Träningstajm

Ja tänk att jag är ute i så god tid till träningen att jag har tid att blogga. Måste vara ett mirakel.. Jag måste glömt nått!!!!

Sov nånting så djävulsk skönt inatt, i friska lantluften, på lillebrors rum. Inte rört mig ur fläcken. Vaknade med sol i ansiktet, log nöjd och somnade om av värmen.
Livet är härligt...

Så nu sitter jag här, med en slö halvsovande bror jag fick med och väntar på att träningen ska dra igång för dagen. Ska bli kul. Ska bli trött.

Kram på er//Elinen

Nu är det som följer..

.. så att min bil inte startar. Den vill helt enkelt inte. saknar det där lilla lilla extra för att hoppa igång. Så här sitter jag, sminkad till påskkärring och klurar på vad nästa steg blir?!

-pappa ringde, Elin gasade, fortfarande inget..-

Det kommer en räddningspatrull iallafall. Men sjutton så irriterande.

Glad påsk!



ironi

vagnen slutade rulla, ja då är Elin vaken..
God morgon du sovande värld!
(och nu då..?!)




Tåget hem..

Ska sova nu. Kändes konstigt att lämna allt det roliga bakom mig.. Tomt på nått vis. Men visst blir det skönt att komma hem oxå.. Åker mitt älskade tåg nu. Nöjd som ett barn på julafton ungefär ;)
Hade en bra sista dag! Hoppas "snart" vara där igen :)

Medans tåget tutar och mottagningen på telefonen blir bättre och bättre ska jag nu sluta ögonen och sova med min värkande rygg och en ryggsäck full med goda minnen!

Kramar om//Elinen




Arvidsjaur 3:1

Det ser ut som.. det gör?! ;)




Arvidsjaur 2:3

Tittat på Madagaskar 3, igen. Gocken sov den tråkmånsen ;) Men vad gör då det? Som jag garvade!! Kan nog se den 400 gånger på rad utan problem..



Skoteråkningen idag var spännande och ny inom erfarenheter. Faståkning, tapp av släp och åka bakåfram med hund i knät. Härligt!!
Har hittat tillflyktsorten nu oxå. Hoppas jag hinner ta den innan det blir för kallt!



Blåkulla here I come <3

Kramar om//Elinen


Arvidsjaur 2:2




Här har vi bakvärket vi lyckas plita ihop mellan skoter åk och ikea-möbel-skruvande. Det är vanlig rulltårta och i är det vaniljvisp med hackad vit choklad och sen persiko-godisar och vit choklad hopsmält. Låtit stå ett dygn och MUMS!!!



Alltid härligt när nya idéer funkar :))

Nu åka iväg och äta middag hos familjen nyduschad och glad. Hänga upp renkött på tork ska vi med!! Kuligt :)

Kramar om//Elinen

Arvidsjaur 2:1

Glad påsk på er som läser!!
Här uppe startar vi med sovmorgon och solen skiner från klarblå himmel. Han kan faktiskt sladda den här pööjken! I sin gamla gamla "vad det nu är" bil ;)
Frukosten bestod nyss av en skål yoghurt, en bit rulltårta jag snörde ihop igår (berättar mer om den och bästa receptet senare hoppas jag) och torkat renkött några skivor. Det måste man ju kunna åka skoter på :)

Nu är vi hos mamma-Golligocken och får med oss lilla Flipp :))

