ca 24

Ja det är tisdag idag. Igår var det snorkling. Jag är otroligt tacksam över att jag inte tog den trippen tidigare. Jag ♡ hela grejen. Och känner att det där skulle jag kunna jobba med. Helt klart! Men att säga upp min för ett säsongsjobb vore tillåmed för dumt för mig..
Hur som helst. Själva snorklingen var väl sisådär. Mest döda koraller. Desto mer fin fisk. Ingen sköldpadda och tillslut tillochmed kallt i vattnet. Men känslan. Stämningen. Humorn. En ukulele. Ja och inte är det något fel i snorklingen. Det är ju alltid fint att glida runt i vattnet. Men mina gälar har slutat funka. Och den här lätta ac - Snorigheten var en pina vid tryckutjämningen. Är man ringrostig så är man. 
Dagen gick fort och jag vart trött. Somnade vid 9o. Otroligt skönt. Sov oroligt till runt 7. 
Prövade rostat bröd, jordgubbssylt  (marmelad) och jordnötssmör. Det var ingen hit. Så har jag prövat det oxå stolt
När jag somnade igår åskade det och tillslut kom även regnet. Och nu på morgonen är det molnigt. Gör mig inget. Varmt endå.

Vet inte riktigt vad jag ska göra med mina sista timmar i värmen. Mer än njuta. Massage kanske? Vem vet? Ikväll blir det äta gott och packa iaf. Snart hemma för att kramas ♡

Ta hand om er! 

SAKNAR

Gårdagens shopping vart uppskattad delux. Inte visste jag att jag var så bra på att pruta ;) Ja, inte på första stället men den kan jag ta. Och fixa taxi hem. Allt gick bra! Och jag klarade mig helt själv. En så skön känsla..
Somnade som ett litet barn. Nu funderar jag på hur jag ska packa med mig mina simfötter.. för om en timma har dom hämtat upp mig för ett dykäventyr 😍
Tänk att det kan vara så okej att gå upp 6.00 när man ska göra nått såhär spännande. 
Och nu ser jag att det var tur jag vaknade nu för alarmet (som jag ändrade igår) står fortfarande på 7. DET hade blivit snoigt. 
Syrsorna är igång och spelar och det börjar lätta i bäckmörkret. Jorå, allt är det dax att gå upp. God morgon Sverige, nu närmar det sig hemåt! 
Ta hand om er!!/E



sommartid var det ja

Jo jag gick upp som vanligt när klockan ringde. Tyckte väl det var lite konstigt med solen men men den hade lurat mig förr. Kände mig utvilad. Pigg till och med. Käkade min frukost. Idag ihop med två grodor. Så söta så 😍
Sen tog å smörjde mig på rummet. Muttrade lite över att min beräknade konsumtion av solkräm pajade när utflykten inte blev av. Hm..
Men sen ut. Klockan var ju mycket. Jag ansåg mig till och med "sen" ut. Men väl på stranden var det fortfarande skugga. Ordentligt. Då började jag tvivla på telefonen som så vackert är inställd på svenska med sommar och vintertid. Tur det finns internet för det thailändska tiden hoppar då bannemig inte runt med sommarmöbler. Den är sin tid och hux flux var det "bara" 5 timmars tidsskillnad. Rätt skönt!
Hur som, allt är löst. Och nu ska det solas och njutas i några timmar. Och sen ska jag se vad personalen här kan om khao laks shopping. En kimono och en Buddha borde inte vara omöjligt att hitta. 


sööööndag morgon

http://uppskattat.se/den-har-texten-om-adhd-ar-bland-det-basta-vi-nagonsin-last-detta-borde-alla-lasa/

Vaknar upp med kalla fötter och pigga ögon. Känns som att detta är första morgonen då inte solen är öppe före mig. Fast det är den nog, bara gömd bakom lite moln. Idag är dagen jag skulle åkt och shoppat.. men det blev inget. Hur svårt är det att fixa en mindre buss undrar jag? Hm.. aja, så länge jag får snorkla i morgon. Dom får bara inte ta bort det med. Hoppas hoppas hoppas! 
Så nu ska jag ut och sola lite. Igen. Vardagsprocedur. Det är bra härligt. Inatt vart det sommartid hemma. Hur underbart låter inte det?
Ta hand om er ♡

Idag blev det mat


Å en öl oxå. Glömde 😉.. 

Sen fick jag meddelande om att morgondagens shopping är inställd. Suck.. Jag som ville. Såg fram emot. Massor.. 😢
Så nu ska jag googla och se om jag inte kan lösa det på egen hand. Jag brukar ju klara endel själv.. Vill ju shoppa lite iaf.

