu ska jag inte förhasta latmasken med att sitta här. Nix pix..

Så hoppas ni får en bra helg alla som läser!

Kramar/Elin



Kom isande bittra kyla, kom mjuka vita snö

Lys upp min dag, bli min kärleksfulla mö

Visa mig stjärnor, visa mig din kärlek ömt

Låt barnen få se, det vi gammla snart glömt..


Av:Elin 2009-12-11 20:51


Välkommen Albert



Välkommen Albert!
Just nu så vet jag inte så mycket om dig mer än att du är handtam och trevlig. Hoppas vi får mycket kul ihop.



Här är Loppan. Ska ta några bättre bilder så ni ser storleksskilnaden på dem. Men inte nu, och inte idag.
Hm, undra om hon är orolig. Nu gick hon och lade sig i röret som är mot Alberts bur. Där brukar hon aldrig sova... Men men, kanske ska ta och städa hennes bur nu?!


Kram kram


Sitter och planerar

Borde sitta och göra mina "köksdekoratiner" igentligen. Jag ska ha stjärnor på luckorna för dom är så tråkiga och jag är så julkåt. Jag LÄÄÄÄÄNGTAR till julaftonen. Inte för att få paketen utan för att ge. Lite klychit (hur nu det stavas) men det är så kul Kul att göra paketen, korten, rosetter och när man hittat något klockrent så blir man så glad när det lycklige öppnar. Tro vad ni vill med det är något jag kan leva på lääänge...
Och vad fint det ska bli. Det ska grovstädas så soptunnan på gården blir proppfull. Nya gardiner ska sys och upp, det ska strykas (fick låna ett par av mor) det ska upp apelsiner, det ska klippas ner blommor, dammsugas, dammtokas, tvättas golv, dammsuga igen. Jäklarns vettu. Plus att jag ska baka med svärmor, Idan och lillprinsen och laga mat åt landslagsgrabbarna. Lovely!!

Pratade med Katrin på msn i lördags. Det var kul! Sen hade hon, nu när jag sen som vanligt läser hennes blogg, lagt ut en superduper låt som jag snodde omgående.

NJUT!!!!!



Sen så är det så att jag måste gå nu, men först några bilder:


En naken julbock



Och sisåhär vart den med kläder på. Mycket vacker om jag får säga det själv! ^^

Utöver Katrinlåten så är det Niklas Strömstedt som strömmar ut mina talare idag. Och lite julmusik såklart ^^


Här är mitt lördagsmys =)
Orkade dock inte äta allt det där. Kanske tur det....


ÄLSKAR POPCORN!!!
Vá gillar ni min nya popcornbehållare då??

Nej nu var det klippa stjärnor ja!

God natt på er snart//Elinen

Kväll



Jag vet inte varför jag gillar den.

"Lägg dig ner och sov lilla syster, bara lägg dig ner och vila en stund..."
(Just den delen sitter och är så vacker)

Herr E, som körde oss hem till Miss M i går, spelade denna låt i bilen. Jättehögt och superunderbart. Jag fastnade direkt. Igentligen borde det bara vara en låt. Men ändå så mycket mer...

Föresten har Miss M sådanna där brillor. Hon hade dem på sig på festen en sväng ^^

Jag tänkte börja julstäda nu på kvällen när jag var lite sliten och glad. Älsk är på julbord och jag själv. Men nu har jag bestämt att jag gör det nästa vecka. Den helgen har jag ju redan vigt åt städandet. Så varför försöra en till kväll när jag ändå antagligen inte kommer hinna göra mer än att jag måste göra om det nästa helg. Men jag vill julpynta. Så jag kanske sätter mig ner och gör ett par stjärnor.
Vi får se.
Pirates of the caribbean SKA jag i alla fall se. Världens ände. Jag kan se alla filmerna hur många gånger som hälst. Kanske hinner med alla tre. Neeee, skulle inte tro det. Men kanske två =P

Hahaha! Kramar

Ge upp!!!!




Varför snor man ett par spruckna biltema hjulkapslar från en fin volvo med sprittansnya däck?
Jag måste ju vara glad över att dom lät däcken sitta, men kan ändå inte sluta irritera mig på att dom måste ta saker från det som inte är deras.

Ge folk jobb och hitta på ett bra system som uppehåller ungdommen.
Hur svårt kan det vara?




Mysig kväll

Nu är det fyra pers hemma hos oss. I typ fem minuter och det vart tokröjj. efter krogen =)
Jag hade iallafall jättekul med alla mina små "fortet"vänner. Gillar dem alla och hoppas det blir fler korståg. Herr D spelade faktiskt mycket bättre musik än jag hade hoppats och jag hade jättekul.
Älsk kom ut och Jenny med. På söndag åker hon utomlands. Jag ahr iallafall fått en kram ^^

Mer fest här hemma lär det bli framöver, för det var kul.

kramar om och god natt/Elin


RSS 2.0