Sitter på kurs

Känner mig en aning stressad men endå glad.
Idag ska jag träffa Jenny när hon slutat jobba för dagen. Ska vara där tills vi ska träna sen på kvällen. Hoppas att jag inte känner så mycket inre sress bara...
Jag har ju endel på schemat om man säger så.

Packa för flytten som är nästa vecka
Packa för helgen och vara i Luleå på träningsläger
Så sköta livet utöver såklart
Sen vill jag ju hinna träna
Och kanske vara lite social?!

Aja, kursa vidare =)

Min underbara dag

Jag slog upp ögonen 7,00 efter att ha drömt att min pappa nys stod vid soffan där jag sov och sedan gått ner för att äta frukost. Vände på mig och blundade till kvart över och gick sedan ner för att hjälpa föräldrarna att plocka fram frukost.
Pappa och jag gick ut till fåren som då hade fått 2 lamm. Senare under dagen kom 2 till och fler är påväg. Jag fottade lite och önskade att resten av de små skulle vara tackor...
Sen organiserade jag ihop att mina föräldrar och jag kom iväg till Hallstas möbeloutlett. Frgade 118800 om deras öppetider eftersom internetet på landet inte funkade med vatten i ledningerna. Men 118800 visste inte vad det var jag ville ha fram. KASSA!!!! Jag hade ju tillochmed googla på det jag skrev dagen innan och fått resultat. ARG*
Där hoppade vi runt bland sofforna och bubblade om möbler, skåp och tvbänkar. Fint ställe helt klart. Pappa köpte kokosbollar och vi kollade om det gick cykelbana mellan hallsta och Kolbäck, men icke....
På hemvägen bestämde jag mig vilket hus jag ville ha om jag skulle flytta till Hallsta. Inte alls långt från Stina faktisk =)
Sen så åt vi hamburgare och efter det var det paltkoma. Inte med sömn (tacka gudarna för det) för då hade jag inte gjort nått mer den dagen. Så fikade vi och jag åkte till Köping för att möta upp MammaMu och åter åka till Hallsta på sexparty denna gång. Riktigt kul grej att göra måste jag säga..
Mitt under demostrationen så fick jag ett samtal från Idisen som var snäll och ville bjuda på mat. Tack sa jag och flinade resterande del av kvällen.
Vi tittade på luftslottet som sprngdes och åt stark men god kycklingmat med ris och paprika. 5 stjärnor till den maten. Så fick jag en glass till efterrätt =D
Slutade med att dom, Idisen och hunden, följde mig till bilen och att jag fick kärringstop ;)
Men nu har jag avrt pigg lite över mina förmågor och ska krypa ner i kojjen. (max 2 mm åt höger =))

I morgon är det träning, matlådor och plock som väntar.
God natt

Nattuggla

Jag vill så gärna kunna vara mitt gamla vanliga nattuggliga jag, men det funkar inte så längre. Man behöver sömn för att kropp och skäl ska må bra och funka. Jag kan iallafall inte vara partyungdom på helgerna och tränande arbetare i veckorna. Det funkar inte som standard...
Så jag får vackert följa strömmen
Men vad gör man inte för min publik?!  ;)

Rosa moln och en liten solglimt

Jag är inte så glad igentligen som jag vill föreställa mig själv vara.
Faktum är att jag är ganska harmoniskt irriterad i min lilla bubbla där bara Stina har vart och givit mig syre för att klara dagen. Bra syre, absolut. Och inte fick jag bara så jag överlevde heller utan hon delade både skratt och irritation idag. Känns skönt att ha en så stark människa att kasta ord och vitsa med. En riktig hjärtevän. Själv har hon inget att välja på. För vettig är ju inget jag någonsin försökt se ut att vara, men helt klart vettigast på plats, utan att överdriva =)

Musiken slungas ut ur mina högtalare och nu ska jag sticka vidare på min lilla rånarluva. Önska mig lycka till!!


Filipstad juni 2009

.."Dina händer, ja, dom ber mig sova över.."

Jag är helt förälskad och jag måste hitta ut
hur ska man älska någon som har älskat någon förut?

Melissa Horn är en insperationskälla och jag bara flyter bort i min gamla värld av papper, teckningar, musik och text. Sida upp och sida ner med ord som egentligen inte betyder ett dugg men dom är fina ihop och dom blir fler och fler. Papper efter papper, penna efter penna..
Tankarna finns bara på pappret och när man vaknar upp känner man sig utvilad och lycklig över vad man har. För det på papper är inte så ofta lycka, men dom behövs endå. Dom kommer bort när dom hamnat på pappret och fast jag har det bra är inte alla tankar alltid lika solstrålsvarma som jag så ofta är.
Men det var längesedan nu. Aldelses för länge sedan...

Tid är det enda vi igentligen har och ändå räcker den aldrig till...

