Nedräkningen slut

..I only wish you weren´t my friend
Then I could hurt you in the end
I never claimed to be a saint
Ooh, my own was banished long ago
It took the death of hope to let you go..

Tisdag och allt i min planering sprack! På gott och ont.. Mitt huvud är smällfullt och mina nätter hinner jag inte ens märka att jag somnar innan klockan ringer. Sover jag ens? Så när hyresbolaget ringer och säger att jag får betala för den j*vla lägenheten 2 månader till så blir jag jätte besviken på dem. Varför kan dom inte vara lite tillmötesgående och trevliga? Men när det smältit in så insåg jag att min kropp precis sagt ifrån totalt. Tecken efter tecken visar att det är nära till det där stadiet som jag hållit mig så långt ifrån jag kunnat, både i tanke och fysiskt. Men denna lilla putt fick mig att se och jag avslutade dagen med att gå in på kontoret och ta bort min flyttledig-dag på torsdag. Satsar istället på jobba på och innebandy med dom grymma medarbetare jag har <3 Hem och skulle genomföra mitt nästa 14-is ryck jag har på att-göra-listan. Pappa och bror kom förbi så jag fick kramas och dom fick se och höra hur det låg till. Så kom jag 15 minuter försent till min avrättning så det får bli i morgon ;)
Har precis sålt sängen till Snabbfot och hon kommer och hämtar den i morgon. Saker åker ut och pengar rullar in. Vem blir ledsen? Inte är det jag inte..
Så, nu är det inte så brottom med packandet längre och inte långt efter det erkännandet spikade jag fast veckans alla träningspass på 5röda och gick bara timmarna efter på det första. Där var det såklart nått som fattades i kroppen, men det är snart tillbaka. Ska bara "kurera" det... Nu sitter jag bara och mår små illa och hoppas svättas klart snart.. Ska sätta mig i duschen (i badkaret) och bara vara en stund.. Musik och nervarvning avslutas med att somna framför tven, i vanlig ordning (..ska bara ligga och blunda och lyssna en stund..)

..So break yourself against my stones
And spit your pity in my soul
You never needed any help
You sold me out to save yourself..

Nu skriker ögonen och jag vet att jag vill gå i morgon bitti.
Sov så gott mina vänner.


5 dagar kvar..

..Jag är så långt ifrån dig
som i ett annat land fast nära ditt
När allting verkade enkelt i mitt liv
när du kände dig utestängd från mitt..

Älskade Melissa Horn. Jag blir så skrivsugen. Så målarsugen. Så "bara-ligga-och-göra-det-där-jag-aldrig-gör" Bara drömma mig bort och vara med mina stora lurar över öronen.

Bara vara i min lilla bubbla, medans världen fortsätter att snurra runt om mig.
Saknar det. Tiden då jag faktiskt tog mig tid att bara ligga och må. Bra eller dåligt spelar ingen roll. Tiden då jag kände. Tiden då jag trodde jag visste vad jag höll på med och hur min framtid skulle se ut.. Man saknar så lätt..


Nog om det snurr som faktiskt dykt upp i mitt huvud..
Jag sitter och äter. Har precis blivit av med alla bokhyllor. Rikare vart jag med. (Hihi) Och mor har vart här och hämtat endel saker som ska ut på landet. Och så kom det 2 gubbar som skulle kolla på lägenheten. Jag höll inte på att bli av med dem!!! Vad är det med gamla människor och min tidsbrist. Jag skulle utan problem kunna sätta mig på en fika med dem en vanlig dag. Men inte mitt i MIN FLYTT!! Haha, j*vla pucko-tok-gamla-pratgubbar.

Så nu är maten uppäten och packandet skall fortsätta. Snart kommer Grob förbi och hämtar lite saker. Sen kanske jag glider runt med lite blommor... Hm?! Ja, sen är det k-ör som ska få sig finbesök. *suck* Men ska bara hämta lite kartonger och inte bli så långrandig. Borde kunna överleva! (eller?) Sen är det hem och förhoppningsvis köra lite mer kartonger. Eller stupa i sängen..


Man tittar så mycket kul kort bara man vill. Denna bruden lixom. Det blir lugg och rött hår snart igen säger jag bara.. MÅL, HERE I COME!!!

