woooooops

vart helt nya planer igår, vin och övernattning. och nu ska jag ta en sväng på hästrygg innan pyssel hos mor å far. önska mig lycka till..

om ni inte sett

Så titta på Dumma mig!
Detta är ett youtubeklipp över lilla Agnes stunder i rampljuset. En liten tjej som inte säger så mycket, men när hon väl gör det är det riktigt fiffigt
 
 
"Jag gillar honom, han är bra, fast läskig... som tomten!"

ledig fredag, en lyx jag kan vänja mig vid

jag förbereder min dag stenhårt för morgondagen. kanske lite svårt att göra mig bekväm i nuet? hur som, man ser det väldigt tydligt på min semester. jag har haft 4 veckor i sommar varav 2 hände ihop. jag SPAR semester. för jag vet att i framtiden kommer jag vara glad över att jag har dem. då kommer jag behöva dem bättre. idag är min inställning ändrad (kan dock inte lova samma kloka i morgon) och jag ska börja ta mitt ledigt och faktiskt leva mitt liv och ta vara på min kropp. att vara ledig idag är underbart. (fast jag klurar på vad alla på jobbet pysslar med.. och sjukligt nog saknar lite) Dagen har såhär långt resulterat i ett stort vindspel i bambu i sovrumstaket, saker i hela hallen och då 4 påsar sopor, utemöblerna, tvätt som ska tvättas runt 5, en låda sommarkläder och en lång sladd med tillhörande arbetslampa. den fina presenten , nya kastruller, som jag fick av min familj har äntligen flyttat in i skåpet och ja.. allt får sig en omgång medans Rihannas radiolista spelas på Spotify. så har jag 2 val till julfesten jag plockat ihop. ett diskret lite mindre elinit kitt, kort, svart, fint som visar lite lagom kurvor. och ett mer utstickande fast långklänning, leopardmönstrat och skönt i allmänhet i sitt oåtsittande format. dock hjälper urringningen inte riktigt till att göra den diskretare heller. så vi får se.. klurar vidare. nu åter till röjandet! senare ska jag och min gamla vän E till Åsby och mysa runt. verkligen skitkul att hinna träffa henne. nåväl, ta hand om er nu!
/E


himmeln är alldeles prickig

galet vacker himmel ikväll mina vänner. ut i mildvädret och njut vettja!
jag är snart hemma och överlevt åksjuka i 4timmar nu*klapp på axeln*

i morgon är det work to do igen!
kramar

Nov. 27, 2013

människan vågar inte längre älska, för den man älskar finns sällan kvar..

Du vill inte älska mig och jag vågar inte älska dig, som inte finns där i morgon..

Du kan inte älska mig och jag släpper inte in dig, som du behandlar mig..

en bit kvar- men i huvudet är jag redan hemma

å nu har jag mina sista 20 minuter i det här hotellrummet. har vart helt okej, litet trångt och mysigt. obekväma kuddar och kallt som f*n på rummet. men inte ekar det och underbara tjocka täcken. jag har inte packat, kollar nyhetsmorgon och planerar väldigt mycket kul. bla klurar jag hur jag ska göra min skohylla och hatthylla. japp, ska snickra ihop min egna, får se hur det går ;) Sen klurar jag på hur min säng känns. jag saknar den! å jag har massa tecknade filmer jag måste se och måste se när jag kommer hem.
nej dax å borsta tänderna och dra iväg på sista dagen i kursstolen. inte kul.. inte ok. svenskt program med mtrl på engelska?! seriöst? å detta betalar vi för? aja, kul med lite äventyr (nu när det snart är över)
skickar lite kryapådig kramar till min pappa oxå. stackarn är mansförkyld.
å snart musikhjälpen!!! läääängtar!!! :))

kramar om

måndagsångest

helgen har bjudit på barndop med min bästa barndomsvän. så himla mysigt och fint. sen fortsatte helgen i en blandning av självhat och ensamhetsångest. kontrade det hela med att dra mig över till min Mu och knattarna för dumma mig 2. kanonbra film. skall ses igen å igen. sen hämta bröschan S i Kohlswa en sväng. söndag var familjemiddag och träning. jag är fortfarande i mitt självhat men tänker använda det till nått bra tillslut. jag måste se det fina med mig en dag, just nu ska jag bara andas i min ensamhet och göra allt för mig själv. jag är nog helt enkelt inte färdig för nått annat än..
fokus på att äta rätt, träna mig grym och krama på dem jag älskar.. lovely! två steg fram och ett bak..

