Var du!!!

Du måste kunna tycka om dig själv, ditt sätt och stå för vad du tycker. Du måste vara du, hur mycket du än vill förändra dig för att passa ihop med någon annan..

dagarna är långa

och jag tror jag saktat ner mitt steg lite. behövs! krävs! jag måste hitta andan.

idag är det klubb-kul på schemat och Golligocken får helt enkelt haka på. Han har inget att välja på :P Jag är lite trött.. men ska nu kliva upp och se om det inte blir en morgonrunda för mig trotts regn..
Trevlig helg på er!!

Kramar om//Elinen


skicka kroppshydda

via sms vore väl nått? Är det framtiden? I såfall hoppas jag man får en bekräftelse-knapp i den uppfinningen. "godkänt?-ja/nej"

Sjuka jobbarkompisar!

Härliga fredag! "Tårta till frukost, helg i sikte och förhoppningsvis lite av lönen kvar på kontot" ;)


Det är mörkt..

..och jag är inte rädd. Golligocken sitter i soffan och tittar på netflix och skrattar så han tjuter. Hur gärna han än vill att jag låter bli att kalla honom det så är han ändå knäpp.. Lite lagom, som är bara bra. Nej för han är inte trött... efter att kört 99,6 mil idag. Klappträ!! ;) Jag är död, efter 5mil och 8timmars arbete och 1timma gym..

Tänk om någon skulle dö i min närhet.. Fick en hemsk känsla i kroppen efter ett sms idag. Alla mina vänner borde ha anmälningsplikt till mig. Alla i min omgivning..
För för mig är döden lika med en krossad Elin. Bryr jag mig om dig är jag inte jag om något skulle hända... Jag har vart med om mycket död bland mina älskade och jag (som alla andra såklart!) vill slippa. Önskar slippa. Ber högt om att inte behöva vara med om det på länge.. Har haftmin beskärda del.. Vill inte ha ännu en plats att gå till för att få träffa den jag vill prata med.
Skadad är jag. Men jag är den jag är, på grund av er alla. På jord som i himel <3

Aug. 29, 2013

jaga/jagas? hoppa/vända?

Blir man blixtförälskad i min ålder? Eller är svaret på mina frågor att jag bara tänker för mycket? Är svaret det sista så ser jag med glädje fram emot att berätta för alla att jag bara kan vara er vän, för i gestalt av nått annat slutar jag funka..

Ett lexikon hjälper inte mot mig, för jag förstår inte ens själv.. Trygghet, vad är det? Här struntar vi i sånt. Tur jag kan krypa ner i soffan bredvid Mu och känna mig hemma iallafall på det planet. Avslappnad, älskad och förstådd. Inget spel, inget krav, behöver inte tänkas efter. Ärlighet och samhörighet i en enkel form..
Om du ändå vore karl Baby <3


som en..

speldosa. En sån man på baksidan skruvar upp med en liten mutter med fina mönster på. En sån som har en liten flicka som står i en enkel ballerinaklänning i en perfekt pose och snurrar med musiken. Musiken i speldosan är klara vackra toner, skarpa och harmoniska. Det är en låt du känner igen, som känns in i hjärtat, men som du inte kan sätta fingret på vad det är riktigt. Var enda gång du börjar komma den på spåren byter den riktning. Igen. Å igen. Du hör den här låten när du tar dig td att hitta till din egen plats. När du stannar upp i vardagen och kommer på vad dumt allt är! Du hör låten, ser allt ljus som du blundar för dagarna igenom, och tonerna fyller dig med den där känslan. Just den känslan som du saknat. Inte sommarvärme. Inte heller glädje eller harmoni. Inte kärleken du tror är det enda som saknas. Inte nått sånt..
 
Vet du vilken känsla jag nu beskriver, eller är det så att du har alla andra krav vägen för att just förstå?

ser du vad jag ser?

möjligheter? förmågor? personligheter? ursäkter? kraft? kärlek? leenden? tviveln i ögonen..

Slog mig..

.. har jag rotat mig i ställningstagandet jag valt, eller är valet av position i löpande steg?

Alla är vi likadana. jag säger denna gång vi. jag säger även du och jag. vi är människor, det är vårat problem. Ego, skyddandes det lilla av oss själva vi kan, från varandra och oss själva. säg aldrig att du inte är sån.. lova aldrig utan att tänka efter noga om det är ett löfte du kan hålla. ge där du vet du får ett tillbaka. le när du vet du får känslan tillbaka.
alla är vi lika i vår olikhet. skillnaden är, finns du där för mig och känner du lika för mig!?!!!

om bara..

.. mitt huvud hade förmågan att fokusera på det glada i livet..




