Pannkaksonsdagens början

Utan tanke, utan ord. Du klev in i min värld och där du stod. Även om jag försökte rubba så var du kvar. Är det så farligt som jag trodde det var..?

Vaknar i vanlig ordning med ett sms från T som jobbar natt. Insåg rätt snabbt att det behövdes lagras hem lite musik på spotify till mitt träningspass en timme senare.. Så upp och igång. Fick någon god hemmagjord saftsoppa i ett glas vilket helt klart gjorde min morgon ännu lite bättre. Konstiga saker som gör mina mornar..
Så iväg till jobbet, på med dunket och sen var att köra slut på lite muskler. Riktigt skön träning. Mjukade uppendel muskler som var på väg mot stelhet och dödade några som inte användes igår på bock och kick passet.
Stämningen inne på avdelningen är lite si och så. Konflikträdda människor och bin funkar inte så bra. Det skulle behövas en liten genompratare där, men det kommer inte hända..
Mina nya matvanor funkar hitintills bra. Vart lite illamående nu innan frukost när jag hinkade i mig, men det var bara en rap, så det var bra med den saken ;)
Nu är det samtal till jabb.se och sen en massa jobbkrongel som ska lirkas ut i det fria. Hoppas det går smidigt så att jag någon någon gång kan få bli klar.. kanske?!

Till lunch blir det sallad med Mu!! Skönt och ta en finlunch ibland.. Och så ska det vattnas med, innan dom kommer hem Jamaicanerna.
Ikväll är det lämna bort mina sista lägenhetsnycklar och steka pannkaka i godan ro innan det blir tomt i lyan och alla utom jag är på träning. Sköööööönt! Sen så mycket bättre och soffmys innan, kanske innan jag somnar.

Nu mer jobb!!//Elinen

Jag har iiinte 2 högerhänder

med 2 högerhandskar kan iallafall inte jag slåss. men vad gör man då? jo, man kör utan. igan. iallafall om man heter elin och är i mina kläder.
så det var det.
nu dusch. grymt sugen på popcorn. undra om jag ska unna mig?
jag har iallafall vart jätte jätte JÄTTE duktig med maten hitintills. inge fusk alls.
Kram och god natt//Elinen
Ps: Snabbfot, sätter fortfarande en lunch på det där.. ds.

min veckas första dag

Jag vet att världen inte snurrar runt mig. Jag vet att jag inte är jordens medelpunkt och att ingenting egentligen snurrar runt mig om jag inte själv väljer det. Men jag vet oxå att jag tar åt mig aldeles för mycket och att jag inte mår bra av det. Sen hjälper det inte att allt ska krongla och ha käppar i hjulet eller dåligt förjobb när jag får nått i min hand. Hjälper inte alls.. Och för att "göra det lättare" så är det enkelt att ta på sig så att ingen annan som är snäll och hjälper får skit. Det funkar ju inte så, det vet jag med. Men bara orden lugnar de flesta.. iallafall efter en 30gånger.

Denna dag med..

Skönaste låten just nu som snurrar om och om i mitt huvud..
Bjuder på text och video!

Jag är föresten helt säker på att han gillar blonda brudar denna man..


skabadoo skabadoo ja
skabadoo skabadoo yeah

Min baby hon har bonus på kortet,
ja hon har bonus på kortet
Inga sms, chatt på internet,
kärleken hon ger mig den är live and direct.

Hon har bonus på kortet, hon har bonus på kortet
1987 hon är alltid bäst före cigaretten
och strax efter sex
Ja hon har bonus på kortet
åhhh bonus på kortet

Inga sms, chatt på internet,
kärleken hon ger mig den är live and direct.

Bonus på kortet åhhh vilken hit!
Baby plocka in mig för min loser tripp

ungdomstrim och Elingalenskap

Vaknade upp och nöp Mu på insidan låret och låte sen busit in mig på toan. Mu fixade iordning barnen och drog iväg till jobbet medans jag låg och snoozade i sängen till halv 9. Därefter var det Elinfix. Håret var i största burrigaste utseendet och ögonbrynen behövde sig en omgång. Sen biggan där jag köpte en bukett blommor till Mu och sen allt jag behövde till lassangen jag skulle laga. Hem och drog igång ugn och spis och donade fram till 12.
Glömde berätta att jag börjat tagit min vikt till en ny nivå- det går bra. iallafall idag. i morgon är det såklart lite svårare..
Gjorde mat till Familjen Ekholm och sen matlådor till T. Åkte dit, kastade in dem och sen fortsatte bilen, han och jag ut till familjen min på landet. Där tömde vi bilen, gosade med hundarna och busa med pappa. När bilen sen startades lät det som.. ja, finns inte ord. Avgasaröret hade gått sönder och ljuddämparen hade inte längre någon funktion.. Eller funktionen va inte funkis :P Så pappa bröt bort den lösa delen och jag hade ytterligare en del att köpa på shoppinglistan. E18 till v-ås har aldrig vart längre än idag och när ikeaparkeringen var intagen så var jag lomhörd och trött i kolan. In i shoppingcentret och mannekänga för T och fortsatte mitt Elinflum. Jag var på topp och det var sol ute med :) Efter lite gardintyg och en tröja så fortsatte stegen in på Ikea där vi strosade ofattbart länge. Jag är imponerad! Kollade stilar och varandras tycken. Fick med oss lite kraffs i vanlig ordning och begav oss i raggarvolvon mot Biltema. Där stötte vi på Grob som, snäll som han är, hjälpte oss att hitta det vi skulle. Tack och bock!!!
Vidare vi for och då vart det hemmåt. Halvvägs inser vi att vi missade elektronikköpet. Inte ok! Men, då blir det ju bara mer shopping :P Eller hur funkar sånt?
Hem, förbi T´s farmor och sen upp med tvbänken hos honom. Sen checkade jag in hos Mu!
Vi fixade raoutern och nu har jag nackspärr.. Mohahaha..
Bra dag! Imorgon har jag hört rycktas om att jag kommer behöva använda armbogarna, så snart snart ska det sovas.
God natt på er mina vänner!!
//Elinen