Kramar om //Elinen
















Arvidsjaur 1:1

Det finns vissa stunder i livet man uppskattar förändringarna på. Detta är ett ställe som absolut får mig tänka så. Dom har massa egna ord som jag inte fattar. Dom har renkött i disken, skoterspår utanför fönstret och sån vacker natur. Flera meter snö som man drunknar i, härlig dialekt, egen flygplats och skidbacke i helt okej klass för att inte tröttna. Men dom har 28mil till närmsta Ikea (Haparanda) och dom är en sån där "alla känner alla" by. Jag skulle aldrig kunna bo här, för det är som hemma om ett tag iallafall. Mitt dilema är att denna resa är mitt lilla tillflyktsort. Jag har mina 2veckor borta från verkligheten. Väldigt skönt. Och det är nog därför som allt är så extra härligt. Borta från precis allt. Det som smärtar och det som man saknar..
Att jag träffar Golligocken och även pratat och kramats med S är ju förbannat kul. Hade inte kunnat önska mig en bättre vän här upp, precis som nere i Affe. Jag har fått åka skoter, vart med och köpt saker som blommor och möbler till hans lägenhet på mitt älskade Ikea och nyss ragit in en stor ruska påskris och satt fjädrar i, Ska det vara så ska det. Och får jag greja så gör jag. Just nu lagas det mat ala ME och det kommer såklart bli kanon hoppas jag det går att äta och ska snart korka upp en cider. Det mina vänner är jag värld efter att ha vart alkoholfri i 1,5 månader hemma med fester och förfrågningar högt och lågt. Så nu tar jag och unnar mig lite mer helt enkelt!
Golligocken skruvar Ikeamöbler och inreder med det har har att flytta runt på. KUL!
Ska väl se till att vara lite social nu igen.. Men jag vill avsluta med att fastslå att jag mår nå dj*vulskt bra.
Och en ska till, jag har köpt renkött för över 600idag som ska med hem. Lovely är ordet!
 
Paniken när jag på 2 feltryck lyckas sudda allt jag skrivit. Lyckan när Gocken, lugn som få, fixar tillbaka den resulterade i "viken tur att jag har dig!"
 

Nu lösa lite fler "Ikea problem" Och bara ha det bra :)
Snar är det påsk mina vänner, då kommer jag hem och har det bra med er oxå <3
 
Stora kramar //Elinen
 
 

Niklas är alltid oslagbar

Lördagen var i mor och dotter-tecken. Vi skulle till Örebro!
Vi rullade lite senare än planerat, fast endå planerat, jag kan ju min mor rätt bra såhär efter 25år. Det skulle handlas nått till tven först, men slutade i endel filmer till mig och glass som "förrätt" i solen. Vi drog in mot centrum, en plats där jag sällan är. Att bara hitta perkering verkade ett tag omöjligt i mina ögon. Fast det löste sig tillslut och mor gjorde nära på en "bryta handleden-vurpa". Letade gator, spanade slottet och kom tillslut fram till Kina muren där vi skulle förtära en härlig buffé. Och visst var det gott! Dyrt, men otroligt gott var det. Och vi fick bamsestora glas med apelsinjuice till. MUMS! Härlig miljö är det garanterat oxå där med de valvtaket och ljus och klass. Rullade senare vidare mot konserthuset och där skulle vi titta på Niklas Strömstedt och Freud. Vi hade mycket bra platser på 3 raden. Och vilken härlig föreställning. Jag var totalt såld! Gamla och nya låtar blandat med psykologens kloka ord. Prat med publiken och med Niklas som vart en god kompott att le åt resten av kvällen. Och återigen när man tänker på det idag. Efteråt hade jag såklart inga kontanter på mig. Euro funkade visst inte i sverige än. (inte allt för ledsen på den punkten) Så jag smet ut och hittade en bankomat, smet in igen och köpte mig Niklas skiva och Freuds bok. Båda fick jag fint signerade av dem. Jag hade velat ha ett kort, men batteriet i telefonen var så lågt så inte blixten funkade så det var lönlöst. Men jag fick en signatur och den ska inte röras. Mamma bara skrattade när jag dumförklarde henne som ville spela min signerade skiva i bilen. Pyttsan!
Mycket prat på hemvägen. Många tankar och mycket funderingar vart till ord på den resan.
Hem kom jag och började packa klart inför morgondagens resa mot mitt norrländska mål! Jag fick mig en betydligt galet för tidig pressent oxå. Av min Mu, och jag löste snabbt så jag han med både kanotpolon och pressenten. Tack gumman <3 Så nu börjar även denna sommar planeras. Galet men sant!
Väskan vart färdig, kameran laddades och jag somnade med hetaste galenskapsfesten inne hos grannarna. Dom sjöng så vacker allsång så jag sussade fint där!
 
