upp och ut, i sol, är det viktiga

inte vart det långt, inget mördartempo och absolut inte nått som är nått att rapportera i träningskalendern (möjligen som den uppvärmning det var) Men sanningen är att jag inte orkar. min kropp har hittat min svagaste punkt, att må illa. den tar fram det stup i ett och jag blir lika arg och kallsvettig varje gång. värst är det nog endå när jag bara sitter och fokuserar på kalla vindar och roliga saker för att få bort det. på jobbet... inomhus.. (fantasi är bra att ha!) inget förstör som min fobi för att kräkas. så det bekämpas, men svårt att hitta nått som funkar när jag är så envis måste jag erkänna.
hur som, väntar på Mu och ska till jobbet och köra lite styrka. väga in mig. rapportera till vår lilla peppgrupp hur det gått med målet till 1juni, jobba mig genom dagen.

drar mig (upp)



J*vla fint väder jag vaknade till idag! känns helt ok. förutom att jag inte vill gå upp ur sängen för att den håller mig kvar så hårt. värmer mig. tar hand om mig! men snart så är det bara att möta världen för idag ska jag ta milen är målet. sen ska det gymmas innan dagen bjuder på arbete med tillhörande fnitter och goda vänner :)
God morgon kramar//Elinen


Bara lite kort..

Mu's standardkommentar idag: "Du är så såld Elin.."
Kan det få vara såhär bra? Kan jag få må bra? Såhär bra?




god morgon









där skulle jag satt den!!




känsla

jag är en känslomänniska! -true story- igår var jag världens gladaste och fick bästa berömmet, glada besked och fick mycket bra känsla i hela kroppen.
idag skulle jag kunna dunka någons huvud i betonggolvet. (vi vet ju att jag aldrig skulle klara av att göra så. aldrig! men känslan..) jag är så arg. så besviken. så trött på alla puckon som finns ute i världen som stör mig och mina vänners dagar. tänk. liv!
jag vet att jag borde sköta mitt. fokusera på mig själv. men människor runt mig borde oxå få må bra. dom påverkar mig. dom stöttar mig. jag stöttar dom. så gott jag kan! hjälps åt framåt i vardagen..

Ta hand om er!!




bilklur

mordern buss: Jaaa!
men bussen har inte problem "3 blinkers", farthållare eller var automat så Björn nedvärderade bussen från klart mordern till tveksamt ;)

då är vi påväg










Det är landslag som gäller den här helgen! Ganska slut som människa och både pissoff och glad i samma kropp! Det bästa är att jag denna gång känner mig stark inför resan. Jag har tränat för det här! Jag har inte problem med ryggen längre och jag kommer i kanoten jag har med mig. Jag vet att jag kommit en bra bit på vägen och att detta delmål gör mig gott! Det är fantastiskt skönt!!

Men nu ska jag bara ha en bra helg! Minibussen är bra, kanoterna är på taket, folket är glatt och allt kan hända.
Trevlig helg mina vänner!!
Kramar om//Elinen

plankan



med stil och känsla kör jag vidare..
work it baby <3

en sorts kärlek




utdelning

idag har jag lyckats delat ut hela 3 välplacerade käftsmällar! noga inriktade. kännbara. hårda!
jag är inte speciellt nöjd.. ganska trasig av det faktiskt. alla av olika anledningar. alla ärliga, men endå smärtsamma.
jag hatar det och får sån ångest av sånt här! men gjort är det och det är bra!!
nu skiter jag i det här!




kanot.trasig
















god morgon!

dax att ta tag i ännu en dag. till skillnad från igår så ser jag soluppgången idag när jag ska kliva upp och ge mig ut. tänker t

sågat innebandyspelare

vandrar sakta hem från ännu en kanon träning med klubben. Sista innebandyn för min del som missar nästa vecka då jag spelar i Essen. det luktar blommor och nyklippt gräs efter vägen. (självklart blandat med avgaser och sopor från människor som har ett för stressat liv för att gå eller inte bryr sig om saker runt sig?!) hur som är jag "slut som människa!" ska dra i en brun hårinpackning i håret när jag kommer hem. går sakta men säkert framåt. fundersam är oxå ett ord som passar på mig. på folk, på kommande helg, jobbet, mig själv, känslor och såklart vad vågen ska visa i morgon på jobbet. det är det tyngsta just för stunden. hur hårt alkoholen har tagit och lagt sig på kroppen. för har ätit jävligt bra för att vart 2dagars tokdrag! var svårt att sluta i söndags. jag hade kunnat fortsätta utan problem och sånt skrämmer mig faktiskt. men hade inte bytit bort det i efterhand iallafall. inte nu innan jag vägt mig iallafall!..
aja, bara lilla biten kvar nu. skakningarna är kvar.. men dom fetförtjänar jag!

tänket är!

se till att inte flyga för högt!
det gör så ont att falla...




bästa..

.. när E hör av sig och berättar:
" Hihi kommer på mig själv göra ett paddel tag i luften ibland samtidigt som jag tänker RAK ARM pucko!! Haha"
den här toppenbruden vill jag ha i laget! nya tag i morgon med livet..
Kramar om




som om..

.. det spelade någon roll¡
jag är hemma,jag gjorde det bra och hade satans kul!!
lite mer än 4sömn nu, sen är det upp och träna polo. underbart är ordet!

kramar




när orken inte finns..

