Tack :)

Ja, det har vart ett underbart veckoslut! Jag har haft roligt. Handlat lite "godis" till min träning och jag har kastat iväg tid och besparingar på en fest som jag nu i efterhand bara älskade. Det blir garanterat vad man gör det till sådär ute på landet, men jag tyckte alla gjord ett bra jobb att bidra till att det vart en skön stämning och vädret hjälpte helt klart till!!
Ja, har nog inte mycket att säga mer än att överaskning på överraskning gjorde kvällen busig och bra. Tack så jätte mycket allihoppa som dök upp. Det värmer mer än ni kan tro..













kraam på er!
I morgon är det en ny dag med nya äventyr :)

Ps: Bonni lever ännu (GULDSTJÄRNA TILL MIG!!!)

Grattis på min 24års dag!!

Ja, idag blir denna brud yttligare ett år och har nu hela 24 år på nacken av erfarenhet och välvilja. Jag har haft vänner och bekanta på fika både igår och idag och fått många gooa kramar och bus. Det är fint att fylla år. Jobbigt och pinsamt att få saker, men jätte mysigt att dom kommer förbi och att man får bjuda på fika och bara tar det lite lugnt. Hinner prata om saker som bara berör världen dagar som dessa och bara känna att man hänger. Jag tror inte jag hänger så ofta längre..
Har för övrigt en hemmagjord halv prinsestårta i kylen kvar och damsugare och kakor. Så om du som läser detta känner att du kunde ge mig en hjälpande hand så är du mer än välkommen. Min mage har ballat ur och vi får se om den är nå gladare till helgen. Nu börjar vården av den krampande lilla kulmagen :)
I morgon ska min familj och jag äta ute är det tänkt. Det ska bli väldigt mysigt i min mening och jag hoppas det blir fint väder och att jag kan vara på en lugn nivå i morgon med.
Jag har otroligt mycket att säga just nu men gör nog helt enkelt bäst i att vara tyst! Istället tackar jag alla underbara människor som grattat, kramat och gjort min dag till den så bra dag som den faktiskt vart!
Snart är det en ny dag igen och nu ska ajg ta och kura ihop mig i min säng och bara njuta av en natts sömn. Ser ut att bli rätt skapligt i morgon vilket gillas och ska utnyttjas till fullo.

Så nu, tack och god natt!!
//Elin Margareta
från detta nu; 24år


















Klurisar

Jag som så många andra sitter och följer vad det egentligen var som hände i Norge i fredags. Själv satt jag på min feta röv och drack vin, medans över 100 ungdomar vart ihjälskjutna för "att få fram en budskap". Han/dom fick fram det. Och han kommer att vara ruskigt känd efter det här. Han kommer ha en röst och ett ansikte ingen kommer glömma. Det finns många som uttrycker sin ilska och besvikenhet över människan och mänskligheten genom rent hat mot denna man. Jag kan förstå men endå funderar jag på om den som hatar ser hur låst och enspårig man blir?! Jag hatar honom inte. Visst skulle Timbuktus låt "resten av ditt liv" passa in på min beskrivning av honom på många punkter men endå. Varför inte se världen som den så sjuka plats den är bara. Sånt här ska inte få hända, men kommer hända gång på gång, tills något litet genibarn en dag spränger jorden... Jag tror inte att någon kommer kunna stoppa det som håller på att hända. Jag tror att vi snart inte finns kvar..
Varför inte?! Jo, allt ont alla gör mot varandra har hat i sig. Rent och klart hat. Eller vad tror du? Och så länge vi använder hatet mot varandra och i det vi gör för att röra oss framåt och känna drivet i det så kommer vi inte ur detta. Bli känd, få respekt, känna makt. Det är det alla söker..


"om en man kan visa så mycket hat, tänk då så mycket kärlek vi alla kan visa tillsammans"
(Överlevande flicka som intervjuades av CNN)


All kärlek till dom som blivit drabbade och tankar till alla de nya änglarna i himlen! Lider med de som vandrar kvar och jag hoppas såklart som alla andra att det aldrig kommer hända nått liknande igen. ..

