Dec. 29, 2013

kanotpolo- skitkul! Matchspel 1, 5timma och mycket spel med tjejerna. otroligt klumpig i 'min' gekko men i fart ger jag mig då INTE. Kul var det. mer matchträning; ja tack!
Yoga- helt enkelt det bästa pröva på valet på länge (räknar inte in handbollen) det slog hårt med en underbar instruktör som jag kunde packat med mig hem. jobbigt, befriande, lugn musik och ja, yoga är fred kärlek och harmoni för kroppen och jag är som klippt och skuren för det. love it!!

sen har jag glott på 3 chick-flick, diskat, handtvättat kläder, prövat funktionen på mitt nya kap; symaskinen och pratat med min familj. I morgon fyller min mor år. hela 49 stycken. jag önskar jag kunde ge henne allt hon ville ha i världen, men hon skulle aldrig vara nöjd. så istället hoppas jag hon får tillbaka lite förnuft och lite ny energi i allt i livet. det behöver vi alla ha med jämna mellanrum..
'det är alltid lättare att stötta andra än sig själv..'
Om jag fick önska vad jag ville i dag skulle jag önska att alla mina nära fick vara lyckliga. det skulle vara den största lyckan..

Nu ska det sovas för i morgon är det jobb på planeringen!
Ta hand om er//E

Efter 2 sköna pass

livet bjuder ibland på citroner.. då har du 2 val! bär en sur min ELLER gör lemonad ;)

lullar på

1+1 blir konstigt nog 2 idag med.. i min mattevärld.
Monsterpromenaden är gjord och nu går jag runt med musik på hög volym å bara troser och tröja för att pyssla runt lite allmänt i mitt hem. Det är endel saker som ska göras men får se hur långt jag ev hinner idag. Ingen panik egentligen. Jag har ju semester till på måndag. Haha! Bara tvätten som ska göras (ligger 3 veckor efter där) kl17. Himlen är rosa-blå och solen påväg ner. Jag har varvat ner i badet och efter att jobbat i en timma tillslut fått i mig en brunch. Vill inte sitta still, är inte hungrig och kan inte sova.. en spiral åt fel håll. I dag flyttar telefonen ut i hallen nattetid, matschema ska skrivas och började äntligen att röra på mig på min ledighet. Frammåt det bär för varje minut (trallar)
Inatt ringde ett nummer å väckte mig i mitt underbart jobbiga viloläge. Det är helt fantastiskt.. Hur svårt kan det vara? Jag har NOLLTOLERANS!! Låt mig vara snälla du.. Jag orkar inte!Hur många gånger ska jag behöva säga det? Jag är så satans pantad när jag sover så det är därför telefonen inte längre har inträde i mitt sovrum. Finns väl ingen vättig människa som ringer kl 2 på natten?
Min 30dagarsutmaning har äntligen tagit sig till dag 2 och det ska bli så härligt med träningsvärk och få se resultatet. Jag saknar gymmet på jobbat(som säkert försvinner snart tyvärr) och på jobbet väntar min å L´s idé med "gå-lunka-kuta"gruppen som vi vill slå igenom. Det finns mycket bra längre fram längs vägen.
Och på tal om det är det dax att kolla ekonomin och se om det blir en spontansemester nu i feb. Det vore som jag skrivit tidigare helt jävla underbart men med nyköpt bil och min lön är jag inte säker på att jag har så mycket att röra mig med. Har inte så stor koll.. Så nu måste jag skaffa mig det för en stund!
Håller tummar och tår
 
Ta hand om er där ute! Er själva och era närmsta//E
 
 

den här bilden är väldigt talande just nu..




Dec. 27, 2013

kan vi inte allihopa önska oss snö? jag vill så gärna ha snö, ligga och göra snöänglar och åka pulkamadrass. bygga en snökoja och åka efter traktorn/bilen. jag bor i Sverige och där är det 4årstider. jag gillar dem alla på olika sätt. så ge mig nu snö så jag hinner bli trött på det innan det är dax för vår och värme igen. idag var det ju som en sån där sommardag som gör att alla glömmer alla de soliga dagar som varit innan.. det är december. för bara några år sen minns jag ett nyår med snö, blåmärken, tårar och god vän. jag vill bara minnas snö och god vän.. (är det att förtränga eller gå vidare?)
Nu skratta lite och sen hem å sova.. i morgon monsterpromenad och en god vän på middag. blir en bra dag..!