Elin och M´s städfirma tar nu helg, i några timmar

Så, nu är vi hemma efter barnkalas och lägenhetsstädningar i stockholm. Det är rätt skönt att städa sådär. Inget är ivägen, det är bara att leta på såmycket smuts man kan hitta och göra sig väck med det. Jag vet att jag borde vart hemma och vila lika väl som jag borde festat med E och vart ute på landet med familjen. Jeg vet jag borde ta hand om mig själv och aldra minst träna. Men ingen ork och smärta i kroppen. Vart finns motivationen? Men: Det är bara att köra på!!
I morgon är jag ledig (igen) och ska antingen laga matlådor fö bortskänkning, åka ut på landet med saker, ta sovmorgon, ja nått sånt. Sen ska jag och T till V-ås när han vaknat upp. Glida i affärer och ha det bra :)
Å, just, julbordskläderna är klara. Jag säger bara: porrigast vinner. Eller hur var det nu då?
Ha en fortsatt trevlig kväll!
Goskram//Elinen

L och L fyller år

Vaknade på soffan.
Vi sjöng "ja må de leva.." och det öppnades pressenter. Dom var så glada och söta :) Det vart sängläge med kackel efter det för mig och Mu medans barnen busade.
Jag åkte ner till Ica för att köpa ballonger och cerpentiner. Hittade Apelsinglögg efter vägen och tog med den. Det är såå gott :) Men väl framme i kassan behövde jag visa leg (egentligen inte förvånad) och det hade jag lämnat hemma, bara tagit med kortet. Hon frågade hur gammal jag var och 24 var tydligen inte troligt då "du ser mycket yngre ut" var svaret jag fick. Jag fick gå därifrån utan glöggen. Oj vad jag skrattade.
På gott och ont kommer jag nog se väldigt ung ut ett tag till..
Nu ska jag fixa mig det sista och sen försöka lura med T ner på marknade medans Mu har kalas med barnen och deras familj.
Vinterjackan är framme och solen skiner. Bra dag!!!!
Ha en bra helg!!!!
Kramar//Elinen

Gårdagen gud glömde och mina kära kom ihåg

Jag kan korta ner det till att jag tog mig vatten över huvudet, tar åt mig av alla blickar och alla ord istället för att säga ifrån och bara trycker ner mig själv av ERA blickar. Hemskt..
Allt rörde ihop sig till en gröt på jobbet. Jag fick extrajobb i röran. Fick på mig att jag gjort fel fast jag bara gjorde som jag vart tillsagd, tvivlade på det jag mindes jag gjort eftersom jag inte är med på hur allt funkar och ville bara sjunka genom jorden. Plus att lägenheten tydligen var tvungen att vara klar den kvällen och att en bäddsoffa som jag inte lyckats bli av med stod kvar och hade ingen plats att ta vägen till.. Så hade jag glömt Morsan och BBs nyckel på köpingplan så det var extra. Plus att jag ville hinna baka. Och TA DET LUGNT!! Jag ville ge mig tid att varva ner och ta helg. Men det var långt dit och efter frukost såg dagen ut att bli jätte lång. Jag var arg och ledsen av alla stress. Magen värkte och jag ville bara hem...
Snabbfot fick mig att inse med chefens hjälp att jag kunde ta fys, så innebandy vart det iallafall. Vet inte om jag gjorde någon nytta eller om det var någon ide med en lagsport i mitt psyke. Men att komma bort var bra. Dock varje gång en telefon ringde ökade pulsen och jag kunde inte konsentrera mig. Vart tvungen att svara...
Men dagen rullade på och jag bestämde mig för att släppa sak efter sak för att hinna hem och faktiskt bli klar i mitt liv oxå. Så jag och Mu åkte hmmåt och jag var klar med blomvattning och lägenheten och allt som där ingick runt 7 tiden. Himmelriket. Men var uppe i varv som sjutton... Åkter hem till T som tog ner mig på jorden lite och sen åkte jag till Mu med mina saker och åt en riktig vrålmiddag ala oss :P
Så lade jag mig i soffan med "Stefan" och tittade på film.
Somnade såklart ifrån dem och filmen....
Gillar det inte, men det behövdes väll..
Tur att jag har alla runt om!
Fredagen var en bitch dag. Bitch mot mig själv!

Gråter en skvätt..

.. av glädje och i ett enda skrattande tjut, såklart!

Mina jobbarkompisar gör mina arbetsdagar genomlidbara såklart. Visst kan dom göra det motsatt håll med. Men nej, idag har dom höjt mig till skyarna, fast jag känner mig rund som en boll och tung i hela korken.
Städjobbet som jag trodde skulle gå lätt och smidigt tar mycket mycket längre tid än jag trodde och individnr är skrivna fler gånger och mass mer dumt som jag måste rota i pallarna över. Satan i gatan så irriterande.

