..

Pipa kanske? Brasilien lixom. Vad vore inte det? Solbrända kroppar, fotboll, shopping och vatten! Haha, nu börjar det balla ur här med drömmar om surfning och delfiner och långa stränder. Men, det är det och vämen jag skall ha i november!! :D Det är det jag behöver då!
Skrattretande att jag sitter mitt i en underbar svensk sommar och planerar mina varma utflykter. Men jag är sånt. Vill ha mer av det varma stärkande solen jag tycker om så mycket.

Men nog om det och nog för idag. Klockan ringer ju snart igen!
Kram kram kram
/Elin
Soldyrkande vattendjur


Så var den helgen förbi

Så är helgen över snart. Det har vart kul och ch jag har nog njutit varje minut. (minus det tillfället när jag insåg att jag söp bort min vän :() Men, lärt mig min läxa där helt klart. Se om jag kan gottgöra det i veckan.

Slutsatsen är iallafall att midsommar på hemmaplan är skitkul det med. Så kiel kan ta och dra för här blir jag nog kvar många midsommrar till. Jag vet att nästa gång som jag bjuder på vattnad vattenmelon så ska jag ta mig några bitar innan jag bjuder och så ska jag garanterat ha med äppelkaka fler gånger.
Jag gillar sovmornar väldigt mycket faktiskt. Och jag behöver en oöm kamera till mindre nyktra kvällar. Jag behöver även få mer pli på mig för de framtida "lätt fixade" 3 km. Och jag får med mig (typ) en tilll vän ner.

Och mycket mycket mer.. men, det får vara för idag. I morgon är det jobb igen.
Nu ska jag lägga mig i solen en stund sen hem och se på film.

Kram på er1!/Elin

Ps: bilder kommer senare

Glad midsommar på er!!!!!

Hejsan!
Vill bara önska alla mina "blogg-gluttare" en kanoners midsommar med familj, vänner och alla som ni tycker om. För mig är kvällen fullsmockad, vilket jag faktisk som vanligt valt själv. Men det kommer bli bra. (För med den inställningen är jag oslagbar)

Jag åkte wakeboard i går och jag kan säga efter 2 timmar paddling och den "lilla" åkningen har jag en ganska saftig träningsvärk. Men, den blir däremot bara värre :P
Och ja, jag paddlade och badade igår. Tattueringen sitter kvar och den är fin fin. Glad glad med. Nu är det bara att köra igen. Så.... EN VECKA EFTER TAGGEN LEVER ELIN VANLIGT LIV IGEN. Lovely! Blir fler "märkningar". Jag älskart och det blir jag, bara jag har den här kroppen och dom har "små" överaskningarna.

Men här kan jag då inte sitta. Nu ska jag snart gå ner till Malmön. Ska bli skönt. Kameran ligger på laddning, vattenmelonen bevattnas för fullt med renaste finaste godaste sprit och väskan packas. Drickat ligger i kylen och maten är snart klar. Det här blir Ojojojoj KANON!

Åter igen, en glad och trevlig midsommar till er alla!!

Kraaaaamar//Elin
I sitt esse för fest idag
och var berädda på en kram eller så..



ÄLSKAR!!!! (gammal men helt klart i min smak)

Sólo los peces muertos van con la corriente

Det är tisdag och jag är hemma från jobbet idag med. Tror inte mig ha feber längre och ska nog ta mig utanför dörren på en mindre prommenad senare. Idag har jag sovit och sovit.. Ja, nått sånt är det. Ätit med såklart! (tyvärr)
Dom har stängt av vattnet här. Och det är ju charmigt då min tatuering har börjat klia rätt fint (vilket förövrigt är underbart) och flaga. Snart läkt ^^ Men jag känner absolut att jag skulle vilja ta en dusch..
I övrigt då? Ja, jag vet inte. Funderar på hur jag ska göra på vissa punkter. Skulle vilja känna någon som är nykter på midsommar och kan hämta mig på mitt eventuella äventyr.. Sån tur tror jag inte jag kommer att ha. Men det vore värt guld! Kanske ska satsa på att det blir taxi.. eller bara vara en död fisk?! Hm..

