whispers in the dark..

Nu sitta ute i solen och läsa. Sen hemsida och se om jag har någon energi av nått slag. Sen hemsidan och sen ska jag se till att länka ut den så nu kan säg vad ni tycker.. :)
Kraaamm





Snart tattueringstiden. Som jag längtar. Och hur nervös är inte jag då?
Hihi, men iallafall kommer det bli en blandning av dessa 2 bilder.
Och det ska ju såklart stå SOLSTRÅLE. Mysigt värre ;)
(Skall tilläggas att bladen på den övre bilden inte skall vara med)


Ps: Insåg precis att jag måste sätt igång den lilla fina dataskärmen jag äger igen.. För skapar jag hemsidan i "tvstorlek" så ser det illa ut i "standardskärm" stolek. Och det är ju inte speciellt många som använder tven som skärm, så som jag, så här får det anpassas. Behöver verkligen köpa mig en till bildkabel.. ds.

Lite kanotpolo för den nyfikne :)


Det är inte så att du inte finns med mig. Men jag kan inte alltid vara den som driver...

Jag har haft en kanonhelg. Eller, jo jag ahr nog haft det. Men nästa helg ska bli ännu ännu bättre. Hur som helst. Just nu vart det bara skit. Och jag orkar inte vara den jag är alla dagar. Orkar inte ta på mig alla roller som jag älskar alla dagar. Idag var jag låst. Helt fastlåst i den sitts jag sitter, för "hej, jag heter Elin och jag är bakis". Jag kör inte bil. Idag har jag inte gjort ett smack. Jag orkar inte vara den drivande alla dagar. Vill inte vara den enda som planerar lite eller kommer med ideer. Men, nu är det såhär. Jag tycker om dig endå <3 Och jag hoppas du tycker om mig med. Det var likadant när jag gjorde lumpen. Du måste förstå att vi är inte lika vi 3. Inte den 4 heller. Men vi tycker inte mindre om dig för det. Och jag blir arg och ledsen och vill inte att du ska få någon uppskattning alls när du blir sådär. Du har ett så nära perfekt liv, men du ser det inte. Du ser bara allt du vill göra, allt du inte kan göra och allt du inte hinner. Jag vet, jag kan vara lika dan. Men du har allt jag någonsin drömt om, förutom lite mer jävlar annamma. SÅ SLUTA!!!! Du har ett liv många drömmer om, vad du än säger.
Och möjligheten ligger inte i pengar. Flexibilitet, fantasi och dom man tycker om runt om är det som spelar roll..
Snälla du, se det du med!


Kan inte du...

Hjälp någon!!!
FÅNGA FYLLEGRISEN!!

hihihi..
inte ok Elin. det här blir inte så...så bra :/
Men Köööör bara!!!


Lilla lördagen nu då

"Du sa att jag sa att jag behövde lite värme.
Men det är inte sant.
Men om det mot förmodan stämmer,
Varför känns det som att jag blivit påsatt av en elefant?
ousch neeh....Nej var är det där.
Även om jag har vart full skulle jag aldrig göra såhär.
Ohh yes.. Klockan är fem, ska hem och göra mig iordning för att börja festa igen..."

Så, vad har jag att berätta om idag då?
Nja, inget speciellt faktiskt. Så, då behöver jag väl inte skriva mer än att räkningarna är betalda, jag är trött och astaggad för KARUSELLERNA nere på stan ;)

Insett att jag nog behöver lite ledigt. Lite sovmorgon och lite lugn med dötid och småplock. Slippa stressen endel. För mitt eget bästa. För hur bra funkar träning och bra matvanor när man inte sover? Inte alls... :)

Klart slut där
Höger vänster om/Elin



Snälla

Låt mig bara hålla käften. Ni behöver inte höra mig och jag behöver inte bli förstådd. Jag har säkert så mycket, men jag ser det inte. Det är svårt att tycka om någon annan, när man inte tycker om sig själv. Nu vart det helt plötsligt ännu svårare..
Så låt bli. Jag mår som alltid KANON!
Nu god natt.. Kanske kan få sova någon timme. Tack?!