idag är jag i lund igen för 2 dagars kurs. fick till en tvätttid på fredag.. så då ser det ut att bli storröj och julpynt för mig redan då. längtar faktiskt! ska försöka inte balla ur för storslaget bara ;)
Har krypit ner under 2toktjocka täcken och tänker sova gott. hoppas hotellfrukosten i morgon slår stort, som frukost ska!

kram på er/tjejen med hemlängtan


Nov. 22, 2013

'v fore vendetta' är på tven. kroppen har träningsvärk och jag mår bra! bra kväll!! trevlig helg mina vänner :)

det där var en oväntad vändning

jag är SÅLD! ska inte missa en träning och bli gryyyym. f*n vilken känsla <3 Tomten!! -jag önskar mig handbollspjux!! jag är så glad att jag tog mig iväg och fick träffa dem. och lite sitter ju i, efter det skrämmande fakta att det är TIO j*vla år sen jag stod i handbollsmålet sist! ha ha!! riktigt kul :) nu ska det bli en kaxig utespelare av den här tösen. kondition och gym!

nu byter jag fokuset till morgondagens aktion med min mamma! <3
lovely hug/ E

taggar till

'genom mina misstag har jag lärt mig mycket! så jag funderar faktiskt på att hinna göra några fler..'

Taggar handboll! idag ska det bli av.. med noll i blodcirkulation och kyla in i benmärgen ska jag ta mig iväg på ett efterlängtat träningspass. få känna på lite klister och döda ben å rumpa. ska byta om och hoppa i mina vantar och hoppas på mirakel med värme. mu tyckte jag var gul.. ja inte vet jag vad det är med mig, men jag bara ska iväg!! Lyssnar på magisk musik och bara njuter lite.
dax att röra på mig.
love and peace/E

ps: idag fick jag veta att antingen är jag så dum i huvudet att jag inte kan göra en apas jobb, eller så är Mu oförmögen att göra mitt jobb. tror inte på nått av det. skitsnack heter det!!! det luktar idioter.. låååång väg ds.

pyttsan

snillen spekulerar rätt hårt! men att bli 'konstig' är aldrig ALDRIG okej. det betyder ju faktiskt bara att du a: ställde dig in b: att du försöker vara nått du inte är c: att jag bara blir trött på dig!

den nya flugan gör det ännu värre

kan inte bara den här trenden bara gå över?? 'coolt med droger', varför? 'det är inte värre än alkohol' nehe? och det baserar ni på vilken livserfarenhet?
allt jag vet är att de bästa människor blir de konstigaste, läskigaste och mest puckade varelser av skiten. det är en verklighetsflykt som är mer osynligt än spritstanken men förstör skallen. oresonliga, korkade beteenden. är ni så uttråkade att vardagen måste kantas med nått som du tillslut inte kan klara dig utan? varför är detta den nya ungdomstrenden? idioter!!! snälla spar drog-prövar-dagen till ni är äldre. klokare? nej! men då kanske ni fattar att det inte är värt det.. inte för någonting i hela världen. umgänget. skulder. kontakter. en vacker neråtspiral som drabbar inte bara missbrukaren utan familj och vänner och alla runt om..

konstigt att jag har svårt att lita på folk. är det inte alkohol är det pengaskulder eller drogproblem. wtf!!



känns rätt värdelöst

12 timmars sömn och jag är med i matchen igen! hoppas det var det.. jag måste lära mig sova MER! det här med tolvtimmar i sträck är lite slöseri med tid.. så börja sova! varför har jag så svårt med balansen i det här? nej på med kläder och iväg till jobbet!
god morgon mina vänner!! /E

men whyyyy??

