En lördag värd att minnas

Vi gick upp tidigt, gjorde matsäck för ev surthungriga magar och åkte iväg mot Arboga. Svängde in på mitt jobb ch fick utan problem gå in i bygnaden (fortet) för att hämta mina telefoner. Ingen hade ringt eller skrivit. Vet inte om jag ska tolka det som bra eller dåligt..^^
Vidare mot Örebro då GPSen sa att det var den närmsta vägen. Ok tänkte jag, det är ju inte 90 hela vägen iallafall. Efter en stund var vi i Nora och en "pakering marknad" blottades efter vägkanten. In där och sen stod vi helt plötsligt parkerade på sopstationen i Nora. "Det är bara 200 meter att gå, det orkar ni" var det vi fick höra. Orkar, ja, men Älsks rygg då? Irriterande när dom tar för givet att han mår bra. Men å andra sidan så kan dom ju inte veta..
Tivolit var inte öppet än när vi kom, antagligen lite bra det då det var marknaden jag var ute efter. Då älsk har ont så gick vi i hans fart men jag måste ha anpassat mig bra för jag han se allt jag ville, han stannade när jag stannade och tvärt om. Kunde inte blitt bättre.
Vi handlade lite saker, dock inget till mig. (På marknaden iallafall =P) Det var mysigt, inte för varmt och inget regn. Folkmassorna började komma när vi var påväg hemmåt så det var ju bra. Dock hittade jag ingen plats att köpa Noraglass på. Lite besviken faktiskt...
Sen körde vi hemmåt igen efter att ha sett en helikopter landa. Oj oj oj, jag glömde nästan det viktigaste. Jag köpte ju en blå kopparbergsdricka. Ska kolla vad den heter sen och ta kort på flaskan för den drickan bara älskar jag. Kanske kan skicka bestälningar med L? Vad tror du Stina?
Nästa anhalt var iallafall Örebro och på vägen dit pratade vi om min lilla Molly. Jag vart ledsen, vill inte att hon ska dö. Kommer bli så ensamt då. Tungt samtalsämne som avslutades med ett bustjafs om vilken avfart vi skulle av på och vart net on net värkligen låg.
Väl på net on net handlades det en pulsklocka, buppelvattens smaksättning, USBminne, En kameraväska (TILL MIG), och två nya telefoner. Och laddningsbara batterier med laddare. Bra skit och en glad skit lämnade stället. Dock gick jag som en kratta jag med vid detta laget eftersom skona hade skaft skavsår på båda fötterna. Blodga skor vart resultatet. Inte ok. Men glad endå =)
Nästa avfart var Pizza hut. Love love love. Äter inte där så ofta då det är så j*vla dyrt. Men prickar man in en lunchtid så bra som vi gjorde så är det överkomligt.
Vi for hem med mig bakom ratten och gick och la oss när vi kom hem. Jag provringde nya telefonen hem till pappa och sen somnade jag. Vaknade av att Gucka ringde och sa "nu åker vi". Min dåliga komentar till Älsk vart "Men jag är nog för trött".... Att man aldrig lär sig. Det fick mig bara att skratta och sen bar det av, mot skjutbanan för att göra iordning den och provskuta med älsks. Det var kul att skjuta. Bilder kommer senare.
Vi var dessvärre tvugna att sluta då gud hälde ut hela vattentunnor över oss från klarblå himmel.
Hem igen där vi spelade age of empires och sen åkte vi till svärfar och bjöd på marknadsköpt pepparsalami och en öl. Han har vart sängliggande några dagar så han behövde prata lite. Sen kom svärmor hem och vi j*vlades med honom som sjutton.,, Stackarn.
Hem igen och kollade på Bedtime stories. Skitbra film. Helt klart sevärd och inte alls så överdriven som jag trodde den kunde vart.
Sen var klockan helt plötsligt halv tolv oc sängen ropade.

God natt


Tacopajmys

Nu har jag lagat lite tacopaj. Den vart jättegod och jag gjorde även en minimodell i mina hjärtmuffinsformar. Dom vart helt klart bäst ^^

Jag tänker mycket på plastikoperationer, fettsugning och silikon. Jag tycker det är bra att det finns för de som behöver det av olika själ. Men dom som bara vill ha då? Bra fråga...

