lite lagom seg i skallen nu





Mitt huvud börjar sakta ge med sig och tankarna blir mer något av en röra än nått jag har nytta av. Det är dukat. Det är städat. Det är dammat. Och mitt humör är som en stickig igelkott. Hualigen.. Men jag är snäll. Japp, gullig och duktig. Jorå ;)
Snart brakar det loss för 50åringen. Det känns bra. Fast jag är helt jäkla färdig.. ha ha, imorgon jobbar jag 110 som mitt service jag. Härligt! Saknar det ibland :) Synd bara inte mor släpper loss och kan vara nöjd så man får överraska. Suck.. hon får la skylla sig själv.
Hem snart och fixa en tårta och kex och ostfat. Så är det bara hoppas det blir lika bra som hon önskar. Hoppas iaf nästan :)

on the väg, something like that




Så, då var måndagen här!
Jag ska göra mitt bästa. Herre vad jag kommer få testa tålamodet dom här 2 dagarna. I morgon fyller mor 50. Idag ska jag vina runt och hämta saker och sen ut på landet och fförhoppningsvis kunna lugna kvinnan några ton. Hon är såå uppspelt. Hon som inte ens skulle ha ett kalas..
Nåväl, ge mig ljusa stunder ni där ute, så kanske dagen bara flyter på.

Fortfarande sugen på den där sushin från Örebro. Kanske tar och unnar mig den på nyår endå. Sover, hämtar det, äter och kollar film tills jag rullar fram.. Går till Mu med familj vid tolvslaget och sen hem igen. Det låter lagom. Både skönt och tråkigt. Men efter det här kommer jag vara paj, oavsett glad eller inte :) Så det är nog bara att ligga lågt :)

Ha en bra dag ni där ute ♡
//E

mer musik åt folket

Tell me something I need to know
Then take my breath and never let it go
If you just let me invade your space
I'll take the pleasure, take it with the pain
 
Det är mycket musik idag. Jag har verkligen haft en tänkar dag. Inget vart riktigt som jag tänkt och ännu värre när det enda jag la ner mig själ i faktiskt gick käpprätt åt skogen (ja men ursäktar redan nu mina vackra stavfel, dom kommer på köpet) Bara gräva ner sig och komma igen, eller hur.. Jag tror jag siktar på botten och tar mig upp med fart igen.

And if in the moment I bite my lip
Baby, in that moment you'll know this is
Something bigger than us and beyond bliss
Give me a reason to believe it
 
Jag hamnade bland massa papper i min räkningslåda. Jag är en j*vel på att samla på mig saker som gör mest bara ont när jag hittar det igen. Jag blir arg, irriterad och trött på alla jäkla stolpskott det finns runt mig. Visst, charm och flört härligt!!!!! så länge du är SINGEL din prutt! Jag fattar inte! Och jag vill inte förstå.. Jag blir bara så ledsen och lägger det i en hög med resten av skräcken att hitta någon jag faktiskt ger allt. Tänk om han gör så mot mig, som så många andra gör.
Idioter är världen full av och jag försöker glömma det. Dag efter dag.. Men idag vart det kack.

Cause if you want to keep me, you gotta, got to love me harder
And if you really need me, you gotta, got to love me harder
Baby, love me harder
Love me,
Harder..
 
Men det löser sig. Tillslut. En dag. Nån gång. Tills dess, tänker jag ha kul, åsikter och ett jävla humör. Inte kanske för att just du förtjänat det, men.. eh.. det blir vad det blir. Träna, blunda, koka och se om vinden ger med eller motvind på nått vis. Visste ni att jag borde bli politiker? Inte jag heller. Men nu vet jag. Tror jag.. haha!
 
Påtal om måsar; snart börjar mina alldeles egna träningar. Ja jag ska få hålla i några pass på handbollen framöver. Som jag saknar handbollsträningarna. Jag behöver ju nått att sätta tänderna i så jag inte blir såhär ynklig och arg i samma när det blir historia som kommer ikapp. Varför bryr jag mig ens? Så, handboll, ska bli lovely.
 
Avslutar med.. " Hej bloggen, idag bär jag mina gråa jukisbyxor med hål i och till det min matchande blå tröja med ännu mer hål i. Jag vet att jag skulle bara dööö om jag gick ut såhär. Därför sminkade jag mig lite extra, höll mig hemma och grät bort allt senare på dagen. Jag menar, hallå, jag får ju göra vad JAG vill lixom"
Slut på sarkasm som flickan sa dax att göra nått så jag får bort den här känslan :)
 
Ta hand om er där ute//E
 
ps: Låt inte dagen blir mörk av gårdagens problem
 

Hur härlig är inte denna brutta?

