Så blir man äldre oxå..

Inte märkvärt gråhårigare (vad jag sätt) men en högre siffra. 1987 blir fler och fler år bakåt i tiden. Studenten, Muck, 4 år på samma företag, Affe närmar sig årsdagen på hemkomsten från sandstormar och vårgrätt regn. (Ja jag skrev och ni läste RÄTT) Tiden går. Tur är kanske det, för inte är jag på den punkten jag hade tänkt mig i min framtid. Men oj vad jag hunnit med saker. Och jag har vuxit mig starkare. Visst har jag mina svagheter, tydliga och sköra på utsidan av kroppen, men det blir bara lättare och lättare att klara av det med. "Du har känslorna på utsidan av kroppen, linda in dig i skyddande bubbelplast"- Bra sagt chefen! Det jag lärt mig är att mina familj är en stor sak jag behöver. Jag får ALDRIG igen prioritera bort dem som jag gjort för flera år sen. Mina vänner är såklart en viktig sak med. Dom finns kvar, dom riktiga är alltid där. Endel inte på och kramar på mig varje dag men endå i omkrets, på sitt sätt och gör mina dagar. Andra finns inpå mig varje dag. Alla har viktiga platser i mitt hjärta och som personer. Lär mig saker! Förstår mig.. Ni är många och på olika nivåer, men jag tycker om er och det hoppas jag ni vet..! Träningen, ja den är en stor del av mitt liv. Jag mår bra av den. Just nu är den väldigt åsidosatt då min bostad behöver bli klar så det inte stör min vilotid runtom träningen. Det är faktiskt ett stort moment för mig som ska tas tag i. Så hösten ska trappa upp min kondis och kropp. Jag är en bra bit påväg från mina affe-kilon och mot alla mina gamla jeans. Och mitt löparmål ser inte heller så omöjligt ut. Jag gillar det, nästan! Kroppen vill ut i spåret. DEN känslan är rätt häftig för mig som hatat allt som låter som löpning förut. Ålders-grej? Hua.. Hahaha!
Jag vet iallafall att i morgon är det 26år sen som jag kom till världen. Skapad av en tyslåten bondpojk och en pinnsmal jänta som alltid klarat sig själv. Dom har gjort ett helt okej jobb! Fast pappa gråter innombords och undrar vart i uppfostran han gjort fel när jag gaddar kroppen bit för bit hela tiden. Och mamma och jag kan skrika elaka saker till varandra och trycka ner varandra i skona när vi tänker som de korkade iditoter vi kan vara ibland. Och pappa, jag vill lära mig allt du kan lära mig, andas, jag vill ha kvar dig länge till. Ta hand om dig! Och mamma, jag vill inte skratta som du, varför har du smittat av dig? Haha ;) Jag är tacksam för allt ni givit mig och ger mig varje dag. Och mina bröder, dom blir bara bättre och bättre varje dag. En familjehedrande tagg nästa gång kanske?! (haha, pappa kände nog den där tanken hela vägen hem)
 
Nej nog klurat om åldern. Hem snart, baka tårta och hämta ut min nya telefon (ja fråga inte, hacka inte, bara läs och förstå :P ) och sen bär det garanterat på fest hos partipinglan M. Sova där och sen upp på dagen D och jobba sig trött igen. Det är härligt med arbete. 1 år äldre. Eller är det egentligen bara 1 dag? Den ni :)
 
Kraaaamar om//E
 
 

Om det blir dåligt väder idag..

