o_O

Spänt fast kökssoffan på släpkärran och ställt in den i ladan för natten. Tog bort all spik och det gamla tyget innan. Får se hur mycket jobb det blir med det där locket bara. Hoppas inte den blir alldeles för låg för bordet bara. Men det får jag ta när det kommer...
I övrigt är jag snorig. Det är väl självaste om jag ska gå och bli sjuk nu. Det hade jag ju inte tid med överhuvetaget. Så i morgon är jag frisk igen!
Antingen bjuder första maj på kanotslipning eller så blir det måla och dona vidare i lägenheten. Det vore härligt. Frisk å glad! Plantera jordgubbsplantor oxå!

När det blir mörkt ska det skickas upp kinalyktor i skyn. För dig och mig..
Kramar om//Elinen




Så lätt..

... men endå svårt! känslor.. det är en spännande sak att tänka runt.jag gillart. och mindre gillart.

idag har träningen funka bra! promenad och gym på morgonen och innebandy på kvällen. trodde inte det skulle bli nått av det då jag var så satans trött. men visst, på tom mage vart det nya blåmärken och härlig träningsvärk i morgon. rätt nöjd!

enda jag saknar är ett tecken på liv, det skulle vara härligt.. riktigt härligt!

Kramar om//Elinen




must be the reason why i'm king of my castle

Något sliten hjälte. Från en oplanerad helg till en toppen helg! Vet inte hur den inte skulle blivit det, men det bör endå poängteras. Det är många fel på mig just nu, men det största var nog hur snett det vart på 3 groggar igår. Det var bara dom.. Det är nått konstigt här! Men hur som helst, toppen!
Jag har fått upp min spegelvägg i hallen. Den känns större och det gillas. som flickan saaaa (aningen skadad?) Sen bar det av mot Stockholm och Decathlon efter en bil med en kepssnubbe (a?), förare och en glad J. Det vart en fin ny jacka till mig (paddeljacka), tröja, neoprenshorts, gummiband och ett par cykelbyxor till S. Nöjd idiot kom alltså ut därifrån något fattigare ;) Sen brassade jag tillbaka solo på Stockholmsvägarna mot en grillkväll med 3 minst sagt trevliga snubbar i en stuga på landet. Hade velat spela in diskussionerna som var den här kvällen oså ni kunde förstå mig lite bättre. Men det hade nog inte hjälpt. Det var jävligt kul helt enkelt! Från en kväll i soffan eller på landet hamnade jag alltså på landet i Stokcholm. Vem kan klaga?
Idag brassade jag hem och bytte bil med mamma igen. Tillbaka till 745 efter att glidit i en soffa som man kör med höga växlar. Betalade för soppan och fick med mig ett fång Blommor som jag efter att skrivit här ska planera. Tog en rekordtid hem med mitt slitna vrålåk och sen var det bara byta om och skynda mig iväg på årets första inlinesåk. Det är sjukt vad otränad jag var, jag tänker inte säga mer än så. Det var pinsamt! Så bara påt igen. I morgon? Haha, känner mig lite speedad. Ska nog ta dom första penseldragen på plankan på golvet idag med. Se om det blir som jag vill och se om jag vågar stryka på på väggen efter det. Spänningen är oooooliidliig!!!!
Men om det ska hinnas nått mer idag så lär jag dra igång nu. Mamma kommer om någon timme och ska lämna nått jag har glömt där. Får se vad det är för spännande..
Nej men ha det fint där ute i cyberrymden!!
Kramar om//Elinen
 
 

Grattis

Idag är ingen vanlig dag, för det är Björns födelsedag. Björn är en god vän och en bra träningskamrat. Hon hjälpte även mig hitta till Decathlon i Stockholm. Det är lite ruter i na, så killar.. Hon är ledig för stunden! Lite kräsen, lite aningen knäpp, men fastnar ni så gör ni det på riktigt!
 
Kram på dig Björn!!!
 