.. hur gör man då? vart ska jag hitta energi? gillar mitt jobb och ger allt där, istort alltid! men vilken energi har jag då till mitt riktiga liv? det som faktiskt räknas..
Just nu är skallen inte med i matchen alls och ögonen går i kors. rätt slut enkelt förklarat! men ikväll stundar oxå säsongens sista innepass i kanotpolon.. jag borde vara med! jag borde förbannat mycket jag ska ni veta.. men vart ska jag hitta energin till att göra bra ifrån mig där? vill inte gå dit och bli vrong, för det är dit det sluttar. jag vill ha energi på burk!!!!!!!
Ännu bättre är vetskapen att i morgon börjar jag 6.00 med min övertid. härligt gäng som ska jobba in lite kosing. kompensera mina sjukdagar på nästa lön tänkte jag! men inget lockar just nu..
och min kanot blev åter igen bortprioriterad. det är så illa så det finns inte.. vad ska jag då paddla i?
hatar att jag har alldeles för mycket måsten i mitt liv just nu.. verkligen hatar det!!!
eller ska jag bara skita i mig själv och köra ner i spåren? jag vet ju hur sånt slutar.. en människa som inte är jag bildas. suck..

"jag sover så bra?!"

Yes!
skulle vilja slå en stol i nyllet på mig själv..

påt igen!!

jag ljuger så bra..?!



vaknade glad. bihålorna känns och i ärlighetensnamn vet jag ju att träna inte är det bästa mot värkande bihålor. men nu har jag inte tränat på dagar, fast jag gärna skulle vilja förklara gårdagens djungel-shopping som riktigt jobbigt. hur som är det på daxen så att säga! Så snart upp och klä mig för en promenad och sen är det kanotpolo. veckan som börjar ska det köras mycket ben och bara behålla större överkropps övningar är min tanke. Ska bli skönt att träna igen..
i eftermiddag är det städdag vid kanothuset. bryggan ska i och huset och runt om få sig en omgång. vi ska dessutom prata damlag. vi har inget helt lag till någon turnering i år och i min värld kvittar det. vi kan göra mycket kul här hemma på de 3 gångerna och så mycket billigare. satsa på att bygga ett riktigt damlag till nästa år!
satan vad det blåser ute. såfort vinden blåser bort målnen blir det sånt här fint väder. på gott å ont. som livet själv!!

nu har jag skrivit bort massa tid. skönt att få ligga kvar i sängen lite och njuta av söndagen i sig.
ha en kanondag där ute!!!
kramar om//Elinen

one way






May. 04, 2013

kände mig rätt fullpackad när jag efter att tagit en powernap på Mu's soffa gick till affären och köpte keso och ost med alla påsar från dagens shopping. nu har jag ätit mig ordentligt onödigt mätt och tagit ett glas riktig juice. i morgon är jag frisk! idag är det mer hockey och efter gårdagens match hoppas jag dom gaskar upp sig och ser till att göra nått snyggt idag. men jag ska starta en surdeg, baka och om jag hinner, måla min sista köksstol. skön kväll! jävligt skön kväll..

klänningen är inköpt. likaså koftan och skona. det kan inte bli bättre just precis idag. utefter förutsättningarna! så lycka är väl det jag ska känna...
nu är det bara kroppen som ska i klänningen som ska trollas fram. med slit. och mer slit..

En lördag, igen..

soffmys, jag och Tilda. Sovkompis och lyxfrukost. Hon uppladdningsfrukost för tävling och jag "var snäll mot kroppen"-frukost. Idag ska jag shoppa. Eller snarare så ska jag ge mig in i shoppingdjungeln för att försöka hitta en bröllopsklänning. Önska mig lycka till!! (lär behövas)


men lägg av!!!

ja, varför är dom godaste brödrecepten massa steg och massa mellantider? Eller så står recepten i gram. Väx upp!! Jag vill ju bara baka lite.. när jag orkar..


första paniken

har nyss vaknat till liv. hemma och sjuk. slår på en film. "oj vi har inte anmält oss till bröllopet!?" och därifrån vart min sjukdag toksnurr i skallen. så ringde mamma på det och uppdaterade att jag hade dubbelbokat mig på yran. *käääärlek* och därefter släpper bomben att jag borde fotta på 70års festen dessutom. kan jag det? är jag så bra? vad hände där? snacka om panik. tänk om dom viktigaste korten inte blir bra? det är ju en människas minnen jag ska fotta..
kände mig inte riktigt stabil för dessa frågor just för stunden.
så nu tog jag 1liter vatten och tänker sova vidare. det vart lite mycket nu..

May. 01, 2013

she's the man! vilken film.. blir så glad!! Snorigheten ger sig inte dock.. Jag orkar inte vara sjuk!

God kväll mina vänner!
Kramar om//Elinen


work it baby!!!!

se och gå

"nu har du, förkylningshelvete, vart här en stund och sakta men säkert trappats upp. sådär 3 dagar. men jag ger mig fan inte!!! du ska inte vinna och jag ska greja vidare på min lediga dag. så stick i brinn!! ( alltså tar du med hosta, elden i halsen, tyngderna i skallen och snoret..)
Tack på förhand//Elin "

Nu ska det planteras klart, vattnas och sen blir det väggen. skjuter på det för jag är så nervös att det ska bli fult. men måste ju tillslut endå.. så nu så. många timmar av dagen kvar! förmiddags fick jag upp min kökssoffa. det blir kanoners tokbra det här!!!




RSS 2.0