Principmannen har idag instruerat mig och Mu in i en värld med en massa olika sätt att säga de magiska "I love you" orden. Och då inte på nått annat sätt än det alla kvinnor drömmer om: Genom att sjunga dem. (Hahaha) Såg allt på det här (skit programmet) där dom gifter sig i tv att det var så det skulle gå till. Åter till saken! Han sjöng det ihop med olika klassiker som man så väl känner igen och fick in det så klockrent och kul så jag grät. Inte tog det slut heller. Och inte ansträngde han sig heller. Jag var med i minst 20 minuter innan jag lämnade honom i min träningskompis armar och fortsatte mitt arbete.. Underbart! Han fick mig att skratta och min dag bättre.. Tack! 

Det fick mig att tänka på gårdagen då jag snodde T´s mössa och kutade över gator och torg tjutandes av glädje och i panik. Skön känsla. Massa massa bus i mig då!

Julbord! Snart är det dax för julbord och jag ser fram emot det. Planerar att ge mig in i klädäffärerna redan nu i helgen och kamma av de största områdena. Jag vet vad jag vill ha och det ska vara svart och det ska täcka enhel del. I värsta fall får det bli one piecen, så det är lite press här.
Men det ska nog gå bra. Jag är en bra shoppare med hakan ner i bröstkorgen och ser inte speciellt ljust på nått jag prövar. Kanske ska se till att ha chafför så jag kan dricka vin och lulla runt lite rund under fötterna. Ska nog satsa på nykter först. Får ta den andra "lösningen" som nödlösning sista helgen.
men det ska vara en klänningen eller tunika och det ska matcha stövlarna jag köpte för inte så länge sen OCH allt annat har jag. Håret ska bara få sig en sista omgång innan Jul och Affe oxå.

Just Afghanistan. Har inte skrivit så mycket om det nu på senaste tiden och det är för att jag (pinsamt nog) inte vet så mycket. Jag vet att min grupp heter NSE (om jag minns rätt) och jag vet att jag borde börja den 9 januari. Det har vart sagt att jag skulle ha en del av utbildningen  nästa veckan (48) men jag har inte hört nått så jag antar att det inte blir nått. I övrigt har jag lämnat lite personuppgifter och fått reda på att det är (såklart) 2km med utrustning som är kravet under 15 minuter. Spännande! Jag SKA klara det!!!!!! Men vem vet..

Min kapten kommer ev och hälsar på på mitt jobb den 14. Det ska bli roligt. Inte många som hör av sin kapten 4 år efter muck ;)

Jag ska köpa mig ett per handska. Tydligen är stilen jag söker MMA handskar. men inte dör jag för det. Jag gillar dem :) Ska kolla ikväll om jag inte somnar från allt ikväll igen..

Nu mer jobb!! //Elinen

Mat begär!

Hatar mina matbehov. Eller nej vänta.. rättning.. Jag äter inte bara mat. Jag äter nog det mesta i godis, och annat skit oxå, väg. Fy sjutton. Känner mig trött. Äter lite. Känner mig snurrig, äter lite. Känner mig glad, äte lite. Känner mig duktig, äter lite..
VAD ÄR DET HÄR?!?!?!
Blä säger jag bara. Varför kan jag inte bara ta några saker av nått och sen ha det stå? Bläääääää!!
Jag blir ledsen på mig själv. Måste börja sova mer.
Jag måste faktiskt.. Om jag inte vill sumpa det här helt..
Jag måste!

.. nytränad..

"I can't keep on watching forever
I give up this view just to tell her"


Erik och Mackan, KUNGAR!! De är gooa grabbar det..

Har tränat i min snurrighet. Vilket pass det var. Blåmärke mellan knogarna. Hoppas det inte blir för stelt.. Jobbade bort den lilla energ som fanns kvar. Och de sista tankarna. Fick pastasallad när jag kom hem. Tack T!! Skuldrorna värker, precis som det ska vara. Nu hoppar jag in i duschen och sen bör jag sussa så fint. I morgon ringer klockan tidigt och det står gym på jobbet på schemat från 6.00 och fram till jobbstart.
Jag längtar faktiskt :)

Dagens finaste citat: Han kysser ju marken du går på hjärtat..

Allt från mig! //Elinen


Blandad gäddhängs träning

"Dansa fast än hjärtat brister. Dansa fast du inte är här.. "


Man behöver inte älska alla. Men om du tänker efter så är det inte så många som är så himla farliga endå..

Jag vet inte riktigt vad som hände med den här dagen. Jag vart rädd för allt. Kändes som jag behövde ta avstånd. Som att jag inte ville känna. Att det jag kände skulle göra för ont..

Vaknade och berättade min dröm
Du berättade din
jag log bakom mina ögonlock
du var bara min
Lät din arm vila runt mig
bara 5 till
Tittade ut i mörkret igen
det går när man vill..

Varför är mina nivåer så många och varierande. Varför är jag inte den där apan jag vill vara som bara njuter av varje tanke på dig. Varför måste det kantas av alla "men tänk om.." Varför måste jag slåss med de negativa tankarna för att få vara glad. Varför är jag rädd för precis allt som komma skall?
Rädd för alla löften. Rädd för alla planer. Rädd för att inte planera.
Mest bara nöjd över att vakna upp i ditt knä och inse att jag sovit bort ännu ett per timmar inärheten av dig.

För tänk om dagen kommer då jag inser att mina drömmar är lagda åt sidan igen.
Eller att mina kört över alla dina.
Tänk dagen då allt bara är förstört. Allt bara gör ont.

Jag kan inte vara trött igen. Men det är väl det jag är när tankarna hopar sig och inget är logiskt längre. Varför kan jag inte bara lita på att planen just nu är densamma?
Min harighet och mina konstiga tankar förstör mer än dom gör nytta...