 
 
 
 
Jag kan inte hjälpa det. Hon är hur läcker som helst denna brutta. Vilken kordination :)
Och slösurfar ni förbi, kolla in den här oxå. Enkel, rolig och med en bra glimt
 
 
En lite äldre låt är väl detta men endå ett guldkorn i mina ögon och öron :)
 

Tänk om idrottonline kunde vara såhär simpelt va ;)

 
 
Efter att rört runt 4 timmar på Idrottonlines alla hörn och kanter tog jag en paus. Hittade en suchi-buffe jag vill prova och även dessa guld-gossar. Japp, det är bara att bita i det sura och försöka igen. För knäcker jag inte det här är risken väldigt stor att jag aldrig ger mig in på sidan igen. Och det vore tråkigt... riktigt tråkigt..
Bara upp på hästen igen!

musik igen

Det bara nynnas runt just nu. Eller kanske inte runt på fötter. Men snurrandes i sängen iaf ;) Solen lyser ute, det är vitt på marken ännu en dag och jag vette sjutton vad jag ska hitta på. Antagligen bara vara inne och mysa runt barfota utan strumpor och skor, säg vad beror det på? Vara jag. Fast jag inte bestämt mig för om jag gillar det eller ej. Inte riktigt riktigt än.. Kanske ut och träffa goa människor och djur. Eller åka pulka med monstren här i stan. Ja nått ute borde jag nog styra upp iaf :) Eller så gör jag som igår, klär mig och ger mig ut själv. Går å gåroch avslutar med ett fööör långt bad. Men skönt var det med. 
Skulle vilja kunna känna känslan.. känna det där. Snart är det nytt år. Borde jag styra nått? Alla är med sina familjer och myser. Jag vill inte känna mig ivägen. Eller vara det för den delen :P Jag får bara hoppas att mina nära och kära inte blir knäckta av mig. Stackarna.. :) ♡ 
Ibland är det rätt ruttet att ha mest vänner med familj. Fast, det kompenseras nog med all annan kärlek jag får genom det. Ska inte klaga. Ge och ta :) 

Ta hand om er där ute! :)
Kramar om/E



..

Jag behöver inte vara fotosnygg. Vältränad. Populär. Inget sånt där..
Egentligen handlar det om att få vara sig själv och känna att den man delar sin dag med är ärlig, kärleksfull och där med dig bara för att han inte vill vara någon annanstans. Tillit. Respekt. Kärlek.
Och en stor gnutta sprudlande fjortisfnittrig fjärills förälskelse.

Idag har jag blivit slagen i ansiktet med faktat att jag är anledningen till att en människa mår väldigt dåligt. Inte jag ensam. Men visst är jag en bit av kakan. Och jag hatar det. Om hon bara kunde berätta för mig hur hon känner på samma sätt som jag när vi gick på gymnasiet berättade om hur jag hade med honom, skulle jag utan minsta gnutta till dåligt samvete kunna skälla ut fanskapet efter noter. Jo, jag skulle ha ont i magen efter. Och absolut, otrolig ångest. Men det vore så värt det. Kanske inte för hennes skull, men för att han är ett svin och har betett sig så sen den dagen jag gick ifrån honom. Eller ja, tidigare än så antagligen eftersom jag faktiskt gav honom ringen och gick, efter alla gånger han hotat och slängt den efter mig. Efter att ha fått ta hand om en människa som inte kan prata om, förstå sig på eller ens handskas med sina egna känslor. 
Jag är inte perfekt. Jag är långt ifrån en förebild. Och jag har jättesvårt att släppa människor inpå. Men vill man kan man. Ge och ta. Va f*n, det lärde man sig i grundskolan!!!
Antingen älskar man en människa och lever sitt liv i gemenskap (eller vad man nu bestämmer) eller så lever man själv. Man får inte använda sin kärlek till att trycka ner varandra och såra. Om å om å om.. Man får inte!!!!

Och med det babblet måste jag nog lägga ner. Badvattnet börjar bli kallt och nått kanske jag ska göra idag? Isf diska, det är ett berg sen middagen med familjen :)
Ta hand om varandra där ute och er själva såklart. Ni är det viktigaste ni har ♡

//E


dagens jul

Det vart en bra juldag. Mys med familjen, hjälpt far med djuren, och ätit pizza. Sen hem och vidare mot Mu, T och barnen. Vin, kex och allt tok barn kan erbjuda ♡
Sen film, mer vin och julgodisproduktion. Ja det vart en bra kväll. Kan vart en av de bästa juldagarna. Jag slapp i förtvivlan/lycka umgås med människor som i vanliga fall skiter blanka f*n i mig.
Nej jag är inte positiv 24*7. Men jag väljer att se ljust på i morgon. Kanske du med borde?