åter i Sverige

Nu hem och se om blommorna lever ;)

Jag har tydligen fattat lite fel. Jag laddar ju hemresan för att fortsätta mot mitt vikt-mål. Så säger chauffören att nu är det eftersäsong. Och det innebär att man får äta 4 mål om dagen om man vill, knubba på sig och såklart fortsätta träna och bygga muskler. Ända fram till FEBRUARI! ! Suck.. Ha ha! Dom kan köra på den. Jag ska börja ett sundare liv jag och träna vidare, för- och eftersäsong. Hitta riktig lyxmat i nya former och plåga er vidare med livets stora frågor och mitt knäppa skalle-snurr.

Världen snurrar vidare och snart ska jag vara helt redo att springa med allt på heltid. Hemma <3

Puss å kram//E

på färjan

sorry, vart kass på att skriva. liver har var fullmatat. jag ligger nu på nattfärjan mot tyskland för att sedan resa vidare mot Polen där årets kanotpoloEM utspelar sig. Önska oss lycka till!
Ta hand om er där hemma!!
Kramar om /E

tjej-dejt

tack brudar!! nog är jag trött. nog var jag trött redan när ni kom. men va ni är härliga!!! Varannan månad såhär är bra nyttigt <3
hej hå!!
nu är jag inte piggare, men varm i hjärtat!

Kramar//E


älskar att möblera om!!

Göra om. Byta plats. Ge saker nytt liv på ny plats. Måla om lite.. Fix trix grejsa KLAAART!










Ser du framåt?

Hur vill du att din framtid ska se ut? Har du framtidsplaner? Bäddar du som du vill ligga? Finns det plats för någon mer, eller är ditt liv gjort för dig? Är dina vänner bra människor som förtjänar dig som vän? Är du ärlig mot dem du älskar?

Man kan inte alltid leva för morgondagen, men man kan leva dagen så att morgondagen är ljus..

Dagens tunga tunga tankar ska nu gås av innan jag tänker stänga mina gröna för detta 16 timmarspass..

Kramar//E

kvälls-klar

det ska göra ont!!!!

Boga.. jag är tillbaka!

Det är så det är. Ligger dock bara i Jennys soffa och rör inte en fena, men endå.. jag är här igen. Traditionen är inte bryten.. än.. Just nu är det mest pinsamt. Jag har nog gjort det pinsammaste någonsin. Men nu släpper jag det och skiter det sig är det så. Jag bryr mig inte, för jag tyckte det var smart. Det är nog reaktionen av det "vuxna" jag försökte med som gör att det känns så illa. Bemötandet. Ja ja.. nu är det så. Jag ska nog blunda en stund och sen sminka mig. Ner på rodden en sväng och sen hit och chilla kvällen lång tills Bröschan kommer och hämtar mig för att natta mig i min säng i Kära Kopega.
Hoppas ni får en toppenhelg! Jag ska sova och göra Gyllenetider och sen sova mer innan det blir Grönan på söndag. Önskar mig mer sömn och en snäll kropp :)

Kramar om//E

sjukskriven dag 3

vaknar upp och tänker "YES, jag är hungrig!!!!!"
Hur fantastiskt är inte det? efter en dusch och 9 timmars sömn.. Äntligen ett riktigt friskhetstecken från min sida. Sen vad magen säger om maten, ja det får vi se.. Den krampar fortfarande när det passar den iallafall. Men nu ska jag sova mer, för det verkar ju hjälpt... det här med att sova den vanligtvisa vakentiden och knappt orka vara vaken 8timmar efter det. Spännande utveckling av 110-Elin.. *botten*

Kramar//E

känslan..

..av att vakna upp och inte vara ensam.
..av att snarkningen inte kom från en själv och att man fnittrar åt det.
..av att en arm läggs runt en.
..av hur orden som når ens öra värmer kinderna.
..av blicken som ger fjärillar i ens mage.

En gång var man ung och livet gav och fick kärlek. Men nu, är världen lika mycket äldre, som jag, och det enda som växer runt hörnet är avundsjuka, fallhåll och hat lika mörkt som en natt utan stjärnor..

det är inte så svårt att se...

men även om du stod helt naken framför mig, skulle jag ha svårt att tro dig...

..kanske om du sprang runt halva stan så, men det är att gå till överdrift. Till och med för att vara jag ;)

Allt jag behöver är tid och har du inte det blandat med lite respekt och nyfikenhet, då är jag inte tjejen för dig. Vilket kan vara jävligt bra det med, för dom som går från mig hittar sin kärlek strax därpå. Var enda av dem.. Varje gång.

Men naken? Nykter? Nej ta det lugnt.. jag ska absolut ingenstans (tråkigt nog) och du, du hittar henne snart.