Impossible..

En lång blogg idag...

"Kan vi så skyddar vi, utan att tänka, dem vi älskar. Till varje pris.."

Skulle jag på nått sett vara perfekt? En ängel? Nej, det är jag inte. Garanterat inte.. och det vet du!
Men ibland så är att inte prata det som är rätt och andra gånger bör man just tala. Det är lätt att glida in på fel spår när manipulativa människor, eller människor som helt enkelt gillar kriget, är nära. Det är lätt att det blir fel. Det är lätt att det blir fel många gånger av många olika anledningar.
Men jag har bestämt mig och jag tänker hålla min kurs mot målet. Dock tror jag jag behöver dig med, men vill du inte det så får jag ta det!

Just nu sitter jag och mår ganska helt jätte kass. Vet inte vem jag ska tala med om det som är i mitt bröst just nu heller. Vill inte prata om det. Men jag vet att jag måste. Jag vet att det måste ut för att inte bli till en ledsen Elin när någon lyckas trycka på rätt knapp eller är tillräckligt envis på hur jag faktiskt mår. Då när någon tar tag i min arm och ser mig i ögonen..

Är det de materiella sakerna som gör oss lyckliga? Eller är det det vi presterar? Är det vad andra tycker? Eller är det hur vi mår och dom vi tycker om runt om?
Vad gör dig lycklig?

Just nu sitter jag och skriver upp ett tränings- och matschema. Billigt, enkelt och bara dra ihop det hela. Fortsätter med min laktosfria mat så gott det går. Snäll fettsnål mat och så lite färdigmejeri som det bara går.. Jag vet att det är rätt världelöst att jag är seriös när jag super helgerna i ända sen. Men, det är en början. Och det kan ju inte vara helt världelöst endå. Dock MÅSTE jag sluta röka som en borstbindare. Det är basen! Oj oj, det är ju så jag skäms. Varför röka? Ja, det är bara så att det sitter fint ibland. Tyvärr. Men nu ska det bli ändring.. Och såklart behöver jag tänka över mitt alkoholintag. Det vet jag med, så väl..
Och nu till den bit jag tror är svårast. Ska sluta med mina sömntabletter. Är helt säker på att dom inte är bra. Ända skillnaden i min sömn utan dem är att jag vaknar trettioelva gånger per natt. Men jag måste sluta ta lätta vägar. Nu ska det bli bra det här!!!

Ibland är det svårt att se utanför bubblan som man skapar sig för att skydda sig mot omvärlden. Ibland skadas bubblan, vilket svider och bränner. Den där bubblan är skyddet mot smärta. Den gör att det man ser är ljust och positivt. När bubblan blir skadad eller repad är den svår att laga och världens alla hemskheter kryper in och nära. Allt blir lixom, aldrig det samma igen. Jorden blir en mycket kallare plats att leva på..
Konsten att se utanför bubblan är att tänka ur andras ögon. Bara ibland, inte för ofta, du är ju trotts allt du. Men det är sålätt att tro att det man upplever är fakta och sanning. Men vem vet egentligen? Ligger sanningen i betraktarens ögon? Jag vet inte. Det ända jag lärt att man måste kliva ur bubblan ibland när man är stark för att se sanning. Vara öppen för hur det ser och låter oxå.

Nej, nu ska det bli lite gjort här, så att jag förhoppningsvis kan sätta mig med hemsidan en sväng innan ögonen går allt för mycket i kors :P

I morgon är det måndag och jag hoppas få lite gjort inom både jobb och kompiskretsen. Det är inte så att jag längtar. Snarare ha jag ont i kroppen bara jag tänker på det. Men.. det måste bli gjort.

