Solen lämnar himlen.. tills dom ses igen

Det finns inte speciellt mycket som gör mig glad idag..
Men jag borde träna, så jag får slå mig själv blå och grön en ngång innan jag åker iväg. Sen vill träningsbrudarna äta en bit mat med mig efter det och det är ju mys. för att jag ska åka bort..
Men i dag som så många andra dagar vill jag bara vara själv. Gräva ner mig i 100 filtar och bara ligga medans magen krampar och hullet dallrar.
Varför är jag såhär? Jag ska ju vara glad!!!!!
Känner mig tjock och smutsig. Korkad...

Byte av samtalsämne..
Ska kanske ta och packa lite? Det vore ju inte fel att vara nästan klar i morgon iallafall..

Har en så bra diskution med en vän just nu. Om vad man söker i livet..
Varför söker den snälla spänning och spänningen leker med den gode?

..

Vill bara sätta mig i en pöl och gråta..

Varför kan jag inte bara få sitta i ensamhet och bara vara just ledsen?

Blir det någonsin som man vill

När ens vilja är lite för högt över ens huvud så händer det aldrig i världshistorien att jag når den. Om jag inte har min vilja, tanke och (ja vad ska man kalla det..?) hopp som drar mig upp och fram, vad har man då? Jag vill itne riktigt vara på den plats jag är idag. Och ibland tror jag helt seriöst att det är så att det är just viljan att komma härifrån som gör att jag inte kan göra just det.
Drömmer mig bort till dået som gör mer smärta än nytta. Ändå så sitter jag fortfarande i hamocken. Gungar i den och känner vinden i mitt hår. Ändå finns det inget som blir bra av det. Jag gör ingen skillnad. Så jag kan lika väl sitta där och gunga. Känna smärtan krampa i magen och luta mig bakåt för att släppa en tår eller två.
Hopp är något som inte får lämna människan. Ställa sig på balkongkanten och vingla lite lätt över kanten. Så gör man när man inte ser hopp.
"det finns dom som har det värre" är det ända jag hör ibland. Japp, det finns många som har det värre än mig. Många många. Men jag tror oxå på att dom som har det bättre i ens närhet gör så gott man kan efter förmåga och utefter hur mycket en människa betyder för en annan, för att få upp alla till en bra nivå.
Så vad gör många människor i min närhet?! (svara på den du ;))

En dag är alla lyckliga. En dag är alla glada över att dom har det dom har runt sig. En dag har alla känt den känslan. En underbar värme och lättnad över att faktiskt vara där man är. Den man är. När man vaknar upp ur vardagen och inser det. Då är man nära himlen..
En dag har alla känt det. Endel får det aldrig mer än så. Andra hela livet...


Tanke..

Mår mysko.
Skäms och tycker synd om mina vänner. Dom får verkligen göra skitjobben för att hålla mig på en vågrät nivå..
Jag har en enkel lösning på en bit av problemet. Vad sägs som mindre alkohol i mitt liv. Mindre ciggaretter och mer spontant. Mer sömn och mer träning. Jag tror på konceptet. Starkt!

Och ni, jag hatar spyor. HATAR! Lukten sitter kvar i min näsa och jag mår småilla hela tiden.. Grattis Elin!!

Nu är det iallafall bara 2 dagar kvar till dagen D. Hoppas en vistelse långt bort från mitt liv här hemma kan få mig på fötter på heltid igen. Det vore inte fel.. Snarare underbart.
Jag tror att människan kan läka, men att sår aldrig lagas lika djupt och tryggt som det var från början. Ärren är aldrig nått man glömmer. Aldrig nått man kan lämna. Dom sitter där dom sitter och påminner om bra och mindre bra saker i ens liv.
När jag kommer hem blir det garanterat en till tattuering. Och kanske en piercing med. Vet precis vart.
Men det viktigaste inköpet i framtiden är kameran jag vill ha. Dock får det inte gå för fort med det köpet så det blir en kamera jag inte trivs med sen. Det skulle ju vara jätte tråkigt när man lägger ut lite pengar..

Aja, orkar inte drömma och planera saker mer ikväll.
Inget blir ändå som man tänkt sig..

God natt //Elin

Dagen insikt

Det finns ett annat ord för min uppsvälda mage:
TJOCK!
Jag har gått och fått mage helt enkelt. Enkel lösning...

Resan närmar sig..

