det våras för ett bra år..




innebandy är härligt

det händer saker hela dagarna. jag skulle vilja minnas mitt lösen hit så jag kan logga in på datorn och skriva av mig en novell eller två. glad, ledsen, busig, besviken, trött..
orkar inte med några lekar! jag vill bara få vara jag.

snart kvällens träningspass. skulle verkligen behöva raka benen. det får bli i duschen ikväll. har gjort en ny träningsmusik-lista när jag kom hem. kokat ägg till i morgon och nu känner jag att jag vill ha vatten. behöver dessutom skaffa trådlöst så jag kan dunka med lurarna på så jag kan skaka loss på riktigt någon gång.. och chocken när jag tittade på uttagskvittot. jag trodde jag skulle svimma. men det rättar jag till när
jag betalar räkningar och skulder ikväll.. Tihi!









sömnen hjälper inte

jag kommer bli tokig om inte sömnen ger mig energi snart. jobbet gav mig nummer nummer nummer på skallen. sen problem att hålla ögonen öppna på ett 3timmar långt möte som bara var plågsamt. 3timmar, hur tänker man?
kom hem lite tidigare och åt och sov, utan problem en halvtimma. sen vart det panik att hitta mig till årsmötet på Bivur i vanlig ordning. blöta skor efter att fått igen efter lite bus och ingen jacka som var lång så det vart fin kläder. nya älskade skor och min fina långkappa. bra och varmt klädval. synd jag klär upp mig så sällan så jag nästan aldrig bär den utstyrseln bara...
på årsmötet vart det överraskade nya ansikten invalda men allt gick smärtfritt och bra. allt blir nog kanon!! sen tröck jag en semla och vart trött igen. bestämde mig för att iallafall gå hem så jag rört mig lite idag.. skön promenad! nu är jag värld att sova. gott och länge!

dagens bästa: vårkänslan och fjortispirret av att moppen åkte förbi och brummade och luktade gott.
dagens sämsta: disciplinen!!








..

jag har givit upp "givande" bloggskrivning från telefonen. det säger bara hick så är dom borta...
måste köpa ett hjul till den lilla damen här bredvid. skönt med lite ljud i mitt liv, för oj oj vad hon grejar runt. klättrar och boar runt <3
nu aptrött och ska sova.
god natt kramar//Elinen

ps: har hunnit skruva malm, fixat pengar och .. nej. inget mer ds.




skallebang

mitt huvud är en sjuk plats.. mina drömmar är snurriga. inte konstigt jag vaknar upp stup i ett då allt i skallen är tusen gånger tyngre än i vaket tillstånd. fattar väl alla att man hellre är vaken då..
jag önskade mig drömmar och fick stress och motgångar i skopor.
gör om. gör rätt!!!

nu mot jobbet, invägning! *nervös*
kramar om//Elinen


jag är en glad en..

i hallen står början till min tv bänk. på köksbordet står min nya vän och känner av stämningen. nya vårskor finns oxå i min ägo.
har hängt med härligt folk, haft feber (Men va f*****n!! grannen damsuger.. NU!!! ha ha) fått jävligt bra i ordning och känner mig riktigt nöjd med min helg. hade önskat mig lite mer av en sak.. men får se när den slår in.
hur som så är jag trött nu och ska sova. nästa helg åker jag nog ut på landet och hämtar mer av mitt bohag. typ kökssoffan ;)
i morgon är det jobba sig jobbet igen.
kramar om//Elinen



dagens..

Det är aldrig kul. Det finns alltid en anledning.. Oftast heter orsaken känslor och styr varje klok människa på villospår ibland. Ingen ursäkt. Bara fakta.. :)

som om jag inte fanns




Ny dag och dessutom fredag

Härlig fredag! Gymmade på morgonen, jobbade, hamnade på lunch ute med härliga och dessutom mer jobb och skratt! Det var en bra dag. Och jag fick ett giftemåls aha, sånt är alltid trevligt!! Mer!? Jag lärde mig väl ännu mer om andra människors sätt att säga saker, manipulera en och ego tänk. Finns massor att lära varje dag!!
men kl 15 hade jag skrattat för mycket på arbetstid och gick hem. Nu städas det. Eller exakt just nu ligger jag i soffan hos Mu en stund. Barnen har vart en stund hos mig och nu äter familjen vofflor!

Kramar om//Elinen

vad hände?

jag tror magknipen som kom av ångesten över vad jag sa idag gick från panik till energi (????) nu.
vad är det för feeeeeel på mig?

