"Imorgon är det vackraste du kan dela med mig.."

Jag har haft en underbart bra dag!
Vaknade för sent och han inte med nått på morgonen. Åkte ner till Kanothuset där vi röjjde som tokar. Folk kom och gick och jag hade kul. Fottade och hjälpte till med det lilla jag kunde. K kastade åt mig slagborrmaskinen. Så det var jag och den mot murbruket. Jag tror lätt vi vann och jag tyckte det var kul. Tyvärr var det bara ett engångssätt som var bra, för det finns säkerligen inte många skorstenar som behöver rivas... Så nu måste jag komma på en ny liten idè på vad jag skulle tycka var någolunda lika kul som jag får ur mig lite på!!!
Bullarna gick åt och jag och K var grillmästare. Han fick hjälpa mig då hamburgehelvetena skulle fjutta på elden, och ta eld själva, innan dom fick lite yta...
Sen bar det av hemmåt, försent, in på shoppingtur i, ja kläder... riktigt skitiga kläder! Och mitt hår var ju som riktigt hemskt tupperat hår med massa massa spray. Det var en underbar konsistens om man inte visst hur jävla mycket skräp, damm och svett det var i det :P Men där sprang jag och handlade det jag behövde och for hem.
Fixade en helt okej potatisgratäng... Måste jobba mer på den men den gick absolut att äta, fläskotletter och beasås.

Far och bro fixade upp tven på väggen. LOVELY! Så nu är det framkallning av kort som är nästa mål i vardagsrummet.. bland annat :P

Dom har åkt nu efter att tittat lite film och mulat glass och chips. Visst lät det gott :P BLANDA GOTT FOLK!! ;)

Dagens ilandsproblem är att jag vill ut och svänga på baken ikväll. Det kliar i fingrarna och jag vill bara UUUUUUUUUUT!!! Träffa folk, prata skit och dricka mina drinkar. Köpa mina shots och glo på människor. Men icke, det är en vit helg på schemat. Sånt kan ju ändras ibland visseligen, men så är inte fallet idag...

Sen har jag inset en till sak som vore bra! Jag skulle vilja klona mig ibland så när jag blir arg kan jag skrika av mig på mig själv. För det är oftast mig själv jag behöver säga ett sanningens ord för att fortsätta vidare.. Har inte riktigt hittat någon nivå där jag kommer fram till mig själv än.

Nej men vad ska jag hitta på nu? Har inte den blekaste, men jag vet att det kommer bli nått bra :)

Tex kanske jag skulle bestämma vad jag ska rösta på i morgon... Lät lite för klokt för mitt eget bästa :/

Kram på er där ute <3

Ändring på det här!

Jag blir så så trött på mig själv. Tvivlar på att människor menar väl och sådär..
Som i fredags.. Då hade T fest. Säkert så j*vla rolig. Men endå sitter jag hemma och går inte ens över för att kolla läget. Och gissa varför?! Jo, för jag fått för mig att människor bara är snälla för att vara snälla mot mig. Att han bara bjöd mig för att vara snäll.
Visst, så kan det absolut ha vart. Men vá är det för inställning? Vem kommer någonstans genom att tänka så? Det är ju för i h*lvete inte så att han bits!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nästa grej är mitt träningshumör. Vart sjutton ska jag göra av det? Hur i hela friden ska jag kunna bli en bra lagspelare när jag pendlar som en hormonfylld tonåring i humör mellan ilska-lycka-tårar..???
Det är så långt ifrån okej att bete sig så så det finns inte. Jag skulle bli tokig på mig själv!

Sen mitt ätande. Jag äter och äter och äter och äter... Blä! Ingen sömn och sen äter jag och äter och äter och äter. Vad är det jag håller på med? Äter massor och hela tiden. Värre än i lumpen. Värre när det börjar lägga sig mer på mig. Det får inte hända!!!!!

Jaha, nu har jag fått panika av mig lite.. Skönt!