älskade Mu kör min bil idag till subban för lite tonfisksallad. varför hon kör? jag har en gungande och svartnande värld framför mina ögon. fuck it!!! blir sååå trött och uppgiven. kör iallafall tills (om) jag svimmar idag. psyket ska inte vinna den här matchen!!!
och ikväll ska jag träna handboll.. så det så!!!

kramar//E

kabooom

jag ger nog fanken upp.. det är nog sanningen. men eftersom jag aldrig nånsin slutar tro eller hoppas (sjukt illa) så är det aldrig rå tråkig bitterhet som lämnar mig endå. jag tror att det finns gott i alla. att alla kan bli bättre och alla bidra till en bättre värld. men alla är inte värda min vänskap, min tid eller min värme för det..

god morgon

f*n frysit fast i undermadrassen inatt! kaaaaallt!!!

mer..

kompromissa, mötas på halva & hjälpas åt. framåt vi tar oss, ensam som i tvåsamhet

känslor

finns det intresse finns det tid. jag är ledsen, men jag ger upp..




julmarknad med te & ost

japp, jag gör om det. fortsätter satsa på bubbelplast och fortsätter blanda min oberörda look med antydningar för reaktion. svag is eller stadig som en klippa? hur ska jag veta? sist slutade jag med bultande hjärta och floder på mina kinder. sist gjorde jag fel.. nu blir det säkert bara 'mindre fel' - eh, vem försöker jag lura?
K klämde många tankeställare i går. dels den uppfattningen han har av varför jag lämnade honom. jag kommenterade inte, fast jag ville söga emot. sanningen vet jag inte om den är bättre eller sämre och jag orkar inte dra igång nått. han känner sig själv bättre nu och är lycklig. jag är glad för honom! och så påpekade han det jag inte riktigt insett förr. jag KAN tydligen inte prata om vad jag känner för folk. jag svarar bara 'ytligt'. är jag så? jag vet inte!!!!!!! andra är helt enkelt viktigare än jag själv.. men hur ska andra kunna förstå när jag inte berättar så blodigt som jag känner allt. eller är det bara han? eller bara killar? eller bara dom där killarna som jag verkligen gillar?

Å där drog jag till med ett ärligt uttalande och tänker avsluta mitt bloggande för ikväll innan skrivandet ballar ur helt. tack familjen för en fin dag på färnajulmarknad! trött efter vattengympan nu och kommer sova gott! kramar

Nov. 16, 2013

det är matcher, det är svett, det är lagspel, det är KUL!!! Jag håller hitintills. känner av ryggen på samma ställe som pajade förra året. men jag är starkare och fast jag inte gått ner som jag velat är jag lättare och mer vältränad nu än efter min chips och chokladstadie i sandland. vi är ett kul gäng.. hit pajade en bil, B var likblek och spybakis, jag har skött maten exemplariskt och är nog tröttare än jag vill erkänna ;)

nu ska jag vara social med tjejerna. finalmatchen är kvar efter 3 raka segrar denna turnering. bra jobbat tjejer!!!

hoppas ni där hemma har en härlig kväll! //E

äntligen morgon - kryper i kroppen

vaknade innan klockan. klurat på hur jag ska finansera min 700krs tankning igår till min bamsekombi! ;) mu gjorte ett försök med '-vad ska du med så stor bil till? behöver du det?' svaret är NEJ, så nu behöver ni inte klura på det heller. matlådan är fixad så ska bara packa, klä mig, diska. får se om 'nybilen' kör till Stockholm idag eller annars är K frisk. hoppas på det sista helt klart. försökte sparka igång en flirt igår men antingen är han otroligt dålig på att dissa folk eller så har han onödigt dåligt självförtroende. skit samma säger jag.. (buuuuubbelplastameeeeer) hörrni, kopenga visar blå himmel och sol ute. det måste firas med att stiga ur sängen tror jag ;) Är ju dax för frukost så!!!! :soppa soppa sooooopa! inte så mycket humor i den men endå..
ha en toppenlördag folks, jag ska sätta kropp och skalle på prov jag!/Elinen <3




godnattrapport

jag är en utrotningshotad sort som ger upp eller faller för grupptrycket tillslut. jag förstår inte! och det är väl oxå det som gör det hela ännu värre... nåväl; bilen körd, matlåda gjord, kacklat av mig och nu är jag trött som fif*n och tänker sova otroligt gott är planen! å just, syndade en miniskål popcorn idag. det var guld!!

