Är det möjligt..?!

Måndagen avklarad. Den var rätt.. svår(?) och rolig. Roligt för att någon hakade på min lek och för att mötet jag var på var givande. Tråkigt och jobbigt för att en person på jobbet inte vart sig själv. Tycker synd om henne och jag höll mig undan eftersom hon blir lite mer "svårjobbad" när hon inte mår bra. Så det var en varierande dag..
Nu har jag vräkt i mig pesto. MUMS!! Det är ju bland det godaste som finns helt klart :) I ärlighetens namn så är allt med pasta helt underbart! Nu är det systuga och sen kommer jag somna som ett litet barn.
Så bara att sätta igång nu då. För resten av veckan är full med andra saker..
Kramar om

Håll hårt i din goda vän..

Idag har jag tänkt mycket på vad det är som gör mitt arbete till en helt okej arbetsplats. För så hemsk kan den väll inte vara eftersom jag jobbar kvar. Svåret är såklart nej.. Men, sen är det även så att jag inte har utbildning till något annat (eller detta) så att ge sig ut i bemanningssvängen igen är ju som att hugga huvudet av mig och gå runt utan i denna vajjande arbetsvärld. Det bör dock inte vara ett hinder om detta verkligen inte skulle passa mig. Mågot måste det ju finnas innanför dessa väggar endå..
Min arbetsplats är så pass bra som den är för att jag har så mycket underbara människor jag tycker om där. Självklart älskar jag inte alla och garanterat inte alltid.. Men många är människor jag inte vill klara mig utan. Endel vill jag vara mer vän med än jag någonsin kommer bli, antingen för att den andra parten inte tycker lika om mig eller helt enkelt för att det är en kemisk omöjlighet. Andra försöker jag inte engagera mig i så att jag inte blir lika kollrig i kolan som dom är. Men endå så är fruktsalladen godast som just fruktsallad! Eller hur?! :) Så har vi ju de ståtligt fast stående vännerna i storm som stjärnklara nätter. Dom som ser minuterna innan man behöver en kram. Dom som ger en de där minutrarna att bara vara. Dom som bara ger en liten blink ibland, så är det bra det med! Jag gillar min arbetsplats för att om man ber om hjälp så får man det. Alla vill hjälpas åt.. (dock på sitt eget vis vilket inte alltid är bra..) Jag vet vad jag behöver. Jag behöver en kram, bus och någon att bolla med- CHECK!

Ni behöver inte älska mig, men heller inte se ner eller döma mig..


En söndag i slöhetens tecken!

idag vart det aldrig ljust. mörkdasket låg som en tjock dimma och jag höll på att få galen ryck. så jag stängde in mig med familjen på landet och gjort sånt där trök som man inte gör annars. och så beställde jag de sista sakerna till på lördag. sen är det bara färga håret kvar så är jag fix klar. förutom klänningen såklart! den och egen-gjord pesto med pasta är på schemat i morgon. MUMS! och ett läppstift som matchar håret. här händer det grejer förstår du.. Nu ska jag virka och se på tv en stund innan jag somnar. Har grillat i kakelugnen och gått runt med pappas nya mössa som jag älskar!! köpte en likadan svart ihop med nya snowboardstället jag införskaffat. Det paketet ramlar nog in nu i veckan. Längtar tills det så jag får se om det passar. vore kanon! spännande..
och i morgon är en ny arbetsvecka. får se vad den bjuder på.. suck.
nu njuta av kvällen.
Kramar om//Elinen

..jag vet!

Å, vilken lite svärmors dröm jag måste vara (i mina drömma) Jag är hyfsat snäll, vill göra saker för att pyssla om och älskar att umgås med familjerna och vänner. Stoppar inte min närmsta från att göra det dom vill och jag är inte allt för dyr i drift.
Så nu har jag överdrivit min förmåga lite här!
Frågan är om jag är en pojkväns dröm..?
Har precis överraskat i Mu´s lägenhet. så om ni har lite stökigt ibland eller om ni känner för galna upptåg ibalnd. Ge då mig en nyckel och ni kommer inte få tråkigt. Hoppas hon kan lägga lite mer tid på hennes änglar nu när lite trökjobb är ur världen.
Å, jag har ju glömt att berätta. Jag vart så väldans glad. Vi lagade mat, vet inte vilka vi var men jag skar grönsaker och Mu´s barn var hemma. Så kommer Lulus med en jättefin teckning där han hade skrivit upp alla i sin familj som han älskar. Tro det eller ej men där stod det Mamma, Pappa, Lov, Y, Elin, Hubert (herbert? Marsvinet) och någon mer. Vart jag tårögd?! Den killen är en guldklimp. Mår bra i den här familjen och dom tydligen med mig med :* Och på Lov´s utvecklingssamtal hade jag vart med i hennes "berätta om din helg"-boken. I helgen har jag tagit det lugnt hade det stått och så var det en bild på soffan där hon och en större person låg med långt brunt hår. Det här börjer bli riktigt känslosamt..
Nej vet ni, solen skiner och min kamera är fulladdad. Här tänker jag inte vara länge till. ska nog göra nått mer litet ryck här och sen ut med kameran i det fina vädret för att sen gå hem till T en stund och vara där tills pappa vill hem. Så ska vi handla med oss mat ut på bygden och ha en slappkväll i alla ära. (Somna soffan kanske? Nej just, jag ahr ju ett eget rum där nu :P) Vart sugen på att titta på filmen Salt. Klurara på om dom har den. Annars får vi
hyra med den.
Hoppas ni får en lika bra dag som jag//Elinen
PS: Vaknade och mådde bra i morse bredvid Björn. Käkade rostade bröd med smör och ost (lyx) och sen pratat skit och slappat framför tven innan hon skjussade hem mig. Tack för igår och idag med! Hoppas du får kanonerskul ikväll :) ds.