.. Ja.. då är det mitt fel. Jag fick ensemesterdag ;)

Kram på er <3 //E


Morgonen efter att ha grejat hela natten..

och jag är vaken 05,15.. Jag förstår mig inte på mig själv ens, hur skulle jag kunna begära att någon annan gör det? Så jag gör det inte.. Jag bara kliver upp varje dag och är beredd att lära mig världen och mig själv nått nytt, varje varje dag.
Att få frågan "vad är det för blick du ger mig?" är mitt dilema just nu. Ja, hur ska jag veta det? Om jag visste hade jag sagt det. JAG LOVAR! Och så länge jag inte vet det så är det nog inget speciellt. Borde inte vara iallafall.. Jag är nyfiken på människor, hur dom tänker och vad dom säger. Det är min lilla skada just nu. Jag "flexarmitthjärta" som det så vackert kan heta tydligen. Inte för att folk är världa det. Mer för att det är ett bra sätt att lära känna någon och se vem det är. Genom att vara nyfiken. Kan tänkas vara rätt dålig på att vara nyfiken egentligen. Fast det är nog det bästa ordet endå. Jag skulle som många andra behöva se på mig själv, men i sommar är det tydligen inget jag vill syssla med. Jag själv är tråkig och att tränga in i nåns hjärna med massa frågor är betydligt roligare än att planera morgondagens kaloriintag eller vad mina vänner ska göra på sin semester i veckan.
Jag hatar att jag jobbar.. Och den som bara försöker säga att detta vart en dålig sommar, som förra... Ja, jag orkar bara inte med den! (mycket mer kan jag väl inte göra åt saken)
Hur som så blir det både lyft och slag på att vara jag just nu..
"Hitta dig en bra kille nu, det behöver du!"
Jag hade en lösning på problemet igår. Tror jag.. Detta fick Mia:
"Alla är nötter, det gäller bara att hitta rätt nöt vid rätt tillfälle så blir det bra"
Den låter rätt logisk. Jag är klok ibland..
 
Men nu ska jag sluta sitta här och plita ner bokstäver till min egen lycka och se klockan bli tråkigt nära jobb och solen bara stiga på blå himmel. Önskar så att jag slapp jobba denna vecka med. Skulle göra mycket för att vara ledig 2 dagar.. Flexibilitet på den övriga världen? Vad är det? Haha, jag fick iallafall nästa vecka så lite glad ska jag vara!
Kramar om//E
 
 

Det är lördag igen, en sån mitt i sommaren

Det är som nordpolsvindar i mitt hår och sol som på våren i Affe. Ändå sitter jag inne och lyssnar på Melodikrysset för att jag inte kan vara ute i dom kläderna som är på. Det är lixom kallt..Det är inte väder för min nya snygga superstorasorlekströja. Den och underkläder är nya stilen. Kommer inte brytas, jag bor i den här!! Har däremot tagit en hel massa kort den senaste tiden. Sommaren i år är som gjord för mig och min kamera. Och massa massa massa mer ska det bli. Nästa vecka är det så att jag blir ett år äldre. Det ska bakas lite och så jobbas det hela veckan med såklart, för inte är jag ledig inte. Nästa år ska mina kollegor hålla mig från semesteransökningslappen och kryssa i varenda vecka på mig, åt mig. Hela sommaren! Jag kommer ju ALDRIG få den ledigheten. Finns inte på kartan på våran arbetsplats. Men endå, kryssas ska det!! Inte av mig, för jag har alltid någon fin bortförklaring till varför jag inte tar semester som alla andra. Men vet du, jag ska faktiskt ha en vecka till nu snart. V31. Då ska det ut på äventyr! Jag fick den.. och jag är hur glad som helst.. Tack!
 
Å 2dje näbbmusen visas nu vackert upp i munnen på katten Jocke på andra sidan glasdörrarna in dit där jag sitter. Tror inte han ska få komma in på en stund. Jag är inte hungrig, men han förstår mig inte..
 