/elinen


Ett glas vin, två glas vin. Vad sägs om tre?

Japp, jag sitter och dricker vin. För jag har turen att vara ledig i morgon. Kanske inte tur, snarare semester. Tackar chefen för den!

Idag har jag inte gjort ett sota och sen haft mig ett träningspass i badhuset. Krigar D kan det där med mördande pass och jag gillar det skarpt. Mer ben behöver dock jag, men det tar jag på passen som är kvar nu i veckan.
Hostan är som en propp i andningsvägen men visar sig mest i liggande läge (och logiskt nog när jag simmar med) så den kan gärna få dunsta. I övrigt är det bra med mig.

Nu är tanken att lägga mig på golvet och måla mig en tavla medans jag lyssnar på lite musik. En bra dag!

I morgon är det tappetsering och mer städ i lägenheten. Jag börjar se slutet.. Och det syns både på sparkontot och känns i själen kan jag lova.

Tack mina sambos för att ni tar så bra hand om ert lilla knyte :*

Vad kvinnor vill ha vs navy cis

Och jag vet precis vad det blev tillslut..

"It's too cold outside
For angels to fly "

Dagen har vart, kan man säga upp och ner?
Jobb jobb jobb. Vart helt förstörd. Ingen lunch. Ingen bandy. Hm.. Ja, det vart mycket. Men jag fick hjälp, en stor skopa daglig gnäll och bra stöd. Så det gick bra tillslut! Så bra det kan gå när inget blir klart och man är ledig på måndag med mindre gott samvete..
Jag önskar så att jag hade skrivit ner dom små notiserna av vad som dök upp i mitt huvud under dagen. Men nej. Och inte heller satt jag inne och skrev på 2rasten. Nej, jag gick ut och pratade med mina vänner. Eller ursäkta.. arbetskamrater är rätta termen där va?! (VAD DET NU SKA VARA FÖR SKILLNAD?!!?)

Ja ja, det är inte tid för sånt nu. Jag sitter och driker vin. Köpte mig en box idag innan jag vattnade blommor hos morsan och bb. Och ja, jag har stressat dagen igenom. Men nu. Nej.. inte just nu. med vin i kroppen, bra att se på tv och en massa kreativitet i fingrana så ska jag inte ta tag i det nu. Nej, jag ska vila. Ikväll är min första kväll på länge! :)
å, varför skriver jag inte när jag har insperation?

Klicka och se i fint format!! :D





















Nej.. nu får det vara!
God natt!!!!
Hoppas ni får en kanonhelg.
(alltså: skapa er en bra helg!! )
//Elinen


Tar tjuren vid hornen..

"Jag skrattar i dag.."

Har tränat på morgonen..
Musik i öronen..
Bra lagom liten lunch och mellanmål fixat
Väntas ett pass box och kick och därefter ska jag öva på min utomordentliga crawl-teknik.
Idag är en helt okej dag. Hoppas orka hålla upp mig själv dagen igenom.
Ett lagom mål i min vardag!

Får se vad dagen mer har för inhopp att förvåna med.
Livet är fullt av prövningar..
Och om jag gick välja bort en egenskap hos mig själv skulle det var min positiva människosyn.

AMEN!

Ps: Ska börja Snabbfot-dieten såfort jag vart och handlat. Spännande va?! Jag förvånas själv över att hon kom på den, men den är slående bra och med lite Elin-inslag så blir det här inte annat än oslagbart!! Tack! :) ds.

Hoppa(s) lite till

Jag säger som denne kloka man så fint rappat:


Du spela mina nerver ut tills dom brast
En cancer i röven vart jag än satt
Denna här belöningen blir ditt tack
Hoppas att din utförsäkring går snabbt
Att dom skriver idiot i ditt pass
Att du i ditt nästa liv blir en mask
Fan vad jag behövde få detta här sagt
Blir två ton lättare än vad jag vart


Så, det var väll inte så svårt. Så får vi se om jag hinner lugna ner mig till i morgon eller fortsätter rappandet. För vad F*n har jag gjort dig? Du är söt och snäll, men nu, är du bara full med gnäll.. Ge upp och gå eller gör nått åt ditt liv! (säkert aningens hårt, men låt mig vara!!)

Så hoppas jag att endel andra människors drömmar går i uppfyllelse. Oj, vad jag hoppas och håller tummarna. Och för mig själv hoppas jag ännu mer. För nu börjar det bränna i knutarna på afghanistansfronten igen.. Eller, jo, så mycket det nu kan brinna när det är millitären *host host* hahaha!

Var ute i solen nyss! Det värmde!

HEJ DÅ!!//Elinen

Fortsätter hoppa(S)!

Jobba sig, jobba sig.
Morsan är på g mot Jamaica, tror jag ska ta mig en tripp dig jag med om det är bra grejer där. Men mest sugen är jag på Caribien. Dit blir det att dra nästa gång jag ska någonstans tror jag.
Det är en tung luft på avdelningen. Undra hur luftpesten orkar med det själv egentligen?! Kan inte må bra alls. Och jag springer runt och fular och försöker vara glad i vanlig ordning. Dagens motgång är helt klart att förkylningen varken brytit ut mer eller blivit bättre idag heller. Snart ska den få smaka! Bara timmar kvar..
Nu ska jag ploppa in lurar i öronen och fortsätta denna dagaens arbete som jag tycker är riktigt STÄD-jobb. Och detta städjobb, det gillar jag!
Och minns ni bildäcken jag gnällde om tidigare. Dom är tillbaka, tyngre än någonsin. Och mitt befarande är fastslaget. Jag får ont och träningsvärk av att inte träna. Så det är på det igen. "Imorgon är en annan dag.."

