solig morgon!

Ni vet det där suget.. inte av hunger, utan av att tugga på nått. Att äta. Eftersom jag har fått in vanan att ständigt äta. Med, kan det ens vara en timmes mellanrum?! Äta, tugga tuggummi, drick och allt småätande av allt jag hittar till höger och vänster..
DET gör att det kliar i fingrarna.. Som fan..

Nej, by by//Elin

Bild på mitt nya hjärta!

Det är natt och jag... Eh, natten och jag bara!

Jag är påväg.. men jag vet inte vart. Jag vet att det här är en bra känsla. Samtidigt som den gör mig rädd.. Förändringen i mitt beteende gör mig rädd. Allt konstigt..
Hur ska jag kunna komma någonstans när jag varje dag hör lögner?
När ska jag kunna börja lita när du fortfarande ljuger?

Varför kan jag bara inte en morgon vakna och skita i allt dumt helvete?
Varför vaknar jag inte en morgon och inse att man inte ska lita på någon?
Varför kan jag inte bara se ljust i allt igen? Vara mer positiv..

Kameran laddar.. Den ligger på golvet i sin kartong. Jag har kikat på den. Känt den i mina händer. Den är min nu och jag är såå nöjd över den. Men den hjälper mig inte, som jag hoppades... Den, som så mycket annat, bara är. Kanske att den hjälper i det långa loppet. Kanske.. Precis som men exakt allt annat så får jag se hur det blir. Planerar inte mine helger längre.. tar dom som jag känner.(läs som jag orkar) Kan inte lova ena dagen att jag ska vara social nästa. Det funkar inte, för då sviker jag den jag lovat något.
Jag tror jag skriver här för att följa mina dalar och branter.  Jag vill skriva allt bra jag faktiskt upplever med om dagarna. Dom där små men så betydelsefulla sakerna.
Utan allt jag kommer ihåg om några dagar är allt det tunga. Alla små saker som gör mina dagar värre än dom borde behöva vara.
Orkar inte mer inatt.. nu får det vara bra..
Jag ahr iallafall lärt mig en ny sak idag. Skrämmande!!

Kram på er//Elin

Repit <3



Med utränsat kök och bestämda steg, efter en natts ialla sömn går hon nu till jobbet.
Till jobbet för att forsätta efter det med massa roligheter. :)
Hoppas hålla humöret!!

April 28, 2011

ibland vill jag bara lägga mig i ett knä och bli struken i håret. men ni likt mig vet att inget funkar så. alla har sina egna liv! jag vill inte prata, möjligen bara lyssna. bara vara. Du har ditt och jag ahr mitt. du vet hur det är..
det är såhär livet ska vara!

Det är faktiskt hennes födelsedag :)

grattis Jenny <3








Bollen alias bitterfittan lämnar lägesrapport

"Jag duschar men samvetet de sitter kvar"

Jag var så motiverad... Så.. stark?! Påväg iallafall..
Handlade mat och tänkte: Ger jag det tid och en massa träning spelar det ingen roll om jag har strikt "diet" eller ej.
Sen så malde endel ord om att jag var nätt, så liten i dina armar och en massa annan skit. Men skakade bort. Ville inte ta in. Sen satte jag på mig kläderna efter jobbet och såg mig i spegeln. drog på mig en tröja!!
Kom utanför porten och 3 grabbar pekade och skrattade åt mig. Jag vet väl inte åt vad, men jag tar det HÅRT! Jag kliver in och får många anledningar att tänka på andra runt mig och tänka till på många saker som känns.
Dom hämtar mig som alltid till träningen och jag pratar på vägen, håller tårar inne. Kliver in på träningen, gör mig klar och bestämmer mig för att ställa mig på vågen. Panik.... Panik! Jag vet att jag gått upp. Det har jag vetat länge, men detta?! FY F*N. Håller allt inne men tänker så mycket att jag inser att träning är lönlöst. Säger hej då och går innan M hinner ha någon talan. Skyndar hem i tårar.

Jag vill minnas trycket i bröstet. Minnas den bestämda känslan om att jag hatar det här! Minnas att det fan är rätt åt mig som inte gör nått åt det. Minnas att nu eller aldrig, nu eller aldrig är det som gäller!!

