Det man inte dör av, gör en starkare

Ligger i T's soffa med en riskidde på magen och täcket över det. Varmt och gott!! T jobbar och jag har vart på min första B o K pass. Blandade känslor inom olika områden. Slutsatsen är iallafall träningsvärken i morgon. Jävulskt kul var det också .. men.. vi får väl se. Inte säker på att det är min grej längre, bara sådär.. Låter det vara så kort och enkelt! Till en början... iallafall...
Har hunnit med Kopparbergsmarknaden, gå runt halva stan, bowla, och massa mer.. Nu ska jag somna till CIA. Lovely!
Lite bilder bara ;)

Kramar om //Elinen


Ändrat..

Vart inget svampplock.. Och nu när vi kan plocka måste jag till stan och göra mig bowling-klar. Aja, men rummet vart iallafall städat och flytt-ihop-plockat. Hunnit powernapat med!
Ute skiner solen mellan de tunga regnmålnen och himlen ser blå ut. Mys!


Onepiece häng

God förmiddag!
Vaknade av att den svenska hösten utanför fönstret öste ner regn. Tur att svampen tål vatten... Ska bara vänta ut de värsta skurarna (det vill säga soffhäng) och sen ge mig ut i det underbara gröna skogen för att hitta lite trattisar att fylla min frys med :)
Gå bort lite innebandy-träningsvärk innan klackskor och bowling med härliga jobbarkompisar slår till!

Kramar om//Elinen


Mmm


God morgon världen!

Äntligen hemma på riktigt.
Har landat och kan erkänna att jag i detta nu sitter i en soffa och mår väldigt bra. Tar det ovanligt lugnt. Nästan obehagligt och oelinit lugnt.. Hemma med sjuk skitunge idag på förmiddagen. Har slö läge framför tven och väntar på att stink-snuttisarna ska vara klara i tvättmaskinen. Min familjs nya bil har fått spunk så den är på verkstad. Ska se hur allt löser sig med den. Synd om dem.. Har alltså träffat pappa 2 gånger idag. Jippi!!!! :) (iallafall nått bra i det hela) Insåg igår kväll att jag missade veckans chans att boka tatueringstid. Måste minnas det på måndag så det blir spikat. Har pratat tatueringar med en gammal jobbarkompis som vill göra en as fin med olika filmkaraktärer, men vet inte om hon vågar.. Jag både peppar och skräms inom ämnet. Ärlighet är bra i detta fall anser jag.

Dagen kommer inte vara såhär fridfull speciellt länge. I eftermiddag ska jag och min mamma åka på äventyr. Ska bli riktigt mysigt <3 Vi ska till Åsby, Hallstamöbelautlet, väga mamma i v-ås och avsluta med IKEA!!!! Kul kul kul kul!! Mamma har vart grym och gått ner en hel massa kilon. Ska se om jag hittar någon inspiration när jag nu är med en sväng :)
Men Ikea är höjdpunkten och målet med resan. Det kommer bli lite taklampor och ta mått och söka inspiration till min trädkoja. Myys <3
Bra dag helt klart på alla sätt :)
Hoppas ni med får en kanondag!
Kramar om//Elinen


Fin dag

Idag har jag vart på jobbet, kramats massor *lycka*, spelat innebandy, ätit "aspis"-macka, städat hos Mu (ville vara lite snäll) hämtat sjuklingen, tittat in i min lägenhet, gjort pannkaka till familjen Mu med T. Så jag är glad! En bra dag... Snart sova över hos min halvtidssambo. Ska bli skönt med sömn :)
Kramar//Elinen


Hemma

.. har badat! Nu ska det sovas. Sen drar livet igång här hemma i vanligt högtempo! Semester <3


God kväll sverige!

Dricker varm och kall och kollar på milleniumtriologin!
Man kan ha det sämre..
 
Kramar om//Elinen

trallar lite..

"On and on it seemed to go, that you don't know what you've got till it's gone"
 
Äter helt ärligt en mumsig popcornlunch innan det stundar med lite solning. Har nu "skjutit ut mig" ur detta arbetande liv. Hur bra man nu kan göra det här. Blir säkert mer jobb.. tillslut.. endå. Men huvudet är garanterat super ledig nu :D
Nästan iallafall.. eller nått!
eh, svammel.. nu ska jag sola, sova, lyssna på Musé <3
 
Ses om några dagar, live ;)
Kramar om//Elinen
 

med luft under vingarna

Hoppade morgonpromenaden idag för jag tänkte att prioritera sömn ännu en dag nog är förkylnings-bra. Klockan glömde jag ställa om, men slog snabbt av den. Sen kom jag på att jag var tvungen att ställa om alarmet oxå. Det gjorde jag- i drömmen... -.- *suck* Men Golligockens larm ekade i hela tältet så efter andra gapandet insåg jag att min klocka nog borde ha ringt vid detta lag. Kollade efter och förstod vad som hade hänt. Det är kul vad man kan göra i sömen. Spännande helt klart!
Pappa berättade igår att dom ställt in minst en lampa i min lägenhet nu! Ska bli jättekul att komma dit, fast inget har hänt mer än blommor och lite garderobsfärg. Och anledningen till att inget har hänt är att jag vill själv!! Det är jag som bor där, vill inte att allt bara ska var klart och fint. Jag vill slita lite helt enkelt. Lära mig! Och det viktigaste i det hela är nog att jag vill se det växa fram, så att mina fantasier kan krocka med verkligheten i tid om det skulle bli för hemskt! ... nog för jag bollat sönder varje tanke 1000 gånger, så risken är inte allt för stor. Endå.. jag vill bygga min lilla värld. Min egen träkoja <3
Jaha, det är sådär 24 timmar tills jag hoppa sitta på ett flyg hem för att slå till med hela 2 veckors ledighet. Storslaget! Magnifikt! Uuuuuunderbart! Absolut det bästa på sisådär 8 veckor. mohahaha!
Nej, nu är klockan 08.00 *piiiip* dax att checka in på jobbet!
 
Kramar om//elinen
 
Ps: Den som pajjar denna dag är döööööödens!! ds

Hihi

jag kan inte låta bli att åter igen spy galla över facebook. Så irriterad över att man kan bli så låst i ett enda kommunikationsmönster. För har jag alla mina vänners mejl tex? NEJ! så här nere är det facebook som gäller. Dock han jag knappt logga in i dag utan att det slog i från totalt. Kul....
Tur att jag är hemma snart och kan ringa som vanligt, se andra i ögonen och prata igen. Om så bara för en liten stund <3
 
Hur det ligger till här nere då?
Ja, idag vart jag bortprioriterad av min far. Han tyckte fåret Olle var viktigare som han skulle åka och spana in så jag vart inte det minsta intresant. Men jag fick prata liiite iallafall och det var ju snällt.
Förkylningen blir bara mer och mer påtaglig tyvärr. Snorar mer nu, deet slår lock i öronen, kliar i näsan så jag nyser, i öronen, gommen och ögonen såfort jag rör dem. Så det är lite krongligt att torka bort tårar, som jag får göra direkt när jag nysigt för tårkanaler har jag inga längre.. Haha! Synd att det ska behöva vara Affe-snuva över mig när jag äntligen ska hem och ha det bra. Känns inte som jag förtjänat det alls..
 