Kramar om i solskenet//Elinen

 

Mer nostalgi!!



'







Tidens dag..

"blessa mig mucho - jag kan inte vara utan
strö lite socker på mig som bara du kan"
Tack, du är bäst!!!!

.. du och jag, vi träffades en gång i en dröm.
.
spelas vackert från andra sidan väggen. Jag har nyss sovit en sväng och kommer snart slockna igen. Skönt att sova. Skönt att inte ha något val utan bara glida iväg bland moln och sen inte inse vad som egentligen hände innan man vaknar upp. Ibland med nackspärr. Ibland av att man blir nypt. Vilket som så gillar jag det :)
jag vill skriva så mycket mer..
Bjuder på denna istället!!

Ha en trevlig kväll ni som fortfarande är vakna!
Varm god natt kram//Elinen

"Jag står här ***** för dig!!!"

Utan drömmar blir ingenting verklighet..

Det finns dagar när jag önskar jag var genomförkyld, så det kändes okej att få vara hemma. Men denna dag är en sån där förbannad mellandag. Alltså: Dagen jag önskar jag var sjuk! Jag orkar jobba, men allt tar så irriterande lång tid. Och sen att det jag rotar i nu tar en aningens längre tid som det är hjälper inte alls till.

Jag har insett att jag vill för mycket nu igen. Vill det där, dittan, dattan och allt annat. Samtidigt!! Får dåligt samvete för att jag bestämmer mig för att vila, när jag vet att jag behöver träna. Får dåligt samvete för att jag lyxar och tycker lite synd om mig, när jag inte tränar. Och så har jag vilodag, men vet att jag borde träna. Och jag får träna på arbetstid, fast jag får dåligt samvete där med...
Satan i gatan att man inte kunde vara en förinställd robbot ibland!!

Mamma bjöd mig med till VIP på Big inn. DÅLIGT SAMVETE!! Jag tackade nej, fast jag vet hur sugen jag är. Fast jag hade planer på att gå i morgon när det öppnat. Undra om det ömmar mer än gör gott. Jag vet då inte..


Står och hoppar lite gulligt, här för mig själv

Bara för att jag kan..

Jag har många söta och endel mindre söta tics jag dragit på mig det senaste året. Jag kallar dem tics, för dom är nya, kramar sig fast och jag ska bli av med dem. Endel saker skrämmer mig fortfarande, fast dom inte borde. Ibland kan jag vakna upp och vilja springa iväg. Men jag har alltid ett tryggt ansikte bredvid mig som gör att jag stannar. Eller en trygg miljö som jag älskar. Jag vet att det finns trygga famnar runt mig och alla glada goa som alltid lyssnar och bollar med mig. Och dom vet hur jag är, dom där goa snälla runt om. Så jag lixom rullar på och är glad för det..

Så nu till mitt hoppande. Det är ju så fint uttryckt att ibland måste man våga hoppa och hoppas att någon fångar upp en. Japp, jag hoppar. Mest på plats just nu. Men jag övar. Och jag är numera griiiiim på det :D

Allt för nu!
Ikväll är det Pesto, pasta och bacon på menyn ihop med "så mycket bättre"! Löv iT!!
//Elinen


Som om det gör någon skillnad

Dagens bästa: Mu har SNIGLAT ett av Jimmys anteckningsblock och lämnat en lapp med ett kort och gott erkännande i berättande form "sniglat" :P Störtskönt ställe det här!

Dagens sämsta: Hostan som sätter käppar i hjulen..

Här jobbas det för fullt. ÄNTLIGEn får jag sola bort alla saker på mitt projekt. Äntligen blir det mer plats. Äntligen släpper det sakta men säkert ännu en sak som jag inte vill ha med att göra igen. Äntligen får jag bli färdig!!!

I helgen ser jag framför mig att det blir lägenhetsurstädning ett minst 7 timmarspass. Sakta men säkert blir det bra och klart även där.. tillslut..

Denna helg då? Ja, jag har blivit bjuden på finmiddag. Hur mysigt som helst. Skagenröra på stekrostat bröd, hemmagjord pizza (med lite "elin-tids-missarens" hjälp kärleksfullt bränd i kanterna) och fruktsallad i stora lass till efterrätt. Mums! Börj jag berätta att jag somnade ovaggad?! Eller?
Lördag var det Järfälla för hela slanten. Jag var med på möte, åt, fottade, pratade, skrek, virkade och drack bubbelvatten. Jag hade det helbra i mina nya mjukisbyxor i badhusvärmen. Dom spelade en bra turnering båda lagen och ingen gav mig någon press för att jag inte spelade, trotts att dom var en kort så en fick dubbelspela. Har inte tittat igenom korten än dock, men hoppas kunna bjuda på några fina smakprov snart :)
Kom hem 03,20 till huset på landet och somnade strax därpå. Mamma kom in och väckte mig lite lätt halv 9 och så var jag igång igen. Pappa skulle firas med en brakfrukost innan han skulle börja jobba om några timmar. Så det var kokta ägg, rostbröd, mannagrynsgröt och massa annat lyx på menyn. Avslutades med en vacker blåbärstårta. Pappa drog iväg med mössan jag virkat till honom på huvudet och mamma och jag gjorde oss klara för en Färnajulmarknad-sväng. Vi åkte över skogen och genom färna portar. Det är så fint där uppe. Riktig trollskog och med solen glimtandes mellan träden hade vi inte vart framme nu ens om vi hade stannat för alla kort jag ville ta. Marknaden var som vanligt kall och mysig. Saknade snön, men man kan ju inte få precis allt. Köpte mig en julost och ett per doftljus, båda av finaste kvalite. Tror jag provsmakade hela ostsortimentet. MUMS!
Avslutade med att hälsa på hos en jättesöt liten hunvalp som levde rövaren. Jätte mysig vit liten bäst!