Kram till er// Elin

Spännande dag

Snart ramlar folk in. Sitter i E-tuna, ofärdig till tusen. Mi är i duschen och jag har inte ens tittat ner i väskan. Har korkat upp, lyssnar på Soja och njuter. Jag har inte brott...
Idag har jag träffat alla lite. Lite för lite, men endå fått mig ett par kramar och lite bus. Skönt. Fina balbilder vart det med vilket gillas. Och jag är glad över att dagen vart solig och skön.
Vet ni, imorgon är jag sugen på att få fint väder igen. Ska ringa Mu senare och se när hon vill hämta mig. Är det fint väder vill jag hem och ut tidigt. Men som jag lovade henne, inte kl 8 ;)
Hoppas ni får en minst lika fin kväll som jag kommer att få. Det kan jag sätta pengar på.
Kramar om

The show must go on...



Hur rätt är inte den här?
Hur mycket är inte det såhär?
Det är helt sanslöst.
Sanning är inte heller ett ord som funkar längre..

Och jag har gjort en insikt. Jag ljuger. Jag ljuger när du frågar hur jag mår. Och jag ljuger inte bara för er. Jag ljuger mycket bra på den frågan för mig själv med. Antagligen bäst.
Mu säger att jag inte kan ljuga, för det syns. Irriterande. Men jag jobbar på i jakten på att faktiskt få till det stabila i mitt liv igen. Ett steg i taget, och inga kliv bakåt är målet!!
Önska mig lycka till!! /Elin

Dagen i ett..

"When you criticize
With your pretty eyes
You drove a stake right through my heart

When you burn in hell
Remember what I said
You had your chance I've had enough"


Det är en helt oroligt spännande dag det här. Är helt färdig i skallen av allt räknade på jobbet. Hålla isär jobbtankar och privata tankar och tänka ut vad jag vill med mitt liv. Eller, jag vet vad jag vill, men just nu finns inte all mtrl för det. Så.. då borde jag ju göra andra saker som dyker upp.
För att förtydliga så fick jag erbjudande om att åka på utlandstjänst nästa år. 6 månader borta och utöver det utbildning. Inget är ju säkert att jag får åka om jag vill, men började endå fundera. Jag vet att jag inte velat förrut och att min hemlängtan kommer vara stor om jag åker och min värsta fiende.
Men jag fick oxå varning om att jag jag nog inte skulle klara det och hamna i dåliga situationer, följa grupptryck. Att jag inte skulle ha någon att luta mig mot, som jag har här hemma, bara jag vill. Jag tänker då såhär: DU har helt rätt på den punkten. Dock så vet jag att jag klarade mig bra i Lumpen när jag föll in i ledet och rutin. Och det är faktiskt "bara" 6månader. Och, det fanns inte bara änglar runt mig då heller, eller vad säger ni som vet? ;)
Tycker det är spännande att dom där ögonen har en stor betydelse och att åsikten är nått jag behöver och ber om. Men att svaren är så... så.. inte jag, det skrämmer mig. Fast det är bara att ge upp..
Så, för och nackdelar nu då?!
Ja, inte tänker jag skriva ner dom här inte. Det är ju helt sanslöst mycket som spelar in. Vet iallafall att alla stöttar mig. Eller, det är vad jag tror iallafall. Jag är inte stark ensam. Men, jag är aldrig aldrig ensam.. egentligen!

Mer nu då? Nja, jag hoppar nog allt dumt som snurrat. Orkar inte. Jag har haft en bra dag. Såpass bra att jag är helt slut i huvudet. Så nu ska jag göra som jag borde. Plocka ihop allt inför i morgon och sen ska jag faktiskt slå på en film och somna till. Som igår. Fiiint.
God natt på er alla

Planer blir aldrig som man tänkt sig, så vi kallar det riktilinjer:
Onsdag: Packa och "dötid"
Torsdag: Herrfallet med jobbet
Fredag: Innebandy och gratta Felix
Lördag: gratta Felix mer. E-tuna och fest
Söndag: Fotta E-tuna och spöa M på tvespel. Hem

Sen är det ny vecka.. Nya utmaningar. Nya förväntningar..

