Loppan



Jag är en trött liten boll idag. Så trött att jag ska gå och sova istället för att gå ut och gå idag. Dumt, men skönt. ..



Här har vi min gamla hamster Molly i våran springboll. En rolig och poppis leksak för stora och små. Så länge man inte har hamstern i den när det är fest. Den kan nämligen antas vara en boll att sparka eller kasta. Som tur var han inget hända min lilla boll...

Nej nu får det vara bra för idag. Kom på att jag fortfarande inte lagt ut någon bild från Egypten. Får se till att fixa det snart...

Tjenixen på er

"Varma hjärtan"



Att stötta någon är inte alltid att säga vad man tycker.
Ibland behöver man tänka lite längre...



Sitter hemma hos svärföräldrarna

Hejsan!
Veckan har vart stinmulerande, jobbig och kul. Älsk fick komma på guidning av mig i går. Det var riktigt kul. Jag har träffat Stinan iallafall 2 gånger. Jag har jobbat över och varit så j*vla duktig att jag efter 12 timmar jobb gick en superpromenad på en timme. Jag har försökt hitta mig en plats i en grupp som jobbat ihop ett tag och vart ivägen och en svans, men till slut hittat mig en plats jag gillar. Jag har försökt se en struktur på fortet som jag trodde fans där nu...men ack så fel jag hade. Försökt se hur fysen funkar, men inte hellaer där har jag sätt något klart tecken. En riktigt kul sak var att jag fick frågan att adoptera en hamster från en jobbarkompis. Ser ut att vara bra på hemmaplan men jag får inte iväg smset till J så jag får svar på mina frågor. Hoppas han ahr mottagning snart.. Vi fick brownis på jobbet med. Goda goda!

Idag så har jag vaknat av att svärfar ringde och var helt säker på att jag hade försovigt mig från jobbet. Lugnade mig, och sov en timme till. Sen har jag farit till Örebro med svärfar och Älsk. Och Candy såklart.
Så var det. Och jag träffade Madde och Carola, med Carolas ena barn oxå. Jag mitt dövöra hörde dem inte.. =P
Men nu ska jag äta och är ivägen lite gran..

Föresten har jag fått en supergrim skrivare av älsk...

Men nu behöver jag hjälpa till...

Kram på er

En dag i övertidens ära

Japp, har vart på jobbet i 12 timmar idag. Lycklig i hela kroppen... Hm..

Tog mig en 50 minuters promenad efter det <3 Gick fort som sjutton och var rädd att någon skulle komma.
Men ingen kom och allt gick bra.
I morgon är det en ny dag. Jobba, kramas och sen på auktion. Sen är den dagen med slut.
Haha, kul det lät då.

Å; guldstjärna till mig som gick ut med Sveriges äckligaste kompost idag.

När allt är nytt och inget har hittat sin plats eller form..



När mörkret lägger sig och man bara har ont...

Kram på dig





Löning och städning

Idag har jag avrt ner på apoteket och konstaterat att p-ringarna som jag avr så förbannad över att priset hade gått upp på kostade mina 25 kr idag. JIPPI!

Sen har jag börjat lite på min julstädning. Behöver säkert göras om innan jul (säkerligen) men det är skönt att det inte är jättestökigt när julstädningen ska göras.

Så kommer frågan vad man ska handla för mysiga kläder till jul?! Den tåls att tänkas på..

Nu kommer älsk och jag ska på träning.

Pussis

Efter 3 dagar



Nej, fy f*n..
Vem, mer än jag, vill gå och sova igen?




Trött!

Jag saknar Stina på jobbet.
Jag saknar Jenny på alla träningar.
Jag saknar all tid jag hade förut.
Känner mig så låst.
Känner mig så tyst.
Känner mig så oflexibel, som gjuten i sten.

Men jag tycker så mycket om alla jag känner och har kännt. Känns hemskt att jag har tappat så många. Hoppas bara inte dom tror dom är glömda. För ingen är glömd för mig..

Nu är jag förbannat trött och sådär ömkig så det är dax att sussa.
Det enda dumma med sömn att jobbet blir så nära igen då........

aja, god natt/Elin

Hela helgen har känts som att det är söndag..

Idag är det söndag. Kan du tänka dig?!
Jag har tränat idag. Skönt faktiskt, fast det kändes för tidigt för min smak.
I morgon ska jag tillbaka till jobbet efter 10 dagar av bortkoppling av allt som heter "Fortet". (gillar det namnet S ^^) Saknar många. Visa mer, andra inte..
Idag har jag lagt in alla mina bilder i tryckjt förvar på Älsks släde. Känns fint. Nu till framkallning på heltid. Ska bli spännande. FUJI here I come!! Hoppas på endel julklappar från ämnet med =) Eller vem vet, det kanske inte blir någon framkallning ens. Hihi, man vet ju inte så säkert.

Jag är rätt nyfiken på vad jag ska göra i morgon... Men jag vill inte skriva och störa min hjärtevän såhär sista timmarna innan det jag undrar över drar igång. Det går ingen nöd på mig. Bara jag får veta i morgon vad jag ska göra senare och hur det ser ut på FYS fronten.m.m.
Skäms över att jag missade det där med vykort. Hade ioförsig ändå inte vågat slicka nått frimärke så.... Håller på att förbereder julklappar här. Känns UNDERBART!