Dec. 27, 2013

Hej! jag heter Elin och jag tänker för mycket.. (hej Elin) Jag tror att det finns meningar med allt som händer i ens liv. jag tror att fyllan gör dig mer sann mot dig själv. jag tror att jag av allt tänkande kommer vara gråhårig innan sista december.
jag vet hur och vem jag är och jag förstår inte hur du lyckades få med mig. eller jag förstår att det inte var så svårt egentligen, men jag trodde aldrig att jag skulle erkänna det. Tajming? finns inget sånt ord.. måste ju helt klart tacka mitt glada jag för att det fylls på med nya saker som kommer skava hål i mitt huvud medans tiden går.
vad jag kommit fram till sådär långt av tänkand? att jag måste vara ärligare mot mig själv...

Dec. 25, 2013

efter idag vill jag inte äta mer.. hoppas slippa. har ätit okej men vilket som; för mycket. jag rapar konstant och känner mig full 6timmar tillbaka. och då inte efter jullunchen utan kvällsmackan bestående av vörtbröd, sylta och rödbetssallad. 2sånna borde man inte förtjäna att må såhär av. NEJ!

tack för en toppen jul!!
kramar




ha en riktigt god jul

alla mina vänner! jag är glad, förväntansfull och har fått nästan 6timmars sömn inatt. jag myser hos min familj och det är lugnt å skönt.. Så ha en underbar jul nu och ta hand om varandra! !!
kramar om//Elinen

ps: detta är mums



kom så ska du få se, att du får mig att le

Öppna ditt hjärta. Bli kär. Förälska dig på riktigt, rätt; orädd, galet, jag-kan-inte-tro-det-är-på-riktigt kär! Älska av hela din kropp å själ. Och när ditt hjärta är så öppet att du inte vet vad du ska göra med det. Låt det gå sönder.. låt det gå sönder, lagas och bli helt igen.
För när är det på riktigt om inte nu?

fördriver mer tid för att..

Hur dagens plan gick? Ja, jag har inte förens nu faktiskt klivit ur sängen.. jag fick ett samtal som fick spratt i benen på mig Mohahaha Var på tiden och jag beställde den sista julklappen. den kommer bli sen.. men bättre det än någon b-grej som hon ändå inte blir nöjd med. Så detta var bästa möjliga lösningen på faktan som mötte mig igår i shoppingvärlden. Jag har aldrig vart såhär sen med mina julklappar. Inte heller haft såhär lite julstämning.. Men för det finns ingen anledning att inte tro den blir toppen. Funderar på om min bil startar, den skrutten som står på gården. Kan bli riktigt kul om jag får leka på åkern för pappa. Som ett barn på julafton bokstavligt talat. hihi!
Det blåser och är grått ute. Inte alls så motiverad till att ta på mig understället och gå en sväng, men det kan garanterat ändras, bara jag får på mig lite kläder. Jag och kläder är inte riktigt kompisar fortfarande.. mjukisbyxor är mitt dagliga val och när jag ska klä mig "normalt" gavar jag sönder och försöker hitta bästa möjliga bara. Idag vill jag inte ens tänka på det än. Se om Milla m familj är hemma och kuta över dit en sväng, då kommer jag iallafall ut ur lägenheten, fast det är rätt trevligt här. Sen är det dusch och få bukt på mitt konstigt livliga tjocka (?) hår som vart helt galet efter att Mu drog bort de slutna dmlånga topparna..
I morgon är det 4advent och på tisdag jul. På måndag har jag bokat in en massage hos S så jag funderar SNABBFOT!!! Har du tid för en många timmars promenad med dogsen efter 10snåret? Det är typ där och ganska åt samma håll så vore kul om vi kunde synka. Men det är jul och massa på schemat.. jag kan familjetemat bättre än ni tror! På kvällen ska jag mör och glad köra ett Yoga-pass är tanken. Kommer vara spagetti och glad har jag en känsla av. Plus att jag kommer bli sådär svävande. lovely!
Sen film film film och sova. Ska försöka sova och mysa runt hela denna vecka. Eller ja.. rätt mycket iallafall. Mestadels är ett bra ordval! Blir lite alkohol på juldagen lutar det åt, i Arboga. Ev utgång.. Konstigt då jag inte alls känner mig som en hemvändare i arboga. Men som jag frågat mig sen i soliga maj i år; vad-är-det-med-Arboga ?? Det finns många goa där och dom har en förmåga att bli fler.. konstigt..
 