Solig helg med färger

How do you feel?
That is the question!
But I forget you don't
expect an easy answer

Oj oj oj, det händer grejjer här hemma. Eller gör det det? Å bilen går bra? Haha, det är saker högt och lågt. Finns finns hur mycket som helst kvar och hur mycket som helst att ta beslut om vilken kartong det faktiskt ska ligga i. För jag ska ju vara i kartong över ett år nu. SÅ ÄR DET! JAG SKA LÄTT KLARA DET HÄR.. Tyvärr är det lite tungt att orka just nu. Det är mycket jobbigare att plocka ihop sig än jag trodde..
Eller vill jag bara inte minnas hur jobbigt det är att flytta kanske? :/

Men nu har jag inte tid att sitta här och skriva mer. Mu har gjort plats på vinden åt mig. Sängben saknas. Kartonger ramlar in. Snart ska jag lägga ner för idag och ta en film. I morgon är det vardag igen. Barnmorskan ska jag till och sen tippen. Så till K-ör för lite uppdrag. Gillar inte den lilla hålan men vad gör man inte?!

På tidag är det mer träning och onsdag smäller det stort. Jag är såå nervös så jag håller på att gå av. Och sen är det om jag blir av med lägenheten på det. Och torsdag tar jag ledigt för att flytta mer och hela dagen. Fredag är det jobba och sen slutklämmen. Se om någon ska få städa lyan åt mig. så jag slipper! Jag hinner inte om det ska vara uppbokat hela helgen. Jag MÅSTE SLUTA planera!!!!!!!!! :/

Sugen på bananpaj oxå...

Dagens låt bjuder jag lite fint på här:
(dominoefekten är oslagbar)



Hoppas ni alla haft en kanonhelg!
(Ja, du med.. )
//Elinen
PS: Har faktiskt tagit kort i helgen med. Ni ska få se på fina färger. Älskade höst. ds.

Bara för att jag kan!

..och det hjärta som skulle bli ditt på nått vis,
det fryser nu sakta till is..

Det kastas, det flyttas runt. Det snurras runt..
Det lagas mat. Det springs runt.
Snart är det matkoma, film och chips på schemas.
Men först mer städa, packa, plocka och dona.

Hållar alla tummar och tår för att den som vill ha mitt lilla krypin vill ha det så fort som möjligt så jag är ute nästa vecka. Forever and ever!!

Nej, röjja vidare.
Trevlig helg alla!!
Kramar//Elin
Klurar och sjunger med till basens dunk


Kommer nog sakna lite endå..

Jag saknar ganska mycket.
Jag saknar ganska ofta..
Det finns många saker som jag kan luta mig tillbaka och sakna.
Medans jag å andra sidan även kan längta till nya.
Men att sakna är rätt tungt..
Så lätta saker kan vara så otroligt svåra, som att det låser sig.

Att släppa loss mig och hoppa är som omöjligt
Men när jag inte tänker på det så funkar det
En tanke och jag har kalla fötter direkt..

Så när kommer bakslaget?
Eller när kommer det släppa?
När får jag hoppa?


Glad!

Jag är helt j*vla överlycklig! Kan ni tänka er????

Stina: Vad ska ni ha för bilen? Behöver veta nu lixom, tack ;)

Och vet ni, jag vet jag tjatar, men, jag ahr snart ett par boots i min ägo..

Jag är nått otroligt på g nu :D

Men nu är det pannkaksstekning på andra sidan skogen på schemat! Snart kommer dom små hulliganerna hem!

En fot framför den andra

Elin vs Livet
1-0
-Efter en god start och hårt försvar vänder
Elin och får in en klockren höger. Knock out? Vem vet?

(Då det kvinliga könet verkar vara det som alla ser som underlägset har jag nu bestämt på heltid att satsa på titeln: Smygbög. Då jag tycker det passar mig..)

Tillbudsrapport:
Tillbud: Inskärande trosor
Anledning: Efter miss i morgonrutinen fått på sig fel underkläder till jobbet.
Åtgärd: Då det suger att det bara är jag själv som lyckligt får skåda det jag bär de få gånger som jag går på toan  och att dom långt ifrån klarar de "rörlighetskrav" ett par arbetskläder har så lyder det: HA DET BEKVÄMASTE STÖRSTA TROSOR DU HITTAR PÅ JOBBET!! Lämna det sexiga hemma ;)

Dagens glassstatus: Persika med crisp

Älskar fnittrande, charmiga, 14isklassade kärlekshistorier IRL :D Blir lycklig.. som om det vore min egen..

