Jan. 31, 2014

Ett bevis på att jag är kaxigare än jag tror..

Jan. 30, 2014



jo visst hade jag det på känn. så är det skrivet i stjärnorna. behövs en radikal ändring i mitt liv för att få mig lite äldre. men just nu är det härligt att tiden springer ifrån mig så jag inte hinner tänka så förbaskat mycket. Jobba, träna, äta sova. mer fokus på att få bra sömn framöver! Ett steg i taget gott folk ;) Nu hopp i plurret en stund och sen hopp i säng. takeover please! kramar om

ps: den starkaste människa är den som kan erkänna sig svag när det behövs.. ds.

Jan. 28, 2014

jag är så pinsamt genomskinlig.. känslor, humör och tankar. Trust me!

Axeln höll och jag stretcha noga.
Jag slog inte ihjäl någon!
Trött som ett as...

Sov gott mina vänner//E



finns många 'vill ha' men lagom blir nått IRL. här har vi ett fint exempel på ögongodis som aldrig kommer följa mig hem ;)

Humor är en lycka i sig..

"nöjet är kort och rörelserna är löjliga" - Jag älskar dem ganska ofta. Inte skrattat så på en lunch på länge. Tack!

pinkie promise? !




Jan. 27, 2014

jag och min stora trut ;) Vissa dagar ska man bara vara tyst när man är jag! (både i text och muntligt) Hoppas axeln fått vila så den klarar sig idag- vill spela handboll i morgon..
Polenresan blir av i maj och nu hoppas jag bara jag får semester oxå. Fastan idag har gått bra och jag klarade vara trevlig med mamma och lite på telefon med pappa. energin är nu helt igen och jag ska blunda om en stund.
ett muppträ ringde idag oxå. korkat att svara men jag är så när jag inte vet vem..
Dagen är som en röra. en tyst, fundersam, klumpig och tung röra. en röra som får mig gråta lite och explodera en aning i ett.

En tung dag med lite nya klur.
i morgon är en ny dag..
Kram på er/E

Jan. 26, 2014

veckans komihåg: stretcha så behöver du inte känna dig gammal

veckans bästa: Polenbeskedet
veckans prestation: envisheten när jag fortsätter springa fast smalbenen går av
veckans dröm: en famn att vakna i
veckans sämsta: ett rör Pringles
veckans tyngsta: min familj..

nästa veckas mål:
-ingen pasta
-ett pass varje dag, minst
-leta 5 & 10kgs vikt (gärna rund till skivstång)
-köra axel och bål-träning
-vika tvätten
-säga som det är på jobbet..
-fixa ny dosa till billåset
Tunga grejer... nu kör vi mina vänner!
Peace/E

God morgon alla

http://www.youtube.com/watch?v=cbLwmUdee64&feature=youtube_gdata_player

Kolla in våra svenska soldater göra en 'greased lightning' på plats i Afghanistan. helt underbart!! fantastiskt men kreativta män som kan bjuda på sig själva!

Nu snart mot träningen :)

Kram på er//E

hur svårt ska det vara?

Jag är inte som er. Låt mig vara om det inte passar!! Jag leker inte samma lek. Jag har inga regler på när man får svara, att ge igen eller på att visa intresse. Jag är jag. Som jag är. Visst tänker jag sönder och samman. Hoppas och önskar att jag inte är konstig och att just som jag svarar är det den vill höra. Att jag verkar bra som den jag är. Det är väl allas förhoppning och önskan?! Ja alla som vill ha nått seriöst det vill säga..
Och till mina vänners ex vill jag bara säga 'lämna mig utanför! Hör inte av er för att skapa reaktioner åt nått håll. Jag vill inte leka med er..'
Det kan inte vara så svårt..

Jan. 23, 2014

just typiskt mig att göra tokgott te och starta skönaste musiken för att ställa från mig kuppen och inte 'hitta tillbaka till den' för ens teet kallnat. aja, vart ju diskat och snart är tårtförberedelserna till morgondagens 11åring klar oxå. längtar in i duschen och till sängen. kastat under en varm riskudde under täcket så jag inte behöver frysa så..
den här veckan har vart snurrig så i morgon är det all kraft på att hitta min jobbtelefon. ligger säkert i någon jackficka eller nått sånt löjligt. men idag fick jag veta att jag får åka med min lillebrors klass till Polen i maj. vart as glad och förväntansfull :) Dessutom ramlade det in '20% på varfri vara på Intersport' BOOM! I helgen blir det handbollsskor. jippi!!