Patetiska värld!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


jobbig förmiddag



Gillar inte min dag. Den är seg och jag har lämnat huvudet hemma.
Blä!!!!! Dax att rycka upp sig med lite pyttipanna och rödbetor =)

Ps: "Rånarluvan börjar få form faktiskt ^_^ ds


Sol, träning, pizza och.... lastfjädrar

Kom ner till träningen och möttes av mycket dåligt mående träningskamrater. Detta gjorde mig självklart skadeglad och hoppade trallande ner i kanoten.
Tränaren tog oxå (enligt  mig) tillfället i akt och köprde pass and goo och punkt den första halvtimmen av träningen. VATTEN, var i stort sätt det jag sa hela träningen med en hand vinkandes i ett. Men det var kul...
Så provlastde vi min bil. Fixades med goda resultat. Ska prövas med andra kanoter nästa söndag.

Solen skiner idag. Personligen hade jag ju velat bada isvak men jag vart nerröstad. Aja grabbar, nästa gång håller jag i er dricka dagen innan badande. Stora starka grabbar *asgarv*
Så istället för att ha hela dagen inbokad fanns inget mer än pizza på schemat, och självklart ville jag äta pizza...
En special med oxfilé och gorgonsola och bea-sås. MUMS!!!

Så nu har jag och Älsk, eller jag och jag, nej, älsk bytit fjädrar på min bil till lastfjädrar. För du förstår att vi tog våra saker efter pizza och gick upp till vårat, iallafall ett tag till, plejs och la oss och glodde på tv. Jag somnade och min andra hälft med. Sov ett par timmar och så hade vi sussat bort all sol och en hel del tid. Men vi fick arbeta oss upp igen och iväg för att meka. Mycket goda resultat slutade det med och frusna fingrar.

Nu ser jag framför mig grillad kyckling och pommes och avslutningsvis popcorn. Det svider att säga det men popcorna kommer nog inte hända idag.... =( Jag tror jag väljer sömn. ILLA!!!

Men nu ska jag vara social. Kram kram


Melontjejen rapporterar

Jag hade super duper jätte kul igår. Fler sånna här kvällar vill jag ju önska, men jag hade nog inte haft så kul om jag hade en sån här helg varje helg.

Min drink bestod av Bacardi melon, fruktsoda, jordgubbar och citron. Det var gott. Riktigt gott. Jag spelade ett "student" tärningsspel istort sätt hela kvällen. Hur jag klarade det? Jo, det ska du få höra. Jag hoppade över att ta SUPERSTORA "studentklunkar" och körde mitt rejs, vilket funkade kanoners ^^
Lite popcorn hamnade i Idisens bil på ditvägen. Det kom (hux flux) ett farthinder på vägen som orsakade en snabb inbromsning som inte popcorna gillade. Så, taadaa ; popcornbil!!!!
Jag brottades lite under kvällen med. Det var kul och jag är stark. Men om jag säger såhär (för att få er att förstå hur ärlig jag är) så förlorade jag snabbt och gisvint mot Jocke i armbrytning. *suck* Aja, man kan inte vara bra på allt.... Mot Jocke lixom.. det svider lite.
Och det var helt klart super roliga Andres fel. Han tyckte det var dax och fnittriga ja kastade ut armen direkt.. hm!

Efter 35 minuters "elinkur" nu på morgonen är jag fitt att gida ner till träningen om några minuter. Jag vet inte om jag ser fram emot själva tränandet, för det borde vara förbud att träna med alkohol i kroppen, känns bara som man gör fel i träningen och har ont dagen efter.
Men jag bryr mig inte, för jag hade såå kul igår och det ska jag leva på läääänge ^^
Föresten så såg jag nästan inte så mycket av min lilla Jenn. Eller jo, vi spöa Gurra. Hihihi...

Nej, kommer jag på nått mer jag vill skriva får det vara i nästa inlägg för nu ska jag ner till träningen.

Kram på er
Och Jenny, tack tack!!!


Måste bara säga

Det bara spritter i mig när jag ser att jag varigt duktig ekonomiskt denna månad. Jag vet att månaden precis börjat och att det är många dagar kvar tills jag igentligen kan hurra men jag ska inte göra något pengakrävande på denna lön utan bara glida med så jag kan klara de dubbla hyrorna nästa.....
Så blääääää i jublet. Men jag är nöjd och håller tummarna på att jag får hurra ännu högre den 25 när det är mycket pengar kvar.

Nu är det godnatt för mig!!
//Elin


Denna bjuder jag på. Såhär ser man ut när man försöker göra glöd av veden som ligger på isen.

Poängen är att jag inte visste att det skulle ligga granris under för att inte glöden skulle drunkna i vattnet som blev av all värme. Så jag jobbade på och drängte därav hoppet om varm korv. Lillprinsen var den enda som inte gav upp. Guldstjärna till den krabbaten =)

 


Helgen min var fin och lugn (kors i taket)



Helgen bestod i enkla ord av korvgrillning på olika platser. Det var lugnt och mysigt med fint väder och trevliga människor. Den här lilla tjejen heter Molly och är en helt fantastisk liten tjej som jag fick lära känna lite under helgen.