Ha en trevlig kväll gott folk!

hualigen 2 sekunder senare

Nån försöker ta sig in på mitt rum 😯
Inte bryta sig in men ta sig in med kort. Som om den gått fel och inte fattar det. Läskigt helt klart.. Kanske full. Kanske lagt av hjärnan hemma. Hur som. Jag tycker inte om det..
Men jag tror den gav upp nu, efter alldeles för många försök för att vara förnuftigt och klartänkt.
Nu är det dax att gå upp 😊

jorå

Jag pluggar lite såhär på morgonen 😂


Mina vänner alltså. Ni är underbara original 😍

Solen har gått upp här nere och det ser ut att bli en bra dag. Eller det har inget val skulle jag vilja påstå. Hihi. 
I morgon bär det av på shopping i Björns och mitt gamla hak från tiden då jag bara bara bara sov i en solstol utan parasoll. Det ska bli kul. En dag med shopping dör jag inte av.
Jag har två saker på fokus listan; conterpain och väska. Kimono och krimskrams är tätt efter och såklart gärna en klänning. Det blir bra! 
Mitt största problem idag är att jag äntligen tycker att min säng är skön och inte vill gå upp. Haha! Men kudden är fortfarande en dm hög så jag ångrar mig nog snart 😉
Och godissugen som in i norden. Sjukligt är ordet. Ändå lever jag på frukt, glass och dricka. Det som är godis om nått..

Nej, hopp ur sängen och mot frukosten. Se vad den har att bjuda på idag mån tro.
Ta hand om er och trevlig lördagsmorgon på er!


Det ser ut att bli en bra dag idag med


Dåså, vilken siffra är jag på?!

Eh, det är som skit samma iallafall. Semester är det. Och i morgon är det fredag oxå. Det vill säga att ni där hemma är rätt nöjda över tillvaron ni med. Och sånt gillar jag. Delad glädje är helt klart dubbel glädje. Och eftersom jag mest bara gör er avundsjuka med mitt lilla flin här nere är jag glad för all er tid och era svar. Ni är guld!

Idag har jag fördrivit min tid i en solstol. Jorå. Lite för ovanlighetens skull. Dessutom under parasollet hela tiden. Bara för att faktiskt. Kändes som ett bra beslut!


Så tog jag mig en tidig middag. Den bestod av bananmilkshake, vaniljglass och ett fruktfat. Jorå, jag vart stupmätt 😂
Bjuder bara på en bild på det nyttiga så ni behöver inte oroa er!

Mums var det! 
Och sen påväg till rummet insåg jag att nyckeln satt kvar inne på rummet. Så det var bara att vackert ursäkta sig och en stackare fick följa med och låsa upp åt mig. Haha! Jaja, bara det var första och enda. Var kanske hungrigare än jag trodde så skallen inte hängde med 😉
Hur som, nu ligger jag på rummet och klockan är 21. Hemma har ni inte ens slutat jobba. Här går solen upp 7 och ner efter 7 nånting på kvällen med. Så saknar den svenska vårsolen. Den med lite fler ljusa timmar på dygnet.
Men nu har jag värme ist. Så njuter åt er med!

Ta hand om er ♡
//E 

på resandefot 2.3

Såfort jag klev ut ut min bubbla och började känna mig lagom kamouflerad med min brunare hudton var det som att nått släppte. Idag har folk oavkortat och oblygt pratat med mig. Om allt och inget. Jag är i chock!
Ja inga svenskar. Men ganska många ur personalen. Här ser ni en poppis 😂

Eftersom jag förhandlade om resor med fritidsresor fick mobilen dansa med ner på stranden idag. Det är ju inte direkt långt men ett äventyr för 'nallen' eftersom den bara brukar få följa med till restaurangen annars.
Så jag snapade lite med han som får mitt hjärta slå lite mer och han svarade. Flera gånger 😍
Sen låg jag och myste i solstolen hela hela dagen. Rörde mig bara ner och badade 1 gång på 6 timmar. Nej då, jag är inte så brun än. Ligger mesta delen av tiden i skuggan från parasollet. Lyssnade idag på musik. Massa massa musik. Och sov bara en kortis vid 2tiden. Annars har jag legat och filosofera som vanligt om allt och inget. Och för en gångs skull, mest inget. Skönt! 
Sen pallrade jag mig in och fritidsresor ringde och vi fixade bokningarna så nu är det spikat. Jag är så förväntansfull att jag går av på mitten 😂
Sen gav jag mig av 5 km för att besöka min vän bankomaten igen. Och denna gång med taxi. Glömde kameran dock 😢 Men va sjutton, det gick så fort endå. Det måste vara en av världens mest ryckigt körande folk. Tur det var en kort sträcka, att det var mer som en skrinda och att han inte hade massa jäkla granar, för då hade jag spytt 😜
Handlade lite oxå så nu har jag massa vatten, Fanta jordgubbar och lite salta krokar. Sen plockade han upp mig när jag kom ut ur affären och vi swisha ner till hotellet igen. 80 kr. Lätt värt det. Nästa gång ska jag pruta. Sen vidare till kvällsmat. Fast jag inte är hungrig tvingar jag mig själv att iaf äta 2 gånger per dag. Minimum lixom..
Det blev tomatsoppa. En underbar tomatsoppa. Ja och dessutom ska jag hem till min man i Sverige på onsdag. Japp! Du ser vilken koll dom har. E skrev att hon hoppas han är snygg. Mu att han ska överraska mig i sin Porsche med diamantörhängen. Så jävla knäppa. Sen kom vi överens om att bara han stod på flygplatsen och väntade skulle vi börja gråta. Haha! Unikum ♡ 
Åt glass till efterrätt. Fast jag inte gillar glass måste man ju pröva. Min mun dog. Den kallaste glassen jag någonsin upplevt. Hualigen..
Och en i personalen sa att han trodde det skulle bli regn i morgon. Det lät ju skönt. Jag hinner nog sola lite innan 😉
Så nu ligger jag nerbäddad och är trött. Ska se en film innan jag slocknar så jag kanske är en duktig flicka och somnar om kl 3 när jag vaknar. Haha!

