Jag inte <3 teknikens mästerverk datorn!!

Trodde jag skulle kasta datorn i backen nyss. Jag har en kortläsare som inte ville funka som jag ville, och datorn lade av hela tiden. Jag orkade tillslut starta hjärnan och satte i hela maskineriet i rätt usb-port och simsallabim så var problemen väck och jag kunde göra i princip det jag försök den senaste lilla stunden.


Jag som skulle vara duktig och dan med en helgblogg och datorn hade tydligen andra planer. Men jag är ju ännu inte där =)

Så torsdagen var ledig och jag minns faktiskt inte alls vad jag ägnade dage åt mer än att jag såg på film och åt mat och chips fram till 1 på natten med Jenny och Älsk!


Så det var en trött fredag där jag började redan kvart över 6 för att jag kände mig stressad över målningen som var tvungen att vara klar och jag var tvungen att gå tidigare. Men dagen fick en snabb vändning och i stället för att jag var överbelastad var jag nästa sysslolös och näst intill utskälld i ”ni” form. Telefonterrorn har bara börjat och L ska snart vidare så jag orkar inte säga ifrån ens…


BAL!! Därför skulle jag sluta tidigare. Det var ju min brors bal. Trodde jag inte skulle få uppleva honom på bal men efter att Fanny, enligt han själv, kommit och konstaterat att dom skulle gå på balen hade han väl inte så mycket till val kan jag tänka. Hon är mysig hon och dom har nått som gör att dom är himlans lika.. (hihi)


Väl på plats vart jag otroligt fascinerad av alla de vackra klänningarna med färg och russidull. Önskar att jag jag själv hade vart lite mer påflugen när jag fick min klänning sydd. (ska nog se om jag hittar någon bild på det sen)


Bror var i alla fall superduperjätte stilig och jag hoppas på en liknande klädsel på mitt ”om tusen år” bröllop (snäääääääääääla ;))


På kvällen var det Iroman2 som gällde. Så himla bra film. Jag gillade ettan och jag älskar denna. Lite romans, mycket vilja och en massa vänskap. Jag studsade hem glatt efter att mulat popcorn nästan 2 timmar och sett denna strålande film. Den får 5 av 5 möjliga av mig. Jag tycker ni ska se den. :D  
 

Lördag innebar båtrenovering. Bustern behövde piggas upp elektriskt och motoriskt så det tog våran förmiddag. Föresten åkte jag och svärfar över hela stan för att hitta poppnit. Hur OVANLIGT ÄR DET MED POPPNIT??? *suck*


Det var SOL!!! Jag inventerade båten i bara linne i solskenet och bara sög åt mig allt underbart solsken och all mysig svettig värme. Jag ville bara ha mer. Men flytt stod på schemat och tippen stängde tre så snabba ryck upp på vinden och ner med allt konstigt skit som jag en gång burit upp och senare insett att jag ABSOLUT inte behöver tex 3 lådor gamla skolböcker. Eller hur vad har men det till. Så nu är det bara en =P Och den kryper nog nästa gång jag ser den;)

Men vi fick massor gjort och efter halva tiden även assistans av Idisen som bidrog med att vila våra muskler lite mer i alla fall.

Malin slog en pling och bjöd oss på grillkalas på kvällen hux flux. Det var mysigt och vi tackade och bockade glatt. Trevliga människor, prat om golf (jag vet inte vad det tagit åt mig nuförtiden)och god mat och en 2,25a. Cyklade gjorde jag med. Det var mycket skönt och jag bestämde dejt med min lilla Snabbfot där på kvällskvisten mitt i cyklandet. Jag är rätt kass på att cykla i vanliga fall men med telefon var det katastrof…