God natt världen!
Snurra vidare nu..





22 :)



Dricker vin, har det bra och är nöjd. Det är helg!!



Ha en underbar helg!!!
Kram//Elin

God natt till er alla


Bilder..














Se framåt, spotta bakåt!

No, this is not the time or the place for broken hearted
Cause this is the end of the rainbow
Where no one can be too sad
No, I don't wanna leave but I must keep moving ahead
Cause my life belongs to the other side
Behind the great ocean's waves.


För inte allt för länge sedan, jag skulle nästan kunna ta på det fortfarande, så var jag inte den jag en gång var. Jag tappade mig själv på vägen mot nått jag trodde mig kunna ta på. Påväg mot nått jag såg fram emot så mycket att inget annat egentligen betydde ens nästan lika mycket. Visst, lättfångad och glasklar har jag aldrig vart känd för, men jag trodde att jag var tvungen att hålla kvar i kanten. Att jag inte kunde simma. Idag tackar jag mig för det, för drunkna gjorde jag nästan endå när stora bitar av kanten försvann och jag tappade greppet. Tankarna var mörka och ville dränka mig. Mina vänner och min familj kunde inte annat än se på...

Thank you for the morning walks on the sweet sunset
And for the hot night moments
For the fantasy in my bed
I take a part of you with me now and you won't get it back
And a part of me will stay here, you can keep it forever, dear

..dom kunde inte hjälpa mig. Den enda som jag trodde kunde ville inte ens.. nej, ingenting. Så allt jag förlitade mig på att hitta nått att ta mig vidare hos, som var en väldigt nära vän, fanns inte, ville inte, när jag behövde. Och det gjorde mig ännu mer instängd. Ännumer misstänksam och misstroende. Mot alla. Jag ville slå mig fri. Ville sätta ord på vad det var som gjorde att jag låg tills jag hade blåmärken, att jag log och var med men aldrig sa nått av mening och som gjorde att mina tårar rann när jag stängde in mig innanför dörren.. Så jag stängde ute allt för att inte såra. Inte göra illa genom att inte berätta det som orden inte räckte till. Var tyst. Vilket sårade mer...

Long distance love, does it work?
All the miles in between get in your head
No, I don't wanna go
I don't wanna go.


För ännu inte allt för länge sedan, jag kan se det framför mig om jag blundar, fick jag mig en påminnelse. En påminnelse om varför jag höll mig i kanten så hårt. Fick en tillbakablick mot det som gjorde ont. Det som gjorde att jag redan innan kanten försvann stängde in mig, blundade för faktan och sniffade på de luddiga molnen. Det fick mig att skratta åt mig själv. Skratta och le så det värkte mer i mig. Det kändes...bra(?!)En påminnelse om att inget är annolunda. Ingenting har blivit till det bättre. Bara jag.. Jag trillar dit gång på gång igen. I det godtrogna, i de snälla orden och allt annat nonsens. Jag gör det överallt och blir arg varje gång jag kommer på mig själv. Men jag lär mig. Någon gång kan jag..

Bye, bye rodeo girls I'm gonna
Love you wherever I go I'm gonna
Come back so we can play together



Att inte kunna sätta ord på det man har inom sig är jobbigt och svårt. Min väg ur det var helt klart att skriva. Jag har så många brev, så många texter, som ingen någonsin ska få läsa. Block fulla med allt från det som smärtar till minnen om helt andra saker. Saker som oxå finns inom mig. Texterna hängde sällan ihop. Flög iväg från verkligheten och upp över träden för att gång på gång störta. En dag vart störtlandandet till en nödlandning. Och nödlandningarna vart bättre och bättre. För där nere fanns alltid en familj och vänner med öppna armar. Endel mer än andra, men endå där och bevakade för att kunna sträcka ut en hand..
Dom lämnade inte min sida och fanns där bara jag bad om det. Jag trodde nog inte det var så lätt.