Sen tänker jag på; Tiden i rätt ende. Tror inte det finns på mitt jobb. Än, hoppas jag.

Slutligen tänkte jag på vad det är som gör att man blir irriterad på vissa människor. Vad är det som är störande? Har personer ett samband som stör? Vad är det som bestämmer? Är det avensjuka eller är det att man är uttråkad? Är det ett behov av att vara elak eller vad kan det vara? Tunga frågor...

skulle göra morötter till dippen som är kvar men jag är så smällmätt så det går inte att få ner så det är dumt att lägga tid på. ^^ Jag har iallafall lärt mig göra världsgod sallad nu. *Nöjd*

Nu vet jag inte vad jag ska skriva mer...
Det får vara allt för ikväll. Nu ska jag spela age of empires //Elin

Joho, ny helg på intågande

Och det roligaste med ny helg är att jag glömde båda mina telefoner, med ALLA telefonnummer, på Jobbet!!!!!
*suck*
Jag ska iallafall på Nora marken i morgon och ikväll ser det ut att bli lan här hemma ^^
Men nu ska jag ha tag i Kalle och sen ska jag duscha för svetten rinner efter att ha cyklat hem med två, aldeles för tunga, ica kassar. Så kan det gå...
Sen ska förtås Molly få komma ut tycker jag..

Ha en trevlig helg

Ps: I morgon ska jag försöka ta mig in på jobbet och hämta ut telefonen. Får se hur det går... Hahha

Älsk dator kom hem..

Hej!
Igår kom Älsk hem efter en evighet. Självklart lade jag inte någon tid framför datorn en sån dag och säkert inte många dagar framöver heller.Men idag, just nu. är han hos en massör så idag är det lite datatid inräknat. ^^

Så kabom kom hans dator flygandes med en trevlig brevbärare. Konstig då jag lämnade bort den i förra veckan. Snabba ryck har aldrig varigt någon stark sida men tydligen var det de nu.. Ingen vart ledsen för det..

Jag har hanlat för en massa pengar idag. bara mat. Hoppas på att det blev bra =)

Nu ska jag ner och hyra en film till mig och älsk... (så skönt att han är hemma)

Kramar

En lugn kväll

Jag har precis förgylt kvällen genom att prata med en telefonförsäljare i 6,32 minuter. Jättemysig röst som bröt på norrlänska. Vet inte riktigt om den var fejkad för den var en aningen fin i kanten. (hihi)
Han ville sälja lite Telenor saker. Synd att jag hade en telefon (av två vilket jag inte sa) som jag bara gör av med 75 kr i månaden på. MAX! Och hans erbjudande var 99 kr i månaden och 45 öre i minuten till alla nät dygnet runt. Jag vågar f*n inte skaffa nått bindande. Särskilt inte på telefon...
Hmm, aja. Det jättefina erbjudandet fick jag bara för att jag var "Bredbandsbolagare". Tack, tror jag....

Nu sitter jag och väntar på att tiden ska bli läggdags så att Kalle kommer hem snart.. Jag vill värkligen värkligen ha hem honom nu. Perfekt att slippa vara ensam, att alltid ha någon att vända sig till och att känna att man är älskad. Bättre än så kan det inte bli.. ^^

Nej men, jobbet i morgon då.... 

God kväll på er 

Hahaha

Okej, nu har jag hittat den fulaste bilden ewer på mej.
Ni får bara se den i liten skala. Det syns lixom endå =)


Inag vidare kommentarer mer än att den här bjuder jag på.
Tagen av Älsk på Kreta augusti 2007


Like I always say; Live is the shit

(Ursäkta alla ev stavfel, idag som alla andra)

Japp, med någon cider i kroppen, ett avstängt huvud, lite babbel med Älsk om att han snart kommer hem och min egen säng så funkade faktiskt nattens sömn. Nu är jag så pepp på allt (utom kanotpolo tyvärr) så nu är det lite ordning på bruden som står på schemat. Hon ska börja med att sätta i sina linser. Like this:


Här är bara ena ögat i... Jag vill ha ännu brunare. Men det tar vi när jag blivit miljonär eller bara ännu spralligare vid nått tillfälle =)
Nej nu för sjutton så är ju Älsk vaken och ska prata med honom, städa och cykla och hämta bilen.
Kramar