Känns som det är fel dag. En försenad dag.. Men nu vet jag. Nu orkar jag inte mer och om det så ska vara så att jag bestämmer mig för drickdiet eller nått annat skit som är oförsvartbart illa idag så ska jag f*n inte må eller se ut såhär längre. Vill inte! Ska inte! Kan inte!! Det sätter bara käppar i alla hjul jag hittar att använda..

Så nu har jag bestämt, men jag vet att all självdisiplin i världen är bortblåst. Och att jag kommer bli bara större och större. Det är bara inse och acceptera..

Jag ahr tyckt illa om mig själv förut, men nu handlar det om andra saker här.. Fy f*n..

Lögner kväver mig. Snälla ord? LÖGN!!

Vad är det här? Vad håller jag på med?


Imorgon...

Söndags insikt...

Nu är det f*n nog...
Hon mår inte bra..
Hon ska inte dricka..
Hon borde inte gå såhär långt..
Men hon gör!
Och hon dricker!
Och hur ni än vill se på det, så mår hon inte bra...




Djungeltrumman är slagen

Hahahaha, svallrar och trumman går värre hos karlar än hos fruntimmer vissa gånger. Hos mig slog djungeltrumman redan kl 01,30. När slog eran?

Jag vet inte hur jag lyckas, men jag har lyckts förkasta alla mina bhar. Eller jag vet faktikst exakt hur det går till. Men jag borde veta vart jag lägger dem med :P


Nu är det slut tjatat här för idag.
Kram på er//Elin



En lång fredag..


Some say that he changed me
Or that he made me
See things falling behind
How many can face me
And still amaze me
I’m disarming my mind
And I’m leaving home