..och vilken match sen..

Ja, det vart ju långt ifrån som jag hade tänkt mig. Att jag planerade tidernas bus (som naturligtvis inte någon märkt, eller inte hunnit reflektera över) här på jobbet vart inte det dagen skulle bjuda på alls. Jag som var busig och glad.
Istället vart det helknäppt och, ja, vill man inte lyssna så är det omöjligt att förstå och därmed även omöjligt att det ska bli nått annat än mutter, gnäll och skitsnack. Tråkigt tycker jag.. Tyst på dig Elin, låt andra sköta snacket där framöver. -Check!!

Men jag var på lunch (med flera) tillsammans med Lola och barnen idag. Det var kul att hon hörde av sig och flaggade upp att hon var i krokarna så vi får se henne lite. Tråkigt att inte kunna säga hej ens när man är arbetskompisar. Måste hitta på nått kul där har jag insett. Ska suga på den karamellen :)

Jobbar till 4 idag och därefter så ska jag ta mig en lite prommenad hem till Björn, här i Arboga. Min 3djedels sambo har bilen min. (hihi) Vad vi hittar på det är inte bestämt, men vi har väl aldrig vart fantasilösa förr så vad det än blir så blir det bra! Laga lite god mat och prata skit iallafall. Ska bli skönt att röra på benen och få lite frisk luft såhär efter jobbet. är rätt trött efter den här dagen.

Snart blir det innebandy med jobbet på fredagar. Det ska bli väldigt roligt det med. Bra tid åt bra spelare, eller vad säger ni andra? :P Så mina träningsdagar blir bättre och bättre. Nu är det nerstressandet som måste börja ta form, så jag kan börja få ut mer av min träning...

Nej, här blir inga barn gjorda! (vilket jag tackar för)
Snart är det fredag för er alla!!
Hoppas ni får en kanonhelg och att solen lyser på er.
Kramar//Elinen

Matchen har börjat

Bollen är sparkad.
Så får vi se om returen kommer, eller om jag måste hitta på nått "grövre".
Hihi
Spännande spännande :D


Bekännelsen

God kväll!
Känslan av att inte räcka till, inte vara tillräcklig och aldrig få veta vad det är för fel på just mig, sånt skaver. Det är tungt och det har lång läktid. Vetskapen om att det är fel på just mig och att jag inte får veta vad. Hur tar man sig ur det?

Jag vill avsluta med att erkänna en sak.
Jag är trött...
Så, nu var det sagt.
På´t igen.
Godnattkramar//Elinen
Lite baxade bilder. Tack fotografen ;*
Japp, bred röv..
Vilken glad och mysig bild :)
(Hihi, nu vågar jag inte snoka mer. God natt)

Ja eller Nej, ta bort alla kansken

Torka..
Siffror i överflöd. M7789-327598..865412.. eller.. eh.. 55? 72?
1, 2, 3, 4, 5, 6,..52, 53, 54, 52?.. eh?.. Jaha, bara att börja om.
Lite mycket i huvudet just nu.. :P

Shoppinglista:
¤ Dator + dataväska
¤ Skidställ
¤ Liten kamera
¤ Kameraväska


Att göra lista:
¤ Löpning minst 2 gr veckan
¤ Fixa klart hemsidan
¤ Hitta sätt att varva ner mellan varven
¤ Beställa och sy klart allt inför maskeraden
¤ Få rutin och flyt på mina dagar
¤ Smörja upp bromsoken bak
¤ Laga glapp på lysena och få extraljusen att funka


Jag gillar att planera. Jag gillar att det blir spontant. Jag gillar pasta. Jag gillar solen och värmen. Jag gillar hundar. Jag gillar att måla. Jag gillar att skriva. Jag gillar att se på film. Jag gillar att laga mat. Jag gillar att ta kort. Jag gillar utmaningar. Jag gillar att sola. Jag gillar landsbygden. Jag gillar att köra bil. Jag gillar barn. Jag gillar vatten. Jag gillar att äta chips. Jag gillar mina vänner och familjen. jag gillar tända ljus. Jag gillar växter. Jag gillar färgen blått. Jag gillar nybakta kanelbullar. Jag gillar att shoppa. Jag gillar att hoppa studsmatta. Jag gillar att klara saker själv. Jag gillar musik. Jag gillar att plocka svamp. Jag gillar jordgubbar. Jag gillar att gå långa prommenader. Jag gillar champange. Jag gillar att busa. Jag gillar min kamera. Jag gillar..


