"Tårar från himelen!

Det är en helt vanlig torsdag. En torsdag innan en fullproppad helg. En helt vanlig helg nuförtiden... Var det inte nu jag skulle ta det lungt? Jo, på vardagarna. Somnar ofta direkt jag kommer hem framför tven. Inte okej, men nog behövligt..

Jag har fått en liten nål i sidan. Min lilla landetfamilj. <3 Tänk så fort något kan hända, så lätt nått kan gå fel, så skör sytråden som håller ihop allt liv egentligen är.. Jag fick en riktigt snurr i huvudet förra veckan som har hållit i sig. Nu känns det bättre men de onda tankarna snurrar fortfarande. Vart tar man vägen när det som inte får hända händer? Om någon som inte får lämna jorden ändå gör det. Någon som missar allt det där man vill visa att man kan för att kunna gå vidare och bli stor! Stor på jorden men ung i sinnet..

Nu får det vara bra för idag. Dax för en film.. :)

...

jag är trött..
trött på mig själv, mina tankar som undviker varandra och på att jag bara snurrar runt. jag förstår om alla runt mig oxå är det. Jag förstår det verkligen..
önskar bara att jag hade en liten bok där svaret på alla mina frågor stod. men en sådan bok finns ju naturligtvis inte för det är ju bara jag som vet .. varför måste det vara så?
jag har inte direkt vart en snäll en den senaste tiden, väldigt sluten och inte alls så glad som jag alltid annars brukar kunna vara. iallafall nästan alltid för det är en konst om man lyckas alla dagar på året. nu känner jag bara att jag vill vara ensam... eller nått

god kväll på er, nu ska jag tänka lite till.. :)

På banan igen nu då...?!

Vi börjar såhär: Vad i helvete gjorde jag ute igår???????????
Är jag världens socialaste? NEJ! Gillar jag att kramas med totalt främmande människor ensam en kväll? NEJ! Känner jag att jag är upplagd för "är du ensam" frågan? NEJ!
Aja, nu ha jag ju iallafall prövat medeltidsdagarna och det får ett helt okej betyg om jag bara kunde sluta vara så jävla bitter.. Vet inte om jag ska tycka synd om den stackarn som kanske bara är trevlig.. (?!)

Nåja, händelserik kväll. Lärorik helg och nu känner jag mig väldigt på banan igen. Inga störningar på dagens schema efter drickan igår. Skönt.. Ska väl glida lite på marknaden när jag orkat duscha och leta i klädhögen efter nått någolunda okej klädesplagg.
Så jävla glad att jag inte tog min vita klänning igår. Jag hade irriterat mig på den, och det är ju onödigt en så fin kväll som det var. Arboga har haft så jävla tur med vädret..

Varför minns jag inte att jag gått på marknaden på sååå många år??

Jenny min sköna är på äventyr. Hon är så kul hon. <3 hoppas du har kul!!

Så summan av kademumman är alltså att Jennys (jennybenny,bennyjenny, jennybenny, bennyjenny)"flyttat in klart"-fest var avklarad sent i lördags morse. Han se rodden, lite kanotpolo och träffat lillprinsen (å vad jag saknat) och köpa bh. (ska leta på vart jag lyckats bestämma att dom ska ligga i garderoben idag)
Sen har jag vart på världens mysigaste 25års fest hos Milla. Med kladdkakstårta, ballonger och kul folk.
Det har vart en bra helg :)

Frågan är vart det är jag vill placera mig i livet? Partyprinsessa eller mysboll? Nu har jag väl iallafall partat klart för ett tag kan jag ju tycka. Så mysboll nästa helg. Nykter kräftskiva kanske det kan tänkas bli. Har aldrig upplevt nått annat heller... (ELLER?)

Snart ska jag hem till mitt krypin och se om jag förstår mig på elektroniken och mysa ner mig i mitt eget lilla kaos. Antagligen vill jag kasta endel saker i kylen. Och loppis behöver lite goos oxå <3

Så, nu får det vara här en stund!
Kramar

Det är en torsdag om jag minns rätt

det är medeltidsdagarna i helgen här i arboga. jag jobbar på dagarna och grejjar fram till nattetid alla dagar i veckan. frågan är när jag ska börja sova igen?!
medeltidsdagarna var det. där jag är är det fest. festprinsessa...
mina vänner är underbara mot mig alla dagar oxå. jag har satt igång träningen endel. ganska duktigt faktiskt.. känns bra att få tillbaka lite muskler.
idag införskaffades nästan det sista till mitt hem. Bror min är bra han med!
alla är bra!!!!!....eller?
nästa inlägg ska jag vara på banan hemma igen!

..

idag är inte min dag. Inte i morgon heller.
sover hos jenny ett tag. hon är guld värld stackarn...

RSS 2.0