"du är inte lik andra
men med det oxå unik"

Mor ringde nyss om ett hus som var till uthyrning. Ett litet ställe en bit utanför Valskog. Lät så otroligt mysigt och oj va jag skulle trivas med gräs under mina fötter. Äntligen skulle jag vilja påstå!
Å andra sidan borde jag spara ihop pengar och sen köpa mig nått fint precis innan jag åker eller direkt efter att jag kommit hem. För nu hinner sommaren vara över innan denna lägenhet är färdiguppsagd. Och vad har jag för nytta av lanthus när jag är borta om det bara är hyres?
På gott och ont snurrar dagen vidare.. :)

Lyssna på denna låt! Den är helt fantastisk..




Nej, nu har jag setat här några minuter får mycket. Vet inte vad jag ska hitta på, men finns säkert nått som jag kan pilla med en liten stund!

Kramisar//Elin


Levnadsrapport

Japp, lever. Inte mycket mer än så men lever är en bit påväg iallafall :D

Idag har jag.. sovit. Japp, det är nog det jag gjort. Nästan hela dagen. Först en supersovmorgon. Ville inte gå upp.. Sen ner till träingen med bakisbrudar och bröder. Stod där och tog lite bilder och färsäkte hjälpa till i min välförtjänta stelhet. Sen ut på landet direkt för att äta spagetti och köttfärsås. MUMS... Men efter en halv tallrik var jag proppmätt och jätte... hängig (?). La mig på soffan och vakande upp för att ropa efter en filt. Och sen en till.. sov och drömde. Fick en snäll hundpuss av Bamse som tyr sig till mig på senaste tid. Vet inte vad det är.. men han är söt :*
Sov och vaknade av att det luktade annanaspaj i hela huset. Mysigt värre. Dock förstod jag ingenting, mamma skulle ju röjja på logen :P Flx hade slagit upp ett tält i vardagsrummet och, ja.. det var fullt ös. På alla utom mig...
Satt på en pall brevid mamma när hon planterade en biljon olika pellagoner (fick med mig några hem) och skrev vad dom hette på små söta lappar. Sen var den orken slut med..

Ja, nått är lite snett, men nu i med nån värktablett och hoppas att det bara behövs lite mer sömn.
Lagt in mina 1024 senaste tagna bilder nu äntligen.

Kram på er!!//Elin





















Lite bilder blev det, av dom där massorna jag öste in.. Blir fler. Fast på hemsidan!
Nu vila upp sig så jobbet kan bli på schemat i morgon!!




Dagens "aha!"

Sitter och pillar lite med hemsidan innan jag ska ut en sväng för att sedan komma hem och duscha inför min lilla taggning! Sitter och småfryser. Nervositet kallas det!!
Sitter och letar bland mina kort för att hitta lite paddlingskort till min hemsida. Hm.. skulle kunna beskriva mitt "aha" som att det lixom inte existerar några polokort. Det är ju nämligen så att jag i stort sätt inte vart med på någon paddling, så hur i hela friden skulle jag kunna ha några aktuella kort? Jag har å andra sidan ett par stycken tagen nyss.. Men mellan dom och ett år tillbaka: Nästan ingenting. Inte allt för konstigt, men inte allt för självklart heller..
Så slutsatsen blir helt enkelt: MER FOTTO FÖR ELIN! Och, blir jag ledsen för det? Nej, jag skulle då inte tro det!! :D

För övrigt älskar jag Melissa Horns nya låt: Innan jag kände dig.
Kanonlåt. Jag klarar mig inte riktigt utan henne. Glad som ledsen, uppe som nere.