Ta hand om er där hemma ♡

Nöjd idiot


Nu bara sola sola sola ♡

Efter regn..

.. kommer solsken


Efter att utflyktsbokningen gick åt skogen rent ut sagt igår och jag, knappt märkbart faktiskt, gick in i en "okej då"-fas och började kolla klänningar på nätet ist har det nu vänt. Appen "min resa" började samarbeta efter att jag argt kritiserat den och nu på morgonen fick jag kontakt med en guide som ursäktade systemen som ,enligt henne, inte sammarbetade i glappet mellan hög och lågsäsong. Så hon skulle kolla upp om det gick några resor. Kul! Inte ett blankt nej alltså. Happy me!
Drömde om dig inatt. Saknar dig så du äter på mig i sömnen nu. Vaknar kl 3 fortfarande. Och nu drömmer om dig oxå. Du betyder mer än jag kan sätta fingret på det. Attans..
Och Mu, tack för att du är så knäpp. Och sluta göra dig trasig när jag inte är hemma. Ok? Dumheter.. Tur fina snabbfot finns till hands. Och ni andra med förstås ♡


...

damaged women are the most dangerous kind, because they already know they can survive.

hihi


Du ser..

http://www.expressen.se/allt-om-resor/6-anledningar-till-att-du-borde-resa-ensam/?cmpid=mysa_facebook_ARTIKEL_ensam_res

Så det är bra att resa själv, ja jag har fattat det. Men vart går gränsen mellan "riskera livet" och "det här är smart"? Hur som, jag kör säkra kort. Var lugn för det!


på resandefot 2.2

Sådär ja, jag somnade i solen. Det är nått med den där Bilbo på ljudbok. Berättarrösten har precis lika lätt att få mig somna här som i Affe. Fast det är så spännande och fast jag fnittrade första timmen när jag lyssnade och uppfattade så mycket mer av vad han sa. Jag måste se dem igen när jag kommer hem. Inte för att det är samma. Utan för att även på film se allt jag missade första gången.
Det måste ju vara det kluriga med en bio-dejt, att avgöra om man ska ta en spännande/bra film med risk för att inget händer därför eller att man missar en Asbra biofilm pga annat var viktigare just då. Eller en kass film så om dejten går trögt har man dessutom valt en film man måste draaaa sig igenom. Haha!! Ja och påtal om vad vet jag så har jag nu efter en vecka på plats konstaterat vart den hemska melodin som plågar mig när jag ligger och solar varje dag kommer ifrån. En GLASSBIL!! Ja eller snarare en moped med fin kyld sidovagn och gb-parasoll. Jättesöt! Och jätte jätte jobbig melodi. Precis som hemma ;) Funderar på att spela in den och ha som väckarklocka. Ja, jag är rätt ond mot mig själv. Haha!
En vecka kvar! Och idag fick jag roliga veckan. Jorå. Här gottar jag mig i lyxen i vardagen. Inte konstigt jag var så missnöjd på livet för några dagar sen. Att jag inte ser mönstret själv är väl bara ren förnekelse. Det hade ju vart fint om jag hade tryckt i mig lite hormoner hemma så jag hade sluppit detta. Men nej då, det glömde jag. Såpass bra att jag inte ens fick med mig nått ner. Köpte nöd-plugg på vägen till å med eftersom det slog mig att det kunde finnas en liten liten chans att under mina två veckor... ibland är jag så naiv. Ungefär så positivt korkad som bara jag och ett fåtal till kan vara när det regnar ute och man önskar sol. Det tar lixom inte Slut på det bra tänket. För jag vill så gärna att det blir bra! Korkat positiv.. 
I detta fall skiner det igenom extra tydligt. Nog för att jag var nervös oxå. Mycket mycket mer än jag ville erkänna för nån. Endel såg det. Andra visste. Men ni fanns där ♡
Så jag hoppade! Det tråkigaste i kråksången är ju snorklingen som jag måste ta på måndag nästa vecka och hoppas det sinat då. Och shoppingen är inte förens tidigast på söndag. Om jag bara kommer på hur man bokar. Och hotellet bara får tillbaka sin el, igen, (denna gång utan åska eller regn) så att internetet slår på och jag kan klura ut hur det "nu så enkla bokningssättet på nätet" egentligen är tänkt att funka. Så det finns gott om tid att somna i solstolen dagarna framöver oxå till Bilbo. Farligt. Kommer se ut som en kassler..