"..om du för så gör jag som dig.."

Det kallas abstinens:
Rök-
Fest-
Uppbokad-
Punkt-
Tränings-

Kartongkravallerna fortsätter.
Öser ner. Pular i..

Först högröd och jävulskap i hög klass
Sen ihjälskrämd på det.
Sicken underbar dag :D

Elin vs Livet
1-1
Forstätter efter en stark start och Elin håller flåset fint. Hon ser ut att klara de högsta hinder och de mörkaste vatten. Tills plötsligt, utan förvarning, kommer Livet och gör krokben... Ansiktsplask och ställningen är nu lika..


Bara 5 minuter till..

To answer all the questions left behind

-Hejsan!
Jag heter Elin. Och jag känner en alkoholist...
- Hej Elin!

Skönt att få det ur mig lixom!

Den lilla träningsjävulen har vuxit klart inom mig nu och veckan har därmed gått i träningens tecken. Men såklart, så slår en utte pytte förkylning till på torsdagen. En riktig mansförkylning, som i kombination med kvinnovecka och en ihärdig träningsvärk bara ville ha kol på mig... Men sakta och säkert lättade symtomerna en efter en och nu är det bara lite snorighet som är kvar av mitt elände. Eländet som var tvunget att slå till när jag var på topp, som alltid! Men så kan det gå och nu är jag tillbaka med ett lätt träningspass i mitt älskade klorvatten. Torr-bakom.öronen perioden är över för mig nu och kroppen ska härdas fram tills den klarar av målet och håller måtten. Lite träningsvärk är bara fint. För när jag är såhär så mår jag bra :)

Arg, å vad jag har vart arg i perioder denna vecka. Och ledsen, och glad på det. Ja, det har väll helt enkelt vart en rätt normal Elin-vecka. Men jag ska börja.. hm.. ska jag kalla det eliminera(?), dom små bin som sticker och sårar. En efter en. Det i sig får göra hur ont i mig det vill. Det här är inte okej längre...

Helgen, ja, Björns j*vla valpögon är även det nått jag borde eliminera ;) Nej, men hon borde inte få vara inärheten av mig när vi har olika slutmål. Hon är farlig, och har hon som vissa andra i denna värld, förmågan att trycka på de rätta knapparna på mig. Det är en farlig förmåga som hon bör bevara inlåst..
Var även denna helg till Stockholm (börjar bli en dålig ovana) och tillbringade min lördagskväll i mitten av soffan med min virkning och en Björn på ena sidan drickandes vin och cider och en Winther drickandes öl i andra änden. Väldigt mysigt. Väldigt behövligt kan man tycka. Nästa möte redan inbokat!
Och fredagen bestod av GH-utmaningar. Mys soffa invaderades av alla dess olika nördar och där satt vi och drack lite razz-cola, åt godisar och spelade tv-spel. Vilken kväll.. Tack å tack!

Så, nu är helgen över, efter att ha haft ett huvud som sov på min mage så är jag redo för denna natts sömn. Ska bara hänga träningskläderna, sen förljer jag mitt eget råd och sover.
I morgon är det en ny träningsvecka som börjar!

Kramar om//Elin


Stockholmsgrillning av korv. MUMS!


Fotboll på Telefonplan


Äpplet faller inte långt från trädet..


Kvälls klur..

Å herre min skapare...
Vilket träningspass
Va mycket saker jag har
Och precis nyss insåg jag det jobbiga problemet med allt detta "resande fot"
TRÄNINGARNA!!
Jag har för sjutton träning upp över öronen (vilket jag gillar) men den stackarn som får drass med alla blöta dyk/polo/fys/löp/pw/innebandy-kläder, vad kommer den tycka? :(
Vet att jag kommer bli en liten börda, men på detta vis blir det så mycket värre.
Nu blir det *tänk tänk tänk* igen..

Saknar för övrigt min lilla boll Lopp nått otroligt mycke idag. Jag insåg nyss att jag fortfarande inte har städat bort allt efter henne. Jag saknar henne så och.. ja, så är det helt enkelt.


Som om du aldrig fanns..