Men nog om detta, ville bara informera om min fotograferingsbrist. Pinsamt! Jag utan kort.. Aja, GÖR OM GÖR RÄTT (soldat) :D

Avslutar med ett nervöst: Nu snart så!!
//Elin Plelin
Solstråle

Vad får dig att må bra?



Imorgon så...
Nervöst!

Har börjat inse att jag fått någon form av socialgräns. Tillslut så vill jag bara vara själv. Måste nu lära mig hushålla med det så det räcker till allt jag vill. Allt jag behöver vara socail till. Konstig känsla, men jag kan inte förklara det på något anant sätt..

Nu, god natt!

God morgon

oj vad jag saknat nätter fulla med drömmar. Att bara somna för att sedan direkt förstå att det man hör är klockan och att man ska upp är inte alltid så kul. Jag blitt leds på det och det käns som att jag aldrig är utvilad. Det börjar bli bättre :)
Men nu, inatt, nyss, min första riktiga mardröm som inte handlar om saker i mitt liv. Det var inte en jobbig dröm denna gång, det var bara rena skräckfilmen. Glad över att det var ljust när jag vaknade. Ännu gladare över att det var min väckarklocka som ringde minuterna efter. Pulsen är inte nere än.. Men nu har jag iallafall insett helt klart att det var en dröm. Hemska hemska dröm..

Nu, dax för morgonprommenad. Glad att det är sommar. Jag hade inte rört mig utanför dörren i mörker efter det här.. :/

..

YES!!! Jag kan göra en "carola" med min nya golvfläckt. Det har jag alltid drömt om :D
Plus: Fläckten har fjärrkontroll.. hihi

Jag har skaffat mig solbränna av fotlänken. Mäktigt!!!

Jag har gjort ett sista försök att få ur det röda ur mitt hår. Silvershampo hoppas jag ska kunna hjälpa mig med det. Håll gärna tummarna ni med. Det kan ju hjälpa.

Jag och popcornen har vart ute och gått lite idag. Gillar inte att gå själv så..

Nejmen nu kan jag inte sitta här.
Klockan ringer 04,50.

God natt på er alla!


Uuuuuunderbart!!



Musik har en så stor del i mitt liv. En så stor funktion.. Tror inte ni förstår. Men det gör inget. Jag tycker jätte mycket om er ändå :)


Allt börjar falla på plats...

Ja, jag sitter här och är bakis. Lovely! Vad gör annars Köpings 10-i-topp partyprinsessa en söndag? Tränar? Jag har faktiskt precis insett, precis alldeles alldeles nyss, att det är livsstilen jag behöver ändra. Här och nu! Jag kommer inte sluta med saker, bara prioritera om. Jag vet vad som krävs av mig..

Var på Garagefest igår. Jag tycker det är så j*vla kul!! Det var det förra året med, dock med bittert avslut (hade inget slummat urringat linne på mig denna gång) med detta år slår stort. Ja, det var många roliga ögonblick.. Tror jag träffat en liten guldklimp.. Vi får helt enkelt se. Jag tror med största sannolikhet att jag skrämde iväg honom. Like so many times before... Men, vi får väll se. Jag har inte brott. Dock var nog det ett stort fel jag hade förra gången, så jag kanske borde ha just brottom?! Eh.. Onödigt att tänka på nått som inte ens nästan är nått än. Jag dansade (fast jag inte kan), rökte inte allt för mycket men endå för mycket, drack mina drinkar och ja, hade förbannat kul! Slog ner arslet på gräsmattan i vanlig ordning med... Haha, jag har bevis :) Glad över att jag tog mig dit, det var millimeter från att det vart panik och att jag var hemma istället. Men, jag övervann det! *lycka*
Tack Emma för den kvällen!!

Och avslutningsvis, helt perfekt avslutning! Natten mellan lördag och söndag åker en vit (kan det vara en 945a?) volvo ner på malmön och släpper ut en alldeles galet badsugen tjej som på 2 röda är i vattnet och plaskar runt. Sådär klockan slår 2, Elin är under vattnet och.. ja, det finns inga ord. Jag behöver vatten! Jag ÄR ett vattendjur! Helt j*vla underbart!!!!!