nothing else matters

Man har det man har och gör det man kan för att få det som man vill ha. Det går inte att bygga ett legoslott utan legobitar helt enkelt. Och just nu är det ända jag bygger på min kropp. Jag har sett länge att det är påväg. Nu är det dax att köpa nya kläder, så illa är det. Iiiinte ok!!!
Dock har jag ju rört mig bra förra veckan. Bara öka på och hålla hårt i det. Prioritera fettförbränning helt enkelt!
Legoslott byggs ibland av trasiga legobitar med. Men vi vet, du och jag, att sånt inte håller. Ibland byggs det med tillfälliga legobitar. Bitar man inte sett innan. Det är en ren chansning som kan gå jätte bra. Samtidigt som det kan förstöra hela byggnationen. Göra så att inte ens grunden är brukbar på ett tag framöver.
Dumma legobiter. Synd dom bra hållbara inte går att köpa i affären!!!

Och tips från mig till dig; lär inte känna mig bara för att. Sånt slutar aldrig bra. Och du som tror jag ligger runt, fortsätt dröm, killarna kanske gillar dina historier. Och avslutningsvis, jag är ärlig, så sluta fyll i mina svar själv!

Tycker om er mina vänner <3
Kramar om//Elin

ps: Tittat hockey. Som tidsfördriv funkar det bra :) ds.


Inte idag, inte nu.. aldrig mer

Det kryper på mig, Närmare och närmare. Jag vill bara krypa upp i soffan och dö lite grann. Jag vet att min trötthet inte hjälper till. Men jag vill inte synas, vara, ingenting just nu...
Varför slutade det såhär idag?
Det är planer idag och dom ska hållas. Idag ska jag inte banga, hur gärna jag än vill bara vara själv och inte se dagens ljus på ett par timmar. Bara vara själv.. Nej, jag ska genomföra dagen. Får se hur det går. Hur jag sen mår. Stackare... ..
Jag ahde stora planer, nu är dom lite sönderhuggna, av mig, men det kan bli helt okej. Jag klarar bara inte av nya människor. Inte blickar. Inte leeenden. Jag pallar det inte helt enkelt.
Så, nu slut på gnäll. Ska damsuga av och vädra ur lite här. Eller, ja, släppa in lite luft blandat med pollen med andra ord :P

Åå, det kom precis en liten vithårig gubbe och plingade på min dörr. Gav mig mitt tvättmedel jag glömde i tvättstugan igår. Sicken liten snäll ängel :)

Men ryck nu då!
Kram på er



Drömmar är inget för mig..

Detta skrev min vän alldeles alldeles nyss:

"Jag tror att man lever om samma liv om och om igen...
att hjärnan rensas och att man börjar om på nytt...
Och det är därför man kan få vissa deja vu känslor eller att du träffar någon person och det känns som om du har kännt den hela liver eller att du känner igen personer och tycker dig ha träffat dom tidigare fast du aldrig har gjort det..."

Vilket underbart tänk. Ett perfekt tänk för att höja mitt humör ytterligare ett hack!


Nu skiter jag i det här. God natt!


Folk ser vad du har skrivit...

..men dom glömmer vad du sa..

Jag har vart ute. Den här veckan: Ute ute ute ute UTE.. :D

I söndags när vi kom hem, brudarna och jag, så åkte inlinesen på och jag lånade till mig en kanothusnyckel och fick med mig T till Malmön där jag hoppade i en av klubbens kanoter och gav mig ut på det faktiskt hyfsat varma vattnet. Helt underbart. MÅSTE fixa en egen nyckel till klubbhuset så jag kan glida ner när jag vill! Gled hem igen och fastnade på vägen där T slog upp musik och D klev ut ur sin lägenhet och gjorde oss sällskap. Prövade T´s longboard vilket jag tyckte var riktigt kul (säg det inte till han bara) fast barfota fick man tydligen inte åka :/ Sen hem och tittade på film, somnade ett par gånger i soffdelen och sen sängläge.

Måndag och jag åkte ut till mor och far direkt efter jobbet. Lade mig på en dyna med en filt runt mig och sov tills maten var klar. (efter alla kramar såklart) Åt mat och fick lite filmer av Min bror. Sen hem hem och ut i löpspåret. Fick till en 4 kilometer utan speciellt mycket huvudgnäll. Kändes underbart att ha gjort det när jag kom hem. Äntligen lite lite motivation. Sen om det skulle hålla i sig, det är en annan femma. En gång är bättre än ingen..