Ja, idag har jag då hunnit med en hel massa. Sömnen var inte fullt så god som jag hoppades, men bättre än hemma. Vaknade klockan halv 6 och funderade över om jag skulle skratta eller gråta över min nya livsstil. Det är ju hopplöst att jag inte ska kunna sova bort en förmiddag som jag kunde förut. Nu inträffar det ju bara när jag druckit och vart vaken till 4-5 på morgonen.. Och det är ju inte tänkt att det ska behöva vara så varje helg, fast det vart så ett tag nu.
Men jag drog mig iallafall till 8, gick upp, öppnade ut till uterummet och njöt av solen. Tog hundarna i koppel och satte på mig en vindjacka över sovtröjan och vandrade ut i vårvädret. Visst borde jag klätt mig och självklart var det lite kyligt, men morgonkroppsvärmen fick mig på helt andra tankar. Vandrade med busarna en bit och stannade för att plocka vitsippor. Det är så väldigt fint med de små gröna bladen och den så rent vita blomman mot den grå bruna marken. Och dom göra sig vackra i bucket med. Sen hoppade vi lite på de plöjda fårorna som pappa fixat på åkern och busade runt lite med blommorna i en handen och kopplena i andra. Dom var så glada och pigga dom 2 busiga.
Gick hem och såg pappa sitta och vinka mitt bland alla fåren i hagen. Ett litet huvud och en hand var allt man såg..
Sprang in och upp mot sängen där mamma låg och drog mina kalla ben mot hennes ena. Hihi, hon vaknade med ett ryck. Sen direkt in till Flix och hoppade in under täcket. haha.. jag säger ju att jag är ond!! Därefter ner och steka och koka ägg, plocka fram frukost och donade lite. Kollade med Lola om hade tänkt titta in så vi inte hade åkt om varandra. Hon ska titta in en annan dag! Sen på med bagy jeans, linne och en större modell av sommartröja över det. Perfekt kläder! Sen lånade jag pilotbrillor av Flix och sen bar det av mot Hallsta och Åsby. Men efter vägen ligger ett rött litet hus med 3 bästar som vaktar det. Där inne fanns en liten Snabbfot som jag tittade in och snodde en kram av. Det var inte fel alls.. :)
Sen till Åsby. Det är inte en gratis affär det inte. Men de är mest den "nya delen" som är dyr. Blommorna är den vanliga nivån i prisklass på. Jag införskaffade en smultronplanta, en jordgubbsplanta, en hängväxt och en lite kul blomma som drog ihop bladen när man rörde den. inte en köttätande. Den stägde sog på natten med tydligen. Jättesöt :) Sen åkte vi till ett till trädgårdsställe lite längre bort, i Kolbäck närmare bestämt. Där skulle vi köpa tomatplanta, men dom hade inte kommit än eftersom frosten som ibland fortfarande dyker upp tar död på den. Så var det nå Pellagonutställning där nästa helg som mamma ville gå på. Då skulle det finnas tomater så det får jag ringa och påminna mamma om då!
Tin ringde och undrade om jag ville med och shoppa lite. Det var synd att jag är så pank. Illa att lönen inte trillat in än. Men å andra sidan... Skit samma! :)
Sen bar det av till farfars grav och satte lite blommor där. Tittade till Gammel farfars grav och sen åkte vi hem för att äta köttfärspaj. Pappa kan laga mat han :) Så tog jag en filt och lade mig på studsmattan. Sov nästan 2 timmar inlindad i en filt i fullt solsken. Det var jätte jätte skönt. Vaknade upp och började rensa ut granriset ur rabatterna och a bort alla gamla höstlöv så det vart snyggt. Mamma och jag var in i ladugården och letade upp lite krukor till hängväxter och en vit stor som jag kan ställa min samboblomma i så jag kan få tillbaka min popcornskål ;) Så hittade jag ju gungstolarna igen. Och denna gång, hör och häpna, åkte en av dem in i bilen för att flytta hem till min lägenhet. Den ska fixas till och målas och sys till. Men det är bara trevligt. Jag har ju ändå inget att göra?! ;P Pratade med MammaMu om bowling i morgon. Vore jättekul eftersom jag vart frågad. Kan ju bli jättekul. Och nu när jag ändå är i stan är det fler som drar i mig. Får väl se vad jag tar mig till. Bara det sociaala i att bowla kanske får mig att stänga in mig i lägenheten några veckor efteråt. Men nåste ju pröva, det kan vara värt det :P Planterade lite växter i krukor och hoppade studsmatta med Flix. Sen var denna lilla tjockis trött igen och gick in för att laga kvällsmat. Kyckling gryta med potatis. Och Tzatziki alá Elin. Stark som fan. Illa då det inte var bra yoghurt heller. Får se hur det går med magj*veln. Tröttsamt...
Sen satte jag mig vid tven, tog en sväng in i duschen och nu sitter jag här. Har tittat på King Kong. Den är som en film ska vara. Lång, innehållsrik, känslosam och har ett halvlyckligt slut. precis som alla filmer jag i framtiden tittar på.
Nu ska jag dra mig mot sängen och hoppas att jag får sova iallafall 9 timmar. Men som man säger Drömmar är för färskingar.. så jag jag inga förhoppningar. Tar det som det kommer helt enkelt. Enklast.

Men ha en fortsatt fin kväll och en fortsatt solig påsk//Elin





...

TRÖÖÖÖÖÖÖÖÖTT!!

Träning om en timme. Ge mig energi!!!! Ge mig styrka. Ge mig kraft att inte somna!!
Hm.. Diska lite kanske? För roligare än så kan det ju INTE bli :P
Ne, men rörelse på mig nu, och in med lite frisk luft (som ger mig mer nysattacker) för i denna bastu kan ju vem som helst bli trött.. Men, det är skönt oxå :)

Nej, ha en fortsatt gosig dag!!
//Elinen


Nu är det ledigt ett tag

Han e en sån man, som sol-o-vårar.
Tar allt du har .
Sedan, blir du, lämnad i tårar
Utan någonting kvar.