Nu är det nattinatti... 10 timmar trammåt iallafall



Nu har jag pratat med älsk lite på msn. Dom skulle iväg och ta en öl med laget nu och det förstår jag. MEN JAG VILLE PRATA MER!!!!
Aja, det finns nog tid att tröttna på den där karln i framtiden endå. För smita från mig, det får han kämpa med för att lyckas. Särskilt nu när jag fått smaken av bröllop =P
Hahahaha, nog med framtidsplaner för idag. Nu ska jag sussa så väggarna skakar hoppas jag. (orkar inte en sömnbristnatt till)

Föresten: Herrarna kom på 8 plats i EM. Grattis till dem, och mäst till min Älsk!!

Myms

Öppethus och Bröllop

Gick upp kl 7 i morse. JIPPI vilken sovmorgon. Smink och håret var det som tog tiden av mig och det bar av mot Arboga via Köping precis i lagom tid. (kickan kan vill jag lova)
Kom till jobbet bland de första. Färdig sminkad i guide tröja och jeans. Flipp flopps utefall det skulle regna och en regnjacka. Bröllopskläderna trängdes redan i jobbskåpet. Min Stina vart hemma med enorma magsmärtor (krya på dig) och jag hade gärna haft samma om jag möts av det vi gjode. Yttligare ett papper med anmälda anstälda hade hittats så under de 3 timmarna vi skulle ha guidning skulle vi nu hinna 670 st (ca) Hur?

Kl 10,00 körde jag igång min första guidning. Naturligvis hamnade två högt uppsattagubbar i min grupp och jag ballade ur på det 4 första rummen. (minst) HJÄLP!!!! Allts, hur f*n skulle jag kunna stå och berätta för dom, som vart med och konstruerat stället, mer än de redan vet???? Och varför hoppar dom in i min grupp? Jag som vet MINST!!!!!!
Nå väl, rundvandringen gick på en timma ca och båda grupperna jag han ha värkade nöjda efteråt. Dock tyckte de att det var synd att de inte fick gå upp till fika, kontors och omklädningsrumsdelen, menmen..
Jag lyckades iallafall avsluta min andra guidning prick tolv, springa upp och byta om lite snabbt, se att sminket inte var okej men prioriterade bort det rätt snabbt för att kvart över 12 vara startklar från min parkering.
Exakt 12,40 stod jag på fasters tomt och tittade på alla de uppklädda människor som jag aldrig förr träffat eller sätt. Fina var dom iallafall och MIN KUSIN SKULLE JU GIFTA SIG I DAG!! Entligen gick det upp för mig men stressen byttes inte mot lycka utan trötthet när pressen att säga rätt försvann och behaget att vara på slutdestinationen mötte mig. Jag tog en sider och kände ögonlocken tygas efter första klunken. Tanken slog mig, hur ska detta gå, men jag hade bara till kl 5 på mig att hålla mig vaken så varför inte ge allt en stund till?!? Och sakt och gjort, på med reserbatterierna och gasa..

Plötsligt var det dags för brudparet att göra entre och jag stod berädd med min kamera såklart.
Nu är han gift, entligen och absolut på tiden =)

Grattis!!!!!!!

Efter vigseln var det kramar, mat och fika. Det var tack och grattis tal och mingel. "Min lilla kusin har gift sig nu" fattade jag nog aldrig riktigt lika lite som jag förstår att han har ett av universum sötaste barn. God tårta bjöds det på och cidern började sätta sig på plats. *suck*
Jag ville värkligen bara vara jag och jättesöt (eller nå) men reservbatterin funkar inte på utseendet och jag kände att jag bara vart hängigare och hängigare. Dumt men det fanns inte så mycket annat att gå på efter ett ex antal nätter med dålig sömn (skyller på att Älsk inte är hemma) och massor i huvudet och på schemat. Flåt....
Det var skämt och dikter i micken under kvällen och inte en droppe regn efter vigseln. Helt underbar kväll och jag önskar absolut att det håller till döden skiljer dem åt. Dom är otroligt söta ihop och tror det är dom som ska vara två.

Varje gång Kusin tyckte jag tog för mycket bilder så sa han "-Du, jag tror ***** ringde. Där borta är han i telefon" eller något i den stilen. Knäppis!