Längtar oxå till det är nyår. Dels för att det hur som blir kul (och lugnt) men också för att det har möjligheten att bli bättre om man vill! Det är aldrig dåligt underlag.. Jag har föreslagit att jag kan ta grillen men minttu och varm oboy. Undra om det förslaget går igenom?! Hahah..
 
Tar ett kort och sen tar tag i dagen!
Trelig lördag mina vänner//E
 
 

jag önskar lite snö och varma kramar

vart helt okej sömn, skrapar nog ihop 8fantastiska timmar, och idag känns ledigheten förbannat underbar och precis på rätt ställe :)
igår vart jag smsad på en spontanare av klass! lite fundersam, massa smickrad och glad går tankarna från solsemester till vin. från fjärillar i magen till flygplanslandning. från värmen på en sandstrand till nyfikenheten över en ny människa. det är mycket i mitt huvud nu! men just nu är det bara bra och spännande saker, så jag tänker inte sätta stop. jag tänker bara hoppa på vågen, hålla balansen och se vart den tar mig. försöka att inte tänka sönder allt. försöka.. hårt! men endå, kan detta faktiskt bli bra och funka i våra världar? den fnittrade tanken kan jag inte släppa..

Nu kliva ur sängen, prata med Mu, gå en promenad med massa musik och bara greja runt tills senare! japp! jag är magkrampsnervös redan, men det ingår å gick ju bra sist så :)
kramar om//E

hemma i soffan är min fredag

hemma i soffan! här känns allt mycket bättre. vila. så nu john blund är jag värld 12timmars sömn i lugn å ro! :)
(saknar redan jobbisarna, jag är sjuk) haha!

Dec. 20, 2013

mår inge vidare..går precis på ledigt men kroppen värker och stress är bara förnamnet. det kan iof inte bli annat än stress när man synkar med min kommunikationslösa familj, tyvärr. jag älskar dem så, men jag stressar i framkant för jag VET hur detta slutar..
Vila i soffan nu tills alla är hemma och vi kan åka. stressmagen uppstressad 1dm i omkrets plus plus.. f*n!
tjatar å funderar.. blundar å hoppas få vila lite :)
Ha en toppenkväll, jag ska överleva Erikslund!
//E

närmar mig lite ledigt

och (hör å häpna) jag ser nog faktiskt fram emot det oxå! det är dock bara en vecka, men det är bra mycket mer än vad jag brukar ta mig för att ha. planen är motion, vila och infall i vanlig elin-anda.
jag ska väl tacka för att jag inte tog å följde en paddlingsvän uppåt i landet å hälsa på golligocken i helgen oxå, för han har ju en inneboende redan. utan att säga nått.. rackarns vapendragare. så nu känns valet att vara hemma ännu bättre!