Citerat Facebook :
Staffan Hunken Ramström
undrar hur det kan komma sej att det är blålera i sängen när man vaknar...
Det skall tilläggas att han bara körde, inte badade :)


Oj vilken vecka..

Om en vecka vid denna tid har jag en stor blaffa på sidan och antagligen är jag lite lagom öm och trött. Sover säkert med eftersom adrennalinet pumpat minst hela dagen :)

Det har hänt saker inom polon. (coach K :P)
Saker inom mig, måste börja vårda mig själv!
Det har hänt saker på jobbet
Och jag är igång med träningen till viss del
Jag har klippt mig
Och jag är (prell.) uttagen till FS 23 som är Afghanistan nästa sommar.

Jag har börjat skratta igen, börjat var jag. Alltid är det nått!

Borde skriva mer om allt detta, men det är sent och i morgon ska det tränas, så det får räcka som såhär. Mycket på schemat i morgon. Mamma plockar upp mig 9,00. Det vill säga någon gång efter 9 :P

Kramar om//
Elin
Sprallfittan
Galenpanna



Trötta tankar

Jag är jätte jätte nervös.
Snart sitter tattueringen där. Om sådär 8 dagar.
Förra gången fanns det ingen direkt tid att tänka eller ångra sig på. Det skulle göras då och jag visst hur och var nästan till 100%. Nu vet jag allt det där men.. Ja, nått tar emot.
Jag tror det är närverna. Jag är nog bara nervös...
Har lovat pappa att han ska vara den första som får se den när den är klar. Ska åka direkt hem till honom och visa. Jag tror faktiskt han tyckte det var lite lite kul iallafall :P

Mer då.. Ja, jag lyckades få en hel tvätt grå. Oj, nej jag kan inte ens skriva om det, är så arg så jag kokar. Har aldrig hänt förr och inget av det jag tvätta färgar av sig. Fy f*n rent ut sakt.
*arg arg arg* Shopping nästa. Tråkigt på de nya vita kläderna....
Och tråkigt på min planerade ekonomi..

Nej, nu sova kanske.. ska bara lugna ner mig lite till..

God natt mina vänner!!





Som om sommaren inte ville vara med..

"Hey little girl on your way to class
Loved by all cause you got that ass
cutest eyes and the greatest smile
for a year for a time for a little while"

So if you're done you better die young baby


Små söta söta djur.. :)

...

Dominikanska Republiken blir det nästa gång mina vänner :) 
Snart ska det bokas och kollas runt
efter bästa ställena och bästa ställena och priserna..
Underbart mål på vägen!!!!

Endel saker vill man ha, önskar och hoppas, som
aldrig kommer slå in.. Men, man får alltid drömma :)






In a perfect world
One we've never known
We would never need to face the world alone

They can have the world
We'll create our own
I may not be brave or strong or smart
But somewhere in my secret heart

I know
Love will find a way
Anywhere I go
I'm home
If you are there beside me

Like dark turning into day
Somehow we'll come through
Now that I've found you
Love will find a way

I was so afraid
Now I realize
Love is never wrong
And so it never dies

There's a perfect world
Shining in your eyes
And if only they could feel it too
The happiness I feel with you

They'd know
Love will find a way
Anywhere we go
We're home
If we are there together

Like dark turning into day
Somehow we'll come through
Now that I've found you
Love will find a way

I know love will find a way


Medmänsklighet

Dagens ord!

Jag är trött. Obotligt. Har ont i ryggen. Sanslöst konstigsmärta. Det är ju träninsvärk (hoppas hoppas jag) men den sitter runt ryggraden hela vägen och är inte kul alls. Obehaglig ny träninsvärk. Blä!! Men haha, spännande helt klart.