När man vill styra sitt liv och alla runt om efter ens egen förhoppning och önskan är nått fel.
Grabben vill inte sparka boll, hallelula gud nåste vara emot mig.
Hahaha, egen vilja, andras önskan och saker som helt enkelt inte går att styra. HEMSKA SAKER DET DÄR :P

Nu är det ledigt. Jobbet idag var fantastiskt. Fick i handen att märka upp 1400 artiklar. Precis ett lagom 4 timmars jobb, jag håller helt med. Men allt annat jag hade planerat hinna när jag var själv och hade tillgång till truck och folk då? Nej nej, Elins planering och så sitter som vanligt i den där grantoppen. Men jag klagar då inte, för det var helt fantastiskt underbart att sitta och märka upp endel av det där. Han bara med en 400 (minus 2 som jag hittade etiketterna till på byxbenet när jag skulle lämna trucken) Men jag bryyyyr mig inte. Det är en ny vecka på tisdag.
Måste lära mig släppa jobbet när jag är hemma. Men nu ÄNTLIGEN börjar jag ju ha lite koll på vad jag egentligen gör.. Och det är såå skönt så det finns inte ord. Samtidigt som jag satts på ganska häftiga prövningar oxå.
Tack och bock antar jag, för klarar jag av det här (som bara växer framför mina ögon) så har jag mycket bra erfarenhet vidare sen. Och det är ju bara bra, vad jag nu ska ta vägen..

Och hur ser helgen ut.. Ja, det får vi helt enkelt se. När jag slagit ner den bara foten på den smågröna gräsmattan kommer jag inte vilja lämna den, det vet jag. Men när jag kommer dit och hur länge, det återstår att se. Jag har inget inplanerat. Inget hopp efter nått speciellt.. Bara hoppet om att få sova. Jag känner verkligen att jag måste få sova. Varför får jag inte sova? Förtjänar jag det här? Ingen förtjänar väl att inte få sova?
Nog med gnäll!

Jag har gjort en väldigt liten överaskning idag. Ett litet bus kan man säga. Hoppas den drabbade blir lite glad, fast jag inte är så "kroppsligt" närvarande.. Kram på dig!!!

Nu ska jag ut i halvsolen och glida med cykel och söta barn.. Hoppas på att slippa tankar och bara följa strömmen. Sen är det träning ikväll igen och det ska bli kul. Var ett tag sen jag var med nu igen. Jag som tycker det är så kul med boxersice..

Kramar om//Elin


Onsdagen, den onsdagen..

För en tystnad mellan väggarna som skar genom cement
Två ögonpar i tomhet från september till advent
För en man som gick till jobbet som om inget hade hänt
För en kvinna som sa "allting är förstört, allt är bränt"




Tror ni jag har tränat?
Ne.. inte jag inte. varför? FÖR ATT JAG ÄR LAT!!!!!!
Jag letar efter motivationen. Ligger inte under sängen, inte i garderoben. Inte i förrådet och inte i kylen. Inte i frysen och inte i badkaret. Någon som vet vart den tagit vägen?
Vore bra om jag hittade den innan jag jag blivit helt rund!!

Jag är allergisk. Nyser som att det är världskrig och det kliar i näsan som att det skulle röra sig en arme där inne. Snabbfot tror det är bull shit allergi. Jag vet inte riktigt vad det kan vara... (eller?)

Vet ni.. Jag har inte vart i vatten (mer än duschen) sen jag var i Thailand. Skrämmande!! Konstigt jag inte vet vad jag heter snart? Jag vet inte om jag tycker det.. Jag menar, vad är jag utan allt vatten. Jag är ju ett blötdjur.. :/ Och som naturligt det låter så blir inte blötdjur som dom ska utan vatten.. Logiskt!

Jag är rätt säker på att jag saknar. Saknar dig, dig, dig dig och dig! Och dig med såklart. Och du du du..

Jaha, nehe.. Jag är trött.. Borde göra som indianerna. Men, det är tidigt.. Så jag tror jag ska våldgästa ett tvspel.. Efter att ha sovit i en skön soffa en stund. Eller busat. Eller gått en sväng. Eller inte gjort nått av detta... Vem vet? Inte jag, för jag är lite trött på att styra. Jag vill bara vila bort dagarna...



Don't tell me you're sorry 'cause you're not
Baby when I know you're only sorry you got caught
But you put on quite a show
Really had me going
But now it's time to go
Curtain's finally closing
That was quite a show
Very entertaining
But it's over now
Go on and take a bow

Oh, And the award for
The best liar goes to you
For making me believe
That you could be faithful to me
Let's hear your speech


God natt

"Du kommer till en tid i ditt liv när du inser:
Vem som betyder något...
Vem som aldrig gjort det
vem som aldrig kommer göra det...
vem som alltid kommer att göra det...
..så oroa dig inte för människor i ditt förflutna...
Det finns en anledning till att de inte finns med i din framtid..."