"Sometimes I get youSometimes I don't understandSometimes I love youSometimes it's you I can't stand
Sometimes I wanna hug youSometimes I wanna push you awayMost times I wanna kiss youOther times put you"
Så fin låt..
 
Idag har jag köpt sjalar, det var kul! Får se om mor blir nöjd med mina köp. Jag gillar dom iallafall! Sen behöver jag långt ifrån sådär många själv, är jag rädd. haha!
 
Nej trötthumor delux. Sova nu, hoppa morgonpromenaden tror jag och sova ut ordentligt i morgon med. Vill verkligen bli friskare tills jag åker planet hem..
 
Kramaar om en massa massa//Elinen
 
 

det närmar sig..

Det finns inget som slår soliga söndagar med sovmorgon, brunch och prata med familjen <3
om man inte tänker sig att krama dem och tända massa ljus mörka och regniga kvällar så..

bara för att det är2 dagar kvar

mitt sätt att räkna gör dagarna så mycket lättare..
 
Fick under förmiddagen ett jättestick av saknad till de 2 4benta busarna som finns hemma på gården. Dom lyssnar alltid (på det viktiga) och är alltid trogna. Med andra ord så bevisar dom aldrig motsatsen så dom är bara grymt kärleksfulla. Det är inte varje dag jag gillar deras slafsande galenlycka över att man tex bara kliver upp på morgonen, men mitt morgonhumör är heller inte det bästa så.. kan vara mitt fel. Men jag har ing krav på dem mer än att dom bara är mina vänner och följer mig ut i regn och kyla. Och det gör dom.. iallafall efter frukost ;) Med dem som andra levande krabbater gäller det att ge och ta. Och älska dem, gränslöst <3
Jag ska aldrig kräva eller lägga över mina krav på någon annan. Jag tänker inte kämpa för att förändra, jag funkar inte så, utan människor är som dom är. Finns det inte där tänker jag inte lägga dit det. Vägrar så frön som inte önskas. Man sår sina egna frön till framtiden utefter sina egna planer och sin vilja på framtiden. Och jag vill inte vara den som styr så det blir som jag vart med om förr. Jag vill inte.. Tänker inte. Vägrar. Hur det en ses och vad som än sägs så sägs det endå, hur man är gör och vrider sig.
Jag ska se vart min väg leder och göra det bästa av den. Ihop med mina 4benta och endel 2benta och min familj. För hur det en må vara så är det nu eller aldrig och aldrig finns inte riktigt i min ordbok, förutom på vissa specifika punkter det vill säga..
Var den du är, för det är det du blir älskad för..
 
 

solig lördag

1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ,12, 13, 14, 15, 16...
 
Facebook tar kåååål på mig! Allt går så j*vulskt sakta så att logga ut som tar minst 10 minuter bara det går fort i jämförelse. Vill ju inte sitta av så mycket tid utan bara kolla av världen lite och svara på lite mejl. Brukar gå på runt 30 minuter med lite slösurf. Idag tar det minst 1½ timme och då är jag inte ens klar.... *arg*
 
6 burken med norska pastej "baxad", antagligen blir det den sista om jag inte lyckas se någon på måndag det vill säga. Ska handla lite gåvor (på helvbeställningar) ikväll efter jobbet och sen i morgon blir det marknaden för att se hur mycket pengar jag kan slänga ut på sjalar. Och pruta har blivit ett naturligt inslag i denna värld. Jag gillar dom inte dom fjäskiga tölpar som stop! nu höll alla elaka fördommar och orkeslösa observationer på att smita iväg med mig där.. Jag gillar dom helt enkelt inte och prutar därför ner så mycket så jag tror dom hatar mig som kund, minst. Jag vet att dom ändå inte går back på försäljningen och att många andra blir totallurade, så jag lider inte! Tycker inte minsta synd om denna värld som i mina ögon bara blir sämre och sämre.
det blir väll världen i allmenhet antar jag..
 
Idag så är det datorer (med förhoppningsvis tillräckande batteri) och massa containerjobb som är på schemat. Får se vad jag orkar. Förkylningen däckade mig kl 8 igår efter att jag äntligen fått andning genom näsan i vågrätt läge. Mumsigt värre! Morgonpromenaden satt fint, fast jag ångrade den alla 200 första steg ihop med nys på nys på nys. Måste röra på mig och en dusch efter det och en bamsefrukost är nog det som behövs varje morgon. Bra start på alla sätt! Plus roliga berättelser om drömmar och gott sällskap, men det är ju bara plus!

Ha en kanonlördag alla där ute! Det ska jag ha!
Kramar om//elinen

Fick mersmak på bilderna:

Kör lite mer gamla bilder :
Underbart! Och ser ni, jag har nagerlack på tånaglarna!! historiskt..
saaaaknar..
Det var bra tider då när man firade fredagar med tårta vill jag minnas <3
Jag var inte nöjd då, men jag ska dit igen och längre
mot oändligheten och viiiiidareee..
Jag har alltid å kul med er (björn inräknat då vi är en trio) <3
En leende trasig själ med världens bästa riktiga vänner!
igen?! snälla........ ..
Gooooa goa vän <3
hahahah!
bus <3
<3 bästa bästa bästa!
Läääänge sedan..
Det är tur du knäppar loss med mig lillebror. Ska snart se om min andra bror med kan den här delen i livet ;)
 
Nej nu har jag "längtat hem" så jag klara mig för idag.
God natt med er! Och trevlig fredag!!!
Kraam//Elinen

men ?! -.-

 
*gråter en skvätt*
Mitt förra inlägg om mitt älskade inrednings"problem" med lägenheten förvann.. Hittar det inte någonstans. Jag som till och med gillade det jag skrev och hade behövt det lite senare..
 
Kortfattat: Elinkaos eller färgkaos? Tydlig röd tråd! Mintgröna/korall"rosa" (nöjd?) luckor med matchande tapet till de vita lantliga träpanelen, funkar det riktigt? (Och då inte färgen utan med färger i allmänt till en vit panel)
Bykhyllevägg eller inte? Fristående eller fastsittande? Hur ska jag få ihop den "ihopflytande" ytan bakom tven med träfontväggen bäst?
Alla inredningssidor inspererar mig så mycket så jag blir stollig. Men en sak vet jag, det kommer inte bli vitt vitt vitt som är så mordernt nu. Inte svart svart svart heller. Det kommer bli min egen lilla träkoja. Ska jobba hårt för att trivas till tusen denna gången! Det ska bli mitt paradis så gott det går utan gräsmatta och privatliv ;) Hihi!
 
Nej nu får det vara nog! Jag har solat idag igen. Skööönt! Men nu är jag halvt död och ska ta min kropp mot tältet för en dusch och sen ev lite ordentlig kvällsmat. Eller så tar jag nott annat som kompleterar det hela..
 
O.A//Elinen
 
Bjuder på en gammal bild:
man kanske skulle skaffa sig en sån här goding endå..?! Och med man menar jag JAG!! så var vi klara på den punkten med..