Nu har jag åkt hem, då jag inte hade någon manteldragare med mig ikväll. Han är ju på EM. Så jag åkte hem till lägenheten, skjutsad av familjen. Inte helt fel då ögonen håller på att trilla ur huvudet på mig men känns ändå som om kvällen hade mycket mer att ge om jag hade haft mer energi och min älsk med mig.

Nu: Skattkammarplaneten och täcke i soffan.
God natt

Kollat felen på bilen

Nu har jag vart ut, precis innan det började regna som tur var,och kollat på bilens alla små pilliga finesser.
Det som behövs är en ny backventil (tregrenig) och nya klipps till bildörrens list.
När jag väl hade hittat det, myckt tydliga, problemet med spolaren så tänkte jag vara smart och fixa bildörren. Men då bildörren har ett ex antal fina hål rakt in i bilen så har jag ingen lust att skruva ditinsidan på dörren för att sen buta hela den pga vattenskada så den får vara sådär underbart snygg som den är just nu =)
jag har iallafall kollat upp ett individnummer på biltema som jag ska skicka med svärfar när han ska och glida i V-ås i morgon.

Det stora idag är att jag äntligen klippt mig. Jippi! Dessvärre, eller lättande, är att det inte kommer synas i morgon alls då det bara är en dec ca som rykt. Skönt är det iallafall. Dock inte nu eftersom de små hårstråna som är avklippta och inte ligger i frisörsalongens papperskorg eller är luften ligger i min hårbotten och kliar som sjutton.

Ska sova hos Flixen i natt då an säger att pappa snarkar så han inte kan sova. Tror jag det, så skön som min gammla säng är =) Sen så har vi ätit tacos och sen har jag nog inte gjort så mycket mer.....
Ska fixa för imogonbitti så det blir smidigt och sen ska jag duscha innan jag får skavsår i skallen.
Hoppas allt flyter på i morgon.... Hoppas det blir sol och hoppas att jag som guide sköter mig och inte får massa svåra frågor som jag inte kan svara på.....

God kväll på er alla och hoppas ni får en bra helg//Elin


Saknar dig jätte jätte mycket

Helg, eller ne..

Jippi det är fredag, jag fick sluta tidigt och............. ja just ja, jag ska ju till jobbet i morgon =P
Ibland är jag lite korkad när jag tar på mig saker. Men jag grejjar iallafall hela dagarna så jag sover någolunda om nätterna. Så kanske ska jag vara glad över att jag alltid lyckas pricka in all stress samma vecka.

Nu ska ajg fixa Kalles bil lite lätt, inte damsuka utan damma av och fixa rutorna, och sen ska jag nog hjälpa mamma att handla. Oj, kom på att jag måste kolla hur mycket pengar jag har oxå. (hoppas jag vart duktig)
Sen städa lite till och därefter åka och klippa mig.
Sen är det landet och meka bil som gäller. Ingen målning eftersom det regnar och inte är ett varmgarage jag lånar. Men det finns ju lite annat att pilla med oxå så jag blir nog inte syslolös inte =)
Funderar på om det inte blir så kort tid på malmön i morgon att jag skulle kunna sova hemma och åka bil till landet i morgon... hm, ska nog ringa mor igen =)

Nej nu har jag ju lite att göra. Kramar//Elin


Jobbet mellan 7-18,30

Inte världens roligaste dag. Inte ens nästan.
Gick runt och visade jobbet för familjen var juförsig upppiggande, men sen vette sjutton.
Okej då, tvätta bilen och träffa svärfar var ju med kul....

Det är iallfall massor av saker som jag vill hinna i helgen. Som inte kommer hinnas.

ÅÅ, nu ser jag på reklamen att man bara är ett tort barn upp till 14. Är man vuxen sen eller????????????? Ååå....

Nej nu ska jag plocka undan mer och sen duscha.
God natt med er

John Blund missar mig...

Det går bara inte. Jag kommer se ut som ett lik på lördag... För det går bara inte att sova.
Eller visst sover jag. Men jag vaknar och känner mig korkad stup i ett. Väntar på att klockan ska ringa och när den väl ringer är jag helt död -.-

Nu ska jag iallafall tömma ur Älsks bil och sen dra till jobbet. Med hans dator som dom ska hämta idag. Hoppas vi inte ha genomgång av nått då...