<3

Ja, jag Har fått spy idag. Och oj vad jag skrattat. Fick en bild av Lola idag från vår innebandyskyddskamp. Och oj vad den gjorde susen. Men nu ska jag sova. För tjockisjag ska upp och ut i morgon och gå..
JAG MÅSTE!!!!!!

Kollar BB från sängen. Jag garvar sönder. Patetisk serie. Men efter ett tag orkar man väl inte längre bry sig..
NU: GOD NATT


<3

Tisdagar ÄR inte mina dagar...

*CP RYCK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!*

Har kollat tapeter (kul kul), fixat godis och klivit in hemma. Nu ska jag sätta på mig ett par skor (efter att jag skrivit klart här) och gå iväg till en av sveriges bästa matställen för att beställa mat åt mig och min mamma. Sen kommer hon, vi ska äta och prata skit...
Sen.. å, jag vill inte ens planera det... Jag vet hur det slutar..
Men , jag bestämmer att det blir en löprunda. Japp, måååååååååååååste göra nått själv i alla IRRITATION PÅ MIG SJÄLV!!!!!

Ha en trevlig kväll!!


Och denna helg borde inte få ta slut...

Hejsan!
Hur är det med alla där ute?

Jag lever vill jag lova. Oj vad jag lever.
Ni förstår, jag har sovit rätt bra i natt. Och jag har fått frisk luft och sol 2 hela dagar. Bättre kunde inte helgen bli. Jag har vart i fårhagen med de små söta lammen, fotat och glidit runt och gosat med dem.
Jag har setat och nördat med hemsidan i mor och fars soffa och bara tagit det lungt. Kollat på en flick flick flick film och ätit popcorn. Det har blivit grillat och jag har fixat sommardäck på mammas bil.

Och fotat dom små, dom få sekunder kameran min ville som jag ville. Oj, vad nära det vart att jag kastat min älskade kamera åt skogen. Oj oj oj.. men ett par bilder bjöd den mig på iallafall :)













Så nu får det vara..

Jag är trött efter all sol och all frisk luft. Nu ska jag hoppa in i duschen och sen lägga mig i sängen och se på tv tills ögonen går i kors :)

Kram på er

Lördag

Sol sol sol sol <3

Skiter i stadslivet, hoppar i flippfloppsen och åker ut till grillarna på bygden.
Har invigt inlinesen för i år. Det ska bli mycket åkande av på dem är planen. Hoppas ju kunna bromsa iallafall när denna sesång är slut.. :/ tack Micke för att du sparkade igång mig :)

Och JAG HATAR DIG!! Så, nu var det oxå utkastat. Ta åt dig du som ska!!!!!

Kameran laddad. Och musiken strömmar ur högtalarna.
Jag är så.... hopplös är rätt ord.
Nej, nu ut på landet. Ta in musiken i öronen och bara gå... Gå gå gå. Tills benen inte orkar mer och man sjunker ner i mossan i skogen och bara tittar på träden och himlen man aldrig kan nå.
Viljan sitter i trådtopparna och drömmarna finns bland målnen.

En dag är jag jag igen. Och den dagen så kommer ni se det. Höra det. Och veta det.
Men fram tills dess så är det här det ni får. Det är inte jag..
Vi får se vad ni har för syn på mig och vem som orkar med mig efteråt.
Men jag kan inte lossas. Orkar inte ljuga. Vill inte ljuga. Jag vet oxå att sanningen är något nästan ingen vill höra..
Tänker inte spela det spel som behöver spelas. Tänker inte dansa efter någons pipa.
JAG ÄR JAG!! Och så länge jag inte är det, tänker jag göra allt för att hitta tillbaka.

Jag saknar dom nätter som var fulla av sömn och drömmar.
Saknar dom dagar jag kunde sitta i timmar och bara skriva poesi.
Saknar att bara kunna känna mig...fin..
Längtar efter den ständiga leende tjejen som alltid hade nått kul på gång.

Saknar känslan av trygghet och fullständig tillit..