Hem, hoppade träningen, blev bjuden på lite kebabpizza och sen vidare till Mu. Mys med barnen och sen Beck och trötta ögon!
Fin helg! Tack alla inblandade :)
Kramar //ELinen

Kvinnoenergidryck och bankaos

Vaknade inte allt för upplyst och hoppade in i duschen. Kommer ner till bilen och där börjar kaoset. Ingen jobbmobil, frost på rutorna, nycklarna långt ner i en väska smockad med saker. Händerna fulla och ja, en Elin som spotta och fräste Mu rakt upp i nyllet. Jag ber så mycket om ursäkt för det min käre vän. Hoppas du får "ge igen" snart så jag slipper känna mig så skyldig. Och tyvärr fortsatte spottande med alla fina ord i min egen ordlista forsa ur min mun hela vägen till jobbet där det fortsatte upp för trapporna och in i matsalen. Där insåg jag att mobilen jag hade med mig dessutom låg kvar i bilen. Toppen!
En vacker soluppgång fick jag skåda och himlen lovade mig en fin dag. Sakta men säkert böjade jag smälta... dock för sakta.
Dagen rullade på. Allt kronglade och jag ballade ur efte ren stund av motgångar. Vart som vanligt lixom. Orka gnälla dagarna i ända?! Jag fundade ett par oanvända datahögtalare och kopplade in telenfonen i de. Försökte hitta ett sätt som funkade att jobba med tvillingsnillet och söta T. Det var roande och, ja jag trivdes. Jag gillade mitt job idag. Gillade inte att jag ville vara med på min avdelning och se vad som hände och hjälpa till med allt som är på gång. Men, jag var lite där med.
Sen var jag med Mu till Aspis och köpte mtrl till pappas farsdagspressent. Handlade en energidryck, speciellt framtagen för kvinnor, som var en lenaste rosa du kan tänka dig. BB sa att det var hormoner i den så han med skulle införskaffa sånt drickbart för att snart passa i sin sportbh. Tokigt folk jag omger mig med, jag tycker om det!!!
Jobbade över och kom fram till att det är rätt mysigt det med. När jag väl bestämt mig så är det inga problem med att jobba de där extra timmarna. Det är lugnare och det känns som att man får massor gjort. Men det vart helt stopp innan 4 och strax därefter lite mer fel och lite hit och dit bök (blir mycket för supergossarna i morgon) Men det gjordes bra från vår sida endå och snart var jag påväg i mina fina mysiga kläder mot nästa äventyr. Fick sms om att mat väntade, snällt värre. Mu är en stjärna att behålla och vårda. Mor och jag skulle på homeparty hos faster. För mors del är det nog bra jag är med, så jag kan bromsa idiotköpen som kan inträffa. För min del var jag med bara för att få träffa faster sol. Hon är min sol i vått och torrt och fast jag inte ser henne allt för ofta så är hon och hennes barn (mina kussar) viktiga för mig. Känner mig trygg med dem. Så där satt jag med de andra tanterna och mös med mitt glas saft och en macka med god, flerårig smakfull ost och gurka. MUMMA! Ljus och babbel, trivs!!
Tiden gick och vipps var hon 10.
Skön dag! I morgon är en ny!
//Elinen

Förbannade tisdag

Det är en trötttisdag. Hade utan problem legat kvar i sängen idag och inte gått upp på hela dagen. Varför finns det inga dagar på veckan som är helt tomma så att jag inte behöver lyfta ett finger? Varför i hela helvetet lyckas jag planera in varenda helg så jag kan bli gråhårig på mig själv? Varför är Järfälla alltid ihop med fars dag? Varför vill jag bara krypa ihop i min välkända hög och inte prata, inte tänka, bara bara vara?
Jo, jag är trött. Och för att en så godhjärtad person var tvungen att se om jag reagerade. Och vet du, jag ger upp nu. För nu ska du bara få din j*vla idiot. Du kommer önska du bara pratade ett normalt samtal med mig och sen aldrig antydde att du kände eller visste någonting om mig. Du är värld så mycket mindre än du har...

Så, kändes redan lite bättre faktiskt.. hahaha!
TRÖTTDAG!!!!
Och inte nog med att huvudet inte är med, jag räknar böcker och blanketter med. Det blir man helklar i knoppen av, eller?! :P Men nu snart så ska vi iväg och fika och ha lite avdelningsmöte. Det är inte fel någonstans det! Frågan är om jag kommer klara det utan att somna?!
Ikväll är det träning igen. Iiiinte allt för taggad. Hoppas hitta lite tagg och bus påvägen mot kl 19. Och i morgon ska det jobbas över. Inte en allt för taggande information det heller.

Snabbfots galsögon är under pilloperation här på avdelningen. 
Hemsidan går frammåt men inte speciellt fort. (Skit oxå) Vill mer mer MER!!

Men nu är det dax för mer jobb igen. Hoppas klockan snart är dax för avgång.
Behöver komma bort nu!
Kramar om//Elinen
 

Så startar det..

"I guess I just lost my husband
I don't know where he went
So I'm gonna drink my money
I'm not gonna pay his rent (nope)
I've got a brand new attitude,
And I'm gonna wear it tonight
I'm gonna get in trouble
I wanna start a fight"


God kväll!
Nu hemsidefix!! :D




Var jag mej i världen vänder..