kram på er alla krigare högt och lågt ♡

Jan. 23, 2014

det finns numera 4 lägen på ålder på folk. 1.skitungar/för ung (och skitungar i min mening är ett kärleksfullt och varmt uttryck!) 2. typ min ålder 3. lite äldre 4.gammal

ha ha! jag börjar bli gammal när jag delar in mig i spannet mellan 25-40. underbart!!! förr var det många fler steg till gammal..
trött, ensam, övergiven på jobbet. MUSIK och muskler ♡

Jan. 23, 2014

Tänk hur ungarna har det i skolan. Så lite lärarna har att säga till om och hur maktlös man är som förälder.
Man blir inte så sugen på att skaffa familj. vad har man att ge ett nytt oförstört hjärta? Ska skaffa badookonto så jag får snoppbilder och ev någon att krama i soffan ibland, om dom ställer upp på sånt. Jag tvivlar..

Jag tvivlar...

(gårdagens ironi.. men vad är det för fel på människor? )

Lite tanke..

'Det kan gnällas mycke när man inte förstår. Förstår gör man när man intresserar sig och intresserar sig gör man när man bryr sig..'

Jan. 22, 2014

'Om polen gick ut och köpte korv skulle dom sätta bollen från korvkiosken'

Dom var katastrof igår våra svenska hjältar.. Men kommentatorn var på hugget och fick till några riktiga super kommentarer. Skratta som en tok i min komaställning i soffan.

Det är en ny dag med nya möjligheter. fick precis höra detta:
-När brukar erat möte börja?
-20 över tror jag..
-Varför är du inte där då?
och jag bara rycker på axlarna. min klocka var bara 19över iaf och jag hade bara några steg kvar till målet..
Vad hade jag gjort för att förtjäna den då?? suck..

åter till jobbet...


måndag- tacksam

min vän sa 'men jag tror ju faktiskt...' och jag svarade 'om så behövs det ett steg därifrån i tydlig riktning hitåt'
det är fantastiskt vad man ser och upplever som människa. hur man tolkar, ser och förstår.. Utanför. i bubblan. i strålkastarljuset. i ögonblicket. runtom. Vänner är och kommer alltid vara guld. Men på nått vis så vet vi någonstans vart vi vill. helt själva. på egen hand. dit hjärtat och tanken för oss såklart.. nyfiket ♡

jag är soffliggande. inte stolt men accepterat endå. jag är den jag är.. och nu ligger jag och kollar på guldbaggegalan. mysigt.. somnar bort mellan ögonblinkningarna. Dagens fasta har funkat och jobbet löste sig nog till bästa möjliga utifrån käppar i hjul och skalle. dom har ju humor på tven :)

kramar på er/E


Jan. 19, 2014

'det finns goda ting, jag har bara inte lyckats förtrolla den fokuserade och charmigt envisa nöten än..'

citat ala mej denna helg tydligen. (med undantag för ev ej korrekta ordval)

hoppas morgondagen blir bättre än dagens ångest befarar. f*n.. motorvärmaren. skit oxå!
måste sova nu.. ta hand om er!

Jan. 19, 2014

"upside down boy you turn me inside out and round and round" ♥

efter en sån här helg får en sån som jag hopp på att det finns riktig kärlek. dom är så fina och lika kära och knäppa på sina personliga vis båda två. tack ni fina människor, ni gör världen till en bättre och ljusare plats.
fokus på livet, träning, vänner och njuta av varje dag! den dagen han dimper ner i brevlådan (om överhuvudtaget) så tar jag det då.. Nu är det jag mot denna sjukt vrickade värld!

Nu har vi lämnat boet, jag och min snarkande sängkamrat Mu, och drar oss mot kopenga. jag har fått naglarna målade och kroppen full av värme.

Jan. 18, 2014

Om ni ens nästan förstod min tragiska syn på mitt utseende skulle ni antingen sörja mig eller försöka slå rätt på mitt förstånd..

en bit mörk choklad på det ♡

Denna helg skrattar jag med vänner och har det fantastiskt bra. oförskämt bra.. saknar familjens små. saknar min säng. är sliten i kroppen och fattar varför nu. planerar redan nästa helg då jag ska titta på Disneyfilmen Frost med knattarna. har Kodjos röst på tven från P3guld. Nu Melissa Horn ♡ Det är musiken som aldrig någonsin svikit och alltid funnits där (dagenssanning)
Trött, fundersam och varm inifrån av ett glas vin.

håll hårt i varandra på det sättet som gör att alla får lära av sina egna missar men alltid vet att det finns någon som stöttar med öppna armar och varmt hjärta när man behöver någon.
kramar//E