Är det bara jag som ser fram emot julen?! Vill ha den NU! Vill julstäda nu, julpynta, handla julklappar, slå in dem, hänga apelsiner i fönstrena, stryka gardiner, sätta ljus i fönstrena, göra julgodis och gröt.. Hänga upp misteln, hämta hem en gran, springa runt på mitt jobb(för första gången fast anstäld) i tomteluva.
JULAKTIONER!
MJUKPEPPARKAKA!
SHOPPA!!!!!
Hahaha. jag är knäpp. Egyptensjukan har nog inte släppt än
Jag är bara så sjukt glad att vara hemma igen.

Men nu ska jag sova.. Undra om jag har några rena arbetsbyxor på jobbet?!

Aja, vi får som sakt se. Kramar //Elin

MÅSTE HÖRAS!!
(Tack för låten Lifan ^^)



Hela Egyptenresan (minus bilderna)

Ditfärden

Det var otroligt skönt att veta att vi skulle lämna mörka, stressiga Sverige bakom oss och bara göra Iiiiingenting ett tag.("bara vara ledig, ledig ledig. Bara sitta bredvid, bredvid, bredvid. Inte göra någonting, någonting alls.Bara göra nåntingnånting najs..") Handlade en tidning på flyget och en MER naturligtvis. Sen käkade jag en kokostopp, stor som ett hus och dyrsom, ja, mycket pengar helt enkelt. Flygplatsens tax free är ju lixom inte alltid så ekonomiskt...
Var inte så sugen på att handla något på nervägen. Släpa på det sen lixom.. Inte så lockande. Jag ringde hem till Far och sedantill Mor på jobbet. Sen smsade jag mina små jobbarkompisnissar att inte skicka massa skit till mig så jag fick batala multumsen :P Hade dock inte behövt smsa det för dom är rätt smarta själva och jag hade ändå inte telefonen på.
Klädvalet för dagen var väl hitintills sisådär. Jag hade en tunn sommarklänning, strumpbyxor, huvtröja och mössa och halsduk(såklart). Ute var det isande men inne helt okej. Kändes dock helt fel när jag hade tryckt ner fötterna i min gympadojjordessutom. Men på flyget satt vi efter en stund och lyfte enligt tidsrytmen.
Jag har alltid lite extra fjärillar i magen när vi lyfter. Känns som att det är det ögonblicket som kommer avgöra om jag bliråksjuk resten av resan eller ej. Men det gick bra och vi hade nya fina snorkelpåsar att kolla på innan vi var framme. Hahaha.
5 timmar var resan. Lite myror i benen helt klart. Vi käkade hemmagjorda skagenröremackor och MER på resan. Satt bredvid enmycket trevlig tant. Såg de sandiga landskapen när vi gled över egypten, nilen, pyramiderna, de otroligt raka vägarna ochbergen. Massor med berg, överallt...
Jag hade redan innan vi lyft fråna Sverige dissat tanken på att åka och se pyramiderna men vart nu 100% säker på min sak. Varen bra bit mellan flygplasen och pyramiderna lyftvägen. Alltså inget för en lätt åksjuk Elin i en buss med militärer. Nej påden..
Värmen mötte oss naturligvis redan i dörren ut från flyget. Skönt! Hoppade på en buss och såg redan där paret som alltid kommerfinnas med i våra minnen. Vi döpte dem till "Skrik och panik" ganska omgående. Standardorden man hörde var -"J*vla kärring!"och sen bara som en skadad katt efter henne.. Så fulla.
På flygplatsen fick vi fylla i om vi var friska från svininfluensan. Stod vakter och läkare med ansiktsmasker direkt innanfördörren. Sen fick vi fylla i fler lappar, få visum, gå igenom kontoll och sen kontroll och sen, ja lite mer sånt... Hämtade våraväskor som som tur var låg kvar på bandet. Ut i värmen igen och hoppade på en Vingbuss efter ett mycket kort toabesök. Blä redan där och ändå stod städpersonalen precisutanför.. (Suck) Bussen hade AC (^^) och efter 20 minuter så var vi framme vid The Grand hotell. Man fick peka på sin väska ochdom skrev upp vårt rumsnummer på den och bar sedan ner den åt en. Dock inget för den som har ömtåliga saker med sig för dethade visst legat väskor både här och där. Vi fick en välkomstdrink när vi kom in i det svala och mysiga receptionen. Vi fickvåra all inclusive band och våra rumsnycklar. Sen bar det va ner mot rummet och där väntade vi över en timme på väskj*vlen. Vihade ju våra dyksaker i dem så vi ville ju gärna veta vart vi hade dem innan vi gav oss ut och mådde bra. Tack vare den försega servicen på den pungten så han vi inte äta någon lunch innan det slog igen så vi fick vänta till 18,30 då kvällsmatenöppnde på de flästa ställen. Hungriga och trött vandrade vi runt och kollade in läget på vårt hem i en vecka. Svårt att hittamen fanns ju karta =S Onrådet såg snyggt och prydligt ut. Personal i stort sätt överallt. Allt från trädgårdsmästare till högakarar i slipps (lite utstickande från de övriga) Alla värkade väldigt nöjda över sitt jobb. Vi var ner och kände på havsvattnetoch märkte till vår förtjustning att det var varmt. Vi konstaterade även att det var fin sikt och jätteklart vatten. Underbart!
Vi åt tillslut maten för kvällen i den mysigt upplysta atmosvären och lade oss ganska tidigt för att göra morgondagen i en solstol på stranden med snorkling för hela slanten...