..

om man kunde avgöra öden och känslor vet jag vart jag skulle styra. men jag är jag och du är du. lovely <3




och där kom nästa "drömmusik"

 
 
På nått vis känns det som den här låten är väldigt mycket till mig..
 
(och nje, sömnen funkar inte riktigt just nu..)

bilder












..

..så var det dax igen och lägenhetshyran är borta. suck..


Jag sjunger ut..

..till tonerna av Melissa och Winnerbäck idag. det går framåt idag med. promenad och gym i morse var en bra start på dagen. skakar (like always) och huvudet är med. ett tag till.
efter jobbet ska det köpas blomjord och sen paddlas första ute. jippi!!!
sen är det kväll igen. får se vad det blir då.
kramar//Elinen

nu reder vi ut detta

grabbar, ni måste förstå det här. tjejer bajsar aldrig! det finns inte i vår natur. så om du skulle höra ett plums när tjejen är på toa så är det bara att hon inte tuggat maten ordentligt som hon nu spyr upp!

så nu vet ni!

"tjena bloggen "

helt plötsligt släpper jag in det. känslan av att vara själv. jag är själv. och det har hänt endel för att jag ska komma fram till insikten jag nu stirrar på. som stirrar tomt tillbaka. ensam och frusen var det "syndigaste" jag kom fram till under min förmiddag mot nyktert tillstånd. ville ha en kram. ville sitta nära. men jag har ingen sån att sitta nära. för jag släpper inte in människor som bryr sig om mig. håller dem på tryggt avstånd. men hur tryggt är det? jag känner inte. ser inte människor som dom är utan tar bort alla möjligheter. allt som distraherar. allt som gör att jag kan känna nått. värme. pirr. förvirring. ge mig chansen att drömma en dröm. skapa hopp. bort!!!
kanske är det så att det nu kommit till en vändning. kanske kan även denna sida av mig få hitta tillbaka.. kantstött och sne. varm och glad.

bakisstatus: överlever med råge
tågstatus: påväg mot Linköping på sträcka 2 av 5.
Funferingsstatus: kaos är inte en underdrift




sitter fast!

Att hoppa framför ett tåg måste vara en av de säkraste sätten att dö på..
Att vara så säker på att man vill försvinna. Så illa man måste må. Dåligt. Och fokusen helt på fel sak. 100% död. Vilket mod att ta steget. Det avgör allt! Kan ju bara se sig själv.. För om man brydde sig om någon runt om mer än sig själv så finns det anledning att stanna, trotts motgångar. Eller?
Vilket mörker..

Sitter fast där det troligaste hänt. Någon har hoppat. Någon har tappat fotfästet i livet och givit upp.. Så här sitter jag. Funderar obotligt på livet. Leva för livet! Le för att vi har det bra!

Kram på er//Elinen

...

om du inte litar på någon kan du inte förvänta dig att någon litar på dig? om du inte vågar ses, hur ska du då kunna veta? om du inte ville veta av mig skulle vi aldrig höras! men mer då? känslor, hopp och förtroende är så spännande.. smärtar. plågar. förvirrar




on my way

med goa brudar. bästa lördagen!!

Jag har sovit mig igenom superhalka med stor bil med sommardäck. Klockan i bilen ställer om sig fel fast vi ändrar. Vägen har vart dålig. Sen solen gått upp har jag vart vaken. Kisspaus nyss. Mu hade gjort god frukost till oss alla 3. Vi vet att däcken sitter oxå ;)
Som Lola sa "djävulen har givit sig på fel tjejer!" <3




minns tillbaka..

.. på den tiden då kärleken var oförstörd. Då fjärillar i magen och en puss på kinden som att flyga till rymden. Tyngdlöst och problemfritt. Då man skickade en kompis att fråga chans. Då världen rasade om ens pojkvän tyckte ens tjejkompis var snygg. Då man vägrade gå till skolan om inte jeansen man haft i 3 veckor inte var nytvättade just idag då man skulle hem till honom. Tiden då pussjagis i hockeyrinken var nästan lika kul som att gå balansgång på rinkkanten eller hoppa hopprep. Då det värsta som kunde hända var att man gjorde slut.