Söker efter dig


"Old friend, why are you so shy?
Ain´t like you to hold back ore hide from the light.."

Det är mörkt. Fortfarande mörkt ute. I morse vaknade jag, nästintill orörbar, av den där väckarklockan från helvetet. Jag MÅSTE hitta ett sätt att byta de där tjutande signalerna till en låt istället innan det slutar med att jag och mitt 10 minuters helt underbart trevliga och glada morgonhumör får telefonen att flyga i en perfekt båge från min mycket korrekta kastarmsteckniks-arm, genom en glasruta eller två och vacker landa i asfalten utanför.. (Förhoppningsvis då blir den tyst, men antagligen inte)

Jag vet en sak som jag ska ha i mitt liv framöver. Fullt förtroende. Jag vill känna mig trygg i mitt liv. Känna att jag litar fullt på mina närmsta. Att jag vet att dom pratar med mig om det är något dom vill mig och att dom vet, precis som jag vet, att vänner aldrig försvinner. Riktiga vänner försvinner inte bara för att dom inte står precis bredvid längre. Riktiga vänner är alltid ens vänner, alltid de närmsta.
Jag vill hitta den där lilla spärren jag har och släppa den. Jag behöver vara jag ut i fingertopparna :)

//Elinen



Mys..


Världens ände(a?)

"I don't mean to sound cocky or nothing but that just the way I feel
If I sing my little song would you follow me home its not wrong and that's for real
And if you want me to be real deep, I'll hook you up with some poetry
The mountains are white and the ocean is blue
They both look pretty good baby girl but then so do you.."


Dagen ser ut att bli, garnaffären med T. Vidare till Mu och bära upp lite mer saker på vinden och sen Thaimat. MUMS!!! Dubbeldejt lixom.. Sen vill jag glo film :) Bonni ska flytta (antagligen idag) och jag ska rata runt med en sopsäck bland de få saker jag har kvar. Tror jag själv på allt det där? Ne.. Vi får se vad dagen bjuder på!!

Haha, denna dag är så fanstastisk. Idag blommar löken, PÅ RIKTIGT! Ibland funderar jag på hur andra människor tänker. Och hur dom resonerar.
Såhär tycker jag. Jag vet att alla dagar inte är som danser på rosblad. Jag VET att alla dagar inte är bra dagar. (Jag har för i helv*tet levt i 24år) Men hur kan man gå till jobbet som en citron och tro att man ska få allt på silverfat. Söker folk efter det där "men hur är det med dig? Åk hem och vila om du mår dåligt. Jobbet betalar endå.." ELLER VAD ÄR DET??? Om man inte trivs finns det möjlighet att ändra det mesta till det bättre. Bara man vill. Bara man pratar om det.
Men är det bara rent klagosjungande, såklart man inte får någon respons!! Så frågan är, vet dom om att dom bara klagar och går därför inte vidare med sina "problem" eller är dom så daddade innan att dom hoppas att någon ska plocka upp dom i sin famn och klappa dem lite lätt i baken så dom får rapa?
Hallelulia, jag ska nog bli troende. Karma, kast och Budda. Det ska jag köra på. För deras Karma är så låg så jag skulle kunna få gå och spotta på dem bäst jag ville.. Tråkigt att jag inte är tillräckligt ond för att göra sånt. Tråkigt att jag inte är troende. Och tråkigt att dom är för blinda för att fatta endå.. 

Tack och bock för stunden//Elin den manipulative


Jobba över vs ha ett liv utöver jobbet

Ja, nu börjar pressen på jobbet öka sakta men säkert igen. "Kan du jobba över?" Var en fråga som mötte mig redan innan klockan slog 8 idag. Vad svarar man på det? "Eh...(?)" var nog det enda jag fick ur mig. När frågan lite senare (några minuter) mötte mig igen så fick jag iallafall fram läget lite klarare till min chef. Klart jag kan jobba över. Det är faktiskt inte ens ett problem idag eftersom jag har en bil och Mu med, som ska hem tidigare på utvecklingssamtal så hon behöver inte lida heller. Med andra ord, jag har ingen hake alls att "skylla på".
(Föresten, jag överlevde gårdagens kväll utan problem. Somnade dock ifrån filmen :( Träningsvärk idag? Inte i den hemskaste grad direkt, men på de där fina ställena som kryper sig på en och dyker upp i konstiga vinklar. I benen? Nehe!!..  :P )
Men, ett liv utöver jobbet då? Idag är min lediga dag. Ingen inplanerad träning utan dagen som jag hade planerat till att pilla endel i lägenheten igen och plundra lite bland mina packade saker på vinden. Laga någon god RIKTIG mat som jag får infall på och sen bara vila mer. Lägga tid på det som inte har med jobbet att göra. Så frågan är, ska jag hoppa över att leva idag? För om jag jobbar till 7 ikväll vet jag att det är en antingen vrålhungrig eller en helt ohungrig Elin som kommer hem till en lya och somnar, på soffan, igen, efter en dusch. Är det värt det? Imorgon är det ju "köra-slut-på-Elin" dagen igen. Och då, då är jag garanterat sovande före kl 22. Och efter det fredagsmys hemma hos Björn. Så jag menar, kan jag jobba över idag?
Jag får helt enkelt hoppas på att någon annan har lust, eller så kommer han och pekar med hela handen och det blir övertid även om jag inte vill. Jag orkar nog inte bry mig, utan kör på det som dyker upp.

