om

min kropp är en reflektion av mig så är jag en kompott mellan hårt och mjukt, starkt och sött. ha ha!

en gång..

..tittade en person på mig och sa 'lägg ner det där för kvällen, han finns kvar i morgon!' personen hade fel och jag visste när det sas att det var fel med. men hoppet mina vänner, är det sista som överger en och där har jag mycket kvar att ge. självklart var det nått tokigt i luften.. extra vrickat. men ibland behöver man det lilla extra. för tidigt att falla? när kan man hoppa? försent är även det dödsdömt. endag får jag kanske för mig att göra rätt.. det tror jag!

alkoholångor- modigare vs ensamåynklig

det är ju det som är frågan. alla känner sig ibland ensamma, det är inget konstigt med det. men när hör man av sig på tristess och när är det personen i fråga som drar? när är det okej att höra av sig bakis och när är det bara ett rop på ömhet i en smet av ångest och plåga?
ibland fattas det någon i allas liv. en 2samhet som är lika naturligt som blod i ens åror. om man förnekar, förtränger eller vägrar ha det så, fine! men leta aldrig i papperskorgen efter nått som du en gång kastat. och se om en tisdag är lika roande som en söndag lunch..

Snabbfot, du har så rätt, man väljer själv vem som duger vid ens sida. men hur väl jag än vill tro det är så som det är vet jag att jag är ett utdött släkte i detta 'liggaruntsamhälle'. leker man inte den leken så har man gjort det. det är nästan som en gyllene tråd.. och kvittar lite vilket som med. känslor! eller har vi så sexuell drift att vi kan glömma allt med känsla och or?
nåväl, bara starka 26. jag hinner med fler minor och fler människor som kommer ge mig bredare syn på det jag redan hittat min ståndpunkt i.
nu blunda igen! toppen. .
god natt//Ellan

hmm.. bloggen

Mu säger att alla killar inte vill ligga (bara, antar jag hon menar) men jag tvivlar. den måste få sig några timmars tanke..
jag vet att hon bara vill väl och leda om mitt snea tänk.. men hon behöver väl inte ljuga?! ;)

tanke-tänka-tänker

jag dissade en helt underbar svart stilren och i mina ögon vuxen klänning i lördags. varför? ja den var dyr och kostade hela 4hundra. jag hade inget framtida tillfälle jag visste jag skulle använda den. och jag har ju fortfarande som mål att bli lite mindre i omfång. men oj vad jag ångrar mig.. iallafall såhär långt ifrån den. perfekt längd, noll urringning och klockren figursydd, som jag vill ha det. men varför köpte jag den inte?

nåväl, nu har jag införskaffat peruk och linser istället... lite mer lagom. eller lite mer onödigt!!! kul ska det iallafall bli och snart kommer säkert suget oxå. hoppas jag. om jag så ska vänta till första glaset är tomt, lördageftermiddag. hoppas det kommer några tappra själar, det vore så kul. visst har vi kul vilket som men Mu skulle bli så lycklig om det kom lite folk till henne..! Nåväl, sova nu. jag har gjort massa matlådor och ska fokusera på att må bra den här veckan.
ta hand om er där ute!
godnattkramar//E

yolo söndag

Det finns härliga stunder i livet. Så härliga att jag blir lite lite rädd för mig själv. När valde jag bort ett helt tomt badhus för mig själv mot att ligga kvar i sängen tills jag skulle komma försent och inte kunna ta mig in? Och när vart jag såhär nöjd med att vara själv att jag äter lyxbruch bara jag och planerar att riva tappeter och äta kall ungspankaka?
Nöjd kanske är fel ord.. men det är faktiskt lite härligt att bara ta det lugnt och stilla att man funderar på vad man pysslar med. Finns inte en chans på hundra att jag skulle ligga i soffan såhär om jag hade någon mer här. Det finns så mycket att göra. Så mycket att säga.. Och att få bort den här huvudvärken vore inte fel. Tror den heter feber. Men vill inte veta och vill inte ta j*vla tabletter. Tabletter hit å tabletter dit. Förstör en liten del av världen och säkert en del av skallen med. Trött tröttare tröttast..
Jag och mitt flummiga jag ska iallafall ta och hämta min cykel som jag hoppas står kvar vid sjukhuset idag. Och sen cykla över till min bror och hjälpa honom lite ihop med resten av familjen från landet. Det är handboll idag oxå, halv 4. Frågan är om jag vill se det... Och Björn har match om 2 timmar. Det finns så mycket som vore kul..och ungefär där har jag insett att dagen inte kommer bjuda på nått utan jag kommer ta i det jag måste och förtränga resten. sorgligt..Håller tummarna Björn. Och tack för senast
 
Nu klä mig i nått enkelt och ta mig utanför dörren denna söndag till ära. Hoppa ni är superbakis, ni som var ut igår.
Kramar//E
 
 
http://dreamfilm.se/series/details/3021-sex-and-the-city/
säsong 4 avsnitt 14
 
 
 
 

nynnar igen..

Sometimes I'm scared I suppose
If you ever let me go
I would fall apart
If you break my heart
So just take my body
And don't stop the party

You can’t have my heart
And you won't use my mind but
Do what you want with my body
You can’t stop my voice cause
You dont own my life but
Do what you want with my body

 


..Men om?..