Inga otrohetsaffärer. Inga lögner de senaste 4åren. Inte någon ekonomi att ta hänsyn till. Ingen bouppdelning eller hund som blir i kläm. Inga frågor man aldrig får svar på..




dagen är..

.. som gjord för att få stanna till sängs! Ögonen går inte att öppna..
Gårdagens plock syns inte och blomlådan som flög iväg i gårdagens vind är sprucken. #hästskit
Frukost till ljudet av mina tunga andetag och sen go go go to work. Det är så tungt där.. Ont i magen bara jag tänker på det.
Många saker små blir en tung sten att bära. Dumt! Onödigt! #sånärjag

God morgon på er//Elinen

Mer "mitt i prick" kan det nog inte bli, än såhär--

 
 

Jag drömde en dröm
En dröm som gav mig dej tillbaka
En vacker dröm
Men jag undrar är det verkligen dej jag saknar?

Jag har ett liv, mitt jävla framgångsrika liv
En dålig film, en parodi
Där ingen känner någonting
Där allt är fullt av ingenting
En värld av spel och strategi
Där allt är upp till bevis
Men jag har inga vittnen, inget alibi, i kväll
Är jag här, för mig själv...

Och vet du vilket pris jag fick betala för dej och mej
Vilket pris som helst betalar jag igen
Men jag är stolt, jag gjorde valet för mig själv
Det här är priset jag betalar för stolthet
Om du frågar vad jag varit, utan dej
Och om du frågar har jag svaret
Nej åter nej,
Men jag är stolt, jag gjorde valet för min egen skull
Det här är priset jag betalat för frihet
Det är sanningen...
 
 

Hur härligt som helst!

 
 
Denna ska jag skriva ner på min "to do" lista. Dansa, vara täckt i färg och bara flumma runt, låter som ett perfekt ställe för mig!
 
 
 
 
 
Denna är ju bara för att jag var korkad och hoppa bungy, då är detta ingenting. Sån känsla! Och så bra gjord!
 
 

Denna är ju bra härlig, men i mitt tycke för de som är lite tröttare på livet eller inte har blivit gamla och sköra. Men oxå denna är otroligt bra gjord. Sommar känslor!
 
 
 
Och den sista härlig filmen. Den kan ju inte vara omöjlig. Dom ser ut att ha så fantastiskt roligt. Även detta en sak som jag inte skulle tveka på att göra med ett gäng. Vem har inte drömt om en sån här "team-bilding" övning? Jag har iallafall!!!!
 
Ta er tid att titta på dessa, dom är helt fantastiska alla var för sig. Men om ni inte vill så rekomenderar jag första och sista. Jag blir toksugen på LERBAD! Hahaha!
Sommar sommar här kommer jag!!
 

svart på vitt

.. det hade som jag trodde inte hänt ett smack!!! men det är som att man blivit avkastad, bara upp på't igen.
jag känner ju musklerna. dom kommer och då måste fettet flytta på sig. enklare kan det inte vara!

god natt //Elinen

Lite söndag idag

Tänk vilken höjdarlåt som är gjord innan man ens var född. Är det inte då man har lyckats som artist, när man gör odödliga låtar?! Den är iallafall mäktig. Han har blivit gammal som vi övriga dödliga ;)
Måste titta på den här filmen en dag, vilken det nu var som inhöll den här låten.
 
