I musikens värld


"Hon målar tavlor som jag aldrig får se
Hon sjunger sånger när ingen sitter bredvid
I hennes ögon finns en längan efter mera
Så jag stannar hela natten, fast vi är som eld och vatten"

Koskitskastning



För du vet - det måste vara på liv och död
Det måste kännas i ditt hjärta på riktigt
För om jag tar i för löst, har jag förlorat allt imorgon bitti
Det är kärlek. Det är pepp.
Vad har du att säga till ditt försvar?
Du vet att jag har rätt..
Vad har du för rätt att vara ett svin? Vad har världen gjort dig som har allt, för att du ska ha rätten att gå och sprida pesten runt dig som en löpeld. Vem har givit dig talens gåva för att sprida skiten som du lika väl kan vårda och döda? Tror du på nått vis att du är nått extra?
Jag har ett tips: Bli politiker! Där där de alla likadana. Och du, du skulle passa in bra!

Den dagen träningsvärken inte dyker upp, den dagen har jag misslyckats

Träningspepp:
Underbart träningspepp!!
Just nu sitter jag och känner att träningen givit massor. Så skönt med vattenfys. Och nu dricker jag detox-te och laddar med peppmusik inför vattengympan med mamma om ca 30 minuter. Kläderna hänger på tork i badrummet och utanför fönstret ser jag månen och två stjärnor. Vackert är ordet.
Funderar på att tatuera in "du är perfekt" i nacken. Kanske på latin. Och kanske med den pussmun som jag vill ha på min kropp. Vore rätt jag faktiskt. Men inte en på länge. Hinner lixom inte innan jag åker ;)
oss två imellan hoppas jag mina ryck hinner gå över tills jag landar hemma om 7 månader.
T bastar med grabbarna i badhuset än och själv har jag gjort mig en liten mysig hörna i soffan med hans dator och bara mår bra. Dunkar musiken som sitter på rätt ställe just nu och känner alla tankar mala runt i mitt huvud. Det gör mig gott idag. Just nu..
Veckan som kommer handlar om redovisningssystemet vilket jag kommer plugga som en galen. Gillar skarpt att jag kommer få denna utbildning och att den används nere i Affe. Mer kött på benen tills jag kommer hem. MER!!
Och såklart med allt datasittande så är träningen en hög prioritering denna vecka. <3
Mer kärlek//Elinen


...

Even in the best of days Love will be hard and hearts will be faking Baby, you’re glistening I see it in your eyes that you’re listening Do you even understand...

Hjärtefunderingar

God kväll mina kära vänner!!
Jag har paltkoma efter att ha tryckt en stor portion från chili nam nam. Jag är trött efter dagens äventyr redan nu vilket är rätt tråkigt.
Idag har jag och T vart på spåret länge. Jag mitt pucko har vart vaken sen kl 7 i morse. Solen började titta upp på den klarblå himlen och jag ville gå upp samtidigt som ville sova ut efter veckans slit. Men somnade en fem minuter och vaknade av att jag blödde näsblod (hej gamla välkända fenomen) Så då var det upp och titta på tv, äta frukost vilket vart smörgåstårta och Elingjord semla för min del och pannacotta för T's del. Gjorde en wienersemla till min älskade pappa med som jag åkte med och böt mot en kram eller 2. Sen förbi tippen med enkel skit och sen ut på landet för våfflor och pannkaka. Betalade räkningar och kramade extra på Ludde som fyller hela 5 år idag. Grattis till honom <3 min lilla slafsiga kramboll..
Så bar det av mot v-ås. Snabbfot var ute och busade med sina hundar så jag han inte krama mer på henne. Blir fler gånger då vi hoppade över Åsby med så vi var "tvungna" att åka förbi henne igen ;)
Så v-ås. Strosade på IKEA och fick se alla dolda idéer som min älskling faktiskt har inom sig. Spännande.. Så vart det Media Mark som jag fick klämma och känna på de kandidater jag har på Affe-kamera. Spännande och kul. Känns lite bedragande att köpa en Nikon när jag älskar Canon. Svårt val. Men en bra kamera ska det bli, oberoende av märke, i slutändan.
Så bar det hem, utan att ha bytt T's nya skor som dom lyckades ge i olika storlekar när jag köpte. Dåligt men vi får se vad jag får för det i slutändan.
Hem till T och nu så är det T-vänner här och tittar på bilder. Jag tittar på filmen på 5an. Älskar dansfilmer. Kanonbra!!!