För vem har ett liv utöver träning och jobb??
(Okej, det finns denna varianten med: )
För vem har ett liv utöver familjen och jobb?? ;)

Mer fritid då? Jag var inbokad på ljusparty idag. Men tyvärr vart det inställt.. Hade vart mys att titta upp till familjen busig idag och få lite energi. Men det verkar få bli en annan dag. Ljusparty var det visst (nästa vecka?) hos faster Sol snart så den delen spelade ingen direkt roll.. jag bara gillar stämningen, alla dofter och alla tända ljus. Mys pys :)

Nehe, jaha, det var jobba ja..
Jag inventerar för fullt. Kör truck och räknar. Rätt ok. Såhär långt. (..säger hon efter 1 timme..)

Hoppas ni får en fin dag!
Kramar//Elin plelin

Du ser det ingen annan ser

God kväll kära intittare!
Jag ville bara berätta, samtidigt som jag inte kan skriva snabbare än min mamma, att jag är helt (halvt) död. Så om jag inte skulle dyka upp på den plats ni förväntas se mig eller helt enkelt helt slutar blogga, då vet ni. Men ni ska veta att jag försvinner lycklig iallafall ;)
Nej jag ger upp, här och nu och slår på tven istället. För i den här farten hinner klockan bli tolv innan jag hunnit få ner något av längre slag. 

Så god natt med er alla!
//Elinen
Ps: Betalade precis räkningarna och jag gillar det Ds.

Som en vind mot din kind

Jag vet inte vad som hände igår. Lyckades med konsten att totalt kollra bort mina nycklar. Och som såklart innehöll 4 olika hemnycklar och min (just nu) ända bilnyckel. Toppen! Virrade runt på jobbet i över en timme och letade. Gick igenom varenda punkt och bad vakten kolla på kameran om jag inte hade låst in dem i bilen. Gick om och om, köket, frysen, toan, sats, datorn, sats, pallarna, målarsakerna, golven. Fågel? Fisk? Mittimellan? Riktigt tungt var det. Och jag försökte, gång på gång, leva mig in i vad jag hade gjort och hur jag hade gått. Men i ärlighetens namn hade jag inte rört mig i så stor utsträckning på golvet och hoppet sjönk..
Halv sex kom en snäll J och hämtade upp oss (mig och Mu) och körde hem oss till Mu. Det var riktigt tungt. Och riktigt hopplöst. Garanterat ett "sitta ihopkurad och skrika i ett hörn" ögonblick. Men jag hade planer och istället för att pajja så körde jag på. Så det vart en helt okej kväll, med tanke på att karman var tvungen att bita mig i röven.

Nu på morgonen hittade jag lyckligtvis mina nycklar, fint nerstoppade mellan colaburkarna på fatet jag hade köpt med mig till jobbet. Nu är det slut på att hjälpa till med att hålla trivseln på den fronten uppe. Vi stressar, för att vi inte får tid till det och detta var ett klockrent exempel i världsklass på att det inte funkar.. Så, den delen lägger jag på hyllan och jag hoppas Mu skickar vidare bollen hon med.

Idag rullar dagen på fint och jag har vart i gymrummet och sprungit löpband idag. 15min, 2,8km. Inte ok, men bra jag sprang endå. endel säger dessutom att det är lättare att springa löpband. Då är det ännu mindre ok tid. Så det är träning framöver. Lägga om tränings-schemat och få upp flåset. Hejja hejja hejja!!! Ikväll är det box och kick. Sen ska jag bara slööööööööa :D

kram på er!
//Elinen

God morgon, yxskaft!

Jag vill bara meddela att jag vaknade för sisådär 2 timmar sen, upp till min vardag. Till mitt liv och till min framtid! För det är ju så att jag ska börja utbildningen om 9 veckor. Kanske en sväng redan v48. Och så är det "bara" 6 månader till "the big bang!" Det är lite spännande. Ja, jag vet det låter otroligt, men jag ser fram emot det. Jag vart glad när jag hörde rösten i andra änden berätta att han ville veta lite mer om mig, att han skrattade och att han sa sig vilja svara på alla frågor jag hade. Sen att frågorna var som bortblåsta, att jag stod på ÖB och handlade shampo och godis till jobbet och att jag vart istort sätt stum, det spelade ingen roll. Det viktiga var att det inte var ett skämt. Det var på riktigt! Allt är på riktigt! Och jag är endel i det hela..
Jag känner mig glad. Taggad. Busig..
Det är nära till verkligheten nu :)

Blankettbossen (BB) slog till stort idag med denna kommentar:
"Har du inte med dig kläder nästan måndag, då går jag in på Polarn och Pyret och handlar åt dig."
Polarn och pyret lixom... Möljigen att jag får in ena underarmen, MAX! Hattefnatt!