Ha, yttligare en vecka har gått. Jag har fått mycket gjort och sakta men säkert bygger jag mina dagar. I morgon ska jag vägas in igen efter säkert 2 månader. Jag betvivlar det hänt ett j*vla smack.. Men jag hoppas. Jag har slitit. Men kan trilla dit hårt på maten, fast det inte har vart så groteskt illa där heller egnetligen. Men i morgon blir det att lägga korten på bordet!
Kanoten står nere i förrådet och väntar på att få sig lite kärlek med sandpapper och nytt mtrl. Den behöver det. I onsdags på träningen så han jag inte paddla en kvart ens innan det var mer än halva kanoten fyld med vatten. Stackars den.. Men nu snart så ska den få sig lite nytt mtrl så den kan klara Essen. Hoppas den hinner bli klar till då..
Innebandycup med jobbet har spelats och jag har tränat bra hela veckan. Var förstörd måndag tisdag men så går det när man inte kört Box å kick på över en månad och drar igång och ger allt på ett mördarpass. Denna vecka ska jag försöka lägga in mer kondition, det vill säga fettförbränning med promenader. Tidiga. Sköna. Behövs!
Tänkte köra igång direkt i morgon bitti med en promenad och sen lite gym på jobbet innan dagens arbete drar igång. Behöver gå och sova nu då! har aldeles för mycket att skriva... Det Är på tal att dra till banken och låna till en bil. Stackars bilen min behöver lite pension nu snart. Så en kanot kanske?! Jag vet inte.. Får helt enkelt se hur mycket bök det blir med att kolla runt på banker med ränta och trök (äckliga vuxenpoäng) Ser fram emot att lägga lite tid på att runt och provköra bilar. Blir det en ny volvo kanske? en gång volvo alltid volvo?! Jag klurar vidare.. Just nu ligger inte energin på det..
 
Å det ja, bröllopsklänning! Jag måste hitta klänningen till det där. MÅSTE!!! Jag vet vad jag söker, det gäller bara att hitta den där perfekta. Jag får lite hjälp här och där, men har inte riktigt vågat slå till än. Dom är ju inte helt perfekta. Och hoppas inte sticka ut för mycket i den när jag väl hittat den. Och frissan måste jag till. Sugen som satan på att "trolla" lite med mitt hår. Vore jätte kul! (tjejigt och bra)
Gillar mina lite tjejiga sidor.. oftast

På lördag är det vilodag delux. Jag ska till Ulla-bulla med brudarna. Ingen kan vara nöjdare än JAG!! (tjej) Hahah.. Aja, detta var inte så mycket tänk men en sak kan jag säga er:
Jag är så trött på folk!!! Hur svårt ska det vara? Ingen är perfekt!! Jag slog av omvärlden idag i 2 timmar och hoppade in i min egen värld. Visst är den lite dyster bitvis men omvärlden var katastrof så då var det bättre där ;)
 
Nu får det vara nog! Ska hoppa in i duschen och sen ska jag sova så jävla skönt så det finns inte! För DET är jag värld!
 
Kramar om//Elinen
 
PS: Jag har fått roliga bäbisbesked. Mu har vart grym plus fyllt år och jag har fått/snott massa kramar denna vecka! Tack <3 ds.

massor att berätta..

men varken tid eller ork..
- saknade någon att krama idag.
- frissat pappa
- tvättat
- tränat

det går rätt okej nu. hoppas hoppas hoppas morgondagen funkar med.
#hoppaspårosahästarmed

kramar om//Elinen


bästa!

M: "killar skulle tillåmed prata med kuken om dom kunde!"

Så klockrent!
#garvdagdelux

dagens aha!

Star wars, alla filmerna med start på fredag. undra om man ska ge det en chans kanske..?!
klara av att inte somna..?!

...

Säger godnatt med den här godingen.
Lovely är ordet och jag känner orkeslös pepp delux ;)
 

Det blir inte mer party än såhär.

Grannarna gal med härligt full fördröjning till låtarna dom spelar som dom absolut inte kan. Dom borde faktiskt söka till Idol så dom fattar vad jag får står ut med ;) Men som allsång funkar allt. Jag jag tycker faktiskt det är mest j*vla charmigt. Lite avis är jag såklart oxå när dom super och skiter i morgondagen. Även för att min hals gör ont igen och Experitoxen inte verkar funka så bra som jag hoppas. Vill ju inte överdosera. Och vill träna i morgon. ANNARS kunde jag tagit mig ett stort j*kla glas vin och seta och lett i soffan här till en bra film. Istället ska jag ha ont och höra deras vackra stämmor. Haha! Som en gammal tant som är trött på de där ouppfostrade ungar. Välkomnar nu Macarena. Det går bra nu ;)
 
Jag förstår inte varför du får mig le. Varför ditt barnsliga kaxiga svar får mig le och undra vem f*n du är att ha en åsikt i mitt liv. Men så länge du håller dig på den där armlängdens avstånd och bara får mig glad så ska jag nog vara just bara glad. För mer än så blir det inte...
 
