italien


Det är en skitdag. Var en skitnatt. Vaknade och bara ville döda någon. Men tog mig upp och tillslut iväg. Var rätt trevlig. Gjorde det jag skulle. Fick svara på lite frågor som jag känner att jag svarade klumpigt på (jippi) så jag ger upp. Ätit. Fryser. Nu ser jag film. En dag ska jag till Italien 😍

Önskar att du bara tyckte om mig. Att du visade mig att du finns där så att jag kan känna mig trygg igen. Hålla om mig. Se på mig med de där busiga och kärleksfulla ögon. Ge mig dig

Så låg som det bara går att bli..

Värd inget ikväll. Så bara gå och försöka somna så jag kanske har nått att ge i morgon..
Vill inte ha dippar mer!

👌


känslor

Tänk om jag bara kunde välja bort alla dåliga känslor som jag slås av varje dag. Om jag bara fick leva i min bubbla igen.. Jag bygger på den dagligen, det gör jag. Mitt eget lilla fort. Men alltid fallerar det en bit någon stans från där jag byggt innan. 
Alla har vi våra problem av olika slag. Stora eller små spelar ingen roll. Mitt problem, om jag ska sätta fingret på det, tror jag är att jag saknar tryggheten. Den sprang ifrån mig och jag hittar den bara stundvis på olika platser, med olika människor. 
Det kanske låter som det dummaste du hört. Men nu, när jag inte sovit en hel natt på över en månad, är det det som slår mig. En trygghet är det jag måste bygga mig. Det är limmet som ska få min bubbla att hålla.
All styrka till er mina vänner. Ni gör mina dagar ♡

RSS 2.0