... för den intresserade:

Skriket inatt var tydligen äkta, iallafall en gång. Tydligen så hade någon av våra "inhyrda" gapat. Inte helt ute och springer i drömvärlden alltså. Det är spännande vad drömmar anpassar sig efter vad som händer runt om. Och hur man kan drömma nått som passar det man hör. Fantastiskt!
Nu sol, för här skiner den. Hemma är det minusgrader på morgonen. Tillägger att jag längtar hem till min familj och minusgrader. Ni vet, tända ljus och kärkelens värme <3
 
Kram//Elinen

det luktar fredag

Facebook har fått tupp juck här nere. Visst, allt går sakta nu pga någon koll dom håller på med, men såhär illa?! Det tar minst 15 minuter att bara logga ut! Så ha tålamod med mig där är ni snälla.. -.-
 
3dje morgonen jag kommer upp för morgonpromenad. Känns fint. Förutom att jag säkert nös 100gånger från tältet till toan innan jag drog igång pwn. Helt sanslöst att detta inte ger sig!!!! Mornarna är nomera friska och innehåller säkerligen lite fukt då allt från ödlor till otroligt irriterande flugor har börjat finnas i mitt synfält igen efter sommarens tokhetta. Jag skulle vilja veta vart dom gömt sig. Skulle behöva ha förrådet på den svala platsen!
 
Inatt drömde jag sjuuuuuka drömmar. Jag tror att 99% av fallen jag vaknade upp så vaknade jag för att jag antingen hörde någon skrika högt och länge i mitt öra, som för att peppa upp mig efter att jag däckat av ett slag. Dom andra gångerna sprang jag runt i nått som liknande hinderbanor bara för att strategiskt försöka hitta lösningar för att överleva. Jag kan ju inte påstå att sömnen var lugn och utvilande. Men lite spännande var det allt att fortsätta drömmandet timme efter timme i de olika delarna som mitt huvud skapade ihop. Många gånger vaknade jag och inte visste vart jag var.. Andra suckade jag och somnade bums om.
Kan vara febern som spökar! Kan vara att jag bara har massa tok i skallen just nu. Vore skönt om jag redan var hemma. Men så är det väl alltid antar jag....?!
 
Idag är det fredag och det betyder att jag kommer ha fullt upp hela dagen. Ska lära mig lite i ett nytt datasystem och se om det är så att jag ska trolla nå med knäna eller om det duger som det bli? Antagligen ska det trollas.. men jag orkar inte bli deprimerad för det nu. Det få bara vara helt enkelt!
Sen ska det packas endel som ska hem med nått flyg som går nästa vecka om jag minns rätt.. Det behöver jag dock inte bry mig i alls utan kan lugnt titta på. Ser ju faktiskt ut att bli en bra och skön dag. Undra vart det ska skita sig?! Hm..
 
Men go fredag på er alla! Jag ska nu ta och gå en sväng mot toaletten (jag kör teorin att dricka minst 3 flaskor vatten fram till frukosten så vätskenivån i kroppen inte ballar ur det försa den gör efter morgonpromenaden. det har sina effekter så att säga..)
Jag hoppas eran fredag bjuder på mycket skoj och bus. Nästa fredag ska jag börja dricka vin vid denna tid... eh.. eller.. nej .. jag menade snarare.. eh, skit samma! Nästa vecka denna tid hoppas jag vara hemma!!
 
Kramar om//Elinen
 

trött på detta, trodde jag skulle bli frisk nu

Nu är måttet rågat. Tror bestämt detta heter feber. F********N!! Fryser, huttrar, svättas floder, blir iskall. Jag vet inte hur jag ska bli av med skiten. All ac på detta ställe blåser kallt (25 grader) och att hålla sig från alla sånna ställen eller stänga av dem när man kommer till dem är smått omöjligt eller så kommer jag reta upp hela gruppen. Ingen annan än jag som reagerat såhär. Bara jag som är förkyld nu. .. Varför? Jag vill ju bara bli frisk!!
Har sovit 10 timmar 2 nätter på raken nu och ingen skillnad. Nyser så jag får träningsvärk i magen (bra!) och det killar konstant i nästippen och änvärre i halsen. Skulle kunna käka knäckebröd konstant!!! Snorig när jag lägger mig ner men klarar mig rätt bra när jag är lodrätt. Ja, vad ska jag hitta på?! Matlusten är noll med men det är ju bara att äta. Godissuget dock, fast jag är långt i från godisråtta numera, är ENORMT! Ja ja, skyller på att jag är kvinna, chokladbrist, hormoner.. eh.. ja ni vet. Inga ursäkter är ändå goda nog!
 
Dagarna tickar närmare och närmare hemgång. Jag har fått planera in mina dagar så jag ska hinna allt jag vill hinna med och tryckt in det som S behöver få info och se runt om det. I morgon är marknaden stängd så då ska vi ha en heldag bara jag och han.. *romantisk suck* Hahaha! Sen ska det handlas allt som jag vill ha med hem på lördag. Sovas och yoga, sola och träna mer på söndagen. Måndagen är det slutklämmen, väga in väskorna, sola och sen är det träning. På kvällen ska jag (hör och häpna) dricka äppelvin och ha filmmaraton för att kunna sova på planet hem sen. Det kommer vara smöökfullt tyvärr :/ Men jag får nog en fönsterplats och sover bort resan så går det nog bra endå!
Så, ja ni hör.. haha, inget jobb BARA NÖJEN! Så är väl era dagar varje dag så, japp, jag har gjort min drömbild så oxå idag. Jag vet att edenna kommer spricka TOTALT tusen gånger om. Men drömma kan man och hoppas får man. Jag gör båda!!
 
Nu är det dax för jobb igen!
Kram på er där hemma//Elinen
 
PS: Bästan lilla skitungen Tilda fyller år idag! Stora tjejen <3 ds

vart du än går, ska jag alltid lyckas att förstå

Inatt drömde jag att dom flyttade min flygdag, igen! Gissa om det var en skogstokig Elin.. hahaha!
Äntligen torsdag och ännu en dag närmare hemgång. Om så endast för en stund..
 
Kramar om//Elinen

..

*flirt flirt*

..som om allt vore perfekt..

Vet ni?... Jag är inte som du! Jag kommer aldrig bli och kommer aldrig vilja vara egentligen heller. Men tycker jag om dig så är du antagligen ett inslag i mitt liv som jag behöver och kommer att luta mig mot ibland. Jag antar att din åsikt och ditt sätt att se på saker ger mig perspektiv och att du har sidor som jag antingen behöver förstärka eller helt saknar. Jag vill alltså inte vara du, eller ta din stil. Jag är bara på jakt efter riktiga vänner och en version av mig själv som jag klarar av att leva med..
 
 
 
Mycket skön låt. Tack T <3
Ska för övrig på konsert med dessa skönspelare och T i december om jag minns rätt?! VARFÖR har jag förträngt det? Jag i mitt fullt planerade sinne.. hm.. Hjälp mig T!!!
 
Inatt har jag sovit från 7 på kvällen. Huvudvärk och totalt slut prövade jag en natt sovandes med hörselproppar för att se om sömnen vart bättre då. Sov gjorde jag iallafall. Om det var för propparna tvivlar jag dock djupt på. Men sömnen funka och det var det viktiga. Idag ska jag ringa en sväng till Mu. Hon skrev ett sms igår som jag missade helt med en söt bedjan på ett samtal. Illa av mig. Men får ta igen det på nått annat vis :)
Käkat shibata bröd nu på morgonen. Jag förstår inte att detta frukost bröd kan lamslå mig så. Ska nog göra mig ett försök att göra mina egna sånna med. Hur svårt kan det vara?! Ekonomiskt är det ju utan att ens räkna på det iallafall :P
Morgonpromenaden i morgonsolen denna morgon var behaglig. Långmjukisbrallorna och huvtröjan som kom med D-posten (för övrig en av de bästa postbolagen i världen) i går morse satt fin fint i den kalla morgonluften. Jag betvivlar att jag kommer bli kvitt denna j*vla förkylning här nere om jag inte börhjar klä mig mer. Det får helt enkelt bli värmetröja på mornar och sena kvällar, annars kyler jag ner mig och allt skiter sig i tillfrisknaden. Jag tror det är kylans fel. Japp! Tur att jag har så goa bra kläder hemma som kan värma mig totalt i kalla sverige (läs: teddyonepiece)
Frågan är ju vad som ska bli min målar-pysslar-galenskapilägenheten utstyrsel som jag inte ska frysa ihjäl i. Hm.. tåls att tänkas över..
 