Äntligen framme

Morgonen hade vi uppstigning kl 7. Vi gick direkt till stranden där, vi till våran förfäran, såg att alla bästa platserna redan var tagna. Vi lade oss i stället nära stranbaren och försökte se oss rätt nöjda med platsen trotts allt. Man vart kungligtbehandlad då dom lade ut handdukarna åt en där man ville ligga. Dom bar runt på strandstolarna och hade sig mäst hela tiden.
Där låg vi iallafall hela dagen och varvade det kraftigt med snorkling. Det var mycket fisk som gärna naffsade lite på oss.Tyvärr var det lite för mycket stup för att det skulle vara perfekt. Från bryggan var det nämligen närmare en 20-30meter raktner. Inte det bästa tänkbara med endå ett rikt fiskliv. Men efter lite snorklande tyckte vi att revet värkade dött. Fanns inteså mycket färger och inte heller annat än sten. Men som sakt hade vi inte sätt nått bättre än så varför inte snorkla sönderlite mer.
Vi fick oxå vår beskärda första del av försäljare. Stranden var privat men endå så hade "företag" massage och annat pyssel försig på en platå så dom sökte kunder. Fick lite handmassage och komentar på att jag nog hade ett hårt jobb med mina valkar ihänderna. Hahaha tänkte jag. Orkade inte förklara kanotpolo så jag sa bara nått om att jag paddlade som han inte värkade fattaendå. Eller så brydde han sig inte. Han pratade så fort att man högst uppfattade vart 4 ord eller så. Tack och nej tack varsvartet till honom och alla de övriga som kom förbi den dagen. Värkade som dom bara försökte med oss blekfisar. Smarta var domiallafall. Vi åt pizza på stranbaren och hade en underbart trevlig dag.
Mörkret började krypa på redan vid 5 snåret och solningen var det inte så mycket kvar av efter 3. Bada fick man göra till halv6 i havet. Sen var det för mörkt för att se nått endå.


Söndagen

Började känna att man kunde det här nu. Ändå hittade man inte riktigt till sitt rum och tog alltid en för lång väg ner tillstranden mot vad man kunde tagit. Vi upptäckte faktiskt en jättebra resturang denna dag. Reef hette den och hade allt möjligtav mycket god kvarlite. På barnmenyn fanns tex pommes och dom serverade fint kött där. Fanns även pasta servering. Kocken stodoch hade många olika skålar med  grönskaer, kött, vitlök osv. Man fick peka på det man ville ha i och sen rörde han ihop detdirekt och avslutade med färsk pasta och där var maten klar. MUMSIT VÄRRE!!! Kl 10 var vi på Vinginfo som vi missade pålördagen. Hon gav en katastrofal vägbeskrivning till Colona diver som jag och Älsk plus två till dyksugna gav oss ut och letadeefter. Helt fel visade det sig. Vi svängde in på en turistinformation som inte hade koll på någonting. Men dom hade ju enturistinformaion iallfall... (?) Taxibilarna tutade i ett på en när man gick på gatorna efter vägen. I guidpapprerna stod det"du letar aldrig efter en taxi, det är taxin som letar efter dig". Man var tvungen att tacka nej till taxibilar som tutade ochsaktade in åt en hela tiden. Plus att det inte alltid var en avfart där man ville svänga av från vägen. Nästan alla vägar hadeen refug i mitten så då när man ville svänga in på en ställe var det inte alltid "hål" i refugen så då fick man åka förbi ditman skulle och vidare till nästa" hål" göra en vänstersväng i den och sen köra till slutmålet. Helknäppt men det funkade.Trafiken hade inga böter på fortkörning men på att prata i mobil. Men dom svängde ut och bakade ut mitt i vägen och ingen svoröver någon annan. Dom tutade när dom körde för att säga" här kommer jag", så dom och taxibilarna var rena orkestern. Plus attdom naturligtvis tutade på snygga tjejer...
Vi var till det närmsta köpcentret och kollade efter fotorullar och hudkräm. Där mötte vi en mycket fin kamel/dromedar. Vilkafötter dom har. Som jättestora mockasiner som inte värkade lämna spår efter sig alls. Mycket ståtligt men kändes ändå som dom hade fästingar i mängd med våra svenska rådjur.


Måndag
Vi hade bestämt oss för att kl 12 vandra iväg till Colon Divers med våra nya stockholmsvänner för att boka in oss på dykning.Vi bestämde oss efter mycket fram och tillbakafunderingar att åka ut en hel dag på en båt. Mat skulle serveras och vattenskulle vara fritt. Lät fin fint.. Vi fyllde i några sånna där "ansvaret är ditt" papper som är så typiskt för PADI dykare ochskulle kryssa i saker som vi skulle få info om dagen efter. Hm.. men men. Vi gick tillbaka till hotellet där vi satte oss på enmackservering och pratade skit i timmar. Mycket skönt efter att ha vandrat dom varmaste timmarna på dagen till Colona. Det varkanotpolo, tyngdlyftning, semester, diaré och massor med andra roliga samtalsämnen. Älsk köpte en mall över fiskar och alladeras namn på engelska. Vi hoppades naturligt vis se något häftigt under morgondagsens dykning. Jag var ju mäst sugen på endelfin såklart. Men hoppas var nog det ända som var i tanken. Efter babblet gick Älsk och jag en tur runt hotellet för attkolla vad vi inte upptäckt på området än. Vi pratade med en "ajjabajja" vakt som satt och varnade för att man inte skulle gå utpå en platå som hade ett stor hål i sig. Kul jobb. Älsk sa att jag var 24 (^^) och han 27. Kul tyckte jag. Vakten trodde jagvar 16 och Älsk 22. Smicker eller sanning kommer vi aldrig få veta..
Jag hade inte med mig några långbyxor alls. Klantigt på kvällen. Tänkte inte på att det fanns mygg i november. Inte heller attdet kunde bli kyligt på kvällen. Så jag lånade älsks vita fina byxor och mulade på mig min huvtröja över det. Såg säkert kul utnär det var andra hotgirls som gick i kort kort och sådär krogenfina. Men vad gjorde det mig. Lite sämre servis sådär iblandgjorde mig inte så mycket. Bara dom slapp glo..
Vi spelade biljard en sväng oxå.  Jag tror Älsk vann, stort, dom gånger han inte sköt i 8an =P Men när det var spela vann han.Synd att man inte kunde öva hemma. Hade dom haft lufthockeyspel hade semestern vart perfekt, men biljard fick väl duga.
Jag drack tyvärr inte så många drinkar som jag antagligen borde ha gjort. Men det räckte. Inte kul att vara paj, jag är juingen stjärna på att dricka vatten så jag byter lätt bort det. Älsk tog några öl iallfall som värkade vara helt okej. Inte somhemma men inte äckligt heller.