Nej här blir inget gjort.. Kramar ^^

Efter 3 dagar i Karlsborg

Jag kan inte påstå att stressen släpte eller att det var "semester" efter jobbet. Hade en inre stress hela tiden..
På måndagen tvingade jag Jimmy att ta med mig till Skövde. HAHAH!! Vi var i på media markt och onoff och liknade affärer. Jag köpte SKATTKAMMARPLANETEN på dvd. Underbaraste filmen. =)
Sem köpte jag lite krims krams till bröllopet. Även ett litet träslott till Molly och en stor bal spån åt den lilla prinsessan.

På tisdagen tvingade jag Micke att köra runt mig och visa olika fästningar och utsiktsplatser i Karlsborg. Underbart vackert och häftigt bygt. 90 år tog byggena. Och då var dom omordärna... *suck*
Här kommer lite bilder :


Här bor vi. På livslyckan...



Påväg in i Karlsborsfästning


Kanontorn. Var lägenheter i förut. Kanonen ingick då i lägenheten och kvinnan i hushållet hade som uppgift att hålla kanonen och dens näsrmaste omgivning fint och prydligt. Ingen blomdekoration där inte =)


Muren uppifrån murkanten


Muren utifrån fästningen


karlsborgsfästning från utsiktsplats


Liten mysig, men blöt, tunnel


Ser ni den väl kamoflerade hemliga grinden =P


Nersprängt i berget fanns två sånna här ställen. Superhäftigt. Abolut ett ställe jag skulle vilja kolla närmare på

Det vart iallafall en helt okej vecka. Eller ja, det är ju bara halva veckan som gått. Men det är underbart att vara hemma fast det är helt tomt. Får se om det går att sova nu i tystnaden utan dragspel och röster i koridorerna. Saknar nog de knäppande väggarna inatt med om jag har otur. INTE!!!! =)

Idag har jag iallafall syndat. Köpte rostat bröd och hade ost på två mackor innan jag han ångra mig. F*N. Aja, vill inte kräkas så det får vara. Straffrunda på mig..
Har åkt med Bustern idag. han var snäll och gick bättre men inte fullt så bra som vi trodde.
Det var underbart väder och partytälten till lördagens bröllop har kommit på plats.
Alla som läser det här kan väl önska sig fint väder till helgen. Skulle vara så bra om det bara kunde vara uppehåll.
Här är båtbruden på kort iallafall i kaxkepsen.
Nu ska hon ha och packa upp sitt pick och pack och packa ner Älsks dator till i morgon och övrig packning till helgen med så det är klart. Skulle vilja ta en snabbpromenix på en timme med men tror inte jag hinner vara så seriös. Ska nog ta en lååååång dusch istället. =P



Så ha det fint alla där ute så skriver jag nog snart igen får jag hoppas.

Sprall/Elin

Kommer en lite lugnare vecka krypande

Imorgon åker jag till Karlsborg och halvsemestrar. Hoppas det blir så iallafall...
Ska fota och ha det bra.
Kommer hem onsdag och då ska jag pröva båten med svärfar. Sen städa lite mer och kolla runt lite på olika gym i stan. Sen kommer torsdagen då det är jobb och sen öppet hus för familjen. Fredag är jobbet och sen klippa mig och sen är det lördag.... BRA ATT TIDEN GÅR FAST HAN ÄR BORTA!!

En helg full av "måsten"

Har kämpat och skaffat mig blåsor av den lilla söta bilens rost. Massor med rost...
Lördagskvällen bjöd på ett Kolsvanatta fullt av skitungar och Fake fore nothing. Dom var bra, men jag skulle vilja ha fler "gittarr solon" i låtarna och mer av viktors röst. Utnytja alla talanger lixom. Men dom blir bara bättre och bättre helt klart.



Idag åkte jag in för att skicka med bussen saker som Älsk ville ha. Kom tidigt till träningen, väntade och INGEN KOM!!!! Va f*n är det här. INGEN hör av sig. INGEN kommer ner. Och INGEN SKÄMS ÖVER DET!!!!
Ibland vet jag inte varför jag paddlar polo.........
Men jag har inte tid att spilla på ingenting, så det vart en vända till V-ås för att hitta lite bröllops kläder. Vart najs. Inhandlade även 2 kepsar till mig och Älsk och en hatt till lillprinsen.
Åkte hem och fick spagertti och köttfärsås som pappa hade gjort. Mumsigt kan jag lova.
Sen fick jag fiskesaker av gurran och packade in det i källaren. Kim kom förbi och berättade att han minnsan skulle med ett tåg efter två timmar som skulle till stockholm. För han skulle flytta idag. Lycka till på honom.
Sen har jag tagit lite tid till molly och för att packa och plocka iordning lite.