Kramar om//Elinen
 
Ps: Hur brun tror du att jag kommer vara när jag kommer hem? I ärlighetens namn, brunare än en blekfis men inte synligt skadad.. hemskt men sant!
 

..

Ååå, jag har hittat tapeter som kandidaterar till mitt sovrum. Fantastiska!!!! Frågan är solnedgång eller höstfärger?  Eller et stort lejon? eller bara rött? Eller.. ?! Knivigt. Men än finns det gott om tid att ångra tusen gånger och ändra efter besluten med. Det är mitt boende. Smaken ändras (tacka gudarna för det!!)
 
Nej för sjutton, här tänker jag inte sitta när solen ute värmer så gott!
Trött som en tok vid detta laget och ja, det är bara att göra det bästa. Sola och sova :D

Kraamar om en massa//Elinen
 
Ps: Jag vet, det är tisdag. "Fuck off and die" dagen.. Den är snart över den med. En dag saknar man det kanske till och med.. ds.

en inte helt vanlig tisdag kräver nya önskningar

Jag önskar mig ett paintbollgevär! Japp!! Men tillhörande, gärna lite gamla så dom blivit svidande hårda, bollar i rosa helst. Varför? Självklart därför det skulle vara aldeles för riskabelt med en Elin med vanlig pistol. *dhöö* Ni förstår att här nere är klockan just nu 04.29 piiiip och jag är vaken. Jag ska inte åka hem idag och jag har inte några specialuppdrag. Alltså ringer min klockan inte förens om nu exakt 15 minuter. Varför är jag då vaken redan en vanlig tisdag som alltid annars blir så seeeg och lång och tråkig utan hjälp!? Jo! här kommer painbollgeväret in...
Klockan 12 snubblar det in ett gäng med tjänsteresenärskarlar som vart ut och tagit "sista kvällen med grabbarna ölarna" ge er! ni är patetiska. har känt varandra 3veckor och beter er som 17åringar som hamnat på en plats där man får köpa öl från 15år.. Dom bor i vårt tält till hemresa för vi har några puppor lediga. Det är lyx för alla att få bo själv och så fint som vi har det så det unnar jag dem gärna. Mer än gärna faktisk..
MEN att sen typ riva halva tältet, tappa bort telefonen som står på larm på högsta volym klockan halv 4 på morgonen och dessutom ha en manlig sovkamrat i tälten (svensk bör tilläggas för det är viktigt) ÄR F*N INTE OKEJ!!!Jag är ledsen, men det finns inte minsta antydan till respekt i det dom lyckades med i morse. Och då jag, arg som ett bi efter 10 minuters försökande till att äntligen få somna om, ligger och tänker ut hur jag skulle kunna göra deras liv liiite värre så kom min idé. Den är inte så hämnlystern, men har en klar poäng. Jag vill helt enkelt kunna kliva ur min puppa, ladda geväret (som gärna får se flachigt ut) och ger dom en omgång. Jag kan bjuda på att dessutom bara ha militärens gröna och sporttopp på mig. Det ger en lite klarare minnesbild skulle jag tro! Skotten skulle alltså avlossas på för nära håll då tälten inte är så stora och inte gjorda för paintbollkrig. Det skulle svida extra både pga avståndet och dom lite hårdare gamla bollarna. Avslutet är de rosa fläckar som dom dagen igenom kommer att bära på sina kläder. Och därefter antagligen inte gå bort i tvätten.. Veckan efter (minst) kommer det finnas fina, sköna blåmärken.
Hejdåpressent, från mig till dom <3
Skulle till och med kunna tänka mig åka ut på äckelskjutbanan för första gången här nere för att ställa in den. Det du chefen!!
 
Annars då? Ja.. låte se.
Stjärnorna lyser fint på hela himlen. En riktigt fin natt. Inte lika kallt idag tror jag om det inte är jag som kokar.. Jag är hitintills förvånandsvärt pigg. BB åker hem idag. Fortfarande förkyld *suck* Jag har syndat med att inte sätta upp håret än och kallusen bjuder på morgonfrilla delux. I like!
Nu mina damer och herrar ska jag ta mig in på förrådet och säga hej då och lugna chefen så hon inte tror jag försovigt mig och måste irra runt som en vilsen höna av stress.. tragiskt. OCH sant!
 
Hoppas eran tisdag blir kanoners kanon ;)
Kramar om//Elinen
 

måndagsinsikt

Det finns så många spännande sätt att se på saker och ting. Så olika, beroende på vem man är och hur man är funtad.
Jag har iallafall insett en sak och det är att när jag kommer hem ska jag plugga på om människan. Inte kroppen, inte träning (som jag nog hade tänkt först) och heller inte kost. Utan psykologi! Av den enkla anledningen att jag behöver ge mig själv förmågan att kunna sålla mellan (för att använda välkända ord) pärlor och svin helt enkelt. Ganska omgående. Jag som ni vet att jag aldrig ger upp hoppet om folk (otrevlig och jobbig åkoma) Jag tror att jag som person skulle må mycket bättre av att kunna förstå bättre och tolka en människas kroppsspråk och sätt att tala och vara.
Jag är trött på att vara den som går och analyserar människors sidor som inte passar in i normerna och sedan, oftast utan anledning eller baktanke, försvara, förklara och/eller argumentera vart dessa beteenden kommer ifrån. Ursäkta en person och gå omvägar runt dessa "bucklor" för att inte skada eller helt enkelt lyfta fram de andra, bra sidorna som denne har, för att skugga andra.
Kanske är det ett sätt att försvara mina egna minde bra sidor. Kanske är det bara nått idiotiskt som jag fått för mig är min stil..
Intresset för människan har alltid funnits där, fast det vart inriktat på barn. Just nu är jag inte säker på att det är barn som är den stora dragningskraften.. men mycket händern när man är liten och många förklaringar finns i uppväxten. Så lite mer åt "förskolelärarhållet skulle kanske inte vara en så dum ide. eller vad säger du björn?!
 
Hur nu sanningen än ligger i betraktarens ögon så är det endel böcker som ska införskaffas. Endel massa böcker. Ska se lite på fejjan om någon har främst tips och därefter kanske något man kan låna på sig?! Vi får se hur det artar sig.. men det är kul när man vet vart man ska :)
 
I övrigt: Sol! Kallt! Nyvaken! Kort stubin... ny motionerad och ny duschad. I morgon invägning igen. 8 dagar!
Japp, det var det för nuet.
Kraamar om//Elinen

äntligen är den hittad!!!!

 
Här kommer låten som "rock my world" jus nu.. <3
Trevlig helg på er där hemma!!
 
Kramar om//Elinen

Så välkomnar vi ännu en lördag!

