Ja ja, okej då...

Jag tar det hela här med då eftersom att jag inte kollade upp saker och ting själv....

Mechelen ligger i (trumvirvel) BELGIEN!!!
Så ni kan tro jag vart smått överaskad när jag vaknade upp i Belgien istället för i Tyskland, som vi ioförsig åkte igenom ett ex antal timmar innan..
Summan av kademmuman vart att jag ska kolla upp exakt vart jag ska nästa gång. SJÄLV! Självklart överlevde jag denna "mindre geografiska miss" men det kan ju vara bara början om man har otur... :p

Avslutningsvis bjuder jag på några bilder och tillägger: Jenny och jag is the top of the top ^^










Bjuder på badbilden!
Trevlig kväll på er ^^




Mechelen


Midsommar "firas" i Tyskland i år.

Europacup på schemat. Önska mig lycka till! Jag ska trötta ut mig så att jag kommer behöva sova de 8 första timmarna hem på söndagen sen.

Konditionsträning- here I come!!

Hoppas ni här hemma får en solig och fin midsommar. Och att ni tar det lugt och sansat förstås ^^
Eller? Nej för sjutton, sup lite åt mig med ;) Gärna så att ni har nått kul att berätta för mig när ni kommer hem, nyktert som vågat. Hahah..
Själv satsar jag på att ha kul och överleva!

Kram på er


Folingtorp; Bilder











Avslutar med denna =)

Folingtorp

Jag var otroligt stressad över mitt lekansvar hela veckan. Jag skulle vara lekledare alá Folingtorp och jag kände inte alls att jag hade koll på läget...

Ville leka massor och utan gräns, men smink, ålder och intresse fick räknas in och avslutades med en mycket lugnare variant av mitt lekförråd. Synd? Kanske, men det skulle visa sig bli rätt bra, endå.

Jag snurrade runt rätt mycket den här torsdagen för att fixa med saker till festen, skjuss dit och hem, nyklar till Jennys lägenhet. Osv.

Danne körde upp mig dit lite tidigare för att jag skulle hinna blir klar innan alla var på plats. Jag plockade fram och hade mig tills alla var på plats och då var det bara att köra igång..

Först: smartis förflyttning - från en skål till en annan med hjälp av sugrör.
Nej, minnesbrist... aja, kul var det. Irländsk julafton, säckhoppning, kextugg med vissling, vattenförflyttning m.m
Avslutade med att dra ett rep genom hela lagets kläder, från arm till ben. Det bjöd på uppoffringar och man fick skåda många rumpor. Eller rättare sakt, jag som inte lekte fick se många rumpor ^^

Alla som kommenterade lekarna tycket det var kul iallafall (det var åtminstonde det dom sa) Så jag, nöjd över början på kvällen, korkade upp och åt min mat och förflyttade mig till bryggan och solen.
Vatten vart snabbt kvällens tema på det hela och här kommer några delar ur det hela som jag vill dela med mig av...:

Jag, D och MammaMu satt på bruggkanten, med fötterna i plurret och bara hade det bra. Tills, någon som jag inte minns vem, ser till att vår kant blir för tung och alla utom jag (^^) blir blöta i baken.Hahaha!

Det skulle paddlas kanot och ros eka. E klädde på sig en flytväst och skulle kliva i. Hade tyvärr inte lagt i hela kanoten i vattnet så delen han skulle kliva ner i låg på bryggan. lite vingligt vart det innan han lätt och elegant gjorde nått som liknade ett svanhopp ner i plurret. Där ligger han sen med den fina flytvästen och gräver upp den nya arbetstelefonen ur fickan. Haha, jag tog den och delade den för torkning i fönstret ;)

Mina "ovälgömda" vattenballoner hittas av 2 av gruppcheferna som kommer infilurandes för att fylla dom medans jag och brudarna dansar inne vid högtalarna. Jag hjälper till med knytningen och snodde åt mig en "mellantutte" själv. Missade visseligen startskottet men gjorde några tappra försök att träffa R. Dock fick någon annan till det bra, mitt i skallen. D gömde ballongerna och jag är inte säker, men jag tror dom ligger på gömstället än =)