Kramar/E


slutet av julen

Tack för en fin jul!



julafton 2014

För mycket saffran - magKRAAMP! :')

Det är jul i det lilla huset på landet. Det är mysigt. Det är en vanlig jul. Förutom att 2 av oss blivit lite äldre och hjälper till med stöket. Och den sista av oss är i trotsåldern delux. Men men. Han förstår nog det här tillslut han med. Jag har hoppet uppe där ♡ 

Men visst önskar jag att jag hade mer att dela denna jul med. En karl att lita på och leva livet med. Och nån knodd vore ju såklart toppen. Ja, och en hund. Eller hur ;) Ja men drömma får man. Och jag kommer hoppas på nån att dela mitt liv med så länge jag lever. Det vet ni ju.. jag är faktiskt inte typen som ger upp. Mina drömmar kan ingen ta ifrån mig. Dom kan ändras, dom kan ta omvägar och genvägar. Men jag har siktet inställt på att vara lycklig. I med å motgångar men med någon som vill göra det med mig. Eh.. ni kan det där ;)
Det är jul. Ska försöka mysa med Mu och barnen lite i morgon. Vore kul att festa men det är inga såna folk runt mig just nu så blir nog bara hemma. Vi får se. Filmdag kanske. Vem vet? :) 
Nej nu ska det tittas på Tintin, fantastisk film. Härligt härligt :) Det är bara jul en gång!
Hoppas ni har en fantastisk jul där ute. Massa massa kramar ♡ //E


smälter en gnutta

 

.. <>..

It's better to be a lion for a day than a sheep all your life

☆★☆★

söndags flingor

JätteTREVLIGT! Ha ha ;) Ja min dag vart kalas. hämtade julgodis, CYKLADE :)), matade monster, tog mig hem. Sålde lotter. Bjöd på mat och hade trevligt sällskap. Jag kan inte vara såhär korkad. Han måste rubba min skalle lite extra. Jag blir lixom.. blond. Men om man blir som man umgås kan nog det bli ordning på det med snart :)

Det snöar. Lappmöglet faller från sky och gör iaf att den obefintliga julstämningen lite närmare. Om det ens är möjligt.. Nåväl, har gått en promenad och sugit åt mig av detta underbara vinterland. Tyvärr i stan, men det får gå. Musik i öronen igen. Det blir sakta men säkert någon form av ordning igen. På både årstiderna och mig. Kanske. Tror jag måste börja självstudier. Det blir psykologi! Jag älskar att kunna nå fram och kunna lyfta. Och jag vill bli bättre.. 
Och ibland oxå sluta prata som jag gör. För mina förklaringar blir oftast lika mycket gåtor som när jag förklarar i gåtor för att jag inte vill gå rakt på saker. Röra! Rörigt! Klumpigt. 
Varför kan jag inte bara vara som alla andra på vissa punkter? Livet vore lättare.. men det vore inte jag.

Nu ska jag inte deppa. Bra dag var det ju :) Och nu ska jag se till att sova oxå. Min lilla nattuggla fick tyvärr energi på nått vis just ikväll och då blir det så här. Mitt nattväsen som är kreativ med penna och papper och styrs med musik och värme.

Kram//E


delgivning från rodelläge i halmen

Jo men det var så kul som förra inlägget visar igår. Jag skrattade så jag tjöt. Och log så mycket att jag hade ont i kinderna inom en timma efter att jag klev innanför dörren till ett av de mysigaste gamla lantliga kåkar jag vet. Och jag lärde mig åter igen massor! Men varför ler jag och skiner som solen när jag buggar? Jag tycker ju verkligen det är jätte jätte roligt. Sådär roligt så att jag vägrar sluta fast jag svettas bort. Frågan är ju om jag tycker det är lika roligt om jag faktiskt skulle lära mig på riktigt!? Jag är ju bara fylle-programmerad hitintills.. 
Vet inte om jag borde klura på det egentligen ens. Göra eller skita i. Så är det!