Jag vill åka bort nu! Inte på onsdag, NU!!!!
Känner inte för annat än ligga i soffan ihoppkrupen och inte göra ett endaste dugg. Inte lyfta ett finger. Inte orda, inte lyssna, inte känna. Varför vart det såhär? Varför vart sömnen sämre och sämre denna vecka? Klarar ju inte riktigt av att hålla mig över ytan när jag inte får sova några timmar iallafall..
Vill vara glad. Vill känna mig fin. Vill vara NORMAL!!!!

Skulle inte hoppat träningen igår. Jag hade verkligen behövt trötta ut kroppen till tusen så jag iallafall hade legat på mattan och stirrat i taket. Inte röjt runt och plockat och funderat på allt och inget.
Fryser. Jag fryser och fryser. Kass förbränning om jag ska runt och huttra hela dagarna.. :/ Huvudet funkar sämre än vanligt och ögonen går i kors.

Powernaps i stor skala idag, JA tack!

//Elin

I don´t believe you..

Ett vråk
En tår
En trött blick
Ett litet litet ljus i mörkret

Trött tisdag


la banda de rodadura en

Känner att fördomarna kryper på mig och att jag inte alls är på topp just nu. Är väl för trött för att hålla mig uppe. Det resulterar i att jag snart snart snart ska hoppa i säng. Vilket är väldigt bra.. Bra i det dåliga är fint!

Frågan jag klura på just nu vad som är skillnaden på någon som "raggar" och någon som bara är en vän? När vet man att det är det ena eller andra?
Är det så att endel människor kommer till ett stadie där alla man lär känna av det andra könet betraktas som potentiella ragg/förhållanden/vänner beroende på vad det är man söker?
Är det också så att när man blir stor så skaffar man sig inte nära (bara) vänner av det andra könet? Är det så att man inte gör det för att sin andra hälft ska vara den enda bästa vän man har?

Det är många frågor och jag hoppas att jag en dag får svar på dem. Jag har inte brott. Inte heller orken till att studera saken på fältet. Inte så seriöst som jag kanske borde eller kan. Nix! Men jag kör efter tanken:
"Gör det du känner. Sitt inte bara och vänta på att livet ska ta med dig. Gör det du vill. Följ vinden och gå din egen väg och följ din vilja. Tänk på dig, för du är det viktigaste i ditt liv"
Jag vill tänka såhär. Men jag vet samtidigt att det inte är jag.
Just nu så är det träningen som tar min tid. Den och allt skrivande. Jag tror det kan vara bra för mig, antagligen därför jag gör det hela..
Den dagen jag är nöjd med hur jag ser ut behöver jag inte träna så mycket som jag gör nu, bara hålla det i form. Men fram tills dess så ska jag träna. Träna, ha kul, träffa människor och glida runt. Se världen lite..

Idag vann kroppen helt klart fajten över huvudet. 1-0 till godissuget. *arg*

En sak till innan jag hoppar i säng. Säg för f*n inte snälla saker till mig för att försöka gör mig glad. Jag tål det fortfarande inte alls och vill ha ärlighet. Bus är en sak. Vänlighet även det..

Blä, känner bara för att stäng in mig igen. Helt ärligt så orkar jag inte med mig själv. Hur ska jag då klara av alla andra och alla runt det och runt dem? Usch, vilken toppen kväll! Nästan så jag drar till med Rs kommentar " vilket pallställ ska jag hänga mig i idag då?"
Det är så UNDERBART att vara munter...
Vad har jag att klaga över egentligen? Jag har god hälsa, ekonomi, vänner och familj. Det borde ju vara så allt det överväger. Borde!

En dag ska jag funka så. Vara munter. Inte bry mig så jävla mycket om allt skit som man får ta i den stora världen. Vara okrossbar. Klara av att hoppa högre, fallar mjukare och skina starkare än mängden. Bäst på att vara jag helt enkelt...

Nu ska jag dejta kudden..
Gosa ner mig bland täcket och filtarna och höjja tempraturen i kroppen.
Sov så gott med er alla

Klurigt

Är det så att vi delar in oss själva och andra i (klass) kategorier? Är det så man ser på en kille och tänker "nej men han är inte i min klass" eller " hon är aldeles för fin för honom"?
Fick, jag tror jag ska ta det som en komplimang, idag. Inte rakt i ansiktet på mig utan genom en diskution två arbetskamrater i mellan. Killen i fråga hade ingen större kolla och när tjejen förklarade så brister han ut i "men, han är ju långt ifårn hennes klass" eller nått sånt. Gulligt var min första reaktion. Men mest bara för att det var så spontant och oinvolverat.