Jag följde med M ut i en roddbåt 2 gånger. Första gången fick jag ro. Det vart inte en så lång sväng men jag försökte mig på att prejja kanoterna och jag bubblade med M. Andra gången rodde han och vi rodde en lång sväng. Talade om livet och mycket dragspel, faktiskt ;) Han är en ängel när det gäller den sortens musik, så länge den inte spelas i trucken.
Påvägen tillbaka så möter vi R, ensam i en kanot. Snäll som jag kände mig rodde vi nära och jag frågade om han ville ha sällskap. Istället för att svar fick jag en skopa vatten som gjorde mig bokstavligen dyngsur. Så M ror in mig och där möts jag av en halv hink vatten som inte var någon fullträff som tur var. "Nu j*vlar" vart reaktionen, av med skjortsen, i vattnet och upp på bryggan. Tar hinken med det kvarvarande vattnet och häller på C och D som var det skyldiga. Nöjd går jag upp mot väskan för att ta fram nya kläder, men möts av D som frågar om jag inte ska kasta i C när jag ändå håller på. Jag skiner upp och kutar tillbaka för att göra ett försök. Jag hade helt klart tyngden på min sida och hon gav upp på slutet. Men i for vi, båda två. Jag var ju redan genomblöt så....

Bytte om till torra kläder lagom tills grabbarna fick på sig badbrallorna och skulle in i bastun. Så det var bara att svida om igen och lägga sig en sväng i bastun. Det var trevligt! Föresten, någon som missade att jag var toppless? Jag gjorde iallafall det ;) Så jag badade och bastade lite medans den sista cidern slank ner. Efter att ha förlorat "försten i" så var det slutbadat för mig och kläderna åkte på igen.

Vid den här tiden hade högtalarna med ägare åkt hem ochfesten flyttat in p.g.a knottinvation. Jag gled mest runt och C fick låna mina mjukisbyxor som plåster på såren. Inget hon ville minnas som ett förlåt dagen efter =)
Vi förflyttade oss senare in i Ms raggarbil och det var otroligt mysig. Vill inte se mig själv som en raggarbrud, men ibland så passar det mig förbannat bra helt enkelt. Ska nog fylla hans tank en kväll och be om att få blir runtkörd ett par svängar till!
Vi åkte hem till M för att se hur han bodde i nya lägenheten. Det var stort och fint faktiskt. Mycket hemtrevligt och jättesöta katter hade han.

Klämde foten i bildörren lyckades jag med oxå. Fint blåmärke! Så for det till Donken. Chessburgare <3 Så kan det gå.... Föresten så hittade jag ju inte skon jag hade i folingtorp. Dom visade det sig att J hadde packat. Lite kul måste jag få tycka.. =)

jag har säkert missat massor, men jag får väl överleva det...
Nu ska jag lägga in lite bilder.. Fina bilder ^^

Vad har hänt?

Ställer mig i skafferiet och inser till min förskräckelse att: PASTAN SINAT!! Vad är det här. Vad har hänt med mig när jag inte ens lyckas ha min favvo mat hemma?! :)

Idag firar jag Johans student

Börjar morgonen med att studsa runt och packa inför dagens alla utflykter.
Vaknade pigg efter 11,5 timmar sömn. Behövdes!

Åkte till mina vänner i Arboga runt 10 och vi pratade skit och hade det gott. Åt kebab på ÖB istället för fika. Dom var lite bakis så det var istället för fika. Men det passade mig bra...
Sms terroriserade nästan alla idag tror jag. Fixat skjuss till Väster Kvarn, kollat upp att mina vän Staffan är knäpp, fast det visste jag ju redan. Johan och Jenny hackade bra på varandra, som de gifta par de är ;)
Skönt att hänga med lite gamla vänner en lördagsmorgon sådär.. Fler gånger sånt.

Sen bar det av hem igen och upp för att packa det jag glömde på morgonen. In i pappas bil och ut på landet det for. Väl där insåg jag att systempåsen var kvar i bilen. Älsk är snäll och tar med den ut. Men som uppvärmning har jag champangen med iallafall =) =) =)

Har kramats lite med damsugaren och fulat runt här ute nu för att se klockan som säger att det är 20 minuter tills det kommer folk. 20 minuter tills jag hade tänkt att sminket och kläderna skulle sitta på plats... Så jag ger upp det, på en gång. Inga krav än... Skönt att slippa dem.
Jag blir klar sen någon gång. Nu till skumpan och min bror som jag fick att duscha i utbyte mot endel av flaskan ^^ jag <3 bror min!!