Hoppas ni får en lika mysig kväll som jag!
Kramar om//Elinen


Nu är det fredagsmyyys

Och vilken fredag sen..
Vaknade och klev upp med tanken snart åker jag hem. Vi packade ihop oss jag, BB och Niklas och så for vi. Mot Legolådan och en dag med innebandy med jobbarkompisarna och tidsknappning. Det var vad dagen skulle innehålla, fast vi gjorde det på hemmaplan istället. Riktigt underbart... Så j*vla värt!
Veckans ord är "ich", perfekt och perkele.
Det vart hem till T, packa och pussas och sen till jobbet, städa ur bilen, plocka upp brudarna och sen vart det bandy. Det var en jättekul träning. Jag vart helt paj. Hängde på grabbarna rätt bra fast jag ligger i bakkant istället för framkant vilket är oaxeptabelt. Det var fullt med bus på plan, Fredrik "raketen" Fnitterman gjorde en skallning med mig och en av Scandiagrabbarna kutade med på mig. Men jag gillar hårda tag så kör grabbar. Bara köööör. Jag kommer få smaka på det tillslut endå.. Kramades en massa och knappade tider. Det är ju guld att hinna träffa alla. Hinna busa lite. Tack brudarna för att ni åkte med min lilla rishög och förgylde min biltid <3
Nu har jag vart och duschat, handlat och fått hem allt som behövs för helgen i matväg. Nu sitter jag hemma hos Mu, tittar på henne i helgens kläder och busar. Hon är min egen lilla honungskaramell och hon är skitsnygg.. Konstigt att någon sötis inte fastnar för henne. Någon som hon förtjänar. Någon som tar hand om henne och låter henne leva samtidigt som hon inte har tid för de idioter som finns runt henne och stör hennes harmoni. Suck! Om ändå..
Kvällen ser ut att bli framför tven, smörgåstårta, wiener semla och pannacotta med jordgubbar. Har jag förtjänat efter denna mindre lyckade vecka..
Men nu ska jag handla lite åt Mu och sen busa med de små och pärla lite. Älskar Mu´s lilla underbara familj!!
Kramar om en massa

KSP vecka

Vi har skjutit och skjutit denna vecka. Och skjutit lite till. Och ännu mer efter det. Ich! Ja, inte hade vi lite att skjuta upp inte. Inte tog det slut heller på allt som var grundtanken. Nix pix.. Men skjutit, det har vi absolut!! Vi har bott i svältenlägret, vilket är ett av de minst fina stället vi kommer få bo på med Svenska marka under våra fötter. Jag har bott där förr under min lumpentid och hade inga höga förhoppningar alls. Det är en lång korridor som dom ställt in skåp och 2 våningssängar innanför skåpen och sen in till nästa "rum" är det en 2 cm tun vägg som har en 4dm öppning upp till taket. Lovar att Niklas snarkningar nådde allas öron. Dock fanns det ju tv vilket vi inte har i Skövde som då är både fortfarande användbart och i bruk. Konstig värld vi lever i.. Vi har haft långa dagar. Onsdag till 23.30 och torsdag upp 5,00 och höll igång till 22.00, Fina dagar. Jag var riktigt trött och grinig ett tag. Men på militärers planering ska man aldrig aldrig aldrig bli förvånad.Dom tallar på reglerna och släpper på sina tömmar. Besviken blir jag, när jag inte får styra min egen tid, min fritid, till det jag vill utan måste luta mig mot dem hela tiden. Vanesak. Blir säkert bättre.. Och vi har säkerligen plockat upp alla hylsor som blev över efter skjutningen. Plockade och plockade i morgonsolen som lös så fint i torsdags. Solen tittade fram efter 2 dagar av regn och blöta kläder. Vi har sjutit från fordon och från marken, Vi har ätit helt okej mat (tack kungen) och jag har frysit timmtal varje dag. (Nu ser våren ut att vara påväg igen vilket jag tackar för) Regn, snö och sol. Konstig vecka ur väderperspektiv. Nu har vi vårdat sönder och samman. Men en sak dom måste lära sig, mina nya arbetskamrater, är att man aldrig är klar med vården på ett vapen. Det är bara att putsa vidare. Har man fått fem timmar så behöver man dem alla. Man puttsar och grejar och torkar tills det skiner. Tro inte vi får gena bra för att vi är förrådare. GLÖM! Slit ni, som vi, som alla. Inga undantag. Det finns inga genvägar, bara senvägar. Gör om gör rätt!! Nu sova.. ZzzZZzzZ //Elinen

Vart tar tiden vägen?