Jag är faktiskt nöjd. Nöjd över att inte vara inne i nån j*vla röra längre. Inte inne i skiten som bara var en lögn en gång i tiden! Inte längre lurad och bollad med utan nu är jag bara mig själv. Letar efter mig själv och efter vägen har jag mina vänner och nya människor varje steg jag tar om jag så vill. Det borde vara bra. Mycket bättre!

Nu får det vara bra för ikväll. Jag har tränat och nästan kastat ur mig de 10 bullar jag tryckte i mig på kalaset innan. BLÄ!!! Sen setat i badkarlet och spolat varmaste varmvatten över mig. Setat och bara tagit det lungt.. Faktiskt skönt för en gångs skull.

Tänker vidare.
Alvedon och somn nu!

Buenas noches/Elin

Det är en tanke..

Jag tänker och tänker. Jag känner ju själv att det snurar på inombords. Men jag kom på mig själv med att inte kunna uttrycka tanken. Det är som att dom egentligen inte finns. Att jag bara (KÖÖÖÖÖÖÖÖÖR) kör på min dag, utan tankar. Men då kan det inte hjälpa att jag frågar; Vad är det då som är?

Jag har haft den här känslan förut. Jag känner igen den. Då tänkte jag med. Massor tänkte jag. Men kunde inte få dem till ord som lämnade min mun.. Nej, istället så var jag bara. Utan talan..
Kan det vara så att jag har diskutioner med mig själv i huvudet? Isåfall får dom "diskutionerna" gärna stanna där för kommer dom ut så hamnar jag på hem eller liknande och sånt är ju sällan eller aldrig hälsosamt :P

Jag vet inte hur jag ska sätta ord på tankarna just nu. Så jag får väl låta dom vara osagda och oskrivna. En dag kanske det är så att jag har ett sätt som gör att jag kan memorera tankarna och därmed även uttala dem. Det vore skönt. Jag vet inte om det är så bra bra att inte kunna göra det..

Fundera vidare nu//Elin


Det är onsdag!

Det kryper i kroppen. Elin vill ut och dansa, dricka och träffa folk. Hm, undrar hur det blir med det...

Idag har jag druckit mig kaffe. BLÄ!!!!!!! Jag kommer aldrig lära mig. Urk!
Det smakar ju apa, och inte är det någon njutning med det direkt. Lite som cola, går väl att drick om man måste och ibland går det på rutin fast man ångrar sig i samma stund... :P
Klarade iallafall av att inte somna under kursen. Tror endel av det gick in fast det var intensivt och inte så mycket som jag egentligen förstod..

Mitt jobb blir mer och mer kaos. HJÄLP!!!!!!!!
Nästa vecka kommer jag antagligen be någon skjuta mig..

Funderar på att slå på stort och göra mig en lassange nu. Jag tror faktiskt jag gör det :) :)

I morgon händer nått kul. Jag tänker inte säga vad.. Men jag är nervös till tusen :P
TRÄNAAAAAAAAAAAAAAA! ;)

Ikväll är det träning som jag faktiskt ser fram emot. Tror jag iallafall :P Ska bli skönt att träffa alla iallafall. Och så ska jag drilla eskimåsväng med grabbarna grus. Det ska bli spännande!

Nej nu ska jag faktiskt laga mat! MUMS!
//Elin

...

Penny har åkt.
Nu vill jag vara kreativ men vet att om jag ska orka hela veckan måste jag sova med. Det är inte kul att sova. Känner mig som en liten 5åring som sitter och skriker "VIIIIILL IIIIINTEEEEEEE SOVAAAAAAAAAAA!"
När ska jag bli vuxen?