Ja men om? Ja om det och det var annat, så, antar jag.. ja! Fast vadå, då är det ju inte samma människa!?
Man tycker om människor på olika sätt beroende på hur man känner att man klickar med denne. Jag har pratkompisar, jag har gamla godingar som är svårslagna, jag har dom där som jag ligger bredvid i soffan och bollar med i timmar och de som jag tar promenader med. Dem som jag finns för att lyssna på och dem som jag tror mig kunna prata sönder om dom inte ber mig tystna. Vänner? Ja!! Tjejer? Ja!!!.. och killar såklart. Eller det kanske inte är "såklart" för alla?!
Och vet ni? Att om han vore med dig som han var mot alla andra, varför är han då singel om han är så bra? Har han bara haft oturen att inte hitta rätt? Har han vart en skit han med? Eller har han träffat på nån idiot? Jag tror stenhårt på att man kan älska någon som inte är bra för en. Antingen aldrig varit eller utvecklas till en skitstövell. Sen att han är en goding i dina ögon är inte konstigt, du har bara haft turen att slippa den sidan av honom. Vad som lockar fram den, eller helt enkelt bara vem, det har inte han eller du och minst av allt jag en aning om.. Det står inte i någon bok eller finns studier om.
Det ända jag helt stensäkert vet är att vi inte kan vara någon annan än den vi faktiskt är.. det finns inga "men om", du är du! på gott å ont såklart

varför läste jag mejlen?

Jag säger bara kanotpolo!!
Jag blir så ledsen. Inte för min skull för vad bryr jag mig om landslag och att sporten blir större i sverige? Nej det där var väl inte helt sant heller eller hur!!!! Men vad håller dom på med? Det jag egentligen läste där var att de vill ha 2 damlag i överdelen av sverige och 2 lag i nederdelen av landet. Och att de 2 bästa lagen ska bli ett gemensamt landslag på 10 tjejer. Fast vänta nu.. är det bra?!?! Nu vart jag osäker.. Hur ska jag egentligen tolka detta? Som att dom vill döda köping eller hitta motivation i sporten? Döda dampolon i mellansverige? För inte menar dom det väl som nått positivt? Tolkas vitt å brett! Men då jag, som skulle tycka det var kul med tester och att kämpa för att mina vänner ska få vara med. Om nu jag inte är nå sugen på att rocka av motspelarna plaseringar på ett EM, vart blir jag? Om vi nu skulle platsa i topp 2 i sverige? Vi i härliga fallfärdiga köping..
ja vi börjar ju med den här lilla detaljen, vill jag träna för det?
Å, det här är inte den bästa fredagsfunderingen jag haft på länge.. Det var inte detta jag ville läsa i min mejl när jag rensade mellan mejlen i en överfull inbox som inte fått sig en insikt på månader.
Allt behöver kärlek och jag har lixom fullt upp med mig själv i allmänhet. Jag vill som vanligt för mycket.. En ev satsning på att faktiskt bli någolunda bra igen var inte en av de tankarna jag hade på listan "mål 2014" mer än på klubbnivå. Måste visst gå igenom den funderingen återigen. Ännu en gång..
 
I morgon ska jag umgås med en Björn som jag inte gjort på evigheter. Skulle kunna säga att det var på tiden helt enkelt!! Och där får jag bolla bra är jag rätt säker på!!
Före det ska det sovas en massa sköna timmar, tas någon form av träning och sen ge mig ut i civilisationen med den här Björn och se vad dagen ger oss. Glo folk och bara var som förr ska bli härligt! Åka tåg ska jag göra, bara fjuttiga minuter. Men jag älskar att åka tåg!
Nog om allt detta, det är morgondagen. Nu ska jag se till att sova förbannat gott och hoppas att dagens gympass inte plågar min rygg i sömnen med. Vad är det med min kropp? Livet är bannemej fullt med frågor...
Antingen ställer man dom och vet att få av dem får svar, eller så lever man inte ett liv där man inte ställer frågor utan konstaterar istället.
 
God natt på er//Elin
 
Jag är ledsen att säga det.. men jag gjorde mig j*vligt bra i militärkläder ;P
den dagen min sjuka humor dör finns det inget kvar..

ett hejdå- någon annans hej

ja men det där var väl spännande? eller inte... Aja, nu är det gjort! tough love! Det är 2, 5 timma till helg och jag har trotts en go killes sista dag bara gråtit av skratt idag. tryckt lax och pepparrotsstuvad potatis, så gott så jag tror jag ska bli troende på heltid! Arboga levererade... nu är det sista rycket för alla, på olika sätt.Peace//E

projekt

jag vill ha ett hus!
jag vill kunna sätta upp en gunga i taket!!!!!!
och nej era snuskpellar- inte en sexgunga. en helt vanlig gunga som man hade när man var liten. att ni alltid tänker snusk... ;)
dax att sätta sig med blocket och kladda ner allt nytt som ploppat upp i mitt huvud (och såklart en massa gammalt som helt enkelt inte kladdats ner i minnesblocket än)

gymmat-eftersvettas-duscha-jobba-HELG!!!!


trött hjälte

pepparrot ingefära vitlök curry
japp, där har ni mina desperata halleluja-moment. färskost med pepparrot höll på att få mig gråta. hela vitlöksklyftor ihop med rödbetor äter jag sååå sakta det bara går för att jag vill det ska räcka i evighet. kyckling, quinoa med currysås består mina matlådor av som får mig pepp på jobbet. ingefära äts till mitt behov av sushi men kan lika gärna glida ner som det är oxå. snällt för magen med!