Ha en bra kväll, hör gärna av er ^^
//Elin

<3



Jag vill bara vara henne. Vet inte om det är så många som sätt mitt runtstudsande på fester men det är inte långt från hennes stil kan jag garantera. Älskar att det är clovner och inte måln som jag först misstänkte hon sjöng om.

Jag är såld, kan höra den hur många gånger som helst...
Musik och jag är som fågel och himmel..

God morgon världen =)

Mer bilder..
















" För nu har han tagit studenten..."

Och jag en lättare hjärtatack med tillhörande andnöd...

Upp kl 05,30 och iväg mot Odensvi kyrkan för att öva lite med bror innan folkmassorna. Det var kullt men gick bra och jag såg rätt ljust på situationen jag hade satt mig själv i...
Skolavslutningen rullar på och jag släpper ett par tårar över, ja jag vet inte, tillfället? Sen var det bara att börja fokusera ur sig ur det mot spelningen. Så resultatet av allt vart hjärklappning, enorma skakninger och andningsproblem. Andningsproblem är ju rätt illa när man ska spela flöjt som ni förstår...
Men ingen märkte mina felspelningar och det uppskattades högt och lågt så tur var då det ^^

Vidare åkte jag hem och åt, handlade lite grejjer och sen var det Brors student på schemat. Allt gick bra och jag kände mig väl inte bekväm men endå glad över min bror och att han är så bra =)
Tog endel kort och sen åkte vi till nästa Student, Emmie !!!

Ja just, jag lyckades med 2 klädstilar på samma klänning idag med. På morgonen sommartema med vita korta leggings och yeans klänning. Runt lunch mer en "coolare" stil med mörka strumpbyxor, stövlar och svart luvtröja. SKÖNT!!! Körde en övningstripp med mina stövlar. Så länge jag går korta steg så går det ju bra ^^ (ska man kunna stå oxå? ;)  )

Åter till studenten så var vi där och fikade hos dem till kl halv 6.
Nu sitter jag bara här och tar det lugnt inför kommande sömn.
Förstjänar värkligen att sova nu snart. Gärna nu!!!! Har inte sovit många timmar de senaste dagarna. Man måste ju hinna med att prata oxå?!

Så nu är studenten över, eller? Nej i morgon är det firande av min bror Johan =) Det ska bli kul kul!!

Men först fika med JENNY OCH JOHAN!!! <3 kan knappt bärga mig..
Kvällen avslutas hos Emma. Ja ni läste rätt. "min" Emma. Vi sa idag att vi skulle ta tag i det här. Och med det så menade vi JAG ^^

<3 <3 <3 <3 <3

Nej nu kolla runt lite klädmöjligheter och sådär för i morgon så jag inte lyckas sova lite i natt med för då blir det inte en så bra fylla som jag hade hoppats på för en minut sen =)

" ..Skulle bara säga att hon var fin.."

Idag är det Melissa Horn och jag lixom...

Jag sitter och pinar mig igenom min lilla ynk förkylning. Jag är trött på den nu, det ska inte få vinna, jag vägrar lägga mig på rygg en hel dag. Jag vägrar tro att jag inte kan bekämpa den med mina små knep...

Jaha, dagens historia lite kort då!
Har haft en hemsk natt med mardrömmar och inte mer sömn än några timmar utan att behöva ta i. Gick upp och iväg till jobbet. Plockade upp MadaMu och ramlade mot stentrappen. Inte ett tecken på att man borde vara där precis.
Dagen rullade på och jag fixade mig en "hula hula" kjol av bästa kvalité och tog mig en långprommenad ute i solen. Jag måste säga att det var värt varje steg...
Dom busade och var snälla med mig hela dagen på min lilla avdelning. "vi som är lite fyrkantiga" kanske kan bli folk av oss med =) Skönt att jag har dem...

Kör förbi en fin bil vid jobbet som sedan lägger sig sidledes med mig på Valskogsrakan. MARKUS =D
Drar mig vidare hemmåt och ser en lugn eftermiddag eftersom jag är trött men vi drar igång med kanoter och flytt av de direkt vid 5. Som tur var kunde jag åka tidigare. Mamma kom förbi med brors studentplakat och jag satt med lillebror i bilen och övade lite på vår låt till på fredag. Känner mig lite tryggare nu. Bara refrengen som skiter sig. (alltså hela låten behöver övas) Börjar känna viss panik. Men det ska väl kunna lösa sig...