En tisdag i tapperhetens kappa

Jag har precis bekänt en sak för MaMu. En känsla som inte riktigt har funnits i mitt huvud på väldigt väldigt väldigt väldigt länge. Spännande utveckling enligt mig.. Chockande och.. ja, inte speciellt jag. Men någon gång ska jag väl börja!

Sovit få timmar inatt. Antagligen däckar jag ehmma direkt idag. Det är helt sjukt hur trött jag är. Och stressad. Fru Stress håller på att göra mig hyper. Jag får inte ner pulsen. Jag..Åh.. Jobbar vidare helt enkelt! Någon gång lär jag mig handskas med det. En dag kommer jag tacka alla för att dom stöttat mig och jag utvecklats. Men just nu.. Just nu är det bara ännu en sak som gör mina nätter lite svårare.
Men, det blir bättre snart. Snart blir det säkert det..

Man måste åka bergådalbanan ner för att sedan kunna åka upp igen, eller hur var det?

Kör vidare nu...

Söndag kväll, som om det inte var illa endå...

Jag vill vill vill VILL!!! Men orkar inte :(
Att min vilja och mina drömmar alltid ska vara så svåra att greppa..

Det är väldigt städat här. Like it!
Veckans mål är träning, kamera och hemsidan. Och så fyller bror år oxå :)
Ska försöka stressa ner. Andas. Njuta av våren.
Njuta av att kunna andas.
Och så kommer ju telefonen dimpa ner i min hand oxå!!

Bjuder på en bild. Nu, sova!



Grattis gumman och tack för en kanon fest :*

Söker dom livslånga kramarna..

"ser inga gnisor slå ifrån från min egen glöd. jag vill känna mer. se mer än jag ser. nått kommer brännas mer.."

Säkert att inte någon ängel hjälpte mig av med klänningen igår? (morse)

Det sitter en man i mitt högra ögonfält. Han sitter på golvet, med benen framför sig, och lutar sig lite bakåt på ena armen. Halvpösiga mörka jeans, svart huvtröja och svart keps, lite på sniskan, med lite vit text på. Han sitter och tittar på mig och ler.. Bevakar mina rörelser. Kan någon ta bort honom? Jag vill inte ha honom där... han gör mig ju rädd !!


Städar, skriver och pumpar hög musik. Det här blir bra :)
Och äter. Äter äter och äter. Det är helt sjukt. Det är inte konstigt jag känner mig pluffsig :( Mat mat frukt godis. bröd gurka chips. Blöööää!!! Har hållit på såhär i någon vecka nu. Konstant hungrig!!!!





Idag är dagen!

Men första ska jag sova lite...

5-1 till klänningen... Ska försöka jämna ut målskillnaden genom att power-sova ett par timmar nu. Ska kasta i mig lite vitaminer och kasta mig i säng. Hoppas jag är så slut att jag inte kan vakna upp inatt gång på gång.
Klänningen är inte klar.. Inte halvklar ens.. Men jag har kommit en bit.. Och det är synd jag inte började en vecka tidigare så jag kunde hinna göra den så bra som jag faktiskt tror jag skulle kunna om jag hade tiden..
Skulle vilja fundera på hur jag ska göra vidare.. Men jag ska nog bara satsa på att koppla bort.
Det funkar bättre att koppla bort mtrl än känslor. Bra insikt!

Fått reda på mycket saker idag med.
Och jag har fått semester för roadtrippen om mindre än en månad. Hoppas snabbfot med kan haka på, vore inte fel. Annars åker "standardbangarna" själva och det är ju inte fel heller :P

Ja, sen var det nog ingen mer stor grej som inträffat.
Nej, så god natt med er!!

Ps: Min underbara faster ska bli grattad i morgon <3
Såklart ska jag dit och gratta henne på hennes stora dag..
Kraaaaaaaaam!! ds.


God natt

"Ja visst gör det ont när knoppar brister.
Varför skulle annars våren tveka?
Varför skulle all vår heta längtan
bindas i det frusna bitterbleka?..
."



Det här blir nått.
Det blir sömn. Kanske att jag kan orka gå upp och gå i morgon?! Det skulle vara så förbannat skönt..
Kanske kanske..
Jag känner mig så rultig :( Vill orka upp och ändå orka jobba.. Vill sova så jag orkar.
Symaskinen är färdigladdad för morgondagen och klänningen nästan färdigklippt. I morgon ska jag köpa tyll!
Det blev då inte en billig historia det här.. Men det är kul och det är väl det som är huvudsaken?