Jag är för sjutton inte hemma idag heller.. Jag har slagit läger i bäddsoffan jag bäddat ordning åt mig och snott mammas bärbara dator och sitter så fint här och nördar med en utsikt som passar mig helt perfekt. Vatten är underbart, men med sånna här vindar hade jag inte ens stoppat ut en tå. Jag är så frusen.. Himlen är blå! Tussar av måln syns här och där. Men varför all denna vind? Onödigt. Veckan som vart så fin..
Just, anledningen till att det är "inte lika fint väder som tidigare i veckan" är att jag köpte cocosolja och after sun igår. Jag hade planer. Om jag åker och lämnar tillbaka det kanske det försvinner, nordpolsvindarna?! Lätt värt att pröva.. Den lilla ledighet jag har vill jag ju kunna njuta. Snälla snälla, varför kan jag inte få de få dagarna jag har?

Idag är för övrigt min namnsdag och min mammas, och Millas. Och säkert ånga andras med.. Grattis till oss :)
 
Nu ska jag ta en sväng med hundarna, min väckarklocka idag! Det är en toppenmorgon det!!
Se vad kvällen bjuder på. Ska nog leka lite med Mu och hennes familj. Och om jag hinner och inte prioriterar viktigare saker blir det att skicka in bilder för framkallning. Har en STOR hög som måste bli riktiga kort! Ligger efter nu igen..
Lever livet, benen ber även om en löprunda. Tänk vilka konstiga saker man får för sig är viktiga.. Vad sägs om att måla garderobsdörrar istället?! Släpa lite pall och pimpa min utsiktsplats? Nog finns det att göra..
 

Sommar i Mellansverige

Ska börja med att ursäkta vädret vi har här idag. Varför? Jo jag tar nämligen på mig ansvaret! Jag har just denna dag semester!!! Det var väl svar så det klarade sig va? ;)
Sen så vill jag berätta att min frånvaro är telefonbris just nu. Badade nämligen med min S2a förra veckan och den ser aldrig ut att se dagens ljus igen.. Blir att köpa ny såfort jag kommer iväg. Idag kan bli en bra dag för sånt, om jag orkar..
På schemat ligger även baka och pimpa iordning lite i lägenheten så folk kan komma på fika på torsdag om dom vill :) Jag är nog rätt trött då jag vaknade inatt av att jag blödde näsblod. Så det är snart som man var liten igen.. förutom att jag bor själv.
Nästa lördag ska jag ha en liten fest för den som vill!! :)
Nu ska jag göra ett ryck här på landet..
Kramar om//E


nostalgi

(stora morgonfunderingar)
när jag var liten var man inte otrogen. och var det endå nått som hände kom det fram och det var en skam. man var dum och fick sota för det. alla visste om det!
idag är det okej. idag är det nått som nästan varje förhållande utsatts för. idag är det vardagsmat som testar vår kärlek till den man tror att man älskar..
jag hatar det! jag hatar faktiskt faktumet att det är vardagsmat, att det är ännu en ursäkt, att det är "inte mitt problem". när vart vi hjärtlösa? när vart allt vi gör någon annans problem? när slutade vi få dåligt samvete?
när vart det lika okej att trycka en flottig pizza under en diet som att sätta på grannens man?
när vart våra misstag och snesteg i livet ännu en ursäkt vi skjuter åt sidan..?!

come on!!!!!

jag blir så lack! varför får jag inte sova? varför måste jag vakna av att drömmen är så hemsk att hela kroppen tyngs ner i madrassen, hjärtat ömmar och jag inte kan andas. 2 gånger på under 2 timmar!! kom igen nu!!!! låt mig för sjutton sova..
snälla...?!
solen går nu sakta upp iallafall, det är skönt, för då kan jag släcka alla lampor igen.
snart bär det av mot jobbet igen. vem jag saknat?! ingen som finns där nu vad jag vet...

kramarom //E

efter min eftermiddag i solen..

.. luktar jag som en hel karl! satan så härligt :P Nu ska jag cykla in och möta Mu snart som ska kackla med hennes B som kommer på träningen. jag ska kackla med Björn jag! fast träna, eller?! ;) sitter och äter lite "före träning mellis". jag är så glad att jag fick för mig att russin var min grej. det är så perfekt och gott. *sockerkick*

kramar om//E




RSS 2.0