Tisdag
Kl 08,00 stod Colonabussen utanför och väntade på oss. Den hämtade upp några till efter oss och sen till dykcentret. Därpackade vi ner alla våra saker i backar och sen hoppade vi in i nästa buss. Den tog oss till Old town och vidare ner mothamnen. Såg lite ut som Kreta med halvfärdiga hus växelvis med det lyxiga hotellen. Såg ut som att endel bodde i dom halvklarahusen. Bara spikat upp filtar för fönstren och flyttat in. Stackarna..
Väl i hamnen gick vi igenom en väskkontroll och sen fick vi stå och vänta på att bli godkända att gå igenom nästa kontroll därdom skulle kollat av våra namn men gjorde inte det. varför? Ingen aning. Hamnen var full med lyxiga båtar. Riktigt lyxigafaktiskt. Även endel militärbåtar oxå och sen hoppade vi ombord, våra grejjor kom med ombord och vi far iväg ut på det blå.Fint, varmt och inte alls vågit. var lite orolig för att bli dålig men hoppades på det bästa såklart. Vi hade mångasvensktalande guider ombord men vår guid var engelsk. Värkade inte vara så hög standard på honom. Bakfull? Vi åkte förbi vårthotell och lika långt till innan vi lade ankare. Vi gjorde PADI dyk, alltså alla dök ner med sin kompis, guiden simmade förstoch vi efter. Ingen hade parlina mer än vi och allt kändes lite stressigt. Eftersom man inte kunde kolla på det man ville i sintakt, för då hamnade man jättemycket efter. Men det var mer liv i vattnet där vi dök än neranför hotellet. Här var det småanemåner och andra "rörliga" saker på de hårda stenarna. Det var mycket mer fisk i stora stim och jag hittade en "hitta Nemo"fisk, fast den var gulvitrandig stället för orange. Många fiskar putsade korallerna och vis såg allt från jättesmå firrar tillden större sorten. Först följde vi en sluttning där man såg jättelångt både neråt och uppåt. Sen svängde vi av uppåt ochfortsatte över rak mark. (med stenar, koraller och annat, naturligtvis)

----pannkakspaus------

Vi hade bara shorty 3mm men det var inte minsta kallt endå. Det var snarare jätteskönt hela dyket. Vi dök genom ett ställe därdom hällde ut poolvattnet från pollerna vid ett hotell så efter att ha dykt igenom det var det kallt att komma ut i havet igen.
Upp ur vattnet efter 50 minuter. Vi hade 200 bars flaskor och jag hade ca 50 bar kvar.
Sen var det mat, mycket god, och därefter lade jag mig i solen fram på dynor och sov en timme medans båter flyttade sig tillnästa plats. Besvikelsen var att det bara var några meter.. Sov nätsan en timme och sen avr det i plurret igen. Det hade börjatblåsa lite men inte så värst mycket så det var någon fara. Vi dök i och Hittade denna gång en Muräna, stor och flera styckenlejonfiskar. Även knallrosa/lila blommor. Jättefina. Det var jättestora muslor med en massa färger oxå som stängdesig när mankom nära. Såg ut som sånna där som Ariel sover i om det hjälper nått =P
Den här gången kändes dykningen lite mer stressad och man fick simma på. Det var skönt att ha älsk en linlängd bort och ändå sealla som var före oss utan att man var rädd att tappa dem.
När vi ploppade upp på utan denna gång så hade jag 90 bar kvar och dyket var nästan 50 minuter denna gång med. Kaptenenstartade båtmotorn så vi gled från båten hela tiden. Inte idialiskt precis och guiden vart jätteirriterad såg det ut som. Menvi kom ombord, betalde för maten och lade drix till båtpersonalen. Dom bodde enligt guiderna på båten och försörjde sig påsånna här båtturer. Dom var hjälpsamma iallfall och lagade god mat så det var ju bra!
Så åkte vi hemmåt och solen började gå ner för himmelen.
Vi hoppade på bussen och åkte till Colona igen, plockade på oss våra saker och åkte sedan trötta och nöjda till hotellet. Däråt vi mina jordnötter som jag hade köpt med mig till flygresan. Det var gott och det var kvällens mat med. Internetet som fannspå hotellet funkade bara i lobbyn så vi var där flera kvällar men tyvärr ville det inte alltid funka som vi hoppades. Så detvar väldigt litande bloggande och pratande med sverige.