Nu ska jag dra mig till sängs och drömma nått gulligt. Var länge sedan jag drömde nått alls nu. Så det är väl på tin :)

God natt på er och hoppas ni mår bra!!!
//Elin


Idag var jag på topp?!

Jag har satt min fot på en Köpingsmarknad idag. Det var lääänge sedan det hände. Gick och strosade med lilla bror och mor-far och hunden Bamse. Träffade glada ansikten och strosade bland stånden. Köpte en keps till F och sen köpte far och mor lite godis. Det var det... :)
Snart är det ju Kopparbersmarknaden, som jag naturligtvis ska på <3 Spar mig lite till den :)

Sen fick jag med F till hockyn i Arboga. Så jag lagade mat, åt och somnade i soffan medans han spelade på datorn. Sov så gott!! Sen panikade vi iväg till Arbogas nya godisaffär vid Mc Donalds. Kutade in lite snabbt och sen vidare till ishallen där dom körde igång prcis när vi kom in. PERFEKT!!
Satt och tittade, F konstaterade att jag för sjutton inte åt godiset... Eh, ne... :S
Var tvugna att åka innan sista perioden. F skulle på kräftskiva med resten av familjen kl 7 som han ville vara hemma till. Så, hur gick matchen? När jag lämnade stod det 3-4 till old stars gänget...

Bjuder på den här fina bilden oxå <3



God natt på er nu!!!




....

Jag är ledsen...
Jag känner att jag behöver det. Har lixom inte hunnit med det riktigt. Så det är väl på tiden. Mitt förstånd har svikit mig och mitt huvud spelar mig jobbiga spratt. Varför lyssnar jag inte på mig själv längre ens?

Du sitter där borta och finns där för mig fast jag inte visat mig. Säger "gör inget dumt" och "var rädd om dig". Jag lyssnar inte... Förens nu. Varför nu? Varför inte påengång? Du med talets gåva. Jag sitter här och tänker, klivet är stort...
Måste dit nu snart... Bara jag

Men jag har flera du-n runt mig, för min skull.. För att dom vill finnas för mig. Jag talar inte med någon. Vad ska jag säga? Jag har inget att säga... Jag vill bara vara, vara med dig, umgås och allt ska bara vara. Ibland säger jag saker, ibland ingenting. Jag har säkert blivit "konstig" och annorlunda, men jag tycker inte mindre om er för det..
Får jag panik ringer jag, eller hur?! :)

Det isar i mig, vad gör jag? Varför i helvete sitter jag här på mitt golv utan minsta plan för kvällen? Vad är det här?
FAAAAAAAAAAAAAN!!!

Aja, åter till livet.

Igår åkte jag hem till familjen Tok på landet. Fick vända och handla fläskotletter och hämta hem modem (eller nått) åt mor. Grillade och mådde bra. Direkt efter maten, sisådär 21 på kvällen bäddade jag mig ett täcke och kröp ner skavfötters med min lilla bror. La på en filt eller två och slocknade. Sådär lite innan 10..
Vaknade 2 och fick för mig att det var jobbet jag skulle till, men krockade med en trött killes ben och vaknade till i den riktiga världen. Tack F :) Så sov jag till 7 och vandrade ut med de två fyrbenta familjen har. Tog med kameran och fick till några morgonbilder. Tyvärr ingen klockren..
Sen fördrev jag dagen med undersökning av bilen med far och förråd avcheckning med mor..
Så min eftermiddag-kväll har handlat om att packa upp kartonger och diskat och pysslat. En skön kväll... :)

Nu har jag bestämt att här blir inga barn gjorda så jag ska faktiskt starta en film jag vill se och mysa ner mig i soffan... Det förtjänar jag :) eller nått... *axelryck*

En skön kväll är vad det här är.. Här ska inte ballas ur. Här skall levas :)

Avslutar med några bilder:














God kväll på er :)

RSS 2.0