Jag är mest lite ledsen över tanken på att behöva stänga in mig i den där byggnaden av tjocka väggar och robusta tak. Inget barfota. Inget gräs. Ingen sol och inget ljus som jag söker. Inte helt ok. Men det är ju de jobb jag har så... inte så mycket att göra åt.

Men nu ska jag kolla på matprogram. Natt!!

Denna lördag går till historien här och nu

Helt underbar dag. Jag menar det, verkligen kanondag!
Dock har jag dragit på mig en magsmärta (en jag känner igen sen förra året) som jag vet kommer följa mig ett tag framöver. Men det gör inget. Jag står, går, ler och lever. Vad mer kan jag begära?

Vaknade klockan 6 i morse. VAD ÄR DET FÖR FEL PÅ MIG? Hahaha.. Jag är hopplös. Det ända jag såg avr den klarblå himlen och allt som var upplyst av den varma underbara solen. Det bara sprätte i hela kroppen på mig. Men jag ta förnuftet till fånga och somnade om. Efter en timme, men endå,
Upp och magsmärtan ville ta kol på mig. Men jag hoppade löpningen och tog cykeln ner till malmön med en bubbelvatten med melonsmak och ett paket vindruvor. Och såklart: min kamera :)
Parkerade cykeln och klev ner i båten med D och T. Vi åkte en liten bit, la ankare och sen la vi oss i båten och solade. Badade och solade mer. Sen kom M ner och ville vara med och glassa. T och D bjöd på pastasallad (as goooood) som dom hade fixat till kvällen innan! Sen gjorde jag min debut på wakebord. Det var... svårt. Spännande. Jag hade adrenalinskakningar i hela kroppen innna jag ens hade börjat. Ens fått på mig brädan på fötterna. Och första försöket från bryggan var... katastrofalt. Ja, det finns inget annat ord för det :) Och de gångerna efter det var.. ja, från vattnet :P Och i igen :D Hahaha.. MEN, jag klarade det med fin fina instruktioner från grabbarna och vissa rättningar i mitt arbete. Så: JAG KLARDE DET!! (hoppas det skrytet räcker) T försökte få mig att få mig berätta det för alla vi mötte. Varför ska jag skryta? Jag är inte sån... Vilket han verkar tycka är skitkul :P
Sen gick vi 4 och köpte glass och sen tillbaka igen. Pratade skit och sen tog jag och hoppade upp på cyklen igen. Trampade mig hemmåt.
Väl hemma packade jag ihop min väska och åkte ner till biggis och handlade massa massa saker. För hemma väntade ... (trumvirvel) familjen Noyendorff. Så det var massor som skulle handlas. Dom är ju sådär en 7 st, sötisarna. Så jag handlade tills axlarna inte orkade bära mer. Och i efterhand gick jag nog över mina ekonomiska begränsningar. Ganska mycket faktiskt.. :/ Men men, familjen främst. Eller hur var det? Jo, så är det!!!
Så hem, packar ur allt ur bilen, in i kyl och fram på bänken. garnerade kött och sen plundrade jag pappas och mammas garderob efter shorts och tshirt. Sen gav jag mig ut på nått jag tror var 2 km totalt. Jag sprang, sprang sprang. Gillart. Barfota såklart ;) Så kom jag tillbaka, svättig och fin och tog mig en kall öl och en dusch. Hoppade i ett linne och satte på ett skärp. Klar för att vara social!
Så vi grillade, pratade skit, jag drack min öl och nån cider från Biggan och bara njöt i värmen. Lagade sallad med lilla M. Oj vad duktig den lilla 5 åringen är. Ska lägga ut bilder sen. Med en lika vass kniv som min fast i mindre format skar hon upp hela grukan och 2 paprikor. Och.. jag glömde nästan, även fetaosten, helt själv. Men det skall tilläggas att jag höll andan ett par gånger. När hon vred kniven. Men pedagogen i mig tog tag i situatinen och vi löste det bra, jag och lilla M :*
Så.. nu nyss åkte dom och jag har titta lite på film. Ska väl sova nu snart. Men, jag kommer vakna och ha ont i morgon, så jag är inte så sugen. Hihi.. men men.. det är väl dax.