Kramar om//E

uttjatat

Jag är trött. Ja det är jag.. Idag vart det sushi. Inte för att jag hade tid eller ork utan för det var det enda som kittlade mina smaklökar av allt jag fick med mig från affären. Och inget av det som handlades användes till det heller.. Jaja, jag förstår mig inte på det här. Nu är jag så mätt så jag måste gå och sova, för jag mår så illa. Och jag vart oxtrött.
Första riktiga dagen efter lite hipp-happ semester. Fick endel gjort. Mycket kackel. Många kramar.ursäktar redan nu alla stavfel.. matkoman gör ögonen extra suddiga..
Idag fick jag det 110bevisat och det känns rätt skönt. Och jag fick höra många fina ord av mina vänner. Imorgon är det städdag, det blev tidigarelagd då det kan dyka upp avstickare den här veckan eftersom det är medeltidsveckan. Hur jag nu ens kunde tänka att det kan händfa nått efter 9. TANTEN är ju trött som f*n.. Hahah!
Det ska bara gå så sakta allt jag gör denna vecka. Få ur latmasken men igång livsnjutarnjuren igen. Det är fina kvällar, jag har toppenfint nästan överallt nu. Det är bara att njuta och hitta formen nu..
 
I morgon ska det oxå:
införskaffas kristallkronerengöringsspray
Överleva dagen
Tvätta, städa och diska
Fortsätta planera in alla detaljer som är kvar att göra här inne i bohaget
Titta över till Mu och se hennes pimpade kök (som jag tar åt mig äran lite för, jag som är galen i blandade färger)
Sen ska jag bara försöka orka och vara glad :)
 
Hoppas ni alla har det toppen där ute och att ni mår sådär bra som bara ni kan!
Lola, du är fortfarande skitsnygg i din mage.  Inget har förändras och jag lovar hojta om det gör. Ser omöjligt ut nu..
Snabbfot, husvagn och gohundar, hur avis får maan bli på dig ;) Tack för alla kramar.
Mia, du gör mig glad. Känner mig inte så ensam i mitt snurriga huvud när du drar igång ;)
Mu, du vet att du alltid ringer när jag behöver dig, men jag fattar aldrig hur det går till
Björn, förlåt för jag inte orkade idag. Ska försöka hårt att bli en bättre träningskompis..
Lasse, en liten mening och du gjorde en tröttmössa varm i hjärtat.
 
Nu tickar Niklas Strömstedt vidare i mina högtalare lite lätt. Sommar, ungdomligt och härliga texter. Sånna med riktig poäng.. från förr..
 
God natt mina vänner//E

rodelläge

Idag har bitchen mest inte gjort någonting alls faktiskt. Haft rodelläge och insett att jag är om möjligt ännu klumpigare som människa i det här konstiga orkesläget jag har dragit på mig. Jag är redan lack på det. Mamma drog på om att det är för att jag aldrig slappnar av och tar det lugnt. Att jag har fullt-ös-medvetslös jämt. Jag vill få henne att förstå att det mest bara låter så. Men hon ger sig inte.. Pappa tittar oroligt på sin dotter som trotts solen ligger under en flisfilt på soffan i glasrummet och bara tittar och andas. Stora-lillebror kolla som vanligt läget genom att slå sig ner previd och kasta några betydlesefulla och klockrena meningar med mig, men som han är bäst på, finnas där en stund och ge mig sin värme.
Jag har en toppenfamilj och idag gjorde dom ett jätte bra jobb!
Jag tror jag saktade ner och slutade springa.. Började tänka i "jag" form igen. Inte tänk om, vem är det, vart ska jag, varförr är jag här, osv.. Det vart lite aha. Får se vad första jobbdagen efter sommaren som är i morgon ger mig. Kan ju tänka mig att jag kommer vara ofantligt helt jävla död. Vart skulle energi dyka upp ifrån när jag i 2 dagar inte gjort många timmars knop och sen sovit 10 timmar för att vakna upp till ännu mer orkeslöshet. Som sagt, jag ÄR redan trött på det. Om min kropp vill mig nått så vore det bra om den bara kunde göra ett avstamp.
 