¤ käka inte chips i sängen. Det är gott. Det är underbart. Men glöm inte hur mycket det smular! Inte värt det.. visst!
¤ ta inte spritshoten som bjuds 15minuter innan skjutsen kommer. Du har redan kul!
¤ sy innerfickor på precis ALLT! Saker får fötter när man dricker. Om det är du eller inte som är problemet, det kan ingen minnas dagen efter.
¤ fyllesmsa inte! Gör det bara inte! (det var inte illa igår men geee upp endå)
¤ Treo kan vara det bästa som hänt mig.
¤ Ring inte dina stackars vänner klockan 2 och hoppas dom är vakna för en Elin-kram. Lyssna ist på din bror, han finns där för dig. (och har inget val eftersom han kör onyktra dig hem)
¤ pimpa julkorten precis som du vill. Dom uppskattas just därför!
¤ ät mat!!!! Jorå, jag är kass igen. Typ värdelös ska jag väl vara ärlig och säga. Igår åt jag..hm.. tilltugg på festen. Konstigt att jag hade kul. Så ÄT! (glöm icke!)
¤ Misstro aldrig en temafest. Klä dig smart och ta det du har hemma. Det gör det hela roligare än roligast.
¤ Ha temafest! Det är ju hur kul som helst :)
¤ Ligg kvar i sängen lääänge, så ofta du kan. Jag är i sängen än faktiskt. Kanon! Men inte bakis alla gånger.. helst ;)

Nej men det får vara nog med kloka saker från mig just nu iaf. Nu ska det duschas och sen gå till Mu med hennes julklappar och mata vilddjuren. Sen hem igen och titta handbollsmatch. Idag tar vi brons brudar (15.30)
Puss å kram å nyp på skinkan//E


31års fest

Jag kan inte klaga. Herre vilket gäng ♡

Kärlek och mer kärlek.  Så är det helt klart :))

en kant mellan dröm och tanke

Ni som känner mig vet ju att jag är en riktig tänkare. Det behöver knappt finnas en anledning. Så när man slumrar, hur mycket kan man styra själv? 
Med den tanken är det bums i säng. I morgon är det shopping i v-ås och 31års kalas ♡ Och tomten, jag borde nog önska mig självförtroende. Vad har jag egentligen att förlora?

Kramar/E

gillar't

Vilken otippat bra kväll! Tänk om det alltid fick kännas såhär.. Får det kännas såhär? Borde jag känna såhär? Tusen frågor och en känsla av pirrigt lugn sprider sig i kroppen.
Vill inte riktigt släppa idag men en ny dag i morgon endå. Låt den bli god..

Kram/E


woop woop

http://www.msn.com/sv-se/livsstil/relationer/vad-m%c3%a4n-vill-ha-men-inte-v%c3%a5gar-be-om/ss-BBgE3Z4



kvällens fråga..

Hur är mycket sanning ligger det i "hör h*n inte av sig när den är full är den inte intresserad"? 
Ha ha, jag vet iaf vem jag hörde av mig till när jag var som värst, fast jag inte fattade det själv. Kl 20. Ibland borde jag nog inse min och alkoholens inte allt för vänliga band..

Nej men med dom orden ska jag försöka sova. Hoppas vidare - på livet! 
Jobb i morgon 6-14.
  
Peace :*
E



dagens klara(ste)

Japp! Lägga i en högre växel helt enkelt..
Med min kaffekopp rykande varm och med en fin brytning av vanilj sitter jag vid bordet som är fullt av alla de olika julkort man kan tänka sig.
Jag har spelat match. Jag har vart i halvdvala i soffan och tittat på första hobbitfilmen som jag sparat på länge. Och nu sitter jag här och har insett att jag är en rätt krävande människa. Och där tänker endel av er "vad har hon nu slagit i" men det är inte så illa Jag följer i mycket, är flexibel och släpper allt och mycket mer när jag vet att jag behövs. Men jag vet att jag mer och mer bygger en mur. Och är du inte min vän kommer du inte ens nära, vad du än tror. Jag har helt klart blivit en känslig själ. Tårar är alltid nära. Men jag lovar att kliver du innanför och ger dig på det och de jag skyddar så gott dom låter mig så har du väckt nått du kommer ångra att du ens tog luften du behöver för att andas inärheten av. Och så är jag. Och är du inte en pusselbit i min karta, min trygghet när det blåser och min stridskamrat när helvetet bryter lös så är du bara en fin människa av många andra. Alltså väldigt otroligt något jag tar med mig vidare om du inte lämnar djupa bra avtryck.
Jag släpper inte in dig. Jag är svår att komma åt. Om vi inte klickar. Och om jag inte litar på dig.
Jag är ingen nöt att knäcka. Jag är ingen du behöver instruktionsbok för att förstå. 
Jag är bara jag. Och jag vill ha det som känns rätt eller ingenting. 
Så nu:
Hej! Jag heter Elin och antingen vill du förstå mig och jag ger dig chansen eller så går du bara förbi. Jag kommer aldrig klandra dig.
Storhetsvansinne är inget jag besitter.. Men jag är värd det bästa!

