Då var det avklarat!

Hoppade i en sväng i vaken idag. Tog kort andra vändan och lurade i enbart min vän andra svängen =P
Det var ett kul gäng, helt klart. Synd dock för vi kunde ju vart fler..

Jag vart arg, fjollade ur och pajjade kvällen efter att tyckt mig blivit lämnad efter. Jag var jätte jätte arg och kände mig helt obetydlig. Så jag drog hem istället för till donken.

Tror det har mycket med att jag är så sur på träningarna och att jag inte gillar den jag är där. Därför förstod jag nog lite varför jag kunde blivit lämnad. (fast fallet inte var så)

Hur som hälst så har jag ängnat kvällen åt att vara arg och ledsen. Nu mäst på mig själv...

Att jag inte fattar hur bra jag har det?! Jag har min Älsk, som alltid är där hur knäpp jag än är. Och min vän Björn Jenny. Hon står oxå ut i ur och skur, fast hon har det benit med skolan och sådär. Sen den där Tott, han är bara en hjärtlig extravän som oxå står ut. Fast han har faktiskt inget val...
Så har jag ju en massa fler vänner både på fritiden och på jobbet. Men dom träffar jag ju mäst bara på plats. (Fast dom betyder massor endå) ^_^

Jag känner mig så J*vla skruttig. Vart tog den glada Elin vägen?

Nervös

Hur många gånger har inte jag farit och flängit det senaste året måndag till fredag? Går nog inte att räkna på fingrarna...
Ändå är jag jättenervös och har nog packat halva hemmet men endå glömt det viktigaste sakerna!
Hm, det är inte lätt det här. GPS har jag fått låna av Älsk och datorn är packad. Fixat så att telefonen och kameran funkar att hämta bilder från till bärbaradatorn och packat träningskläder och bekväma "sitta i bänken " kläder. Har packat ner sängkläder, lite enkel mat som havregrynsgröt och risgrynsgröt. Platttången är ett nytt inlägg i packningen. Tror dock mest den kommer ligga i väskan för jag har säkert bra mycket bättre saker att göra än att platta hårhelvetet.
Så har jag suttit på eniro och titta på foton runt om Karlberg. Finns inga foton på platsen eftersom det är skyddsobjekt men man fattar rätt bra ändå bara man vet vart man ska. Skönt att ha sätt lite innan man kommer dit faktiskt. Sen har jag kollat upp vart man kan shoppa lite. Och det blir nog på shoppinggatan om jag ens kommer dit. Herr Rick verkade inte allt för taggad på Gina tricot och skinnet på min näsa är inte så tjockt när det gäller tunnelbana solo....
Hur som hälst så är jag rätt klar nu, bara tandborsten att packa och tandkrämen att inhandla. Så jag drar nog iväg och fixar det nu för att sedan åka ner till Malmön för årets första dopp. Ska bli skönt att rensa ur kroppen lite. Häftig känsla att inte känna kyla. Mums!! Men nu drar jag.. Vi hörs i morgon när magsmärtan har släppt och jag setat och halvsovit i en skolbänk ett X antal timmar.

Ps: Herr Rick och jag har svurit på att träna varje dag efter bänksittandet. Värkar riktigt lovande det här ^_^

Kram på er



Fredag


Dikt

En flicka i svart hon sitter där i ett hörn
Se flickan i svart med hud vass som törn
En flicka så stolt över det hon gjort
En liten tjej som fick för sig att det var stort

Flickans hjärta har krympt till nått annat
Flickans kärlek hon inte lät stannat
En flicka som du och jag ser som stor
Tro inget annat, flickan är en mor

Flickan som växt upp men ändå längtat ner
En flicka som hela tiden velat ha mer
Flickan har alltid drömt sig till nån mer varm
Hon letade efter en annan arm

Nu står hon själv mellan världar i svart och vitt
"jag tar det här barnet, är det andra ditt?"
Ensam blir aldrig den som söker äventyr
Ensam är den som själv inte vet vart det styr


....


.........

Det här kortet kräver förstoring och guldram



Bilden talar för sig själv ^_^


"Har jag drömt om dig. Lilla Elin...."

Idag har det hänt mycket. Jag har insett att när älsk jobbar förmiddag vaknar jag kvart över 5 av hans klocka och inte kan somna om den sista halvtimmen. Detta har fått mig att fundera på om jag då, varannan vecka ska gå upp lite före 5 och gå en timmesprommenad där på morgonkvisten när jag ändå inte kan sova längre?! Tåls att tänka på...