(En famn gör mig- Melissa Horn)
(Lät du henne komma närmre- Melissa Horn)

I morgon ska jag handla studentpressenter. Jenny kanska följer med mig =) Det är bra att jag har henne...

Jag vet att jag har gått och tänkt idag att det här ska jag blogga om ikväll, men när jag väl sitter här har jag inte tiden att bara slänga bort. Jag kommer ju inte ihåg det hela på rak arm, bara sådär.. Vilka problem va ^_^

Nej, dax att ta tag i kvällen. Vi får se vad det ska innebära!

Kramar till er som behöver en eller två//Elin


" ..vart du en går, ska jag alltid lyckas att förstå..."

Jag lagar mat... Förstår inte hur jag lyckas.
Eller jo, det gör jag nog. Min och Älsks tid är inte alls synkade. Kl 05 eller kl 09 är lite skillnad. Särskilt som jag inte är helt frisk än.. Men ibland är inte det helt medräknat. Strunt sak?

Jag är iallafall piss slut... Men matlådor ska jag HA! Har sakt i veckor nu att jag ska laga matlådor och så kör allt ihop sig, som idag, och inga matlådor blir gjorda så idag är det dax. Kosta vad det kosta vill (nästan)

Bjöd Jenny/Björn och Älsk på Greken idag för att fira att jag är frisk. (ironi) Sen åkte vi och sköt bössa med Gurra och jag var grym. Blåmärken i morgon kanske?! ;)

Har hunnit öva lite flöjt idag, så hoppet finns om att lyckas spela iallafall halva rätt på fredag (kallsvettas) Jag är nå grymt nervös och det är "bara" måndag...

Nu kommer vapentransporten hem och jag ska hoppa i säng om en stund. Min "Röra alá Elin" börjar se klar ut. Dock är inte dessa ögon att lita på längre. Dom går nog mer i kors än rakt. Men matlåda har det blivit och sängen är ju bara 2 meter bort, max så jag överlever nog dit...

God natt med er.
Och hjälp mig hålla tummarna för finare väder till i morgon ?!

Solen solen soooooool ^^

På något vis så har jag legat i solen i timtal idag. Får jag inte rådnad imorgon så behöver jag nog inte bry mig om solen mer på hela sommaren. Bara gå och njuta... (oj, så synd moahaha)

När jag kom hem till svärföräldrarna låg en solstol färdiguppställd på gräsmattan och där låg jag medans superbusiga lillprinsen och ulltussen Ronja busade med mig och hoppade på mig. Det var fint och jag sov gott mellan nysningarna, vattenpauserna och akutkissnödigheter ^^
Hade även en viss svärfar som hotade med vattensprutan ett antal gånger men jag hörde inte på. Hade han försökt hade jag tagit itu med det hela då. Men han var barmhärtig eller nått i den stilen och lät mig och min förkylning klara oss själva.

Fasters karl ringde när jag var hemma hos mor och far och sökte pappa för tredje gången samma dag. (just typiskt) Han sa till mig att "man ska vara rädd om det man får gratis". Busig en det där...

Nu dricker jag en multivittamin kombinerat med vätskeersättning. Får se vad det blir av den bomben =)

Nej för sjutton, Här tänker jag inte sitta. Duschen vänta och sen är det jobb i morgon ^^

Kram kram


Om jag ändå...

..hade bott på landet (?!) Då hade bikinibrännan vart på bättringsvägen alra redan ;)

Sitter och lyssnar på kyrkklockorna som slår för andra gången idag och äter min persikoyoghurt. Jag tror bestämt att detta är min favvo. 2% youghurt med persikobitar i. Ja, så är det ^^

Idag ser jag solning på schemat. Dock finns det alltid "risk" för förändringar i min dagsplanering. Men jag har väl överlevt det med förr. (hihi)

Igår var det supertrevlig att köra hem familjen till landet igen. Bror min plockade jag upp land fågelvägarna, lite besviken över att han inte han vara med längre med gänget, men endå nöjd och glad. Vi diskuterade fester och systembolagets förmåga att få sånna "unga ansikten" som oss att känna sig totalt uttittad och ovälkomna.. Sen bestämde vi att jag skulle hänga med honom och festa någon gång och slutligen att jag skulle dra med honom till krogen. Det skulle vara jättekul =)
Mamma och pappa hade ätit björnbiffar och druckit vin. Dom var med glada och muntar och min snyggtaxi körde hem dem tryggt och säkert ^^