Med såhär mycket mat på skallen tänker jag nu flytta mitt trötta arsle till sängen efter att sett kvällens sex and the city avsnitt. älskar't! är så efter i film/serievärlden, men å va mycket godis jag har att se den här hösten. massa ljus, film å en glad höst är det jag kliver in i nu!!

god natt mina vänner//E


laglydig

det är ju inte så att jag kutar runt och gömmer mig för att slippa betala de räkningar jag faktiskt har gjort mig skyldig att betala. inte heller har jag världens mest ordningsama liv med var sak på sin plats. nej jag är en typisk 'hög-person' som gör små bon som min föredetta sambo så fint kallade det. dom hamnar både här och där utan att egentligen ha någon orsak till det. och detta innefattar oftast kläder. träning, mys, jobb.. det blir endel klädbyten.
MEN räkningarna är nått som jag kräver av mig själv att ha koll på. min ekonomi är viktig för mig, fast jag kan unna mig rätt bra. men jag skulle allvarligt vilja veta vem som äter mina räkningar. jag har nu fått nått fint från nått inkassoföretag som blir indraget innan kronofogden. WTF??? Det var samma i somras när min lägenhetshyra inte ville infinna sig. vad är det för fel på min postgång? eller vem jävlas med mig?

bad nu, sen vackert knappa dit pengarna så jag slipper skämmas mer. pinsamt är ordet!

Oct. 24, 2013

jag vet att jag för det mesta bara förmedlar livets djupa tankar här. jag vet oxå att endel tror att detta är allt jag tänker på om dagarna och att det är ett så tungt liv jag lever..
inte rätt på en fläck!!
har precis vart och pwat i ett blåsigt kopäng och lyssnat på Mu's liv medans svetten rinner lite fint. allt jag tänker på är mat med massa vitlök medans vi går där i höstfärgerna. nu ska jag in på 30minuters egenvård på Solpunkten och sen hem för att käka marinerade vitlöksklyftor, yoga, laga matlådor och sen ta ett dopp i badet. får se om mer hinns med. onepeace on!!
trevlig torsdag på er!!! /E


dagens ord!

Spökbajs!

spökbajs är den gömda bajsen som någon plaserat ut på hemligt ställe som sedan doftar ner ens bohag...

Garv på fikat-kärlek på plats

-_-'

dötid är när man hinner tänka för mycket. men när dagen blir övertagen av tankar funkar det inte heller så bra..

saaaaknar (åter till historia)

det vart inte som jag tänkt där heller. den där gången när jag faktiskt satsade på den där underbara toffeln som svansade efter mig. som ville ge mig mina drömmar..
det var inte bara jag där som brast det, bara att jag tog det till handling.. det var jag som kände hur vi sakta gled ifrån varandra, pratade - men inte om det viktiga, och han tog inte tag i sitt liv - han trivdes som det var. inget fel i det, bara att det är smått omöjligt att ha så höga drömmar och leva det livet. det går inte hand i hand, ens nästan. och med honom kände jag mig älskad. men hur ska jag kunna älska honom som han förtjänar när jag bara ser honom tyna bort och mig bli större än på länge?!
och nackdelen med mig är ju att jag gått å blivit liite kanske väl självständig. jag blir tokig på plåster. jag måste få andas och fast han släppte mig så kunde jag aldrig riktigt det.
ledsen att det blev som det blev.. men du har det bättre utan mig.

det är väl en hemskt dum grej, att jag faktiskt tror människor har det bättre utan mig. men det är så jag ser det och vet att så är det faktiskt. jag gör mer skada än nytta om du inte pratar med mig, har en åsikt och egna drömmar. ..

växer aldrig ifrån..

handboll handboll handboll! !! Hejar på damerna idag. Att man kan sakna så när man ser..
det är ju så jag vill börja, så illa drar det i knäna.
kommer alltid älska handboll! 4-8 och timeout nu. tillbaka till tven..
kram/E

det som står

det är lag. det är sant. det är alltid helt seriöst. det är tankar i print. det är mitt lilla kladdblocket.
Detta är min psykolog. mitt sett att se på mig. det går inte att lära känna mig via min blogg, för allt är så fokuserat på en sak när jag skriver. det är mina känslor. dom där som sitter på utsidan av mig. och ofta kan jag släppa den nedskrivna tanken och ta nästa i mitt huvud att bearbeta.

eller.. eller hur var det där nu då? är allt det där verkligen sant?

erkänn bara..

erkänn bara att du faktiskt bryr dig om andra människor. sluta låssas vara kall hjärtlös och sådär 'du' som du springer runt och spelar varje dag. du bryr dig ju!!
och du, bara för att du inte kan uppfylla dina drömmar ska du inte inbilla andra att det är deras. du kan inte uppnå dina mål genom andra. endel drömmar är till för att finnas för att sträva mot.

morgonbekymmer

från sängen till duschen.
¤ vill inte lämna sängen
¤ vill inte kliva in i duschen
¤ vill inte kliva ur duschen
¤ vill inte kliva ut från badrummet för att klä mig..