Idag är det äntligen lördag, för er som missade det i eran planering. Alltså är du som svensk ledig hoppas jag!! Personligen har jag en hals som killar satan och en näsa med takdropp som tydligen vägrar ge med sig. På det bedriver jag en räkna-nysar-tävling. Hitintills idag; 14 st. Kan bli rekord idag med andra ord!
Pallrade mig upp för morgonpromenad och får ärligt erkänna att jag frös och vart nerkyld vilket inte gillas. Det gagnar ju inte direkt min förkylning, fast det var uppfriskande och härligt i detta helvetiskt varma sandland. Så mer kläder blir summan av kademumman. Får se om kanske T kan ha lite av mina kläder hos sig som kasnske kan komma med "specialpostis" D som tyvärr måste ner hit igen på tisdag. Får se om jag kan få ihop det hela..
Men lyssnar nu på slutklämmen på milleniumtriologins sista bok och fastnade nu på morgonen för stycket "..man, kylskåp och barn.." vilket var ett helt nytt sätt att beskriva sin livssituation på vilket jag gillade. Höll på att få mig att fundera över vad jag själv ville, hade och drömde om innan jag märkte att berättaren i mina öron babblade på medans jag pausade från hörandet.. Så jag får väl ta den funderingen under dagen istället.. eller när den behagar trilla sig in till min spindel igen för att förhandla.
Vad dagen har att bjuda på¨idag vet jag inte. Börjar jobba om kanske 10 minuter och ska väl se om jag tar och kringer för att störa någon i helgfriden eller om jag tar mig själv och min ammunition och gömmer mig för att slippa hemsk kommunikation med okänsliga människor idag. Jo just, jag måste bara få explodera igen..
Hur i hela helv*te kan man ena sekunden kränka och särbehandla någon för att sedan max 10 minuter senare komma och "leka" bästis med en och försöka frukostdejta??? Säkra på att det inte är mig det är fel på?
Jag dör en gnutta av att vara här nere och jag vill försöka fly detta så gott det går. Men jag tänker inte låta dem vinna.. nej nej, jag samlar på mig och tror att det snart är dax för explotion. Tror det är på tisdag chefen kommer tillbaka nämligen!
Ja men se där, det bli en spännande dag även i dag! Så rooooligt ;)
 
Ha nu en underbart bra lördag där hemma. I regn, i sol, i hagel spelar ingen roll. Det finns att göra och det finns tid för en kram eller två. För det är helg och då behöver du lägga iallafall 10 minuter på vad just du behöver!
Personligen?! En pistol tror jag.. :)
 
Kramar om massa//Elinen

...

För någon dag sen gick jag ner på rep, dom har gjort en supersexig kalender där nere som jag självklart ögonblickligen bestälde ett ex av (ja jag vet det är spännande, ni ska få se med tiden. Lovar!) Hedlund kommer från närliggande stad och jag sa lite snabbt att jag tänkt våldgästa honom torsdagen v39. Kul tyckte han och ställde alla kontrollfrågor vad gäller olika tidsuppfattningar som:
-När? -På eftermiddagen!
-Är det efter kl..? - ..2!
- Men innan kl 18? -Japp!
Ja ni vet det kan bli mycket trevliga missförstånd bara på det sättet att man ser ordet "snart" på olika sätt. Jag har haft just det problemet många gånger och då bland annat med ett ex efter att vi hade vart ihop i minst 4 år. Så det är en sak som man lär sig nya sätt att se på dagligen. Tid..
Poängen var att vi hade pratat innan om att jag skulle komma och hämta kalendern direkt hos honom då vi var hemma på ledigt samtidigt, några dagar innan. Men nu hade han glömt det. Min antydan till våldgästning uppfattades nu som att jag ville komma över och hit´t på nått, vilket jag inte kopplade alls. Så när min pollet ramlade ner hos honom så vart han Stött och jag vart SUPER GLAD! Han tyckte alltså det var helt okej att jag ville komma över och umgås med honom. *lycka* Nu har jag ett ställe jag måste smita till under ledigheten och fördriva tid. Lära känna Ikea staden lite mer (hihi) Och träffa hans diamant oxå, såklart! Kul ska det bli :)
Och glad kommer jag vara läääänge :)

Till mitt <3

Idag fyller Tobias 25 år! <3
Gamla stackare ;) Jag försöker hitta en låt jag hörde igår som jag tänkte dela med er dagen till ära. Den är på norska, därav svår att hitta antar jag.. Men ikke. Det ser ut att vara svårt att hitta!
 
 
Jag hoppas du, Tåbbe, får en underbar födelsedag och en oförglömlig helg. Vet att du har massor på schemat och jag vet att med den familj och de vänner du har kan det inte annat än bli det bästa på länge :)
 
Puss å kram på dig//Elinen

ger upp yttligare lite till..

"Antingen ska alla medarbetare berätta vart dom ska och vad dom ska göra eller så kan chefen lita på att medarbetaren jobbar med sitt när man inte är på förrådet."
 
Detta skrev jag ner idag efter att ha fått höra att jag gärna får berätta vart jag går om jag ska iväg och jobba och återigen delar hon på mig och Golligocken som jobbar och har kul ihop.
Om jag får en arbetsuppgift inom mitt område så jobbar jag på med det och går iväg, precis som alla andra utan att säga till, och gör det! Svårare än så är det inte. Men nu när jag gör som alla andra (plus jobbar) med att bara gå och iväg och jobba så får jag tillsägelse, direkt! Varför? Plus kommentaren: "vänta med am-jobben till efter nästa tisdag när S är tillbaka igen!" VARFÖR??? Så att skiten ska stå och skräpa här inne på området där det INTE får förvaras? Vad är det här????
 
Jag vill hem.. Jag är trött på att behandlas som skit!!!!!
Kramar om//Elin
 

..

Fast det kanske kan tänkas uppfattats som att allt är skit just nu har jag fått mycket fart, info och arbetsuppgifter innom mitt arbetsområde Am. Jag har fått massa koll, uppgifter att göra och ja, det är kul. Jag får köra på med mitt, själv och utan att någon tar mina uppgifter eller kör över mig! trycker in hörlurarna i skallen och rockar vidare..solo.. För någon dag sen stod jag och plockade isär handgranater. Eller.. ja.. kanske mer.. typ.. eh.. Jag fick en tillfällig arbetkollega, Fredrik. Någon trevlig, högt uppsatt norrlänning som röker och gillar kafferaster. (hahaha!) Han var iallafall jätte bra att jobba med och vi bollade vårat okunnande och fick till det bra. Han plockade isär granaterna. På säker plats. Med lite Elin-hjälp. Han berättade om en massa äventyr och peppade mig till massa tok som jag starkt ska fundera över. Varför inte lixom.?! I am only 25 years! Men jag behöver samla lite hemmaenergi. Och köpslå med min revisor/arbetssökarpolare.. och, ja, känna efter i hemmamiljö. Men slänga ut trådar det kommer ske! Vi höll säkert på och plockade med döden i 2 timmar. det var endel skit att titta igenom. Så eftermiddagen gick fort och vi var klara runt 7 med allt tok. Hungriga som tokar åkte vi till tyska matsalen och bjöds på (*virvelvind*) potatisgratäng och kassler. Mums!! Helt klart en god och trevligt avslut på kvällen.
Så visst sker det saker för mig som är bra och gör min dag lättare. Men jag kommer inte kunna gömma mig i mitt arbete för evigt. Och jag är inne och ser hur andra mår för mycket för att kunna glömma helt. Jag har nu 11 dagar kvar tills jag är påväg härifrån för att rymma hem i 2 veckor. Det ska bli härligt. Men jag gillar inte att lämna andra kvar i detta. Och jag gillar inte att det är som det är. Göra nått åt det?! Ja, jag tänker ta mig så högt jag kan och tala med mitt "vuxet för din ålder" perspektiv som jag så vackert fått höra minst 10 gånger den senaste veckan. Kanske, men troligast inte, kanske det kan bli någon ändring. Jag ska iallafall pröva.
 