Nu ska jag lägga mig framför tven...

Imorgon börjar jag träning och mat "dieten" igen. En gång varannan vecka får man gottasig. Annars inget. Jag ska bli bäst och så himla fitt. Myms..

Saknar älsk.../Elin

Pratar med Älsk

Igentligen så fixar jag rost på bilen, men nu sittar jag här och pratar med älsk =)
Patapon ska jag kolla upp ni..
hörs

Ensammanst

Nyss drog han iväg med bussen full av killar som ska spela EM i Tyskland. Roliga karlar. Och ingen Elin fick plats eller kunde ta ledigt. Vi hänger ju alltid ihop. Det är inte skönt att vara själv längre....

Det är inte så illa som det låter.
Jag kommer vara med min familj på landet nästan hela helgen, gå på kolsvanatta och sen träna.
Veckan efter åker jag 3 dagar till Karlsborg och sen har jag öppethus en sväng och sen ska jag klippa mig. Helgen kommer sen bjuda mig på ett öppethus på FMCL och sen är det bröllop. Sen har vi söndag med höns"möte" på föräldrarnas gård.
Så nej, det är inte alls illa.

MEN JAG HATAR ATT HAN ÅKER!!
Ledsen i ögat är vad jag blir, fast jag vet att han kommer tillbaka och att han kommer vara grym i tyskland. Men, jag kommer sakna honom. Och jag vill inte vara själv... vill inte.
Fy f*n....
Kameran, mig själv, Molly och alla som tar mig i kragen: <3

puss

Hemmagjord pizza och Absolute summer hits 2009

Det är en skön dag det här.
Har hittat en ny "pappegojja" i min närhet vilket höll på att vända uppoch ner på hela min dag. Och sen fanns ingen klipptid förens om 2 veckor. Men det är skönt att vara hemma, ha fast jobb och laga god mat med hela sitt hjärta.

Nu ska jag mysa ner mig vid tven och vänta på älsk =)

Barnavakt och fotograf är det bästa som går att vara

Jag har haft koll på Balb en stund idag. Efter att popcorna tog slut och jag fixat trätten i tvättstugan så tog jag min snårostiga bil till Malmön. Där fanns den lilla gulliga killen som lyser upp min dag på ett speciellt litet sätt och i en speciell del av mitt hjärta. <3 Vi åkte en romantisk tur i klubbens roddbåt. Jag fotade endel och busade med grabben.

Det var härligt ska ni veta. Behövde inte träna, ingen förhörde mig och jag bara var glad att se att så många träna och att dom hade kul. Dom pratade jättebra ända tills dom vart trötta.

"Hoppas bilderna vart bra" Tänkte jag precis. Så nu lägger jag in dom så får ni se vad ni tycker... =) 
(om nu när jag sitter med sanningen i handen här så kan jag säga att dom vart rätt kassa allihoppa =S)


Katt =) (Katrin i mina ögon)


Boffe


Prinsen


Fille


Markus

Nej, nu får det vara nog med bilder.
God natt med er
PS: Lycka till med tankarna Jenny =)

JAG HAR FÅTT FAST JOBB!!!!!!!!!

Idag, den 11 augusti 2009, sitter jag här och har fast jobb. För första gången i mitt liv sitter jag tryggt en bra tid framöver och det går inte att beskriva den underbara känslan.
Jag har egentligen kanotpoloträning nu men jag tvättar. Hur dumt är inte det, tvättar. IDAG!! Aja, så kan det gå även en sådanhär dag av lycka...
Jag äter faktiskt popcorn oxå =) haha, nyss åt jag spagetti och köttfärssås och nu popcorn. Perfekt matval med andra ord.
Jag vet inte vad jag ska skriva mer...Jag är bara såå nöjd.

Kram

Skrik Panik var namnet..

