...

Är inte glad idag.
Min värld är upp och ner..
Men nu ska jag inte sitt här och uggla.
Ska försöka göra nått, vettigt!
(och vi vet alla hur det kommer gå med det)


Det är kallt och blåsigt där ute..

Ont i kroppen. Inte sådär lagom utan värkande muskler..
Antingen har jag nått stort hemskt som gror i mig och inte är bra. Eller så är det bara lite enkel träningsverk. Det som bekymrar mig i det hela är att jag bara tagit lättare prommenader... :S

Idag har jag fått en liten smilegubbe av snälla Stina på min högra hand. Fast hon inte mådde bra så livade hon upp min dag. Önskar henne slippa skiten hon har, vad det nu är. KRYA PÅ DIG GUMMAN!

Jag har oxå fått mejl från min gamle plutonchef med bilder och lite berättande vad han gör nuförtiden. Han är i Ryssland. Skit häftigt tycker jag! :) Och vilken natur dom har där.. Fantastiskt!
Anledningen till att jag började skriva med honom igen är det här med utandstjänst. Den ständiga dimman som ligger över mig. Jag vet vad jag tycker och det är att det blir aldrig Afghanistan. Aldrig någonsin att jag åker till det landet. Jag för min del tycker inte vi ska vara där överhuve taget. Det händer så mycket mer än medierna här hemma får skriva. Så mycket mer små saker som vi inte vill veta. Som vi inte förstår varför...
Men jag vill ju oxå få förfrågan igen om jag säger nej. Oj, nu gick jag händelserna i förväg igen. Jag har fått frågan om jag vill anmäla intresse till slutet av januari. Vara borta 3 veckor och inventera och sådär på campen.
Men som jag skrev är det helt sjuk där nere. Lova dig att du inte ser mer än möjligen flygplatsen av det där landet. Sticker du ut näsan har du säkert ingen kvar...
(Minns nu att detta är mina egna spekulationer)
Det ända som skaver mig är att jag är rädd att bli tagen som "inte liga intresserad" när jag säger nej till ett uppdrag. Det vill jag inte. För vill jag åka vill jag göra det nu. Typ snart. För sen vet jag att det är försent....
Nog om det. Blir trött bara av att tänka på det...

Å, mitt stora lilla projekt nu är ju mitt akvarium <3 Helt underbart! Och precis nu så mular Loppan runt i matskålen och påminner mig om att hon oxå finns. Hon är så så söt och snäll. Lägger sig mitt i matskålen och trycker ner hela sig så maten sväller över :)
Akvariet nu.. Det vart igår svarta stenar på hela bottnen och en doppvärmare då lampan i locket inte värmde så det räckte på nättena när den var släckt. Idag har akvariet fått gröna växter också. Och jag visste inte att mamma skulle skicka med en också så jag fick garanterat gröna växter så det räcker och blir över :)
I morgon ska det bara få stå och på torsdag tror jag det blir en slamfisk/sugfisk/algätare ;)
Annars handlar jag nog lite på fredag!
Idag hittade jag iallafalld en dyraste fisk jag sätt. Hela 500kr för den lilla skiten. Det var en algätare, ungefär en sån som mina föräldrar har. Men istället för att vara lång var den likt en bubbla lite knubbig och kortare. Inte nog med den "sötfaktorn" så hade den GULA pricka på hela sig. Hur gullig som hälst. MEN, vem vågar köpa en fisk för så mycket pengar. Tänk om den inte trivs och dör. Och varför lägga så mycket pengar på en fisk? Det är ju inte direkt som en bil (investering), hund eller spara på banken. Nej, jag är nog helt enkelt inte tillräckligt intresserad för att lägga den pengen på en fisk :P (oj vad ledsen jag blev för den insikten)

Ludde har vart hos mig en stund idag. Det var mysigt och jag hatar att jag inte kan ha honom mer. Det är något otroligt mysigt. Jag fick till fiskeaffären och fick skjuss av mor hem för att inte växterna skulle dö efter vägen (pappa lånar bilen) och då hoppade ludde av med mig. Vi tog en långprommenad i skogen. Det var riktigt skönt och blåste inte alls lika mycket som när jag gick ner på stan och till minneslunden och hejja på farmor. Så jag och Pudding vandrade på rätt bra. SKÖNT!

Men nu är jag själv igen och ser att klockan slår för NAVY CIS!
Så nu ska ajg glo på det och duscha för att krypa ner i kojsen :)
//Elin


<3



<3

Önskelista

Här kommer en liten önskelista med saker som jag hoppas få av tomten ;)