Tisdag, den hade höga förhoppningar som krachades för att sedans lagas helt okej. Jag slutade 4 och fick skjuss av J eftersom Mu tog min bil tidigare. J och jag kollade tappeter till klubbhuset och sen hem till mig och hämta mina inlines. Packade ut alla kanoter för att flytta ut dem till klubbhuset. K fick med sig mina inlines i sin bil och jag fick hamna lite efter när vi åkte ner. Jag åkte ner med M och mötte på T på vägen. Pratade lite och fortsatte sen. Väntade på att paddlarna skulle komma tillbaka efter jungfrufärden och Mu och B kom förbi. Ja, det var kul som sjutton. Åkte inlines hem och ja, jag har nog lärt mig rätt bra att bromsa nu. Rätt bra iallafall :)

Onsdag. Ja, jag och Mu tog en promme på arbetstid. Det var kanonskönt. Varmt och varmt och VARMT. Helt underbart! Sen efter jobbet åkte INLINESEN på igen. Lite tjatig kanske men, haha, det är skönt och kul att lära. Måste ju jobba på min framtida "hockey"rumpa ju.. ;) Åkte ner till fågeltornet på Malmön med Mu. La oss där och slöade lite. Jag tog lite kort och sen kissades det för att åka hemmåt. Kanonskönt. Jag gillar den där sträckan skarpt.

Så tack för all motion och allt trevligt sällskap. Nu ska jag fortsätta tvinga ut mig.
MEN, såklart så ligger allt som behövs göras här hemma aningens efter nu. Det behövs; diskas, tvättas, ut med sopor och skruvas ihop nyinköpta IKEA artiklar. Och det behövs bäras ner vinterkläder och packas upp efter Idre. Men som min kloke vän påminde mig om; "det där kan man ta när det regnar" och visst finns en poäng i det. Synd det hunnit bli så illa bara. Men, har ingen att glänsa för endå, så det gör mig inget. Det är ju bara jag som behöver se det..

Nu tänker jag inte sitta här mer. Ska in i duschen och sen snarka lite efter att pulat i mig halva apoteket. Jag som älskar tabletter.. (eller?)

Bjuder på några bilder:







Får räcka så...
Spar allt godis till hemsidan som aldrig ser ut att bli klar.. men men..

Kram och god nattt!


<3

Min blogg har ballat ur.. testing testing :D


Helgens sista dag..

Den här helgen har vart rolig. Jag är väldigt glad över att jag inte ballade ur och inte hakade på. (jag hade ingen anledning att hoppa av, men vet själv hur jag är...)
Jag ska visa fler bilder, eller kanske inte.. jag SKA fixa hemsidan och lägg dem där.. Stina kanske kan hjälpa mig i morgon. Vi får se :)
Bjuder iallafall på denna bild!




Tack brudar! Men det hjäpte inte som jag hade hoppats.. Dock var det precis vad jag behövde!
Kram på er båda :*

Här kommer en låt som kantade min (vår) minisemester.. Många fler låtar spelades, men vi börjar med denna. Lyssna, om ni törs.. :)




Kram och god natt på er!

Fredag morgon!

Daaaah..
tur jag vaknade innan klockan. när jag slår på datorn inser jag att "låningen" av toner har stannat upp!!! Varför??? Dom här låtarna bara måste med. Jag behöver dom!!!!

Satt precis och klurade på om man alltid är lika i ett par?
Är det så att man faller för någon som är lik sig eller blir man lika? Om du tänker efter, är du inte väldigt lik din partner? Självklart finns det undantag.. eller? Blir dom oxå lika?