Kände idag på träningen att jag inte var stark för 5 öre. Som att kroppen inte hade hunnit vila upp sig från gym och psyksim igår. Men Det kanske är så det ska vara?!
Har iallafall hittat ett bra sätt att få tränings"knarket" att inte smaka apa. Blandar ut det med mjölk och vanlijyoghurt. Tror jag måste kolla över min kost en sväng igen. Vad sägs som att inte äta godis alls?! Bra idé tror jag :)

Imorgon blir det ingen morgonpromme utan innebandy med jobbet och sen en sväng till gymmet för att avsluta det hela hemma. Eller hemma och sen gym. Måste kolla öppetiderna känner jag. :/ hihi

Nej nu sova.. God natt såhär sisat timmen på alla hjärtansdag :)
Superstor kram

"Den där söta med grädde på.. mums!" ;)

Hahaha, ibland så vill jag bara tjuta av skratt!!!
Love it MadaMu. Det var sött och snällt skrivet. Fast du är helt vrickad :P
Du måste vara toksugen på balk

Idag har vart den mest kreativa alla hjärtans dag jag någonsin genomfört..
Jobbade mitt 7-16pass. Åkte hem och startade upp bilen med starthjälp. Borstade av den de 2dec höga lagret med snö runt om hela. Skottade bort snön dom plogat upp bakom bilen. Kör mig till OKQ8 och köper nya lampor till bilen. Byter dom och skär mig pyttelitet i fingret så det bokstavligen sprutar blog i hela motorutrummet. (hahaha)
Sen åker jag till apoteket och köper på mig lite inför Thailand. Vidare till Willys där jag handlar det jag behöver hemma. Elin <3 Proviva. (Vi ska för alltid sitta ihop framöver)
Nu hem och äter sen är det träning som är famför mig. Skööönt värre ;)

^^^^^^^^

Nu har jag tränat och avrt överfallen av hemligt besök :)
Film och onyttigheter på alla hjärtans dag <3

Kram på er

Alla härtansdag idag!

Glad alla hjärtans dag till er ute i världen!! Hoppas eran dag är bättre än mig kommer vara.
Jag menar inte "tyck synd om mig" för det är det inte värt. Har ni någon att gosa med så är det det denna dag är till för. Jag menar med det jag skrev inget annat än att det inte är det jag kommer ägna min dag åt..

Funderar på att hitta på lite bus.. Men jag vet inte om jag har och vill lägga tid på det. Funderar oxå på att lägga mig ner och börja mitt målarprojekt. Eller nått av de andra projekten jag har klurat på ett tag nu :P
Aja, nått blir det iallfall. Fast först måste jag in på apoteket. Och så skulle jag älska en solning.. Å, det kom högt på prioriteringslistan det :) Få igång bilen och byta lampor på den måste jag också fixa.

Om jag har tur väntar det kladdkaka hemma på mig när jag kommer hem som min bror bakat. Hihi, vore inte fel att sätta i sig en bit sånt. Dock är det inget jag behöver, egentligen :/

Nu ska det jobbas lite till.. Mer skriva ikväll när tankarna är igång!!

/Elin  

Snö snö snö. Men inom mig är det tö :)

Idag har jag sprungit runt i min onepiece och fulat runt. Vaknade upp halv 6 och bestämde att jag f*n inte orkade klä mig. Så hopp i den och iväg till Arboga badhus. Där simmade vi några längder tills det vart för tjockt med folk för att det skulle vara roligt och körde lite stretch och vattengympa övningar. Skönt att mjuka upp kroppen efter gårdagens träning. Sen en 10 minuter i bubbelpoolen som jag ångrade direkt när jag klev ner i. Läskigt varmt. Hemskt att kliva upp ur efteråt. Tillochmed duschen var kall efteråt :/ :P
Och sen i min mysdress igen <3 Åkte till jobbet där det var grabbar och drog el i omklädningsrummet. Dom ursäktade sig och jag förklarade "att jag lider inte. frågan är om ni gör det". Jag visar mig ju i badkläder varje dag. Vad är då skillnaden på det och hipster och sporttop. Den ena satte sig på andra sidan skåpen och den andra stor uppepå skåpen och väntade på klartecken. Snälla grabbar! Så där har jag nu åter lämnat min "mysis" i ett skåp. Saknar den ;)
Jobbar och jobbar nu idag i mitt eget tempo. Lite lojj och busig vill jag påstå. Frågan är hur det vart så?! Jag är ju så trött så jag inte vet vilket ben jag ska stå på :P Å andra sidan funderar jag mycket med.
Det snöar. Det yr runt och snöar lite till. Och lite till..! Det är kul med snö, för det betyder mer pulkaåkning i år för mig. Kanske oxå större sanolikhet att det blir nerförsåkning med :) Men fy f*n rent ut sagt så vägarna ser ut. Man vill inte ut i det här vädret i bil. Plogbilarna har nog gått på semester för i år verkar det som och bilister testar vingarna högt och lågt.. Läskigt! Så snön är bra på gott och ont. Kan det inte snöa några timmar på nätterna och sen vara nyplogat och fint hela arbetsdagarna. Skulle iallafall vara en bra affärsidé ;)