Idag kan jag stå och gå! Jag har hittat många nya sidor hos mig själv och har många "mindre bra" men kvar. Dock är det nog bara endel av livet. Endel av att lära sig livets läxor och få err som får en att minnas. Jag är glad över att jag kunde ställa mig upp. Utan att skynda, bara låta det läka. Och jag har lärt känna mig själv..
Jag är stark!!

Tack vare bland annat dig!!

Tack alla som alltid vart där för mig!
Ni är mer världa än ni kan ana :*

Ps: Jag vill säga att det inte kommer hända igen. Men som med alkohol ska man aldrig skrika aldrig. Jag ska bara fråga vinet nästa gång om inte öl vore bättre.. ds.

Lyssnar för mycket..

Idag gick jag förbi, på några meters avstånd, 2 killar som sitter och äter utanför en pizzeria. Jag hör den ena säga "Du skulle tittat dig i spegeln i badrummet och inset att du inte kan se ut sådär.." Kille nr 2 säger nått i stil med "men "Per" så kan du ju inte säga" Och sen fnittras det lite "manligt". Hur kan man sitta och utrycka sig om någon..bara sådär?! Och det dummaste är att jag tar åt mig! Jag blir helt tung inombords. Vill gömma mig i de största kläder jag har och bara låsa in mig i ett rum ingen kan se in i.
Jag vet att jag har blivit rundare, att jag inte är fottomodells smal och att mina lår är i största lag. (jag vet då jag knappt går i något av paren byxor jag har) MEN VA F*N, vem ger dem rätt att hacka på mina kilon? Jag jobbar ju på dem.. Och så j*vla ful och stor är jag inte!!! Men endå sitter dom där, som tuffa grabbar i skolan och kastar skit som dom säkert inte ens står för. Inte hade jag modekläder på mig eller smink. Mjukis och tröja var stilen. Utsläppt hår och en kamera (i vanlig ordning) på axeln. Vad var så fel och varför sa han det så jag hörde? Det var ju bara dom och jag.... ... ...

Varför gör dom såhär mot mig?

Min lilla ö i ekvatorhöjd vore på sin plats nu. Inte en kotte och bara jag, värme och mina ideer!


I kattungarnas värld

What are words If you really don't mean them When you say them
What are words If they're only for good times Then they don't
When it's love Yeah, you say them out loud Those words, They never go away
They live on, even when we're gone...


Trodde ni jag hade tappat min texstart av bloggen? Nej nej, här kör jag hårt på det här. Jag gillar´t :)

Har precis tittat på BB på tv. Det finns kul och hemska sidor av denna brutala öppenhet som blivit mordern på tv. Jag menar, jag ahr då inget emot det. Det är så det gör ont i kroppen när man ser på det och jag spänner mig när jag ser hur dom pinas. Fast jag inte alls vet hur det är... Å andra sidan, hur frächt är det? Men jag får ju helt klart välja vad jag vill se, utbud finns det garanterat!!

Så, idag då. Jag slutade jobbet och åkte hem till Lyckliga E. Hon är underbart kär och galen och jag blir glad i hela kroppen av att höra om hennes toksträck och ideer, fantasier och händelser. Planer och allt annat tok som snurrar i hennes lilla huvud. Fottade endel och tog en prommenad. Ska försöka ta mig ut dit oftare. Det ska väll inte vara så svårt, kan ju ta med henne på promme så tränar jag ju endå. Behöver inte vara allt eller inget :) Så jag hade det mys och nu så sitter jag och småäter körsbär jag fick med mig därifrån! MUMS!








Måndag och jobbet igång igen


"..Du ljög fan bättre än delfinerna simmar.."
Bästa textsnutten på länge!!