God morgon!
Drömt om mig inatt min vän?
Tiden bara rinner iväg. Vaknar, gör massor men inte tillräckligt för att hinna allt och sen sova igen.
Har börjat räkna kalorier, hakade på Jenny där. Ska bli kul. Se om jag faktiskt kan nå dit jag vill redan innan Affe!? 8 veckor kvar tills jag åker nu..
8 veckor där alla lördagar är bokade. Jag ska hinna med tjejkväll, bad med Madde och barnen, järngänget häng, hotell helg, Johan och Madde fyller, 50års fest, taggning, grilla med familjen och nu ser det ut att bli en möhippa med :D Kuuul!!
Nu drar det ihop sig för en ny vecka. KSP väntar. Önska mig lycka till!!
Kramar om en massa


Jag <3 landet

Har haft en toppendag. Avslutade arbetsdagen med att skriva veckans sista prov. Och ,som jag (under minst detta år) och afghanerna säger "om Gud vill" , så blir jag godkänd på ett av mitt livs värsta prov..
Men jag kom ju hem och så vart jag frissad. Så skönt att sitta där och få håret tvättat, kammat, klippt, torkat och sen slutputs. 200 kr och sen in i bilen mot familjegården. Dimman låg som ett bevis på att det vart en varm fin dag som ,om den följs av fler ,betyder vår. Och även en garanti på den inkrypande nattkylan och den stjärnklara himmel som visade sig mer och mer desto närmare jag kom gården. Mörkret kom snabbt. Mysigt. Den gjorde mig inget idag. Bara skönt!!
Det bjöds på rårakor och fläsk. Jag gillade det visst, vilket jag inte visste. Tur mamma har koll på vad ungen äter :P Mitt i maten ringer T och berättar att han lever vilket jag vart väldigt glad över. Comviq är inte det bästa i backarna. Dom hade gått långt och var trötta. Heja grabbar!!! Sen bakade jag med hjälp av mina 2 bröder wienerbröd. Mums mims muuuims! Dom var slut innan dom hade hunnit svalna helt. Måste man ju ta som bra betyg eller hur?! Tvättar, wordfeudar, lyssnar på mammas snarkningar från soffan och är trött. Ska snart gå och föra över alla kamerabilder till datorn och sen slockna i min sköna säng med alldeles för många filtar och kuddar för att vem som helst skulle trivas. Jag trivs!

Imorgon bjuder världen mig på äventyr i storstaden med Mu. Får se vad vi får med oss hem. Har några prio ett saker som jag hoppas hoppas på hitta.
Bus och sushi!!
God nattkramar/ Elinen


Hemma i solen

Underbart!!!
Nu äntligen känner jag att jag kan ta helg. Egentligen är det perfekt väder att fortsätta med mitt lilla projekt, men nu är det egenvård på schemat. Kramas med Mu, sola, klippas och sen är det ut på bygden det bär. Dit där jag hör hemma!!

Kramas om//Elinen


Rullar vidare

Trött på att vara trött..
Dagen har vart orkeslös, vilket är kass. Nya tag nu i veckan. Måste göra nått åt mig själv. För allas bästa..
Nu cars 2 och fruktsallad <3
Godnattkramar//Elinen


Notis

Glömde berätta;
I fredags, från Mu påväg mot bion, fick T och jag för oss att han skulle bära mig. Efter lite övertalning var jag på g i ett superhopp upp på hans rygg. Han fick tag i mina ben, men jag missade helt hans axlar och hals vilket resulterade i en Elin som stod på huvudet och skrattade så jag tjöt. Och hur jag än tänkte på det i mitt skrattande kunde jag inte komma på vad jag lyckats med. Kul var det iallafall. En typisk Elin miss :)

Mysig söndag på er//Elin


God morgon

God solig söndagsmorgon

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1202720/images/2012/pic_188960387.jpg" class="image">