Till lite bus endå:
Jag har tagit hem en kristallkrona som jag tror kommer få pryda mitt sovrumstak. Om det passar. Jag hoppas det gör det. Ska köpa någon forma av rengöring som man sprayar på den och skiten runner av, sen ska jag leka lite elektriker och montera upp den. Eller så har jag lärt mig att inte leka elektriker själv utan kallar in bror att styra upp det hela denna gång. Så jag inte släcker ner hela trapphuset i denna lägenhet med ;)
Mamma planerar in redan nu att boka stuga i danmark på en camping till nästa sommar. Jag älskade idén. Hon ska kolla upp priser och är det inte för dyrt bokar jag ev in 2 platser till mig själv så jag kan  ta med någon om jag vill. Har inte bestämt, kan vara kul att göra nått med bara familjen med. Men kul att tvinga med någon stackare med.. Mohahah ond Jag ska boka in en prova på i caitsurfing direkt vi bokat stuga. Danmarks västkust är ju ett paradis för sporten! Men det var väl kul ide av mamma!!
Sen fick jag sängkläder med Barbapappa på oxå. JÄTTE fina. Men jag tror jag är lite för gammal för sånt.. eller så är jag bara trött på att inget matchar min knallröda fondvägg (redan lixom) men vi får se. Annars spar jag dem till framtiden. Fina och jätte tack för att jag fick dem iallafall.. go-mamman!
 
Det var nog dagen i stort.. Som sagt mest bara legat och samlat energi hos bästa familjen <3
 
Kramar om//E
 
 
 
 
 

nykter lördag- händer inte allt för ofta

När det lixom lättar och funkar igen. Kroppen har stenhårda korta muskler lite här och var som försämrar min rörlighet avsevärt- Men fy fan va Fagersta levererad igår. Och jag ska dit igen, minst 1 gång i år om jag så ska behöva åka själv.. Nacken är det värsta, då jag slog några fina vurpor på den. Bara på den, kan ju vara bra. Men inte när man inte kan röra sig som man ska idag. Lite känsligt ställe..
Jag har lugnat mig nu.. Det finns bra folk. Det är ju bara så att karlar tänker helt annat. Och uttrycker sig som arslen många gånger.. Synd för dom för så tappar dom mig. Bra för mig att dom visare så snabbt. Fruntimmer--- ja dom är då f*n inte bättre heller så vad ska man göra åt saken?
Idag har jag legat på Herrfallet hela dagen i sanden och stekt som sjutton. Det har vart fin fint vill jag påstå. Ätit på tok för tokigt men det var ju lördag oxå så.. det går vara okej. Badade flera vändor och kastade lite boll i vattnet ett par vändor. Kom och gick skönt kacklande folk hela dagen och jag sov nog bort en timma.
Nu åkte jag hem för det skulle bli åska och regn. Av det vart det, hitintills, 5minuter regn som knappt blötte backen och inge en endaste fin blixt. Fusk.. jag som ville mysa med ett glas vin. Nu blir det nog bara att stänga ner burken och sussa i stället. Lika bra går väl det. Men inte lika kul..
 
Hur som så bjuder livet på både det ena och det andra. Jag trivs..
Hoppas på en störtskur nu och kroppen tungt mot madrassen
Kramar//E

musik-on, världen-off

I ain’t got time for you baby, either you’re mine or you’re not
Make up your mind sweet baby, right here, right now’s all we got
 
Det går på repit. Om och om och om igen. Det är party, det är sanna ord, det är strul och det svänger. Ger mig energi och Får mig tänka. Det är typ lika illa på fronten "vanlig Elin" idag som igår. Det är som att viljan att vara jag släpar mig fram fast inget egentligen orkar hålla ihop mig. Men idag ska jag hänga på Björn. Japp, hon får skicka hem mig om jag blir för mycket pain. Det har jag gjort klart för henne redan! Det finns ingen Maxgräns när jag kommer igång, men jag hittar inte startknappen. Men ord kan göra så ont, fortfarande. Man kan aldrig förstå någon om man inte ger den en chans att lära känna. Men vart går gränsen. För ont och guppit är det. Jag har blivit vuxen. Finns inga långa sträckor med rosa måln och den perfekta killen som bara är sådär som man bara kan drömma. Nej, det handlar om kommunikation och tillit, kemi och samspel. Det handlar inte om att hångla i soffan en kväll utan att hitta någon att leva med. Resten av sitt liv.
Det är ett högt spel, och jag spelar! Hårt mot hårt, hur ont det än gör. För just precis här finns inget för mig.. Ut och vara jag, för det är det den får. Spelar upp mina kort och sen är det bara att se vad som sker.. FÄRGFEMMA
Nu sista biten av frukosten och sen vidare mot nya äventyr..
Sista dagarna på semestern..
 
It don’t mean a thing if I give you my heart
If you tear it apart, no, uh, uh, ah, oh
It don’t mean a thing if I ain’t in your eyes
Papa that ain’t gonna fly, no, uh, uh, ah, oh
 
 

Hur funkar ni?

Jag förstår inte en sak.. Står det "knullas utan känslor" i min panna? Hur tänker killar? Ja just, med det mellan benen!! Eller? Idioter! Aja, han är iallafall ärlig.. Det tackar jag för!


RSS 2.0