Ja, första arbetsdagen efter semestern genomförd. Den var som en vanlig måndag efter en aldeles för kort ledighet. Känns knappt att jag vart borta. Särskilt då pallen jag gjorde klart och bad dem ställa upp stod kvar och väntade på mig. Allt är sig likt. ALLT! Kom inte riktigt igång idag.. bättre av mig i morgon..
Hem och körde ner en matlåda till pappa som jobbade och var hungrig som en björn. Älskade pappa!! Sen åkte jag ner till kanothuset på Malmön och somnade i solen i bikini på bryggan. Vaknade av att Räkan ropade på mig. Skön kille det där, hoppar ut på bryggan så det blir omöjligt att fortsätta blunda utan att spy. Jag Penny, lilla B och en ny tjej (som jag naturligvis tappade namnet på nu) satte oss i långfärdskanoter. Jag i en racingkanot. Strategiskt obra då det var som att ta mig vatten över huvudet medvetet. MEN: Bra träning som f*n! Var millimeter från att åka i gång på gång. Vinglade som en typiska nybörjare. Kunde knappt släppa paddeln innan jag var närmare vattnet än det var meningen. Spännande på alla sätt. Paddlade våra 4km. Sen tillbaka och min "pensionerade" tränare kom ner på en Puch som jag nabbt hade tigt till mig provåkning på. Och ja, jag fick mig en 3 motorstopp och sen iväg på ettan lite runt klubben bara. Lagom :P och jätte jätte kul. Vill ha!! Sen hoppade jag och Penny ner i Kanoter igen (jag i en vanlig långfrd denna gång) och paddlade till faster och pratade med dem. Mysigt. Längesen, som vanligt.. Så tillbaka och så hem såklart. Träningsvärken i magen är på sin höjd. men nu har nog det mästa släppt. Nackspärren kryper sig på istället efter att jag spänt mig så mycket vid paddlingen. 

Men nu är det godnatt! Jag är trött och det är en dag i morgon med.
Jag ska lunchdejta min Snabbfot och fortsätta försöka få ett rakt och korrekt svar på om hon kan tänka sig förlja med mig på äventyr i höst. Tror vi skulle ha kul! Men hon har ju en familj, först och främst.. :*

Godnatt kraaaamar!



"..Hoppas att din utförsäkring går snabbt
Att dom skriver idiot i ditt pass
Att du i ditt nästa liv blir en mask
Fan vad jag behövde få detta här sagt
Blir två ton lättare än vad jag vart.."


Om mej..

Här sitter jag på morgonen och fnittrar åt att Carola nappat på en så kul grej som detta på Bloggen. Så utmananr hon mig.. Hm, jag vet inte riktigt vilken syn hon har på mig :D




1. Hur gammal är du om fem år? 29

2.Vem var den sista du träffade? Mamma

3. Hur lång är du? 168cm
4. Vilken var den senaste film du sett? Hitta Nemo
5. Vem ringde du senast? Madde
6. Hur löd ditt senaste sms och till vem? "Nej det är inga problem alls Sarah! Ha en trevlig semester med dig :-D" Till min polovän Sarah
7. Vad är dagens planer? Njuta tillfullo av sista semesterdagen och göra saker jag mår bra av!
8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? SMS är min starka sida
9. Är dina föräldrar gifta, sambos eller skilda? Gifta
10. När såg du senast din mamma? Nyss
11. Vilken ögonfärg har du?
Gröna
12. När vaknade du idag? 09,45
13. Har du någon gång hittat en katt? Nix pix
14. Vilken är din favoritplats? Studsmattan på landet eller luftmadrassen i vattnet

15. Vilken plats föredrar du minst? Inomhus
16. Var tror du att du befinner dig om tio år? Förhoppningsvis här i krokarna och komplett
17. Vad skrämde dig som barn? Mörker
18. Vem fick dig att skratta senast? Mamma
19. Är du för ung för att äga vinylskivor? För ung, men det betyder inte att jag inte har några..

20. Har du stationär eller bärbar dator? Stationär
21. Sover du med eller utan kläder på dig? Beror på om jag fryser eller ej

22. Hur många kuddar har du i sängen? ojojoj, många..
23. Hur många landskap har du bott i? Ett
24. Har du någon gång spytt på fyllan? Det har jag!
25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? BARFOTA!!