Dansar du?
 

För att det är hon..

Funny you're the broken one but i'm the only one who needed saving
Cause when you never see the lights it's hard to know which one of us is caving


 
 
 
 Den eviga favvon!!
 

Svaret på hopplösheten är..

När hopplösheten möter en, vad gör man då?
När det inte syns någon utväg.När det enda man kan göra är att acceptera den. Vad gör man då? Finns det inte alltid en utväg som faktiskt kan lösa det mesta? För sitt eget kan man väl nästan alltid styra? Sin egen väg..
Är det bara att falla i gropen som man tittar djupt ner i och bara ser mörker. Eller kan man sträcka ut en hand och få en i sin? Ta fram hammare och spik och bygga en bro över hålet? Le och vända och gå därifrån?
Eller är det hopplösa som en dimma som kommer in och kväver en varesig man vill det eller inte?
 
Vad är hopplösheten?
Och varför vinner den när du möter den?
 
 

will you call my name as you walk on by

Vet inte riktigt vad det är med mig. Jag vet att jag är ledsen. Jag vet att jag är trött. Men på och för vad? För att jag har ett fint boende? Underbara vänner som finns i alla väder? För att jag har ett fast jobb med iallafall hälften av de som är där är underbara? Eller för att jag sportar och sysslar med saker jag gillar på fritiden? Eller för att jag har valt, gång på gång, att vara själv. Att inte dela mitt liv med någon som en dag får mig att gråta? Att jag jobbar/bor i fel stad för att kunna ha en 4bent bästa vän? För att min lön är ett bidrag med avdrag? För att min familj älskar mig gränslöst? För att jag har planer och mål med mitt liv? För att mina grannar lever livet som en enda lång fest? För att jag inte rökt vattenpipan från Affe än?
 
Det är lätt att se saker på de sätten dom är. Jag vet vilka vägar jag valt, vad jag vält bort och nästan i alla av fallen även varför. Jag vet att jag hade kunnat stannat alla gånger jag valt att gå min väg. Jag vet att det säkert hade ledigt till att mina drömmar hade fått fina rosa moln runt sig. Men det hade aldrig blivit det där mäktiga stabila med fast grund som jag saknar.
Jag vet att man inte kan få nått om man inte chansar. Om man inte låter se om ens vingar bär en kan man inte flyga. Innan man målat väggen precis som man drömt kan man inte veta om det faktiskt skulle se bra ut. Kan inte nå sin drömvikt om man tröstäter. Kan inte få bra matrutiner om man gillar att kräkas efter maten. Kan inte få en kram tillbaka om man inte ger kramar när man vill. Kan inte hoppa högre än man vill och övar på!
 
Så om det vore enkelt att leva, som så många får det att läta så vet inte jag vilka liv ni lever?! Jag vet att man vill mycket. Jag vill mycket. Jag vet att dit näsan pekar går man. Och att se glatt och posetivt på saker gör alla vägar lättare att gå. Att ha delmål och vänner på vägen med.
Min fråga är: Varför får jag inte vara glad?
Det är helt fantastiskt vad ni kan trycka ner mig i skona. Hur era blickar kan få mig att vilja kuta in i väggen så ni kanske ler åt min smärta. Få ett raseriutbrott på samma sak som ni klagar på så jag blir "godkänd". Få chefen att fråga er varför jag inte gör mitt jobb. Bara bara för att få er att inte se mig som den där äckliga som jag ser att ni ser mig som. Era ögon lyser. Lyser mörkt.
Jag förstår inte hur ni orkar..
 