Ballerina kladdkaka, varm boy boy och macka.
Jag åt mäst för att det är så gott ute i det fria. Hungern glömmer jag i kyla och frisk luft, så det är tur det är så gott som det är. Annars skulle jag komma hem och dö innanför dörren.



Tack för en jättekul helg Pressons pack =)
<3


På hemvägen så stannade vi en pyttesnabbis hos min mor och far, snodde några kramar och hälsade på de smällfeta fåren. Eller dom är ju bäbistjocka och supergosiga...

Kram kram
 

..så kommer en tisdag...

Imorgon är en bra dag fast det är tisdag. Idag är med en bra dag, fast det är en måndag. Många var tillbaka på jobbet efter lovet. Det var massor med babbel. Jag satt inne på min avdelning (apburen) och grejjade med småpyssel hela dagen. Skönt!
När jag kom hem hade Älsk nyss tränat så jag fick vänta tills slonedgång med att vandra idag. Det var lika snorjobbigt iallafall eftersom det är halt, blött och noll i fäste istort sätt överallt på vägen. Många sträckningar, smärta och många "nära att sitta på arslet" vändor senare kom en inte allt för trött Elin innanför kartonghavsdörren för att slå ner rumpan, välförtjänt, på golvet.
Älsk har fixat min bil idag. I morgon får vi se om den funkar oxå.... =P
Hamstrarna har fått det rent och snyggt dom med. De springer och springer i sina hjul. Gymmar vidare lixom....

I morgon är det jobbandet på schemat. Ska försöka få åka hem tidigare och fysa. För ni förstår att jag vill fysa alla dagar och i morhon hinner jag inte om inte jag får gå tidigare. Eller iallafall på jobbtid. För kl 17,15 så ska vi dra till E-tuna och jobba in lite pengar åt klubben är det tänkt. Det ska bli roligt värre =)

Så har jag en SUPER DUPER helg framför mig! Fredagen är det bowling med jobbet som jag ska gå och kolla på och sen ska jag paddla lite på kvällen. Lördag är det antagligen vilmarksmässa i Stockholm som hägrar. Dykårsmöte kl 17 (tror jag det var) och därefter PARTY!!! För Jenny har en liten examensfest hon och det ska bli jätte kulit.
Så har vi redan kommit till söndag och då är det träning kl 10 och därefter pizza och bastu-isvaksbad i klubbhuset. Jippi!!!!! Förstå vad slut jag kommer vara på måndag =) =) =)
Men det är det nog värt!

Nu ska jag sova så jag inte ligger på minus med sovtimmar allraredan!!

//Elin

Ps: Jenny penny har flyttat idag! kul det med =) ds.

Kusin Maries Daimtårta

Denna tårta är enkelt och gisvint. Den har räddat många supervarma sommarfödelsedagar för mig när grädden på jordgubbstårtan skurit sig. Den ligger så snällt i frysen och väntar och gonar till sig.



¤ 2 st maränbottnar (brukar säljas i 2pack)

¤ 4st ägggulor
¤ 4msk socker
  Detta vispar du vitt och fluffigt


¤ 3dl grädde
  vispas nästan till smör (du ska kunna vända skålen och grädden sitter kvar)


¤ 2 dubbeldaim hackas efter smak (gör inget om det är mer daim heller =) )


Äggsmeten vänds försiktigt ner i grädden ihop med daimen


Sen varvar du botten och smet. Topplagret kan du även lägga ner fint över kanterna för att få en riktig "tårtkänsla".

Nu skjuss in i frysen i 4-5 timmar.
För att det sedan ska gå att skära i den någolunda så låt den stå framme en stund innan servering.



Denna tårta är ju nästan slut men det är den enda bilden jag har på en daimtårta.

Det är mor min som gjort den så jag kan inte svara på varför den är så jättegul. Mina brukar inte bli så...


Kartongernas återkomst

Jag packar och har kartoner i vartenda hörna av våran 58 kvadratmeters lägenhet. Det är spännande, skrämmande och krävande. Hur kommer det vara? Hur många hyror kommer vi behöva betala dubbelt? När kommer vi ha tid att börja flytta in? Jag svävar i en lite gungig värld..

Plus att semestertjaffset har börjat. *SUCK* Det är irriterat, massa babbelt och avensjuka som snurrar över våra stora golv.
Jag vet inte när jag vill ta semestern för Kanot.com inte har uppdaterats sen förra året på varken dam eller herrsidan. Vad ska dom med alla bra länkar till när det inte är uppdaterade så man kan gå in och kolla???
Semester ta dig där bak...............

Idag tvättas det, plockas och packas. Men mycket kastas oxå och det känns mycket mycket bra.  Får se vad helgen egnas åt denna gång. Bio är väl nästan säkert vi iallafall ska på...  Så får vi se om det blir lite landet kanske? Eller mekning kanske? Eller slöning kanske??? Vem vet?

Kramar


Hamstrarna mina


Albert hertig Guldhamster


Loppan von Dvärghamster


RSS 2.0