Nu ska jag damsuga, bära ut sopor och skriva julkort hela kvällen. asskönt! hoppas kunna sova några timmar inatt med.. börjar ju få ihop närmare 5 i stöten nu. ha ha, hopplöst!

kramar om/Lilla E




vilka ord är valda

jag har träffat nån! eller jag tror det här är det tillfället när man kan använda dom orden för att förklara en situation mellan 2 människor. JAG har träffat någon.. och nu hoppas jag väl bara på att han träffat någon med och såklart att 'någon' är just jag.
jag hoppas han vill träffas mer och att jag får lära känna honom mer. mycket mycket mer. ställa alla frågor som rusade min puls och hur som och vad som än sägs gör mig generad. jag blir så lätt generad och när han ler tappar jag bort mig.. hi hi!

jag lever på detta, skjuter sönder luftslotten som dyker upp och ser vart resan bär.. kanske kan lossa på bubbelplasten och faktiskt släppa in någon denna gång!? får se..
kramar om//E

ge sig!

jag måste hitta en ro igen. en ro som gör att jag kan få sova. 5 över 5 är inte en normal tid för en 25plussare att slå upp ögonen. .

sann saknad

ibland känns det som att jag vet för många saker som jag önskar jag aldrig fått veta. andra gånger är det oftare så att jag vet för lite om sånt som faktiskt är viktigt och gör skillnad... dom sakerna jag vill veta och som betyder nått.

vi (du å jag) är väldigt bra på saker.. men hur ofta är vi faktiskt sanna? hur svårt har du att faktiskt visa och prata om hur du känner? och hur många finns det som faktiskt skulle lyssna... ..?

'han kommer när du slutar leta'
jag letar inte, jag konstaterar att det är j*vligt tomt..

god natt mina vänner <3

Dec. 14, 2013

just nu känner jag att jag skulle döda för en annan verklighet... tack på sätt å vis..

Musikhjälpen värmer i det enkla

Knyckare är en riktigt härlig lirare som höjs mer å mer i mina ögon. kommer två jackor från Swedish house mafia och medans Kodjo packar upp dem ur paketen så föreslår Emma att han kan ta jackorna, bara hon får bubbelplasten!! ha ha!! KÄRLEK!!!




Lovely!

Mer sånt här, ja tack!!

http://youtu.be/T-bcUnJ0IxM

Dec. 11, 2013

karma är som 69an, du får vad du ger!

godkväll

man ska inte omge sig med puckon, för hur smart man än är smittar dom små nötterna av sig på en. fly medans du kan!

Ge ditt stöd

Per lernström är väl en fin kille? skulle kanske buda på en stönande tennismatch som dom givit till auktionen på Musikhjälpen!?
om inte jag nu vinner det där (risken är rätt liten) så gå in på Musikhjälpen.se och titta på auktionen och buda på lite fina grejer. såg bla en snowboard jag inte skulle säga nej till.. matcha mina boots fenomenalt bra ;)

Ta hand om er där ute!
(jag återgår till kurering och virka mössa)

tar ton

känns som jag övervann latmasken och priset vart en sjuka..




Dec. 10, 2013

det är ingen mansförkylning. det är inte döden... jag kommrr att överleva. iallafall fysiskt. men psykiskt täääääär det här. jag vill ut bland dem som i vanliga fall delar mina dagar med mig. såhär? aldrig!!!! jag har ont i halsen och hostar upp äckel. näsan har typ lagt av (tack och bock) men feber upp å ner och ömma leder. jag vill ha energi och tjäna mina pengar, gå på mina träningar och busa med mina vänner. jag blir galen på det här. sätter sig i skallen på mig..
men jag är stolt att jag körde tills jag stupade. att jag gymmade och kötta på med att vara mitt träningsglada jag!! så det var väl dax att vara liggandes nu eftersom det slog ut mig. tänkte efter vad jag gjorde igår. det var gå upp, klä mig, ligga i soffan, steka pytt i panna, knyta några grankulskulor, sovit och ja.. drockigt te och vatten. thats it! jag är slagen i fejjan med faktat, jag ÄR sjuk. och med det sagt ska jag nu berätta att idag har jag gjort om 'påväg till jobbet duschen' till ett svinhett bad kl 6 i morse. där höll jag på att somna.. så nu funderar jag på att somna i soffan till 'jag vet att du sover. känner värmen från din hud. bara doften gör mig svag..' framfört av Kent , som spelas på Musikhjälpen just nu.
ta hand om er där ute! lev fullt ut, hela tiden och ta hand om er. ni är det viktigaste ni har och ni är er egen reklampelare <3