hoppas ni haft en bra fredag!/E

ps:'min lilla flicka har blivit stor och gick på dejt idag. vart tog tiden vägen?' ds

Nov. 15, 2013

en diamantring är ju alltid en diamantring, sålänge båda vet sanningen..

jag önskar..

.. att detta slit lönar sig
.. att jag hädanefter slutar vara nattuggla med en enorm kärlek för kudden
.. att tanken på saftiga vitlöksbaguetter far åt fanders
.. att jag slutar analysera, bara för en enda dag
.. å rätta till lite i skallen på mig. om ni såg det jag såg av mig själv skulle ni förstå vad jag menar. helt ärligt..
.. att någon kom hit med nå pinnar som kunde hålla upp mina ögon
.. och att jag får sova mer än 4timmar inatt!


.. och nu när jag endå håller på med en omöjlig önskelista. kan inte mina 2 senaste nätters drömmar bara få slå in lite lite granna? å då inte dom höga ninjasparkarna eller paniklöpet från en inte helt okänd människa med rätt grova problem, utan det andra. ok?

Nov. 13, 2013

kan inte sova.. f*n! John Blund, vart är du när jag som bäst behöver dig? försöker koppla bort huvudet och allt som snurrar där i, men icke. det är som kört.
jag förtjänar faktiskt att få sova. gott dessutom.

ja ja, på't igen och skam den som ger sig!

Latare än latast

Jag är för första gången lite nyfiken på det här. Första gången på rätt länge.. Lite som en utmaning att förstå mig på fast på j*vligt dum egen risk. Skit samma! Allt blir bra bara jag fortsätter rulla in mig själv i bubbelplast...
 
Idag har jag skrivit på papper för bilen. I morgon får jag nyckeln i min hand. Ska ut å glida lite och fira med ännu en underbar soppa, såklart! Idag åt jag min första varma soppa- sparris. Den gjorde min kväll! Har legat och myst ner mig fullt påklädd under ett täcka i soffan och tittat new girl.
Jobbet är lite snurrigt då det är mycket `skit in, skit ut´ på mina beställningar, men det är bra med lite hjärngympa ibland. Bara fokusera och lösa det bit för bit. Synd bara att jag inte syns för det jag gör..
 
nej orkar inte tänka på det mer nu! Snabbfot, se till att bli frisk så vi kan springa boll snart igen. Klarar det INTE utan dig.. All energi och håller tummar att du blir frisk snart så jag kan kramas på dig!
 
Nu nattinatt/Elinen
 

dagens snurra

'frågar jag inte får jag inget veta' - karlars baksida i ett nötskal ;)


älskade pigga måndag

tror fylleångorna är påväg ur systemet på mig nu äntligen. har haft sömnrubbningar ultra inatt, måste sluta drömma och vandra runt och greja i sömnen. jag är rätt pigg endå faktiskt..

idag börjar min prova-på vecka! jag tar mig en vecka med soppor. jag har full koll på att det är svält, att kroppen tar musklerna till energi och att kroppen lagrar fett. bla bla bla. jag prövar att ge mig själv detta.jag ser det som en utmaning och presset i ett. det här ska jag allt klara! :) Får se hur taggad jag är på en första handbollsträning i morgon på den här nya livsstilen, men det tar vi då.
påse 1persiska; fullt godkänd!