sen är det jobbiga över för den här stunden.. ha ha! ;)

god morgon världen! ♡
//E

försök inte lura mig- var du

Life is like a shooting star
It don't matter who you are
If you only run for cover, it's just a waste of time
We are lost 'till we are found
This phoenix rises up from the ground
And all these wars are over
 
Ibland snubblar jag och vill bara ligga kvar där och kvävas i min självömkan och tårar. För någonstans i mig tror jag att det ska dyka upp en människa i mitt liv som ska rädda mig från min fruktansvärda ensamhet. Någon som stannar upp ur sitt perfekta liv och ser ner på mig där jag ligger som en våt fläck av misslyckande och räcker mig sin hand. Och allt är sååå perfekt..
I VILKEN J*VLA DRÖM DÅ????
Vad är det här? Visst jag kan med vara patetisk. Jag är oxå människa!!! Men hur ska någon ens lägga märke till en människa som antingen inte syns å gör sig synlig för någon alls eller bara sitter i sin egen pina och tycker allmänt synd om sig själv? Vem kliver fram till en sån människa? Vem ser en patetisk typ som antingen inte rör sig utanför gränserna eller sitter i ett hörn och gömmer sig? Vem vill möta en människa som baar ser problem i sitt liv och bara letar efter räddning?
Det är Ditt liv och ingen annans. Alla lever i en berg å dalbana, lycklig som olycklig. Men att rota sig i det man misstror är som att gräva sin grav. Eller tror Du att det kommer komma en räddare på en vit springare och lyfta upp dig bredvid och alla problem är över? Det finns alltid problem.. det finns alltid hinder. Det är aldrig perfekt 24timmar om dygnet, 7dagar i veckan, resten av ditt liv. ALDRIG!
Det enda du behöver göra är att lära dig leva med dig själv och göra det bästa för dig i nuet och förbereda för en framtid. Umgås, hitta på saker, sitt i soffan och var själv, krama på din familj och stötta dina vänner. Stanna aldrig i ensamheten, den förstör det där glittret i dina ögon. Låt aldrig någon behandla dig dåligt för det är du aldrig värd, och det får ditt inre att misstro den dagen du hittar rätt. Låt inte lätta tillflyktsvägar få din tid att gå förfort, stanna upp och var närvarande i nuet, för någon annanstans vill du inte vara. Du vill inte missa när det där som kommer äntligen händer.
 
Livet handlar inte bara om en sak! Det handlar om att faktiskt leva det...
 
Love will lead us, alright
Love will lead us, she will lead us

det är nå strul

i mitt huvud? nej inte mer än vanligt.. faktiskt. men i min kropp. det är nå skit som ligger i panik-kant. som ger feber i nån timma. snorattack. huvudvärk som vågar. fryyyyyser.. hopplöst! jag vill ju LEVA!!!!!

Aja, fokus på sista timmarna nu. se om skallen har någon chans att funka...


gårdagens fall - dagens stilla fundering

Riktat direkt till dig!

Det vart någon form av vaijki paiyki nyss. Tänkte på honom och vad han egentligen sa. Hur jag tolkade det och vad som hände innan han åkte. Hur känslan att bara duga i ett syfte var. Det är det sista som får mig hålla mig kvar i kanten och inte falla. Tillbaka i den där känslan av att han var rätt. Att det var spännande och bra. Tillbaka till paniken över vart det tog vägen. Hur mycket fel det är på mig. Det är säkert mycke tolkning och garanterat en storstad vs lantis problematik i slutändan. Men jag saknar.. så det gör ont i mig. Så det blir tårar om jag inte håller dem inne. Så jag ångrar att jag inte var blåögd och fortsatte på hans villkor för att tillslut se vad han bestämde sig för. Så jag ångrar mitt 'nej' och min tystnad. Mitt otillmötesgående beteende. Men det finns någon form av samvete som säger att jag inte får sjunka så lågt igen. Att vill han så vet han någonstans faktiskt vad jag tycker, tänker och finns. Jag är inte som andra... Men det finns andra för honom där ute. Stolthet är det farligt för honom. Fördomar är det mörka av mig. Jag var inte den enda trasiga av oss två..

Sanningen är att jag tänker (för mycket) men vet nog att den lilla detaljen inte är besvarad..
Jag tyckte verkligen om honom..
Och det bästa är ändå att det är tillåtet att sakna!
Det absolut bästa...!



(ibland måste man publicera gamla tankar som blivit nedskrivna för att se att livet är en berg å dalbana. .)


snöstatus

passerar Örebro och glädjs över att det verkar vara det magiska sträcket för snö för här ligger det kvar! skön känsla att bo norr ut, trotts allt ;)

slutrapport

'om man siktar lågt, hamnar man lägre'