poesi

'jag ska göra mig liten. jag ska göra mig oförstörd. jag ska göra mig till den som sånna som du aldrig kommer kunna förstöra. till den ingen kommer åt.
jag ska se till att ni låter mig vara..
jag ska kväva mitt hat och vattna min kärlek. jag ska sitta här tills jag kan resa mig på svajiga ben och gå. jag kommer aldrig gå dit det blåser eller söka efter det där med blicken. jag har slutat vänta på blå himmel eller att någon ska förstå mig. acceptera.. jag blir aldrig som andra. jag har aldrig vart, men alltid önskat och strävat. jag ska krossa det som står i min väg med mina känslor. för det är jag! för det jag ser är omöjligt för de flesta att se, vilket är otroligt konstigt. jag är känslor. jag är bilder. jag är värme. jag är kärlek. jag är ord. och jag tänker inte ge nått av detta för någon jag måste vara någon annan för. tala illa om mig. krossa mig i andras ögon. säg saker du aldrig kan ta tillbaka. som kommer följa mig. jag är inte ensam och du behöver inte vara vid min sida.. du behöver ingenting av mig. men du får. för det är jag!'

Dec. 09, 2013

det är nått jag glömt...
det är många saker jag glömt genom åren men det här var nått viktigt som faktiskt var tvunget att göras fast jag är sjuk. hmm.. undra vad det kan ha vart för nått..
skyller på att skallinnehållet är det som kommit ut de senaste dagarna!

ja ja, klä mig (drömma mig bort) fokusera på att bli frisk och få den här dagen att gå framåt. (bara jag slipper feberfrossa!!)

trevlig måndag på er!!//E

Tur man inte är sjuk så ofta

För nu har det gått ett dygn och jag får snart spatt..
 
Inte ett smack bättre! Jaha, då blir det en dag med TE i mängder och hoppas på den! Kanske skulle tvinga iväg någon att handla nått gott men har nog det viktigaste hemma. Så har ryggen givit upp efter dessa timmar av olika sitt å liggpositioner som ägt rum efter 16 i fredags.
Tråkigt på alla roliga planer jag hade för idag.. riktigt illa. Jag skulle ju få ha pyssel med en hög ungar hemma hos mig, julmusik, stämning, pappersbitar och lim. En perfekt Elin-söndag. Men nix, jag tänker inte smitta alla för att jag har kul. Och dessutom, hur äcklig känner jag mig inte?! Blääää
Men visst, jag kan gärna vara sjukskriven några dagar för på måndag drar ju musikhjälpen igång. Men plånboken bli så ledsen, det är ju det oxå. Och allt som spritter i kroppen under det här äckliga förkylningen. Musikhjälpen lixom.. som jag längtat! Måste fixa min telefon och hoppas det går att lyssna på jobbet. det vore verkligen guld det!
Nåja, mer musik.. massa mer musik och fördriva dagen med de som jag faktiskt älskar.. musik, bilder, planer, rita och film..
Hoppas ni har en bra söndag mina vänner!
// Barfota E
 
Ps: Jag älskar den här. Kommer alltid alltid att göra!

det är inte rättvist

inte nån stans. inte på en fläck!! nu är jag ju ännu snorigare. och som om det inte skulle vara nog; jag kan ju inte sova heller. jag var ju uppe till 1, kan jag inte få sova lite längre? jag är ju grym på att sova!! men den här skit förkylningen bryter ner mig. ingen sömn, äcklig och ingen träning.. suck..
visst är det bra för mig, på nått vis säkert, att vila och det finns det ju aldrig tid till om man planerar. men det här? geeeeew sig nu!!!!

ska försöka blunda igen nu, annars blir det film.. glad 2advent på er <3
//E

..

desto mer jag ler, desto mindre ensam känner jag mig <3




hjälp mig lära mig det alla andra redan kan

skaffa snapchat och skicka till mig; vonfisen
tusen år för sen, men när var jag först med nått ens nästan? skaffade tillåmed facebook i lumpen (06) men började använda det typ 3 år senare. ha ha!!