Kramar om//Elinen

Vilken vecka

Det är med blandade känslor som jag nu checkar ut från denna vecka.
Jag är arg, ledsen och trött som få. Men oxå glad över blåmärken, nya vänner och det mästa med hela lägret.
 
Det som stör mig är alla dessa kappvändare. Snäll, oskyldig och "perfekt". Jag är boven i dramat, där, jag erkänner det! Varje dag! Varför stå så käpprätt upp över en sak och såfort nått förändras så vänds åsikten med vinden? Varför gör DU så? Jag blir så trött hela vägen in i hjärtat och bara vill bryta ihop. Bara pga dig.. Orättvist att du har den makten!
 
Det som gör mig glad är att min kropp faktiskt höll rätt bra. Visst ryggen vill väl döda mig och min vänsteraxel vart överbelastad igår så den är lite piss off. Men i det stora gick det bra! Förutom min förbättringspunkt, konditionen. Den ska bli bättre, det finns inga undanflykter längre. Jag har väl börjat jobba på den med box å kick och med innebandy, men det räcker inte. Snart är det barmark och då ska det mer och mer ut. Löparskor behövs med..
 
Uppstigning redan 2 och hopp in i duschen, en bil med lastad kanot på taket hämtar mig utanför dörren och min väska väger luft jämfört med Sh´s. Kom på plats i god tid och vi kom iväg ett glatt och trött gäng. Mellanlandade i Danmark och sprang vidare till nästa in check. Ingen mat.. Sov till Mallis och landade runt 13. Hyrde bil och den ena vart jag skriven på som andraförare. För det var inte så många med åldern inne med. Redan där förjade mina 25år kännas stenålder i sällskapet. Vi lastade kanoterna på uppblåsbara takräcken som när vi kom fram till hotellet fick godkänt! Vi delades på nått vis till tre täter med bilarna. Våran tät kom först och fick i oss mat för första gången den dagen 15.00. (Gör jag inte om!!) 2 bilar hade vart på total sightseeing. Men alla kom tillslut fram och jag och B boade in oss och körde veckans första träningspass för veckan! Segt i kroppen men skönt att röra på sig efter allt flyg bök och matbrist.
Sen hände det inte så mycket. Tränade, åt hotellmat och tränade mer. Sov som en stock och B hörde mig svära om nätterna så jag förklarade att jag hade ont när jag var tvungen att byta ställning i sömnen och konstaterade att det nog var det som var värt att väcke henne för. Hihi!
Vi åkte till Decathlon och jag vart med paddeltröjor, handduk och inlines (ja det var inte nått planerat, så jag förstår inte heller kopplingen, men för 350kr så var det ett kap som fyllde min oroande tom väska) Vi hittade dinosariekex, sånna man i min ålder åt nar man var liten. Packade 3 å 3 och så hade dom choklad på ena sidan. Ingen av brudarna vi var där med visste vad det var, ännu en åldersstämpel..
Vi konstaterade att den maqximala värmen vi hade var som en svensk midsommar. Blåsig, växelvis solig och svinkallt i nyktert tillstånd på kvällen!
Sen hade vi en "vilodag" på onsdagen där vi hade lagövningar/lekar på förmiddagen. Vi brudar var grymma för att aldrig gjort nått ihop innan och träffats som lag första gången för 3 dagar sen. På eftermiddagen fick vi välja aktiviteter och jag slog på stort och körde både gokart och paionboll- Båda var kolosalt kul och jag ångrar inte de 500kronorna som försvann den dagen. Stora leenden, blämärken på nya ställen och intressanta observationer. Lovely delux helt enkelt. Sen var det bara en träningsdag kvar för mig. Morgonpasset var nå sjujävla tungt fast jag hade värmt upp bra på land. Varje paddeldrag var som att ta en armhävning. Så lyckades jag ha sönder min paddeljacka lite sorgset oxå. Lite bittert, så en sån måste jag ha ny tills 1 april när vi börjar ute. Och på eftermiddagen vart det matchspel hela träninge. Skitkul var det och vi gjorde det otroligt bra förutom helt onödigt tjafs med domaren, dock så tjafasade han onödigt med oss med så lite bådas fel vill jag nog påstå. Men lika bra att redan nu bara ta domslut. Och det kom vi gemensat fram till senare på kvällen sen.
På kvällen la vi upp personliga mål och och pratade vad vi har gjort bra/dåligt och allt sånt runt om. Vi tackade tränaren som hade visat sig bra med en god start. Han har inte världens lättaste uppgift som damlags tränare!
Åkte flyg hem tidigt som satan, gick upp 4,20 så det var inte en pigg Elin som letade rätt gate och strosade runt. Men allt funkade fint. Jag köpte med mig ett samlarobjekt och läste ut boken jag skäpat hit och dit i över 2 år nu. Skulle läst klart den redan i Thailand, men jag var nog inte mogen för den då. Nu har jag fått hela historien i mitt huvud och jag ärslakr det. Eat, pray, love heter den och rekomenderas starkt!
Pappa och mamma hämtade mig på flygplatsen och körde genom svenska härliga vägarbeten och lyssnade på traktikolyckor på radion. Kyligare men o så härligt att vara hemma igen. Fast det bara är en liten sväng..
 