<3

Att min pappa aldrig förstår att jag påminner honom om speciella dagar utefall han inte minns för att mamma ska bli glad att HAN minns. Inte att jag vill veta att han är gullig mot henne!!!
Älskar min familj <3

ps: tack!!

sagt och gjort

mål 3 med pasta på 2 dagar. uppdraget slutför med en härlig grej och skygglappar på. nu är jag med..
bara lite mer energi och jag är tillbaka :)
kramar//Elinen




5 minuters klagan..

vad är det dom vill ha? i grabbgängets goda umgänge kvinnan som lyder och aldrig får nog av hans kropp. på jobbet den där bitchen som alltid säger nej till roliga jobbsaker och tvingar honom att vara hemma för hon klarar sig inte utan honom. och mest som alltid lagar all mat, städar och ligger hemma och väntar i sexiga underkläder.
är de deras drömkvinna egentligen? för är det så är det nog rätt bra att gå ut med det..
drömmen om den där perfekta stenrika hemmafrun som alltid håller sig fräsch och sitter hemma och längtar efter bara honom.. hon som alltid räknar med att vara snäppet efter polarna och intressena. hon som inte vill ha barn och aldrig diskuterar jobbiga ämnen..
så hur är det? när är ni kära?
jag menar jag vet vad jag skulle kunna göra för kärleken. men är du kär i mig? är det brunnsbotten eller sjärnstop? är det sommargräs eller isgata? är det en intressant flirt eller ett trist tidsfördriv?
jag skulle lätt slå ut mina framtänder för att få rullas in på en bår till dig. eller göra ett nybygge som du fick bygga så jag kunde be dig flytta in när du är klar. eller varför inte ge dig det bästa du vet alla mina vakna timmar bara jag älskade det lika mycket som du..
jag har träffat en kille i mitt liv som bokstavligen tackat nej till en trekant. ett ärligt svar som jag accepterar. men en. är det bara en kille som inte har den våta drömmen?

så, vad är det dom vill ha?
dom där vi inte kan leva med, men heller inte utan..

kom ihåg

P!nk biljetter!!
jag måste haaaa!! kosta vad det kosta vill..




"Är det du som är galen eller världens som är sjuk?"

vart vaken rekord många timmar nu jämfört med de senaste dagarna. filmen, Hercules, är slut nu och jag ska ta mig från soffan via tandborstning till sängen för sömn. är slut i vanlig ordning..
bokat tvätttid på fredag och önskar att morgondagen blir full av ny energi.. orkar inte vara hemma så det blir jobb. har mitt lilla hörn. plöjer vidare.
god natt mina vänner!!
kramar om//Elinen







jag är redan vaken!!

Yes!!
jag lever. visst inte helt frisk. men jag vaknade av mig själv nyss och var inte död. jätte skön känsla. svullnaden har flyttat från ögonen till näsbenet. mycket vackert!! men bara jag har mer ork idag så blir det jobbet i morgon. idag ska jag byta gardiner. thats it! (det är tillräckligt jobbigt..) och virka såklart. kanske kommer någon vart idag och inte bara somnar.. tvätthögen är enorm och garderobsdörrarna spanar in mig. jag orkar inte. jag är ledsen..

nått kul då! jag och mamma slog fast ett datum till petterssonsk släktträff. det är inte dåligt. hoppas alla hakar på. det vore jätte jätte kul :)

nu vart jag hungrig oxå.. får bli en Elin special. det vill säga: det jag hittar i kylen!

kram på er//Elinen







mansförkylning?