Japp, jag väljer nu att avsluta mitt Ullareds-bladder med detta inlägg. Örebro närmar sig och vi har innan Laxå fått se dagens olycka. vad vi vet en död då lastbil hamnat över en personbil. minst 2till skadade, allvarligt. det är en olustig känsla att åka förbi en olycksplats där någon nyss dött. jag har så svårt med döden.. min största rädsla.
så nu byter jag ämne, Ullared! Jag handlade 2påsar med gods. Massa till min lillebror (oförtjänt) och en onepiece till snabbfot. En tröja till mig, sängkläder och en jätte söt stor tomte. (kunde blivit betydligt mer då E är lika julmys-gos-galen som jag!! älska julpyssel. men jag höll mig i skinnet) och sen lite krams å lite smink.. typ inget. väldigt snålt handlat. Skönt, så ekonomin kan rulla vidare. ska sikta efter en ny spis på nästa lön *BOOOOM* den ni. här satsas det!
Nu snart hemma. sen rörelse och sova!! gott! bli frisk!!
kramar//E


bilar tillbaka genom södra sverige

som jag skrattat! E och Mu har haft högläsning på sina nya leksaker. visste ni att det ingick instruktioner på hur man använder den? en ganska ologisk.. men säkert bra iallafall. men det kändes som den vände sig till en kille och alla vet ju att killar aldrig läser instruktioner utan vill pilla, dona och testa sig fram. Brudarna har mätit diameter, det har känts på stunsen i öronen och glada svampansikten. jag bara skrattade.. vad ska en förare annars göra? ha ha! Nu är vi inne i fartskyltarnas meka och har ca 3timmar kvar hem. Rapar sushi-brunch och har köpt min första julmust nu på hemresan så jag fick gå på toa. hi hi..

Nu ska jag titta på vägen och dricka min Ramlösa kiwi innan jag drar en kräk.
kramar om//E




Ullaredsstatus

mjölkskummare måste vara en mycket välbehövd produkt..

Lever! Mätta! 3 av 3 är sams än ;)

Out!

larmet på

4timmar 1minut
känns j*vligt fint det här... (?!)
men men Halloweendräckten är iallafall beställd och jag har packat. Så har jag typ tömt hela magen oxå, så benen dansar av sig själva nu. nåväl, dax att blunda!
Sov gott med er//E



från dagens pw efter jobbet. vackert är ordet!

dina vänner..

..kommer alltid att prata dig ur dåliga förhållanden, hjälpa dig lyfta fram dina ex brister och stötta dig i ur å skur. dom ser hur man mår utan att kunna läsa tankar. dina vänner är din egenskapade familj!
har man en gång sagt nått elakt någon man gillar gjort, glömmer en vän aldrig. och en gång smutskastad-alltid noga bevakade och aldrig helt godkända.

vad säger du om den?


dagens 'aha'

jag tror att man kan skapa fjärilar i sin mag, av sig själv..
det behöver inte vara annat än att du skapar det där tänket du haft förr över en person, och där det är. pirret. känslan du vill åt.. Nästan ett lite tråkigt uttalande. för vem vill inte att den man stöter på ska ge en den där speciella känslan som man vet leder än rätt?
Jag tror jag förvänar mig lite mycket ibland... fast endå har jag god koll. mitt sätt att träffa folk är inte som andras. men lyckas dom då? är inte säker på det..


Oct. 17, 2013

jag skulle kunna tänka mig äta dig som en bakelse
men jag har lovat mig själv att sluta med sötsaker

det rör sig

ute i den friska morgonluften. i början av denna vecka kom jag inte uop ur sängen förens om ca 40minuter. tidigast! panik. noll ork. inget extraläge i växellådan. idag peppar smärtan mig. bra!!!!
*happyface*

hur tänkte du där?

det är aldrig en människa som avgör hur historien ska fortsätta...

du, som jag, har fått allt om bakfoten. jag hatar aldrig.. jag har bara slut på ork. jag har inte givit upp.. jag har bara slutat som fredsmäklare. jag tycker mycket om dig.. men avskyr mig själv. jag vet aldrig svaren.. men tålamodet har alltid vart på min sida.
jag ber dig inte om nått och vill aldrig att du lovar.. för jag vet aldrig vad jag kan ge tillbaka!

det finns något där ute för oss alla. det är inte bitterhet. nej! det är hopp och strävan. det är leende och det är sol. livet funkar aldrig som på film men vill man så kan man skapa det liv man vill ha. ser du bara mörker, är allt ett mörker. känner du bara smärta, finns bara smärta. är vägen full av hinder har du valet; se det som en utmaning och plocka ner dem bit för bit. eller ställ dig framför och ge upp. du har förutsättningar. du har dig själv att göra till den du vill vara. mår du bra-är du vacker!

Jag ser en framtid... och där ler solen mot mig!
//E

Svampkväll



kramar ur vattnet ur dom stackars trattisarna. tar sån tiiiiiiid... men det ser ut att vara sista skörden så det får allt vara värt svett å tårar.
i övrigt är det knaster, gitarrsträngar och smärta i min trötta rygg med tillhörande skuldror, axlar och nacke. jag är INTE värd den här smärtan den här gången. inte på ett enda litet hörn ens.. så vems den en är, bara komma och hämta!
Melon fick massa kärlek av Y och L idag medans jag började rensa. var mysigt att se. jag luktar jenka så hon gillar inte mig alls.. nåväl, snabbspola så jag får sova. ja tack!!
saknar, det är ett friskt tecken. äntligen..
kramar om//E

om..

om man inte har någon att älska så kommer aldrig den dagen man blir lämnad ensam..

Det viktigaste är familjen

Familjen..
Den man har, dom man saknar och bland det viktigaste, den man skaffar sig själv!
 