Jag känner mig aningens handikappad i min vardag just nu. Jag har många punkter som finns med öppna trevliga armar, men som jag förstod så känns inget sådär lugnt och tryggt som det kanske borde. Jag borde slå mig ner och tänka, här är jag. Iallafall några dagar i stöten, så jag inte blir helkollrig. Göra mig mine egna små "levnadshögar" så jag kan pilla med mitt, fast jag inte har nått eget. Får klura på den..

Snabbfot och morsan bara skrattar åt mig här och jag har tagit på mig målarjobb nu. Lycklig Elin eller vad?

Nu mer jobb!
Kanske jag snor åt mig lite tid framför en dator ikväll?!
Kramar//Elin


"..Vi skulle nog hamna här endå.."

Vet inte hur jag ska hantera situationen riktigt. Jag har mötts av en känsla, ett behov, som inte är jag. Det kommer heller aldrig vara endel i den person jag är. Men det kryper i mig och är så svart att jag funderar hur du lyckats.

Idag har jag analyserat fram att jag jobbar på ett mentalsjukhus. Det finns en sköterska som håller allt flytande, iallafall när denne är på plats. Säger till dem när de ska duscha, lugna ner sig, att dom inte får röka och när dom ska ta sina piller. Övrig tid är en ynka nål ett farligt svärd, arbetskamraterna hemska mördare och toabesök vissa klocksalg är kravet för att dagen ska flyta på. (Jag hoppas ni förstår att jag överdriver..) dom håller ihop i vått och torrt, så när det börjar brinna i knutarna sinsimellan så väntar dom med att prata tills den talbara går och så snurrar det runt, beroende på vem det är som är en bit bort.
Frågan jag ställer mig är; Vad är det här?

Idag är dagen som jag får äta vad jag vill. Jag borde vara glad, planera allt gott och se fram emot kvällen. Men vet ni.. jag vill bara ligga i soffan och titta in i tven eller ner på virkningen. Suget är helt borta. Till och med min lycka över Ullared som jag ska vara på hela helgen. Nej, jag vill bara vara själv just nu. Bara vara jag!

Det är maskreadfest den 5te och Ma har sagt att han ska virka en Boratdräckt och cykla från Arboga och till festen. Det är ju så man kan skratta ihjäl sig av bara tanken. Hihi, sevärt helt klart.
Snabbfot har lyst upp min förmiddag ihop med Mu´s små infall. Snabbfot har lagt upp förslaget att hon ska sluta röka om vi vinner bandycupen i mars. Jag gillar det *gladast* Och det vara bara hennes hennes hennes ide vilket gör mig ännu gladare. Men det är långt dit, kanske får hon tidigareryck med?! Hihi..

Gillade ännu en ide Snabbfot haft idag. Hon tyckte jag skulle bli personalvetare. Eller psykolog. Jag tror det skulle passa mig. Men som med allt annat skulle jag bli för personligt engagerad, se allt ljust i den stackarna jag lyssnar på 1timme i veckan och ta med mig jobbet hem. Vardag! Berg-å-dal-bana! Känslofull!

Nu mer jobb! Snart helg! Inte ta med det hem..
Kramar om//Elinen



Funderarstigen vi alla går

Att en kvinna inte är perfekt, det vet vi alla. (Eller hur är det?) Men mannen då? Är det någon skillnad där? TVIVLAR!!!! Så, för att förenkla det hela lite, jag drar inte liknelserna efter kön denna gång. Nix! Nu är rejset, du, jag och dom igen. Ingen nämnd ingen klämd.

En person som är perfekt. Finns det verkligen? Finns det en person som är vettigt funtad som ärligt kan stå och säga " Jag är perfekt!!" ? Jag förstår inte. Jag ser inte. Jag är inte perfekt. Långt ifrån. Nu talar jag inte om den alltid kämpande kroppsidialet, det svallande håret som man anldrig behöver göra nått med men ändå är så vackert eller något annat utseendefixerat. (fast det lätt fastnar där) Jag menar inombords! Finns det någon som är stolt över allt dom gjort? Någon som tycker att sättet man har att se på saker är det optimala? Sättet att göra saker, prata om saker, sättet att gå och stå? Någon som helt enkelt ser sig själv som den ultimata människan?

Vad är du denna människa (om den existerar) som gör den så unik? Eller finns det många?
Vad är kriterierna för att vara Perfekt?

Klockan är bara 9 och jag är redan igång och har vart ett bra tag nu, som ni ser. Så frågan är, hur ska denna spännande dag sluta i mitt huvud. Jag är på hugget och jag gillar det. Känner att jag skulle vilja lägga in bloggandet i min arbetstid mer. Jag är en riktig optimal spånare på arbetstid. Kommer på de där små pliriga sakerna som skapar långa svävande bloggar. Precis som jag är. Precis som jag vill ha mig! :)
Drömma kan man ju iallafall.. hihi

I morgon ska jag ev ut och gni med Ma, på utsia. Det är helt underbart knäppt att hänga med i pratet på denna avdelning ibland. Klart dom kan "min" svenska med. Men Värmlandsmål är då nått jag och Snabbfot får plugga varje dag. Vardagsgodis skulle jag vilja kalla det! Helt utan kalorier.