# En kamera (bidrag till en, såklart, tomten är du inte stenrik..)
# Värme (Så som varma kläder, filtar, tofflor, LJUS, annat fiffigt..)
# Tatuering (även där bidrag.. finns ju fler än jag som behöver julklapp)
# En golvlampa (JÖKEL på IKEA är ett fint ex, men funkar med vilken som, bara jag kan ha den vid sängen för att läsa)
# En högtalar kabel. Längre än den jag har :P (Där drog jag ner kunskapsnivån på mig själv igen.. Den är silvrig ;))
# En takfläckt av det mindre slaget
# Billy bokhyllsdörrar. Ett par i glas (i björk) och ett par halva. Dom halva behöver inte vara nya eller i det träslaget för dom sak målas vita :)
# Oljefärg och ritsaker ialla former (alltid uppskattat)
# Blommor (stora gröna/Fina färger/ gärna inte så svårskötta)
# Vita krukor till blomma (går med svart med)
# Trasmatta till köket
# Fönsterskrapa (inte is)
# Mjukt svart tyg som går att tvätta (Ska klä min soff-säng med det)
# Disney/pixar filmer på dvd
# En stor fotpall, svart (gärna med förvaringsplats i)
# Fler gröna plastrankor till badrummet
# Navy CIS box nummer 3
# Trådlösa hörlurar (Johan vet vilka men dom är dyra så bidrag tack :P)
# Little big planete, och därmed oxå ett PS3 ;)


Loppan önskar sig!
# Godis
# Ett mindre, mörkare hus (tror hon får det av mig)

Fyller på den allt eftersom :)

Bara sådär några veckor kvar...

Det är julen jag pratar om såklart :)
Jag försöker vara positiv. Jag jobbar verkligen verkligen för att vara glad och uppåt. Ska jag vara ärlig så går det sådär..
Jag har ju alltid älskat att vara vaken på nätterna. Det är då alla briljanta bilder ritas och alla fina ord blir skrivna. Men nu har det övergått till att bli en stund av dumma tankar. Gräver ner mig på 2 blanka.. Så nu jobbar jag inte längre på att få dagarna att flyta. Nu vill jag ha tillbaka mina kreativa nätter...



Plusgraderna ute tar bort all den vackra snön.. Jag hoppas att det blir en riktig "vargavinter", som det sägs. Men det brukar ju alltid alltid bli som ingen tänkt sig. Jag vill inte ha allt kladd..
Snart är det Advent. Advent betyder julmusik och julpynt.. Det ska bli kul att julpynta. Och då hoppas jag ju på lite stämningshöjande snöande och många minusgrader såklart :P

Jag vet att denna jul kommer bli konstig. Jag vet att julen kommer få en ny vinkel och att det kommer bli lugn. För en gångs skull kanske jag inte är helt slut i kropp och själ på julaftons morgonen. Nervös över julklappar och känslan över att vilja vara med alla överallt, men endå bara hemma i soffan..
Julen kommer bli som en jul jag inte är van med..

Önskelista. Det var en önskelista jag skulle skriva här. Istället blev det en blogg :P JIPPI!!

Jag har blivit kär i Josh Groban. Det är ingen stämningshöjjande musik. Inte heller deppig, tycker jag.. :)
Den är fin, kärleksfull och mysig. Jag blir harmonisk och glad. Vilken röst de karln har ;)

Nästa helg består av en massa saker. Jag ska kolla med E&P om dom vill ha någon julbock (om dom har den kvar och sådär) för på lördagsdagen ska det kläs bock. Sen på kvällen är det ljusparty. Så mysigt. Och nej, jag ska inte handla upp en miljon. Det ska vara nått otroligt billigt och fiffigt om det ska bli nått inköpt.
På söndagen är det ju faktiskt NordiskaMästerskapet i Kanotpolo i Uppsala. Det låter ju skitkul och jag är med som vattenflasksbärare och "Skrivare". Satan vad jag ska jobba på den artikeln. Den ska bli braaaaaa..
(oj oj oj, vad jag höjer mig till skyarna :P) Jag hoppas iallafall på det. Och jag ska lägga ner min själ i den...

Idag är det bio med Jenny som gäller. Harry Potter, såklart ;)
Men nu ska jag börja med önskelistan.. som jag tänkte från början... Så gick det med det :)

Kram på er där ute//Elin



...

Som om jag inte var filosofisk så det finns och blir över?!

Setat och skrivit i timmar nu... Men jag blir då inte klokare på mig själv för det.

Imorgon ska jag spela innebandy med jobbet. Det ska bli roligt. Sen har jag anmält mig till en cup i feburari, oxå innebandy med jobbet. Det ska bli kanon kul.
I morgon ska jag anmäla mig till Uppsala och bara vara. MP3n ska med oxå. Jag behöver den. Så jag kan filosofera vidare på jobbet. Så att jag kansk kanska kanske kan somna nu istället..

God natt!

...

Jag vill inte sova..
Just denna kväll gillar jag inte att jag har ansvar på mitt jobb som gör att jag måste sova. (det är inte några stora saker jag har på mig, men jag måste ju vara med lite i huvudet)
Önskar jag bara kunde sitta uppe hela natten. Rita. Skriva och lyssna på musik.
Men inte då.. Jag ska sova.
Helgen vart lite mysko med eftersom jag trodde cupen var nästa helg. Så allt ev "bara göra ingenting" gick åt pipan. Och sen snurrar det på fulla helger månaden ut.
Det känns inte så motiverande....
Men nu måste jag väl sova antar jag. Så jag är någolunda människa i morgon.

God natt med er


RSS 2.0