Work work!
kramar/E

Nov. 10, 2013

ops.. så kan det gå! härlig kväll! tack bröschan ;) Det var spännande, fast du lämna mig! humor.. en dag kanske, vem vet?! hua..

Peace! /E


frisk luft i lungorna

'livet blir bättre när man vet vad man har!'

det är helg! äntligen!

Peace! <3

god natt

bror har lärt mig lite el och jag tror jag precis tackat ja till att pröva handboll. tänk om jag kunde få tummen ur och köra igång igen.. det vore kanonkul!!
ja just, haft klätterutbildning och käkat kebab oxå. å sist men inte minst puttat igång min egen bil 2gånger och vart å tittat på en ny som jag ska provköra i morgon! håll tummarna tack!

kram på er




tolkning

världen är full av dem.. och du gör dins utifrån ork, insikt, erfarenhet och massa faktorer som rubbar dig i din balans dagligen.

'i människan bor två vargar. en som innehåller ilska, vrede, avundsjuka, egoism, hat och våld. den andra kärlek, värme, förståelse, tillit, empati och medmänsklighet.
den du matar är den som vinner'

idag har jag sovit på Mu's axel efter jobbet. jag har ätit mitt andra mål sushi för denna vecka. jag har träffat härligt folk från klubben och jag har hittat min förhoppningsvis framtida bil. bara han kan rugga på priset lite så slår jag till direkt!
nu går ögonen i kors, snälla låt mig ha mer energi i morgon så jag slipper somna på kursen.. sånt är så onödigt och så pinsamt.

funderar på att lägga in fårskinnsfällen i sängen så jag slipper frysa så.. eller bara dra hem en karl och sno fast han i elementet- det funkar ju det med.. ;)
nog med galna knäppa idéer för ikväll. mer sömn, efter 2pn på 2 olika soffor idag. jag kan det mesta jag!

ta hand om er!!/E


lite visdom, lite gnäll och en uns hopp om morgondagen

'att leva livet är så häpnandsväckande att det inte finns tid till annat'

tvättar, byter sängkläder, vädrar ur fylleångorna ur sovrummet, lagar matlådor (gryta) och fixar sushi till kvällsmat. jag avlider av trötthet! ett bad/dusch och sen stup i säng innan 9o.

för övrigt kräks jag lite, gråter lite och kämpar förbrilt mot det som härjar i min kropp.. i morgon vill jag spela innebandy!
det spökar i mitt huvud, så stick å brinn är du snäll!!


motionen

vart tappade jag den? jag som var så pepp!!! satan.... :'(


Nov. 04, 2013

Sessan är tillbaka på jobbet. happy me!! och bland det första hon säger är 'jag är så glad att jag har karl, vilket j*vla mörker.' Ja men tack gumman ;) det är skönt på jobbet igen. vardagen rullar igång efter en helg som var annorlunda. jag vet inte hur kul jag egentligen hade, inte var det en oförglömlig natt. men jag gillar ju att spöka ut mitt nylle så det var ju toppen. middagen var kul på kvällen med. antagligen borde jag stannat där. vad vet jag? inte helt okej att vara enda singeln heller.. nåväl. partyt fortsätter!

är det?

är det bättre att bara inte bry sig om ett skit tills man träffar den rätta och ska bli 'den perfekta kärleken'?
f*n heller!! var den du vill vara, för den är hur du är. det är på den du är nu som du bygger din framtid. jag säger bara 45sekunder jägarvila. nu 85 benböj - det är så jag bygger den starka grund jag är. öka! Det och gränslös kärlek!

hur gör man..

... när kylen gör yoghurten till glass och det låter som att det rinner ett vattenfall inne i kylen när man öppnar dörren?
jag är på riktigt jätteorolig!!!

har inte glömt dörren eller pillat, och när jag tänker efter har den vart lite kallare än vanligt tidigare i veckan med men nu är det extremt :'(

söndagens vishet

dölj inte din natur, den du är - det blir så jobbigt när det slår dig i bakhuvudet sen..