Onsdag
Min mage pajjade. Bajspannkaka! Börja käka tabletter jag köpte med mig från Sverige. Funkade säkert, men inte bra. Vi soladeoch badade denna dag och det funkade helt okej. Jag förökte pruta till mig flätor i hela hårtet för 200 men nix. Dom var hårda.Men jag fick ner dom till en 600kr. Men när jag insåg att jag inte ville lägga så mycket pengar så gav jag upp. Tänkte att jaginte ens visste vad det kostade hemma sådå var det svårt att jämnföra. Fint är det ju, och kul. Men jag skulle ju snart hem ochdär var det snart jul. Det är lite sommar över flätor enligt mig..
Låg kvar i solstolen hela dagen nästan. Åt inte så mycket för att inte göra det så mycket värre. Flaskvattnet började äckla mignu.. Var så jag nästan häldre torkade ut och bort.. Men dagen snurrade på. På kvällen åkte vi till old town. Där var detförsäljare och försäljare och försäljare ÖVERALLT. Det var inte alls kul och jag kände mig otroligt uttittad. Älsk var "luckyman" och jag var bara jag. Vältittad vart jag. Fotboll skulle spelas på kvällen (någon final för kval till VM tror jag) så viförsökte avrunda ganska snabbt. Jag köpte armbang och Älsk en cola. Sen var det nog inte så mycket mer. Det var väldigt lika ialla affärer. Vi bad taxichaffören släppa av oss vid köpcentret utanför hotellet där vi var och köpte kittkat och pringles. Sååj*vla gott var det. Kan inte beskriva det riktigt. Vi kollade tv hade det bra på hotellrummet, för sjutton så trött man avrt avalla försäljare. Sen vart jag helt trött och ville inte alls gå och äta. Älsk gick och åt själv och tog med två youghurt medtillbaka till mig. Snällaste killen han är! Sen sov jag vidare..


Tordag
Ja den här dagen var hämsk. Det var inget kul alls. Tillslut så gick vi efter att jag pinat i mig mat jag igentligen inteallsville ha, men som älsk sa så hade jag inte mycket att välja på om jag ville bli bra. Oj, vad jag önskade att jag var hemma. Vigick till apoteket precis utanför hotellet. Där fick jag 3 mediciner. En för att magen skulle slappna av, en för att förstoppaoch en för att döda bakterierna. 110 egyptiska för det. Ungefär 130 svenska. Inte illa alls. Han lät lite orolig över hur jagmådde och att jag skulle flyga hem dagen efter. Han var snäll. Så efter att ha ätit dom där en gång mådde jag jätte illa. Åhh,vad trött man kan bli. Till lunch hoppad jag över det maglugnande pillret och illamåendet försvann. JA!! Sen sov vi mellan 3och 6 för att orka kvällens Asiatiska kväll som vi bokat in oss på i Tisdagskväll. Jag ville så gärna gå så vi provade. Ochefter att ha sovit där på eftermiddagen och inte vart i solen och dödatmig på så vis så var jag under omständigheterna rättpigg när vi vandrade ner vid halv 7 tiden till stranden och Beach baren för att underhållas och äta gott. Vi fick bra platserbredvid ett äldre par från ; KÖPING! Världen är så förbannat liten. Det var kul att babbla av sig och karln i det sälskapethade oxå lite krux med magen. Han körde på sverigepiller han. Vi hade en jättebusig servitör som under veckan konstaterat attjag inte åt så mycket och jävlats hela tiden. Jag hade till och med hunnit hugga honom med min gaffel denna vecka. Värförtjäntdå han försökte ta min tallrik och slänga på disk innan jag knappt börjat äta. Men han gav bra servic vilket jag gillade. Hanavr jättekillig kom vi på den kvällen. Han snodde den äldre Köpingsbons glasögon och gick runt med. Pikade oss och busade. hangav mig en "barnvänlig" drink. Jag vet inte vad det är med folk... (Stina du smittar av dig) Jag försökte ge igen ganskaomgående och frågade honom om han tyckte jag var tjock. Han svarade bara; ja?! Jävla karl... Hahaha. Förrätt var bröd och småtallrikar med olika gojjs i och bröd. Sen var det vitlöksbrödsoppa och sen fick man välja mellan fisktallrik och kötttallrik.Jag tog kött och Älsk med. Kvinnan bredvid tog fisk och fick jääteräkor som såg jättegoda ut. Köttet såg med gott ut och detvar det. Men lite för kryddat för min mage så jag tog det lugnt, smakde av alla sorter och nöjde mig så. Under tiden var detmagdanssöser och en kille med jättestor tjol som snurrade runt runt i minst 15 minuter. Skithäftig. Själv hade man slagit inått bord någonstans eller snubblat. Men han avr bra. Servitörerna rockade loss med dansarna riktigt bra. Det var jätteskönstämning. Många gäster var upp och dansade, endel många gånger och det var kul. Kvällen avslutades med vattenpipa. Kl 10,20drog vi oss mot hotellrummet och sängen. Och vilken film var det inte då om inte "Dude where´s my car". Knäppare film får manleta efter. Den är ju helskön.. Så efter att ha tittat på den var det sova för hela slanten så vi skulle orka med sola och hemresan i morgon.