"håll dig i skinnet kvinna!!"

Ja ja ;) 
Nu ut i solen ♡



på resandefot 2.1

Det började med vind. En annan vind än den de andra dagarna. Och jag fick några droppar på mig i solstolen samtidigt som personalen gick och band ihop parasollen. Dom hade oxå vart med förut. Jag packade ihop mig fast jag såg att de stora regnet inte skulle nå mig på en stund. Att åskan inte var nära. På en rätt bra stund. Jag dödade tanken på att gå in med elektroniken och sen ge mig ut för att möta ovädret med en promenad på stranden. Jag gick in. Satte mig. Kylde ner kroppen i acn. Väntade på det personalen visste var påväg. Och sakta vart himlen mörkare och diset kom krypande. Vinden avtog och himlen öppnade sig.

Jag ska aldrig mer sluta läsa eller lyssna på böcker. Det ger mig så mycket. Så mycket som jag glömt att jag gillade. Språket. Inlevelsen. Och ordförrådet..

Disen som såklart var regnet som nådde den torra marken och dunsta. Innan det blev så många att dom dränkte ytan och blötlade marken. Med buller och brak. Blixtrar. Muller som rullade in över havet. Storslaget. Mäktigt. 
Strömlöst. Fnitter. Och mer regn. Forsande ner från skyn.
Jag tog såklart mitt pick å pack ut på balkongen där jag sjönk ner i en stol och bara njöt. Njöt av luften, ljudet och stunden av det Thailand saknar. Kan det regna här? I den varmaste månaden på säsongen. Under torrperioden? Ja! Sist hade jag och Björn fina skurar och storslagna skådespel utöver det hav jag idag med ser ut över. Fast denna gång sitter jag ute. Denna gång har jag ork att njuta. Och, självklart, pausa ljudboken och slå på Spotify. Musik som flödar. Musik som jag älskar. Musik som gör allt i livet lite bättre, tydligare, lättare?  
Så början eller slutet av månadenmars kvittar. Regn kommer och hälsar på lite kort. Gör en uppmärksam. Så dom som sköter fritidsresors väderprognoser var inte helt ute och cyklade trotts allt. Dom var bara lite ute i förväg. Och om dom har helt rätt blir det mer av den här varan i morgon med. Men då förhoppningsvis efter att ha haft ström en stund igen. Jag försöker lära min kropp att ta vara på acn och kylan, på de kanske 23 graderna, och lugna min hud. Vill inte ha mer värmeutslag. Och fast dom är lindriga och snälla bör jag ta hand om dem.
Regnet har i skrivande stund avtagit efter 30minuters fritt fall. Åskan har tystnat. Och i lurarna sjunger det "i be no fool for your loving no more"...   
Nästa steg är ström. Sen dusch. Och därefter en middag i lyx är planen. Vad dom nu kan erbjuda i den utsträckningen här. Kanske pasta? ;)

Som texten som nådde mig nu på morgonen sa "måndagar är mycket bättre på stranden". Jag håller med. Och jag har en till måndag att njuta på stranden. Av värmen och solen. En måndag till innan vardagen jag så grundligt saknar och människorna jag så krävande och tragiskt saknar sönder efter är så nära igen som dom vart när jag åkte. En måndag till innan allt blir till en vardagstrall igen. Nästan iaf. Först påsk. Påsk och ett kärt återseende med en människa som gör mig bättre än jag är,  trotts att jag blir korkad på köpet. Och en tatuering. Ja, det är väl i stort så. Det plus mycket mycket mer av livets små goda i det stora alldagliga kaoset som kallas livet...

konstigt..