26. Är du social? I vågor..
27. Vilken är din favoritglass? Hm.. ja om jag måste välja blir det nog Calippo

28. Vad skulle du gör om du vann en miljon? Köpa mig ett hus på landet och pyssla med
29. Tycker du om kinamat? Garanterat!
30. Tycker du om kaffe? Iskaffe är okej..
31. Vad dricker du till frukost? Laktosfri lättmjölk mjölk (den är godast)

32. Sover du på någon särskild sida? Rätsidan ;)
33. Kan du spela poker? Ja!
34. Tycker du om att mysa? Mysboll Iám..

35. Är du en beroendemänniska? Vet nog inte vad som menas..
36. Känner du någon med samma födelsedag som din? Nej..

37. Vill du ha barn? Absolut!
38. Kan du några andra språk än svenska? Nej nej.. teckenspråk lite lite :P
39. Har du någonsin åkt ambulans? Nej
40. Föredrar du havet eller en pool? HAVET!
41. Vad spenderar du helst pengar på? Värme

42. Äger du dyra smycken? Värda för mig!
43. Har du någon gång testat narkotika? Nej
44. Vad var det senaste du stoppade i munnen? Salt och vinägerchips
45. Vem är den roligaste människan du känner? Finns för många för att välja ut en..

46. Välj ett ärr på din kropp? Ett?! Höger knä då :P
47. Vad har du för ringsignal? Vinden-Danish feat. Danne W
48. Har du kvar klädesplagg sen du var liten? Ja
49. Flirtar du mycket? Jämt med alla och hela tiden! (eller?)
50. Vart togs din profilbild för din blogg? Har ingen just nu..
51. Kan du byta olja på bilen? Japp!
52. Har du fått fortkörningsböter? Nej
53. Vilken var den senaste bok du läste? Alfahanen
54. Läser du dagstidningen? Ibland
55. Prenumererar du på någon veckotidning? Nix
56. Dansar du i bilen? Garanterat!

57. Vilken radiostation lyssnade du på senast? Rockklassiker
58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? Räkningarna, när dom vart betalda

59. När var du i kyrkan senast? Skolavslutning i vintras
60. Vilka personer utmanar du? Jenny och Johan

 


Semestern härmed förbi..


One world, do you percieve?
All turned cold, and no one cares for anyone.
Waiting for the final blow,
Do you have strenght at all?
One more day, then we fade away...


Kom och ta mig då!!!
Försök bara :)

Igår var det poolparty i Tyringe. Det var kul! Så många gamla gooa vänner. Såklart går den stora guldstjärnan till alls våran Winther. Helt underbart kalaskul och snäll. Lilla busen. Länge sedan jag träffade alla dessa nissar och slidebana på det. Hur kul var inte det?? Synd inte badkläderna satt lite bättre så man kunde plaxa ut totalt. Jag har blåmärken och träningsvärk i höfter och mage ända upp till under brösten. Det ska kännas. Fler gånger!!! :D
Kylde ner mig rätt fint i det kallna vattnet och i poolen så kvällen avslutades med varm mjölk och kahlua. Som o´boy sas det. Vet inte om jag håller med om de. En tequila fick jag med ner och massor med sol och trevliga vänner. Med frös gjorde jag. Oj va jag frös. Men, i infravärmen och när alla flockade ihop sig senare på natten så vart det behagligt. Och inte ar jag förkyld idag så jag får tacka och bocka för alla tips och de jackor och sockor jag fick låna. Tack!