Fredag, men hemfärd

Vi gick upp 7, lade oss i solen och sov till en 8 då det var frukost. Sen gick vi till rummet och hämtade kokosoljan ochsnorkelsaker. Vi stekte och sen badade vi en gång i havet. Sista doppet för mig. Lite kallare idag. men det var säkert för attdet inte blåste överhuvet taget idag. Sen solade vi ännumer och dumma jag glömde smörja in baken så jag är mycket brunare bramän bak. men det är väl bara älsk som ska se så vad gör det. Han är skert redan van. Sen när vi höll på att smälla av igen gickäls och snorklade i havet medans jag tog den iskalla poloen istället. Eftersom jag tidigt fick utslag i ansiktet så är nog inteuttorkande saltvatten prio ett. Så poolen var min vän. Stekte mer och tog ett till dopp. Påväg till stolen kom älsk och sa; nu ska vi packa.. Skönt att åka hem tänkte jag, drog ihop våra saker och gick upp för att duscha, packa och klä sig för hemfärd. Vi var klara tidigt, Betalade allt som vi tagit på rummet och gav dricks till städmannen. Han vart glad. Älsk hade hört att det var den ända lönen han får. ojojoj. Sen var det ödlesaffari för mig och älsk som sprang runt och försökte ta bra bilder. Sen tog mitt kamerabatteri slut påvägen till bussen. Var väl ändå okej..
Vi åkte buss till flyget, allt rullade på bra. Sen toabesök... Det var slut på papper, man kunde inte slappna av. Jobbigt var det. Jag köpte en macka på flygplatsen och Älsk med. Sen avr det inte så mycket mer av det hela. Det fanns tax free men det var mäst bara skit och inte så mycket till utbud. Vi tog det lugnt och vilade upp oss inför flygningen. Flyget lyfte 14,50 och vi planerade att vara hemma 19 någonting. Så 5 timmars flygning hade vi framför oss igen. Fick en ny tant bredvid mig som mådde illa hela vägen så jag var rädd för att det skulle bli kräk. Vet inte riktigt hur jag ahde klarat det. Sen tittade vi på natt på museet 2. Den var bra och vi SKA se den igen. Helt klart. Sen läste jag lite i en bok och mös mot Älsks axel.
Å, jag glömde berätta att jag införskaffade en tax free sportklocka till min Älsk. Hoppas den kommer funka bra för honom. Så han satt och lekte med den nästan hela vägen hem. Det måste väl vara ett bra betyg?! Sen så hörde jag "skrik och panik" igen, bara några säten bak. Jag har bara suddat ut dem ur historian under de dagar vi var borta. Orkar inte bärätta hur dom dag efter dag gjort bort sig. Det var synd om dom. Nu satt i alla fall kvinnan och berättade om sitt liv och hur man var tvungen att byta partener och att man ibland var tvungen att vara otrogen.. o.s.v. Suck.. Det var iallafall bättre att tänka på den knäpptokan än hon som satt bredvid och ville kräkas.
Vi fick mat fast vi inte hade besällt. Det vart över så vi fick det, GRATIS! Och inte nog med det. Det var PYTT I PANNA! Jag förstår inte hur bra det kan slå ibland. Nja, sen hände det väl inte så mycket mer påvägen än så. Jag kollade lite på alla ljusprickar vi åkte förbi och bara mös av att göra inget och snart vara hemma hos sig själv igen. Vi landade fint och det var mörkt oh kallt. Naturligtvist ingen snö heller. Men men. Klev av, satte på mig Älsks skjorts och mössa. Hämtade våra väskor och kontrolerade ut oss. Vi fick med oss 2 1litare Morgan oxå. Mycket bra införskaffning. Cigg till någon kompis till älsk och.. nej jag tror det var allt. Skrik och panik hade hur mycket sprit med sig som hälst av flyget. Stackarna skyllde på att det var till en dotters inflyttningsfest. Hoppas dom inte kom igenom tullen..
Vi hoppade på bussen som tog oss till bilen, ringde de nära och sa vi var hemma och sen var vi snart och plockade upp älsks bil. Den såg ut att må bra och vi åkte direkt till en Donkan där vi drog i oss ett mål mat. JIPPI att vara i Sverige igen.
Sen åkte vi raka vägen hem, duschade och SOV i våra egna sänger, säkra hemma. Äntligen hemma..



Idag har jag sovigt i 12 timmar och mår fin fint. Vi hade en liten FÖRDIGKOKT julskinka i kylen och potatisgratäng. Plus ett pack med färdiga pannkakor och yoghurt. Sen en chokladkaländer och en röd fin julstjärna. Tack svärföräldrar för att ni är så mysiga mot oss. Loppan är kvar hos dom eftersom vi kanske har bakterier på oss som måste bort först. Men i morgon ska vi hämta henne. Nu har jag setat mer än 5 timmar och skrivit ner det här. Känns bra att ha det gjort =)
Nu ska jag åka och handla, sen gå ut och gå och titta på film och mysa. Älsk är äld och lågor här eftersom han inte har nått att göra. Hihihi..


Kramar om er alla


(ps: guldstjärna till er som orkar läsa allt det här)


Hemma nu!

Nu är jag hemma igen. Vit som snö och har inte ätit ordentligt från torsdag tills för nån timme sen när jag slog till med en donkan. Illa illa då fet mat är aj aj med min mage. Men men, får väl lida inatt...

Jag har i alla fall haft det helt underbart, förutom vissa saker men jag skriver en lång lååååång berättelse i morgon. Nu ligger jag redan i sänge för att sova. Ska bara ta mina Egptiska mirakelpiller först.

Kram på er

Hej sverige!