Nu sova. Eller, iallafall ligga i rådelpossition.
Kramar om

Ps: Madde, tack för att du är knäpp



2 dagar kvar...

Jag vet inte vad ni gör men jag kollar iallafall på handboll och klipper och har mig för fulla muggar..
Börjar faktiskt tro att det här kan bli nått.. :)

Säg mig vad denna gubbe betyder..
:$
Någon som har koll?

Men men, det är full fart på Fejjan, jag har grodor i mina blomkrukor som gör att det ligger blommor och blomjord högt och lågt eftersom grodorna hoppar runt. Så trasiga krukor och jord är det som behöver tas bort från golvet i köket. Tror istället att jag hoppar över att gå in där.. Enkelt..
Mattias tipsade om plastkrukor och att plantera om, grodor gillade tydligen inte det. Ska nog ta tag i det nästa vecka :) Jord och sånt har jag ju redan köpt hem så..


...

"I taxin, i trappen, i hissen, i hallen, jag faller..."





Känslostark dag

"Idiot.."

Inatt drömde jag en dröm. Jag minns inte vad. Men jag minns att jag vaknade och var nöjd över att jag mindes en bild. Kommer ihåg att det var en person, inte vem eller knappt tjej eller kille. Minns bara att det var en gestalt som var framför mig. Nöjd över att drömmarna hittar tillbaka.
Men fortfarande irriterad på att jag vaknar hela hela nätterna. 10 gånger är i underkant. SLUTA MED DET TACK!

Igår köpte jag en telefon i nyaste kvalité. Idag ska jag spana vidare på kamera. Men just nu nålas det på hög nivå. Det bli.. ah, en klänning, kanske, någon gång :P
Jag jobbar iallafall hårt på den.
Nu ska jag ut i solen och gå. Sen in på Kanotpoloträningen en sväng och sen vidare hem för dusch och fortsatt systuga. Ser inte slutet än...

Kramar om


Hittade balklänningen i mina gömmor. Den går fortfarande att få på, men inte mycket mer än det...


En tisdag


"allt som flyger upp måste landa tillslut.."

Tror jag börjar få till ett låttexttema här :)

Det är en konstig tisdag jag haft för mig. Den har gjort saker klarare, visat nya hemligheter och ja, det är en knepig dag. "Varför leer du bara?" fick jag höra idag.. Ja, det var den reaktionen jag hade på det hela.

Dagen började med att jag rätade ut massor med frågetecken jag har kvar att göra till utropstecken. Sen var det möte och fick veta endel trevliga nya saker, några gamla.
Vi har fått oss en ny gruppchef. Jag är inte helt säker på vad jag tycker om det hela än. Jag tror, hoppas och förväntar mig att herrn klarar det här. Så jag är inte så orolig. Jag är nog mest nervös. För vad vet jag inte...
Men jag har skyhöga förhoppningar. Och jag tror på honom! *spark på rumpan*

Ja, sen var det ju den trevliga innebandyn <3
Tror jag lyckades med det mesta. Springa tills luften tog helt slut. Svettas från knäna. Vricka båda fötterna lite lätt, SAMTIDIGT! (ikväll blir det lite träning för dom stackars fotlederna) Missa bollen rekordmånga gånger. Fick till några GRIIMMA passningar. Ja, garva endel med ;) Och Dan vann våran egen lilla match. Men han ska allt få. Han fick nog en god match iallafall. Jag är rätt kass. Men jag lär sålänge jag andas! Och jag sprang sprang SPRANG!!!
Jag är helt enkelt nöjd..

Efter det så hade jag ingen mat. Konstaterade att det f*n är laktos i allt. Tröttsamt. Men det är spännande att lära sig. Kroppen värkte. Vi hade möte med arbetsgruppen. Ja, det var där jag log för mycket. En tyst leeende Elin är tydligen inte det man vill ha.
Är jag irriterande? Varför får jag inte njuta av tillvaron? Vad gör jag fel?

