En fredagskväll som inte är som igår

Hej alla glada!
Vart nyss less på att det vart stora boktäver mellan bilderna. Irriterande.
Grannen har nog precis köpt nya högtalare som dom prövar. Skulle vara just typiskt om dom skulle ha fest just denna helg när dom inte hörts alls innan. Skulle nästan vara klockrent. Eller? ;)

Ha laddat upp inför helgen nu. Har köpt den mest tjejiga tidning jag vet: GLAMOUR, fråga mig inte varför det vart just den men så vart det. Sen har jag införskaffat en minimal godispåse att belöna mig själv med och en 1,5l bubbelvatten. Det är nog allt jag behöve vad jag vet! Tänkte köpa chips som jag så himmla jättegärna mästivärlden vill ha, men det får vara till nästa lördag. Då kanske... :)

Fast jag glömde gympaskona minnsan. Fast vad gör det? Tar det 10 min max att gå och hämta dem så är det inget att gråta över.

 

Älsk är i Luleå nu, ringde och sa att han hade landat. Det känns bra! Hoppas ingen av oss blir sjuka bara så ska nog även denna helg lösa sig i slutänden, tror jag.

Fick en kram av min kontaktlärare från 9an idag. Hon är mysig hon och jag blir så glad när jag ser henne. Träffade även Winthers family idag, Pratade lite tills vi insåg att man måste röra sig innan man blir översprungen.

När jag skulle lägga in bilder idag upptäckte jag att alla mina fina bilder som jag tagit under flytten bara ligger på datorn hemma och inte på släden. Vem har sån tur mer än jag? Fast, då blir ju den roliga delen sparad en stund till och det kan ju faktiskt vara rätt bra det med.

Nu kryper ärligheten fram och jag vill berätta att jag är super duper jätte trött. Känns som jag inte sovit rött på jätte länge. Funderar på att sova tills Jenny och Sussi (tror jag det var) kommer hit efter att handlat på Willys.

Helgen består iallafall av träningsläger och det ska blir roligt.
Hoppas ni får en bra Valborg!!


Blandade bilder



Det är så skönt att sommaren börjar krypa på en.. Linne, foppa och en massa träningsvärk ^_^



Du och jag i helgen, eller vad säger du?



PUSSIS <3



"Sluta ta KORT!!!!"



Jag kan baka. Ibland...


Kopparberg, jag kommer tillbaka!!



<3



Sötis har blivit björn...



Sötisar...



På måndag är det här jag. Detta känns bra ^^
Nu orkar jag inte med fler bilder..


Livet är en fest...



Hon är ju sååå snygg... ;)

I helgen är det läger ^^



Damläger i Köping minsan. Det änns fiiint ^^
Ni övriga: sup inte sönder er. Ok?

Dagens jobbinlägg

Jag är så glad över alla glada människor jag har i min omgivning. dom sprider ljus och glädje till mig och det är det jag behöver just nu. Synd bara att man nästa behöver vara dubbelsidig för att inte bli knäckt när man går från plats till plats. Men inget är väl helt perfekt antar jag....

Idag är i allafall en bra dag igen och jag har kul med musiken dunkandes i öronen och busiga sms och S Miss S som fular runt med mig med musik i öronen och mimar piss och banan =)

Men nu vet jag inte mer att skriva för dagen.. Jag är bara nöjd och så ska jag fortsätta.
Ikväll är det träning och jag ska mosa alla ^^

//Elin

Mina små såpbubblor

Internetbristen i den nya lägenheten tar knäcken på mig...

Okej, nya läget i flyttandet ligger som följer. Jag bor, äter, sover, o.s.v i den nya fina lägenheten. UNDERBART!! Men jag bor fortfarande på 2 ställen eftersom att vi har hela vinden kvar, hela källaren kvar - älsks vinterdäck. Och sen har vi massa småskit i lägenheten som bildar en stor hög. Och sen de vi ska äta och laga mat på med landslaget nästa helg.
Men nu är jag lugn igen. Jag har inge brottom mer än att det ska gå och bo i den andra nästa helg. Ska ju inte vara utflyttad förens slutet av nästa månad så varför stressar jag?

Fortfarande tungt på träningsfronten. Men det gör mig inte så mycket det heller just nu...

Det jag stör mig på nuförtiden är folk som lägger sig i negativt. Eller som utnytjar system. Eller skyller ifrån sig.

Idag har jag dunkat musik i öronen från kl 8 i morse. Det är sköööönt. Då behöver jag inte höra allt onödigt som jag tar åt mig av eller blir frustrerad/trött/förbannad. Så idag är jag glad faktiskt, fast det är lika stämning här idag som igår. Men idag är jag inte tvingad att lyssna, för idag jobbar jag själv och jag kom ihåg MP3n. Men korten till jobbet har jag glömt 2 dagar på raken nu. Just typiskt..
Jag är lite trött idag. Ev. ska vi åka en sväng med båten om det fortfarande är fint när jag kommer hem.

En rolig fråga som kommer upp när flytten är klar är ämnet inflyttningsfest ^_^
De ämnet gillar jag skarpt. Men jag orkar inte planera in nått förens det är helt klart och donat. Och det känns bra att det är lååångt dit.