"So much to do so much to see
So what's wrong with taking the back streets
You'll never know if you don't go
You'll never shine if you don't glow"

Så, ska man packa ner vinterkläderna först nu, eftersom det inte är så kallt än. Eller ska man kanske börja med sommarkläderna eftersom sommaren är över? (kände vissa vassa ögon direkt där :P)

Jag har egentligen haft en väldigt tung dag idag. Egentligen har jag nog inte vart på topp. Kände hur taggad jag var för att jobba så golvplattorna släppte från jorden under efter min morgonpromme, men så snabbt det kan ändras och så snabbt man kan känna sig oomtyckt. Eller, jag vet inte vad. Att jobba på en plats som aldrig är nöjd, aldrig har någon lösning på alla problem dom ser och är så konservativa att man funderar på om dom inte är från andra världskriget och haft en tuff uppväxt, då är inte dagarna inte alltid så lätta att hålla upp.. inte ens för mig.

Det blåser ute. Blåser så man skulle kunna blåsa bort. Blåser så man tror att han där uppe rensar upp här nere. Jag gillar det. Eller snarare älskar det.

Jo, besiktningen av lägenheten gick kanon bra. Jag är helnöjd! Så den gick igenom och han berättade oxå att det fanns intressen på min lya redan. GLAD! Så nu är det bara att ta tag i allt steg för steg och röjja.

Jag har stött på, precis nyss, ett liiitet "problem" med att vara på resande fot. Vart gör man av sånt som man inte vill någon ska hitta? Haha!!!!! :D

Det här är som ett stort äventyr och jag glider på dens våg.
.. bra kommer det bli och jag ska fortsätta följa vågen mot mitt mål!

Fullt fokus på plock och kast nu!
/Elin
den blåögde, den glade och den synske..


Bjuder på denna "pingla". Hahaha!!!
Gamla kort är roligt :P

Välkommen in!

Idag är det bakåtslick. I morgon kör jag tuppkam!

Idag har det vart någon form av arg-kamp. Ord runt att jag inte klarar av det jag vill ha snurrat och jag bara tackar och bockar för det underbara stöd ni visar mig. Det värmer. Verkligen!


I am a lion, down in the jungle..

"You,
me
We're face to face
But we don't see eye to eye
Like fire and rain
You can drive me insane.."


Att prata kanske aldrig har vart min starka sida?!
Att skriva är jag bra på. Stava? KASS! Uttryka: ja!

Har byt design på min blogg, så välkomna till denna nya look ;)

Nu då? Föräldramötet. Jag liknade det mycket med jobbet. Rektorn (chefen) lägger upp en pressentation som är klockren. Förändringar, utveckling och nya möjligheter. Bildspel. Allt låter underbart! Malmaskolan ligger i topp på mycket! Sen kommer frågorna. Men inga frågor kommer..
Sen delas det in i mindre gupper och åter igen blir det rum för frågor. Här drar gnället igång. Hallelulia säger jag bara. Nej, jag ska inte överdriva. Men.. suck! Klart att dom vill sina barns bästa. Men att ta klagomål på schemat måste dom ju förstå är så gott som omöjligt och inget en kontaktlärare kan göra nått åt. Och skolmaten kan inte heller kontaktläraren göra nått åt. Eller att ett barnen ungdom tröttar ut sig så på gympan att hon somnar när hon kommer hem, det behöver inte vara gympatidens, lärarens eller schemats fel. Det kan vara många andra faktorer. Blinda föräldrar som bara vill barnets bästa. Som inte ser. Bara det dom vill, hoppas och tror.
Hur som helst så vart jag toksugen på läraryrket. Högstadielärare. Kaosets entrum! Åldern med taggiga rosbuskar. Endå lockade det. Lärare med inriktning på mobbing, kroppsspråk och psykologi. Jag tror det skulle vara nått jag skulle trivas med. Men att vara lärare är ett slitigt jobb för psyket. Mycket runt om måste vara bra, nästintill perfekt, för att man ska orka och se själv vad man gör och bör göra. Om det är utbildaren, utbildningen eller de som utbildas det är "fel" på.

Så dagens konstaterande lyder: Suget finns, suget faller...

Avslutar med dagens ordspråk: "en elefant glömmer, men inte så fort..."

God natt nära och kära!
Nu ska jag sova lite och hoppas på att det blir den första tisdagen i mitt liv som kan gå fort?!
Någon kanske kan hjälpa till med det?