Så så är det, för stunden//Elinen


Marsupilami

"Det är lika bra att sluta drömma.
Det går åt helvete i alla fall.
För om man drömmer om Paris
hamnar man på något vis
likförbannat i Hudiksvall"


Vann över Bros S i pannkaksätning! I AM THE KING!
Fanns massor att skriva. Men vet ni? Jag skiter i det idag. Hihi..
Sov gott :*

Drömmarna och vindarna hjälps åt..

Idag tror jag att majoriteten av männen jag talat med i dag har slagit i huvudet under veckan, hårt! (eller fått nått kanske? Den frågan låter vi vara obesvarad..)

Bevis ett: Pippifågeln har arbetat under veckan (snabbfot applåderar över det) Och idag, tro det eller ej, var han trevlig, säkert över en kvart och nyss igen. Utan att, vad ska jag nu kalla det, kliva mig på tåna? Gå över gränsen? Reta upp mig för sitt eget nöjes skull? Säga saker för att jag ska känna mig kass och lurad om och om igen? Vilket som, jag tackar och bugar. Dock vet jag lika väl som ni som känner mig gör att jag går på kanten och snart så blir det säkert en liten putt igen, så vi är tillbaka i gamla vanor. Jag orkar inte hålla tummarna på nått, för i det där fallet så orkar jag inte lägga ner några hopp om vänlighet. (Förlåt-orm-gropen är full)

Bevis två: Bittermannen, han är helt mysko. Jag tror han försöker med någon fjäskigt slibbigt vänligt beteende för att jag alltid sagt att om han ska vara (som namnet så enkelt förklarar) bitter så orkar jag inte med honom i större dos av en rad anledningar. Och sen har tiden gått, fram till idag, då han sitter och ler åt mig, kallar mig "lilla gumman" och klappar mig lite fint på håret. Ja, jag vet att han är karl och ja, jag vet vad majoriteten av män kanske tänker vid sånna lägen. Men detta är Bittermannen.. Han är en kategori för sig. Fortfarande karl enkelt påkommet efter hans prat om både det ena och det andra.

Det räcker med 2 bevis. Har faktiskt fler.. Men, om det skulle trilla in fler skumma bevis, då vet jag inte om jag ska ta och låsa in mig, för då är nog undergången nära.. Bara så ni vet!

På lunchen satt tydligen mysgruppen och hittade på en massa kul. I efterhand fick jag vara med lite, bättre sent en aldrig, att det var fina sensuella namn som var grejen. Ni är hel knäppa och jag gillar er alla tre :*
MILF-M har en ärlighetsdag. Sånt är så otroligt spännande!! Inte jätte för mig kanske, vi pratar om både det ena och det andra endå, men det är ändå kul. Kul med andras reaktioner och kul för att det är bus. 
Snabba-S (även kallad snabbfot) är riktigt på hugget och har nyss givit mig en gulstjärna som jag är mycket stolt över. Kanske blir uppgraderad från -00 till -01? Hihi! 
Själv har jag fått titeln Erotiska-E. Var även Engångs-E med förklaringen att man får mig dit man vill en gång, sen blir man utbytt (dumpad i folkamun) Men, det dög tydligen inte när jag hittade nya namn till 2 av 3 brudar ;)
Kåta-C är ju dock ett namn som jag ska klura på ett tag. Det var roligt, men fusk när det inte var på C. Så jag klurar.. Kanske hon med? Kommer sakna dig, fast vi inte pratar så mycket. Eller kramas.. Hoppas du får det kul och att du snart är här på heltid, Fmcls pudding!

Men nu, dax att jobba vidare, eller vad säger ni?
//Elinen


Popcornmys med lilla M

Barn, ja dom är så underbara! Det går inte att komma ifrån...
Nu ska jag mysa vidare!
Ville bara säga att flytten gått bra :)

Fortsatt fin helg till er/Elinen

Bästa på länge!





Nu har jag lyssnat på denna. Och jag ÄLSKAR DEN! Lyssna på texten. Den här kommer jag leva lääänge på. Hoppas ni alla får en underbar helg mina älskade vänner!!

/Elinen


Solstrålarna flödar

"I want to reconcile the violence in your heart
I want to recognize your beauty's not just a mask
I want to exorcise the demons from your past
I want to satisfy the undisclosed desires in your heart"

Underbara underbara dag. Eller? Nej just, jag har ju jobbat hela dagen. Men den har vart helt okej. Jag gillar´t helt klart! Plockat, sjukvårdat, märkt och SPELAT INNEBANDY!!! Det är kärlek där. Att mina arbetskamrater kan vara så underbara och man kan ha så kul med dem. Ni andra borde pröva.. Eller är det farligt att ha roligt utöver jobbet? Jag har hört att man kan få canser av det, som allt allt annat..
Tyvärr skadade jag Mu idag. Jag och min gigantiska häck gav henne en omgång så hon vrickade ena foten. Förlåt förlåt förlåt min lilla Mu. Om jag kunde göra det ogjort så skulle jag :/

Nu taggar jag inför nästa träningspass som är box and kick. Skön träning. Inte korekt träning, men riktigt fin endå! Sen är det dyk/sim på schemat. Im back!!!