..att jag har värmeutslag? 😂


Regnet som skulle kommit över helgen har jag inte sett till. Fritidsresor - appen kanske ville att jag skulle shoppa, vem vet?
Så det är bara varmt varmt med förrädiskt sköna ljumna vindar.
Jag är färdig för att ge mig ut och hemma är kl 4 på morgonen. Kalla vindar. Knappt över 0gradigt. Jag börjar vänja mig med att vara här. Som första tiden i Affe, när man börjar kunna räkna ner är det bra. Saknar er. Hitta inte på några dumheter nu 😉
Ni behöver ha med mig på ett hörn i dem 😙
Idag har jag bara sol på agendan. Sol och ljudbok. Kanske lite korsord. Flera dopp i havet så mina värmeutslag kanske blir glada. 
Planerade min första och bästa grej som händer när jag kommer hem igår. Pannkakstorsdag - såklart 😉 Med min lilla extrafamilj såklart. Kanske får med mig J oxå. Jag kan ju få hoppas.. ♡

Ta hand om er, snart är det långhelg 

Mitt matkonto blir inte nådigt i april

<iframe src="https://player.vimeo.com/video/120690032" width="500" height="281" frameborder="0" webkitallowfullscreen mozallowfullscreen allowfullscreen></iframe>

på resandefot 1:4

Livet här nere är inte illa.
Det är bara ensamt. Och för mycket tankar. Och saker hemma jag önskar inte var så stora. Alltså tankar, igen. Idag har jag lyssnat vidare på min ljudbok. Den är bra! Jag har även fått mer av den härliga varan värmeutslag. Brukar vara en kombination av solkräm, värme (såklart) och tvättmedel/sköljmedel i sängkläderna på hotellet. Men det är bara på armar och ben denna gång så (peppar peppar) kanske slipper ansiktet iaf. För det är ju rent plågsamt. Det prövade jag i Egypten.. det räckte.
Tänkte ta en promenad. Men känner mig inte minsta motiverad. Tänkte duscha. Men kommer inte ur soffan. Så jag VET inte vad det blir av det. Borde gå och äta snart, men vill lixom inte det heller. Hopplöst fall 😂

Idag fick jag en kompis bredvid solstolen. En hund. Stackarn såg ut att lida hårt i värmen fast det var före lunch. Tur att djuren är lite reserverade här och inte vill gosa. Han hade säkert massa gucka på sig som inte jag vill ha. Men han låg där i skuggan av mitt parasoll och försökte hitta svalka och sova. Jag har även skådat min första ödla. Jag har hört dem och tror mig sett svansen. Men inte förens idag lät en ödla på ca 1dm spana lite medans den sträckte på sig. Fin. Orangegul. 
Ja det är väl istort det. Har inte bränt mig nå speciellt  (peppar peppar) än och det regn som var "planerat" har jag inte märkt nått av.

Nej ska nog duscha och gå och köpa mig en tallrik frukt. Det lät lagom för idag. Ta hand om er ♡

bryt ihop..

..och kom igen.
Ett tema jag klurade ut igår var det här med tänkande. Kändes som en bra idé. Då!
Nu på frukosten satt jag och tänkte, mitt bland en hel rös från hotellet och NEJ jag höll på att börja störtböla. Hur tragiskt hade inte det vart? Själv och bölandes hade ju inte alls vart nå iögonfallande. Suck... men jag hanterade det. Drack min Litchi -juice som är, som ni som känner mig förstår, bland det godaste och uppiggande på den här varma men endå så kalla plats. Varför jag höll på att grina? Bara ren och skär hemlängtan. Tror jag.. Inte konstigt det heller.. Och säkert bara nyttigt för mig. Säkert såhär det ska vara. 'Ragga upp en vän!' Joru, lätt för dig att säga. Men vet ni. Om jag visste att det gick att ordna skulle jag flytta hemresan. För hur mycket jag än intalar mig att det bara är en vecka kvar så vet både du och jag att så är inte fallet. Jag kan försöka lura mig själv hur länge som helst. Det funkar lixom inte så ;)

Nej, smörja in mig och ut i solen. Det är dit jag ville och då dit jag ska. Ta hand om er mina muppar ♡

😍


på resandefot 1:3

Ja jag vet inte vart jag ska börja. Jag har dödligt tråkigt. Bra, jovisst. Men jag får ju damp här borta. Det blir vad jag gör det till men som det är och känns i miljön här denna gång jag är här så känns det inte alls lika inbjudande till den spontanitet som jag ville pröva. 
Så jag känner mig mest låst på en plats som jag inte kan njuta av riktigt. För ryggen säger ifrån. Såklart. Och massagen jag skulle unna mig finns absolut, men inte i solstolarna som jag hade hoppats utan mer porr-inspirerat. Det mina vänner får dom hålla för sig själv hur gärna jag än vill och skulle behöva. (Buhu, sluta gnäll. Du är i värmen, har bara dig själv att tänka på. Njut nu) JA JAG VET! Men det är inte så lätt. Jag försöker verkligen! Ni gör det lättare när ni skriver med mig. Tack ♡
Så när jag kommer hem, vänta er en Elin som inte är tyst i 2 sekunder. Mer än när jag sover, om ens.
Jag saknar honom. Jag saknar honom så det gör ont. Jag vill höra av honom. Jag vill att han skriver och ser hur det är med mig. Men det är jag som skriver. Lite diskret. Nått kort bara för att få en bild på honom tillbaka. Det gör mig så glad. Men jag vill ha mer!!!!! Hela honom. 
Det krossar mig..