Idag har jag börjat mitt syndande igen mina vänner. Ett syndande jag inte tänker uttala för er någonsin. Sommaren är över och människor startar sina nya liv och drar ifrån sommarberusningen som sköljt över dem och fått allt att vara så perfekt en stund. Själv har jag bonat in mig i min lilla lägenhet, säger big fu**ing NO när jag inte vill det som inte passar mig och jag tar mig dit jag känner. Det handlar väldigt lite om andra människor just nu, mot vad det gjort tidigare. ni kan inte ana, fast ni kanske har ett hum
Ändå startar jag beroenden jag inte vet vart dom kommer leda. Kanske är det bra.. Jag tar mig hellre ett steg fel än säger att jag "gjort allt perfekt" ,men att något saknas. Gör inget som inte min snabbfot skulle ha gjort. Jag är grym bara helt enkelt! 
Jag såg ett stjärnfall när jag satt ute på min balkong i natten. En ensam sten som nådde atmosfären för att brinna upp framför mina ögon. Jag gillar fortfarande stjärnorna, det går inte att komma ifrån och jag har ett väldigt fint läge att göra det från. Sitta under mina filtar och bara andas in den friska stadsluften med alla sin plåga och avgaser. Det är det här jag har och det funkar. I mörkret! 
 
Hittade den första reklamen på länge som faktiskt gjort ett kanonintryck på mig. Kan vara låten, kan vara samligen av alla underbara intryck dom filmat. Kan vara rösten som framför budskapet om okänsla. Eller ger den mig fler drömmar? Den är iallafall toppen och en reklam som jag älskade!! (kommer inte skaffa TiVo för det dock, av den enkla anledningen att jag aldrig ser på tv ;) )
 
 
Det är lördag natt och musiken strömmar ur mina högtalare i takt med alla tankar om mänskligheten som cirkulerar i mitt huvud. Det är spännande, påfrästande och roligt att vara den här tänkaren som jag är. Päfrästande när jag blir trött och alla idioter tar sig in i mig och krossar mig med sina korkhammare. Spännande när jag ser så mycket annat än vad de som bara går igenom sina liv och sköter bara sitt. Och roligt då det är som ett osund intresse som fängslar mig och får mig extra motiverad att kliva upp ur sängen för att se vad alla bjuder på för show idag. Denna vecka har jag lärt mig att fast jag vill lita på vissa människor som om dom vore familj så måste man sluta sig när det bevisas gång på gång vara mer öppet det man vill hålla för vissa än vad man vill. Och även att jag måste återgå till min fina bålträning för att inte vara skadad november månad detta år med. Jag har tappat i stort all motivation som handlar om att peppa andra och bli peppad av andra. Det finns inget i det som motiverar. Jag känner bara för att vara jag när jag tar mig mot mitt mål. Jag har blivit stark i år mina bloggläsare. Det är bara det där tröstätandet som slår till som en blixt av ingen anledning alls som jag måste sluta med bums. Capisch?
 
Avslutar denna natt med en del ur den text jag nynnat på hela dagen. Intryck..
 
"-And I can't change
Even if I tried
Even if I wanted to
My love
She keeps me warm
We press play, don't press pause
Progress, march on
With the veil over our eyes
We turn our back on the cause"
 
God natt/E

Pausar

och kommer på mig själv med följande konstaterande: Dax att se gott i alla igen. det mådde jag bra av. se ljust och bra i människor. sen den dagen dom vill in i mitt liv får jag syna dem i sömmarna.

bra insikt!
kramar/E


en skrattfest

vaknar-skrattar
klär mig-skrattar
ser massa kul saker-garvar sönder
springer till bilen-skrattar
kliver in i bilen-skrattar

vidare ska jag skratta tills jag stupar på lek å buslandet! vill man bete sig är det bara dra ihop ett gäng mammor med barn och ge sig ut!

Ha en trevlig lördag alla!! /E

besviken

blir så förbannat ledsen när endel människor tror dom ser, hör eller kan tyda vad andra människor gör. i detta fall vad personen hävdar sig se att andra inte gör! det kväver mig! jag blir så ledsen.. varför slänga ur sig avundsjuka/bitterhet/hat/irritation på någon man inte känner? för känner man inte personen man pratar om så vet man aldrig hur det egentligen är. alltså sanningen..
men å andra sidan är jag rätt säker på att denna person redan bestämt sig i alla frågor, så varför skulle sanningen intressera?
fokusera på ditt, dina och det som du behöver och skit i andra. du har för mycket tid i din bitterhet. se vad du har istället.. (mycket av det jag drömmer om att en dag ha, minus din personlighet) jag kan erkänna det. mitt problem att jag låser mig vid allt hemskt människor gör mot varandra. varför gör vi så?
man kan inte älska alla, men det finns många sätt att lära sig förstå..

/E

"my life"

 
kolla in den här killen..texten! låten! rösten! hoppas han inte blir någon som försvinner i mängden.. det är ju helt fantastisk. Lycka till grabben!!

Rullande i Örebro


"-jag säger inte att dom inte kan vara rätt för mig.. det jag säger är att jag inte är rätt för dom!"