Sen hade vi APT med min grupp på jobbet. Är ju inte så mycket med dem och insåg då rätt snabbt att frågorna jag tog upp inte främst handlade om den del av jobbet jag ska vara på utan där jag är nu. Jag gillar att vara där jag är, men jag gillar att göra det jag ska (igentligen) göra. Lite kluven..
Fick iallafall ur mycket ur var och en av dem och även nerskrivet mycket av det jag ville ha ut av mötet. Jag är mycket nöjd med det hela.

Jag skrev upp mig på listan "På riktigt intresserade av att åka till Haiti" idag. Jag är intresserad men jag vet att jag inte kommer åka. Det ska vara något riktigt bra megakort i ärmen dom ska trolla fram för att jag ska falla. Jag har för f*n allt här. Om inte minst framtidsplaner jag vägrar missa. Jag kan hjälpa till hemma med, för det finns människor med det behovet på hemmaplan med. Känner inte för att göra reklam för Sverige...

Jag ska nästa vecka och veckan efter det på kurs i Kalberg i Stockholm med en kille från jobbet som får heta Herr R. (mycket bättre än alla de namn han har på jobbet =P) Det ska bli spännande och jag vill vill vill att det ska finnas internet på plats så jag kan nörda dagarna i ända. Efter kursens slut naturligtvis.......

Jag sa nej till en god pizza eller liknade trotts att jag fått lön, kunde tagit något nyttigt och bara komma bort från jobbet en sväng.
Jag har dessutom typ skrattat hela dagen, eller vart dryg. ^_^

Jag har gått från att fråga om att få ledigt till skidåkning, till att inte åka, tillbaka till att åka. Så nu är det väl nästan spikat.

Det är nog det stora hela som inträffat tror jag. Absolut så det räcker till tycker jag.
Naturligtvis ännumer men nu ska jag lägga in fler bilder på Fuji så jag kan klippa och klistra kort i stockholm. *nöjd*

Kramar på er alla


 




Helgen som vart

Hej hej på er alla!
I helgen har jag haft toffelmys med Älsk, firat Gurras födelsedag och soffmyst med Jenny. Men efter allt det här dönickandet så var jag med på en träningsturnering oxå.
Här kommer några bilder från den dagen.







Har jättesuperduper många fler bilder men på de ses ansiktena så dom får vara... Vill ju inte att någon blir ledsen som inte vill vara med på min blogg...

Jag hade jättekul och på kvällen skickade jag bilder både till Bärgslagsbladet och till klubbens hemsida.
Riktigt nöjd måste jag säga =)

/Elin


En måndag har aldrig vart bättre

Som Stina sa; "Vet ni inte att ni är på jobbet? Ni har ju leendet (och pekar från ena örat till andra)härifrån och hit".
Det var en bra dag. Jag visste vad jag skulle göra och det fannas att göra för även lilla mig. Jag var glad. Jag må ha pratat rätt mycket med men vad gör det när jag får mycket gjort och arbetsdagen bara rullar på.
Jag fick frågan om jag inte ville vara på den avdelningen jag fått anställning på, men jag svarade bara att det var inget att vara upprörd på längre. Jag mådde bara dåligt av att tänka på allt negativt som kan hända.
Nu är jag nöjd med det jag har. Men en dag ska jag ändå fråga. Känner bara inte behovet idag...

Jag gick en sväng med Idisen idag i skogen. Det var skönt, fast jag hade huvudvärk. Jag han hem till Navy CIS, duschade och åt för att sedan sätta mig vid burken och kolla upp endel saker.
Skidresa tex. Och så naturligtvis fika"kravet" till alla kanotare.

På söndag är det cup här i Köping igen. KUL!!!! Kom och kolla vettja...


Jag kan faktiskt inte fatta att JAG har tagit den här bilden. Lovely <3  ^_^

Men nu ska jag nog faktiskt plocka ihop mig lite inför morgondagen och sen dra mig ner i soffan för lite tv eller i sängs för att de trötta ögonen ska slippa se på en stund.

Kram på världen


Skön, mysig, men som vanligt kort helg..

I fredags gjorde vi Ser ni gubben Jenny gjorde?! ^_^

 

Jenny pressenterade sitt efterrättsköp sisåhär. Störtskön är hon :

 

 

Sen kollade vi på film men jenny fick åka tidigare för hon skulle upp tidigt och jobba. Stackars hon!!

Lördag var slö, slöare men inte slöast. Vi avslutade iallafall med att åka på isen med min bil i ett tappert försök att löra mig sladda. Det var mycket kul. mycket mycket. Gurra körde fast HAHAHAHA!! Men vi hade en hel styrka isåkare som hjälpte till... Och jag fick musik av honom.