god lördagsmorgon från sängläge

vilken härlig känsla att vakna upp i sitt hem och se hur dagsljuset lyser upp det man annars måste tända en lampa för att ana!
livskvalite!
får se vad snormaja här tar för sig att göra idag. ska kolla kroppstempen och låta dagen glida på, utvilad och med möjligheter till en skön lördag bakom varje val :)

disney i mitt hjärta

 

lite mer film

Modig, den på engelska denna gång var faktiskt bättre än den svenska. varför? jo dialekten hon har gör allt så mycket mycket bättre. härlig är ordet. dialekter och brytningar är vackert. en del av den du är!!
är galen i tecknat och blir jag sämre än detta i helgen ser det ut att bli ett maraton, på gott å ont :)

nysolad observation

En karl kliver in på solpunkten och köper några soltider, ställer lite frågor medans han ursäktande skrattar nervöst och bokar även en tid lite senare. gulligt! han hade nog egentligen glömt av det där med födelsedag tror jag ;)

Dec. 06, 2013

dagens 2-fika fråga; 'vad är du beredd att göra för pengar?'
sjuk arbetsplats kräver sjuka arbetskamrater <3

ber om lite sömn

jag kan inte sova.. klarar inte att stänga av tankarna.. men vad tänker jag då? jag har ingen aning... allt å inget i en härlig röra. john blund, jag behöver dig!




Dec. 05, 2013

'Tjena bloggen!!!' ;) (garvar så jag avlider av alla glada minnen <3 )
Ja, jag lever än. kan ni fatta? jag är stolt över mig själv. rört mig varje dag. hållit mig frisk trotts att massor på mitt jobb är flunsiga och min tappra högra hand T vart hängig, snorig och haft halsont hela veckan. men bara för att jag skriver det kommer jag väl få käka upp det snart.. nåväl, dubbla pass igår och fasta idag har tagit ut sin rätt nu på eftermiddagen; jag är trasig! äta sista målet nu och sen lyssna lite julradio och hoppas energin hoppar på mig så jag tar mig ut och till träningen. vore ju sååå kul..
det är ett j*vla skitväder ute rent ut sagt. jag önskar uppehåll och fortsatt temperatur några dagar nu innan det kan frysa på med 5-10 minus och sen massa snö efter det. ja tack!!! hatar att vara pendlare när det är såhär.
och självklart längtar jag till den kalla vintern med en meter snö. jo jag är en av den vrickade delen av mänskligheten som vill ha det vita. är säkert barnet i mig som styr den frågan. julkänsla! snögubbar, fina kort och nått som lyser upp i det här kolsvarta grådasket som är nu.. och så vill jag kunna åka iväg och ge mig själv en till chans att lära mig stå på en bräda. det kan inte vara omöjligt!!!! ska se till att prioritera en peng på det nu i vinter. (ihop med att lägga undan till solresan ofc. har jag sagt jag ska leva på nudlar för att få ut alltet av mitt bidrag denna vinter?!) ta med mu's kottar och få en lektion i skridskor och ta en sväng på min pulkamadrass med såklart! ge mig tjäle, is på sjöarna, bjällror, billiga liftkort, snö, ENERGI, en fortsatt kuddig rumpa att landa på, en hel kropp, stadiga minusgrader och allt annat bra på vintern.
Denna helg ser soplugn ut. eller? det är iallafall bara en söndag inbokad med badhusbus, pyssel och sen en avslutande vattengympa. tror det inte var så många gånger kvar.. så jag är nöjd. oplanerat är bra! ta hand om min kropp och fokusera på att inte bli sjuk är lagoma mål! ser ut att bara vara lugna helger framöver förutom julfesten. sen är jag bara bara ledig och det är en j*vligt skön känsla för mig..
nej nu somnar jag snart. ska nog unna mig en pn på en 10min. sen blir det röja klart eller träna. ingen panik, jag orkar inte mer panik å stress. det räcker med jobbet..
kramar om//E
'-' hero '-'

RSS 2.0