Japp, min älsk döpte mig till det idag. Efter att ha lärt mig få upp honom på vattenskidorna så kom nästa problem, andra båtar och svängar. Jag överdriver inte om jag var halvt panik mäst hela tiden.. Det var svårt. Men de andra båtarna var snälla som tur var. Efter ett mindre närvsammanbrott så var jag på fötter igen och körde Älsk några svängar till senare på dagen.
Jenny valde bort sina brorsbarn för en eftermiddag med mig =) Eller ja, med älsk med men jag tänker inte så för då blir det inte riktigt lika bra. hihi! Hon kom och åkte lite vattenskidor och ring. Hon får ner sin lilla rumpa bra. Inte jag ^^

Runt sex åkte vi till min faster och Bosse. Det var kul och dom bjöd på en äppelpaj som smakade som äppelmunk. Mymsigt värre.Massor med babbel och jättefint väder. Tyvärr så kröp jag in i min tröja nästan direkt för jag frös. Tror jag är trött...
Sen vid nio tiden åkte vi hemmåt och Jenny och jag gjorde tacos som vi åt till film. Sen kom jag på att jag behövde packa och massa annat som jag inte gjort i helgen som jag antagligen hade behövt göra... Men det var ju kul

Jag har solat på luftmadrass på vattnet i källsjön och bara haft det bra. Dykt en sväng med älsk och plockat en och annan guling. Lekt med Balb och ätit kräftor. Jätteunderbar "semester"helg.. Värkligen en toppen helg såhär innan Älsk åker iväg på EM och är borta ca en och en halv vecka...

Men men, vi får se hur det blir på jobbet imorgon. Om vi kommer åka bort vi med eller om vi bara får vara i Nora...

Nej nu är jag jättetrött. JÄTTE!!
God natt på er 

Vad är det som avgör om du ska bli stor eller liten?

Om du inte någon gång vaknar på morgonen, slår upp ögonen och tänker "Idag ska jag ändra världen" så tror jag, tyvärr inte, att du kommer gör det heller. Om du inte vaknar och tänker att såhär vill jag ha det, så blir det inte så heller.

Jag vaknade nyss och såg framför mig hur jag vill ha det...
Jag påstår inte att man inte kan vara flexibel, snarare tvärtom. Men jag tror på den tanken att människan, för att klara av stordåd, behöver ett mål. Något som lockar dem att komma och/eller göra det dom en morgon bestämt sig för.
Men, som jag skrev ovan, så bör man vara flexibel. Utan flexibilitet är vi inget....
Ibland orkar man inte vara flexibel, och jag vet inte hur det är med dig, men jag, jag faller.
Ensam anser inte jag vara stark. Ensam är Ensam. Endel är skapta för det, men många är en "du och jag".

Jag är en "du och jag" och jag kan inte se mig i framtiden ensam. Jag ser min älskling i istortsätt alla mina tankar om framtiden. Inte då jag tänker jobb och honom liggandes bredvid mig en solig dag på stranden (Ni som känner honom vet varför) Och det är inte för att jag inte tror på oss i all evighet. Utan för att jag vet att med stor sannolikhet är han inte med på just det kortet. Men jag vet också att han aldrig kommer vara speciellt långt bort. Och det är skilnaden på en "du och jag" och en Ensam.

Det var allt från mig och tankepanelen högst upp. God natt! 