Imorgon är det SEMESTER för min del, så hela natten kommer gå till att packa de sista kartoongerna så jag kan lämna denna lilla lya en gång för alla snart. Orkar inte vara såhär längre. Vill inte ha nått eget. Vill glida på ett bananskal. Inte göra ett dyft och leva som en parrasit på första bästa vän jag har. Eller hur var det nu? Missade jag nått?

Skit samma! Nu ska jag mosa Herr K mot mattan så han önskade att han aldrig lämnade K-ör!
Trevlig kväll mina älskade vänner!
/Elinen :*


Loranga, Masarin och Datanjang

Detta är kärlek. Här har ni hela filmen, textad och allt. Ta er den timme det tar att titta på den. Den är guld i min värld. Se efter om den är det i eran med vettja :)

PS: Barnvänlig: Barnfilm!!



...

Det är Lördag!
Tänkar lördag för mig. Jag är inte ensam. Jag sitter och virkar och kollar igenom endel av min filmsamling jag har samlat på mig i med och motvind. Dricker vin och bara myser. Har lärt mig ställa ner glaser, helt ljudlöst. Men tänker..
Idag har jag inte rört ett finger, knappt. Jag har sovit, länge länge. Sätt solen gått upp och sovit mer. Stått i duschen över en timme och handlat allt det där som lägger sig där man inte vill ha det på kroppen. Klätt mig i kläder jag inte känner för, för allt annat är på tvätt eller på landet. Jag har skrattat med vänner, jag har fällt en tår till något dravell på filmen. Jag har vilat. Jag vill orka i morgon..
Kärlek är! Det kan förblind en. Det kan göra en stark. Det kan lura en och det kan få en att bara följa, utan att tänka. Det kan bygga en stark människa, ett starkt band. Det kan förstöra och bryta ner till intet.
Kärleken kan få dig och mig till att göra de mest konstiga saker.
Det kan få den minsta att bli den starkaste, vackraste och mest underbara människa du någonsin mött, någonsin kommer möta. Kärlek är!
Jag gillar inte choklad. Men jag äter det. Jag tycker inte om havregrynsgröt, men jag äter det. Varm beasås är bland det hemskaste jag vet, men jag äter det. Glass, pannkaka.. Strävan efter att vara som andra har alltid vart där. Senaste tiden ännu större. Större att vilja passa in. Att vara hon som jag aldrig kommer att bli. Att vara en i mängden. Men en dag hoppas jag att jag vet igen, att jag är jag. Och att jag vet att det är den jag vill och tänker vara. Den dagen jag står på mig.. den dagen längtar jag till. Den dagen kommer..
Men nu är det slut på skriverier om tankar för ikväll.
Tack Snabbfot för att du är min högra hand <3
Kramar//Elinen

The story!

"It doesn’t matter what you’ve heard
Impossible is not a word
It’s just a reason for someone not to try
Everybody’s scared to death
When they decide to take that step
Out on the water
It’ll be alright
Life is so much more
Than what your eyes are seeing
You will find your way
If you keep believing"

Oj, jag måste vara en utav de sämre bloggare jag stött på. Katastrof det här helt klart. Kan jag lova en förbättring? Nej, snarare tvärt om. Men, jag hoppas ni tittar in ibland endå..

Det har hänt en hel del i mitt liv den senaste veckan. Så vart ska jag börja? Tror vi hugger Afghanistan på en gång. Det är ju ändå den kommande stora biten som suger kraft ur mig när jag tänker på det. Likväl som det ger mig busigt och förväntansfullt pirr.
Jag har kommit med!!!!! Jag har blivit antagen och uttagen den 3dje och sista uttagningen. Det känns kul! Jag bara tjöt när Mattias kom in och berättade att vi hade fått mejl. Timmen därefter så tänker jag såklart på allt här hemma och tappar den där överlyckliga minen och sätter igång med mitt tänkande. För hur gärna jag än vill så kommer inget vara som "vanligt" när jag kommer hem. Att vara med under en förändring är en sak. Men att kliva av och hoppa in igen är långt ifrån lika enkelt.. Så tänker jag på hur jag ska möta andras tankar. Jag vill ha andras tankar, andras frågor och funderingar. Åsikter och de där minutrarna (eller mer) dom visar att jag är nått dom ibland lutar huvudet på sniskan och tänker på. En vän! Vi återkommer till det.
Så, Afghanistan. Det jag vet är att utbildningen börjar i Januari i Stockholm och att nerrottation är i April. Sen hur mycket det hinner ändras och vad dom har för krav på mig fram till dess och om jag klarar mig fram till avfärd, det är inget jag vet. Det jag vet är att jag inte kommer stå och ramla på mållinjen. Men har jag missat något? Har mina blåa ögon undgått nått? Vem vet? Egentligen..?!