jag vet då inte vad det är för fel på mig.. lagar mat , somnar. äter, somnar. tittar på film, somnar. läser, somnar. virkar, somnar...
slut som människa?
gåtan börjar såhär:
lördagen upp kl5 för att med bil full av flyttkartonger och släp med en säng som skulle säljas ge oss in till stan. pappa skulle jobba. vägarna var inte så lite igen snöade då det blåst och lagt sig över 2 dm på vissa ställen. som tur var hade postis med en jeep plogat upp fina spår. pappa är en van och bra förare. det gick bra, fram till arlaberget. där var en sträcka på mellan 50-100 meter översnöat. den sista delen som vi antog skulle ställa till problem och en bil stod redan fast och jobbade sig fram och tillbaka för att komma någonstans alls. vi hjälpte till att putta så gott vi kunde och så kom det några små spolingar från andra hållet. spån (trevliga men endå..) som på långt håll såg båda bilarna men endå inte koppla OCH körde fast, såklart. en låg liten framhjulsdriven bil som aldrig skulle klara hindrena längre fram heller. jag kutade dit, förklarade läget och det vart puttande. vi fick bort bilen tillslut och deras resa mot de värmländskaskogarna för rally fortsatte, åt andra hållet. sen fortsatte jobbet med den första. plogtraktorn dök upp och körde från kolsva mot Köping fast förbi skolan så pappa och jag vände och tog den vägen in till stan. ca 1 timma försenad var han till jobbet.
jag åkte hem till mig och irriterade mig på att i stan, där var det f*nimig inte någon vind som gjorde deras liv nå påverkat. pyttsan. bar upp massa kartonger och mötte grannen som måste fått för sig att jag är en morgonpigg j*vel vid det här laget. konkade och körde sedan till personen som skulle köpa sängen. han såg helt chockad ut när jag skulle hjälpa honom bära. trodde han att han skulle orka en 120säng 3trappor själv? amatör! fick pengar och åkte till pappa med bil och släp. gjorde världens snyggaste parkering. backa med släp kan jag allt, bara ingen hetsar så.. sen gick jag hem. åt en bamseportion med pasta och ville sova. kunde inte. somna 10 minuter innan klockan ringde. sen in i duschen, inga rena mjukisbyxor och ingen ren klubbtröja. irriterande. men kläder fick jag på mig och Björn hämta mig. vi packade kanoter och jag fick låna Mr Idols vrålåk. vi bar iväg och kom fram tryggt trotts E18 och idioter. jag sov. sen hade vi tappat yttligare en spelare. B trodde inte vi hade låg och hade hamnat mellan stolarna. jätte tråkigt!!!! så var vi bara 6 spelare. 4 damer och 2 grabbar. vi golvade lagen i våran grupp. 7-0, 10-0, "nånting"-0, 6-0 och avslutade med 6-1. nollan sprack. men men, JAG bryr mig inte. bara laget funkar bra och är glada så är jag helnöjd. duschade, lastade kanoterna och här började det. jag fick jätte konstiga magsmärtor. ovanför höftbenen och snätt neråt gick smärtan. så jag satte mig i bilen och vi åkte till stäket för mat. på den biten svullnade mina ögon upp rejält och jag vart snorig som sjutton. dom åt och jag ville bara dö. hoppade in i bilen och då började det klia som sjutton. efter ett tag somnade jag och det var inte värre när vi sen kom hem så jag vågade gå och lägga mig.
det var jätte konstigt. svullnaden är nästan borta nu och kliandet kommer bara när jag börjar klia. blir rött som att jag solat och bränt mig.. nästan inget snor kvar men bihålorna trycker på jätte mycket och orken finns ingenstans.
så nu har ni lite koll på mig mina vänner. hoppas vara bra i morgon. men blir nog hemma då med eftersom jag istort sovit hela dagen..
krya på er där ute!!
kramar//Elinen








hur ska jag nu kunna somna??

jätte trött och rätt nöjd endå med allt jag gjort idag trotts motgångar. prövade soffan en halvtimme nyss och la mig och kolla fejjan en sista gång. synd att jag kollade det där klippet säger jag bara...
hur i helvete ska jag kunna somna? och om jag somnar, jag kommer bli besökt i mina drömmar av dom där jävlarna jag vill slippa.. fabian vad illa det här blev. spö åt puckon som lägger ut söta fantastiska barn som jag vill titta på och får 10åringars mardrömmar av då det inte är annat än en skrämselvideo.
blä. helt plötsligt vart jag onödigt ensam och övergiven i mörkret.
*ledsen*


hade behövt en riktig sån här nu..

ha ha

jag är HELT färdig! skakar och mår till och med illa. det börjar ta sig. nu ska det sovas som bara den ;)
kramar om//Elinen

fel

sovit redan.. mer.. mer.. ge mig mer sömn. ont och frusen.
kramar om




så var det söndag igen

Jag har haft en bra helg. skaffat ny telefon, tagit kort, träffat godingar, dragit på mig en sjuka (????????), fått upp det mesta på fondväggen, plockat ihop soffan, ätit sushi, mm.. det har vart bra. lite impuls. lite planerat. fundersam över vad jag dras med och krongel med bil..
Det ska visst krongla lite så att man vet att man lever har jag hört..
Helt tyst i lägenheten. jag vill sova men måste vänta på mamma som ska ta med mig ut på landet så jag kan låna bil av dem. Mu's stora hade feber igår och då måste jag kunna ta mig till jobbet endå. bara bita i det sura och le, det kunde vart värre...

kramar //Elinen



Som så är det

Kvällens hemska fakta är att jag hatar att det "bara!" är 20grader i min lägenhet. Jag fryyyyser ju. Såfort jag ätit, varvar ner eller enkelt kryper ner och ska sova så kräver jag mer värme än innan. Det är sjukt! Måste vara nått galet. Mer än innan alltså..
 