Söndagen var JAKTSTIG! Upp 7 eller nja, jag höll faktiskt på att missa Älsk helt så jag gick inte upp sådär prick ;P Men iväg kom vi och jag tänkte faktiskt jag skulle gå en runda jag med. Men det var snabba skott och snabba ”djur” så jag slösade inte lappar denna gång. Jag bestämde att jag skulle känna in bössan på lite duvskytte först. Har ju inte velat skjuta så mycket förut eftersom jag tycker det är för mycket pengar på lite pang. Men nu vart jag sugen och försvinner inte suget så ska jag nog ta tag i mitt lilla nyfundna intresse. Jag är ju faktiskt inte helt kass och var ju inte i lumpen heller…

Från jaktstigen bar det av till träningen som var trevlig. Jag han till och med med lite höger och vänsterskott innan vi drog igång. *lycka*

Vidare var vi till Hallsta och Snabbfot för att kasta av Älsks soffa. Hundarna må bli glada, för det var faktiskt mjuk och skön ;)Sen vidare till möbelaoutletten dr Idisen skulle köpa en Divansoffa. TUNG SOM BLY! När vi kom hem skulle jag vara matcho och bäsra pp den med Älsk. Det slutade med nackspärr och ben som bara vek sig. Fy vad klen jag kände mig och kass :S Men dom kom upp som dom skulle tillslut utan mina bigga muskler och det var skönt. Fint vart det med =)

Så fortatte vi flytta saker. Evighetsgöra! Så fick min bil äntligen sinna sommardäck också. Det var inte alls försent…

Sen bjöd vi över oss till Lillprinsen på grillat igen. Det var jättegott och det var så mycket energi så man blir lycklig. Han är så kul. Tex sa han när jag hade klämt in mig i hans lilla tält: Du fick plats! Var det en omöjlighet? ;)Sen kastade han och farbror pappersflygplan och busade.

Så det var nog faktiskt hela helgen i korta drag. Skönt att blogga av sig lite så här ”direkt”

BEKLAGAR BILDBRISTEN MEN DATORN/UPPKOPPLINGEN VILLE INTE. jAG BJUDER PÅ DEM SENARE.
STÅ UT!!! (Jag gör inte.............)

Kram på er

Ps: I morgon jobb, tror jag längtar. Kommer bli som semester ;) ds.


"Men du vet hon.... hon, du vet!!"

Jag känner mig lätt vrickad idag.
Solen sken idag på morgonen med och jag sa till mig själv: VÅR. Och det betyder snart SOMMAR!! =)

Jag har fulat runt på jobbet och känt jobben hopa sig över mig lte lätt sådär. Jag har ju bara MINST 4 pall kvar och jobbsuget var på topp efter 2 idag. NOT!!!!
Så vi får väl se hur mycket jag lyckas fixa på min fredag som jag har kvar att jobba. (hoppas)

Den storalillebrodern min har bal på fredag. Hur kul är inte det????? För mig: JÄTTE! För honom: Mindre.... ;) Men vad säger jag då, jo för han ska gå med bästaste bruden och det kommer inte bli illa. Man ska inte ta så hårt på vett och etikett. Ha kul så blir allt bra =)

Men nu ska jag äta, duscha och grejja vidare med mitt evighetsprojekt som heter PAPPERSDOKUMENTATION!!
JIPPI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kram kram kram och hoppas många har lååångledigt i helgen//Elin

 

 


"Men du vet hon.... hon, du vet!!"

Jag känner mig lätt vrickad idag.
Solen sken idag på morgonen med och jag sa till mig själv: VÅR. Och det betyder snart SOMMAR!! =)

Jag har fulat runt på jobbet och kännt jobben hopa sig över mig lte lätt sådär. Jag har ju bara MINST 4 pall kvar och jobbsuget var på topp efter 2 idag. NOT!!!!
Så vi får väl se hur mycket jag lyckas fixa på min fredag som jag har kvar att jobba. (hoppas)

Den storalillebrodern min har bal på fredag. Hur kul är inte det????? För mig: JÄTTE! För honom: Mindre.... ;) Men vad säger jag då, jo för han ska gå med bästaste bruden och det kommer inte bli illa. Man ska inte ta så hårt på vett och etikett. Ha kul så blir allt bra =)

Men nu ska jag äta, duscha och grejja vidare med mitt evighetsprojekt som heter PAPPERSDOKUMENTATION!!
JIPPI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kram kram kram och hoppas många har lååångledigt i helgen//Elin

 

 


Solstrålen är gó och glá idá!