Och varför får inte jag ha lärt mig mina läxor? Varför ska jag ses som den där som göra allas fel? Vaför får inte jag växa upp och växa i er värld? Varför måste jag för evigt lida för att jag valt fel?
Vaför kan inte jag bara få vara den där osynliga människan jag önskar vara. Jag klär mig i det jag ska. Jag gömmer mig i de kläder jag överlever dagen i. Det är stora kläder. Så jag slipper se de kilon jag vill glömma. Det är oftast mössa, för att dölja det vackra naturligtsvallande vilda håret som jag en gång i tiden var så stolt över och aldrig gjorde nått åt. Jag försöker inte. Jag vill bara vara en i mängden. Kan inte rå för att jag ler. Jag vill se ljust och bra på livet. För jag har det bra! Varför får jag inte ha det bra?
 
Varje dag jobbar jag med tanken på att människor faktiskt kan vara goda. Faktiskt kan mena det dom säger och ha goda avsikter med det dom får ur sig och på det sättet dom handlar. Men det är varje dag ett knivhugg i ryggen. Varje dag är det någon oärlig sate som bara vill hälla salt i såren. JAG HAR LÄRT MIG!!!
 
Varför förtjänar jag inte bara att få vara glad för det jag har?
 
 

Den ni ;)

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article16550796.ab

Madness

 
 
Come to me
Just in a dream.
Come on and rescue me.
Yes I know, I can be wrong,
Maybe I'm too headstrong.
Our (ALL) love is
Madness

sliten..

jag har nått på g i kroppen. det vill vinna över mig. kan de bara tvär glömma!!! jag ska vara frisk nu och det tänker jag kämpa för. äta bra, röra mig och jobba!

och idag har jag fått det tungt. jag är ju trött och orkar inte dra det positiva rejset idag. så det bra spyrs galla!! och för att slippa må sämre går jag ännu mer på nålar och håller mig undan. och så blir hon ännu surare för det. och för det krånglar.
all ork är slut.. 1,5Tim kvar tills hon går hem. då får jag äntligen jobba! (men då somnar jag väl av utmattning när det släpper)

Hur som så är det fredag! Skön helg framför mig.. heeeelg!




...



Det lilla gör den stora skillnaden. Smärtsamt? Bra! Plågande? Bra! Rätt sätt? Nej!
Men ett lätt sett..

Jag är så trött på svartsjukan.
De flesta jag känner lider av det, mer eller mindre. Enkel vet och förstår det. Andra förnekar..
Jag vill inte vara med. Tvinga mig inte vara med..


smilet..

.. när jag letat efter min Pod-laddare i en vecka och hittar den, utan att leta, när själva poden är kvar på jobbet.

<3


problematiken när man vill klara allt själv..

.. och man stöter på en punkt som absolut inte går att lösa med bara mig eller ens på mitt sätt.

svidare...


det får stå vad det vill..

... på den där vågen. det är utseendet som ska ändras. K får ta den bollen och vinna om han är grym, det är cm som jag vill åt. jag känner musklerna. jag vet att dom är där. under. rätt okej.

nu börjar den stora vardags fighten igen, hitta orken och motivationen till alla träningspass!
jag vet att jag kan. jag vet att det blir bra om jag gör. jag vet en rätt okej väg att ta. kööör!!!

Essen det blir. fightas är bara förnamnet. paddellivet, here i come!! BORT MED ISEN PÅ VATTNET!!!!

God morgon kram//Elinen






Jag vill så gärna..

Jag hoppas att *** köper dig blommor och håller din hand. Att *** ger dig all den tid *** kan och ta dig på alla fester, som du älskar det. Gör alla saker med dig, som jag borde gjort, när jag var din..
 

Musik som är jag

 
 
I'd could learn to love again
I can turn this train around
But I'd rather just go
 
 

det är som tomt

flickrummet alltså. äntligen är oxå ett ord som passar bra! nu är det bara resten kvar!




RSS 2.0