Jag lyssnar på boken 'pansarhjärta' och har fastnat rätt rejält. Den är riktigt bra såhär långt. Och idag unnade jag mig chips, det är ju lördag! I morgon ska jag kolla på utflykter. Nått måste jag göra och som ensam tjej i det här mer och mer konstiga landet får jag vackert dansa efter. För jag vill hem igen. Det är inte värt mitt äventyr..

ringde hem och pratade med pappa idag. Mamma med, fast hon inte var i telefonen. Skulle lägga till, rätta och flumma. Blir alla par sådär? Hopplösa ;) Det var mysigt iaf. Glad att jag ringde dem.

Så det var väl allt för idag. Har fejjat och fördrivit tid med endel av er idag. Känns toppen. Och hittat color run i Örebro. Mycket bra 👌

Nej nu så. Hoppas slippa vakna kl 3 inatt oxå. Kanske får in dygnet snart.
Ta hand om er!




morgonstund har ont i rygg

Det är ett sjukligt beteende att planera allt
Det är oplanerat att hamna på en sjuk plats

på resandefot 1.2

Haha! Det är 1 timme tills klockan ringer. En endaste timma. Och jag har redan vart vaken i 2. Fejjsbokat med några, surfat runt. Skönt med internet. Men oxå väldigt väldigt dumt. Det här med att vänta dygnet går sisådär. Har säkert lyckats skitbra om 2 veckor. Det är ju typiskt jag ;)

Men men.. Idag på eftermiddagen så tog jag beslutet att vandra iväg och leta efter en bankomat. Japp! Och bestämmer jag mig för att gå, ja då är jag ju dum i hela huvudet och faktiskt går oxå. Det finns ju inga trottoarer här inte. Och folk verkar inte behöva några heller. Bilar, moppar och cyklar är det som gäller. Men där gick jag i bikini, flippflopp och klänning och spanade in det sorgliga som blivit kvar efter tsunamin på ett av T mest drabbade ställen. Endel saker står och är som det var när allt hände. Öde. Andra saker har dom löst bra. Men det är mycket fattigdom. Och jag blir ju så påverkad. Avskyr.. 
Men 5 km vandrade jag förbi människor som vadade i vatten och fiskade, hundar, lagade mopeder, fåglar som såg ut som dronter och ja, sög i mig allt från grisdoft till fågelkvitter. På bankomaten hoppas jag det inte blev strul. Alltid lika bökigt att förstå vad man ska välja.. men ut pengar fick jag på andra försöket. Får se när jag kommer hem hur fel det blev 😂 
Så blev det en stor flaska vatten, spindelmannentandkräm och en riktig Fanta jordgubbar. Japp! För i sverige har vi jordgubb-kiwi och visst är den god, men inte samma. Smakade den ju i Affe först i Amerikanska matsalen och vart såld. Sen dess har jag saknat. Kärt återseende 😍 Så med fantan i handen så vandrade jag tillbaka mina 5 km till havet där jag bor.
Nej nu uteslöt jag faktiskt en viktig del. Sista kilometern gick jag faktiskt inte till bankomaten. Jag vart nämligen upplockad av 2 tjejer på en moppe. Jippiiii vad det gick. Snällt av dem som sjutton! Tack tack ♡ 
Ja, jag är bra knasig. Och nej, jag tror jag inte gör om det. Eller? ;)
Nej nu ska jag försöka sova. 
Har spanat in att mina inlägg sparas och lägger sig i väntläge tills om 6 timmar. Lite tråkigt, men orkar inte bry mig så mycket i det heller. Det bara är. Vem bryr sig mer än jag? Haha!