Bra förklaring över dagens flummiga värld...

Jag har jobbat över idag. Det känns helt okej nu i efterhand, men då när de få molnen lämnade himlen och visade upp det stora blåa supervackra så vart jag mycket besviken på mitt beslut. Men timmarna gick fort med endel skitsnack, mycket knappande och knäppa människor.

Lola körde hem mig till ”gubben” och därifrån gick jag hem. Det var helt förbannat underbart! Gick min första sväng till Lidel och handlade lite och kollade runt vad man nu skulle kunna hitta. Jag köpte faktiskt tonfisk i tomatsås, men fisken hade skinnet kvar och var inte rensad. Detta insåg jag när jag hade öppnat den och jag kommer nog inte äta sånt på ett tag till nu….

Har setat på kurs i dag med. Arbetsmiljö tror jag bestämt det var. Det var intressant men jobbigt att ha det så inpå lunch. Jag som alltid har så svårt att vara vaken..

Föresten så ska min gruppchef sluta. Det känns faktiskt riktigt illa. Jag vart helt chockad när dom berättade det på morgonmötet. Det är….tråkigt..!

Jag har gluttat på lite hockey idag (också) Jag försöker förstå. När får man egentligen tackla? Och varför säger reportrarna boll istället för puck när den närmar sig mål? Och varför är pucken svart? Det syns ju inte…Får man ”sparka” på pucken istället för att använda klubban? Ni ser så många frågor, jag vet inte ens om jag är intresserad… I alla fall inte så pass att jag skulle sätta mig och läsa lite regler för att få svar.

Har i alla fall insett att jag gillar spelet och anfallen. Inte för att dom kanske gör det optimalt men dom får i alla fall en stjärna av mig ^^

 Påtal om stjärna så tror jag att jag ska döpa min vän på jobbet till Mr Stjärna. Fast det låter lite tjejigt så jag får jobba på den en stund till.

Aaa, dagens illa. Jag glömde ”tjick” flick-filmen jag hade fått lånad till mig på jobbet. Så himla illa. Nu kommer jag ju inte ha tid att titta på den på rätt länge igen. Sådär ca en vecka i alla fall.. *suck*

Imorgon ska jag ta en promenad är det planerat. Och jag är så gott som helt säker på att det blir så med. Det känns skönt för det är lite mycket att göra och det retar nerverna..

Fortsatt trevlig kväll. Jag ska sova//Elin
 


Första nördantet i nya lyan

Idisens internet funkar efter att jag skickat dagens dummaste fråga i Sverige till Idisen om hur man gjorde för att få igång det. När ska jag lära mig??

Dom spelar brännboll nere på gräsmattan framför lägenheten. Det är sommar ^^ Inte värmemässigt dock då det nästan blir isbitar i skägget ibland.

Var i V-ås i dag och införskaffade nya LINNEN <3 Hittade dock inget annat. Har lite tjaffs med storlekarna på New yorker. Jag får helt enkelt inse att jag inte passar i mer än max ett plagg varje gång jag åker dit. Jag helt enklet minst en XL när jag är där fast vissa tycker att jag ska ha M i vanliga fall ( ;) ) Tror inte jag kommer in  en M där ens en gång.