Efter en dag på isen

Bokade taggnings tid, jag och T, den 5 april. Jag är nervös. Lagom kittlande i magen :) Pontus på Svarte baron tyckte det var "sweet" i vanlig ordning. Litar fullt på honom. Och han ritar grymt, så på så vis är jag inte minsta orolig :)

Sen åktes det bil på Rotsjön. HELA min underbara familj var med och lekte med bilarna. Det grillades korv, övningskörde några år för tidigt och puttades bil. Det var jätte kul, inga idioter som kom och förstörde och inte för kallt. Kanondag helt enkelt. Jag har lärt mig sladda hyfsat bra, vågar gasa och bilen är fortfarande hel.. (eller T?) ;)

Nu väntas det taco-mys och mer gos med familjen. Kolla hockey Sverige- Ryssland. Må bra och smälta dagen..

Kramar på er // Elin


Idag; boka taggtid och grilla korv på isen

Sitter i soffan, snart åker första polobilen mot Järfälla, och vet att min dag kommer bli kanon. Jag ser blåa glimtar på himlen och kameran är laddad. Nu kommer en leverpastejs macka med gurka på, landar på bordet bredvid mig och ja, nu är det frukost. God lördagsmorgon alla!!
Kramar/ Elin


Pesto, vin, goda vänner och bio

Åt pesto med min älskade Mu. Hoppade på hennes underbara små och kramades så mycket jag fick. Mu gick runt i sina jätte fina nördbågar och gjorde pankakor till barnen. Li gjorde en jätte fin "tårta" med massa sprutgrädde i ett fint mönster spetsat med lite sylt. Behöver jag nämna att han bara fick i sig en? Sen fixade jag, T och Mu peston med Mus mixer som hon mirakulöst hade insett hon hade. Busen.. Så det vart jätte jätte fint fixad. Vill jämföra det med modellera. Grönt och gott! Pasta, pesto, bacon, champinjoner och vin <3 Kidsen tittade på cars 2 och vi hakade på efter maten. Li spelade lite på min telefon och även Lo lite granna. Det vart bara en stund då jag och T skulle vidare mot bion. Kramade Mu hej då. Tackade. Hon är guld! Sen var det bio med Danne och Jo. Det var friskt ute. Klackarna krampade i vadrena efter de träningspassen jag inte längre är van vid. Underbart! Betalade biljetten och köpte mig en mellanpopcorn. Vi tittade på Hamilton!! Det var super duper bra. Jag gillade den massor och satt fängslad hela filmen. Nej, inte så kvinnligt att gilla den, nej. Men vad gör det. Den var precis vad jag behövde en fredagskväll som denna. Det får vara hur illa det vill. Persbrant såg däremot sjuk och gammal ut, så den i vanliga fal rätt stilige man gjorde sin roll perfekt. Vandrade sedan hem. Skönt med frisk luft. Skönt med närhet. Skönt att vara hemma utan att tänka på hur trött man är. Skönt att ha en riktig fredag! Tack!!/Elinen

Innebandy <3

Spelade innebandy med jobbet nyss. Hur underbart som helst. Mosade på.. Kändes lite konstigt med nya ansikten och lite ledsen att det inte var så många som jag hört det var efter jul nu när jag var med. Ville väl inte spela med mig antar jag.. Fast jag hade kul. Bara synd då jag för en gång skull var med. Vore inte fel att spela med de som blir på cupen. Detta var garanterat nått som inte kommer hända många fler gånger innan cupen. Ragge gav mig iallafall ett fint blåmärke som kommer påminna mig en tid framöver om att inte stå mellan honom och målet. Mohahaha.. Jag fick göra ett mål (vad jag minns) och sen kände jag mig mest helt vimsig. Mindre duktig, mera snurrig. Mer innebandy för mig. Ge mig MEEEEER!! Tack alla goa jobbarkompisar för kackel, subway, innebandy, gym och era glada nyllen. (om dom nu kommer från hjärtat? Hur ska jag veta? Vet du...?)