Sjöng hela vägen hem i bilen. Eller sjöng och sjöng, skrek ihop med musiken skulle jag nog kalla det (hihi) Det var inte helt mörkt när jag kom hem trotts att klockan var 23, så jag gick och lade mig lycklig över att mörkret inte kommer skrämma mig mer på ett tag nu!!

kram på er

*Förtrollad*

filmen jag ser på heter så, faktiskt ^^

 

Jag tror inte riktigt den är en världsklassfilm, men det är ju en saga så jag ska nog ge den en chans. Jag är ju rätt fånig av mig så det kanske funkar =)

 

Idag har jag sätt pappa flyga iväg med Hulken och sedan komma hem och vara mindre finmående än när han lyfte. Luftgroparna på hemvägen hade inte piggat upp honom. Stackarn kände sig bakfull som sjutton och var irriterad över att fyllan inte hade vart bättre (hahaha)

Själv var jag på Biggan och letade efter nått kul med mamma och Flixen. Jag hittade en pressent till Flixen iallafall. En fin vit pumatröja. Helt i min smak och tydligen i hans med eftersom han ville ha den. Sen ett par pilotbrillor med. Lite stora kanske men lilla herr charm passade endå i dem ^^

Nu är det slut på den här filmen för min del. Jag vill bara gråta av den....

Sen hjälpte jag mamma (så gott det gick) att handla. Lite svårt att hjälpa någon som inte säger vad jag hon ska ha. Jag har ju ingen koll på vad hon har i kylskåpet, eftersom jag inte hade vart där än ;)

 

Sen så åkte jag hem till landet, hjälpte till med maten och sen så låg jag och sov i solen, på studsmattan, på stolsdynan med musik på telefonen. Det var skönt att sova. Tyvärr var inte solen den starkaste som väderleken hade lovat mig i går men endå fick jag lite bikinirand. Bättre tur i morgon mån tro?

Jag fick glass på den nybygdda altanen, jag han träffa min familj och sova bort några timmar av dagen. Det ända som inte var bra var den nedrans förkylningen. Nyser och snorar. MYSIGT :(

 

Kvällen på landet avslutades med att jag hjälpte mamma bära ut de miljontals pellagoner hon har i alla fönster i hela huset. Som tur var (om man får säga så) så han jag bara med 2 fönster. Fast jag tror inte det finns så mycket mer låder att fylla :D Galet nog så fick jag igång mamma att byta om och göra sig klar på 20 minuter. Det krävs skicklighet för en sådan ska ska jag berätta. Erfarenhet oxå ;)

Men hon vart klar och vi kom inte mer än endast 8 minuter försent... Tänk er då att jag inte hade tjatat på henne. Det hade blivit sent Mohaha..

 

På hemvägen höll jag på att bli överkörd av min lumpenvän Jojo som körde traktor rakt mot mig. Han fick inte heller någon kram. Jag är ju sjuk så jag får hålla mig borta från mina kramiga vänner. Plockade blommor på vägen och såg många fina rådjur.

 

Nu sitter jag bara vid tven, med datorn i knät och äter popcorn.  Det är fint...

Linköpingsgänget är påväg hemmåt. Grattis till en vinnst och en likaspelad seriematch. Hoppas ni har haft kul!!

 

Föresten: Jag ÄLSKAR Libero reklamen. Bra låtval och kul miljö.. Jag blir jätteglad av den. Dom är ju barn och får vara det oxå. Publiken hurrar och dom har kul. Söta helt klart...


Nu ska jag snart iväg och hämta mina föräldrar och köra hem dem. Och min bror med =)

Sjutton oxå, glömde träna flöjten.. Suck. Där har jag värkligen suttit mig i skiten. Har inte spelat sen 7an kanske. Bara lite ibland för att läxa upp lillebror min. Men nu har jag fått honom att spela på skolavslutningen fast han inte ville och tyckte det skulle vara nå kul. Enda haken är att jag ska spela med honom... Jag lixom... Jag behöver öva!!!!!!
"My hart will go on" är titeln på låten. Jiho!!!! Får se hur lång tid det tar innan grannarna knackar på. Jag ska nog inte börja reta upp dem nu, kvart i tio, iallafall =)

Nått mer kul att berätta? Jag känner mig i en snurrig del av mitt liv. Ingenting är riktigt som jag tänkt mig och jag känner mig osäker på allt. Det ända jag känner full trygghet i är min familj och mina vänner. Annars är världen rätt svajjig och mitt humör efter det...