Vänner. Vad är en vän? Vem är en vän? Jag har tänkt på denna fråga förr. Många många gånger.. Men i veckan slog den mig i magen igen. Vem är en vän och vem spelar bara? Jag tycker inte jag ska behöva ställa mig den frågan. Jag tycker att den som ser sig som något annat inte ska ta min tid. För vad du än tycker om mig så tycker jag 10 gånger bättre om dig. Jag kan inte rå för det... jag ser mer gott i dig än du gör själv.
Men du vet, att letar du bara efter nackdelar och saker som gör andra till idioter så är det inget annat än idioter du ser..

Sitter och planerar inför maskeradfesten den 5te. Och jag taggar, oj va jag taggar. Men vad i hela friden ska jag klä ut mig till? Det var inte lätt förra gången och det är inte lättare denna. Så har du något förslag? Tacksam för alla hjälp :)

Flytten går som på räls. Räls med stickspår, stopp för lagningar och en massa massa annat. Men det händer saker. Mycket saker.. Tex så har jag ingen tv längre. Den står på landet (som jag i detta ögonblick kom på inte har fått med sig dosan, hahaha) och kommer passa mina numera lite äldre föräldrar perfekt. Dom får den av mig, som en sorts betalning för rum och gästfrihet. Mu´s vind har fått sig en uppskö med nya trevliga kartonger med allt från garn till luftmadrasser och vinterkläder. Men, att jag aldrig lär mig. Eller ens lyssnar på mig själv. Jag är hopplös, för vart står inte nu alla dessa prylar, om inte på 4de våningen. Jag skulle ju aldrig aldrig ALDRIG göra om det igen om det inte var våning 7 eller uppåt. Så varför? Hahaha, men bra vart det!! Och hopplös är jag.
Hopplöst snäll
Hopplöst blåögd
Och hopplöst knäpp

Träningen rullar på helt okej den med. Jag har haft en rätt tung vecka med, ja, vad f*n ni vill kalla det. Höstdepp? Ångest? Utsliten? Övertränad? Vitaminbist? Fel kost? You name it!! Men kroppen är trött och jag med den. Så det har blivit några dagar med vila. Och i morgon kommer ännu en. Det blir film film film i soffa för min del och det ger jag redan i förtid MVG +++ i betyg. För jag behöver det. Jag förtjänar det. Och jag älskar det!!
Så har jag lagt till solning i mitt unnande. 10 minuter sol vart det i torsdags. och de minuterna sög jag i mig till fullo. Och det kommer bli fler fler fler gånger. Så mer sol, silvershampo och simsalabim så är mitt hår rött snart igen med. De och lugg ligger på schemat.
Och, ja, det är inte det ända jag planerar. En sista minuten är det hoppet jag har att hinna med nu innan jul. En vecka (minst) till solen. Bära eller brista. Själv eller ej. Ser jag en lucka så är jag borta sen. Det är kärlek det! Sol, vågor och en Elin som bara njuter av att vara i sitt element.
Tror, vill tro, att det kan hjälpa. Kan vara så att jag faktiskt behöver det där som alla andra hade ett par veckor av i somras. Kan vara så att det är det som saknas mig..

Mina shoppingplaner nu då! Ullared den 22. Haha, det är ju toppen toppen det :D Ja, jag tror det var det!
Vad skall införskaffas då?
Följande:
En stycke bärbar dator
En kanonerskanon kameraväska
En ny(are) bil vore på plats
Sen så är det något mer stort viktigt jag tänkt köpa, men som just precis nu har trillat bort.

Sitter och laddar in de 350 nya bilder jag tagit den senaste tiden. Ite allt för många bilder, det är under en ganska lång period dom tagits. Men, det är ändå många..
Oj va klockan var mycket hörre du! Det är dax för mig att sluta mina ögon och knocka huvudet i kudden.

Jag önskar er alla en underbar hösthelg med sol och busväder!
Todello//Elinen























Älskade hatade höst, du är här igen! Och du är såklart välkommen..


You can count on me like one, two, three ..


If you ever find yourself stuck in the middle of the sea

I'll sail the world to find you
If you ever find yourself lost in the dark and you can't see
I'll be the light to guide you

Find out what we're made of
What we are called to help our friends in need

You can count on me like one, two, three
I'll be there and I know when I need it
I can count on you like four, three, two
And you'll be there 'cause that's what friends
Are supposed to do, oh yeah, ooh, ooh

If you toss and you turn and you just can't fall asleep
I'll sing a song beside you
And if you ever forget how much you really mean to me
Everyday I will remind you

Find out what we're made of
What we are called to help our friends in need

You can count on me like one, two, three
I'll be there and I know when I need it
I can count on you like four, three, two
And you'll be there 'cause that's what friends
Are supposed to do, oh yeah, ooh, ooh, yeah, yeah

You'll always have my shoulder when you cry
I'll never let go, never say goodbye

You can count on me like one, two, three
I'll be there and I know when I need it
I can count on you like four, three, two
And you'll be there 'cause that's what friends
Are supposed to do, oh yeah, ooh, ooh

You can count on me 'cause I can count on you

RSS 2.0