No, this is not the time or the place for a broken hearted. Cause this is the end of the rainbow



"Picture perfect memories
Scattered all around the floor
Reaching for the phone 'cause
I can't fight it anymore

And I wonder if I
Ever cross your mind
For me it happens all the time.."

Ja, det är en känslofylld Elin som nu lämnar levnadsrapport. Jag har gjort massor med mina dagar fast det känns som jag inte hinner ett jota. Jag kliver innanför dörren på min lilla tomma boyta och får lixom inget gjort. Eller allt gjort, jag vet inte. Inte det som behövs göras och inte det jag vill göra. Då borde det inte bli nått gjort...
Jag höll på att börja gråta på jobbet idag. Står som vanligt med musik i öronen och jobbar med mina snå klurisar som jag lämnat åt mig själv på strategiska ställen genom de 2 åren jag jobbat åt försvaret ;) Så kommer en gestalt fram som ber mig vara kvar, inte åka och vara kvar här vid de andra. Jag har hört det förr, från både personer som inte har den minsta talan till de som betyder så himla mycket för mig vad dom säger och tycker. Men detta träffade precis där det smärtade. Jag vet inte om det är så att det är ett känligt ämne sen gårdagen eller om jag bara innerst inne har givit upp utan att vilja det över huvetaget. Jag vill åka! Jag vill göra det här! Jag kommer ångra mig, jag kommer tvivla, men jag vill! Jag har långt tills jag känner att jag kommer klara det sista kravet på mig. Väldigt långt. Och med noll i motivation är det inte den lättaste uppgiften. Jag vet inte vad jag behöver för att hitta självdisiplinen och de jävlar-annamma jag behöver heller. Men jag vet att jag måste hitta det snart, helst igår, för att klara detta. Jag har ju motivation att göra allt annat... Typ.

Ja, lönehöjningen är satt och jag har väl inte så mycket att tillägga på den punkten. Jag vet att jag vart kass, men hur jag än ser på det har jag bidragit med mycket kunskap inne vid oss från första början. En höjd stämning och flexibilitet. Men, det kan ju bara vara snack att det är sånt dom ska ha gått efter med.
Fast... jag är inte bitter. (inte nå klychit) Det kan bara bli bättre och jag i fråga, har blivit så mycket mycket bättre så det är inte klokt. (eh, var det jag som skrev det där?!) Skämt å sido så har det skett saker som jag inte har planerat för fem öre på och iomed mitt jobb, men det är inget jag kunnat styra. Har föresten tatuerat in "Bli aldrig intresserad i någon på jobbet" lodrätt ner mellan brösten och ner till naveln, utefall jag skulle glömma att jag bara är ett stycke kött med fin röv ;) Men nu är det andra tider och jag har enligt mig själv bra koll (bättre nästan bäst) koll på mina saker nu och på vad som händer och sker på min avdelning med. Så, eh, det kommer en tid för mig med. Dom andra är iallafall värda sina löner om dom inte skulle haft det dubbla. Alla har slitit hårt (nästan)

Den konstanta tröttheten är på mig som en igel igen och vart tar all tid vägen? Jag ska på mitt första föräldramöte snart och skulle kunna tänka mig springa naken några varv runt huset för att slippa. Men nee då, snälla Elin sitter snart i bilen påväg mot äventyret det är att helt plötsligt vara förälder till en 13åring. KAN NÅGON BERÄTTA FÖR MIG NÄR JAG SOMNADE OCH DÅ MED VARFÖR I H*LVETE NI VÄCKTE MIG??
Mina händer har (eller så har det inte vara så påtagligt förr) börjat skaka som om de har eget liv. Vi får se vad jag ilkas ta mig till med det och hur störd jag ska hinna bli på det. Det är faktiskt inte så jätte kul när fingrarna själva trycker på tangenterna på datorn efter ett träningspass.. eller när man ska göra beställningar och man skriver som att man är Agda 78.

Skriver nog mer när jag kommer hem. Tänker ha en datorkväll ikväll. Dejta datorn lixom!
Men sen när slog mina yttiga planer igenom? Eh, det gör mig så inget.
Får helt enkelt se vad som händer och fötter :D


Kram på er alla!!//Elin
Vet mer än jag vill veta
Hör mer än ni vill
Och ser mer än vad som är nyttigt

..



RSS 2.0