Nu ska jag ta mig mot solen, för att somna fullt påklädd och dö svättig och ha vattenbrist. Ska bli hääärligt :)
 
Kraamar på er//Elinen
 
Ps: Ska jag, eller ska jag inte, köpa mig en missionsring?! det är dagens fråga.. ds

..därför..

Det är en lite tyngre arbetsplats jag jobbar på idag än för 2 veckor sen. Ilska har bildats, ord har sagts som inte borde uttalats och beslut utan att stå för dem har tagits. Det är inte samma sak längre.. Irritationer som förut gått att trycka bort har bubblat upp till ytan som olja på vattenytan som väntar på att få tända till. Och jag min blåögda fjolla fattade inte att jag vart överkörd innan det var för sent. Men det är inte mig jag lider för. Det är hur min chef behandlar sin personal, mina vänner, som gör ont i mig. Hur han talar om "ge och ta" medans han egentligen säger att vi bara ska ge. Och att han pratar runt den heta gröten utan att ens prata med den personen det faktiskt gäller. Den som faktiskt borde få höra det före alla, först, eftersom det handlar om bara en person. Men nej, istället gör han det värre och värre. Jag tar åt mig aldeles för mycket, jag vet det. Men jag mår inte bra när jag vet hur fel han behandlar mina vänner. En chef skall vara en förebild. Alla är människor, men en chef ska vara den man ska spotta och fräsa om ibland men endå den som håller ens rygg uppåt och är personalens ansikte, som vill sin arbetsstyrka väl. Så är det INTE här. Här är det lite djurens lag på nått vis..
Så kommer nästa chef tillbaka från sin leave och klagar på att det är dålig stämning och att ingen hakar på att tex fixa en grillkväll eller göra en "fs23" skyllt (som hon för övrigt poängterade skulle göra EFTER arbetstid.. har jag nämt ge och ta?!)  Men hur kul är det att arrangera en grillkväll när man inte får nått för slitet? Eller lägga ner tiden på en skyllt när det bara är en klapp på axeln för det. Det vi vill ha är en rakryggad chef som jobbar med och för oss. Det får vi aldrig! Hur mycket ge och ta är det då?
Vi tycker om varandra i gruppen, men vi kan inte älska alla! Och vi kan inte sitta och le i 9 veckor till bara för att någon tycker vi är prompna. Masken har åkt av, vi är trevliga mot de trevliga och ger inte en millimeter mer än vi får. Jag vägrar göra nått mer som inte är innom mitt område för någon som aldrig ger. Och får jag höra något liknande om mina vänner igen, då går jag och packar min väska! För det här är det mest skamliga jag vart med om!! Till och med för försvarsmakten.
 
-Out!-

*tänker*

uppförsbacke...
har inte bestämt om jag ska bry mig än..?! 14dagar vs 9 veckor
 
Hoppas ni har det bra där hemma :)
Kraaaamar om

"för att kunna älska måste du kunna älska dig själv"

En låt som fastnat i mitt huvud bara..
 
Nu till det viktiga för idag:
Svenska herrlandslaget spelar idag om 7-8 plats på VM i Polen!
Jag niger djupt och ber dem kriga tappert i sista matchen, likt dom slagits i de föregående! All heder och alla tankar till ett lag som tagit för sig bra i värdlseliten!
 
 
//Elinen

... ibland..

.. så blir jag gladare än gladast över facebook..
Lika lätt som det är ett rent skitställe så är det så kul att se att det finns fler med ögon och åsikter som mina egna. Och det bästa är när dom kommer från helt nya håll <3

Nu sova bort lite förkylning i min nya vän värmetröja 90//Elinen

stegar vidare

Det går lite tungt nu..
Vikten är helt stilla trotts allt slit, blir tokig! 7100 steg och klockan är inte 8 än.. ändå inget! Trött av förkylning som ligger och stör och hungrig som en gnu. Drocker massor och äter 3 fasta mål och 2 mellanmål. Att min kropp ska hata mig förstår jag inte...
Jobba nu. Sova middag sen. Idag är det lördag gott folk! Ingen rast ingen ro här inte :)
 
Kramar om//Elinen

Så har det snart gått en vecka till..


Nattprojekt

nattens projekt bestod för mig i att lasta av lastbilar med min vän hjullastaren utan att riva campen. projektet genomfördes mellan 1 och 4 på morgonen. såhär i efterhand så ser jag inge "efterlämningar" från nattens aktivitet och jag har en så länge inte hört något från någon (vilket hade vart innan jag äns öppnade ögonen annars) så summan av kademmuman borde då vara att jag skötte mig bra! hur som helst var det jätte kul att få ett sånt ansvar. massor med hjälp fick jag med av BB och Golligocken så jag känner mig helnöjd. Så jag ville krama sönder dem igår.. men det får jag ju inte. Så jag sa "tack!" en miljon gånger i stället. var från börjar meningen vi bara skulle lasta av men tydligen kom våra vänner och ville ha gods direkt. Chefen satte sig såklart på tvären och vi andra sa "vi är ju ändå vakna, köör!" vet inte om han ahde tänkt att dom skulle vända tillbaka tomma och komma dagen efter när vi andra hade sovmorgon och Nicke var själv? eller? hur som så skulle chefen inte ens ha vart med på natten utan sovit och vart på förrådet med N nu på morgonen innan vi andra var tillbaka. men kontrollbehovet var för stort där. och jag var mest orolig att han skulle säga han skulle ta mig uppgift. så jag är glad på den punkten men. det bästa i kråksången var att jag fick köra, att jag inte lämnade en trasig camp efter mig, att jag var glad över äventyret jag fick vara med om för första gången och att chefen hade vart både trevlig och j*vligt tillmötesgående om det hade vart snubbar med högre rang som skulle ha grejer igår. (skillnaden på folk och folk igen..)
 
Nu har jag iallafall haft sovmorgon och kunde inte ligga kvar längre. Måste lämna in rapporter, söka efter folk som har de sista pusselbitarna, kräva tillbaka min bil som jag tydligen inte skulle ha igår utan chefen ansåg sig ha ansvaret på.. Ja.. vad ska man säga. ny dag nya äventyr? eller nått sånt?!
 
Kramar om en massa på er fredagsmysare//Elinen
 
Ps: Jag är början till förkyld. jippi! så igår kökade jag all mat jag var sugen på och inatt prövade jag hela det tyska kökets frukost. I dag är det nya tag igen för funkade inte gårdagens matkoman för att vända detta får jag ta nästa steg ikväll: träna bort skiten!! ds. 

så är det idag..

YES! Newbody säljer nu rosa sporttoppar. Jag bara måååååste ju ha ;) Haha! Bara för att...! Kan inte babyblå oxå bli en super-tjej-stämplad färg? Jag skulle kunna handla ett par hundra under ett år om det hjälper beslutet. Haha!
 