Stockholm i helgen då?! Ja, vi vet ju inte än om vi åker. I det här pisset vill man inte åka någonstans alls.. Men vädret lovar på datorn att det ska bli sol i eftermiddag. Hur låter inte det? :) :) :) :) :) Underbart säger jag! Men så är det ju så att det brukar vara väldigt sällan det stämmer de där prognoserna :/
Ska iallafall snart hoppa i träningskläderna igen och ge mig av mot gymmet. Det ska bli kanonkul det! Hoppas allt går smidigt och efter tidsschemat nu så ska jag väl kunna vara klar i tid idag. Vore skönt för ovanlighetens skull :)

Alla börjar vara krassliga på jobbet. Magsjuka, förkylningar och feber. Jippi! Men jag ska inte haka på jag inte. Har intalat mig att jag borde börja haka på det mesta nuförtiden, men inte det. Tänker vara frisk i 1 år framöver, minst! :)

Å planerna på ett sanddäck på jobbets tak börjar funderas vidare på. Plast pool och solstolar. Hur låter inte det? Jag kommer iallafall älska det hela :) Särskilt då jag inte kommer ta mig så mycket semester i sommar heller... som det ser ut nu :/ På gott och ont det med.. :)

Men nu ska det jobbas lite till innan jag slutar! 
kram på er alla//Elin

 

Kreativ eller känslokall?

jag vill sätta mig ner och bara skriva. skriva. skriva och skriva. men det kan jag väl ändå inte göra på min arbetstid. nej, jag trycker ur mig lite allmänt dravel här och sen får det vara bra tills i eftermiddag. eller för idag?! för mer än såhär hinner jag nog tyvärr inte med idag :/ kanske kanske en lite sväng efter träningen. men då borde jag sova så ingen blogg då inte.
har planerat ett nytt upplägg på det här bloggandet. har tänkt att jag ska göra en "det här är jag del" där jag berättar mer om mig själv, hur jag är och tänker. det kan man säkert ta reda på utifårn att läsa det jag skriver i vanliga fall med, men det är inte det som är tanken. tanken är att jag ska tänka efter på punkterna om mig själv. veta vad jag vill med mig själv och vad jag tycker och tänker. det känns som att det är den stora anledningen till att jag skriver. kan jag skriva så kan jag prata om det jag skriver. vill jag inte skriva det, läsa det eller yttra mig så gör jag det inte heller. så ett steg mot en "egenkär" elin tror jag det kan vara.. :P

Idag funderar jag kring val i livet. Kom in ganska snabbt (med ofrivillig hjälp av T) på mitt val att inte plugga till brandman. Varför jag inte pluggar till det. Om det är så att jag inte skulle klara det psykiskt. Fysiskt kanske jag inte heller klarar kraven, det vet ju itne jag med det är inte det som är det första jag "oroar" mig för. Jag är inte en grubblare, men en tänkare. Tar åt mig saker jag inte borde och knyter band till människor som inte äns bryr sig en fis i rymden om mig.
Tungt tror jag jobbet är. Krävande på kroppen och personen som är brandman. Tror alla jobb men andra människor, där man ska hjälpa och stötta på olika vis, är väldigt krävande på personen som väljer det jobbet. Tungt på olika vis.. Tungt i kropp coh själ- Givande och tagande.

Hur vet man vad man vill bli? Hur vet man vad man borde göra i olika situationer egentligen?
Det är spännande frågor. Tunga dom med, om man väljer att se så på dem. Jag väljer att se på dem som spännande och antagligen givande frågor. Sålänge jag håller huvudet högt och ser just ljust på de frågor jag har. Jag har ingen anledning att gräva ner mig. Jag har så mycket egentligen som jag borde ägna min dag åt. Många jag borde visa vad dom betyder för mig. Men där slår det lite stop. Särskilt när dagen börjar på en plats där jag verkligen har fått det svart på vitt framför mig att människor jag tycker om just inte är världa min tid, och jag inte deras. Blandat med människor som stöttar mig och kramar mig dagarna i ända..
Borde vara lite snått irriterande för dem att hur mycket dom än kramar så får jag inte mer färg på min kind. haha, blir bara svartare under ögonen för var dag. Jag är lite trött. Men jag väljer själv att ha det så. Nästan iallafall.. :)

Nu har jag fått skriva lite och det känns kanon. Vet inte om det vart nått vettigt i det hela. Antagligen bara dravell, men det behövs. Är trött på att vara arg eller ledsen för att skriva. Det är inte jag! Jag är en glad än, med lite funderingar och tankar. Många gånger utöver min egen förmåga.. ;)

I am back my friends :*
//Elin

Ps: HJÄLP MIG! Ska tatueringen sitta på ryggen mellan skuldrorna eller på sidan mer på ryggen och ganska långt upp? Spännande beslut helt klart framför mig! :)

Normal igen!!