Tack SJ för turen till V-ås

Lyclig åker jag hem torsdag eftermiddag för att ta min första tidiga helg. Lyckan är enorm. Inge krongel någon stans och allt flyter på. Jag åker hem mot Köping och ser fram emot massor med träning. Efter över 1 månad ska jag få Box och Kicka, sola och sen simma. Som förr :) När jag ska kliva av tåget i Köping lyser solen, men dörren är trasig och plötsligt åker jag mot V-ås.. Jag kan inte påstå att jag var glad. Inte heller arg. Snarare, irriterad. Hur skulle jag kunna veta? En lapp skadar inte.. lovar.. En timme senare än planerat är jag hemma. Skiter i den timme extra V-ås resan blev. Jag är hemma. Hemma tidigare. Mer riktig tid. Mer äckta Svenssontid. Underbara torsdag!! //Elinen

Mums

Kvällsmat.
Nu serier med T och ladda för tidig morgon i morgon med gym på jobbet och sen massa klur innan vi åker mot ny vecka med kurs och trevligt folk!!


Återigen har det gått en vecka

Ser ut som att mina veckor numera räknas söndag till söndag. Söndagarna ser ut att vara ultraslöa fram till 3 slaget, då j*vlar är det löpband, sen vattenfys på dykningen och därefter vattengympa med mamma. Blir sen mat ikväll, men lite bus med mamma är det värt. Har haft "familje-brist" i helgen. Det har gått rätt okej. Ska åka förbi pappa på jobbet och kramas och se mamma ikväll. Så jag övrlever.. :) Just nu sitter jag och har slöklätt mig bara för att behålla värme. Alltså inget jag skulle gå utanför dörren i. Bloggar, grejar runt på facebook och äter gelehjärtan som jag införskaffade igår Tycker det är mysigt på nått vis.. Musiken från min nya Pod dunkar i mina schizofrena spellistor och jag har inte rört den (mer än för att byta låt) på 24 timmar nu. Det kallar jag avhållsamhet ;) T spelar nått (oj hur ska formulera det här utan att skriva "loser" i pannan :P) som liknar Star Wars där han får olika uppdrag. Väldigt ful gubbe har han, med piercingar i hela läpparna. Kan vara skönt att titta på ibland. Lite spännande.. Är så tråkig så jag inte riktigt orkar spela. Inte ens little big planet vilket är lite förvånande. Jaha, så ny vecka framför mig. Jag ska gå ADR utbildning. Ser massa plugg framför mig. Jag hoppas hoppas hoppas att upplägg, planering och själ är nerlagt i förarbetet för denna kurs. Annars kommer veckan bli nästan för tung. Det har inte vart det bästa såhär långt. Men jag hoppas endå. Hoppas som jag hoppas på de hopplösa.. Det ska bli spännande iallafall och denna kurs kommer inte bara gälla nere i Affe Jippi!! Förra veckan vart jag Am- och branfarliga varor-utbildad. Kul var det. Fullstoppad i skallen vart jag med. Tänk er en norrlänning som sitter och klickar i ett bildspel och har samma tonläge från 8-16 i 3 dagar. Det var svårt att hålla sig vaken.. Men avslutade med en norrlänning som fastnade i mitt hjärta direkt. Han använde ordet "obra" och hade en stark och intresserad röst som lyckades få mig mycket intresserad. Och ja jag har lärt mig att skarpt är "gul". Men det är ju FÖR F*N inte en färg på dem. De är ju metallen. Kan ni inte förklara på Svenska istället för fackmilitäriska?! :P Hahaha :$ Nästa helg (ni ser, jag är redan där och planerar...) så är det Järfälla och kanotpolo. Jag vill ju med. Jag vill fotta, vill träffa alla kuliga. Och Björn kommer ju inte spela så hon kommer med vara på land hela tiden. Jag är ju sugen, helt klart. Och så har snälla hon fixat så jag får åka med en senare bil. Och det kommer vara 3 lag, ett rent damlag <3 , ett herrlag och ett old boys. Det har inte hänt på evigheter och bara det är ju värt guld. Jag kommer vara borta ca 12 timmar i Järfälla. Och så kommer jag vara sliten på söndagen. Frågan är vad det är för skillnad mot en vanlig söndag som denna?! Det är så svårt. Tänkte ta en kväll ensam på landet med. Ta mig tid att prata Affe med mina faktisk mycket engagerade föräldrar som både vill och inte vill att jag åker. Och jag vill hinna träffa min bonusfamilj och gosa med dem. Och T. En helg räcker inte riktigt till i mitt liv.. Det får kluras på den! Inatt gick T och jag hem i de 18 minusgrader som Köpingsstad bjöd oss på. Det var skönt och kallt i ett. Det är fina nätter när det är så kallt. Såklart var det blålysen utanför Hantis. Tröttsamt. Blir Bishops framöver. Jag får dansa på förpinglan. Jag är inte så possitiv till det där Hantis-hänget.. Vi gick iallafall och pratade om drömmar. Jag har massor av dem. Och planen är att spara massor där nere (vilket inte kan vara så svårt) och sen komma hem och leta på ett hus att bosätta mig i. Det är rätt tungt att inte ha någon fast punkt. Inte för att jag skulle vara där så mycket, jag har massor jag vill göra. Mer för att jag saknar avlastningsytan som jag kunde ha allt mitt på. Nu är allt utspritt och jag behöver planera helgerna långt före för att ha bra kläder och det övriga som behövs för större äventyr. Tex pulkaåkning: Överdragsbyxorna är på landet, nerpackade. Hade jag eget skulle det säkert se ut som skit, men jag hade allt nära till hands och på en plats, utan att ha det nerpackat. Så ett boende jag kan överleva i en tid framöver är prio ett när jag kommer hem (efter all semester och återhämtning) för att sedan skaffa mig den "lilla" hund som jag önskat mig länge nu utan att kunna ha varken plats eller möjlighet att ha denne tidigare. T frågade om han var inplanerad. Han är. Men jag vågar inte räkna in honom som självklar. Han är det där extra som skulle göra allt så mycket bättre än bara bra. Jag vågar bara helt enkelt inte lita på att allt blir som jag vill längre. Jag hoppas, men räknar bara helt hundra med mig själv.. Kanske elakt, närmare hjärtlöshet om man vill tolka det så. Men det är mitt skydd. Min bubbla.. Han är välkommen in i den, bara den får vara hel <3 Nu ringde Mu som är på g hit med mina nytvättade kläder som jag tvättade hos henne igår. Jag har blivit tvingad att förena nytt med nöje när tiden är så knapp jämt. Och det är en skön "ursäkt" för att behöva vara där :P Men nu är det nog från mig för denna gång. Ipoden laddar min musik! Kramar om//Elien