Nu ska jag ner och hämta tvätten som jag hoppas är torr och sen så ser det inte bättre ut än att jag ska gå och sova. Jag är helt slut!!
Fick deklationspapprena i posten i veckan med. Om dom stämmer, så kommer det bli en mycket fin utlandssemester i höst för dem. Jag hoppas, å så jag hoppas!!! Spara lite till på det där och jag säger bara sol, strand, vågor för absolut hela slanten!!
 
Men nu har jag skrivit av mig lite, ätit min latmans-pasta och hunnit bli nöjd på det jag absolut inte missat när jag vart borta. I morgon ska det packas igen och mysa med min mamma i Örebro!
 
Kram på er//Elinen
 

påväg nu..

Sitter i baksätet i bilen med fötterna över våra paddlar och fryser lite om tåna. Jag har pratat och pratat men nu ger jag mig. Jag är trött... Han en snabbdusch och så innan det bar av. Vaknade när klockan började ringa 2, men lyckades inte komma igång förens 45minuter senare. Lite ont om tid där.. Men det gick! Vinkade till Melon som körde maran som vanligt och tänkte efter för att se om jag kunde komma på nått av allt jag borde glömt.
Sitter en kanot på taket och bilen kör fort. Åker förbi Scandic. Inte långt kvar. Jag är åksjuk och kissnödig. Nervositet heter det! Mu tyckte "Du kan ju inte vara så nervös för den här resan. Det är ju inte ens krig där nere. Ge dig..." Hon har rätt! Men detta är en helt ny form av resa. En sån man styr själv..
Nu måste jag hålla i passet så jag vet det är med. Ont i magen. Nervös?