Försökte mig på att hitta ett par stövlar utan klack oxå men nu är det ju SOMMAR så inget vill gå i stövlar (förutom jag som vill jämna ut mina ben) så oj, alla stövlar är borta och fram med sandaler med 2m klack och tunn snörning som bara skriker ELIN JAG VILL ATT DU VRICKAR FÖTTERNA I MIG!!!!!
Hm, ingen bryr sig, Elin gråter och vips så skiter jag väl i det igen. Värre problem än så kan jag nog ordna mig =)

Skulle ta en prommenad nu när solen kikade fram men huvudvärken försvann inte av mat och pulsnedgång så jag hoppade över det. Dåligt att lyssna på kroppen. Säkert bra, men bäst mår nog latmasken ^^

Nu ska jag sova, bara ringa Älsk och säga god natt så han inte får en smocka när han säger hej... Stackarn...

Kram på er alla


Sexleksaken i bakluckan

Japp, det vad var herr M skulle lura i polisen i morse som vi, som tur var, inte mötte. Han är knäpp!!!

Jag har haft en fin dag idag och jag hoppas den fortsätter vara såhär bra. Eller det har jag redan bestämt att den kommer att vara. ^^
Vi skulle gått på bio men Ironman (?) 2 gick inte i Köping denna helg så vi myser ner oss hemma istället. Film, god mat och äntligen lite ordning. Men först måste jag handla och sånt brukar ju aldrig sluta riktigt bra på fredagar. Det är snarare kaos på hög nivå och människor i klackar och stålhätteskor visar sina djuriska sidor. Skrämmande och jag slipper det gärna, men inte idag..

Många frågor som kom upp idag. Som vad man har för favvoplagg i garderoben. Svår fråga tycker jag..
Linnen?? Jag har ju alltid linne nästan. Mjukisbyxor men... eller jo det är ju dom och linnena som slits mest. Dom har jag ju på mig jämt till jobbet...
Vad man vill bli när man blir stor! Vuxen? Brandman? Nej, det är ju helt omöjligt. Jag säger som (jag ska inte döpa honom riktigt än) _-_-_ skaffa ett jobb man trivs med och vill gå till på morgonen. Det borde ju vara höjden egentligen...
Vad man gör om 10 år då?

Tänk vilka frågor som finns runt en hela tiden men man inte tänker på. Jag blir helt ställd. Känns som att jag borde ha svaren för dom är ju min planering av framtiden. Men svaren finns lixom inte klara...



Fast nu ska jag jobba vidare. Slutar ju snart ^^

Förhoppningsvis hinner jag starta internetet som vi fick låna av Idisen (tack) igår.

Ha en fortsatt bra dag där ute!
Lycka och tur//Elin

 

Konstig dag helt klart

Vaknade pigg sådär 10 i 5 för första gången på mycket länge.
Tog min första intervallträning någonsin (klapp på axeln) och var griiimt nöjd när jag kom in i vår nya lägenhet och kände mig mycket död.
Duscha och äta och sen i väg som hund i skuffen för att kliva in på jobbet igen. Börjar kännas lite tradigt.
Iallafall om man tänker på att hela första timmen idag innehöll konstant gnäll. Stön, stonk, klagan i det blå och arga blickar. Jag kräks. Hela dagen vart helt pajj och det går lixom inte riktigt att vrida tillbaka är jag rädd.

Knappandet som skulle göras idag gick mycket snabbt och jag fortsatte med mitt målande. Praktik var inte att tala om. "För mycket att göra, det går ju en hel dag, skyddsobjekt(?)"
Jag tänkte: SKITSNACK!! Det är ingen som bryr sig. Ingen som har tid ochk eller är positiv på det här jävla bygget. När jag är nere, vem är det som lyfter upp mig då?
Syns det inte att jag håller på att faller sönder?

Droppen var när jag halt plötsligt dessutom jobbade för sakta. "Vad har du gjort i dag egentligen??" JOBBAT KANSKE!!!!!!!!!!!!