Idag åkte goselitens F in mot BB och nu på kvällen har vi fått en bild på fejjan på den lilla söta nyskapade filuren. Ögongodis som alla små. Men hua för att klämma ut den. Måste man sånt med? Kan man inte bara vakna en morgon och vara mamma? Jag röstar för!
Jobbets 3 ajabajor kom på tal idag igen. Högre lön, elvärmare till bilarna, glassmaskin. 3 Produkter på våran arbetsplats som är stämplade med "GLÖM DET". Jag måste ha missat strten på skämtet med glassmaskinen. Men tydligen har grupper seriöst tagit upp frågan på chefsnivå. Har jag vart borta hur länge som helst? haha!! Det är iallafall spännande att det finns lite humor i bygget. Nog för att piken är tydlig, men endå, känner jag den där känslan av glimten i ögat. Dom andra två sakerna då? Elstolpe.. vilket företag gräver upp hela parkeringen för att göra de anställda så glada? Och högre lön.. vem försöker vi lura? Jag är glad att jag har det "bidrag" som dimper in varje månad. Nja, till och med mer än glad. Men det skulle inte skada om det var så pass att man kunde stoppa undan en hel hög med. För det vore möjligt.. Jag tvivlar på att min rals i år blir högre än de 200 jag fick sist.Pinsamt. Skrattretande. Sorgligt.
 
Veckan har bestått av sömn, mat och träning (fritidsmässigt). Jobb 7-16 och bus! En av mina arbetskamrater säljer mig till Snabbfot för 300kr (hitintills) bara för att bli av med mig. Varför? Jag är tydligen för drivande och noga. Hahah! Tänk om någon betydande på jobbet såd det så..
 
Avslutade veckan med folkbrist och bil-tok-massa-kaos. Men kul var det och mycket vart det gjort. Älskar när tiden rullar på och det går bra. Hamnade på Hedins trä med pappa och vi handlade massor till väggen som äntligen ska komma på plats på söndag. jag längtar som satan måste jag få säga. Visst, den blir inte klar för det finns delar som behöver lite tid. Som färg. Och dörrlist. Och.. ja ni vet.. Men endå, när den är på plats är det inte så stora bitar kvar!!
 
Nästa vecka börjar matkollen på riktigt. Ska göras matlådor så inga undanflykter finns mer och sen är det bara att småra och hålla sig där. Det och träningen som är nu kommer bli grymt bra! Älskar peppen som BåKen ger. Buset jag känner (hitintills) för polon och innebandyflikarna. Det är gillat!!
 
Men vet ni, nog om dået. Nu är det helt. Nu ska jag starta en film och då kommer jag somna. Ingen klocka stäld i morgon. Vill vakna med solen. Vill sova lugnt. (efter 2 skitnätter) var det dåtiden jag stötte på där?.. nej då så.. bra! Frammåt vill jag att alla mår bättre och att solen i helgen lyser på de som behöver det och ger mina vänner energi. Saknar många rätt mycket nu..
Och vet ni.. Veckan "aha" är helt klart att en konversation är TVÅSIDIG!!! Det vill säga att det är bådas fel att man inte hörs.. ha!
 
Trevlig helg på er mina vänner!!
Kramar om//Elinen
 
 

Sådär lagom mör

Nej mina kära läsare, det händer inte så mycket här. Försköker skapa mig rutiner på livet i detta nu och hinner inte så mycket mer än att jobba, äta, träna och sova. Jo, facebookar gör jag ju med. Men det räknas inte riktigt. Fast det med stor sannolikhet och i högsta grad gör just det, räknas!
Jag har ett stort och brett brojekt som just nu tagit upp hela min vecka. Det är ärligt, egoistiskt och stakt.. Men även nått som gör att jag blir straffad på andra vis. Iställe för det ena blir det sura minar, elakare korta pikar och människor som runt om ännu mindre förstår vad jag är för konstig filur som tänder på alla sylindrar samtidigt och ärligt står för att IDIOT ÄR IDIOT!! Som denna människa behandalar oss (även om det är med charm och ett leeende) så skulle vi aldrig ta det av någon annan. 8 av 10 kommentarer är rent elaka och förolämpande. Denna har som så många andra för länge anstälda något äckligt frikort. Varför? Jo, folk lyssnar.. Är enkelriktade och manövrerade.. suck!
Nu liiite mer jobb!!!

RSS 2.0