Hejsan Bloggen!
Japp, har vart kass i flera dagar nu igen. -Check!!

Och det vart en sjuj*vla fest. Älskade den från topp till tå. Mina kläder fick inte lika höga Elin betyg, dom ska kasseras inom utklädnads branchen nu. Dom har gått ur tiden kan man säga. Sminken är inte att tala om. Riktigt teatersmink ska införskaffas till nästa gång. Kosta vad det kosta vill. PÅ RIKTIGT! Och jag har införskaffat de snyggast vinterstövlar jag skådat. Så nu är mys pys Elin på semester i mellan åt och istället finns nu oxå en lite snobbigare, lite gladare och aningen kaxigare snygg-Elin med i bilden. Jag gillar henne oxå, inte lika mycket som min onepiece dock. Men, jag gillar dom. Glida runt, känna mig lite fin. Vinterkläder är magsiska saker, dom döljer lixom så bra så man vill gråta! 10 av 10 stjärnor där.
Bilder då?! Ja, ni förstår att Elin på flyttande/flygande fot är inte lika bra på det här med att lägg upp bilder. Och datorn på landet har fortfarande ingen trådlös internetmottagning och jag är aaaaaldeles för snål för att lägga ner pengar på en ny som kommer stå så mycket som den kommer göra när jag är borta. Så, det är lite stiltje på bildfronten. Hoppas ni överlever!!

Idag har jag vaknat, rätt pigg! (ohyfsat annars då jag sov bort nästan hela dagen igår) Sprungit 3km med Bok och blankett bossen med goda resultat. En start på en god vana vi ska fortsätta med. Sen har jag inte gjort ett smack känns det som. Flödet pajja så, ja, nu ska jag fortsätta med det jag hade tänkt göra denna vecka!
Har även bestämt att hoppa min morgonprommenader. Tror inte jag kommer orka och så trött som jag var förra veckan.. nej, det är inte värt det. Får ta mig en promme efter jobbet om jag känner att jag behöver det. Byxorna sitter ändå inget bättre än, så..

Vad har jag kommit på mer idag? Mer nörd ska jag bli iallafall. Måste få till endel saker. Har börjat skapa mig lite rutiner jag trivs med och känner mig mer hemma i min väskroll. 
Vill se mer film, ha mer kvallitetstid och ja, vara mer jag helt enkelt. Göra saker i rätt ordning är nog det nya. Tror ni det funkar? Inte jag! Hihih..

Jag längtar till jul och min egen lilla julklapp jag ska införskaffa mig. Lääängtar! För visst jag får låna dator där jag är. Men det här med att ha en egen, det är nått jag saknar. Inget annat har jag hakat upp mig på faktiskt, förutom Elinsaker. Så när jag inköpt datorn jag tittat på, då ska det bli andra bullar.
Fram tills dess ska hemsidan vara klar! Så är det bara! Och inga hinder finns det heller, för jag har proffshjälp! Tror det får bli min slökvällsaktivitet <3 Jobbigt när jag inte har några bilder här bara.. Kanske går att lösa. Vi får se :)

Nej nu får det vara bra för nu. Jag vill hem snart och här inne går tiden saktare än jag kryper fram..
Tack å hej//Elinen



Bland galenpannor och rödlöss

Ibland trivs jag på jobbet lite mer extra än en vanlig dag. Idag är en sån. Det är skön stämning (minus mitt hopplösa utbrott på kartongerna som inte ville stämma för fem öre) och det händer saker. Jag kastar av mig jobb samtidigt som det hittas nya.

Jag har lite mycket i huvudet har jag insett. Måste börja skriva ner mer istället för att bära på det. När man glömmer de lättaste saker och de som betyder mycket, då är det dax för en ny taktik.
Så önskar jag mig lite sol. Kan det gå att få? Skulle vara ok vid kl 13 i morgon ca. Då skulle jag kunna ta och gå mot innebandyn och bli uppplockad efter en timme. Jag skulle gilla det. Om det vere sol!

Och mina nya fina snowboard kläder har trillat in idag så det blir hem och pröva dem nu snart. Kliar i fingrarna av nyfikenhet. Och jag hoppas så jag hoppas att det inte är för smått. Skulle bli för ledsen då :/

Och påtal om fingrar så är det blåmärken på knogarna idag. Jag gillar det. Gillar att träna utan handskar. Blåmärkerna går över rätt fort och handlederna behöver spännas mer då dom inte får någon stöttning av handskarna. Känns mer "äkta" på något vis. Dock kan jag inte ta i lika mycket, men det som så mycket annat är väl en uppträningsfråga.
Och min käke. Jag fnittrar såfort jag tänker på det. Mötte inte de 2 första höga sparkarna Grob fick till så jag slog mig själv på käken bak vid örat. Vakna till av första smällen och konstaterade att det gick bra, andra vart det jävlaranamma och sen var jag med i matchen, så de där med smärta glömde jag snabbt. Har inga blåmärken (tack och bock) men är öm som satan och lite svullen. Busigt!