Kul fundering såhär på morgonkvisten. Jag vill för alltid vara ledig framöver. Det skulle vara helt underbart. Jag har varken en egen familj eller nått speciellt krävande fritidsintresse jag lägger tid på just nu. Ändå känner jag att jag lätt skulle kunna vara hemma och få mina dagar gå hur lätt som helst. Och, nu ska jag berätta en hemlis. Jag tror med all säkerhet att jag skulle må bättre på många sätt av att inte vara på jobbet med. Av många enkla och logiska anledningar skulle jag säkert kunna hitta tillbaka till mig själv mycket lättare utan jobb ett par veckor. Typ som Thailandssvängen. Dock var den för tidigt för att jag skulle fått det perspektiv på vardagen jag fått nu. Fy f*n vilket sätt jag kan se på saker och andra människor på. Jag ÄCKLAS av mig själv. Men kan inte hjälpa det, jag blir helt apatisk saker killar säger. Jag leer inombords när jag funderar över vad dom vill mig.. Jag vill bara vara social och glad igen.

En fundering till, har människan någon gräns? Jag menar, hur länge kan man dra rent bollshit igentligen? Och varför kan man inte stå för sanning och att man gör fel ibland.
Jag mitt råpucko, har ju börjat med; "det var säkert jag. Blir fel ibland. Jag fixar. Ursäkta!" Orkar inte med: MEN JAG VET INTE!!!!!! Eller massa annat som bara är ord för att slippa. Allt skjuts fram. Så många som gör så här, mer eller mindre tydligt.

Men: Nu ska jag inte sitta här. Ska krypa ner i sängen i en 10 minuter till, sen dra igång med det sista innan avfär. Det ska bli väldigt väldigt roligt. Hoppas på att brudarna låter mig vara det 3dje hjulet så blir det här kanon. Jag vill bara vara med dem, prata lite, men mest bara VARA! Jag håller tummarna för en kanonhelg!

Kramisar!!



Nya projektet <3


En tripp mot frihet..

Den här dagen går till historien!!!
Skriver den på papper i morgon istället. Får se om ni får del av den!

Nu drar jag till fjället snart. Hoppas inte på att jag kommer tillbaka, jag hoppas hårt på denna helg.
Har köpt nytt knark, fått lite ordning. Träffat Jenny :) Ja, massor på schemat idag. Många konstiga saker. Många... funderingar som dyker upp rätt och slätt. Funderar på att gå kurs för att bli ögontjänare bland annat..

Men nu ska jag fortsätta tagga, för i morgon bitti åker vi till semester :)

Finns som alltid på telefonen om det är nått ni har på hjärtat!
Ha det fint!//Elin




...

Sometimes love can come and pass you by

While your busy making plans

Suddenly hit you and then you realize

It's out of your hands baby you got to understand


Söndag och jag har gjort så mycket bra idag.. Duktig Elin!!

"You can see it in her eyes and you can see it in her smile"