Nu då?! Jo, det spöregnar! Jag tycker det är så mysigt. Regnet blåser nästan in genom balkongdörren. Det är stora tunga droppar och jag vill bara kliva ut i det och bli blöt av himlens livsgivande guld. Men jag är inte på landet och folk ser så mycket dom inte ska och som görs om så, jag spar det till när jag är på landet vid nästa skur.
Det är sista semesterdagen för mig idag. Är lite trött eftersom jag inte sovit så många timmar. Skulle ha tränat och var där och låste upp, men det kom ingen :P Så jag har planer på lite mat från Xuan..
Men nu kommer den älskade åskan och datorn ska få vila. Lite damfotboll är det tänkt med. Så nu så är nog den dagen snart över med! :P

Kram på er!!
//Elin

Ps: Fyller snart och funderade skarpt på en pangfest. Men, är det det jag vill ha?
Dax att börja baka snart iallafall :D Kom förbi på kaffe då!











Långt till marken..

Jag glömmer aldrig dina hemligheter
Det du är räddast för fast ingen vet det
Visst du kan rycka på axlarna spela ball
Och fast du tycker du lyckas vet jag i alla fall
Och du försöker hålla masken
Så du kan sväva över marken


Jag har semester. Jag vill bara vara ute. Aldrig hemma. Och det är jag inte. Det är skönt och jäg älskar det! En hel dag gick till min mamma och besök i v-ås. Men det är skönt att få vara med. Att höra vad läkarna säger. Hade blivit ledsen om hon inte låtit mig köra...

Borde skriva om SM. Har så mycket roliga saker att visa och berätta om! Och jag borde göra klart hemsidan så jag kan lägga ut den och få kritik, tips och annat behövligt. Men inte det heller blir gjort. Rätt skönt å andra sidan. Det är bara seeeemester!! :)

..Planerar istället. Myser dagarna igenom. Hatar 7-16 tänket mer och mer. Men, det kommer en tid för förändring. Den kommer varesig man vill eller inte. Jag ser den varje dag hos andra. Ser hur dom går från trygghet till ostadig mark. Hur andra håller masken, undviker saker att prata om och funderar i tystnad.
Ser det där lilla i ögonen som jag vet inte fanns där förut...
Prata med mig! Eller skit i mig! Jag vet människor som gör båda delar. Välj håll och gå din väg, för ingen vet bättre om du och ditt sätt än vad du gör. Och vet du inte själv är det dax att ta reda på det.
Ditt sätt, ditt tänk, det är inte alltid rätt. Men det är endel av dig.. Inte alltid det bästa. Men du är bäst! Bäst på att vara du! Någonstans där ute finns det någon som får dig att känna just allt det där. Att det är du som är värld allt! Att det är du som är perfekt! Det finns någon för dig.. och mig!

Drömmer mig bort! Nu ska jag somna till Hitta Nemo!
God natt

Ps: Ska bara förmedla att ansiktsmask är nå grymt sexigt. Ska nog kleta in mig i en inför nästa krogenbesök ;)











Jag är bara... jag..
Jag älskar att ta kort!

SM-guld i kanotpolo

Japp, det gick bra på SMet i Halmstad. Här kommer de klipp som jag lyckats samla ihop om oss.
Köpings Kanotklubbs damer, SM guld för andra gången. 3 år sen sist. Det varvåran tur.
Min kanot gråter. Den är värd en helrenovering nu.. :)



Här är en länk till Sveriesradio när dom pratar med Jenny påvägen ner mot Halmstad.
Lägg märke till den underbara västmanländska dialekten (eller hur var det Jenny?!) ;)
http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=112&artikel=4580753
Här är det bilder som tagits på oss! :D
http://denofrivilligabloggaren.blogspot.com/2011/07/sm-veckan-2011-kanotpolo.html
Detta är Hallandspostens skriverier om Kanotpolon.
http://hallandsposten.se/sport/1.1274833-att-falla-pladask-for-kanotpolo
Här är det från SVTplay!


Det kommer mera. Nu är det så att min hemsida måste bli (vara) ännu mera klar. Mer bilder och mer klipp. Kul är vad det här ska bli..
Idag skulle det hända, men idag ahr jag nästan bara sovit. En ny dag i morgon.

Kram på er!!//Elin

RSS 2.0