Fick reda på igår att våra vänner som inte har fast hemma kanske inte blir kvar. Det tog hårt måste jag säga.. Jag kommer hoppas in i det sista. Satan att det var tvunget att bli nått som inte var kul. Det kommer väl mera.. Men nej, jag tänker inte tycka illa om detta! Jag VILL ha det bättre och jag hoppas hur som att det i slutändan av detta år blir just lite bättre..
 
Kanotpolo grabbarna som är på VM i Polen just nu ser ut att göra grymt bra ifrån sig måste jag få säga. Blir glad när jag kan kika in på inlägg och läsa deras blogg. Vem blir INTE glad när man läser spännande bloggar med bilder och allt!!?
kanotpolosverige.blogspot.se
Bra skit det där med grabbblogg. Inga konstigheter, bara sport.. Haha!
 
Mer då? Eh.. jag vet inte. Jag tänker ta mig ut och sola nu för jag orkar inte vara vaken längre. Tog med BB på ett mördarintervall pass med kroppsskyddet. Eller snarare: Jag vart kissnödig som satan efter 200meter och det vara bara att pinna på. När jag började inse att det inte skulle sluta öka i panik så vart det bara en sak att göra: Pressa tiden! Kutade och gick och när vi pinnat i mål sa BB trött "jag som trodde det skulle bli ett lugnt och skönt pass". Men varför sa han inte det då? Jo, för han tyckte det var kul att jag för en gång skull drev på kutandet. Snällt.. eller nått. jag var ju bara kissnödig..
Sen i morse så tog jag en morgonpromenad och hamnade efter det på gymmet. Träningsvärk i magen sen jag körde stenhårt i måndags så jag tror på att magen får sig en omgång varje gång jag går med kroppsskyddet med. BRA! Hur som så är jag förbaskat trött nu och i natt ska jag upp kl 1 och leka med hjullastaren, så lite sömn nu och tidig säng ikväll är ett måste om jag inte ska riva hela svenska och finska delen av campen inatt. Vi har konstaterat att det nog inte är någon polis uppe då, men det lär synas i morgon om jag kört loss med hjullastaren endå så.,. bäst att göra det bra!
Sol och sova nu i minst en timme alltså.
Just ja, vi har haft en spya idag oxå. Hoppas på någon matförgiftning bara och att vi andra slipper *peppar peppar*
10 veckor kvar!

Kramar om//Elinen

Kväller.. igen?!

Tack Snabbfot. Min spoyt har ju lixom lämnat mig nu.. :P
 
Har en låt till på skallen, men kommer ju inte ihåg vilken grupp det är som ljudar den så fint. Aja, får väl ta den i morgon helt enkelt.
Nu är det snart så att jag ska ut igen på en promenad med kroppsskyddet. Har överlevt dagen med råge. Blivit överröst med information och arbeten innom mitt eget område (alltså Am, inte trevlig i disken) och det kändes kanon. Det absolut bästa är att jag fått göra det själv, på mitt sätt, hitintills. OCH jag köter mig eeeeeeeexemplariskt, såklart! Vad annars?!
Hoppas få fortsätta så, Vecakn ser ut att fortsätta innehålla info och mer "lära mig" saker. Iallafall till nästa vecka. Och det är ju kul! Plus att jag har mellanjobb att pyssla med oxå. Och att det bara är 3 veckor kvar. Det är underbart. Fast dagen har ju inte vart en dans på rosor. Snarare osmörjd motorsågskedja. Fast vad gör det när jag endå ler, suger åt mig infon och sätter mig för att klura ut hur en Elin egentligen löser problemet med de lilla kött på benen hon har. (bildligt talat) Försvaret är rätt kasst, fortfarande på många punkter. Saken är bara att man ska lösa det så smidigt och framförhållande smidigt som det bara går. Det är DET som är äventyret! Där kommer utmaningen och det är där jag kan visa mig duktig, för även om det inte blir i millitärisk korrekt anda så blir det bra, nytt och ses med nya ögon. Nytt är inte alltid bättre, långt ifrån, men i denna firma skadar inte fritt tänkande innom ramarna av regler. Så GO FORE IT!!
Om ni inte ser det på mitt skrivande så håller skallen på att däcka just nu. Det är därför.. Kortslutning på g.
Nu smida ner mig i kropsskyddet och UUUUT!!!

Kraaaamar om en massa//Elinen

god morgon!!

"Some people just need a high five.
In the face.
With a chair."
 
Som att dagens visdomsord är satta! Bring IT!!!

.. .. .. ..

Ännu ett bevis på att det är skillnad på folk och folk.. *suck*
 
Idag har det vart kalla vindar som blåsit runt. Hur kall en vind nu kan vara i ca 35 graders värme. Men detta är första morgonen kl 04,30 som jag fryser i långbyxor och thirt. Inte så jag huttrar, men så det blir gåshud. Och när jag solade så var vindarna friska och svalkande på riktigt och "äntligen" är nyckelpigorna tillbaka. Till och med dom är onda här nere. Dom bitts! Det bästa med att det blir svalare är att toket här nere börjar frysa och lägger jävulskapen på hyllan. Tydligen är det så varje vinter.. Just nu ser det dock inte ut som dom ska sluta j*vlas någonsin utan smäller sina gula dunkar både här och var för största möjliga reaktion. Kanske är det slutspurten. Kanske har dom fått för sig att köra en 12 månaders?! Så dom håller formen till beach 2013 lixom.. vem vet?!
 
Om en kvart är det kroppsskydd på och dags för dagens tjockispromenad! Resultatet på vågen står fortfarande - 3 kilo bara så nu är det stenhårt som gäller. Har fått ner lite mörk mintchoklad som kommer bli mitt kvällsberöm så suget inte blir tokstort. Här ska det brännas fett!!!!! (Efter som jag gick upp ästan 3 kilo på ledigheten är det nu 10 kg kvar till målet: normalvikten. Sen får vi se vart det slutar..)
 
Säger bara: Käääääämpa!!!!
Kram på er där hemma//Elinen

Det är ju synd på sätt och vis..

..att jag köpte lägenheten. Jag menar hur mycket småskit finns det inte som vore fint att äga!? Fast vart skulle jag ställt skiten? Och vilken fast punkt skulle jag då haft som var min? Ne.. det går då rakt inte det heller. Så på sätt och vis är det ju synd att jag inte har ett mer välbetalat jobb, så jag kunde unna mig dagarna i ett. Fast då hade det ju vart skittråkigt att önska sig saker, när man har allt. Och vad är egentlgen nödvändigt i mitt liv? Inte är det en longeboard som jag just nu sitter och spanar på iallafall. Snarare ett pressentkort på ikea eller måleribolaget.urkar
Idag har vi fått fasta gymtider och mattider och volleybolltider hos norskarna. Dom ska bli fler och vill ha koll på oss. Där blir det inte många måltider framöver ska jag bara säga. När dom ger oss mattider på tider då vi inte ens är klara för dagen. Hur välkommen känner man sig då? Inte speciellt ska jag väl berätta..
Internetet och all kommunikation har legat nere hela förmiddagen. Kanske kan ha med sandstormen igår att göra. Nu blåser det friskt ute och jag har inte tid att skriva mer för jag ska springa upp på taket och toplesssola läääänge idag. Hela en och en halv timme är planen (det är det som är kvar av lunchen efter att vi haft möte och jag precis ätit klart lunchen)
Och en sak till.. jag har syndat.. stort.. hemskt..
Köpte mig 2 burkar för någon dag sen. Ja, jag har dille på de där jävla plåtburkarna med fina mönster. Gamla som nua, kul som tråkiga. Hahaha! Skönt att ha biktat sig!