Denna dag borde skrivas till historien. Det har vart så många, små som stora saker som hänt. Lixom bara trillat dit och fått min dag så himla bra. Visst kunde den vart ännu ännu bättre, men, inte ska jag väl överdriva när jag för en gångs skull är såhär nöjd? Nej, det ska jag inte.
Vaknade kl 05,12 på morgonen i soffan hemma hos mamma och pappa. Funderade på om jag möjligen har slagit i huvudet väldigt väldigt hårt någon gång som gjort att detta morgonpigga fenomen existerat efter den dagen.. Men kom inte på något bra svar. Så jag tog av mig överflödiga sovplagg och sov vidare, bestämde mig att sova till 9 iallafall. Annars är pappa snart vaken och sen, ja.. det blir inge bra.
Vaknade flera gånger under morgonen men klev upp runt 9. Läste direkt på fejjan att Mike var på g mot rallycross och jag snabb som tusan skickade sms till S och till Bror S för att se om någon var där/skulle dit/ville dit. Naturligvis är det såna där underbara starttider som på folkrace.. börja 10 på en söndag. Det är nästan poloklass på den du ;)
Båda som jag smsade till var redan på plats och 09,50 hoppade jag färdigpckad in i bilen men bara en flummig bild frånhalvvaket tillstånd för snart mellan 8 och 5 år sen om vart jag skulle och hur man kom dit. Tankade och tog ut pengar och efter nästan exakt en timme stod jag på Arbogas mototstadio. Bland gamla vänner. Många många gamla vänner fick jag träffa idag. Det kändes bra! Och endel som jag ser i "vardagen" eller lite då och då med.. Kameran var såklart med. <3
Fotade, gled runt. Njöt av att bara vara i kyliga vindar, snö och sol. Det var... fritt. Jag kände mig fri. Nöjd över att jag klev ut ur "trygga" min bubbla en stund. Ut och "visa upp mig" bland människor. Stänga bort tanken på hur jag ser ut och att dom ser mig. Bara... andas och vara jag en stund. Dock fick jag höra ett antal gånger, det jag numera får höra varje dag, att jag är tyst. För tyst. inte lik mig själv. Men det gör inget. Jag är lite så. Tänker mig bort. Drömmer mig bort. Får fantastiska ideer. Eller hjärtskärande och mördande med. Men mest glada idag, vilket var skönt.
Jag fick med mig bror S hemmåt och jag körde hem honom. Vi har lovat varandra att bli rakare och ses lite oftare. Det vill säga inte bara ute och kanske iallafall en gång i månaden. Bättre en förut med andra ord :P
Kom hem och röjjde igång städningen. K ringer och kastar åt mig mina överdragsbyxor som legat i hans källare lite för länge nu skulle man kunna säga. Pratade lite i trapphuset, då det ser ut som skit i lägenheten :P Han verkade glad, men seg. Sparka igång sig :)
Sen fortsatte jag städa, och T hörde av sig om bio som vi talat om tidigare i veckan. Klurade lite och gav med mig. Ville ju gå på bio och varför skulle jag stänga in mig nu när jag fortfarande var på topp och dagen hade vart så bra. Nej det fick bli bio :)
Så ringde maMu och jag sprang över till henne och hämtade en bokhylla som jag plaserade i badrummet. Mycket bra vart det! Så tack för den. Och sen bara lite senare sprack jag över dit igen och fick veta lite saker och fick även en tunna med mig hem. Och några kramar från hennes dotter och Mamu :)
Pratade med far som hade vart och köpt en tomatplanta till mig. Tack tack!!
Sen var det ju dax för dusch.. Och jag håller på med en riktigt storstädning faktiskt. Inget som bara låter stort denna gång utan det blir bra, inget halvdant!! (typ iallafall ;) ) Poängen jag började emd var duschen där alla mina vinterskor ligger, för att göras rent innan dom packas i vinterkartongen. Hm, börjar bli lite tråkigt att kasta ur dom varje gång nu. kanske skulle börja med dem i morgon när jag kommer hem.
Och så vart det bio, men vart var plånboken. Att jag alltid lyckas städa bort antingen en telefon, plånboken eller nyklarna. Ja, jag vet att jag är ett hopplöst fall. Sån är jag är jag rädd!!
Men hittade den gjorde jag och iväg kom jag, först på plats. Duktig kicka :)
Filmen var skitbra i min mening. Hade lite svårt med "hoppandet" filmen gjorde vid vissa fajter. Lixom gungade med eller vad man ska säga. Men vad gör det.. Jag hoppas på en oundviklig 2a :D Sen skall jag väll tillägga att jag inte är så svårflörtad i filmvärden. Men det är en annan historia. Den får helt klart bra betyg av mig!
Sen avrt det lite kameraprat utanför bion och en bil hämtades och jag bad lite snällt om skjuss. D är en ängel han, fast det är underbart att gå. Nått säger mig att jag inte hade fått gå endå :P
Så nu sitter jag här hemma, ensam i mitt lilla kaos och är nöjd. Jag är nöjd. Lite synd att jag missade insterbanden och stuvad potatis som pappa skulle bjuda mig på för att jag avr så sugen på det här om dagen. Men vet ni? Han har gjort en matlåda till lilla mig. Pappa är snäll han. Lik mig vettni ;)
Men nu, BILDER!!!!!!





















God natt med er!!

RSS 2.0