Trött.. i underdrift. vill kräkas på morgonen när klockan ringer. efter lunchen dricker jag kaffe för att hoppas på lite energi (:magsmärtor) och nu, behöver jag ens erkänna att jag somnade i bilen?! Oj oj oj..
Vi har vart och köpt lillebror en moppe. stolt som en tupp är han. en bortskämd sådan! som vill ha olja och skit i ansiktet kvar efter sin praktik på bilia.. För mig betyder det bara att jag får skratta gott åt honom nästa vecka när han är ännu finnigare. svårt att lyssna och lära i den där åldern ser jag ( och minns..) Röjt på bra på jobbet idag, trotts att ögonen går i kors, faktiskt. Men tappar orken att ta för mig och skiter i saker jag brukar gå runt på tåna för annars. Hur som, inget som skulle kunna ha hänt har hänt, så att säga..

Ta hand om er och dom runt er!!!
Bamsekram//E

oj..

klockan är 1.. hur gick detta till? 5timmars sömn-jag kommer kräkas i morgon. .
godnatt//E




Till dig

När han inte ens kunde ge mig en hint och du inte kunde ta det på sms. Jag förstod det. Jag ser det. Jag har vart där. Aldeles för länge. Och dina ord, din beskrivning... Du är så damaged snygging. Ända in i de djupaste delarna av ditt hjärta. Du har en bra bit kvar av vägen, vägen jag faktiskt trodde du hade lämnat. Vem lurar du mer än dig själv? Jag tror du faktiskt trodde på det själv en stud med. Men vad hände? Du var stark. Du var påväg.. Ensam men ändå påväg vidare. Nu? Dina ord var berättande, undanhållande, informerande och så himla tomma. Tomma och uppgivna. Besvikelse över dig, honom och alla andra. Funderingar blandade med förvirring i någon kamoflerad bubbla av säkerhet. Men ändå var du inte där. Du pratade utan att vara med på plats i det du sa. Varför vet jag inte. Och kanske inte du heller. Som en nykär svävar bort i lycka svävade du bort i det där bubblan byggd av det där jag inte kan sätta fingret på. Vad du fick ut av det och vad du tänker om framöver igentligen kommer jag aldrig få veta. För idag var alkoholångor och förvirring temat. Jag tycker så mycket om dig.. och det gör så ont varje gång. Ont i mig att jag inte kan ta smäll efter smäll åt dig. Han har sumpat min sista tro i er, det vet du. Och jag önskar jag kunde ge dig någon forma av pepp i frågan om honom.. det där som du fiskade efter fast vi båda vet. fast du inte vill. fast du vill. det där du vill. vad är det du vill?
Jag vet inte vad jag ska skriva mer. Det finns ingen medicin mot olycklig kärlek. Mot kärlek till någon som inte älskar tillbaka. Det finns inget i hela världen som kan stoppa en att göra dom dumma misstagen som man inte vill göra. Fast man vill. fast man inte ska. "ge aldrig upp om någon, mirakel händer varje dag" är så rätt och så fel i samma skopa. En dag kommer man till insikten. Jag hoppas du gör det! Du är så nära, men endå såå himla långt ifrån. En människa kan inte behandla en annan hur som helst. Det är bara att vinka bort dom färgglada fjärillarna som skymmer sikten och inse. Men att inse gör ont.. Varje dag måste man välja när man kliver upp ur sängen Var sann Var stark Håll huvudet högt Kämpa emot . För dom där små glimtarna man inte trodde man kunde leva utan, dom glimmar till på gömda ställen och isen smälter lite.. gång på gång. Om man inte har bestämt sig, utan lögner för sig själv och med sig själv som vittne, så är det aldrig slut. Han är fin, ni har era hemligheter och hans värme och lukt kommer tillbaka när du blundar. Men han är inte värd en enda uns av ditt hjärta, för som han behandlar dig betyder du egentligen ... egentligen.. du betyder för honom.. mm, du vet. Så lite så att han inte vill höra dig röst varje dag, sitta vid din sida helst varje dag, laga mat åt dig på fredagkvällar och bara finnas där för dig när du faktiskt behöver honom. Inte ens ta sig tid att svara på ett sms som säger att han lever. Leker med dig.
Det gör ont att erkänna sin oexistens i någon annans liv där allt verkar så riktigt. Så verkligt! Inse att man inte har någon kontroll och att det inte finns några krav från din sida och allt är på hans villkor, när det passar honom. Det gör ont att inse att allt bara är ett spel, allt som verkade så äkta.
Tror du inom dig att det faktiskt kan bli bra mellan er? Att ni kan ha ett liv tillsammans och få det bra? För är det inte trygghet, tillit och en vän för livet man söker? Som du söker? Tänk efter är du snäll.. hur ska du någonsin kunna lita på mannen som ringer dig på fyllan, pratar på som förr sen är han borta igen, tills nästa gång det är fest.. 
En dag kliver du bort från det där, jag tror på dig. Du är stark! Du måste bara se det själv.. Jag är ingen allvetare och jag har ingen aning alls egentligen. Det enda jag vet är att jag höll kvar i alla små hårstrån jag kunde, så gott jag kunde, under hela 2 patetiska år. Och efter det, gav jag honom nästan tillbaka sin plats som en av mina näsrmsta vänner någonsin. Men jag insåg, och fick en massa hjälp och stöttning med, att han inte ens är värld att se mig någonsin igen. Idag slipper jag honom. Äntligen! Belöning för kropp å själ..
 
Du vet, du kan och en dag kommer du göra det. Men du.. den dagen borde vart igår va?
 