Nu är jag lugn igen. Talade med Jenny. Det blir bättre då..
Och vet ni, det roligaste är att vi nästan inte talade nå om vad som irriterade mig utan massa andra saker. Och jag vart glad!! Mycket glad!!

Nu äta, städa av mer och sen ska det tränas ser det ut som. MammaMu ska med och basta och abda. Kuligt!
Krya på sig min Jenny och i Onepiecen?! :)

"Kings and queens" <3

poco de sol
en el ojo
masas solares en//Elin



I dom gröna ögonen

de los ojos verdes

Dom är inte gröna just nu, utan svarta.
Det vita är rödsprängt. Inte av tårar. Absolut inte!!
Dom är röda av trötthet...

Trött på all skit som blivit av att jag litade och släpte in en manipulativ människa som sa sig tycka om mig i min värld. Tror ni mig inte? Jag kan visa er. Be mig och ni får se..
För ni kan inte gå runt och tro det är mig det är fel på. Att jag tagit allt fel. Att jag uppfattat det "mer seriöst" än det var. Att jag inte har någon anledning till att ha taggarna utåt när det gäller honom..

Ska bli spännande framöver. Mycket spännande!

Jag är så glad att jag kom ur det hela innan det blev värre. Jag hatar sättet han gjorde det på. Sätta mig i öknen, naken utan minsta ord eller karta. Men han som är så snäll... DET ÄR DET SOM ÄR FELET!
Han är snäll. Men han kan dra åt helvetet ganska ofta. Tror han är nära vän med Hades...
Han är en feg skit som inte står upp för vad han faktiskt sagt och gjort!!!
Såna människor är inte världa någonting... förlåt, nu fick jag ångest... Tillåt mig gapskratta!!!!!!!

Okej nu har jag fått ur mig det där. Men jag tror att jag är långt ifrån klar. Arg är jag fortfarande. Dock kan min, inte allt för muntra, (not)pianotrallande musik hjälpa till att hålla mig kvar i detta läge. Det är skön musik att trilla in i när jag känner såhär. Känns förbannat skönt att äntligen vara arg.
Så där jävulskt frustrerad. Kryper i kroppen fast den är helt slut...

Men jag är nöjd. Bara han inte ljuger ihop en massa skit för att rädda sin rygg. Då blir jag tokig. För det är mina vänner som han ljuger för då. Och det är inte okej. Det lilla lammet kommer få se vargen då!!
För jag låter honom och hans vara. Fast han inte är värld det..







Klurig tid

Tänker och tänker och tänker...
Är det så det ska vara? Är det dé? ;)

Nu ska jag ta mitt pick och pack och göra klart för morgondagen. Börjar bli trött på det här fulluppbokade skiten! Vill vara lite mer... fri? Göra saker som faller mig in för dagen. Men träning och det hör inte ihop.. :S

Sov så gott världen!
kramar//Elin


Mitt nya favvoplagg. Mycket bra inköp! :)

Nu; håll käft!!!

Såhär är det: 2 kg upp visar vågen. Så nu kan ni knipa om ni får för er att nämna att jag blivit smalare. SNÄLLA, KNIP! (tack)
Foten är vrickad och jag är trött. Magen hatar mig med. Kanoners det här. Fokus på sömn, mat och träning. Jobbar över lite med. 12timmarsdagar körs nu..

Och jag har beställt en Onepiece <3 Får se hur stoleken kommer funka bara. Men jag är nöjd över mitt köp innan det ens dimpt ner. 12 dagars nedräkning börjar nu :D

Idag hoppas jag på sol. Ska sno med Ts kamera och fysa med fotografering om det kan tänkas bli sol. Skulle vara asskönt!!! Så snälla, sol runt lunch idag?! :)

Toppendag hoppas jag ni får
Abrazos/Elin

RSS 2.0