Idag har jag tränat, haft nära drunkna känslan och sen tränat lite till. Vi var många idag. JIPPI!  Sen så var vi hos svärföräldrarna och störde lite, därefter åt vi på kina. Ska nog inte göra det på ett tag nu. Inte super duper.. ihnte gjort med kärlek. Sen så sov jag en sväng, var till svärföräldrarna en sväng och  fick mat. Spagetti och köttfärssås. och rökt strömming. Nu har jag gjort matlådor och ska fylla min mp3 med bra musik inna jag sussar.

I morgon är det jobbet igen. Inte lika tungt denna vecka.
Kram kram


Luddebild



Mysko dag idag. Gillar den inte. Krya på sig Stina. (zZZzzZ)
Nu ska jag gå ut och gå en lång sväng tänkte jag. Ska bli skönt. Men först ska jag hinka i mig vatten för huvudet är lite envist.

Kramar

Ps: Jag fortsätter nog med min blogg här... Men jag vill kunna välja dag. aja.. ^^

Jobbig natt

Gick och lade mig lite efter 12 när jag tittat på Navy CIS och nästan somnat.. Vet inte riktigt hur det började men jag vet säkert att jag drömde hemska drömmar, att folk dog och massa sånt skit. Sen vet jag inte om det var drömm eller riktigt men någon knackade iallafall på min dörr. Jag är själv och HATAR sånt!!!!

När jag var mindre och hade ett "kommar aldrig dricka alkohol" förhållande till sprit var jag betuttad i en äldre kille. Vi talade om att jag skulle skaffa lägenhet i stan och han undrade om han fick komma förbi då. Jag förklarade att han fick gärna komma upp men inte in förens vi setat och pratat genom brevinkastet ett tag och han blivit nyktrare.
I min "rosa moln"-värld så gick han med på det.
Det vart aldrig någon lägenhet i stan och Killen försvann ur mit liv som så många gånger förr. Han är lite av ett spöke. Ett spöke som nu inte är något annat än en vän och så kommer det förbli.

Jag kom och tänka på detta där jag satt i min säng och var rädd. Jag ville väl bara få det till att det var något mindre läskigt än det som for fram och tillbaka i mitt huvud.
Konstigt... det var ju så länge sedan...

Kl 07,00 börjae Älsks nya klocka ring. Jag vet inte hur man stänger av den helt och den snosade sig igenom en timme. Jag i mitt supertrötta jag ville bara kasta klockhelvetet i väggen!!!!!!!!!!!!!!!!


Landet


Här ligger Ludde så fint och småfryser när lillmatte vill ta kort. Stackarn. Men fin är han!

Jag håller på att kollar mig bort från Blogg.se för att se om det värkligen är detta jag vill ha eller ej.
Just nu har jag bloggworld.se och grejjar runt. Det enda och mycket stora problemet med dem var att de inte gillar min storlek på bilderna. Ajajaj, det minuset sved.
Nu ska jag mysa ner mig och se ett avsnitt Navy CIS..

God natt på er!


Idag...

Jag har haft en pratdag idag. (stackare som fick ståut, men tack ^_^)
Älsk har åkt till Danmark (lycka till) och jag ahr vart glad, pratat barn och känt mig krängt under dagen. Jag känner att folk vill ha min åsikt men bara för att dom behöver se att jag rör mina läppar, inte för att få en annan syn på saker eller reflektera. Många gånger var det som att tala med en vägg, och det var inte bara en person.
Jag kände mig helt kalsvättig och pulserade ilska i kroppen runt 3 när jag höll på att få nog. Men jag klarade mig.
Snart känner jag människor så bra, och andra mig, så jag kan få ett totalutbrott och ändå förstår folk mig. Det kommer vara skönt den dagen då det får komma ut, jag längat...

NU ÄR DET HELG!!!!!


På landet en sväng..

Jag är hemma hos mor och far en sväng. Tänkte jag skulle grejja klart bloggen men det blir nog i morgon.
Gjorde ett test om vem jag är av brudarna i sex and the city.
Vet inte om jag håller med men men..



Na na na nanaaaaa... JAG HAR MIN ÄLSKLING, SÅ DET SÅ =P



Pappa är i duschen och sen ska vi laga mat så det är nästan klar när mamma kommer hem.

Trevlig helg på er alla


Håller på att lära mig att grejja här så ha lite tålamod =)

Haha.. Ni ser nog inte vad det står men det gör inget. Snart kan ni läsa igen ..
Kram kram

Granen



Visst är den vacker... Den skiftar färg och är sådär lagom stor.


Kluven..