Saknar honom.. massor. Så det gör ont.
Ta hand om er ♡

på en strand i T

Hittar jag helt plötsligt min drömkropp. Och nej Björn, jag gick inte förbi spegeln, vilket iof hade vart ganska kul och lite skadat 😉 Nej jag berättar nu om en kropp som såg sund ut. En kropp jag skulle trivas i och som inte är någon konstig "finns inte på kartan men ska dit endå" utan ett helt realistiskt mål. Den gick förbi under några av mina vakna minuter och jag bestämde mig. Hepp!!! Så enkelt var det 😊

på resandefot 1.1

Dåså. Då är jag här nere. Efter 11 timmars flyg så ligger jag på sängen nyduschad. Det vart lite bättre än jag trodde. Vi var i tid till flygplatsen, jag och min mor. Bara det är magiskt. Klappade hundarna och gav mamma en kram. En av de smidigaste sakerna med Arlanda är helt klart egen-incheckningen. Men den ville inte funka. Så vandrade till infon där hon lite lätt berättade att det var klart att jag inte kunde checka in när jag var skriven som man i systemet. Mohaha! Så illa är jag väl inte ;)
Sen hittade jag spriten lilla paradis 😍

Men jag handlade  ingen. Bra eller dåligt lär jag känna när jag landar hemma i vardagen igen. Handlade lite annar och satte mig å vänta på flyget. S ringde. Och hux flux satt jag på planet och visste inte om jag skulle skratta eller gråta. Det är en tung känsla att lämna någon hemma när allt man vill är att sitta ihop med honom egentligen. Och alla mina vänner, ni är hemma och jag är här. Utan er... Vi klarar oss, absolut. Men konstigt känns det. Och inte har jag piller till min rygg heller så resan ner var sisådär rolig. Men sen rullade allt på. Trevligt folk. Sov säkert 2 timmar i bussen. Det var lovely!
Och väl på hotellet blev jag inställd i ett superfint rum med bamsesäng och lyx. Jag är nöjd. Hoppade i badkläder och gick ner och kände på vattnet som jag ser ifrån min balkong. Jag ser havet!!!!!!!
Badade fötterna, gick lite, la mig i en solstol och somnade. Men nu är solen påväg ner och jag funderar på att ta taxi eller gå till den där bankomaten 4 km bort (tydligen). Vill gå men det är ju lite si å så såhär första dagen. Och MAT behöver jag ju :P Så vi får se hur jag löser det. Allt löser sig.. 
Ta hand om er ♡


en två tre fyr fem sex sju, det är nytt rekord du kan sluta nu

Gammal musik går inte ur huvudet - Mimikry 

Det är resfeber. Saker jag vet jag tycker är tuffa blir själv som ett helt hav ist för en enkel vattenpöl. Han hjälpte mig skjuta ner några bubblor innan han gick. Varför ber jag inte honom om hjälp som jag ber andra? Är jag rädd för att vara sårbar? Eller är jag bara dum? 
Väskan är packad. Den är inte halvfull ens. Fast jag har snorkelkit med mig. Endel av sakerna ska kastas där borta och aldrig mer komma hem. Men jag ska! Hem till honom 😍 Hem till mina nära och kära. Jag skriver honom som etta, för att jag hoppas. För att jag vill. Ni, mina ♡ vet jag finns där när jag faller, för jag hoppar. Vill se om han fångar. 
Men vet ni? Nu ska jag resa.. Jag ska lyssna på musik. Jag ska läsa. Jag ska lapa sol. Jag ska skriva igen. Om allt bra. Allt som gör ont. Allt som snurrar. Det är det jag har tid till. Att vara mitt knäppa jag på heltid. Se om jag står ut med mig själv. 
Om jag pausar hoppet vet jag inte. Men jag vet att jag kommer sakna. Det är fint att sakna ♡ 

Jag hoppas ni har det bra! Det har jag, bara jag får sova. Hihi.
ta hand om er 

toatankar

Det finns få saker som får min skalle att snurra så som framtidsplaner. Planer kanske är fel ord? Kanske mer drömmar. Mål. Önskemål? Riktlinjer? Hur som, saker som helt enkelt gör att mina dagar flyter på. Och att jag längtar framåt.
Igår fick jag en okej snyting om att jag faktiskt måste släppa och bara låta vågen styra. Jag kan (tydligen) inte bestämma vilken våg som kommer bli perfekt eller om vågen jag tar fart för att hoppa på är nått att stila på. Men jag får satsa på att göra det bästa av varje våg. Lära mig. Njuta. Träna. Leva!
Så nu planerar jag redan för att landa hemma igen. Hur jag ska vårinreda balkongen bla. Morgonpromenader i solen. Kasta massa skit jag absolut inte använder. 
Kyl/frysen står kvar i köket. Jag är faktiskt inte så förvånad.. Borrmaskinen är oanvänd (hoppas på fredag). Men köket fick sig en rejäl omgång igår. Idag tar jag nästa rum, ihop med tvätttiden. Försöka röja av så gott det går så det inte behövs städas direkt när jag kommer hem sen. Finns så mycket annat jag vill göra. Typ kramas.. Hoppas de jag vill krama på vill ha kramar oxå 😉😂
Nåväl, hårfärgen är beredd i badrumsskåpet, packningen börjar ta form. Nu ska det BARA fixas skjuts till flygplatsen 😨

Nåväl, allt löser sig nog!
Trevlig tisdag 😏


only just begun..