Jag mår oförskämt bra! jag hade skitkul igår och det som mu såg som kvällens bästa ragg var bara en otroligt härlig vän (som dessutom hade sin sambo med sig) som försökte vara snäll å rädda mig från henne och hennes ragg. hon kan inte alltid sin sak den där Mu ;) jag fryser så jag skakar och mina ben å fötter är som isbitar. jag träffade min brors vänner ute som inte kände igen mig.. helt förståligt. och hon fick dansa, min särbo, i flera timmar. jag har ätit omelett och en burk vindruvor (nej Snabbfot, inga toabesök, jag har vätskebrist ;) ) Ska se om det blir en promenad ner till biginn för att handla och göra matlådor senare. ska bara bli varm först-om det är möjligt...
mer NCIS för mig, i min stickade tröja, under täcket!

Hoppas ni har en bra söndag!!



en sån där dag när man hinner med lite mer..

Haft en exorcisten i sängen inatt. Inte alls i någon form lika läskig, men nog finns det vilja i den lilla prylen. Tur hon är så söt vaken. Som sin mor? Vem vet..? ;) Hon skjutsade så snällt mig till jobbet på morgonen iallafall där jag smet in på gymmet för 40minuter med hög musik och slitiga övninger. Gjorde dagens 70 benböj med; fortfarande med i tävlingen. I morgon är det 75 staka. Bring it! Jobbade sen min kortdag, då ingen ville stanna längre fick jag vackert gå hem 11. Illa var det att inte alla gick hem.. men vem bryr sig om att jag ville ha lite flex? Får göra som andra och bara stanna utan att berätta för någon annan än vakten.. tydligen. Men endå, det gjorde väl inget igentligen. Så jag knatade in mot centrala arboga med en kvinnlig smärta från helvetet. Jag har bett om den så jag får faktiskt skylla mig själv.. Lagom innan jag hade planerat tak över huvudet kom det en skur så jag pratade lite med mamma och sen vart det en icasallad och väntan i bara 20 minuter på att tåget skulle komma och plocka upp mig. Mötte min tänkta framtida man på tåget, men han var tyvärr redan 2barnspappa så jag klev av i Kopenga och lämnade den bakom mig. Tog mig med musik i öronen till systemet och sen hem. 3 timmar tog det från dörren på jobbet tills jag lev in i min nystädade lägenhet.
Ungefär där insåg jag hur grym jag var, tog av mig jacka och skor och gick direkt in till sängen och la mig uppe på täcket och blundade. Med musik i ena örat och ett larm på telefonen i handen. Sov gott. Sov 2 timmar.
Klev sen upp och tände rökelse, drack vatten och startade musik. Mu ringde och jag drog på mig långkallinger och gick till gravkapellet och tände ljus i minneslunden med henne. Tog oss till bilen min som startade direkt den vill nog inte bli utbytt den stackars volvon och åkte till munktorp och bro kyrka för att tända mer ljus. Jätte mysigt var det och en stjärnklar himmel med så många prickar att man aldrig skulle kunna räkna dem.. Helt underbart!
Handbollen han jag hem och se, fast dom aldrig tog sig ikapp riktigt dom svenska pojkarna i herrlandslaget. På´t igen i morgon och tryck dit dem! Tyvärr missar jag i morgon.. det är faktiskt fest och Mu börjar nog gråta om jag startar tven mitt i allt. Synd på sminket om hon ska paja det lixom.. ;)
 
Har nyss prövat konceptet jag ska bära i morgon nästan till fullo. Jag tror det blir bra, inte perfekt kanske.. men helt okej och roligt. Skulle vilja påstå att det blir "thailandskort" och så långt ifrån jag det bara kan bli. Men nån gång ska det vara så oxå..
Nu är jag bamsetrött igen och jag ska krypa till sängs igen, under täcket och utan alla kläderna. I morgon är det ta det lugnt, ta hand om mig och ladda batterierna för en sväng ut i världen med promille i blodet tillsammans med många tokar. Kommer bli toppen.. det bara måste det bli!
 
Sov gott mina vänner!!!! //Elin
 
 

RSS 2.0