Och nu är björndiskutionen igång här på jobbet och automatiskt dras vargen in med. Och inte är det någon från Lisjötrakten som gapar om det. Nej nej, Arbogabon beklagar sig över att det finns björn och varg i skogarna hemma hos mina föräldrar. Det är ju så man vill gråta ibland. Men klagas det kan det och denna gång var det bara trevligt att det inte handlade om jobbet, så inte ska jag klaga :P
Personligen tycker jag inte det är något problem att björnen vandrar förbi. Inte vargen heller. Det är tråkigt att den tar våra hundar och särskilt jackthundarna är det risk för. Det är även synd att man känner sig lite mer osäker i skogen. Men när dom då kommer in på vår tomt, då blir det en helt annan diskussion. Människan har kunnat leva med den hatkärlek vi haft till varg och björn förrut. Inte ska dom behöva drivas bort. Finns väl plats för alla, eller?!
Aj aj, nu har jag lagt mig i de här så djupa och hemska ämnet. Och i ärlighetens namn så tycker jag det är synd att inte allt kan leva i harmoni på ett annat sätt än nu. Så, min del i "klampa i klaveret" är gjort för denna gång.
Får se om det blir avrättningsskott i nacken eller om jag överlever natten..

Klart slut, på en stund!
//Elin
den grönklädde

Onsdags skriverier


"Om du har ett äppel vill du dela det med mig
i en äppelmelodi?
Eller vill du ha ditt goda äppel för dig själv
och inte få någon melodi?
Dela med sig, eller snåla
en vanlig fråga får man tåla.
Om du har ett äppel vill du dela det med mig?
Eller tar du hela själv? - VA!?"


Oj oj oj, maskeradsakerna har trillat in. nu är det "bara" de sista stygnen på klänningen. Middagen idag är förberedd (Grattis på namnsdagen Tobbe) Pannkaksonsdagen lika så! Planeringen går bra här :) Iallafall just idag. Sen hur övriga dagar kommer funka, det är ett mysterium. Denna vecka har vart värre än veckan innan jul brukar vara, vilket jag idag har insett kommer bli mycket bättre än vanligt. Men, jag lyckas nog stressa in städ, bak och don på landet i värsta fall så Elin-stressmaja är helt färdig julafton i vanlig ordnng. Jag är inte orolig..

Träningen igår var kanon, i vanlig ordning. Tränade med Grob denna gång som prövade på vårat pass. Kul kul! Henke som höll i passet fick till ett fint pass, mycket överkropp. Värmde upp min nacke med nackövningar. Varje rörelse knastrade nacken. Vet inte riktigt vad jag ska ta mig till med den. Börja sova stående kanske kan vara en bra ide..?! Vi får se.. Bildäcken är kvar.

Och jag stör mig så på att jag ser varenda millimeter jag lägger på mig. Känner att min mage inte gillar mitt stress. Försöker unvika spegeln så jag inte tänker på hur jag ser ut. Blir så arg på mig själv när jag tänker på hur stor jag blivit. Att jag planerar kläder som inte sitter åt. Bryr mig inte ett juta i vågen, det är centimertrarna jag vill åt.
Det man inte ser lider man inte av, eller hur är det man säger??

Idag strömmar musiken i mina öron, det står pasta på lunchmenyn och det är fullt ös. Snart ska det börja lyftas kartonger. Den lilla "leken" ska få en fortsättning och jag måste virka till början på Snabbfots mössa så jag vet hur hon vill ha den. (hon har ju så liten knopp :P )
I övrigt är det hitintills en dag som vilken som. Men den blir bättre, det är jag säker på :D

Hoppas ni med får en kanondag!!
//Elinen
von Solstråle

dagens dom

Det är inte klokt vad trött jag är i kroppen :P
Hade massa massa att skriva, men nu hinner jag inte innan sängen ropar.
Så kanke i morgo?! :)
Hoppas det är bra med er där ute!
God nattkramar//Elin

what a wonderful surprise!

"..Hon vet vad jag tänker,Hon skriver små lappar
Och hon vill ha mig,mitt liv i sitt liv

Ingetnting känns komplicerat,ingetnting känns svårt
För hon har blommor i sitt hår, som bara jag kan se
Hon somnar nära mig på natten och vaknar likadant
Och hon har blommor i sitt hår, som bara jag kan se

Hon har sagt det själv, jag har hört det själv
Att hon vill ha mig, mitt liv i sitt liv.."

Vaknade i morse av att någon gosade med mitt hår. Hihi, sånt är ju alltid mysigt ;)
Ville INTE gå upp. Ont i hela överkroppen och går runt med känslan av att ha 2 bildäck runt nacken och ner över axlarna. Väldigt skönt. Ni borde pröva. Och det roliga är att jag inte har tränat. Det är lite fel på mig helt enkelt. Precis som i Alice i underlandet så har jag ofödelsedagar och numera även oträningsvärk. Jag lever vidare på mitt eget lilla sagovis med häxor, prinsar och drakar runt knuten. Skulle nog kunna para ihop alla jag känner med en känd karaktär från teckande filmer. Utan problem faktiskt!
Men upp ur sängen kom jag mirakulöst tillslut. Och här sitter jag nu på eftermiddagen med en hel drös kartonger som måste gås igenom och delas upp, för inte vart det helt rätt från början inte. Hihi, blir inte lika kul då!

Låttexten ovan gick jag och nynnade på när plötsligt Mu hakade på och strax därefter fylde H i och det var 2 ljuva stämmor som hördes och jag vart så glad. Tack, ni gjorde min dag :)

Den här då: Gissa vad jag råkat köpa? Tips: de är större (och dyrare) än garn.. 
Jag tänkte nått i stil med en tröja.
Vad tror ni det var? Jag fick inte ihp det alls iallafall :)

Men nu jobba lite mer//Elinen

Ps: Ikväll träning. Ska handla lite till i morgon och hämta ut ett packet direkt efter jobbet nu snart :) ds.

RSS 2.0