Så skönt med kortdag idag. Känns helt förträffligt. Iallafall eftersom jag kom isäng halv 1 i går natt efter en superdupersnabb långprommenad och sen kabeldragning med svärfar. Jag gjorde ingenting skall tilläggas. Somnade nog en timme där innan tolv med.. =P

Men klyvdheten jag lurar på nu är om jag ska rapportera i piggelino eller inte. Känns som att jag röstar på inte för att i stället ha lite tid att ev skriva här... Skriver ju ändå upp träning i min egen kalender. Så för tillfället är det nej till träningsdagboken på internet. Men inte fastslaget än... ^^

Just nu håller bakmaskinen på att göra lite bröd åt mig och i micron snurrar gröten. Får se om jag får äta upp den helt själv eller om jag får hjälp... Vem vet?!

Imorgon är det en ledig dag. Det känns helt underbart!! Vet inte vad jag ska hitt på men det löser sig alltid.
Nu vart jag faktiskt lite ledsen. Hade av Älsks blomma som han kämpat så hårt med. Skulle ju "dyka upp" en överaskning om han hade fått den större. Sjutton oxå... F´låt....



Stina och jag konstaterade idag att vi saknade Hertig Karls hotellfrukost.
Jag saknar även det lugnet. Lugnt jobb med rutiner och kunskap..


Jag vill inte till jobbet.......

Hur svårt kan det vara?
Vad är det jag inte litar på?
Jag är inte säker men jag tror det är de oberäkliga människorna, dom man aldrig vill bli som och de ostrukturerade dagarna som inte passar mig. Igentligen vet jag inte ens när det är fika eller lunch för kommer en bil, ja då är det så. Eller två, eller 4.. Jaha!?
Jag är så trött på läget helt enkelt. Trött på att inte få svar, trött på att kuta runt och tro.
Trött på att känna att det är jobbigt i hela kroppen att åka till jobbet.
Känner mig faktiskt om en riktig "humörnerdragare". Hur f*n ska jag kunna vara den glada lilla tjej jag är när jag bara vill spy, fast jag tycker om folk?

Det här tar knäcken. Och varför gör dom inget?

Jag är inte ensam...




Grattis Far, 50 år idag!!



<3
Han fick en massagedyna att ha i soffan av oss. GRATTIS!!!
Alla ramlade in kl 15 idag. Fullt hus, utan överdrift ^^


Nu har det bli`tt nytt år igen

Jag gillar det här lite nostalgiska över nyårsbloggar. Vart ingen sådan för mig då jag var hos min gammla granne och Älsks jobbarkompis på nyårsfest. Det var första gången jag möttes av rollspel. Man fick varsin karaktär innan kvällen med lite info om vem man var och nära relationer till vissa och till den mördade. Själv var jag yngsta tvillingdottern till tomtefar som dagen innan julaftonen hade blivit mördad på tomtegården.
Jätteroligt var det helt klart. Jag var spänd till tusen innan jag kom dit, orolig att jag inte skulle minnas och att jag skulle göra ort mig i allmänhet. Men det var ett bra sätt att lära känna varandra och börja prata med alla, även de man inte kände. För man fick vissa frågor till de andra som var tvunget att ställas. Självklart hjälpte även den lilla mängden alkohol kroppen att lugna ner sig och spela ut lite mer i sin roll (dock var jag rätt kass endå).
Jag hade iallafall ett underbart nyår och ropade "gott nytt år" över åkrarna, mellan smällarna, till min mor och far på andra sidan med.

Året som vart har bjudit på många överaskningar.
¤Molly, min lilla vän har flygit till himlen och vi har fått två nya vänner, Loppan och Albert.
¤Jag har vart på min andra utlandssemester någonsin, denna gång bar det av till Egypten. Klart vatten och fjäskiga människor avslutades med turistdiaré och en nöjd Elin som fick komma hem,  lagom brun och utvilad.
¤Jag har blivit 1/4 båtägare. En Buster som har vart på väskusten utflykter och även i Mälaren för att fixa krossskada på svärfars ena rumpmuskel. Har givit mig möjliheten att kunna åka vattenskidor (efter X antal "vattenåkningar") och flyga runt på en ring i asgarv.
¤Min "lilla" kusin har äntligen gift sig (och fått en lillknodd) och bara helgen efter så gifter sig min "stora" kusin i hemlighet. Grattis till dem båda!!
¤ Jag började arbeta "på" FMCL i April där jag träffade min lilla Stina. Där ser det ut som att jag blir kvar där det är min första riktiga ANSTÄLLNING! Fast och nöjd =)
¤ Vi fiskade strömming i Trosa..
¤ Jag fick en egen och jättefin skrivare att skriva ut kort och annat på
¤ Jag köpte min första torrdräckt, så nu har jag ett eget kitt, som inte är mitt än, men snart...
¤

Ja det finns massor, men detta kom jag på nu iallafall.. Ska göra sånnahär jämt åren framöver och allteftersom så den blir jäääääääääätte lång =)



Gott nytt år

Gott nytt år på er alla och en god fortsättning...

Kramar


RSS 2.0