Skrev precis jättebra till er där hemma men nätet bröts som så många gånger tidigare så
jag får så glatt börja om om jag vill ha nått skrivet. Nu är jag (eller älsk kanske det var, minns ej)
 så smart så jag skriver i ett texdokument först. Orkar bara inte göra samma miss igen.
Älsk ligger och sover i soffan bredvid mig. Vi har det målnigt idag och det blåser. Varmt i luften
men jag frös när vi hade snorklat. Hoppas på en massa sol igen i morgon.
Idag har vi och 2 stockholmare, letat efter colona divers här i trakten. Guiden var inte till så stor
hjälp då hon skickade oss åt helt fel håll. Med flit? Vem vet!?
Nu har vi i alla fall hunnit kolla upp vart det ligger på riktigt, innan internetet koplades ifrån,
 så vi ska ut och underskö saken igen, snart.
Vi har växlat till oss egyptiska penga nu och var och handlat hudkräm till mig och film till
Älsks undervattens kamera. Kulit! Vi träffade en kamel/dromedar ( såg inga pucklar) utnför
affären. Ståtligt, långbent djur.
Alla är trevlig här och flörtiga utan stop. Jag tycke det är jobbigt och stänger av allt vilket blir fel
när det kommer andra som bara vill vara trevliga. Försöker lära mig, men det kan jag väl
tidigast när vi åker hem, så brukar det ju vara.
Finns minst 10 matställen här med varirande mat. Det är inte såmycket "Egypten stuk" på maten
så dom gör väl så gott dom kan =P Inte allt för lyckat jämt.
Polerna är kallare än havet men endå så man kan bada. Jag han bli rätt brun bara igår men med
en Älsk vid sn sida är badandet lite högre prio. Tror ändå han har tålamod att låta mig ligga
endel. ^^
Tänke jag skulle skriva ner mer och lägga ihop text och bilder när jag kommer hem s ni får en
utförligare berättelse.

Nu så gapas det här men det får jag berätta mer m sen.

Hoppas ni har minusgrader hemma. Jag önskar mig nämligen snö. (drömma kan man)
Varma kramar på er//Elin


Bilder



Här är bilder från min nya kamera. Inte bästa kvalite men endå


Hallå!!!

Vi lever och Kalle är inne på msn för sjutton!!
Vart är alla ikväll??????

Fint som smör är det här//Elin

Åker nu

kl 7,30 i morgon lyfter mitt flyg.
Ha det gott här hemma och fixa minusgrader och mycket snö tills jag kommer hem.
//Elin

God kväll

Jag har inte packat klart. Men jag VILL sitta här lite. Känns jävligt att hoppat över träningen när jag sitter har eller städar istället för sova som jag borde. Förhoppningsvis är inte internetet på hotellet så dyrt så jag kan surfa där nere med.

Här kommer youtube film från vårt hotell:
(har själv inte hunnit titta på hela, men men)



Igår kl 9 var det 29 grader på plats och i går kväll vid 10 var det 33 grader. Fy f*n!
Idag införskaffade jag mig solglasögon.
Älsks kommentar var; "Ah, fluga". Det betyder typ; du ser ut som en fluga men eftersom dom kostade HELA 180kr (mycket för han tydligen medans jag var glad att dom var på halvapriset) så går dom väl att ha men jag säger dom är fina ^^ Hahaha.. Gullig kille jag har <3

Okej vad har jag kvar?!
Lite kläder och sen damsuga skulle inte sitta fel... eller så gör ajg sisåhär att jag plockar undan bra nu och packar helt klart. Så kan jag fixa till mig och lägenheten i morgon. Blä! Känns som det är massor jag vill göra för att komma hem till en fin lägenhet. Men men..
Behöver sova så jag orkar med morgondag. (sluta tänk på det nu.....)
Saknar min lilla snabbfot :`(

Nej nog med tidsfördriv här...
God natt på er!!!

Söndag, rätt konstigt

Jag har i helgen skaffat mig en hel hög med vuxenpoäng. Känns såå himla skönt. Bloggandet drar ju tyvärr ner poängen endel (hahahahahaha) men annars så.
Känner oxå att världen är höstig, negativiteten tar över och folk skiter i saker och ting. Alla blir lixom så ego på hösten. Som att dom inte tror dom klarar sig när dom bryr sig. "Den har det bättre, klarar sig säkert" BAJS MACKA!!!
Men jag klarar mig, faktiskt, tänk inte på mig. Jag har det bättre på vissa vis än många andra. Så, lev era liv till i vår. Själv vet jag att 3 dagar innan jul vänder det och blir ljusare, iallafall vädermässigt, och jag kan hålla ut min lycka tills dess. (Bara inte F pajjar nått i morgon)

Helgen har som ni redan fattar vart bra. Mormor var på topp när vi hälsade på. Älskar att höra när hon pratar om allt som barn och barnbarn gjort. Sen avr det turnering där Köping kom 2 efter Stil... Jämn och fin match.
På hemvägen pajjade humelstas kortdragare så det var kontantinsamling. F*n vilka korkade människor som jobbade där den här kvällen. Kom hem 4 på morgonen och sen sov jag till 10. Därefter fanns inte sömnen så jag glodde på tv till 12 och sen åkte jag till Familjen på landet. Det var mysigt.. Han fick choklad och vart glad.

Nu har jag gjort "fiskpinnar, pommes och remuladsås" och sen har jag börjat packa lite. Känns fint! ^^

Nu ska jag kolla lite mer på film och sen ska jag sova ..