Jan. 17, 2014




Jan. 16, 2014

det finns många dagar.. men varje dag ska jag leva som den sista ♡

Step-up pass avklarat. kan säga att efter att studsat upp å ner på en bänk (brädorna var slut) i en timma så är träningsvärken ett faktum. härligt! och lite skratt med några av tjejerna efteråt.

jag saknar så det gör ont..

ta hand om er och ta vara på det ni har mina kära vänner//E

Jan. 13, 2014

halva dagen gjord ; nya tag! Jag är såååå godissugen. Diiiiisp..? De..lin? Ha ha, hur som äger jag inte det ordet eller dens förmåga än. det är bara så att jag inte kör denna vecka (ingen bil) och det inte finns nått gott på jobbet. problemet löst!
Söndagsångesten hade jag kunnat hoppa över då jag är min egen idag och jobbar på skitbra! Jag har träffat och kramat morsan, å snabbfot och bestämt 'gå, löpa, kuta'-gruppsdate med L och de som vågar haka på.
jag börjar få tillfällig ordning i huvudet och träningsvärken är underbart härlig. ikväll är det svenska herrarnas första handbollsmatch och jag ska njuta varje minut. ge allt nu grabbar!!

kram på er//E

Jan. 13, 2014

idag kluras det på
'vill man tar man sig tid'

så frågan är nog egentligen; vad vill jag ha i mitt liv?
Tänker på hur trygg jag måste vara med en människa för att faktiskt vara jag..
vilja? tid? .. lust?

ha ha, den jag ska dela framtid med måste inte bara vara rätt, han måste bannemej vara nån jag litar på och som visar tydligt vad han vill. stackare..
ska nog klura vidare på frågan om jag inte ska dela hus med Mu endå?! ha ha!

Jan. 12, 2014

Började helgen med ett brett leende. tacos och filmmys med Mu och barnen i onepeace. skön kväll med mycket skratt och tok i soffläge. Sov helt okej bredvid en 'tungt andandes' Mu som sovit skit hela veckan, fullt beredd att knocka na om hon vakna. men nog sov hon. så när lilla L kom och ville sova i mitten lovade han att bara sparka på mamma eftersom jag hade match om några timmar.. gounge! Sen var det hem och äta packa med matlådan i högsta hugg inskopandes. skulle på utvägen sätta i motorvärmaren i bilen, men kom då rakt inte in i bilen. så jag åkte iväg på match, nervöst virkande hela vägen. matchen gick inte alls bra och jag dog lite smått. jag visste jag inte skulle kunna prestera så bra, därför jag sa nej från början, men det som gjorde mig besviken var egentligen mest att allt klister gjorde mig kass på passar tillåmed. och det är ju nått jag kan! Men men.. nu är första matchen gjord. och jag fick träffa många goa brudar :) Det är ett härligt lag. brudar är alltid brudar, men jag har goda förhoppningar på dessa iaf. hem och kom tillslut in i min bil. gasade ut på landet, fortfarande iklädd matchkläderna, fick mat och såg på sista halvleken med bengan boys. vart som barn på nytt, skitkul!!! Sen sov jag gott på soffan bredvid kakelugnen. i dag har jag spelat lite tvspel, myst, städat bort julen först på landet sen här hemma. Möblerat om och sen var jag på årets första vattengympa. skönt! Nu är det dax att sova. jag har sån jobbångest. sjukt.. såhär ska det inte vara!
Ta hand om er där ute! jag gör så gott jag kan, skyddar mig mot känslan och osäkerheten. dumt? säkert.. men jag kan inte låta bli att ha lärt av min miss. har man kvar känslor för någon annan så låt mig vara!
//E

musik i hela mig

'flyger heldre farligt, än landar säkert..' ♡

Jan. 12, 2014

konstig känsla i kroppen.. dum!
kramar om//E

Jan. 10, 2014

spännande dag idag! det var fredag och jag ville köra automateld precis som hela veckan..
samtidigt som jag tänker på hur härlig träningsvärk jag har i vardera skinka och funderar på att trycka till musklerna med tummarna så kommer ett 'jobbar du inte?' samtidigt som jag dör då jag inte var säker på om tankegången var genomförd så kopplar inte rösten riktigt. jag vänder mig om och blir tomatröd! dels för tankarna och dels för att det det var en förbaskat snygg karl som talade till mig. han jobbar inte kvar längre så på oförståelig plats. vart lite som julafton ;) Dessutom hade han med sig en missionsvän. kul. konstigt. udda. busigt. jag vart glad! så det var väl dagens grej..
jag är nyfiken! på mig.. på dig. på dig. på dig och på dig.