Kul!! hahaha.. (not) Jag Har tappat bort min kallender oxå. Det känns ju helfestligt. Det är ju inte bara halva mitt liv som står nerskrivet i den där satans boken?! Det kan bli mycket tokiga saker utan den...

Nej, nu får det vara nog på gnäll. I morgon är jag frisk och solen ska skina på mig då med.
Hoppas den skiner på er med och att ni får en fortsatt bra helg//Elin


Blandade bilder



Idag fick pappa en av sina 50års pressenter; En flygtur i Hulken =)



Här bär det av upp i det blå. Pappa i pilotbrillor, det klär honom!!



Stilig jävel det här.. Bror min alltså =)



Makalöst vackra färger klädde brudarna detta år. Goo girls!!!



Jag kan inte rå för det.. Slå mig om ni vill. Men jag saknar det. Det vita vilande lanskapet som gömde det gröna från våra ögon ett bra tag den här vinter. Det tackar iallafall jag för.



Här har ni vårt nya kök under sin renoveringstid. Där har vi slitit endel kan jag nog påstå..



Före..



Efter ^^
Här slet jag många timmar med den vita färgen. Dock kan jag inte påstå att det är sådär fint in i nu =P



Köket nästan klart. Saknar några luckor och listen för spottarna...



Min morgonutsikt!

Så får det vara bra en stund med bildmaraton ^^

" Jag hade en gång en båt..."

Klurig fredag...

Jag vet att jag börjar mina bloggar rätt knäppt ganska ofta. Men jag har en känsla av att den som då råkar läsa detta inte riktigt bryr sig. Så jag får nog vara ensam om att störa mig på saken =P

Dagen har tillbringats på jobbet där panik (utan anledning) har utbrutit. SEKO mötet vart inte prioriterat från min sida och jag fick bra poäng på tipspromenaden jag gick. Riktigt svåra frågor måste jag nog säga, så skickligheten låg på hyllan. Snodde åt mig en godispåse från prisbordet som för tillfället ligger nere och gonar till sig i bilen. ^^

Sen var det inte så mycket mer som hände den arbetsdagen. (iallafall inte som behöver stå här) Förutom att jag fick en stund i min egen värld där jag sopade av mellan banorna med MP3n i öronen på hög volym. *underbart*

Väl hemmåt insåg jag att förkylningen jag skämtat om under dagen kröp sig på mig mer och mer. Skit, skulle jag nog vilja kommentera det med. Hade tänkt åka med till Linköping i morgon. Så ser det inte ut att bli. Dock är inte hoppet helt borta än... 

fick precis en superstor sked med vitlök, rödlök och youghurt i munnen. Tänkte friskheten skulle krypa sig på?! Men jag kan lova att med den mängden vitlök kunde det inte bli annat än fruktansvärt. Magen ber en bön...


Sen kom jag hem till en uppspidad sambo med fiskesakerna i högsta hugg så det blev en sväng med båten. Solen var inte så varm ute på sjön som jag hade hoppats så det som började som solning slutade i vinterklädsel.Svärfar kom ner och rejsade lite och faster och Bosse fick sig en "bara på vattnet" påhälsning. Jag ville gärna kramas men man kan inte få allt på en gång här i världen...

 

Nu står det kyckling på menyn med den starka kallsåsen, vitlöksbröd och pommes. Jag <3 pommes ^^

 

Så slutsatsen på dagen är att jag har haft en bra dag på jobbet, en kall fortsatt dag på sjön och att morgondagen antagligen blir i Linköping. (Eller?) Aja, det finns ju ett litet hopp iallafall..
Annars film och slöhet viket jag är bäst på =*


...

Solen lyser om dagarna och jag lever.
Suger åt mig av varje stråle jag lyckas sno och komma åt under mina dagar innanför väggarna.

Jag har internet nu. ^^

Hoppas ni mår bra där ute!!!

Och du, lyssna för f*n på låten nedan. Den får världen att svänga lite extra...

" Le, världen vill det..."



Tack MadaMu för att du berikade min värld med den här låten ^^
(bockar djupt och ödmjukt)


RSS 2.0