/E

Jag är äldre

och med det blir det bara att många andra är yngre och jag har blivit klokare!
spännande natt och fortsättning följer såklart. Klev in på en fest jag gärna hade stannat på, åkte hem och övertalades till utgång. 2glas senare och massa bus är jag hemma i min säng och ler åt allt.
och frågan jag ställer mig är; vem är du? (med rösten ur den tecknade Alice i underlandet)
kanske får jag en dag veta..

Godnattkramar//E
-klockan ringer om 5.5 timma.. jippi-


du vet att

jag står här naken. naken för dig

det är en konstig känsla, men du vet att det är så det är

sanningen

sätt ett mål
ställ in siktet dit
gå mot det
men se dig om då och då
för det här är "the it"
det kan vara över i morgon


som om inget hunnit hända

så är jag hemma igen! inget har rört sig. inget är annorlunda. bara jag jag och jag.
inte går jag hem direkt heller utan hamnar i timmar hos Mu och bustrollen, min lilla familj. köpt fina guldringar till öronen med. nu är det bara kedjan kvar sen har jag det som inte längre är mitt. guld är dyrt. dyrt köps bara om det verkligen är värt det. och värt det ÄR det!

nåväl 8 filmen ska inte få mig vaken länge till. sov gott mina vänner //E




glädjen!

När vakten på jobbet ringer och frågar om jag är kvar på bygget eller inte eftersom min nya fina volvo med motivlackad dörr stod kvar på parkeringen.
Tack för ett glatt samtal, behövde jag :))
Vart och ätit på ett sånt där helmysigt ställe med burriga möbler, Guiness reklam högt och lågt och uppstoppade älghuvuden på väggen. härligt. känner mig smått berusad bara av att ha setat i ångorna och leende känt av stämningen. jag gillar't, det med! Nu film att slockna till. ska bli skönt att fara hem i morgon. mot välkända morgonpromenader, varma vänliga kramar och svampskogen!!!! :)
Ta hand om er!!/E

rymma sina problem..

..eller ta tjuren vid hornen? Vilken personlighet är du? jag kan bittert erkänna att jag lätt skjuter på saker. men jag är botten-kass på att ljuga och är det nått jag lärt mig är det att ta tag i saker. visst är lägenheten inte klar och min kropp är fortfarande inte tillbaka.. men det är endå "småsaker" som jag jobbar med. men det som måste tas tag i tar jag, bit för bit. jag har lärt mig att mina sinnestrippar bort aldrig blir det dom borde när allt finns kvar i huvudet undangömt och väntar på att titta fram. och visst är jag tråkig när jag stänger in mig i min ensamhet men jag behöver det. världen är lite för mycket för mig.. men min lägenhet är det enda som är mitt, bara mitt. och där behöver jag andas, gråta, skratta och toka runt! Jag har hittat den jag behöver vara just nu. vem är du? och vad springer du ifrån? jag springer från min hemlighet och slåss med den konstiga tryggheten jag hittat i tanken på att aldrig bli mamma. den ni! saker blir så klara och lugna när man släpper viljan och ser drömmar, mål och bara gör det bästa för sig själv med tiden..

kursen är igång

jag gillar't! spännande är ordet..




hotell-status

jag bor i en stor 2a med ett badrum större än min 40kvadratare typ. kan ha party i duschen, badkaret och på övriga ytan samtidigt. synd sängarna är delade och denna stora yta gör att det tappar mysighetskänslan lite väl mycket. hotell+jag: sant! jag kan leva med det här ibland. hur ska jag kombinera det med min framtid på hemmaplan? checka in på Bishop kanske ;) Nog om det. glo tv tills jag somnar och sen är det hotellfrukosten som ska få sig en omgång med följande bedömning!!

skönare än jag trodde att rymma..
kramar om//E



ps: bjuder på en bild på miniplanet som flög ner mig och mina medpassagerare! liiiiitet plan som fått mig att älska att flyga ännu lite mer..

flyr bort en sväng..

det nya är tydligen en Elin som är överallt utom just hemma. på konstiga ställen hamnar jag med. planen var en lugn höst och vinter på hemmaplan för att styra upp mig och mitt huvud i allmänhet, men ska nog sluta planera sinnesro med. verkar som ingen planering håller. så jag kör obokat oplanerat oupptagen så mycket det går. skönt..
flyr alltså från mitt jobb med alla nya ansikten i "proffsar" brallor. går dom åt höger går jag åt vänster. jag orkar inte.. jag vet att en dag kommer vi stöta ihop och minst någon av dom 10kommer vara trevlig och sen har jag en vän som jag kommer må dåligt över att den tillslut försvinner. från min vardag och säkert ur mitt liv med. jag är inte byggd för att klara sånt. inte just nu och sällan annars. så jag håller mig borta.. Och detta kom otroligt lägligt. men oxå skrämmande likt en situation för 3år sen när jag för första gången träffade den enda människan i världen som jag aldrig mer vill se, höra och önskar all olycka i samma slag. och den tanken är oroande, men endå så skönt osannolik!
Är du min vän?
Jag har så bra människor runt mig och ställer mig ofta frågan vem som är min vän, om människor förstår hur mycket dom bara genom att finnas vid och för mig betyder och att jag räknar er till mina vänner. jag tror inte det... men så är det!
väntar in flyget. det var ju dax igen ja! konstigt år det här. och frågan är såklart; kommer jag fortsätta att flänga å fara såhär?

/E



RSS 2.0