Fridens hus

Mitt rum är lila, ja, men jag trivs som sjutton. Känner mig som 15 igen... hahaha. Tragisk !! (Behöver inte blunda Stina =P)
I går så slutade vi och åkte direkt till "Livslyckan" som "hotellet" heter. Sen bar endel av gruppen upp till Sibylla och skulle käka. Så skulle vi ses på Idas brygga, supermysigt ställe, senare på kvällen. Jag kokade mina nudlar och käkade min sallad. Så himla gott och skönt att laga sin egen mat på bortaplan. Tog en dusch och sen väntade vi på Jimmy som skulle klippa sig. TRODDE VI JA! Han var hon nån han kände och babbla.. Hahaha. Efter 7 nån gång så tog vi bilen upp dit. Grisnisse skulle tydligen spela där. Namnet kom av att han inte var så fin i mun. Och inte var han det heller... Levde bra upp till sitt rykte där..=)
Där satt vi medans solen gick ner och musiken tystnade. Skön kväll. När jag efter mycket om och men åkte hemmåt kl 11 på natten så var det fortfarande 20 grader ute. Fin och varm kväll med andra ord. Somnade som en stocka och vaknade av att rören knäppte. Varför dom gör det vet jag inte men det är tydligen ett mycket vanligt fenomen på det här stället. Vakna gjorde jag iallafall. 
Dagen på jobbet var ganaska påfrästande då det börjades tala om nästa vecka, vilka som skulle behöva åka och att vi skulle hålla på såhär till slutet av oktober. Tråkigt när dom sakt att vi skulle slippa detta efter semestern.
Men även den arbetsdagen tog slut och jag och Vera åkte för att äta på Sibylla. Jag tog en korv med mos. När vi kom hem vandrade jag ner till stranden där det låg ett gäng och solade. Efter några minuter i solen gick jag efter badkläderna och klev snabbt i det superduper långgrunda svala vattnet. Det var jätteskönt och när jag kommit upp igen ringde Älsk. Han tyckte jag hade det lyxigt och det har han så rätt i. Roligt folk och semester direkt efter jobbet varje dag. Så ja, lyx helt klart. Synd bara att inte han oxå är här....
Sen gick jag upp och duscha och nu sitter vi på olika håll och gör vårt. I rummet bredvid spelas det dragspel igen och jag sitter i myskläder och mår bra.
Ikväll ska vi kolla på min medtagna film Illutionisten. Det är grymt sevärd =) 
Sen är det tänkt att jag ska sova tidigt men med detta gäng värkar det svårt.. hihi
Jag har det iallafall bra här nere fast det är tomt utan Stinan. Hon är nått extra. Men grabbarna livar upp stämningen bra dom med, eller ja nästan alla överhuve taget här gör det, så det funkar..

Nu ska jag kolla min melj och spela lite age of empires innan det blir film.

Pussis

H'r spelas det dragspel

Jag vet inte vad som h'nt med datorn men vissa bokst''ver sp;kar som ni ser. Tror det 'r n[n engelsk inst'llning som hoppat ig[ng. Dumt!!
Ialla fall s[ spelar en av grabbarna h'r dragspel. Det l[ter vackert i hela koridorerna. Mysigt. Det 'r lite som hemma h'r. Massor med saker, jag fick ett lila rum, toa och 'garna 'r helt vanliga svensons.

men jag orkar inte skriva mer utan alla bokst'ver.....

Pussis

Hittade fler kul bilder



Idag har jag vart i Enköping och pratat inför min Kaptens nyinrykta pluton. Värkade vara ett härligt gäng.
Det gick bra fast jag var trött. Gick och lade mig 01,00 och gick upp 05,00, så f*n om jag inte vore trött. Hihi..
Iallafall så har jag totalt pajjat min röst nu. Är lite snuvig kanske men rösten låter 10 gånger värre är jag rädd.
Nu sitter jag och sorterar bilder igen.
På tisdag åker jag till Karlsborg och blir borta till fredag. Före det MÅSTE jag fixa vad vi gjorde på SM och skicka till tidningen och städa hos Molly. Det blir i morgon det. Nu mer bilder och sen sängen.

Kram kram på er

En tung helg är äntligen snart slut..

Här kommer lite bilder. Kommer ev lite text senare ikväll om jag orkar.,..


Stil mot Danmark



Brudarna



Sanna (1)




Vi!                                                    KÖPING DAM


Herrlag:                     KÖPING B



Bilderna är helt oredigerade och jag har träningsvärk i magen.
Var sjuk hela SM, men på bättringsvägen nu får jag hoppas.
Sovigt 4 timmar i natt. Sen Berättat om min tid i lumpen för nyinrykta i Enköping. (Led R)

Här är en länk till lite kort info om Kanotpolo.
http://svtplay.se/v/1469829/vasterbottensnytt/sportstafetten__kanotpolo

Här är SM finalmatcherna.
Damernas 1 timme och 8 minuter in på inspelningen finns Damernas final
Ca 1timme och 48, så är Herrarnas final.
http://svtplay.se/v/1641364/mer_sport/sm-veckan_i_malmo_-_1_8__del_1

Ta er lite tid och kolla in vettja =)

RSS 2.0