Sen kommer jag ösa in bilder här när internetet bosätter sig i rätt lägenhet. Har tagit massor med bilder =)
Så ska jag sluta vara inne på Fejjan så mycket. Mer bloggande för Elinen med andra ord ^^

Hoppas alla har det bra!!
//Elin


Här kommer en "tjockblogg" med massa avskrivning

Hej hej!
Jag mår bra, älsk mår bra och livet rullar på.
Just nu sitter vi på pokerkväll hemma hos Gurran och det ä många här. Jag är tråkig och inte är med.. Det är JÄTTE SKÖNT!! Skönt att göra ingenting en stund. Eller snarare det som jag inte lägger ner någon tid på annars. Så nu har jag setat lääänge på fejjan och nu bloggar jag första gången på jättelänge.
Så nu kommer lite info:
Jag har blivit uttagen till utvecklingstroppen i landslaget.
Det känns kul, overkligt och tungt. Tungt eftersom att prioriteringarna inte är fasta. Jag vill grejja och lägga mycket tid på lägenheten så Älsk inte ska göra allt. Jag vill hjälpa till med det jag kan så vi kan flytta snart. Samtidigt som jag vet att halsen värker till och från och orken går helt åt på jobbet. Så jag gillar inte det här.
Jag vil träna 2 gånger om dagen minst 2 dagar i veckan. Jag vill inte inte träna, jag vill prestera och visa att dom gjort rätt som valt mig. Så från och med nu så ska jag satsa all sömn för att få till träning, minst som det vart sakt på lägret. Så får vi se vad jag gillar Essen och hur det går och sådär. Utifrån det lägger jag fortsättningen....
Mer kanotpolo: Vi var till Tammefors i Finland med klubben. Vi skulle åkt 7 spelare men 2 hoppade av av olika anledningar. Så 5 tappra åkte endå. 3 herrar och 2 damer i högsta gruppen mot landslag från b.l.a Ryssland. Det var tungt och kul i hellång bassäng. Vi förlorade hela skiten men gav absolut motståndarna en utmaning dom inte trodde dom skulle få när dom såg 2 damspelare i en mansdominerad kategori. Vi tröck in 2 kanoter i vardera kombi vi hade med oss och sov på ett supermysigt hotell. Båtresan dit var hemsk. Vi sov i D-hytt och isen rispade och knakade i sidorna. Det var inte ok och jag sova otroligt dåligt. Hem åkte vi på dagtid så då kämpade jag bara med illamåendet. Gick över förväntan.
Gurra vart årets Finlands skitgubbe!!!
Vi fick lägenhetsnycklarna lite före 1 april och just nu så målar vi skåp och garderob, drar om el och köper in saker så som Billybokhyllor och tvmöbler. Sofforna är nya och rislampor är inhandlade. Köpt en Malm sängram och idag införskaffade jag sängborden till den oxå. ÄR JÄTTENÖJD!!!
Det grejjas från halv 5 när man kommer hem tills när älsk, halv elva, inser att han ska till jobbet. Har sovit riktigt dåligt dom här två veckorna.. Maten har vart efter 9 tiden istortsätt varje dag och det känns mycket illa.
Skönt med en ny, frech och jätteljus lägenhet.
Jag är trött på alla surpellar. Bitterfittor, skvallerkärringar och gnällspikar. Så illa när man inte ser nått ljus. Man har ju iallafall varandra, eller vad säger du Stina?? Jag är otroligt glad att jag har henne på jobbet som är mitt trogna bollplank. Vart skulle världen komma utan oss? Tror vi ska ta en månads semester ihop nästa år så dom ser hur det går utan oss ^_^
Den lilla muffen Candy har flyttat till himlen nu och efter följde Albert. Det var en tung och jobbig dag på många vis. Saknar dem båda, fast Albert var "bara" en lånekompis känns det som. Gillar honom endå. Det är tomt hemma nu.
Idisen har skaffat en liten bäbis hund. Supergullig ullboll. Välkommen Ronja!!
Jag har tagit ut en flyttdag på jobbet. *stolt*
På torsdag åker vi på teambilding med jobbet. BODABORG!! Det ska bli jättekul! Sen är det middag och "dricka vin" på schemat. Sova kvar och sen APT och hemfärd. Ser fram emot det hela jätte mycket...
Idag fyller MammaMu på jobbet 30!! GRATTIS!!!!!
Tror det var allt för tillfället.
Vet att det var massa mer gånger jag velat skriva om saker men nu känns de bra för stunden.
Nu: Bad boy 2
Hoppas alla får en bra helg.

Det är mycket nu

Sitter ganska mycket på "fejjan" istället för att skriva av mig. Ska ta mig tid men det är mycket nu.
Vi fixar i lägenheten alla timmar vi kan. Denna vecka är det åter tillbaka till träning vi ska. Jag däremot värkar dragit på mig nån sjuka som gör att jag har superont i halsen. Men det går nog över snart...
Utöver det så har jag kommit med i landslagets utvecklingstrupp. Uttagen med alla säkerhet till den första europacupen. *lycklig*
Men nu har jag setat oc nördat runt aldeles för länge idag..
kram på er!!


RSS 2.0