God natt


´Kan inte hjälpa att bli så himmla glad



Jag är inte efter eller så men för att få ett extraleende på läpparna så är den här guld. Titta på hela om du ska titta. Underbar!


 

Denna är med helt underbar. Så nu ska jag äntligen ner i soffan. (älsk ringer säkert nu =P)

 

Imorgon är det Järfälla! Syns där!!


Fish and chips

Jag har precis mulat i mig hemmagjord fish and chips och remuladsås. Sååå gott!
älsk bowlar och jag håller på att lägga in bilder från i går.
Jag orkar faktiskt inte sitta här så jag läggar bara in en bild och sen myser jag ner mig i soffan igen.



<3

Trevlig helg på er alla


Lite frusen men glad ändå

Jag sitter och lyssnar på lillprinsens hostningar från rummet bredvid. En gång har jag hitintills sprungit dit för att se att han andas efter hostanfallet.
Han ligger kvar i sin fars säng. Bra bara han sover så får svågern göra det som det ska vara när han kommer hem igen. Han är så söt, men förkyld så inget barnmys i onödan här inte... Får ta det senare. ^^

Är väldigt nöjd med min dag. Synd på Älsk däck som det var pysis på bara.. Men jag han med bra mycket och fick det helt okej hemma innan jag var tvungen att åka hit, där jag är nu.
Bara en stund till jag kommer vara här nu.. Lite tråkigt men gud vá skönt det ska bli att sova. Nästan fullt ös hela dagen på jobbet och sen fullt ös med städning och matlagning.

Oj, vad ska jag ha på mig i morgon till Niklas?? Det ha jag inte haft en tanke på... Sjutton oxå!!
Aja, får väl bli nått vanligt, halvmysigt från garderobem. Bara det inte är mina mjukisar jag har på mig så är det bra. Inte illa ment mot mjukisarna, men när man ska lyssna på en barndomsidol så borde jag väl kunna lägga ner lite mer energi tycker jag... =P

Aja, nu ska jagspela lite till och sen är nog Svågern här sen..

God natt på er


Kvällsmys med lillprinsen

Ikväll ska jag vara "sovvakt" åt lillprinsen medans svågern tränar inför Järfälla.
Just nu lagar jag panerad fisk och potatis. Har städat av rätt bra om jag får säga det själv. I morgon ska jag på Niklas Strömstedt och det ska bli så kul så det var värt att städa bort dagen idag.
Har letat fram min bärbara dator så jag kan spela age of empires ikväll. Ska bli roligt.
I övrigt så blir det vilodag idag. Fast den här städningen var inte att leka med så... ja skulle nog kunna tänka mig att jag körde bort endel av träningsvärken.

Jag har fått mina "saknade" pengar från Lön idag. 2800kr rikare och lyckan är gjord. Skönt att ha lite med sig till Egypten fast det säkert inte kommer bli nått handlande.
Föresten, jag har inte kollat klart i taxfreekatalogen än ^^
Den får följa med i kväll..

2 dagar jobb kvar denna vecka. Helt överkomligt med Stina vid min sida.
Värre blir det nästa vecka... hahahaha... Nej, nu var jag lite dum.

Nu ska jag kolla var Joar blå ligger i Enköping.
Ha det bra!!!

Bilder













Hoppas jag hinner ta massor med sånna här fina kort.. Tycker dom är mysiga. Helt oanvändbara men såå fina =)

Konstig värld

Hej!!
Träningen är igång nu. Skönt! Jobbet rullar på och jag är glad att slippa vara på fortet då det ska komma en hög med bilar och grupperna har blivit nya. Bra men endå inte.... Känns lite sent på nått vis. Vi har fått rota oss för länge. Och det säger jag som vart borta minst 3 veckor från min senaste grupp.

Jag ska bara med och titta på Järfälla i helgen. Först ska vi till mormor och träffa henne. Ska bli jättroligt. Älskar att sitta och lyssna på när hon pratar och berättar saker. Fast jag hört mycket förut så gör det inget. Jag träffar henne så sällan och jag ahr ingen gnatig liten söt gumma från min släckt kvar så jag är glad över henne.
Ska försöka ta lite bra bilder på lördag med. Sen så är det fars dag på söndag. Då ska jag gratta pappa min <3

I morgon är det onsdag. Då ska mina pengar som felaktigt dragits på min lön komma. Så är det bara halva veckan kvar. Jag hoppas få ett sms om att mitt nya pass har kommit då med. Iallafall innan nåsta måndag så att jag har det till nästa fredag....
I morgon är det kanotpoloträning oxå. Ska bli jättekul faktiskt. Ska se om jag klarar lite grejjer jag inte klarat på ett tag. (utmanad)

På torsdag ska jag på Niklas Strömstedt i Enköping med mamma. Det ska bli jätterligt och jag hoppas att allt klaffar och sådär så det blir en bra kväll. Känner mig helt varm när jag tänker på att jag kommer se honom live första gången någonsin efter en hel uppväxt med hans musik...

Så är det helg snart...igen..
Mitt liv är lite förutsägbart. Skönt. Konstigt ensamt. Konstigt konstigt...

Tack älsk för ännu en bra dag med dig!!

  //Elin


Flickan och Kråkan
En låt som jag kan texten till som ingen annan vet vad det är ^^





Melissa Horn och Lars Winnerbäck
Underbar låt. Jag vill kunna sjunga som henne. Istället kan jag inte sjunga alls..
Istället tror jag mig kunna skriva sådär bra texter, om jag bara vill.






RSS 2.0