"Forgive everyone for everything. Every experience you've ever had has been absolutely crucial for the intimate journey of your heart throughout this lifetime. It's all brought you here, and you're here for a reason. Forgive and move on. There is so much love left for you to explore. 
You've only just begun."

Den här människan är så grymt inspirerande ♡
God morgon! Låt oss göra skillnad 💋

..

Den starkaste drog som finns är en människa 

dagens smal-tips

Dra på dig ett par tygfattiga trosor. Bara för att du har just de åker brallorna ner som om du tappat 5 kilo. Det är så enkelt 😉

Idag är jag trött. Solen skiner 🌞 Idag efter jobbet ska det kollas bikini och förhoppningsvis finns nån jag kan tänka mig ha med på resan.
Ja, den är bokad.
Ja, jag är nervös.
Ja, jag kommer sakna dig!
Det är inte lätt när det är svårt. Sen kommer en vän och hjälper mig ner med det gamla kylskåpet. ÄNTLIGEN! 

Aja, hur som, det här blir nog bra!
Trevlig måndag på er//E


tack

.. för att jag hade det så bra. Kände mig så grym. Levde på hopp. Trodde på ett oss.
Tack för att du lät mig leva och se veckor flyta förbi. För att jag fick drömma mig bort i dina ögon. Drunkna i ditt leende. Njuta av de dina fingrar skapade mot dom där strängarna. Känna dina läppar och ha dina fingrar i mitt hår.
Tack för att jag kände mig så trygg att jag vågade hoppa. Litade på att du stod stadigt. Vågade vara mitt nervösa knasiga jag.

Men jag kan inte tacka dig för att jag nu känner mig strandad och ensam på en kall och mörk plats. Utan framtid. Där ett oss inte ens syns i horisonten. Jag tappade dig på vägen.. varför?
Jag vill vara med, men känner mig bara som ett plåster du vill dra bort och kasta.

Jag har vart här förut. Jag önskade att slippa komma hit igen. Jag vill inte ångra nått jag gjort med dig. Men du gör det väldigt väldigt svårt..

jo men dåså

Bilen är godkänd ett år till
Tatueringstid fixat
Trasig rygg
Resa bokad och betald
Huvudet ur balans (totalt)

Men det är helg och jag tänker ha en bra en. Med eller utan honom. Med eller utan mitt huvud. Med eller utan panik. Det blir bra.. tillslut. Jag måste bara andas och fortsätta hoppas. För jag vill!


tjoo

Jag avskyr att vara handikapp. Att vara begränsad av en anledning jag inte kan sätta fingret på. 
Så, nu var det sagt. Nu kan jag andas igen!


Natti natt

You want commitment, and take a look into these eyesThey burn with fire, Yeah, until the end of time.

And I would do anything, I'd beg, I'd steal, 
I'd die to have you in theses arms tonight.


Baby I want you like the roses want the rain,
You know I need you like a poet needs the pain.
And I would give anything. My blood, my love, my life.


Vem vill vara en bitterf*tta?

Det finns inget som gör så ont som att inte förstå. Som att hoppa och ingen fångar en. Som när allt hopp tar Slut eller när orden/signalerna/känslan krossar en med information man hoppats slippa resten av sitt liv.
Just nu gör det ont att andas. Men jag håller huvudet över ytan. Jag klarar det här en längre tid. Jag har övat för det här länge..

Bara luta mig bakåt, andas och hoppas det bara är hjärnspöken och en tid av inlärning. Jorå, jag hoppas stenhårt fortfarande på att han fångar mig när jag närmar mig marken. Gränslöst på gott å ont antar jag

Ha en fin tisdagskväll!
Kramar

tröttisens dagbok

Ryggen går typ av! Det är inte okej.. jag vet inte om det bara är musklerna som är förbannade eller om det är roliga veckan som hjälper till. Men hur som vill jag istort kräkas av den här malande smärtan. 
MEN vad gör väl det? Idag ska jag till P och kolla om han vill tagga/bläcka/nåla mig när jag kommer hem i April. Hoppas hoppas han vill :)
Sen om jag kommer hem i lagom tid blir det resebyrån oxå. Hade vart najs att ha resan klar snart så jag vet vilket ben jag ska stå på.
Därefter ska det bokas klipptid tills jag landar och handlas bikini. (Jorå, jag har ångrat mig tusen gånger redan- jag är ju för f*n nykär!)
Jag måste få sova i natt, det här bär av åt skogen 😂😛

Ta hand om er//E


RSS 2.0