lite knepigt med knep

Det är svårt att hitta husmorsknepen som funkar just nu. Kan överleva och ta en förkylning, men just i morgon har jag ju match. Årets sista. Det är ju en månad till nästa efter det.. Suck! Men det är tyvärr att ta det som det är. Jag vägrar ta på mig nån onödig sjukdom som ska följa mig hela livet. Dock är inte hoppet dött än. Det är 24timmar och 14minuter kvar tills avkast. Mirakel har skätt på mindre tid än så ;)
Mer då?
Ja du.. jag saknar lite. Saknar den tiden jag inte kände så mycket ansvar för att ta hand om min lägenhet utan var och myste hos mina vänner efter jobbet. Sov kvar. Lagade mat. Låg i varsin ända av soffan och surfa och kackla. Det var en fin tid.. Kom och lägg er i min soffa!!!! ♡
Lola, kaffet är påväg hem. Vi bestämmer en dag och sen om dom andra vill trilla in så får du bjuda dem med :P 

Snabbfot gjorde det finaste inlägg på sin blogg. Och det handlade om bara lilla mig. Jag vart tårögd. Du vet du inte behöver. Tycker ju om dig endå ♡ jämt ju.
-mina vänner är dom bästa man kan ha-


Nu jobba lite till!
Snart helg. Fokus-frisk!
Kramar om// E


livet saknar manus

Igår vid den här tiden tog jag en extra sväng när jag hade hämtat upp bingolotterna. Jag var så arg! Jag hade haft ett jättekul och spännande samtal tidigare på kvällen där jag hade fått hjälp och en inblick i nått jag ser fram emot och hoppas på. Ja tro det eller ej. Läskigt, men så länge det känns såhär bra kan jag bara vara glad över att jag hoppas. Och inte mer än 10 minuter senare så fallerar allt av en människa som tror att ynklig och hjälplös är det nya sexy. Hårt kanske, men för varje minut därefter föll jag ner i trötthet och hopplöshet. Och jag vart arg. Riktigt j*vla skit sur. Och efter det, ja då var jag arg. Varför ska en annan människa få göra så för mig?
Jag ska  bannemej lösa det här med mig själv. Jag måste lära mig blunda och skita i alla dumheter runt om. För mig och för människor i mitt liv. Trött på att inte kunna hantera det utan bara ta åt mig och låta mig köras över. Det är slut med det nu!
Idag ville jag klappa till någon på jobbet. Men nu, nu är jag tillbaka i det där sköna stadiet igen. Nöjd. För stunden ;)
Imorgon önskar jag vara frisk. Och helt inte explosiv..
Ta hand om er ♡

då var det löst

http://thoughtcatalog.com/john-smith/2014/06/13-things-a-woman-can-do-to-be-more-attractive-to-men/

slut -et på en fram- tid

Jaha, livet som jag rullar på. Jag vill hoppa, studsa, skratta, gråta, göra allt och göra inget. Och mycket mer. Samtidigt!!
Det är alltså som vanlig. Förutom att jag försöker bromsa mig själv oxå..
Men vad gör det? För mitt främsta mål är att se allt ljust igen och hitta tillbaka till energin. Så länge jag fokuserar på det tror jag resten av livet hakar på..
Vad tror du?
Kramar//lilla E

Toppen på berget?!

Jag somnade målinriktad och klev upp stark. Endå har jag haft tårar i ögonen 2 gånger idag redan. Varför? Lycka!! Vilka fina människor jag har runt mig. Ni kan ♡
Fortsätter på spåret jag igår trodde att jag hade tappat. Livet är spännande och jag är beredd! 

sveper undan benen

Känner mig just nu golvad. Kanske inte så hårt. Kanske inte så blodigt. Bara åter kantstött och fundersam. Livet går vidare, fast jag tycker det kan få stanna och vänta in det där som jag trodde var en fortsättning på en början på nått ganska bra. Iaf ganska kul. Och ganska trevligt. Och för en gångs skull ganska helhjärtat. 

Men det är en dag i morgon och jag har rest mig igen förr. 
Ta hand om er mina starka ☆


RSS 2.0