Nu njuta i solen!
Kramar om en massa på er hemma//Elinen
 
Ps: Tack Mu för all pepp ds.
Ps2: Golligocken is back in town!!! ds.

ny vecka <3

Det går så sakta. Jag vill gått ner i vikt nu redan.. Såklart helst bara sådär på 2 sekunder tack och sen kunde jag väl få se ut sådär som jag gjort förrut tills ajg blir på tjocken? Jag tycker det vore en bra deal för den som styr sånt att gå med på. Se vill jag såklart att dom kilona med rasar av när jag är mamma ledig så.. ja.. för evigt kunde jag väl få se ut som jag gjorde?!
Haha, ja, jag är trött och nej det blir inte bättre än såhär. Det är en trött dag i dag helt enkelt. Och det roligaste i allt det trötta är sandstormen som drog igång efter morgonpromenaden och har bara gonat till sig under dagen såhär långt. Öppna munnen- andas in- sandlunga?! Blä!! Tur att jag slipper sånt hemma sen. Aldrig mer behöver jag gå ut och komma in med sand från topp till tå och nysa ett dussintals gånger innan det kanske blåst ur mig all sand. Hemma blir man blöt av vatten. Vatten torkar, är friskt och drickbart. Lite kul med vill jag minnas, även i vuxen ålder. En 30 minuters dusch.. ne.. en timmes dusch som avslutas med ett bad efter ett träningspass. Å vad underbart det vore..
Dagen aha kom när jag som vanligt satt och pysslade med nått hjärndött arbete och kom och tänka på min julklapp till mig själv. Det blir ju en liten kompis är planen och ahat kom då jag insåg att den aldrig skulle klara tapetklister, dam och färglukten. Alltså måste det vara klart rätt långt före jul. Osis att jag fick eld i baken då?! Nej, jag har redan tänkt skynda mig lite så jag får slöa med på min ledighet. Om jag klarar av sånt då!?
Ikväll är det vila på träningsfronten. Lite jobbigt men tränade ju i morse både promenad och gym så egentligen är jag rätt klar för idag. Och igår kroppskyddspromenad. Ja, jag kan nog helt enkelt inte skynda på den här processen med att bli normal till kroppen mer. Vila är med viktigt. Och skönt.
Det är 3 veckor och 1 dag tills jag får åka hem igen. Det ska bli väldigt skönt att få komma hem och se hösten. Träffa familjen och alla mysisar. Träna, börja i lägenheten och lite små äventyr. Ikea ser det ut att bli, behöver enkla billiga taklampor som kan sitta tills ajg vet vad jag vill ha. Och sen på vägen dit ligger Åsby som den 8 (eller 9de) har orkide-tema. Hoppas dom har kvar den när jag kommer hem! Jag vill absolut inte ha någon sån blomma men dom är fina och Åsby har alltid så arrangerade teman när dom slår till så det är kul att se. Plus att jag redan köpt pastatallrikarna jag ville ha där och mamma har yllt hela min lägenhete med blommor redan. Lovar hon lyckats trycka in någon till extra dom veckor som är kvar innan jag landar hemma.
Det är en konstig känsla i min kropp. Den säger "äventyr"... och sprider sig runt i kroppen som en vind som vill hitta ut. Och kroppen stänger in den och skriker neeeeeeej!! för den är helt slut och vill bara bara ligga still i flera dagar och inte göra nått! Äventyret finns inte här.. Ska man göra nått sånt som känslan vill så är det nu eller aldrig. (eller ja, sen fast i annat format går ju med.. egentligen) Nu när jag vet att jag klarar av att vara borta men inte dör när jag kommer hem. Alltså trivs ju hemma, men att se lite av de fina delarna i världen vore inte fel efter det här.. hur ska jag uttrycka det så korrekt som möjligt.. sjuka delen av världen?!  Ja, den är motbjudande iallafall. Fin till sitt yttre, om man tar bort människorna. Hör ni så jag låter? Det är inte klokt. Men den här delen av världen mår inte bra! Så att se något annat vore gott. Jag ska ju iväg och surfa, det är ju godiset efter det här som jag velat så länge nu. Men mer då? Vill jag mer? Eller räcker det äventyret så jag kan sätta mig i soffan och må bra sen? Vi får väl se antar jag..
Aja, nu har jag låtit känslan styra en stund. Det är mycket som måste klaffa. Jobb, pengar och hemmet. Får köra weekends ;) Så jag hinner med allt!!! JAAAA!!!
 
Nu måste jag gå och göra nått kul en stund innan jag somnar med huvudet i tangentbordet!
Hoppas ni där hemma har en bra måndag iallafall. Mindre sandstorm mera sol till er!
Kramar om//Elinen

allt är så underbart här så jag vill gråta

eller duger det bara att må bra?
 
Typ ..jippi... ?!
Ännu en dag har gått, bänkarna har blivit okej iallafall. Inte det finaste som jag är mest nöjd med kanske.. men så bra så det går att använda. Ska snygga till det sista nu!
I övrigt så vet jag inte vad det är.. Jag gav bara upp allt -.-
Eh, här är det ingen ide att sitta. pimpa, äta och sen ut och gå med kroppskyddet. Snart måste 4 veckors resultatet vägas in. Nervöst.. På tisdag morgon vägs det in!
 
Ha en underbar söndag där hemma!
Saknar er//Elinen

..slut på färg..

Haha, jaha så var denna dag förbi. J*vlans skönt måste jag få säga. Förmiddagen gick till att slipa av det sista på skivorna på kunddisken. Sen på med all stridsutrustning för att 106 kg tung ta sig ut på vägarna och äventyr. Hur mycket äventyr det nu kan bli och jag inte alls söker men.. Aja, det gick bra och allt gick så fort fast vi tog det lugnt och fick allt gjort :) Sen nyss hem och jag maskerade underdelen på disken och har nu spraymålat 1 av 3 stycken delar i projektet. Varför jag slutade. Ja, dels kurrade magen men den riktiga anledningen var att färgen tog slut. Jag behöver mer oc verkstaden har bommat igen. Dom ska äta grillat och mysa idag med TT. Vi är inte medbjudna. Säkert av många anledningar.. Antagligen mest för att vära chefer inte är vänner men oxå för att vi faktiskt är tråkiga förrådare.. Sanningen kan svida lite. Men det gör inget. Dom behöver med ha kul ensamma i balnd som alla :)
Nu ser jag kolckan redan är 18,03 här och om mindre än 30 minuter ska jag vara marchfärdig med kroppskydd för att ta mig ut på ännu en underbar tjockisrunda! Det går bra nu!! Sen ska det poppas popcorn och sen mysa ner mig i tältet efter duschen till någon Pod film, om det inte inträffar nått helt oväntat.. Vad nu det skulle vara?!
 
Skickar krya på er till mysfamiljen, hoppas du överlever till MU, grattis till Snabbfot och ja.. ha en fortsatt bra helg till er andra <3
Kramar om//Elinen

RSS 2.0