Kraaam på er//
Elin von fisen
alias "sovarn"
även kallad
"solstråle"

Det är en dag i morgon med... "Imorgon.."

Vilken film?  "...efter alla pinsamheter.. gav man aldrig upp hoppet"

".. för du har börjat leva efter mottot slit å släng!"



Det är en bra dag. Solen har nyss börjat titta fram och jag rotar runt och ordnar i mitt boende som så många andra dagar. Jag trivs här inne. Eller, gillar iallafall allt som finns att göra här inne. Men nu ska jag väl snart ge mig ut...fast jag egentligen inte vill. Kläder bör man ha då. Kläder som man trivs i. Lite kläder, för det är varmt, stora kläder så jag känner mig okej. Det går inte så bra att kombinera och jag gillar det inte helt.
Ska fortsätta lite mer här inne och sen är det ut i solen som gäller.

IDAG VILL JAG BO I ETT HUS PÅ LANDET, DÄR MIN GRÄSMATTA VÄNTAR PÅ MIN SOLSTOL, ELLER MITT GRÖNSAKSLAND BEHÖVER RÄNSAT. ELLER VAD SJUTTON SOM HELST, BARA JAG FICK VARA UTE OCH INGEN MER ÄN JAG BEHÖVDE SE MIG SJÄLV. Jag lääääääängtar...

Kollade upp vad jag skulle få tillbaka fråna skatten, och jag gillar´t helt klart. Kanske kan bli lite semester för mig med. Plus allt sparande jag har tänkt mig. Och så satt jag idag och kollade runt lite på boende och på framtida semestrar. Boendet söker jag nått enkelt som jag kan få fixa med i min egen takt. Jag vill göra mitt eget och visa vad jag kan gå för i "mode"världen. Jag har ju min stil och med lite mer utrymme och mer röjjande i prylarna och förrådsställa och byta runt på saker tror jag skulle passa mig bra :) Och utlandsresan då. Det ska vara varmt och jag ska ha råd att ligga i solstolen och se mig runt. Vara borta några veckor och kunna gå runt utan att alla ska vara orliga för lilla mig.

Träningen då, ja den går frammåt måste jag ju få tycka. Har vart duktig på rörelsekontot denna vecka :) Fortsätt så och allt annat kommer falla på plats efter vägen. Jag är helt säker :)

Nu vidare i donandet och sen ner och fortsätta med målandet
och tränandet på malmön!
//Elin von Fisen
Den beryktade bitterfittan
och framtida solstrålen


Thailands musiken

Thailandslåten 1:



Nr 2:



Nr 3:



Kan blunda och känna värmen av timmar i solen.. Snart äker jag igen. Ska bara vänta ut vår egna underbara sommar :)

Som den hjälpte mig då, hjälper den mig nu



Den här låten har gått på repite många gånger, många dagar, många timmar. Den är oslagbar och hoppas att jag aldrig aldrig glömmer den. Den får mig till ett stadie där jag känner mig stark. Stark och stabil.
Nu, nu kör jag :D

Landat

Hemma igen.. Vart ute på en 2 timmars promme nu med kameran i högsta hugg. I morgon blir det mer gång, mer måla, mer paddla och mer soooool :)

Insett att jag älskar ljudet av tåg, att jag behöver hitta mina hörlurar och att jag såfort jag kommer att tänka på tattueringen blir jag nervös.

Plus, jag har fått den ärligaste kommentaren någonsin idag. Dax att träna mer!!!

Men nu, nu sova några timmar.
God natt på er!


Sitter här idag. Men i morgon är en annan dag..

Å, jag ska iväg och gosa med en liten gående mysboll nu. Om hon vågar, sen cykla ner till kanothuset och måla en vända. Ska bli kul. Får se när jag är hemma!! Kraaaaaam

RSS 2.0