nu är det taco, mys med min extrafamilj och gooos kvällen lång. skön fredag!! jag är helt död efter att ha tänkt åt två och barnvaktat en hundvalps-tok. jag älskar folk och nya människor. dom fascinerar och gör mig nyfiken. men jag orkar inte lära upp ännu en korkskalle till proffs på 3 månader och sen *poooff* borta igen. jag klarar det inte! mitt psyke klarar inte av att tänka för två igen. inte igen.

nej just; HELG!!!! Hoppas det funkar :)

Jan. 07, 2014

förbannad, ledsen och besviken. ja det är känslan jag har efter en arbetsdag.. jag var taggad att med T göra detta till det grymmaste jobb-året någonsin. glad och positiv åkte jag trött till jobbet och *BAAM* 'vadå var du nöjd idag? det får du inte sörrö...' så tråkigt att det pratas om, runt och över en, men aldrig med. jag orkar inte med sånt här! men just idag gav jag i vanlig ordning upp mitt eget krig och ser det som en bantningskur ist..
inte ens handbollen lockar längre. då är det f*n illa på riktigt kan jag påstå. sitter och dricker te efter maten och funderar på att sova så jag blir på rätt plan tills jag ska tillbaka till den plats som på 2 timmar gjorde jag behövde ny semester. fine! nu ska jag bli som er; egocentrisk och bitter mot er!! för vad tjänar jag på att vara jag, när allt ni jobbar för är att förstöra mig bit för bit?
Handboll eller dö på soffan?! vi får se.. hur kunde jag tro att hoppa över själva måndagen skulle bli bättre?

galen optimist, ja! men en dag kanske jag lär mig på jobbet med?
Kram på er!!!

Jan. 06, 2014

Dagboken är en fantastiskt fin film. ja den råkade startas. och nej, inte hoppa allt jag 'vill' göra. bara skjuta det lite lite lite framför mig. Badet som värmde upp min nerkylda kropp efter att gått milen gjorde mig seg och tillfreds. lugn.. riktigt skön känsla!
yogamattan har fått en hedersplats på golvet och allt är lite hipp som happ här hemma. Vill ta bort mattor och all jul men då blir det säkert kallt & minusgrader ute. bara för att!
Dax att pausa filmen, precis som jag pausar mitt liv genom att vara tyst, och få lite ordning..
Ta hand om er ♡

Min familj är vrickad- igen

'-Finns det inga svarta popcorn som åker skidskytte?'
Jag garvar ihjäl mig ;)

Jan. 03, 2014

däckade på soffan- sov bort en timma. flyttade till sängen- sov 5 till ganska sammanhängande. .
Nu? ha ha, trodde jag det eller? jag som vart så duktig och hållt mig vaken så jag fått sova till en 7-8iallafall tidigare. så jag kan inbilla mig att jag får sova. tror jag börjar bli lite skadad i skallen på riktigt av det här nu... yeyh!!! :P
Björn, vill höra allt i morgon- skitnyfiken ju ;)
Hur som så är klockan för lite för att gå upp så ska slåss lite med kuddarna ett tag till. lite sugen på att göra en runda ut på landet och hoppas på en repit från julafton, detta känns botten..

Hoppas ni sover gott mina krigare!

god förmiddag

omelett och popcorn till frukost.. beach 2014, du får klara dig själv! Måste börja jobba snart så det blir lite ordning på mitt liv..
ha ha! ha en bra dag folket

same love..

samma jag. samma du. samma liv, nya sätt att leva det. ny tid att hinna allt fast vi inte har det på ett tillgodo-konto. det är ett nytt år och en ny dag. det är samma sak som en motivationsmåndag och gymmen fylls med de som egentligen inte vill men känner att dom måste. det är massor av nya ansikten som rör sig på affärerna. det är samma gator. det är samma själar. det är samma hjärtan..
och just för stunden ser jag inget konstigt med att ta mina steg detta år heller!

Ta hand om er mina fina vänner!!

Jan. 01, 2014

helt kanoners kväll. nog kunde det vart mer, bättre eller annorlunda. men nej.. inga förhoppningar, bara glädje och kärlek! jag fick se en av mina bästa vänner med en skitgo karl på nyårs slaget. det var glädje! Kopenga lever och jag njuter. dagen igenom med nyårsdopp med lite vänner och nu se endel återvända hem från balkongen. det är ett nytt år och jag ser på det som alltid med glada ögon och öppna armar! krossa mig eller gör mig sällskap, 2014 är här! <3

RSS 2.0