Så var det jobb och nu hem hem hem. Ska börja med mitt klippande och doning nu direkt typ. Tvätta med :) Skönt.
Borde, borde och borde.
Men jag gör gör gör..
Och jag hade tänkt vara snäll idag. Men jag orkar inte. Vill inte. Så jag kör Bitter-fitta-stilen.  Gör det jag är bäst på helt enkelt. Bara.... är. Jag vill bara vara.. Och just nu får jag just det. Bara jag uttrycker det!

Så det var allt för tillfället.
Har massa mer att skriva men tar det lite senare om jag har tid.
Nu mat tvätt och klänning!


En egobild. Såhär ser jag ut dagarna i ända. Med plattat hår..
Musik och mitt röda hår. Jag gillar det. Men det måste gå ur oxå..

Kram kram

"Head under water now I can breath, it never felt so good"

Nostalgi på hög nivå



Den här satt mamma och jag och sjöng på repit när vi åkte och sov i bilen påväg mot Njupeskär och sen vidare till Idre för handbollsläger med herrlandslagsgrabbarna och resten av mitt laget. Det var tider det :)

"Vart har elin tagit vägen? Hon gick för att inte komma tillbaka.."

Världen lurar mig

"Nu tror du säkert att jag hoppas, på nått som aldrig ska bli av. Men jag har aldrig lyssnat när du lovat, aldrig ställt några krav.."

Oj oj oj. Det är systuga här hemma hos mig. Och det blir.. Ja, säkert bra. Sen. När det blir nått lixom :P Just nu blir det bara bitar. Och jag hoppas (hoppas hoppas hoppas HOPPAS) att det blir en klänning. Typ nu... ;)

Och nu snart snart snart snart är det träning. Som ni ser så är jag övertaggad idag. Detta kan inte sluta gott. Men jag ska TRÄÄÄNA NU!!! Solen lyser in och gör mig rödblommig när jag skissar på klänningen. Balkongdörren får vara öppen och släppa in frisk luft och sommarmusiken spelas.
Inte för att det är sommar. Inte ens nästan... Men, eh, jag tjuvstartar.
Efter en helt förbannat trasig jul så behöver jag njuta av nästa härlighet på schemat, och det är sommar. Så jag startar, jag kommer ändå inte hinna få nog. Inte på lååååånga vägar :)

Nu ska jag klippa lite till.
Önska mig lycka till!
Kan behöva det utan mallar och pennor ;)
Kramar


Inte sover jag inte..

Nej det vart att stötta en vän isället. Lilla lilla vän..
Det är svårt när ord inte hjälper. När vad man än säger inte går fram.
För det jag säger har ingen värkan då jag inte haft det lika svårt..
Irriterad och trött försöker jag endå. Hoppas det inte bara är nå skit som inte betyder nått.
Skulle bara våga leka med mig.
Sista rycket nu. Måste sova!
Sova det lilla jag får..

"det är så att alla inte har lika lång tid med oss andra
man kan inte bestämma vem man ska mista och vem som ska finnas kvar
men kan inte leva ett liv utan andra. Man kommer bli sårad och ledsen och ensam många gånger gonom livet"

Japp!

Sicken helg hörrö!
Men nu ahr jag nog bestämt vad jag ska ha på mig på lördag. Så det blir att handla i morgon och hyra in mig på en symaskin. Hoppas hoppas det blir bra nu oxå..

Men nu behöver hon nog sova igen.. :/

God natt med er


Mm.. <3

Hemsidan. Jag jobbar hååårt på den. Satt still nästan 2 timmar i sträck når Jenny sov och försökte lära mig.
Riktigt spännande, och väldigt väldigt roligt. Rörde på mig en 5 min och sen var jag igång igen.. *hopplös*

En kväll med vin och massa skit (ätbart) hos Madde vart det.
Kanoners kanon ;) Kackel, kläder, Solsidan (hör och häpna) och BB.
Ja det var spännande och helt klart en av de skönaste kvällarna på länge.
Tack vännen min. Du vet då vad jag behöver.. :*

Men nu är det dax för sängen.
Efter att insett att "knarket" inte funkat har jag insett att en cigg innan sömn är det bästa just nu.
Så nu är det god natt!


RSS 2.0