Nu har jag pratat med älsk en stund och bröt ihop lite (förhoppningsvis osynligt) mitt på golvet.
Men nu ska jag gå och jobba igen för eftersom dom andra sitter nästan i en halvtimme så blir det säkert liv om jag med gör det. *suck*

Hoppas ni har en bättre dag.
I morgon är det nya tag ^^

...

Jag vet inte varför jag sitter här och skriver egentligen. Jimpa ville jag skulle med och fika och jag bara nobbar. Illa illa.. Men det känns som det är dax att skriva några rader nu när tiden finns.
Det är onsdag och i kväll är det kanotpolo igen.
Jag är likblekast i världen och solen skiner utanför. Ska nog dra ut lådorna i morgon och stå ute tror jag. Mycket bra ide (klapp på axeln)
Ska låna idisens internet idag och älsk ska fiska.

Återstår att se vad som står på mitt schema =)

//Elin


Snart är helgen över

Helgen närmar sig sitt slut. Känner mig inte mer utvilad nu än innan helgen. Hade väl ingen förhoppning på det heller igentligen, men ändå.. Alla har åkt och kl kvart i fyra landar Älsk på arlanda. Ska bli skönt att få hem honom. Inte för jag hunnit sakna honom, mer än nån timme idag, men det är ju helt klart lite tomt.
Pizza står på menyn för kvällen. Jag ska göra lassange i matlådor. Skriva matlista har jag med planer på men inget av det blir gjort här =)

Så nu åter till mitt "har inget internet: kan inte blogga" liv.
Tråkigt men sant.

Hoppas ni är ute i solen och har det bra idag!!
Hörs snart igen//Elin

Haha ;)


"Jag vet att du döljer en sanning.."

Det är söndag morgon. Jag är verkligen på topp!!! Vaknade kl 6 även denna morgon för att fortsätta morgonen med att mysa i min pjamas till de andras små söta snarkningar. Solen lyser in genom persiennerna och jag är så nöjd. Snart är lägret slut, snart får jag kämpa vidare med allt annat istället. Allt det där som är lite mer jag just nu...
Träningen har gått bra. Coach M har upptäckt min största svaghet nu: Att jag ger upp när det skiter sig. Som vid en dålig pass så ger jag upp istället för att kämpa tillbaka den...
Jag är trött men det gör inget, det ska man vara. Snorigheten ligger i och jag tror lyckan ligger mest i solskenet utanför fönstret. Borde göra mig klar och äta och gå ut och ta det lugnt i solen innan träningen. För annars är den borta snart, iallafall med min otur.

Vet inte riktigt vad jag ska fokusera på i dag. Tror jag ska packa lite kartonger här i lägenheten, damsuga av och sen åka till den nya fina för att damsuga av efter fönster och ballkongdörrsbytet. Jag och min älskade hatade dammsugare!! Laga lite matlådor tror jag bestämt med ska hinnas. Lite trött på donkis =P

Nu drar jag igång.
Ha en bra solig dag så skriver jag snart igen ^^


Första maj

Idag ä det första maj och jag vaknade av att förstamajtåget marsherar iväg. Mysigt! Från kl 6 i morse har jag legat och snurrat, funderat på om jag borde gå ut och gå, gå upp eller nördat, men jag försökte sova istället. Det borde givit mest efter minimalt antal sovmornar den senaste tiden.
Känner mig lite snorigare idag men inget extremt. Än... Tung i huvudet däremot. Men det finns det inte tid med varken i dag eller i morgon fram till 12.
En lägenhet full med brudar har funkat förr och det gör det även denna gång. Köket har fått ett provisoriskt banankartongsbord och tvrummet är fullt med madrasser.
Nu pratas det om Essen om några helger. Vart ska vi sova? Tält? Och vad får vi för väder? Mycket frågor. Inga svar.
Nyss kom majtåget tillbaka. Jag älskar den där musiken när den är levande <3
Nu ska jag vara lite social, tror jag!

Kram på er alla


RSS 2.0