Detta ska bli en bra vecka :))
Kramar om//Elinen

"hjärtat bakom lås och bom"

Kollar kriminalserie på tven. Sappar mellan det och datorn. Är ledsen över att den lilla chiwawan jag stötte på inte får plats i mitt liv just nu. En långhårig, trefärgad liten godbit som var glad, lugn och sa inte ett pip. Hon spanade och visade att "här finns jag när du har tid med mig". Helt fantastisk. Antagligen lagom för mitt lägenhetsliv jag dragit på mig.. Men det går inte att ha en hund när man jobbar 7-16 i en annan stad. Hon skulle bli själv för långe. Att förlita sig på någon som inte är bunden i ens liv är oxå dumheter.Ja igentligen en som hör in i ens liv med. För hur ska man veta att den andra parten har samma planer som en själv. Det vet man inte! Så man borde därmed inte skaffa hund om man inte vet att man kan ta hand om den helt själv. Eller har jag fel där?
Det är förbannat j*vla pisstråkigt på ren svenska hur som helst.
För nog skulle jag kunna lägga om min träning och vara hemma mer, den delen är inte svår alls. Och att hitta barnvakt, det verkar inte heller vara nått problem. Men jobbet! Suck säger jag bara. Flytta till Arboga lixom.. ännu längre från familjen på landet och alla träningar. Och inte skulle det bli närma jobbet endå då jobbet ligger i utkanten av allt, så skulle det funka måste man ändå ta bilen. Ekonomiskt in my ass!!!
 
Idag har jag bokat resa hem från mitt norrlandsävenbtyr som snart ska äga rum. Ska bli skönt att komma ifrån lite, där man inte kan göra annat än prata skit, träna och ta kort på en del av landet jag inte vart i förr. Så det ska uppriktigt sagt bli skitkul!!! Och resan hem är över en natt med tåg. Ni som är insatta i mig som person vet att jag ÄLSKAR tåg. Inte tycker jag att dom är felfria för det.. nej det är SJ jag pratar om här, inget annat. Men ljudet och allt runt om. Känslan att åka tåg, se ett tåg vina fram. Det är mäktigt... det tycker jag! Så resan dit blir med bil om inte W bangar i sista sekund. Då får det nödlösa sig. Men bil upp, semester på plats och sen supersemester med en bok ner och hem. Toppen!! Sen lite påskfirande på landet innan jag landar in hemma i mitt lilla projektkaos och vardagen igen! Bring it!!! Jag är berädd :)
 
I morgon bär det av till jobbet är planen. Det var det i morse med men det blev ju som det blev av det.. Nu ska det bannemig bli jobb. Har massor att ta tag i. Säga hej då till ännu en bra arbetskamrat som försvinner under min ledighet. Sen lämna in mina semesterplaner och även återträffsansökan till FS23. Så det är dom stora punkterna. Sen vill jag hinna jobba lite med.. klä mig varmt och hoppas det funkar fint och att jag inte är helt död nmär jag kommer hem. Espiritox och jag <3
 
Nu se klart på tv-avsnittet och sen sova som en stock igen. Vatten vatten vatten och sömn!
 
God natt alla goa vänner//Elinen
 
 

tufft

jag erkänner att det är svårt att slappna av hundra när man är sjuk och ska utomlands om mindre än 48 timmar... Men jag försöker. idag är det 1 timma pack max. men först sova sova sova.. jag vill att det hjälper. hoppas det gör just det oxå! jag tog en sväng med mitt glas natur-hokuspokus i lägenheten och näsan proppa igen. Lovely. skynda på processen skadar inte! förutom det är det som jag sprungit maran med.. detta känns toppen (eller) varför just jag just nu?
det är nog karman...

Nicklas i mitt hjärta

" Jag tar ingenting förgivet. sånt är livet. sånt är livet. hjärtat tomt och övergivet. sånt är livet. sånt är livet.."

