semester är ordet..

att spring mot målet 24 7 är inte nått som lockar. jag tog faktiskt riktig semester i torsdags.. inte från mina vänner och familj eller träning. men från mitt jobb. det har väl aldrig hänt. och för visso kan jag ju trilla dit fortfarande. det är ju 1,5 vecka kvar.. ;) men känns inte så just nu och det är härligt. visst tänker jag på det, både med sorg å glädje, då det är några som har sin sista vecka nu. några kommer jag sakna sönder... andra drar jag en lättnande suck åt!
Ligger och steker sönder mig i solen för andra dagen denna veckan. det är här jag trivs och mår bra. vid vattnet i varma solen. tänker som vanligt en massa men inget djupt. låter bara livet rulla på nu så fort och smidigt det bara kan.
i helgen är det tjejmys och lite andra idéer som vi får se hur det går med.nästa vecka blir det en ny tagg..
måste beställa hem en klänning oxå.. viktigt viktigt! nu snart bär det av hemåt :))




vad?

varför är jag vaken nu? vad är det som har hänt? vilken Läskig känsla i hela kroppen..
kanske är det en mardröm jag redan förträngt. nästan så jag "hoppas på det!"..

nu satsar vi på att sova vidare någon timma, jag och min nattvirvelvind Melon..

Kramar//E

5km taget

för första gången kutat. tog det på 34 minuter. det klagar jag inte på. men det måste slås snart..

kramar//E




glad midsommar

till er alla!
personligen var jag bakisseg hela midsommar. det var som vanligt sol och regn, det kallas svensk sommar. jag spenderade den i Sundänge med min extrafamilj som jag nu ligger och drar mig med i husvagnen.. Jätte skön kväll!! jätte skönt liv!! tackar massa och ödmjukast för allt jag fått denna helg såhär långt! :)

Kramar om /E



..

.. jag ber om ursäkt för att jag bryr mig och där igenom oxå att jag är jag. självklart kan jag bli bättre, vem har inte brister..?! men be mig inte be någon vara tyst. för det gör på mig minst lika ont..

ursäkta röran, jag håller på och städar..

.. i mitt huvud..




skift

Det finns en spännande historia bakom min rubrik... Men nu vill jag bara säga:
God natt och sov gott!!

/E




Grattis i efterskott..

..till min blogg dom den 10 juni vart hela 4 år. Det vill säga att i Augusti i år har jag vart på samma arbetsplats i 4 år, med uppehåll för Affe såklart. Det är rätt kul vad man kan komma på saker, på en lördag förmiddag, bara sådär. Haha.. Nu ska det letas lekar. Släktträff i kväll. Vit helg med betoning på vit (vin) Kramar//E

Kan ses om och om och om och ...

 
 
Härlig film. Jag skrattar så jag har träningsvärk. Har du inte sätt den, gör det! Bra kväll med mat och film.. Intromusiken gör inte det sämre på något vis.
Nu är jag däckad och ska sussa som så många andra.. Ni andra; Håll ställningarna!!
 
Kramar//E
 
 

Soliga dagar..

Det är långa dagar. Jag jobbar förmiddag 6-15 och kan väl ärligt erkänna att det inte funkar så bra för mig. Jag tror största problemet är att vi har träningsstop och att jag inte orkar röra mig på flera dagar. Vill bara sova.. Mår illa av viss mat. Är konstant hungrig. Totalt slut i kroppen och får sockerrus av minsta lilla.
Sen tar det mycket att bli totalt jävla piss dissad, så är ju helt klart sanningen. Men inte så mycket att göra åt där heller. Bara ta tag i sig själv och resa sig upp stark igen. Detta ska bli den busigaste sommaren på länge. Golligocken har bokat in mig så dit drar jag en helg. Björn lockar med härliga poolbilder, måste leka med henNe. Kackel!! Mia drar i bad och party. Snabbfot i hemlisar som jag bara njuter av att tänka på. (avis) Lola ska snart ingå i tjejmyset på Herrfallet som jag ser så fram emot. Hon med fina fina magen (avis igen)
Ja visst händer det saker, det gör det!

Kramar om//Elinen




citat me

"Guldkorn försvinner inte för att det förändras, jag lovar!"




dra huvudet under täcket

det är så det känns. varje steg är tungt. varje val är snett. varje tanke ballar ur..
tar och varvar ner och letar på mig själv nu, så ni vet om ni letar!




Jun. 06, 2013

Det är svårt att inte trivas här ute på bygden. Det är en grön gräsmatta en liten liten bit från dörren. Det är en stor altan och jätte nära till vattnet. Det absolut bästa är soltimmarna. Det är jätte mycket sol här och när det blir solnedgången kan man gå till vattnet och mysa..

Nu ska jag måla, sola och ha det gott här ännu en dag <3

Tänka och begrunda

lev vidare..

Man måste vara två för att älska..




dagens!

"det är inte så att jag hatar dig.. men om du blir påkörd av en buss skulle det vara jag som kör bussen!"

J visdom

"jag trodde vi hade kärlek! men jag hade kär och du hade lek!"

BOOOOOM!


lammkött vs lastgammal

R berättade idag för mig vart åldersgränserna gick. 35 och över är lastgammal. Mellan 30-35 är man gammal.. min status var faktiskt brukbar, alltså inte obrukbar. Men såklart hade jag passerat lammkötts-ålder.. den passerade jag förra året. så nu har ni koll ;)

Kramar om

it will all be worth it..

karlar.. kan inte leva med dem. kan inte leva utan dem. vill ha dom nära. vill att dom tycker om en. vill ha deras värme. desto mer man vill det, desto mindre får man det man söker.

Det är bara stå stadigt och le, precis så som jag kan det. se vart vägen leder och hur långt jag orkar gå.

hur som så är mitt liv rätt toppen nu!!


detta är en bild från lördagens bröllopsfest, tagen av goa Mia. det var en kul kväll.. fullt med drag och massa kärlek!!

kram på er//Elinen

RSS 2.0