Jag njuter av livet

"Just idag är jag stark.." Idag har varit en dag full av njutningar. Jag har träffat underbara människor. Jag har ätit äkta italiensk lasagne, färsk och otroligt krämig och god. Jag har fått veta att Björn lever och mår helt okej. Håller tummar för fortsatt så. Jag dricker nu vin, har ätit sushi (MVG till Köpings sushi med stort minus på att det tar sån tid..) och jag har byggt med lego. Det är så kul! Vi gjorde en tävling och bidragen visar jag tyvärr senare, eftersom jag är hos Mu nu och inte har tillgång till bilder från telefonen utan sladd. Jag njuter av mitt liv. Försöker inte vara någon jag inte är. Visst har jag mina stup, men vem har inte det. Ikväll är en bra kväll och helgen har vart kanon såhär långt. Så jag struntar i i morgon, lever för stunden just nu och bara ler. För att tänka på allt dumt som kan hända och allt som jag inte kan styra över, det är inget för mig. Måste börja tänka på nuet!! Kärlek till er som förtjänar det! Kramar om//Elin

Jihoo

*testar testar*
Jag kan lycklig och busigt nu berätta att jag bloggar från min nya leksak. Jag är såld. Den är lätt, smidig och jag ser bara möjligheter. Kanske blir en äppel nörd till slut..?! :/

Nog om det. Det är helg.. Solen skiner och det är massa massa minusgrader. Sugen på att ta min kamera på en promenad och ja, så får det bli!! Ska handla vin och leta Madde frukt idag. Sen är det födelsedagskalas <3

Tack Björn för igår. Inget vart som planen var, men jag trivdes. Pizza, popcorn och chokladmuffins. Jag bakar för lite ...
Så lycka till idag med ögonen. Jag håller tummar och tår ( inte för orolighetens skull, utan bara så smärtan går över fort) kram på dig

Nej, nu får det vara bra här. Inte lika kul att blogga utan dator på nått konstigt vis. Men men.. :å

Hoppas ni får en bra helg!!
Kramar om// Elin


RSS 2.0