mitt liv, mitt tänk

Idag har jag sovit. Man kan ju tro att jag jobbar 7-4 som de flesta andra, men nej. Jag är ett sånt där specialfall som blir sjuk ibland. Visst, jag är inte döende. Och nej, jag borde kanske inte vara hemma. Men på lördag drar jag iväg på mitt första träningsläger med landslaget och det känns som att jag vill vara frisk då. Så idag, efter att ha vaknat med en apelsin i halsen hualigen bestämde jag att jag blir hemma och ser om det blir bättre. OCh nu när kvällen närmar sig är frågan om det blev det? Bra fråga...?! Men jag har sovit 13 timmar. Plus dom två jag tog på soffan igår kväll mellan 19-21. Så jag är inte ledsen sömnmässigt. Drömt bra drömmar och sovit tumgt och gott mellan dom X antal kiss och drickpauserna. Jag ser numera min sömn som en match som jag vill vinna. (nej tyvärr, ingen vinnarskalle har vuxit fram än) Det är tömma skallen som gäller och sen sova. Varje gång jag behöver gå på toa ska det i minst ett glas med vatten så jag inte får vätskebrist. Tror att jag allt för ofta lider av det då det är torrluftat på jobbat 8timmar om dagen och sen massa träning på det. Min teori är att jag då blir mer mottaglig för sjukdomar. Rätt eller fel så kör jag på det nu. Vatten är ju bra har jag hört!
Så sömn och framför tven har jag setat. Sen satte jag igång till ett halvförsök att börja förpacka. Det gick ju sisådär med den saken. En hjälm behöver jag med.. Och så skulle jag vilja köpa en flytväst. Se vilka udda problem man har som kanotpolospelare...! Och då, mitt i mitt ryck så kliver Mu in och kläcker ut sig" vadå sjuk?" Haha, jag med DURÅ!!! ;) Sladd fick jag och hon ett lim så var vi båda nöjda. Jag kunde starta datorn igen efter mitt lilla "gömma datorn" projekt började. Det är inte klart, den står där i hålet på byrån och väntar på att döljas, men nu börjar saldddragningen ta form och den delen är ju alltid kul. Sen var väl energin slut så det blev att göra rent hos Melon och nu sitter jag här igen. I morgon har jag ett födelsedagsbarn som borde bli firat. Hon fyller stolta 40 och en kram måste hon ju få :) Så ska skvallra lite med hennes karl ikväll och sen sova. Ringa familjen borde jag med.
Grannarna kollar på sport i rummet mittemot. Nej jag har inga lägenhetskompsar, fast man skulle kunna tro det. Satan vad jag flyger upp när dom skriker av glädje (och ibland sorg) när det blir mål. Det är lite mysigt oxå, det är det faktiskt. Lite liv i min tomhet. Min och Melons lilla värld.
Nej nu ska det skvallras vidare på telefonen och sen ringas hem. Se lite tv och så åter till min favvomatch: Sömnen!! En härlig sport jag behöver ge mer tid och kärlek.
Och mina dagar måste få slut på allt lägenhetspill så jag kan börja vara social igen. Detta tar knäcken på mig!!
 
Nåväl, god natt mina kära vänner//Elinen
 
jag saknar det!!! (okeeeeej?)

Tror du att alla människor har något gott i sig?

Hela jag vill svara ja på den frågan. Alla människor har en gnutta kärlek och medmänsklighet inomsig. Men mitt förstånd och den erfarenhet jag fått mina "ynka" 25 år säger att så faktiskt inte är fallet. Man kan vilja se gott i alla. Man kan ge dem tiotusentals chanser att vara den man vill dom ska vara. Men dom är alltid densamme i slutet. För den hjärtlöse kan spelet mycket bättre än oss andra. Vet andras punkter och lär sig det den behöver för att överleva så smärfritt det går. Överlevnadsinstinkten, den starkaste hos de flesta människor.
Så svaret är nej, alla människor har inte ett enda uns av värme i sig, fast vi gärna vill tro det!
 

<3

ingen sa att det skulle bli lätt.. men jag blev lovad att det skulle vara värt det!!






som om det vore lätt ?!

tänker för mycket. som vanligt... varför är jag inte bara så kramig och socialt galet omtänksam som jag vill vara? nej jag tänker att det är dumt/fel/omöjligt o.s.v.. om och om och om och om.. ja ni fattar!! vill inte göra skada.
men jag är ju jag och får helt enkelt göra det som gör mig till den jag är. så.. varför krongla? nej.. nog stökat! i morgon blir det säkert nya tag med nedvederande tankar om mig själv.
toppen!!!

hem från Mu nu och pröva färga håret, duscha och SOVA!!!!!!

Kramar om//Elinen




så skön känsla i kroppen

trött. orkar inte flytta mig ur soffan.. för gör jag det måste jag bära ut tvätten till rätt ställe i samma veva. ha ha! jag är trött!!!!! men det måste göras. i morgon är det jobb. ska bli kul att se vad den dagen bjuder på :)
många kramar ska jag sno iallafall!

god natt kramar//Elinen

smock smock

They won't get out alive
Your ass grab it
And Kiss it goodbye
 

Kanske borde vara mitt nya motto? Det är mycket som borde vara när det handlar om mig. Mycket lite elakheter inom mig. Tragiskt! Men någon måste väl vara som jag med?!..
 
Har aft två små glass och ullätare här. För visst skulleMu komma med bullar och damsugare bara för jag vardukig och gav ungarna glass an at äta själ *sjutton oxå*
Men det var fint att ha dom här. Kollat barnkanalen så jag blir surrig i skallen. Men I Carly är rätt kul. Faktiskt ;) Nog om det. Nu ska det bytas om för att köras box å kick. Ska bli skönt!  Slå ur mig lite skit. Idag är mitt fokus på snabbheten. Är lite seg från paddlingen och tror inte styrka är det sombehöver sig en omgång.
 
Melon har fått det städat i buren på morgonen och nu har jag en träningsgarderob ÄNTLIGEN! som säkert kommer behöva modifieras. Men den är där dn ska Men.. jag har lite för mycket kläder. Och jag sår för det. Skulle nog inte behöva handla på rätt lång tid framöver. Och sen har jag hittat mitt mål som jag ska komma i i klädväg. Begrunda och ha en bra kväll! Jag ska svettas bort lite bullar ;)
 

I say whaaaat???

Gladaste knäppbruden lyckades logga in på bloggen FRÅN DATORN  precis. Haha ha! Det lilla gör mycket och tur är väl det..
 
"Jag vill inte ha något man kan leva med
Jag vill ha något man inte kan leva utan
jag vill bara delta o dela med, vill inte se livet genom rutan
Jag vill ta mina beslut jag vill vara resolut
jag vill brinna intensivt inte spara på mitt krut
Jag vill vara vägen ut jag vill se hela förloppet
inte bara läsa om det jag vill känna det i kroppen"
 
Nuska det dras ihop lite mat. Det var det jag skulle gjort istället för att pröva lösen ord kaske? Eller hur var det där med prioritering nu? Hahah! Musiken dunka, maten är på g i tanken och snart ska det bli lite klädordnig. Mitt badrum ska få bli ett enkelt badrum och sluta vara mitt 4-5 träningsväsksförvarings utrymme. Ska bli skönt! Så bäst att sätta igång :)
 
 

god morgon

första morgonen på länge som var en befrielse att vakna. jag har haft en tuff natt med mardrömmar, frossa, starkt illamående och panik. efter 4 timmars "sömn" var det storm utanför och efterfesten i lägenheten bredvid hade avtagit..

konstiga känslor i hela mig... och jag är glad att jag vaknade med lite energi och att solen lyser så fint där ute. äta frukost, städa bur och packa. kanske hinner ta en omväg. det vore underbart! så det är bara att öka :) mot dagens första träningspass!!

god morgon världen//Elinen




filmmys med mig själv!

syndar efter en dag som flytthjälp. tända ljus och film efter lite gamla kort-tittande. perfekt!

och åter igen snurrar tanken "Är ALLA karlar helt dumma i huvudet??"

jag fattar inte mig på folk..

imorgon ska det tränas dubbelpass igen. fint ska det bli!
fortsatt trevlig helg alla!
kramar om//Elinen




RSS 2.0